aktiv-eiendomsmegling
Solgt
Leiligheten har åpen stue- og kjøkkenløsning som er naturlig adskilt med kjøkkenøy.
Leiligheten har åpen stue- og kjøkkenløsning som er naturlig adskilt med kjøkkenøy.

BERGEN Nattlandsfjellet 11C

Lettstelt og praktisk 3- roms leilighet med god beliggenhet! Vinterhage, balkong, garasje. Kort vei til "alt".

 • kr 4 950 000
 • BRA 90 m²
 • 2 soverom
 • Prisantydningkr 4 950 000
 • Omkostningerkr 136 792
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 5 086 792
 • ObjektstypeLeilighet
 • EierformEierseksjon
 • Byggeår2004
 • Soverom2
 • ArealP-rom 87 m²
 • Felleskostnaderkr 1 709
 • Tomt1 648.7 m²
 • Eierform tomtEiertomt
 • 4 950 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 8 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 123 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 950 000,00))   136 792,- (Omkostninger totalt)   5 086 792,- (Totalpris inkl. omkostninger)
Plantegning.
Aktiv Eiendomsmegling v/ Stian Bussesund har gleden av å presentere Nattlandsfjellet 11C! En flott 3-roms leilighet med solrik altan og fast garasjeplass. Leiligheten ligger fint til i byggets 2. etasje. Det er enkel adkomst fra garasje med heis. Beliggenheten på Nattlandsfjellet gir deg en praktisk tilgang til offentlig transport, da det er bussholdeplasser i nærheten. Dette gjør det enkelt å komme seg rundt i området og til og fra byen. - Lettstelt og fin leilighet - God planløsning - 2 soverom - Integrerte hvitevarer på kjøkken - Vinterhage og altan med gode solforhold - Kort vei til kollektivtransport, dagligvare, turterreng mm. - Kort vei til store arbeidsplasser Velkommen til hyggelig visning - Husk påmelding til megler!
Kjøkkenet har takhøy innredningen med integrerte hvitevarer.

Nattlandsfjellet 11C, Vestland

 • Arealbeskrivelse
  Leilighet
  Bruksareal
  2. etasje: 90 kvm
  Primærrom
  2. etasje: 87 kvm Gang(8,9m²), bad/vaskerom(6,1m²), soverom(8,1m²), soverom(12,8m²), stue og kjøkken(39,9m²), vinterhage(6,8m²).
  Sekundærrom
  2. etasje: 3 kvm Bod(3m²)  Tomt
  1648.7m²

  Beskrivelse av tomt
  Tomten er felles for sameiet. Tomten er opparbeidet med asfalterte veier, biloppstillingsplasser, murer, plen og noe beplanting.

  Beliggenhet
  Leiligheten med adresse Nattlandsfjellet 11C har en sentral beliggenhet med gode sol- og utsiktisforhold. Leiligheten inneholder to soverom, bad, kjøkken og stue, og det er en kort vei til bussholdeplasser, butikker, turområder og andre nødvendige servicetilbud. Beliggenheten på Nattlandsfjellet gir deg en praktisk tilgang til offentlig transport, da det er bussholdeplasser i nærheten. Dette gjør det enkelt å komme seg rundt i området og til og fra byen. Det er også praktisk å ha butikker i nærheten. Enten du trenger dagligvarer, apotek eller andre dagligvarer, vil du finne alt du trenger innen kort avstand. Dette gjør det enkelt og bekvemt å handle og få tak i nødvendige varer. Leiligheten har en vestvendt overbygget terrasse, noe som betyr at du kan nyte solen og fine solnedganger. Terrassen gir deg muligheten til å slappe av utendørs, spise ute eller underholde gjester, uavhengig av værforholdene. Med to soverom, bad, kjøkken og stue har leiligheten alle de nødvendige rommene for komfortabelt dagligliv. Dette gjør det til en ideell plass for enkeltpersoner, par eller små familier. Tillegget av garasje og heis gjør tilgangen til leiligheten enkel og praktisk. Garasjeplassen gir deg muligheten til å parkere bilen din trygt og beskyttet, mens heisen gjør det enkelt å komme seg til og fra leiligheten uten behov for trapper. Området rundt Nattlandsfjellet tilbyr også flotte turområder, noe som gir deg muligheten til å nyte naturen og friluftslivet. Enten du liker å gå turer, jogge eller sykle, vil du finne fine stier og grøntområder i nærheten. Samlet sett tilbyr Nattlandsfjellet 11C en attraktiv beliggenhet for en pen eierleilighet. Med kort vei til buss, butikker, turområder og andre nødvendige servicetilbud, samt garasje og heis, gir denne adressen deg komfort og bekvemmelighet i vakre omgivelser.

  Adkomst
  Det vil bli satt opp visningsskilt under visning.

  Bebyggelse
  Det er primært leilighets-/gårdsbebyggelse i området.

  Byggemåte
  Fundamentert på antatt faste masser av komprimert sprengstein/grov pukk på fjell, det er ikke foretatt grunnundersøkelser. Gulv mot grunn av betong. Grunnmur og fundamenter av betongkonstruksjoner. Bære- og skillevegger samt etasjeskiller av betong. Ytterveggkonstruksjoner over grunnmur er oppført i betong- og trekonstruksjoner, utvendig er veggene kledd med fasadeplater. Vinduer med isolerglass i malte trekarmer. Takkonstruksjonen er utført som flatkonstruksjon, taket er tekket med papp/folie, taket er ikke besiktiget.

  Innhold
  Aktiv Eiendomsmegling v/ Stian Bussesund har gleden av å presentere Nattlandsfjellet 11C! En flott 3-roms leilighet med solrik altan og fast garasjeplass. Leiligheten ligger fint til i byggets 2. etasje. Alle veggflater er lyse, og leiligheten har en luftig planløsning. Store vindusflater underbygger den gode romfølelsen. Planløsningen er smart, og leiligheten er godt utnyttet. Det første som møter deg, er en romslig entré med plass til oppbevaring av yttertøy og sko i garderobeskap med speilfronter. Porttelefon. Leiligheten har åpen stue- og kjøkkenløsning som er naturlig adskilt med kjøkkenøy. Fra stuen er det utgang til deilig vinterhage som kan benyttes hele året. Det er videre utgang til altan på 4,4 kvm. Stuen lar seg enkelt innrede med sofagruppe og TV-møbel. Kjøkkenet har takhøy innredningen med slette fronter, laminat benkeplate, over benkeplaten er det benyttet fliser, stål oppvaskkum og ventilator. Kjøkkenet har integrerte hvitevarer; keramisk platetopp, stekeovn, oppvaskmaskin og integrert kjøl- og frys. Det er god plass til spisegruppe i kjøkkenet. Leilighetens to soverom er av gode størrelser med plass til ønsket innredning - seng, nattbord og garderobeskap. Baderommet er helfliset og innredet med toalett, helstøpt servant, skap under servant med profilerte fronter, dusjdører i klart glass, opplegg for vaskemaskin. Leiligheten har en praktisk innvendig bod på 3 kvm.

  Standard
  Gulv: Badet og vinterhagen har flislagt gulv, resterende rom har parkettgulv. Vegger: Badet har fliser, resterende rom har malte flater. Tak: Malte flater. Eiendommen er gjennomgått av en bygningskyndig og det er utarbeidet en tilstandsrapport. Denne er vedlagt salgsoppgaven. Nedenfor følger informasjon om forhold som har fått TG 2 og TG 3.   Forhold som har fått TG2: Våtrom - Overflate vegger og himling: Over halve forventete levetid for overflatene er overskredet. Som følge av alder på overflatene bør det påregnes at disse må oppgraderes innen rimelig tid, tidspunkt for når dette blir en nødvendighet er vanskelig å si noe om.   Våtrom - Overflate gulv: Over halve forventete levetid for overflatene er overskredet. Som følge av alder på overflatene bør det påregnes at disse må oppgraderes innen rimelig tid, tidspunkt for når dette blir en nødvendighet er vanskelig å si noe om. Det ble ikke målt tilstrekkelig fall mot sluk i henhold til gjeldende forskrifter, badet vil fungere med dette avviket. Våtrom - Membran, tettesjiktet og sluk: Mer enn halvparten av forventet brukstid er oppbrukt på slukløsning og membran. Overvåk tilstanden jevnlig. For å få tilstandsgrad 0 eller 1 må tettesjiktet skiftes ut, men tidspunktet for når dette er nødvendig er vanskelig å si noe om. Som følge av alder må sluk jevnlig kontrolleres og rengjøres. Varmtvannsbereder: Det er i dag innført krav om at varmtvannsberedere av denne størrelsen ikke skal være tilkoblet med vanlig stikkontakt, men være såkalt fast tilkoblet. Da vil du unngå risiko for varmgang og brann. På tidspunktet varmtvannsberederen ble montert var det ikke krav om fast tilkobling.

  Innbo og løsøre
  Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  TV/Internett/bredbånd
  Altibox grunnpakke på wifi og TV.

  Parkering
  Leiligheten har fast parkeringsplass i felles garasje. Det er mulig å montere el-bil lader. Sameiet har 3 gjesteparkeringer.

  Diverse
  Areal i salgsoppgaven er hentet i fra tilstandsrapporten. Fordelingen mellom primærrom (P-rom) og sekundærrom (S-rom) er basert på bruken av rommene på befaringstidspunktet. Rommenes bruk kan derfor være i strid med byggeforskriftene og/eller registrert/godkjent bruk.  Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel.

  Prisantydning inkl. omkostninger
  4 950 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 8 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 123 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 950 000,00))   136 792,- (Omkostninger totalt)   5 086 792,- (Totalpris inkl. omkostninger)

 • Oppvarming
  Varmekabler på badet og i vinterhagen, ellers elektrisk oppvarming. Teknisk tilstand på varmekilder er ikke kontrollert.

  Energiklasse
  unknown

 • Kommunale avgifter
  15911

  Kommunale avgifter år
  2023

  Info kommunale avgifter
  Dekker formuesskatt, vann- og avløpsgebyr og renovasjon.

  Formuesverdi primær
  1093580

  Formuesverdi primær år
  2021

  Formuesverdi sekundær
  3936889

  Formuesverdi sekundær år
  2021

  Tilbud lånefinansiering
  Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester. 

  Sameiebrøk
  98/1293

  Felleskostnader pr. mnd
  1709

  Felleskostnader inkluderer
  Dekker driftskostnader. I tillegg til månedlige felleskostnad betales det kr 536,- for Altibox grunnpakke. Grunnpakken er obligatorisk for beboerne.

  Andel fellesgjeld per dato
  2023-08-13T22:00:00Z

  Forkjøpsrett
  Det er ikke forkjøpsrett i sameiet.

  Styregodkjennelse
  Det er ikke krav til styregodkjenning av ny eier.

  Sameiets forsikringsselskap
  Fremtind Forsikring

  Beboernes forpliktelser og dugnader
  Sameiet har avtaler med diverse eksterne bedrifter for trappevask, snømåking, heis, garasjeport, rensing av ventilasjonsanlegg i leilighetene og ytre vedlikehold av bygningsmassen. I tillegg bidrar beboerne til å holde utearealene fine.

  Dyrehold
  Dyrehold er tillatt. Vanlig naborettslige regler gjelder.

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 4601/11/38/5: 18.09.1937 - Dokumentnr: 303816 - Bestemmelse om gjerde Overført fra: Knr:4601 Gnr:11 Bnr:38
  Gjelder denne registerenheten med flere
  28.04.1954 - Dokumentnr: 303157 - Bestemmelse om bebyggelse Midlertidig dispensasjon fra Bygningsloven vedr.
  en verkstedsbarakk
  Overført fra: Knr:4601 Gnr:11 Bnr:38
  Gjelder denne registerenheten med flere
  17.03.1958 - Dokumentnr: 301212 - Bestemmelse om veg Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:11 Bnr:209 Snr:1
  Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:11 Bnr:209 Snr:2
  Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:11 Bnr:209 Snr:3
  Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:11 Bnr:209 Snr:4
  Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:11 Bnr:209 Snr:5
  Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:11 Bnr:209 Snr:6
  Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:11 Bnr:209 Snr:7
  Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:11 Bnr:209 Snr:8
  Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:11 Bnr:209 Snr:9
  Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:11 Bnr:209 Snr:10
  Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:11 Bnr:209 Snr:11
  Overført fra: Knr:4601 Gnr:11 Bnr:38
  Gjelder denne registerenheten med flere
  16.12.1969 - Dokumentnr: 309321 - Bestemmelse om gjerde Bestemmelse om vann/kloakkledning
  Med flere bestemmelser
  Overført fra: Knr:4601 Gnr:11 Bnr:38
  Gjelder denne registerenheten med flere
  13.02.1997 - Dokumentnr: 4454 - Best. om vann/kloakkledn. Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:11 Bnr:434 Snr:1
  Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:11 Bnr:434 Snr:2
  Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:11 Bnr:434 Snr:3
  Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:11 Bnr:434 Snr:4
  Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:11 Bnr:434 Snr:5
  Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:11 Bnr:434 Snr:6
  Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:11 Bnr:434 Snr:7
  Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:11 Bnr:434 Snr:8
  Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:11 Bnr:434 Snr:9
  Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:11 Bnr:434 Snr:10
  Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:11 Bnr:434 Snr:11
  Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:11 Bnr:434 Snr:12
  Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:11 Bnr:434 Snr:13
  Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:11 Bnr:434 Snr:14
  Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:11 Bnr:434 Snr:15
  Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:11 Bnr:434 Snr:16
  Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:11 Bnr:434 Snr:17
  Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:11 Bnr:434 Snr:18
  Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:11 Bnr:434 Snr:19
  Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:11 Bnr:434 Snr:20
  Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:11 Bnr:434 Snr:21
  Bestemmelse om anlegg og vedlikehold av ledninger m.m.
  Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen
  Overført fra: Knr:4601 Gnr:11 Bnr:38
  Gjelder denne registerenheten med flere
  07.12.2004 - Dokumentnr: 41949 - Erklæring/avtale Denne seksjon har tilleggsdel - bygning.
  Gjelder denne registerenheten med flere
  07.12.2004 - Dokumentnr: 41949 - Seksjonering Opprettet seksjoner:
  Snr: 5
  Formål: Bolig
  Sameiebrøk: 98/1293
  Bestemmelser om tilleggsdel, se under servitutter.
  Gjelder seksjon nr. 1 -11
  18.09.1937 - Dokumentnr: 303816 - Bestemmelse om veg Rettighet hefter i: Knr:4601 Gnr:11 Bnr:4
  Overført fra: Knr:4601 Gnr:11 Bnr:38


  Ferdigattest/brukstillatelse
  Det er utstedt ferdigattest for nybygg boligblokk datert 15.12.2005.

  Vei, vann og avløp
  Eiendommen er tilknyttet offentlig vann og avløpsnett via private stikk- og fellesledninger. Vi gjør oppmerksom på at private ledninger vedlikeholdes for eiers regning. For private fellesledninger er der normalt tilknyttet solidarisk vedlikeholdsplik. Eiendommen har tilkomst via privat vei.

  Regulerings- og arealplanner
  Eiendommen ligger i et område regulert til boligformål ihht. reguleringsplan på grunn. PlanID: 9850000 Plannavn: Årstad. Gnr. 11, bnr. 94 mfl., Nattlandsfjellet Ikrafttrådt: 17.03.1997 Kommuneplan: Planid: 65270000 Plannavn: Kommuneplanens arealdel 2018 Hensynssoner i kommuneplan: Gul støy - Vei støy, gul sone, 41,6 % Rød støy - Vei støy, rød sone, 49,7 % Kommunedelplan: Planid: 9730000 Plannavn: Årstad/Fana/Bergenhus. KDP Landås Restriksjoner i kommunedelplan: Område unntatt fra rettsvirkning, 100 5 Godkjente tiltak i nærheten av eiendommen: 11/340 - Igangsettelsestillatelse til 2 garasjeuthus anneks til bolig, 29.10.2021 Andre opplysninger Eiendommen er berørtav Eviny Termo AS siI konsesjonsomra°de for Kernvarmeanlegg. Hele eller delerav eiendommen antasa°være berørtav støy fraveitrafikk overgrenseverdiergiI av statlige myndigheter ogi kommuneplanens bestemmelser. Antakelsen er basert pa°overordnede støyberegninger. DeIe vil kunne fa°betydningfor behandlingen av plan- og byggesaker som omfatter den aktuelle eiendommen, blantannet medføre utredningsplikt for tiltakshaver/forslagstiller og eventuelt krav om avbøtende tiltak.

  Legalpant
  De andre sameierne har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for hver bruksenhet svarer til 2 G (folketrygdens grunnbeløp). Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt, og kommunale avgifter/gebyrer.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.    Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.   Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.    Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtagelse. 

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.   Budgivning utenfor forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler.   Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  4 950 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 8 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 123 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 950 000,00))   136 792,- (Omkostninger totalt)   5 086 792,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  Omk. kjøper beløp
  136792

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon. Det forutsettes av skjøtet tinglyses på ny eier, med mindre det er tatt andre forbehold i budgivningen. 

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 14. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 3 200/3 600/3 500 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

  Dødsbo
  Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligen selges for et dødsbo. Arvingene (selgerne) har ikke bebodd eiendommen og har ingen kunnskap vedrørende eiendommen og eiendommens beskaffenhet utover det som her fremgår av salgsoppgaven. Kjøper oppfordres til å foreta en særlig grundig besiktigelse, gjerne med bistand fra teknisk sakkyndig.

  Meglers vederlag
  Det er avtalt provisjonsbasert vederlag tilsvarende 1,25 % av kjøpesum for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke tilretteleggingsgebyr kr 10 900,- oppgjørshonorar kr  6 900,- og visninger kr 2 500,-. Minimumsprovisjonen er avtalt til kr 49 900,-.  Meglerforetaket har krav på å få dekket avtalte utlegg i henhold til oppdragsavtale totalt kr 31 562,-. Utleggene omfatter markedspakke, takst, foto og innhenting av servitutter. Dersom handel ikke kommer i stand eller oppdraget sies opp, har megler krav på å få dekket vederlag og utlegg.  Alle beløp er inkl. mva. 

Stian Bussesund

Megler

Stian Bussesund

97 02 12 77

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev