aktiv-eiendomsmegling
Solgt
Aktiv Eiendomsmegling v/ Morten Tøsdal har gleden av å presentere Nattlandsveien 67!

Bergen Nattlandsveien 67

Flott 3-roms leilighet fra 2019 med høy standard og balkong! Kort vei til HVL, Haukeland og sentrumskjernen!

 • BRA 52 m²
 • 2 soverom
 • OMKOSTNINGER7 800
 • TOTALPRIS INKL. OMKOSTNINGER3 289 350
 • EIENDOMSTYPELeilighet
 • EIERFORMAksje
 • BYGGEÅR1 949
 • SOVEROM2
 • AREALP-rom 52 m²
 • ANDEL FELLESGJELD291 550
 • FELLESKOST./MND4 766
 • TOMT1 925 m²
 • EIERFORM TOMTFellestomt
 • 2 990 000,- (Prisantydning)
  291 550,- (Andel av fellesgjeld)
  --------------------------------------------------------
  3 281 550,- (Pris inkl. fellesgjeld)

  Omkostninger
  5 000,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  --------------------------------------------------------
  7 800,- (Omkostninger totalt)
  --------------------------------------------------------
  3 289 350,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.
Aktiv Eiendomsmegling v/ Morten Tøsdal har gleden av å presentere Nattlandsveien 67!

Alle flater er malt i behagelige delikate farger, gulvet er moderne, lys enstavs laminat i hele boligen forutenom bad som selvsagt har fliser. Dette gir leiligheten et helhetlig og gjennomført preg. Planløsningen er smart, og leiligheten er godt utnyttet. Meget stilrent og lekkert bad og kjøkken.

Entrèen er lys og trivelig med god plass til å sette fra seg sko og henge yttertøy i ønsket garderobeinnredning. Leiligheten har gulvvarme i alle rom.

Leiligheten har åpen stue- og kjøkkenløsning. Dette gir en god luftighet og flyt i rommet. Store vindusflater gir rikelig med lysinnslipp og en luftig atmosfære i tillegg til flott utsikt. Stuen lar deg enkelt innrede med både sofagruppe, TV-møbel og spisebord.

Flott kjøkkeninnredning fra 2019 som er lys og moderne med slette hvite fronter og benkeplate av laminat med nedfelt vask. Her er rikelig med skap- og benkeplass for matlaging og oppbevaring. Integrerte hvitevarer er induksjon platetopp, stekeovn og oppvaskmaskin.

Leilighetens to soverom er av god størrelse med plass til ønsket innredning - seng, nattbord og garderobeskap. Fra hovedsoverommet er det utgang til en herlig balkong på 6,7 m² hvor sommerdagene kan nytes.Balkongen er overbygget og kan således nytes selv på grå regnværsdager. I gangen utenfor soverom 2 er det god plass til møblering av skap for oppbevaring.

Badet er lekkert helfliset med gulvvarme. Det er innredet med benkeskap med servant, skapinnredning, dusjhjørne med dusjdører i glass, og vegghengt toalett. Badet har opplegg for vaskemaskin.

Leiligheten har en ekstern bod på ca. 4,9 m².

Nattlandsveien 67, Vestland

 • Gulv: Fliser på bad. Laminat på øvrige rom.
  Vegg: Fliser på bad. Ellers malte slette flater.
  Tak: Malte slette flater.

  Eiendommen er gjennomgått av en bygningskyndig og det er utarbeidet en tilstandsrapport. Denne er vedlagt salgsoppgaven.
 • Boligen har en attraktiv og sentral beliggenhet på Landås. Her bor du i kort avstand til alle hverdagsfasiliteter.

  Leiligheten har en attraktiv beliggenhet i høy 1. etasje. Eiendommen ligger i et rolig, attraktivt og etablert boligområde. Like i nærheten av boligen finnes det flere ulike dagligvarebutikker. Bunnpris Lindvik, Bunnpris Montana, KIWI Birkeveien, Matkroken Landåstorget og Rema 1000 Wergeland er blant flere gode alternativer like i nærheten. For et utvidet butikk - og servicetilbud er det kort vei til både Landås Torget, samt til Sletten senter hvor du finner bakeri, blomsterbutikk, apotek, vinmonopol m.m. Det er også kort vei til Bergen sentrum hvor du finner utallige butikker og caféer.

  Det er flere skoler og barnehager i nærheten:
  - DaVinci Montessoriskole (1-7 kl.)
  - Fridalen skole (1-7 kl.)
  - Landås skole (1-7 kl.)
  - Kronstad skole (1-7 kl.)
  - Gimle skole (1-7 kl.)
  - Langhaugen videregående skole
  - Årstad videregående skole

  Barnehager:
  - Årstad brannstasjon barnehage (0-6 år)
  - Vognstølen barnehage (1-6 år)
  - Kniksens plass barnehage (0-6 år)

  Det er meget god offentlig kommuniksasjon med bybanestoppet på Sletten like i nærheten. I tillegg til bybanestoppet ligger busstoppet Hagerups vei kun et minutts gange fra boligen. Herfra går det 12 ulike linjer med hyppige avganger i begge retninger. For aktive og turglade er det mange muligheter. Fysak, Turnkassen, og Bergenshallen kan by på varierte treningsmuligheter som ishall, klatrevegg, i tillegg til en rekke utendørs fotballbaner like ved. Store grøntarealer for rekreasjon finner man ved Tveitevannet, med flotte stier rundt vannet. Området innbyr ofte til hyggelige kveldsturer eller grilling på varme sommerdager. Ønsker man å kombinere trening og naturopplevelser er Ulriken og byfjellene gode alternativer for de spreke.

  Det er også kort vei til de fleste Høyskoler, Universitet og store arbeidsplasser som Haraldsplass og Haukeland Sykehus.
 • Området består av tilsvarende boligbebyggelse.
 • Det vil bli satt opp AKTIV-visningsskilt under fellesvisning.
 • Grunnmur av betong. Yttervegger oppført i murkonstruksjoner med murt tegl i fasade. Etasjeskillere av betong. Saltak tekket med skifer.

  ENDRINGER ETTER BYGGEÅR (Kilde: Eier)
  2022:
  - Skiftet vinduer på soverom ut mot vei.
  - Skiftet stuevindu i gavl.
  2019:
  - Innredning av leilighet med bad, kjøkken, nytt el- og røranlegg.
  - Montert balansert ventilasjon.
  - Nye overflater.
  2013: Skiftet vinduer og altandør mot bakgård (vinduer/dør er datert 2013)
 • 1.etg: P-rom 52 m² / BRA 52 m²
  Totalt: P-rom 52 m²/ BRA 52 m²

  Følgende rom inngår i primærareal:
  1.Etasje: Entré (4,0 m²), stue/kjøkken (16,6 m²), soverom 1 (8,4 m²), gang (4,4 m²), bad (5,0 m²), soverom 2 (10,6 m²)


  Øvrige bygg:
  Bod (4,9 m²)

  Areal er hentet fra eierskifterapport. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene. Megler har ikke kontrollmålt arealet.
 • Se punktet om standard samt løsøre- og tilbehørsliste utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendom Norge og Advokatforeningens Eiendomsmeglingsgruppe, gjeldende fra 1. januar 2020. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.
  Kun integrerte hvitevarer medfølger med mindre annet er avtalt.
 • Elektrisk oppvarming og gulvvarme i alle rom.
 • Tomten er pent opparbeidet med grøntarealer og internveier.
 • Boliglagselskapet har 11 parkerings- og 7 garasjeplasser som tildeles etter søknad og ansiennitet.
 • Eiendommen er tilknyttet offentlig vann og avløp via private stikk- og fellesledninger. Vi gjør oppmerksom på at private ledninger vedlikeholdes for eiers regning. For private fellesledninger er der normalt tilknyttet solidarisk vedlikeholdsplikt. Adkomst via kommunal vei over i privat vei.
 • Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning. Dokumentene vil være tilgjengelig hos meglerforetaket. Det gjøres oppmerksom på at fellesgjeld og felleskostnader kan variere over tid som følge av beslutninger foretatt i aksjelagets styre og/eller generalforsamling.
 • Forretningsfører: BOB Eiendomsforvaltning AS
 • Kjøper skal godkjennes av styret og har selv risikoen for at godkjennelse blir gitt. Styregodkjennelse kan ikke nektes uten saklig grunn.
 • Det er vedtatt forbud mot dyrehold, styret kan likevel samtykke i at brukeren av boligen holder dyr dersom gode grunner taler for det, og dyreholder ikke er til ulempe for de andre brukerne av eiendommen.
 • Tryg Forsikring
  Tryg Forsikring
  Polisenummer: 3588414
 • Formuesverdi som primærbolig kr 700 862 per 31.12.21
  Formuesverdi som sekundærbolig kr 2 523 101 per 31.12.21
  Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi per kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger, herunder boligens beliggenhet, areal, byggeår og type bolig. Det tas også hensyn til om boligen ligger i et område som er tett eller spredt bebygget. Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmeterprissatser. Disse satsene utgjør henholdsvis 25 prosent av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert per 1. januar) og 90 prosent for sekundærboliger (alle andre boliger) for inntektsåret 2021. Formuesverdien fastsettes ved å multiplisere kvadratmetersatsen med boligens areal (P-ROM/BOA). For fritidseiendom settes formuesverdi til 30% av eiendommens markedsverdi.
 • 4 766 pr. mnd. Inkluderer kabel -tv og internett, renhold fellesarealer, utvendig byggforsikring, kommunale avgifter og eiendomsskatt.
  Organisering som aksjelag innebærer at en aksjeeier kan bli ansvarlig for felleskostnader andre aksjeeiere ikke betaler. Enkelte aksjelag er tilknyttet en sikringsordning som reduserer aksjelagets risiko for tap på grunn av aksjeeiernes betalingsmislighold. En avtale om sikringsordning kan sies opp, være tidsbestemt og beløpsmessig avgrenset.
 • Andel fellesgjeld kr 291 550,- pr. 26.09.22 02:00.
  Andel fellesformue kr 2 904,- pr. 26.09.22 02:00.
 • Spesifikasjon av lån
  Bank: Husbanken
  Lånenr.: 13519613
  Lånebeskrivelse: Husbanken
  Lånetype: Annuitetslån
  Rentesats: 1,39%
  Andel av saldo 41 320,18
  Innfrielsesdato: 30.06.2029

  Bank: Husbanken
  Lånenr.: 13536083
  Lånebeskrivelse: Husbanken
  Lånetype: Annuitetslån
  Rentesats: 1,39%
  Andel av saldo 19 225,79
  Innfrielsesdato: 31.12.2031

  Bank: Handelsbanken
  Lånenr.: 90437196566
  Lånebeskrivelse: Handelsbanken
  Lånetype: Annuitetslån
  Rentesats: 3,45%
  Andel av saldo 138 225,90
  Innfrielsesdato: 30.06.2043

  Ingen av lånene er avdragsfri.
  Vi gjør oppmerksom på at endringer i renter kan føre til økte mnd. felleskostanader.
 • Boligselskapet er ikke tilknyttet sikringsfond.

  Boligselskapet har inngått avtale om forskutterte felleskostnader med Klare Finans AS.
 • Antatt løpende kostnader beløper seg til anslagsvis kr. 57 192,- for denne boligen pr. år. Kostnadene er fordelt på fellesutgifter inkludert kommunale avgifter og eiendomsskatt. Merk at utgifter knyttet til strøm og innboforsikring ikke er hensyntatt.
 • Det foreligger midlertidig brukstillatelse for fasadeendring datert 15.12.1998.
  Det foreligger ferdigattest for flytting av butikkdør datert 29.11.1963.
  Det foreligger attest for innredning av kjellerrom til pølsemakerverksted etc. datert 24.06.1952.
  Det foreligger ferdigattest for 3-etasjes murblokk, inneholdende 3 hus med felles innredninger i kjeller datert 08.02.1951.
  Det foreligger ferdigattest for bruksendring bolig datert 27.06.2019.
 • Med godkjenning fra styret er utleie tillatt for inntil 3 år, dersom andelseier selv eller person nevnt i Borettslagsloven § 5-6 (1) nr. 3 har bebodd eiendommen i minst ett av de to siste årene.
 • Eiendommen er konsesjonsfri.
 • Det er ikke odel på eiendommen.
 • Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel.

  Laget planlegger rehabilitering av vann- og avløpsrør i hele laget, i denne forbindelse planlegges også utskifting av alle baderom. Varmtvannsberedere vil flyttes fra leilighetene og ned til felles beredere i kjeller og at varmtvann i fremtiden blir oppvarmet med
  bergvarme. Det ble på ekstraordinær generalforsamling nå i april vedtatt at rehabiliteringen skal gjennomføres og oppstart av prosjektet er planlagt før sommeren 2022. Forventet kostnad på kr 31 mill. som vil bli finansiert ved låneopptak, dette vil gi en gjennomsnittlig økning av fellesgjelden på ca. kr 402.000 i forhold til dagens fellesgjeld. Dette vil også påvirke størrelsen på felleskostnadene.
 • Kommunen har legalpant i eiendommen for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav. Aksjelaget har lovbestemt pant for aksjehavers forpliktelser overfor aksjelaget. Kontakt oppdragsansvarlig for ytterligere informasjon.
 • Plannavn: Årstad. Bergensdalen midtre del.
  PlanID: 2000
  Dekninsgrad: 92,4%.

  Plannavn: Årstad. Nattlandsveien, trafikkregulering trolleybusslinje 2, vendesløyfe.
  PlanID: 10890000
  Dekningsgrad: 7,6%

  Reguleringsplaner under arbeid:
  Plannavn: årstad. Gnr 160, Nattlandsveien fra Mannsverk til Hagerups vei.
  PlanID: 18550000

  Kommuneplan:
  Plannavn: Kommuneplanens Arealdel 2018.
  PlanID: 65270000
  Arealformål: Byfortettingssone 100%

  Hensynssoner Angitt hensyn - kulturmiljø i kommuneplanen:
  Landås 100%

  Hensynssoner Faresone i kommuneplanen:
  Luftkvalitet - rød sone 100%

  Hensynssoner Gul støy i kommuneplanen:
  Vei støy - gul sone 34,8%

  Hensynssoner Rød støy i kommuneplanen:
  Vei støy - Rød sone 39,6%

  Kommunedelplan(er):
  Plannavn: Årstad/Fana/Bergenhus. KDP Landås.
  PlanID: 9730000
  Arealformål: Byggeområde 100% og boligområder < 0,1 % (0,0 m²).

  Restriksjonsområder i kommunedelplan:
  Krav om reguleringsplan 100%
  Område unntatt fra rettsvirkning < 0,1 % (0,0 m²)

  Godkjente tiltak i nærheten av eiendommen:
  Eiendom 160/70 - tilbygg tomannsbolig, horisontaldelt.
  Eiendom 160/1007 - Garasje anneks til bolig - meldingssak registrer tiltak.

  Andre opplysninger
  Eiendommen er berørt av BKK's konsesjonsområde for fjernvarmeanlegg. Hele eller deler av eiendommen antas å være berørt av støy fra veitrafikk, flytrafikk, jernbanetrafikk, motorsportsaktivitet, bruk av skytebane etc. over grenseverdier gitt av statlige myndigheter og i kommuneplanens
  bestemmelser. Antakelsen er basert på overordnede støyberegninger. Dette vil kunne få betydning for behandlingen av plan- og byggesaker som omfatter den aktuelle eiendommen, blant annet medføre utredningsplikt for tiltakshaver/forslagstiller og eventuelt krav om avbøtende tiltak.
 • Aksjebrevnr. 5 Orgnr. 933042464 i Bergen kommune
 • Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.
 • Partene skal signere kjøpekontrakt etter aksept av bud.
 • Overtakelse etter nærmere avtale med selger.
 • Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 10. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.
 • Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 2 300/2 700/2 600 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.
 • Alle som skal selge eller leie ut bolig må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler
 • Budgivere oppfordres til å legge inn bud via «Trygg Budgivning». Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler
 • Budgivere oppfordres til å legge inn bud via «Trygg Budgivning». Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.
 • Listen over løsøre og tilbehør utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendom Norge og Advokatforeningens Eiendomsmeglingsgruppe, gjeldende fra 1. januar 2020, legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.
 • Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning
 • Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.

  Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.
  Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2).

  Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.

  Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.
 • Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Gruppen AS og konsernets produktselskaper om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med oppdragsansvarlig for et uforpliktende tilbud vedrørende finansiering. Meglerforretningene kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester.
 • Det er avtalt fast vederlag pålydende kr.49 990,- for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke tilretteleggingsgebyr kr 9 990,-, oppgjørshonorar kr 4 375,- og visninger kr 2 500, -. Meglerforetaket har krav på å få dekket avtalte utlegg i henhold til oppdragsavtale totalt kr. 24 730,-. Utleggene omfatter annonsering, innhenting av kommunal informasjon og tinglysing av pantesperre. Dersom handel ikke kommer i stand har megler krav på å få dekket vederlag og utlegg. Alle beløp er inkl. mva.
 • Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.
 • Edina Numanovic
Stian Jakobsen

Megler

Stian Jakobsen

92 23 66 33

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev