aktiv-eiendomsmegling
Aktiv eiendomsmegling v/ Fabian Haukedal har gleden av å presentere Nordnesbakken 9.

BERGEN Nordnesbakken 9

Nordnes | Flott og moderne 2-roms bygårdsleilighet med god takhøyde på beste Nordnes. Perfekt for førstegangskjøperen!

 • kr 3 090 000
 • BRA 36 m²
 • 1 soverom
 • Prisantydningkr 3 090 000
 • Omkostningerkr 90 292
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 3 180 292
 • ObjektstypeLeilighet
 • EierformEierseksjon
 • Byggeår1 896
 • Soverom1
 • ArealP-rom 36 m²
 • Felleskostnaderkr 600
 • Tomt137 m²
 • Eierform tomtEiertomt
 • 3 090 000,- (Prisantydning) 0,- (Andel av fellesgjeld)   Omkostninger: 8 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 77 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 090 000,00))   90 292,- (Omkostninger totalt)   3 180 292,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Meld deg på visning!

Påmelding
Aktiv eiendomsmegling har gleden av å presentere Nordnesbakken 9 ved Fabian Haukedal. Leiligheten ligger praktisk til i byggets 2.etasje. Leiligheten holder god standard og fremstår moderne med blant annet lyst kjøkken, tidsriktige fargevalg og flislagt bad. Leiligheten har en smart planløsning, god takhøyde og store vinduer som gir masse lysinnslipp. Nordnesbakken 9 har en attraktiv og sentral beliggenhet, med kort gangavstand fra praktfulle Nordnesparken, og med alt av daglige fasiliteter og servicetilbud i umiddelbar nærhet. Nordnes er kort fortalt et svært attraktivt sted å bo med masse historie i gatene og god atmosfære året rundt. Ønsker du å bo sentralt med gangavstand til "alt" - så er gjerne dette leiligheten for deg.

Nordnesbakken 9, Vestland

 • Tomt
  137m²

  Beskrivelse av tomt
  Bygningsmassen opptar mesteparten av tomtearealet.

  Beliggenhet
  Sentral og attraktiv beliggenhet på Nordnes med alle servicetilbud i nær gangavstand. Selv med sentral beliggenhet, ligger leiligheten skjermet for støy i et rolig nabolag. Et lite steinkast unna ligger Akvariet og byens vakreste park, Nordnesparken. Parken er et naturlig samlingssted med badeplass, grøntareal og benker. Nærmeste dagligvarebutikk er Rema 1000 og søndagsåpen Bunnpris, som ligger kort unna leiligheten. For større utvalg er det gangavstand til bykjernen, med tilgang til servicetilbud, restauranter, kafeer og uteliv. Er man student i byen, er det kort avstand til de ulike utdanningsinstitusjonene, blant annet Universitetet, BI på Marineholmen og NHH. Det er verdt å nevne at det er busstopp foran bygget (hvor linje 11 går). Er du av den aktive typen kan en søndagstur opp Fløiensvingene være et godt alternativ. Nordnes er kort fortalt et svært attraktivt sted å bo med masse historie i gatene og god atmosfære året rundt. Ønsker du å bo sentralt med gangavstand til "alt" - så er gjerne dette leiligheten for deg.

  Adkomst
  Det vil bli satt opp visningsskilt under visning.

  Bebyggelse
  Det er primært leilighets-/gårdsbebyggelse i området.

  Byggemåte
  Informasjon om byggemåte er hentet fra tilstandsrapport utført av takstmann Kristoffer Sæle: Grunn og fundamenter: Grunnmur av naturstein. Gulv mot grunn i underetasje av støpt betong. Yttervegger: Bygningen har yttervegger av murkonstruksjoner. Utvendig pusset og malt. Takkonstruksjoner: Bygningen har en takkonstruksjon som er utvendig tekket med betongtakstein. Etasjeskille: Bygningen har etasjeskille av antatt trebjelkelag. Tilstandsgradene definerer tilstanden på diverse ting og rom i boligen etter dagens standardkrav. Tilstandsgrad 0: Ingen symptomer Tilstandsgrad 1: Svake symptomer Tilstandsgrad 2: Middels kraftige symptomer Tilstandsgrad 3: Kraftige symptomer (også sammenbrudd og total funksjonssvikt) Følgende er beskrevet av takstmann: Deler av boligen som har mottatt tilstandsgrad 2: Våtrom > Overflater vegger og himling > Bad Avvik: Riss/sprekker i fuger. Vindu av tre i våtsone. Slitte fuger. Våtrom > Overflater Gulv > Bad Avvik: Fall til sluk er ikke iht. krav og stedvis dårlig. Det er ikke fall på hele gulvet, om det oppstår lekkasje fra vaskemaskin eller servant vil vann herfra kunne renne ut i gangen og forårsake fuktskader på konstruksjon. Våtrom > Sluk, membran og tettesjikt > Bad Avvik: Membran/tettesjikt er over 10 år gammel. Det foreligger ikke dokumentasjon på utførelse. Våtrom > Sanitærutstyr og innredning > Bad Avvik: Det er ikke påvist tilfredsstillende løsning for å synliggjøre lekkasje fra innebygget sisterne. Våtrom > Ventilasjon > Bad Avvik: En del støy fra vifte. Tekniske installasjoner > Elektrisk anlegg Avvik: Det foreligger ingen dokumentasjon/samsvarserklæring på det elektriske anlegget. Det blir derfor anbefalt el-kontroll. Deler av boligen som har mottatt tilstandsgrad 3: Innvendig > Etasjeskille/gulv mot grunn Avvik: Målt høydeforskjell på over 30 mm gjennom hele rommet. Tilstandsgrad 3 gis med bakgrunn i standardens krav til godkjente måleavvik. Øvrige bygningsdeler har mottatt tilstandsgrad 1. For ytterligere informasjon om byggemåte se tilstandsrapport som ligger vedlagt salgsoppgaven.

  Sammendrag selgers egenerklæring
  Selger har ikke bebodd eiendommen og har derfor ikke spesifikk kunnskap om den. Det kan derfor være skader og andre forhold ved eiendommen som ikke er spesifikt opplyst. Kjøper oppfordres derfor til å foreta en særlig grundig undersøkelse av eiendommen, gjerne med bistand av teknisk sakkyndig.

  Innhold
  Areal og fordeling pr etasje 2.etg: 36 kvm BRA / 36 kvm P-rom Leiligheten går over et plan og følgende rom er inkludert i P-rom: 2.etg: Entrè(2 kvm), bad/vaskerom(4,9 kvm), stue(12kvm), kjøkken(7,6 kvm) og soverom(7,8kvm). I tillegg medfølger en bod i bakgård på ca. 7 kvm.

  Standard
  Velkommen til Nordnesbakken 9. Leiligheten fremstår som moderne med en praktisk planløsning og en gjennomgående god standard. Hele leiligheten er godt gjennomtenkt med tidsriktige farger og smarte løsninger. Takhøyden er på hele 291 cm som er med på å skape en luftig og god atmosfære i hele leiligheten. Innvendige overflater Gulv: 1-stavs laminat, fliser på bad. Vegger: Malte flater, fliser på bad. Tak: Malte flater og tak-ess plater. Takhøyde: 291 cm. Takhøyde bad: 239 cm. Entré: Lys og romslig entré med innredet garderobeskap med plass til ytterklær og sko. I entréen er det porttelefon til døråpner. Stue: Lys og luftig stue malt i tidsriktige farger. De store vinduene i stuen sørger for at det kommer rikelig med naturlig lys inn. Stuens størrelse gir mulighet til å innrede stuen med både tv- og en liten spisegruppe. Kjøkken: Delikat kjøkkeninnredning fra IKEA med profilerte hvite fronter, to glassskap, laminat benkeplate med trefinér og nedfelt vask av stål. Det er lagt fliser mellom benkeplaten og veggskapene. Integrerte hvitevarer er stekeovn, micro, oppvaskmaskin, platetopp, kjøleskap med frysedel og ventilator. Det er god skap- og benkeplass for matlaging og lagring på kjøkkenet. Soverom: Soverommet er av god størrelse hvor det er god plass til dobbeltseng og nattbord. På soverommet er det et flott klesskap i eik med god lagringsplass. Bad: Helfliset bad med varmekabler i gulvet. På badet er det innfelte downlights i himling som gir rikelig med lys. Badet er innredet med dusj m/glassvegger, vegghengt toalett, baderomsinnredning og opplegg for vaskemaskin. Badet ble renovert i 2011 av Rørleggermester Ø. Antonsen AS. Andre opplysninger: - Vannrør av rør-i-rør og avløpsrør av plast. - Sikringsskap med automatsikringer. - Hovedsikring på 40 ampere. - 120 liters varmtvannstank plassert i felleskjeller. - Skiftet oppvaskmaskin i 2023. - Malt overflater og vegger i stue og på kjøkken i 2023. - Vinduer i stuen og soverom er fra 2007. - Nytt blandebatteri på kjøkken montert i 2022.

  Innbo og løsøre
  Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  TV/Internett/bredbånd
  Nåværende eier har abonnement med Bergen Fiber og Altibox. Denne avtalen kan ny eier overta hvis ønskelig.

  Parkering
  Gateparkering etter gjeldende bestemmelser.

  Radonmåling
  Det gjøres oppmerksom på utleiers plikt til å radonmåle utleieenheter. Målt årsmiddelverdi skal være under 200 Bq/m3 (becquerel per kubikkmeter) i oppholdsrom. I tillegg skal tiltak for å redusere radonnivået alltid gjennomføres dersom det overstiger 100 Bq/m3. Selger har ikke foretatt radonmåling. Interessenter gjøres oppmerksom på at det som resultat av fremtidige målinger, vil kunne bli nødvendig å treffe radonreduserende tiltak. Slike eventuelle tiltak vil da måtte bekostes og utføres av kjøper. 

  Diverse
  Følgende hvitevarer medfølger i handelen: hvitevarer på kjøkken. Alle innvendige og utvendige arealangivelser er hentet fra vedlagte takstdokumenter og er ikke kontrollmålt av megler. Det gjøres oppmerksom på at megler ikke har innhentet særskilte opplysninger om det finnes pålegg fra E.Verk eller brann/feiervesen på eiendommen. I internettannonsen, salgsoppgaven og eventuell avisannonse er det bruken av boligens rom som er opplyst, selv om denne kan være i strid med dagens krav for tilsvarende bruk.

  Prisantydning inkl. omkostninger
  3 090 000,- (Prisantydning) 0,- (Andel av fellesgjeld)   Omkostninger: 8 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 77 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 090 000,00))   90 292,- (Omkostninger totalt)   3 180 292,- (Totalpris inkl. omkostninger)

 • Oppvarming
  - Elektrisk oppvarming - Varmekabler på bad

  Energiklasse
  F

 • Kommunale avgifter
  6545

  Kommunale avgifter år
  2023

  Info kommunale avgifter
  De kommunale avgiftene dekker vann, avløp, feiing, renovasjonsgebyr og eiendomsskatt. Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjon som følge av forbruk og eventuelle kommunale endringer av gebyr/avgift. Kommunale avgifter har 4 terminer per år med hovedforfall 20/2, 20/5, 20/8 og 20/11.

  Formuesverdi primær
  660666

  Formuesverdi primær år
  2021

  Formuesverdi sekundær
  2378397

  Formuesverdi sekundær år
  2021

  Info formuesverdi
  Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi per kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger, herunder boligens beliggenhet, areal, byggeår og type bolig. Det tas også hensyn til om boligen ligger i et område som er tett eller spredt bebygget. Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmeterprissatser. Disse satsene utgjør henholdsvis 25 prosent av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert per 1. januar) og 90 prosent for sekundærboliger (alle andre boliger) for inntektsåret 2021. Formuesverdien fastsettes ved å multiplisere kvadratmetersatsen med boligens areal (P-ROM/BOA). For fritidseiendom settes formuesverdi til 30% av eiendommens markedsverdi.

  Andre utgifter
  For aktuell leilighet vil dette blant annet være strøm etter forbruk, kabel-TV og bredbånd, forsikringer etc.

  Tilbud lånefinansiering
  Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester. 

  Sameiebrøk
  20/155

  Felleskostnader pr. mnd
  600

  Felleskostnader inkluderer
  Felles byggforsikring, strøm i felles arealer og felles vedlikehold. Felleskostnadene betales 1 gang per år i februar måned. Det skal altså betales 7 200 kr i felleskostnader hver februar måned.

  Om sameiet
  Sameiet består av totalt 6 boenheter. Sameiets utgifter fordeles mellom seksjonseierne, i henhold til sameiebrøken. Sameiet har intern forretningsfører i sameiet og har ikke eierskiftegebyr. Informasjon fra styreleder: - Avløpsrør inn til bygget er fornyet (rør-i-rør og plastrør). - Det er satt inn avfukter i kjelleren. - Fasaden er malt i 2008. - Taktekker befarte taket i 2008. Det ble da informert om at taket var i god stand.

  Forkjøpsrett
  Det er ikke forkjøpsrett i sameiet.

  Styregodkjennelse
  Det kreves ikke styrets godkjennelse ved overtakelse.

  Regnskap/budsjett/kostnadsøkninger
  Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i regnskap, budsjett og årsberetning. Dokumentene vil være tilgjengelig hos meglerforetaket. Det gjøres oppmerksom på at fellesgjeld og felleskostnader kan variere over tid som følge av beslutninger foretatt av styret/årsmøtet/generalforsamling.

  Sameiets forsikringsselskap
  Gjensidige

  Vedtekter/husordensregler
  Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i gjeldende vedtekter og husordensregler. Dokumentene følger vedlagt i salgsoppgaven. 

  Beboernes forpliktelser og dugnader
  Alle seksjonseiere i sameiet har ansvar for å vaske sin egen gang og trapp.

  Dyrehold
  Dyrehold er tillatt.

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 28.09.2011 - Dokumentnr: 781179 - Seksjonering Opprettet seksjoner:
  Snr: 3
  Formål: Bolig
  Tilleggsdel: Bygning
  Sameiebrøk: 20/155


  Ferdigattest/brukstillatelse
  Det foreligger ferdigattest datert 26.08.2011, gjelder fasadeendring. Det foreligger ferdigattest datert 01.09.2011, gjelder oppdeling av bruksenheter bolig. Det foreligger ferdigattest datert 19.03.1936, gjelder godkjenning av installasjon av tre stk. elektr. bad. Det foreligger ferdigattest datert 30.11.1933, gjelder installasjon av vannklosetter i samtlige etasjer.

  Vei, vann og avløp
  Offentlig vei, vann og avløp. 

  Regulerings- og arealplanner
  Eiendommen er regulert til områder for boliger m/tilhørende anlegg i følge Bergen kommune. Reguleringsplaner på grunnen PlanID: 11690100 Plannavn: BERGENHUS. GNR 165 BNR 363, NORDNESHALLEN OG BRETTERNE, VESENTLIG REGULERINGSENDRING Dekningsgrad: 100% Kommuneplan PlanID: 65270000 Plannavn: KOMMUNEPLANENS AREALDEL 2018 Dekningsgrad: 100% Arealformål i kommuneplanen PlanID: 65270000 Arealformål: 1130 - Sentrumsforma°l Dekningsgrad: 100% Kommunedelplan PlanID: 15780000 Plannavn: BERGENHUS. KPD SENTRUM Dekningsgrad: 100% Området er i henhold til gjeldende kommuneplan avsatt til boligområde ifølge Bergen kommune. Kopi av basiskart og planinformasjon er vedlagt salgsoppgave. Vi oppfordrer interessenter til å gjøre seg kjent med disse.

  Adgang til utleie
  Det følger av eierseksjonsloven § 24 at korttidsutleie av hele boligseksjonen i mer enn 90 døgn årlig ikke er tillatt. Bestemmelsen gjelder ikke for fritidsboliger. Med korttidsutleie menes utleie inntil 30 døgn sammenhengende. Grensen på 90 døgn kan fravikes i vedtektene og kan i så fall settes til mellom 60 og 120 døgn. Slik beslutning krever et flertall på minst to tredjedeler av de avgitte stemmene på årsmøtet. Ta kontakt med megler dersom du ønsker kopi av vedtektene for nærmere informasjon om hvilke vedtak som er fattet i dette sameiet om korttidsleie.

  Verneklasse/sefrak
  Det gjøres oppmerksom på at bygget er SEFRAK-registrert. SEFRAK-registeret er et landsdekkende register over eldre bygninger og andre kulturminner i Norge. Kommunen har opplyst at bygget har vernestatus, noe som kan medføre større restriksjoner i forhold til om-/påbygging og generell utnyttelse av eiendommen.

  Legalpant
  De andre sameierne har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for hver bruksenhet svarer til 2 G (folketrygdens grunnbeløp). Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt, og kommunale avgifter/gebyrer.

  Kommentar bo- og driveplikt
  Det er ikke bo- og driveplikt på eiendommen.

  Kommentar konsesjon
  Erverv av eiendommen er konsesjonsfritt.

  Kommentar odelsrett
  Det er ikke odel på eiendommen.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.    Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.   Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.    Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtagelse. 

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.   Budgivning utenfor forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler.   Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  3 090 000,- (Prisantydning) 0,- (Andel av fellesgjeld)   Omkostninger: 8 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 77 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 090 000,00))   90 292,- (Omkostninger totalt)   3 180 292,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  Omk. kjøper beløp
  90292

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon. Det forutsettes av skjøtet tinglyses på ny eier, med mindre det er tatt andre forbehold i budgivningen. 

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 14. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 3 200/3 600/3 500 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

  Meglers vederlag
  Provisjon: 24 000 ,- Tilrettelegging: 14 990 ,- Grunnpakke: 11 170 ,- Markedspakke: 19 900 ,- Oppgjørshonorar: 6 990 ,-

Fabian Haukedal

Megler

Fabian Haukedal

90 63 57 28

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev