aktiv-eiendomsmegling
Solgt
Aktiv Eiendomsmegling v/ Stian Jakobsen har gleden av å presentere Michael Krohns Gate 49!

BERGEN Michael Krohns gate 49

Lys og moderne 3-roms selveierleilighet med stor balkong og garasjeplass m.elbillader! Attraktiv og sentral beliggenhet!

 • kr 5 290 000
 • BRA 74 m²
 • 2 soverom
 • Prisantydningkr 5 290 000
 • Omkostningerkr 145 292
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 5 435 292
 • ObjektstypeLeilighet
 • EierformEierseksjon
 • Byggeår2 014
 • Soverom2
 • ArealP-rom 69 m²
 • Felleskostnaderkr 3 022
 • Tomt2 059.5 m²
 • Eierform tomtEiertomt
 • 5 290 000,- (Prisantydning) Omkostninger 8 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172 (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585 (Tingl.gebyr pantedokument) 585 (Tingl.gebyr skjøte) 132 250 (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 5 290 000)) 145 292 (Omkostninger totalt) 5 435 292 (Totalpris inkl. omkostninger)
Aktiv Eiendomsmegling v/ Stian Jakobsen har gleden av å presentere Michael Krohns Gate 49! En flott 3-roms selveierleilighet med stor balkong og fast garasjeplass. Leiligheten ligger fint til i byggets 7. etasje hvor du har enkel tilkomst via heis. Litt om kvaliteter: - Praktisk planløsning - Åpen løsning mellom stue og kjøkken - Stor balkong med flott utsikt mot Fløyen - Moderne kjøkken og pent bad - Balansert ventilasjon - Energieffektiv - Fast garasjeplass m. elbillader - Sameiet har 3 takterrasser - Gangavstand til dagligvare, buss - og bybanestopp - Kort vei til de fleste Høyskoler og Universitet, samt Haukeland og Haraldsplass - Nærhet til flotte turterreng i Byfjellene Velkommen til visning - husk påmelding hos megler!

Michael Krohns gate 49, Vestland

 • Tomt
  2059.5m²

  Beskrivelse av tomt
  Tomten er opparbeidet med trapper, murer, betongheller og lekeplass.

  Beliggenhet
  Eiendommen har en attraktiv og sentral beliggenhet i et etablert boligområde langs populære Damsgårdssundet, her har man alt man trenger i en hektisk hverdag innenfor kort rekkevidde. Damsgård er et område som har vært i sterk utvikling de siste årene og fremstår urbant og nyskapende. Her finner du både dagligvarebutikker, treningssenter, restauranter og kaféer, parkområder studieinstitusjoner og sentrumskjernen like ved. Like utenfor døren finner du restaurantene Damsgård og Litlere Fetevare, samt Pizzabakeren, Sumo, Café Viken og Colonialen Kranen like ved. Dagligvarebutikken Kiwi Damsgårdssundet finnes i samme bygg, samt Rema 1000, Joker og Bunnpris ligger like i nærheten. Småpudden gjør det enkelt å ta seg til Marineholmen og Møhlenpris. Her finner man blant annet Bergen Kaffebrenneri, Møllaren Cafe og Cornerteateret. Her er også den populære Marineholmen Sandstrand og Handelshøyskolen BI. Fra leiligheten er det ca. en 20 minutters spasertur til Bergen sentrum hvor du finner alt av servicetilbud. For studenten ligger studieinstitusjoner som UiB, Handelshøyskolen BI og HVL innen kort rekkevidde. Studentsenteret på Høyden når du på ca. 10 minutter. Bussholdeplass like utenfor eiendommen som tar deg til blant annet Bergen sentrum, Straume terminal og Haukeland sykehus. Det er også kort vei til bybanestoppene Florida og Danmarksplass som enkelt tar deg mot Flesland eller Bergen sentrum. På Danmarksplass finner man også populære restauranter/barer som Bien, Peppes Pizza, Arti og JAJA. Det er kort vei til turområder og flotte rekreasjonsområder like ved, blant annet Store Lungegårdsvann, Løvstakken og Damsgårdsfjellet. Ytterligere turmuligheter finner du på Fløyen og Vidden, samt på Ulriken og i Fjellveien. Flotte parkområder som Nygårdsparken og Muséhagen ligger et steinkast unna, samt treningssentrene EVO Damsgårdssundet, SATS og Itrain Danmarksplass ligger innen kort rekkevidde. Ved Kiwi og Bunnpris Damsgård er det bysykkelstativer hvor det er mulig å leie sykler. Laksevåg senter ligger ca. 10 minutter unna og tilbyr blant annet Meny butikk, vinmonopol og apotek.

  Adkomst
  Det vil bli satt opp visningsskilt under visning.

  Bebyggelse
  Det er primært leilighets-/gårdsbebyggelse i området.

  Byggemåte
  Fundamentert på antatt faste masser av komprimert sprengstein / grov pukk på fjell, det er ikke foretatt grunnundersøkelser. Gulv mot grunn av betong. Grunnmur og fundamenter i betongkonstruksjoner. Bære- og skillevegger samt etasjeskille av betong. Ytterveggkonstruksjoner er oppført i betong- og trekonstruksjoner. Innvendig er veggene påmontert platekledning. Utvendig er fasadene kledd med fasadeplater. Vinduer med isolerglass i trekarmer, aluminiumsbelagt utvendig. Flat takkonstruksjon tekket med sveiset papp eller tilsvarende, taket er ikke besiktiget på befaringsdagen.

  Innhold
  Aktiv Eiendomsmegling v/ Stian Jakobsen har gleden av å presentere Michael Krohns Gate 49! Alle flater er malt i behagelige delikate farger, gulvet er moderne, lys enstavs parkett i hele boligen forutenom bad som selvsagt har fliser. Dette gir leiligheten et helhetlig og gjennomført preg. Planløsningen er smart, og leiligheten er godt utnyttet. Meget stilrent og lekkert bad og kjøkken. Leiligheten har høy kvalitet på innredning og utstyr - bør oppleves! Entrèen er lys og trivelig med god plass til å sette fra seg sko og henge yttertøy i stor skyvedørsgarderobe med speil. Leiligheten har åpen stue- og kjøkkenløsning. Dette gir en god luftighet og flyt i rommet. Store vindusflater gir rikelig med lysinnslipp og en luftig atmosfære i tillegg til utsikt over nærområdet. Stuen lar deg enkelt innrede med både sofagruppe, TV-møbel og spisebord. Leiligheten har også en fransk balkong. Flott kjøkkeninnredning som er lys og moderne med slette hvite fronter og benkeplate av laminat. Her er rikelig med skap- og benkeplass for matlaging og oppbevaring. Integrerte hvitevarer er induksjonsplatetopp, stekeovn, mikrobølgeovn, oppvaskmaskin, kjøl - og frys. Fra kjøkken er det utgang til overbygget balkong på ca. 6,5 m² hvor sommerdagene kan nytes. Fra balkongen har man flott utsikt opp mot Fløyen. Leilighetens to soverom er av god størrelse med plass til ønsket innredning - seng, nattbord. Hovedsoverommet er utstyrt med en stor skyvedørsgarderobe og soverom 2 er utstyrt med garderobeskap. Badet er lekkert helfliset med hvite fliser på vegger og beige fliser på gulvet. Badet er innredet med servant med skuff under, vegghengt toalett og dusjhjørne med innfellbare dusjdører i glass. Det er gulvvarme, opplegg for vaskemaskin og plass til tørketrommel. For ytterligere lagringsmuligheter tilhører det en ekstern bod på 5 m² i 3.etasje. Sameiet har flotte utearealer som er opparbeidet med betongheller, benker og blomsterkasser. Sameiet har også tre store takterrasser med møbler og gassgrill. Her kan varme sommerdager kan nytes!

  Standard
  Gulv: Badet har flislagt gulv, resterende rom har 1-stavs parkettgulv. Vegger: Badet har fliser, resterende rom har malte flater. Tak: Malte flater. Eiendommen er gjennomgått av en bygningskyndig og det er utarbeidet en tilstandsrapport. Denne er vedlagt salgsoppgaven.  

  Innbo og løsøre
  Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  Parkering
  Fast plass i felles garasjeanlegg med elbil-lader.

  Radonmåling
  Selger har ikke foretatt radonmåling. Interessenter gjøres oppmerksom på at det som resultat av fremtidige målinger, vil kunne bli nødvendig å treffe radonreduserende tiltak. Slike eventuelle tiltak vil da måtte bekostes og utføres av kjøper. 

  Diverse
  Areal i salgsoppgaven er hentet i fra tilstandsrapporten. Fordelingen mellom primærrom (P-rom) og sekundærrom (S-rom) er basert på bruken av rommene på befaringstidspunktet.Rommenes bruk kan derfor være i strid med byggeforskriftene og/eller registrert/godkjent bruk.  Etter eierseksjonsloven § 23 kan ingen kjøpe en boligseksjon hvis kjøpet fører til at man, direkte eller indirekte, blir eier av flere enn to boligseksjoner i eierseksjonssameiet. Begrensningen gjelder ikke kjøp av fritidsboliger. Det finnes også enkelte andre unntak i bestemmelsen. Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel.

  Prisantydning inkl. omkostninger
  5 290 000,- (Prisantydning) Omkostninger 8 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172 (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585 (Tingl.gebyr pantedokument) 585 (Tingl.gebyr skjøte) 132 250 (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 5 290 000)) 145 292 (Omkostninger totalt) 5 435 292 (Totalpris inkl. omkostninger)

 • Oppvarming
  Vannbåren gulvvarme på badet, radiatorovn tilknyttet fjernvarme, balansert ventilasjonsanlegg med varmegjenvinning. Teknisk tilstand på gulvvarme er ikke kontrollert.

  Energiklasse
  unknown

  Info energiklasse
  Alle som skal selge eller leie ut bolig må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler

 • Kommunale avgifter
  13703

  Kommunale avgifter år
  2023

  Info kommunale avgifter
  Inkluderer vann, avløp, renovasjon og eiendomsskatt. Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjon i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle kommunale endringer av gebyr/avgift.

  Formuesverdi primær
  1103498

  Formuesverdi primær år
  2021

  Formuesverdi sekundær
  3972594

  Formuesverdi sekundær år
  2022

  Info formuesverdi
  Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi per kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger, herunder boligens beliggenhet, areal, byggeår og type bolig. Det tas også hensyn til om boligen ligger i et område som er tett eller spredt bebygget. Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmeterprissatser. Disse satsene utgjør henholdsvis 25 prosent av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert per 1. januar) og 90 prosent for sekundærboliger (alle andre boliger) for inntektsåret 2021. Formuesverdien fastsettes ved å multiplisere kvadratmetersatsen med boligens areal (P-ROM/BOA). For fritidseiendom settes formuesverdi til 30% av eiendommens markedsverdi.

  Andre utgifter
  Antatt løpende kostnader beløper seg til anslagsvis kr. 49 967,- for denne boligen pr. år. Kostnadene er fordelt på felleskostnader og kommunale avgifter. Merk at utgifter knyttet til strøm og innboforsikring ikke er hensyntatt.

  Tilbud lånefinansiering
  Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester. 

  Felleskostnader pr. mnd
  3022

  Felleskostnader inkluderer
  Felleskostnadene inkluderer tv/internett, utvendig byggforsikring, kostnader til parkeringssameiet, div.driftskostnader, strøm og vedlikehold fellesarealer.

  Andel fellesformue
  21209

  Andel fellesformue per dato
  2022-12-30T23:00:00Z

  Forkjøpsrett
  Forkjøpsretten utlyses i etterkant av salget.

  Styregodkjennelse
  Det kreves ikke styrets godkjennelse ved overtakelse.

  Regnskap/budsjett/kostnadsøkninger
  Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i regnskap, budsjett og årsberetning. Dokumentene vil være tilgjengelig hos meglerforetaket. Det gjøres oppmerksom på at fellesgjeld og felleskostnader kan variere over tid som følge av beslutninger foretatt av styret/årsmøtet/generalforsamling.

  Vedtekter/husordensregler
  Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i gjeldende vedtekter og husordensregler. Dokumentene følger vedlagt i salgsoppgaven. 

  Dyrehold
  Dyrehold er tillatt iht. sameiet husordensregler.

  Eierskiftegebyr
  6215

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 4601/158/70/58: 03.10.1912 - Dokumentnr: 900402 - Bestemmelse iflg. skjøte FRAFALL AV RETTIGHETER I SOLHEIMSBAKKEN Overført fra: Knr:4601 Gnr:158 Bnr:70 Gjelder denne registerenheten med flere 22.07.1916 - Dokumentnr: 903261 - Erklæring/avtale SKRIVELSE ANG. GRENSER Overført fra: Knr:4601 Gnr:158 Bnr:70 Gjelder denne registerenheten med flere 28.09.1917 - Dokumentnr: 910236 - Bestemmelse om bebyggelse Midlertidig dispensasjon fra Bygningsloven vedr. oppføring av et skur Overført fra: Knr:4601 Gnr:158 Bnr:70 Gjelder denne registerenheten med flere 12.06.1923 - Dokumentnr: 901201 - Bestemmelse om kloakkledn Overført fra: Knr:4601 Gnr:158 Bnr:70 Gjelder denne registerenheten med flere 07.09.1923 - Dokumentnr: 901202 - Bestemmelse om gjerde Bestemmelse om gjerde Overført fra: Knr:4601 Gnr:158 Bnr:70 Gjelder denne registerenheten med flere 28.12.1938 - Dokumentnr: 9262 - Bestemmelse om bebyggelse Midlertidig dispensasjon fra Bygningsloven vedr. oppføring av et verkstedsskur Overført fra: Knr:4601 Gnr:158 Bnr:70 Gjelder denne registerenheten med flere 29.04.1939 - Dokumentnr: 3224 - Bestemmelse om vannledn. Med flere bestemmelser Overført fra: Knr:4601 Gnr:158 Bnr:70 Gjelder denne registerenheten med flere 11.02.1965 - Dokumentnr: 1260 - Bestemmelse om bebyggelse Midlertidig dispensasjon fra Bygningsloven vedr. oppføring av et boligblikkskur for smeltedigel m.v. Overført fra: Knr:4601 Gnr:158 Bnr:70 Gjelder denne registerenheten med flere 10.11.1977 - Dokumentnr: 24371 - Bestemmelse om bebyggelse Midlertidig dispensasjon fra Bygningsloven vedr. oppføring av lagerhall Overført fra: Knr:4601 Gnr:158 Bnr:70 Gjelder denne registerenheten med flere 25.02.1983 - Dokumentnr: 4871 - Bestemmelse om bebyggelse Midlertidig dispensasjon fra Bygningsloven vedr. oppføring av 5 Moelvenbrakker Overført fra: Knr:4601 Gnr:158 Bnr:70 Gjelder denne registerenheten med flere 10.07.2014 - Dokumentnr: 579722 - Seksjonering Opprettet seksjoner: Snr: 58 Formål: Bolig Tilleggsdel: Bygning Sameiebrøk: 71/5811 28.04.2016 - Dokumentnr: 379839 - Bestemmelse om vannledn. Rettighet hefter i: Knr:4601 Gnr:158 Bnr:868 Bestemmelse om spillvannsledning 01.10.2018 - Dokumentnr: 1344338 - Bestemmelse om spillvann/drensvann/stikkrenner Rettighet hefter i: Knr:4601 Gnr:158 Bnr:868 Bestemmelse om stikkledninger for spillvann og overvann Bestemmelse om vedlikehold av anlegg/ledninger 02.11.2018 - Dokumentnr: 1496410 - Bestemmelse om vannledning Rettighet hefter i: Knr:4601 Gnr:158 Bnr:67

  Ferdigattest/brukstillatelse
  Det foreligger ferdigattest for nybygg blokk bolig og næring datert 27.11.2018.

  Vei, vann og avløp
  Eiendommen er tilknyttet offentlig vann og avløp via private stikk- og fellesledninger. Vi gjør oppmerksom på at private ledninger vedlikeholdes for eiers regning. For private fellesledninger er der normalt tilknyttet solidarisk vedlikeholdsplikt. Eiendommen har vannmåler

  Regulerings- og arealplanner
  Reguleringsplaner på grunnen: Plannavn: Årstad/Bergenhus. Gnr 158 Bnr 74 MFL., Damsgårdssundet Sør. PlanID: 60920000 Dekningsgrad: 100% Reguleringsformål: - Bolig/Kontor 98,2% og Gang-/sykkelvei 1,8%. Kommuneplan: Plannavn: Kommuneplanens Arealdel 2018. PlanID: 65270000 Arealformål: Byfortettingssone 100%. Hensynssoner Angitt hensyn - kulturmiljø i kommuneplanen: Solheim 0,7% Hensynssoner Faresone i kommuneplanen: Aktsomhetsområder for steinsprang, jord- og flomskred og snøskred 100% Luftkvalitet - gul sone 100% Hensynssoner Gul støy i kommuneplanen: Vei støy - gul sone 88,2% Hensynssoner Rød støy i kommuneplanen: Vei støy - Rød sone 11,8 % Kommunedelplan(er): Plannavn: Årstad. KDP Puddefjorden - Damsgårdsundet. PlanID: 17330000 Arealformål: Boligområder 98,2%, Veiareal 1,7% og - Veiareal 0,1 % (0,8 m²). Godkjente tiltak i nærheten av eiendommen: Eiendom 158/638 - påbygg. Andre opplysninger Eiendommen er berørt av BKK's konsesjonsområde for fjernvarmeanlegg. Hele eller deler av eiendommen antas å være berørt av støy fra veitrafikk, flytrafikk, jernbanetrafikk, motorsportsaktivitet, bruk av skytebane etc. over grenseverdier gitt av statlige myndigheter og i kommuneplanens bestemmelser. Antakelsen er basert på overordnede støyberegninger. Dette vil kunne få betydning for behandlingen av plan- og byggesaker som omfatter den aktuelle eiendommen, blant annet medføre utredningsplikt for tiltakshaver/forslagstiller og eventuelt krav om avbøtende tiltak.

  Adgang til utleie
  Det er ikke kjent at det foreligger offentligrettslige regler som er til hinder for at hele eiendommen leies ut. Det følger av eierseksjonsloven § 24 at korttidsutleie av hele boligseksjonen i mer enn 90 døgn årlig ikke er tillatt. Bestemmelsen gjelder ikke for fritidsboliger. Med korttidsutleie menes utleie inntil 30 døgn sammenhengende. Grensen på 90 døgn kan fravikes i vedtektene og kan i så fall settes til mellom 60 og 120 døgn. Slik beslutning krever et flertall på minst to tredjedeler av de avgitte stemmene på årsmøtet. Ta kontakt med megler dersom du ønsker kopi av vedtektene for nærmere informasjon om hvilke vedtak som er fattet i dette sameiet om korttidsleie.

  Legalpant
  Det er legalpant for kommunale avgifter.

  Kommentar bo- og driveplikt
  Det er ikke bo- og driveplikt på eiendommen.

  Kommentar konsesjon
  Eiendommen er konsesjonsfri.

  Kommentar odelsrett
  Det er ikke odel på eiendommen.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.    Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.   Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.    Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtagelse. 

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold Budgivere oppfordres til å legge inn bud via «Trygg Budgivning». Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form. Budgivning utenfor forbrukerforhold Budgivere oppfordres til å legge inn bud via «Trygg Budgivning». Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  5 290 000,- (Prisantydning) Omkostninger 8 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172 (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585 (Tingl.gebyr pantedokument) 585 (Tingl.gebyr skjøte) 132 250 (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 5 290 000)) 145 292 (Omkostninger totalt) 5 435 292 (Totalpris inkl. omkostninger)

  Omk. kjøper beløp
  145292

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon. Det forutsettes av skjøtet tinglyses på ny eier, med mindre det er tatt andre forbehold i budgivningen. 

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning

  Meglers vederlag
  Det er avtalt provisjonsbasert vederlag tilsvarende 1,1% av kjøpesum for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke tilretteleggingsgebyr kr. 6.990,-, oppgjørshonorar kr. 6.900,- og visninger kr. 2.900, -. Minimumsprovisjonen er avtalt til kr. 49.990,-.  Meglerforetaket har krav på å få dekket avtalte utlegg i henhold til oppdragsavtale totalt kr. 32.725 ,-. Dersom handel ikke kommer i stand har megler krav på å få dekket .  Alle beløp er inkl. mva. 

Stian Jakobsen

Megler

Stian Jakobsen

92 23 66 33

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev