aktiv-eiendomsmegling
Aktiv eiendomsmegling v/ Tommy Hermansen Myrtvedt har gleden av å presentere Løbergsveien 32.

BERGEN Løbergsveien 32

Solheim | Flott 3-roms med gjennomgående god standard! Varmtvann inkludert i fk. Attraktiv beliggenhet. Nærhet til alt!

 • kr 3 480 000
 • BRA 84 m²
 • 2 soverom
 • Prisantydningkr 3 480 000
 • Omkostninger -
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 3 562 508
 • EierformAndel
 • Byggeår1 981
 • Soverom2
 • ArealP-rom 80 m²
 • Andel fellesgjeldkr 82 508
 • Felleskostnaderkr 5 319
 • Tomt8 078 m²
 • Eierform tomtEiertomt

Meld deg på visning!

Påmelding
Aktiv eiendomsmegling v/ Tommy Hermansen Myrtvedt har gleden av å presentere Løbergsveien 32. Flott 3-roms leilighet sentralt på Danmarksplass. - Praktisk planløsning - Gjennomgående spotter i himling - Ingen dokumentavgift - TV, internett og varmtvann inkludert i felleskostnadene - Lave strømkostnader - Eget uteområde - Gangavstand til dagligvarebutikker, buss - og bybanestopp - Flotte turterreng i Byfjellene like i nærheten - Kort vei til Høyskoler og Universitet Boliger over ett plan og følgende rom er inkludert i P-rom: 1.etg: Gang, stue, 2 soverom, bad, vaskerom, kjøkken og stue. Hjertelig velkommen på visning - husk å melde deg på!

Løbergsveien 32, Vestland

 • Tomt
  8078m²

  Beskrivelse av tomt
  Tomten er en del av felleses grunn . liten hage på vestsiden ved stue

  Beliggenhet
  Boligen har en flott beliggenhet i en av Solheims mest populære boområder. Her bor man tilbaketrukket fra sentrumskjernen, samtidig som man har gangavstand til det meste en måtte trenge i hverdagen. Dagligvarebutikken Coop Extra og Kiwi kun et steinkast unna leiligheten. Videre er det større utvalg på Danmarks plass hvor du finner du noe for en hver smak. Området blomstrer nemlig av herlige avslappet spisesteder med riktig atmosfære. Kranen - Colonial i solhemsviken passer perfekt for en bedre frokost eller brunsj. Videre er det flere steder som absolutt er et verdt besøket! Bien som er inspirert av den franske bistrostilen med klassisk mat og drikke i ekte omgivelser. Mingle Gastrobar er en kombinasjon av restaurant og bar, med fokus på smaksrike småretter. Nærmeste skole og barnehage er Ny-Krohnborg oppveksttun som er knappe 1 minutt spasertur unna leiligheten. For studenten er det kort vei til alle studieinstitusjoner, som blant annet Handelshøyskolen BI, Høyskolen på Vestlandet og UiB. For den aktive og turglade er det kort vei til flotte løyper opp Ulriken og Løvstakken, rundt Lungegårdsvannet eller de andre byfjellene. Om du foretrekker innendørs trening er det kort vei til en rekke sentre som bl.a. SiB trening, samt Stamina og Itrain på Danmarksplass. Besøk gjerne også AdO Arena (Alexander Dale Oen Arena) som ligger på motsatt side av Lungegårdsvannet og er et svømmeanlegg med olympisk standard, sklier, stupebrett og varmekulp. Nærmeste busstopp er Skrivergaten som ligger like ved leiligheten. Her går buss nummer 10 i retning Sentrum og Wergeland med hyppige avganger. Ønsker man å reise med Bybane, finner man nærmeste stopp ved Krohnsminde som er ca 3 minutter gange unna.

  Adkomst
  Det vil bli satt opp visningsskilt under visning.

  Bebyggelse
  Det er primært leilighets-/gårdsbebyggelse i området.

  Byggemåte
  Byggemåte Informasjon om byggemåte er hentet fra tilstandsrapport utført av takstmann Jack Ericksen: Grunn og fundamenter: Grunnmur og fundamenter av betongkonstruksjoner Yttervegger: Ytterveggkonstruksjoner over grunnmur er oppført i isolert bindingsverk, utvendig er veggene kledd med korrigerte stålplater, mindre parti med trekledning Takkonstruksjoner: Takkonstruksjonen er utført som saltakskonstruksjon av tresperrer, taket er tekket med sutak, lekter og takstein. Taket er ikke besiktiget. Gulvsystemer: Bære- og skillevegger samt etasjeskiller av betong. Vinduer: Vinduer med isolerglass pvckarmer. Tilstandsgradene definerer tilstanden på diverse ting og rom i boligen etter dagens standardkrav. Tilstandsgrad 0: Ingen symptomer Tilstandsgrad 1: Svake symptomer Tilstandsgrad 2: Middels kraftige symptomer Tilstandsgrad 3: Kraftige symptomer (også sammenbrudd og total funksjonssvikt) Følgende er beskrevet av takstmann: Deler av boligen som har mottatt tilstandsgrad 2: Ventilasjon Avvik: Til dagens krav til ventilering er det i dette tilfellet ikke en god ventilering i leiligheten. Øvrige bygningsdeler har mottatt tilstandsgrad 1. For ytterligere informasjon om byggemåte se tilstandsrapport som ligger vedlagt salgsoppgaven.

  Innhold
  Areal og fordeling pr etasje 1.etg: 84 kvm BRA / 80 kvm P-rom Leiligheten går over ett plan og følgende rom er inkludert i P-rom: 1.etg: Gang17,33m2 Stue 22,86m2 Kjøkken 7,58m2 Bad5,35m2, soverom1. 9,2m2 Soverom 2.11,55m2 toalett1,6m2 og vaskerom 5m2. I tillegg medfølger bod i kjeller.

  Standard
  Innvendige overflater Gulv: Parkett på soverom, stue, gang og kjøkken. Tak: Malte hvite tak i alle rom. Bad: Fliser på vegger og gulv. Toalett: Fliser på gulv, malte vegger. Vaskerom: Vaskerom fliser på gulv, malte vegger. Entré: Stor og luftig entré med god plass til å henge fra seg yttertøy og sette fra seg sko. Stue: Lys og trivelig stue med god plass til ønsket møblement. Fra stuen er det utgang til terrasse. Kjøkken: Kjøkkenet ble montert i 2013 og er fra IKEA. Kjøkkenet har hvite slette fronter og integrerte hvitevarer er mikro, platetopp, stekeovn og oppvaskemaskin. Det er god skap- og benkeplass. Bad og vaskerom: Flott bad med badekar/dusj og baderomsmøblement. Vaskerommet har god plass til vaskemaskin og tørketrommel. Det er et eget toalettrom. Soverom: Leiligheten har 2 delikate soverom begge med plass til garderobeskap og dobbeltseng. Andre opplysninger: - Sikringsskap med automatsikringer oppgradert i 2016. - Ny luftesjakt i bod, arbeidet ble utført av faglærte.

  Innbo og løsøre
  Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  TV/Internett/bredbånd
  Leverandør av TV og internett (fiber) er Telenor og er inkludert i felleskostnadene. Hvis man vil ha ytterlige kanalpakker enn grunnpakken, må man betale selv for dette.

  Parkering
  Gateparkering etter gjeldende bestemmelser. Borettslaget disponerer i tillegg 2 stk gjesteparkering på borettslagets tomt. Det er parkeringsforbud innad i laget.

  Radonmåling
  Nylig utført målinger ved alle lavtliggende leiligheter, deriblant denne (2022), og det er satt i gang med en ny måling i leiligheten etter tiltak.

  Diverse
  Følgende hvitevarer medfølger i handelen: Hvitevarer på kjøkkenet. Vaskemaskin og tørketrommel medfølger handelen. Alle innvendige og utvendige arealangivelser er hentet fra vedlagte takstdokumenter og er ikke kontrollmålt av megler. Det gjøres oppmerksom på at megler ikke har innhentet særskilte opplysninger om det finnes pålegg fra E.Verk eller brann/feiervesen på eiendommen. I internettannonsen, salgsoppgaven og eventuell avisannonse er det bruken av boligens rom som er opplyst, selv om denne kan være i strid med dagens krav for tilsvarende bruk.

 • Oppvarming
  Varmekabler på bad, ellers elektrisk oppvarming.

  Info strømforbruk
  Selger opplyser at det betales mellom 500kr og 1000kr i strøm i måneden.

  Energiklasse
  F

  Info energiklasse
  Alle som skal selge eller leie ut eiendom må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler.

 • Formuesverdi primær
  967339

  Formuesverdi primær år
  2021

  Formuesverdi sekundær
  3484421

  Formuesverdi sekundær år
  2021

  Info formuesverdi
  Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi per kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger, herunder boligens beliggenhet, areal, byggeår og type bolig. Det tas også hensyn til om boligen ligger i et område som er tett eller spredt bebygget. Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmeterprissatser. Disse satsene utgjør henholdsvis 25 prosent av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert per 1. januar) og 90 prosent for sekundærboliger (alle andre boliger) for inntektsåret 2021. Formuesverdien fastsettes ved å multiplisere kvadratmetersatsen med boligens areal (P-ROM/BOA). For fritidseiendom settes formuesverdi til 30% av eiendommens markedsverdi.

  Andre utgifter
  Utover det som er nevnt under punktet «Felleskostnader», påløper kostnader til for eksempel strøm, innboforsikring, innvendig vedlikehold og oppgradering av kanalpakker og linjehastighet.

  Tilbud på finansiering
  Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester. 

  Andelsnummer
  32

  Part.obl.nr.
  953459361

  Felleskostnader pr. mnd.
  5319

  Andel fellesgjeld
  82508

  Andel fellesgjeld år
  2022

  Andel fellesgjeld per dato
  2022-12-20T23:00:00Z

  Andel fellesformue per dato
  2021-12-30T23:00:00Z

  Kommentar kommunale avgifter
  De kommunale avgiftene omfatter vann- og avløpsgebyr, renovasjonsgebyr samt feie- og tilsynsavgift. Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjon i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle kommunale endringer av gebyr/avgift. Kommunale avgifter er inkludert i felleskostnadene.

  Borettslaget
  Solheim Borettslag

  Borettslagets org.nr
  953459361

  Gebyr forkjøpsrett
  7769

  Forkjøpsrett
  Selger har satt som vilkår for kjøp at gebyr for utlysing av forkjøpsrett 7 769 kroner dekkes av kjøper.

  Styregodkjennelse
  Kjøper skal godkjennes av styret. Styregodkjennelse kan ikke nektes uten saklig grunn. Det er personlig fremmøte, borettslaget har åpent kontor hver tirsdag mellom 18.30 og 19.30.   Kjøper er forpliktet til å gjennomføre handelen uavhengig av om kjøper på overtakelsestidspunktet er godkjent av borettslaget som ny andelseier. Risikoen for å bli godkjent som ny andelseier påhviler kjøper.  Dersom kjøper på overtakelsestidspunktet ikke er godkjent som ny andelseier, har kjøper dog ikke rett til å ta eiendommen i bruk, jf. borettslagslovens § 4-5 (2).   Kjøper kan gå til søksmål mot borettslaget dersom kjøper mener manglende godkjennelse ikke er saklig begrunnet.

  Lånebetingelser fellesgjeld
  Bank: Handelsbanken Lånenr.: 95247112945 Lånebeskrivelse: Handelsbanken, flytende rente Lånetype: Annuitetslån Rentesats: 4,05% Andel av saldo 82 508,39 Innfrielsesdato: 31.12.2029

  Sikringsordning fellesgjeld
  Hvis borettslaget lider tap som følge av at en andelseier ikke betaler sine felleskostnader, kan et eventuelt tap medføre at de andre andelseierne må betale høyere felleskostnader. For å sikre seg mot eventuelle tap har borettslaget tegnet avtale om sikringsordning som dekker tap av felleskostnader. Tilbyder av sikringsordningen er Klare Finans. Avtalen er gyldig til den sies opp av en av partene.

  Borettslagets forsikringsselskap
  IF Skadeforsikring NUF

  Polisenummer felles forsikring
  SP0003195551

  Vedtekter/husordensregler
  Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i gjeldende vedtekter og husordensregler. Dokumentene følger vedlagt i salgsoppgaven. 

  Beboernes forpliktelser og dugnader
  Det betales for dugnad i felleskostnadene, og andelseierne vil få tilbakebetalt hvis det jobbes dugnad.

  Dyrehold
  Skal søkes om til styret.

  Eierskiftegebyr
  6215

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver:

  Ferdigattest/brukstillatelse
  Det foreligger ferdigattest for bolighus/garasje datert 27.12.1982

  Vei, vann og avløp
  Offentlig vei, vann og avløp. 

  Regulerings- og arealplanner
  Reguleringsforhold Reguleringsplaner på grunnen: Plannavn: ÅRSTAD. BERGENSDALENS MIDTRE DEL Ikrafttrådt: 03.07.1923 Dekningsgrad: 100% Kommuneplan: Plannavn: KOMMUNEPLANENS AREALDEL 2018 Ikrafttrådt: 19.06.2019 Dekningsgrad: 100% Arealformål i kommuneplanen Sentrumsformål Byfortettingssone BY2 100,0 % Hensynssoner Angitt hensyn - kulturmiljø i kommuneplanen Historiske veifar 11,9 % Hensynssoner Faresone i kommuneplanen Luftkvalitet - gul sone 100,0 % Hensynssoner Gul støy i kommuneplanen Vei støy - gul sone 39,3 % Planer i nærheten av eiendommen: 70240000 35 ÅRSTAD. GNR 159 BNR 133, DELFELT S11 MINDEMYREN 63890000 35 ÅRSTAD. GNR 159 BNR 52 MFL., REPERBANEN Godkjente tiltak i nærheten av eiendommen: 159/611 Garasjeuthus anneks til bolig. Rammetillatelse 09.05.2020 159/611 og 612. Stort frittliggende boligbygg på 3 og 4 etg. Rammetillatelse 09.05.2020. Bygget blir synlig fra boligens vestside og det må påregnes noe støy i byggeperioden. Se vedlagt basiskart.

  Adgang til utleie
  Med godkjenning fra styret er utleie tillatt for inntil 3 år, dersom andelseier selv eller person nevnt i Borettslagsloven § 5-6 (1) nr. 3 har bebodd eiendommen i minst ett av de to siste årene.

  Legalpant
  Borettslaget har legalpant i andelen for opptil 2 G (folketrygdens grunnbeløp). Pantet dekker borettslagets krav på felleskostnader samt andre krav borettslaget måtte få mot andelseieren. Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt og kommunale avgifter/gebyrer.

  Kommentar konsesjon
  Erverv av eiendommen er konsesjonsfritt.

  Kommentar odelsrett
  Det er ikke odel på eiendommen.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.    Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.   Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.    Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtagelse. 

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.   Budgivning utenfor forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler.   Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon. Det forutsettes av skjøtet tinglyses på ny eier, med mindre det er tatt andre forbehold i budgivningen. 

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Selger har ikke tegnet boligselgerforsikring på boligen. Selger har likevel utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 3 200/3 600/3 500 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

Tommy Myrtvedt

Megler

Tommy Myrtvedt

98 08 63 25

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev