aktiv-eiendomsmegling
Lys og luftig stue som enkelt lar seg innrede med både sofagruppe, TV-møbel og spisebord.
Lys og luftig stue som enkelt lar seg innrede med både sofagruppe, TV-møbel og spisebord.

BERGEN Mindeveien 82 15

Lys og trivelig 3-roms leilighet med balkong og nydelig utsikt! Attraktiv og sentral beliggenhet! Ingen dok.avgift

 • kr 2 890 000
 • BRA 64 m²
 • 2 soverom
 • Prisantydningkr 2 890 000
 • Omkostningerkr 12 440
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 3 048 683
 • ObjektstypeLeilighet
 • EierformAksje
 • Byggeår1957
 • Soverom2
 • ArealP-rom 64 m²
 • Andel fellesgjeldkr 146 243
 • Felleskostnaderkr 4 000
 • Tomt1 903 m²
 • Eierform tomtEiertomt
 • 2 890 000 (Prisantydning) 146 243 (Andel av fellesgjeld)   3 036 243 (Pris inkl. fellesgjeld)   Omkostninger 5 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 300 (Noteringsgebyr forretningsfører) 3440 (Transportgebyr)   12 440 (Omkostninger totalt)   3 048 683 (Totalpris inkl. omkostninger)

Meld deg på visning!

Påmelding
Plantegning
Aktiv Eiendomsmegling v/Roger Glesnes har gleden av å presentere Mindeveien 82! En flott og sentrumsnær 3-roms leilighet med herlig balkong og praktisk planløsning med store og luftige rom. Her bor du i kort avstand til alle fasiliteter! Litt om kvaliteter: - Praktisk planløsning - Lys og luftig stue - Pent bad og kjøkken - Balkong med nydelig utsikt opp mot Ulriken og over nærområdet - 2 store soverom på ca. 11,7 m² og 10,9 m² - Gode lagringsmuligheter i 3 eksterne boder - Ingen dok.avgift - Sonefri parkering i gaten - Gangavstand til buss - og bybanestopp - Kort vei til dagligvare, skoler og barnehager - Kort avstand til de fleste Høyskoler, Universitet, samt Haukeland og Haraldsplass Sykehus - Nærhet til flotte turterreng i Byfjellene - Kort vei til Sentrumskjernen! Velkommen!
Stuen er på ca.19 m².

Mindeveien 82 15, Vestland

 • Arealbeskrivelse
  Leilighet
  Bruksareal
  2. etasje: 64 kvm Gang(5m²), mellomgang(2,6m²), bad(3,9m²), soverom(11,7m²), soverom(10,9m²), stue(19m²), kjøkken(7,8m²).
  Primærrom
  2. etasje: 64 kvm Gang(5m²), mellomgang(2,6m²), bad(3,9m²), soverom(11,7m²), soverom(10,9m²), stue(19m²), kjøkken(7,8m²).  Tomt
  1903m²

  Beskrivelse av tomt
  Tomten er opparbeidet med felles terrasseplatting, plen og diverse beplantning.

  Beliggenhet
  Boligen har en attraktiv og sentrumsnær beliggenhet på Minde. Her kan du bo i rolige omgivelser med kort vei til sentrumskjernen og alle fasiliteter det byr på. Dagligvarebutikkene Coop Extra Minde og Joker Søndre Skogvei ligger en kort spasertur unna boligen. Like i nærheten finner du også Kronstad og Danmarksplass med flere dagligvarebutikker, restauranter, caféer og treningsenter. Det er flere barnehager og skoler i nærområdet: - Minde skole (1-7 klasse) - Ny Krohnborg skole (1-10 klasse) - Kronstad skole (1-7 klasse) - NTG-U Bergen (8-10 klasse) - Gimle Oppveksttun (8-10 klasse) - Årstad videregående skole - Langhaugen videregående skole - Leaparken barnehage (0-5 år) - Espira Grønnestølen barnehage (0-5 år) - Lekefabrikken barnehage (0-5 år) For studenten er det kort vei til alle studieinstitusjoner, som blant annet Handelshøyskolen BI, Høyskolen på Vestlandet, og Universitetet. For den turglade er det et flust av muligheter i byfjellene. Like i nærheten finner du Løvstien, og flere ruter opp Løvstakken. Det er også kort vei til Ulriken, Fløyen og Stoltzen. For den som liker å trene innendørs er man en kort spasertur unna SATS Damarksplass og Family sportsclub, samt Nr1 Fitness Kronstad. Nærmeste bybanestopp er på Damarksplass med hyppige avganger mot Bergen sentrum og Bergen Flesland. Det er også kort vei til bybanestopp på Kristianborg hvor Linje 2 tar deg til Bergen Sentrum og Oasen senter. Nærmeste busstopp er Mindeveien snuplass som ligger ca. 100 m unna boligen.

  Adkomst
  Det vil bli satt opp visningsskilt under visning.

  Bebyggelse
  Området består av tilsvarende bebyggelse.

  Byggemåte
  Fundamentert på antatt faste masser av komprimert sprengstein/grov pukk på fjell, det er ikke foretatt grunnundersøkelser. Gulv mot grunn av betong. Grunnmur og fundamenter av murkonstruksjoner. Etasjeskiller av trebjelkelag. Ytterveggkonstruksjoner over grunnmur er oppført i trekonstruksjoner, utvendig er veggene kledd med liggende trekledning. Vinduer med isolerglass i malte trekarmer. Takkonstruksjonen er utført som valmtakskonstruksjon av tresperrer, taket er tekket med sutak, lekter og takstein. Taket er ikke besiktiget. Opplysninger fra hjemmelshaver: - Varmtvannsberederen er fra 2009. - Kjøkkenet ble montert i 2014. - Parkettgulvene ble lagt i 2014. - Malt overflater til ulike tidspunkter.

  Innhold
  Aktiv Eiendomsmegling v/ Roger Glesnes har gleden av å presentere en flott og sentrumsnær leilighet i Mindeveien 82! Alle flater er malt i behagelige delikate farger, gulvet er moderne, lys enstavs parkett i hele boligen forutenom bad som selvsagt har fliser. Dette gir leiligheten et helhetlig og gjennomført preg. Planløsningen er smart, og leiligheten er godt utnyttet med store og luftige rom. Entrèen er lys og trivelig med god plass til å sette fra seg sko og henge yttertøy i nisje, samt i ønsket garderobemøblement. Lys og luftig stue som enkelt lar seg innrede med både sofagruppe, TV-møbel og spisebord. Her er store vindusflater som gir rikelig med lysinnslipp og en luftig atmosfære, i tillegg til fantastisk utsikt opp mot Ulriken og over nærområdet. I stuen er peisovn som gir god varme på kalde dager. Fra stuen er det utgang til en herlig balkong på ca. 3 m² hvor varme sommerdager kan nytes! Kjøkkenet består av en klassisk innredning utført med lyse profilerte fronter, enkelte overskap med glassfront og benkeplate i laminat med kitchenboard på vegg over. Her er rikelig med skap- og benkeplass for både matlaging og oppbevaring. Integrerte hvitevarer er keramisk platetopp og stekeovn. Kjøkken har opplegg for oppvaskmaskin. Leilighetens 2 soverom er begge av store størrelser med god plass til ønsket møblering - dobbeltseng og nattbord. Soverommene er utstyrt med praktiske garderobeskap. Badet er utført med fliser på gulv og innredet med toalett, helstøpt servant, skuffer under servant med slette fronter, skap over med speilfront, dusjkabinett. For ytterligere lagrinsplass tilhører det leiligheten en bod på loftet med et gulvareal på 5,6 m², samt to boder i kjelleren på ca. 4,5 m².

  Standard
  Gulv: Badet har flislagt gulv, resterende rom har 1-stavs parkettgulv. Vegger: Malte flater, malt strie og panel. Tak: Malte flater. Eiendommen er gjennomgått av en bygningskyndig og det er utarbeidet en tilstandsrapport. Denne er vedlagt salgsoppgaven. Nedenfor følger informasjon om forhold som har fått TG 2 og TG 3.   Forhold som har fått TG2: Våtrom Overflate vegger og himling: Over halve forventete levetid for overflatene er overskredet. Som følge av alder på overflatene bør det påregnes at disse må oppgraderes innen rimelig tid, tidspunkt for når dette blir en nødvendighet er vanskelig å si noe om. Våtrom Overflate gulv: Over forventete levetid for overflatene (på badet) er overskredet. Som følge av alder på overflatene bør det påregnes at disse må oppgraderes innen rimelig tid, tidspunkt for når dette blir en nødvendighet er vanskelig å si noe om. Det er påvist at badet er oppført etter eldre forskrifter. Utifra alder kan skader plutselig oppstå på eldre bad, det må derfor tas høyde for oppgradering av badet. Oppgradering av overflater vil innebære utskiftning av membranen på baksiden. Det er observert sprekker i enkelte fliser og fuger, vedlikehold må som et minimum påregnes. Våtrom Membran, tettesjiktet og sluk: Mer enn halvparten av forventet brukstid er oppbrukt på slukløsning og membran. Overvåk tilstanden jevnlig. For å få tilstandsgrad 0 eller 1 må tettesjiktet skiftes ut, men tidspunktet for når dette er nødvendig er vanskelig å si noe om. Som følge av alder må sluk jevnlig kontrolleres og rengjøres. Som følge av alder på baderommet anbefales det videre bruk av dusjkabinett. Andre rom: Skjevheter/ujevnheter i etasjeskille vil forekomme, dette anses som normalt i henhold til alder og konstruksjonsmåte. Vinduer og ytterdører: Som følge av alder på vinduene og altandører bør disse jevnlig kontrolleres for punkterte vindusruter og råteskader i karm/belistning. Grunnet alder på vinduene og altandører vil restlevetid være vanskelig og anslå. Vinduer bør skiftes ved behov. På altandøren er det observert en del slitasje nederst på døren utvendig, vedlikehold må som et minimum påregnes. Balkonger, verandaer og lignende: Rekkverket oppfyller ikke kravet til høyde etter gjeldende forskrifter, rekkverket ble målt til 0,88m. Dagens krav er på 1 meter. WC og innvendige vann- og avløpsrør: Både vannforsyningsrør og sluk er av eldre dato. Synlige kobberrør bør jevnlig kontrolleres for sprekker/lekkasjer. Mer enn halvparten av forventet brukstid er oppbrukt på slukløsning. Som følge av alder må sluk jevnlig kontrolleres og rengjøres. Varmtvannsbereder: Det er i dag innført krav om at varmtvannsberedere av denne størrelsen ikke skal være tilkoblet med vanlig stikkontakt, men være såkalt fast tilkoblet. Da vil du unngå risiko for varmgang og brann. På tidspunktet varmtvannsberederen ble montert var det ikke krav om fast tilkobling.

  Innbo og løsøre
  Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  Parkering
  Parkering etter gjeldende bestemmelser. Det er sonefri parkering i gaten.

  Radonmåling
  Selger har ikke foretatt radonmåling. Interessenter gjøres oppmerksom på at det som resultat av fremtidige målinger, vil kunne bli nødvendig å treffe radonreduserende tiltak. Slike eventuelle tiltak vil da måtte bekostes og utføres av kjøper. 

  Diverse
  Areal i salgsoppgaven er hentet i fra tilstandsrapporten. Fordelingen mellom primærrom (P-rom) og sekundærrom (S-rom) er basert på bruken av rommene på befaringstidspunktet. Rommenes bruk kan derfor være i strid med byggeforskriftene og/eller registrert/godkjent bruk.  Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel.

  Prisantydning inkl. omkostninger
  2 890 000 (Prisantydning) 146 243 (Andel av fellesgjeld)   3 036 243 (Pris inkl. fellesgjeld)   Omkostninger 5 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 300 (Noteringsgebyr forretningsfører) 3440 (Transportgebyr)   12 440 (Omkostninger totalt)   3 048 683 (Totalpris inkl. omkostninger)

 • Oppvarming
  Elektrisk oppvarming. Teknisk tilstand på varmekilder er ikke kontrollert.

  Energiklasse
  unknown

 • Formuesverdi primær
  839821

  Formuesverdi primær år
  2022

  Formuesverdi sekundær
  3191319

  Formuesverdi sekundær år
  2022

  Andre utgifter
  Antatt løpende kostnader beløper seg til anslagsvis kr. 48.000 for denne boligen pr. år. Kostnadene er fordelt på felleskostnader. Kostnader for strøm og innboforsikring er ikke hensyntatt.

  Tilbud på finansiering
  Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester. 

  Aksjenummer
  15

  Felleskostnader pr. mnd.
  4000

  Andel fellesgjeld
  146243

  Andel fellesgjeld år
  2023

  Andel fellesgjeld per dato
  2023-07-26T22:00:00Z

  Aksjeselskapet
  AS Løbergsbygg

  Aksjeselskapets org.nr
  930 704 202

  Lånebetingelser fellesgjeld
  Annuitetslån med flytende rente 5.48 %, gjenværende løpetid 24 år.

  Styregodkjennelse
  Kjøper skal godkjennes av styret. Styregodkjennelse kan ikke nektes uten saklig grunn.    Det er en forutsetning for at kjøper skal kunne overta eiendommen at kjøper er godkjent som ny aksjeeier av boligaksjeselskapet. Dersom kjøper ikke blir godkjent som ny aksjeeier må eiendommen videreselges for kjøpers regning. Et videresalg for kjøpers regning innebærer at kjøper ikke har noen økonomiske rettigheter knyttet til eiendommen og kjøper vil være ansvarlig for selgers eventuelle tap som følge av videresalget. Likeledes vil en eventuell gevinst ved et videresalg tilfalle selger.    Kjøper kan gå til søksmål mot boligaksjeselskapets styre dersom kjøper mener manglende godkjennelse ikke er saklig begrunnet.   Selger forplikter seg til å medvirke og igangsette videresalg så snart det endelig er avklart at kjøper ikke vil bli godkjent som ny aksjeeier.

  Sikringsordning fellesgjeld
  Aksjelaget er ikke tilknyttet en sikringsordning mot tap av felleskostnader.

  Aksjeselskapets forsikringsselskap
  Gjensidige

  Polisenummer felles forsikring
  80721881

  Vedtekter/husordensregler
  Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i gjeldende vedtekter og husordensregler. Dokumentene følger vedlagt i salgsoppgaven. 

  Dyrehold
  Dyrehold er i utgangspunktet ikke tillatt.

 • Ferdigattest/brukstillatelse
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 4601/159/630: 15.08.1952 - Dokumentnr: 7103 - Best. om vann/kloakkledn. Solidarisk ansvar for reperasjon og vedlikehold av
  fellesledninger m.v.
  30.11.1951 - Dokumentnr: 10772 - Registrering av grunn Denne matrikkelenhet opprettet fra:
  Knr:4601 Gnr:159 Bnr:627
  OGSÅ UTSKILT FRA BNR. 628
  01.01.2020 - Dokumentnr: 482826 - Omnummerering ved kommuneendring Tidligere: Knr:1201 Gnr:159 Bnr:630


  Ferdigattest/brukstillatelse datert
  Det foreligger ferdigattest for 2-etasjes trehus, datert 26.04.1957.

  Vei, vann og avløp
  Eiendommen er tilknyttet offentlig vann og avløp via private stikk- og fellesledninger. Vi gjør oppmerksom på at private ledninger vedlikeholdes for eiers regning. For private fellesledninger er der normalt tilknyttet solidarisk vedlikeholdsplikt. Adkomst via kommunal vei.

  Regulerings- og arealplanner
  Kommuneplan: Plannavn: Kommuneplanens Arealdel 2018. PlanID: 65270000 Arealformål: Byfortettingssone 100% Hensynssoner Faresone i kommuneplanen: Luftkvalitet - gul sone 100% Hensynssoner Gul støy i kommuneplanen: Vei støy - gul sone 18,2% Godkjente tiltak i nærheten av eiendommen: Eiendom 159/640 - Tilbygg. Andre opplysninger: Eiendommen er berørtav Eviny Termo AS siG konsesjonsomra°de for Iernvarmeanlegg. Hele eller delerav eiendommen antasa°være berørtav støy fraveitrafikk overgrenseverdiergiG av statlige myndigheter ogi kommuneplanens bestemmelser. Antakelsen er basert pa°overordnede støyberegninger. DeGe vil kunne fa°betydningfor behandlingen av plan- og byggesaker som omfatter den aktuelle eiendommen, blantannet medføre utredningsplikt for tiltakshaver/forslagstiller og eventuelt krav om avbøtende tiltak.

  Adgang til utleie
  Med godkjenning fra styret er utleie tillatt for inntil 3 år, dersom andelseier selv eller person nevnt i Borettslagsloven § 5-6 (1) nr. 3 har bebodd eiendommen i minst ett av de to siste årene.

  Legalpant
  Aksjelaget har legalpant for opptil 2 G (folketrygdens grunnbeløp) for aksjeeiers forpliktelser overfor aksjelaget. Pantet dekker aksjelagets krav på felleskostnader samt andre krav aksjelaget måtte få mot aksjeeier.

  Kommentar bo- og driveplikt
  Det er ikke bo- og driveplikt på eiendommen.

  Kommentar konsesjon
  Erverv av eiendommen er konsesjonsfritt.

  Kommentar odelsrett
  Det er ikke odel på eiendommen.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.    Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.   Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.    Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtagelse. 

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.   Budgivning utenfor forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler.   Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  2 890 000 (Prisantydning) 146 243 (Andel av fellesgjeld)   3 036 243 (Pris inkl. fellesgjeld)   Omkostninger 5 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 300 (Noteringsgebyr forretningsfører) 3440 (Transportgebyr)   12 440 (Omkostninger totalt)   3 048 683 (Totalpris inkl. omkostninger)

  Omk. kjøper beløp
  12440

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon. Det forutsettes av skjøtet tinglyses på ny eier, med mindre det er tatt andre forbehold i budgivningen. 

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 14. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 3 200/3 600/3 500 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

Roger Glesnes

Megler

Roger Glesnes

91 66 15 34

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev