aktiv-eiendomsmegling
Solgt
Aktiv Eiendomsmegling v/ Morten Tøsdal har gleden av å presentere Nedre Fjellsmauet 4, en flott leilighet over to etasjer med meget god standard og høy kvalitet på innredning og utstyr.
Aktiv Eiendomsmegling v/ Morten Tøsdal har gleden av å presentere Nedre Fjellsmauet 4, en flott leilighet over to etasjer med meget god standard og høy kvalitet på innredning og utstyr.

BERGEN Nedre Fjellsmauet 4

Rålekker selveierleilighet like ved Fløibanen! Flott standard, gode kvaliteter og en meget sentral beliggenhet! Se video

 • kr 5 200 000
 • BRA 65 m²
 • 2 soverom
 • Prisantydningkr 5 200 000
 • Omkostningerkr 143 042
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 5 343 042
 • ObjektstypeLeilighet
 • EierformEierseksjon
 • Byggeår1 890
 • Soverom2
 • ArealP-rom 62 m²
 • Felleskostnaderkr -
 • Tomt57.5 m²
 • Eierform tomtEiertomt
 • 5 200 000,- (Prisantydning) Omkostninger 8 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172 (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585 (Tingl.gebyr pantedokument) 585 (Tingl.gebyr skjøte) 130 000 (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 5 200 000)) 143 042 (Omkostninger totalt) 5 343 042 (Totalpris inkl. omkostninger)
Plantegning hovedetasje.
Aktiv Eiendomsmegling v/ Morten Tøsdal har gleden av å presentere Nedre Fjellsmauet 4, en flott leilighet over to etasjer med meget god standard og høy kvalitet på innredning og utstyr. Fantastisk beliggenhet i en koselig og brosteinsbelagt gate. Her bor du "midt i smørøyet", med kort avstand til alt byen har å by på, samtidig som du bor tilbaketrukket i rolige omgivelser. - Høy og moderne standard - Gjennomførte detaljer - Betydelig oppgradert i 2019/2020 - Varmepumpe - Energieffektiv peis - Tilgang til skjermet uteplass - Meget lekkert bad og kjøkken - God planløsning - Nabo til en av byens mest kjente kafeer, Det lille Kaffekompaniet Velkommen til hyggelig visning - Husk påmelding til megler!
Det er lyslist i taket i stuen.

Nedre Fjellsmauet 4, Vestland

 • Arealbeskrivelse

  Bruksareal
  Kjeller: 28 kvm
  1. etasje: 37 kvm
  Primærrom
  Kjeller: 25 kvm Gang/trapperom(5,2m²), bad(3,2m²), soverom(6,3m²), soverom(8,9m²).
  1. etasje: 37 kvm Entré/stue/kjøkken(36,9m²),
  Sekundærrom
  Kjeller: 3 kvm Bod(2,5m²).  Tomt
  57.5m²

  Beliggenhet
  Boligen har en svært attraktiv beliggenhet i Nedre Fjellsmauet, noe som er en perfekt beliggenhet for deg som ønsker nærhet til alt sentrum har å by på, samt flotte turterreng, men allikevell ønsker å være litt tilbaketrukket fra byens "kjas og mas". Boligområdet er populært med sin sentrale beliggenhet og sjarmerende bebyggelse. Her er du omgitt av trivelige gater, lokale kaféer, tett trehusbebyggelse og et lite stykke bergensk bolighistorie. Du har også gangavstand til alt byen har å by på; restauranter, butikk- og servicetilbud, kollektivtransport og studieinstutisjoner. For den turglade er det et flust av muligheter. Fjellveien kan by på spaser-, eller joggeturer, Stoltzekleiven på utfordring med fantastisk utsikt som belønning, eller Fløibanen på koselige søndagsturer. Det er gode kollektivtilbud i området. Like i nærheten finner du bussholdeplass på Torget samt Festplassen/Byparken med hyppige avganger til de forskjellige bydelene. Fra Byparken går også bybanen som tar deg helt til Bergen Flesland. Det er også kort vei til de fleste høyskoler og universitet. Idéelt for dem som søker en urban og god beliggenhet i "hjertet" av Bergen sentrum.

  Adkomst
  Det vil bli satt opp visningsskilt under visning.

  Bebyggelse
  Det er primært leilighets-/gårdsbebyggelse i området.

  Byggemåte
  Huset står på antatt faste masser av komprimert sprengstein / grov pukk på fjell. Det er ikke foretatt grunnundersøkelser. Videre grunnforhold er ikke kjent. Fundament, søyler og pilarer under terreng var ikke tilgjengelige for inspeksjon. Gulv mot grunn av betong. Grunnmuren er oppført naturstein, murt i betong. Ytterveggkonstruksjonene over grunnmur er oppført i trekonstruksjoner. Takkonstruksjon er utført som valmtakskonstruksjon av tresperrer. Det er benyttet sutak, lekter og takstein til taktekking. Opplysninger fra hjemmelshaver, boligen ble oppgradert i 2019 med blant annet: - Pusset opp badet. - Montert nytt kjøkken med integrerte hvitevarer. - Nytt rør-i-rørsystem. - Oppgradert el.anlegg. - Lagt nye laminatgulv. - Montert nye vegg- og himlingsflater. - Montert spotter i himling. - Montert ny varmtvannsbereder (type Høiax 120 liter express). - Montert varmepumpe og vedovn. - Terrasseplattingen er fra 2020.

  Innhold
  Aktiv Eiendomsmegling v/ Morten Tøsdal har gleden av å presentere Nedre Fjellsmauet 4, en flott leilighet over to etasjer med meget god standard og høy kvalitet på innredning og utstyr. Fantastisk beliggenhet i en koselig og brosteinsbelagt gate. Her bor du "midt i smørøyet", med kort avstand til alt byen har å by på, samtidig som du bor tilbaketrukket i rolige omgivelser. Hele boligen er totaloppusset i 2019/2020 og alle flater, elektrisk anelgg og rør i boligen er ny fra da. Det er valgt gode kvaliteter i alle ledd. Alle flater er malt i behagelige og lyse farger, og flotte gulv i alle rom. Dette gir leiligheten et helhetlig og gjennomført preg. Planløsningen er smart, og leiligheten er godt utnyttet. Boligen har fantastiske detaljer som skaper særpreg. Meget lekkert bad og kjøkken. Fra gang er det inngang til bod med god plass for oppbevaring av sko og yttertøy. Stue og kjøkken i åpen løsning skaper fin flyt og harmoni i rommet. Stuen lar seg enkelt møblere med sofagruppe, samt stor spisebordsgruppe hvor det kan dekkes til både hverdag og fest. Spisebordet finner sin naturlige plass mellom kjøkken og stue del og gir en naturlig inndeling. I stuen er det lyslist i deler av taket. Energieffektiv peis gir godt med varme og koselig stemning. Kjøkkenet er nytt i 2019 og har mye skap- og benkeplass. Innredningen er moderne sort med slette fronter, benkeplate i Quarts, ståloppvaskkum og ventilator. Integrerte kvalitets-hvitevarer; induksjonsplatetopp (fra 2023), pylyforiske varmluft/damp-stekeovnen, mikrobølgeovn, kjøl- og frys og oppvaskmaskin. Her er alt lagt til rette for gode middager til hverdags og fest. I underetasjen ligger boligens to soverom, garderoberom og baderom. Begge soverommene er av god størrelse og har plass til seng og nattbord. Hovedsoverommet har skyvedørsgarderobe med speilfronter. I tillegg er det garderoberom som gir mye plass til oppbevaring. Fra det ene soverommet er det utgang til gateplan. Vi gjør oppmerksom på at i godkjente tegninger er det ene soverommet merket som bod/disponibelt rom. Badet er meget lekkert utført med stilfulle fliser i varme, lune toner. Badet er innredet med vegghengt toalett, helstøpt servant, skuffer under servant med slette fronter, speilskap og innfellbare dusjdører i klart glass. Det er opplegg for vaskemaskin under trappen. Alt i alt er dette en meget flott leilighet som du vil trives i fra første stund!

  Standard
  Gulv: Gangen i underetasjen og badet har flislagte gulv, resterende rom har høytrykkslaminat på gulv. Vegger: Badet har fliser, resterende rom har malte flater. Tak: Malte flater. Eiendommen er gjennomgått av en bygningskyndig og det er utarbeidet en tilstandsrapport. Denne er vedlagt salgsoppgaven. Nedenfor følger informasjon om forhold som har fått TG 2 og TG 3.   Forhold som har fått TG2: Byggegrunn, fundamenter, grunnmur, drenering og sikring mot vann og fuktighet: Mer enn halvparten av forventet levetid på drenering er overskredet. Det er ikke benyttet diffusjonstetting mot grunn og fuktsikringen oppfyller ikke krav til sikring etter dagens forskrifter. Dreneringen bør kontrolleres jevnlig der det lar seg gjøre. For utbedring av dreneringen må dreneringen skiftes ut, tidspunktet for når dette er nødvendig er vanskelig å si. Yttervegger: Over forventete levetid er overskredet på trekledningen. Trekledningen bør jevnlig kontrolleres og kledningsbord bør skiftes ved behov. Det er viktig og merke seg at kledningsbordene og byggemetoden er av eldre dato. Utskiftning innen rimelig tid bør pårenges. Det er ikke etablert tilstrekkelig lufting bak kledningen. Manglende lufting bak kledningen vil skade både kledningsbordene og bakveggen. Ved utskiftning av kledningen må det etableres tilstrekkelig lufting på baksiden.   Vinduer og ytterdører: Som følge av alder på de eldste vinduene bør disse jevnlig kontrolleres for punkterte vindusruter og råteskader i karm/belistning. Grunnet alder på de eldste vinduene vil restlevetid være vanskelig og anslå. Vinduer bør skiftes ved behov. Det er observert morkne pakninger på enkelte av vinduene, vedlikehold må påregnes. Takkonstruksjon, taktekking og skorstein over tak: Konstruksjonen er fra byggeår, det må derfor påregnes et avvik i forhold til dagens standard. Takkonstruksjonen vil fungere til tross for alder og konstruksjonsmåte. Undertak, lekter og yttertekking (taktekkingen): Over forventete levetid for taktekkingen er oppbrukt. Taktekkingen må jevnlig kontrolleres. Som følge av alder på taktekkingen må det påregnes at denne må skiftes innen rimelig tid.

  Innbo og løsøre
  Se også beskrivelser under punktet om standard. Løsøre/tilbehør som gardinstenger/oppheng, frittstående hvitevarer samt dekodere og modem følger i utgangspunktet ikke med i handelen. Dekodere og modem kan være borettslagets/aksjelagets/sameiets eiendom og skal da følge med. Det gis ingen garantier i forhold til medfølgende løsøre/tilbehør. Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  Parkering
  Gateparkering etter gjeldende bestemmelser.

  Diverse
  Etter eierseksjonsloven § 23 kan ingen kjøpe en boligseksjon hvis kjøpet fører til at man, direkte eller indirekte, blir eier av flere enn to boligseksjoner i eierseksjonssameiet. Begrensningen gjelder ikke kjøp av fritidsboliger. Det finnes også enkelte andre unntak i bestemmelsen. Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel. Areal i salgsoppgaven er hentet i fra tilstandsrapporten. Fordelingen mellom primærrom (P-rom) og sekundærrom (S-rom) er basert på bruken av rommene på befaringstidspunktet. Rommenes bruk kan derfor være i strid med byggeforskriftene og/eller registrert/godkjent bruk. 

  Prisantydning inkl. omkostninger
  5 200 000,- (Prisantydning) Omkostninger 8 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172 (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585 (Tingl.gebyr pantedokument) 585 (Tingl.gebyr skjøte) 130 000 (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 5 200 000)) 143 042 (Omkostninger totalt) 5 343 042 (Totalpris inkl. omkostninger)

 • Oppvarming
  Varmekabler i underetasjen (utenom i boden), vedovn og varmepumpe i stuen. Teknisk tilstand på varmekilder er ikke kontrollert.

  Energiklasse
  unknown

 • Kommunale avgifter
  13957

  Kommunale avgifter år
  2023

  Info kommunale avgifter
  Dekker eiendomsskatt, renovasjon, vann og avløp.

  Formuesverdi primær
  952870

  Formuesverdi primær år
  2021

  Formuesverdi sekundær
  3430333

  Formuesverdi sekundær år
  2021

  Tilbud lånefinansiering
  Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester. 

  Sameiebrøk
  1/2

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 09.01.1987 - Dokumentnr: 740 - Seksjonering Opprettet seksjoner:
  Snr: 1
  Formål: Bolig
  Sameiebrøk: 1/2
  EIENDOMMEN ER OPPDELT I 002 SEKSJONER


  Ferdigattest/brukstillatelse
  Det foreligger attest for installasjon av 2 stk. WC datert 14.12.1955. Tegningene fra denne innstalasjonen viser at boligen var bebodd. Det finnes også tegninger fra 1988 som gjelder ominnredning, stemplet av Byggesaksavd. Det finnes ikke ferdigattest for dette. Det gjøres oppmerksom på at i disse tegningene er ett av soverommene i underetasjen tegnet inn som "bod/disponibelt rom" som defineres som s-rom og ikke rom for varig opphold. Eventuell omsøking fra s-rom til p-rom faller for kjøpers regning og risiko.

  Vei, vann og avløp
  Offentlig vei, vann og avløp. 

  Regulerings- og arealplanner
  Det foreligger ikke reguleringsplan for eiendommen. I kommunedelplan er eiendommen avsatt til arealformål - boligområde. Plaid: 15750000 Plannavn: Bergenhus. KDP Sandviken - Fjellsiden nord Ikrafttrådt: 19.02.2001 Dekningsgrad: 100% Restriksjonsområder i kommunedelplan: Annen restriksjon - 100% Kommuneplan: Plaid: 65270000 Plannavn: Kommuneplanens arealdel 2018 Ikrafttrådt: 19.06.2019 Arealformål: Byfortetning, 100% Hensynssoner i kommuneplan: Kulturmiljø - Middelalder bykjerne, 100% Kulturmiljø - Øvregaten/Steinkjelleren, 100% Kulturmiljø - Historsik sentrum, 100% Båndlegging - Båndlagt etter lov om kulturminner, 100% Faresone - Brannsmitte, 100% Bestemmelsesområder i kommuneplan: Byggegrense, utb.volum, funksjonskrav, 100% Godkjente tiltak i nærheten av eiendommen: 166/312 - Igangsettelsestillatelse til påbygg til butikk/forretningsbygning gitt 22.11.2019 Andre opplysninger Eiendommen er berørt av BKK's konsesjonsomra°de for fjernvarmeanlegg. Hele eller deler av eiendommen antas a° være berørt av støy fra veitrafikk, flytrafikk, jernbanetrafikk, motorsportsaktivitet, bruk av skytebane etc. over grenseverdier gitt av statlige myndigheter og i kommuneplanens bestemmelser. Antakelsen er basert pa° overordnede støyberegninger. Dette vil kunne fa° betydning for behandlingen av plan- og byggesaker som omfatter den aktuelle eiendommen, blant annet medføre utredningsplikt for tiltakshaver/forslagstiller og eventuelt krav om avbøtende tiltak. Kopi av reguleringskart og reguleringsbestemmelser kan sees hos megler.

  Verneklasse/sefrak
  Det gjøres oppmerksom på at eiendommen er SEFRAK-registrert. SEFRAK-registeret er et landsdekkende register over eldre bygninger og andre kulturminner i Norge. Kommunen har opplyst at bygget har vernestatus, noe som kan medføre større restriksjoner i forhold til om-/påbygging og generell utnyttelse av eiendommen.

  Legalpant
  De andre sameierne har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for hver bruksenhet svarer til 2 G (folketrygdens grunnbeløp). Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt, og kommunale avgifter/gebyrer.

  Kommentar konsesjon
  Erverv av eiendommen er konsesjonsfritt.

  Kommentar odelsrett
  Det er ikke odel på eiendommen.

 • Lovanvendelse
  I lov om avhending av fast eiendom fremgår at eiendommen skal overdras med de innredninger og gjenstander som etter lov, forskrift eller annet offentlig vedtak skal være der. Varige innretninger og utstyr, som enten er fastmontert eller særskilt tilpasset boligen medfølger. Bestemmelsene kan fravikes ved avtale mellom kjøper og selger. Tilbehørsliste som er utarbeidet av meglerbransjen i felleskap er vedlagt salgsoppgaven og gjelder dersom ikke annet er særskilt avtalt for kjøpet. Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.    Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.   Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.    Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtagelse. 

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.   Budgivning utenfor forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler.   Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  5 200 000,- (Prisantydning) Omkostninger 8 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172 (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585 (Tingl.gebyr pantedokument) 585 (Tingl.gebyr skjøte) 130 000 (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 5 200 000)) 143 042 (Omkostninger totalt) 5 343 042 (Totalpris inkl. omkostninger)

  Omk. kjøper beløp
  143042

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon. Det forutsettes av skjøtet tinglyses på ny eier, med mindre det er tatt andre forbehold i budgivningen. 

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 3 200/3 600/3 500 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

  Meglers vederlag
  Det er avtalt provisjonsbasert vederlag tilsvarende 1,3 % av kjøpesum for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke tilretteleggingsgebyr kr 14 990,- oppgjørshonorar kr 6 900,- og visninger kr 2 500, -. Minimumsprovisjonen er avtalt til kr 49 990,-.  Meglerforetaket har krav på å få dekket avtalte utlegg i henhold til oppdragsavtale totalt kr 26 985,-. Utleggene omfatter innhenting av kommunale informasjon, markedsføringspakke, tinglysingsgebyr. Dersom handel ikke kommer i stand har megler krav på å få dekket utlegg. Alle beløp er inkl. mva. 

Morten Christoffer Tøsdal

Megler

Morten Christoffer Tøsdal

98 22 06 02

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev