aktiv-eiendomsmegling
Aktiv Eiendomsmegling v/ Morten Tøsdal har gleden av å presentere Nordnesveien 37!
Aktiv Eiendomsmegling v/ Morten Tøsdal har gleden av å presentere Nordnesveien 37!

BERGEN Nordnesveien 37

Romslig og lekker 3-roms leilighet med mulighet for garasjeplass! Ingen dok.avgift. Attraktiv og sentral beliggenhet!

 • kr 3 400 000
 • BRA 64 m²
 • 2 soverom
 • Prisantydningkr 3 400 000
 • Omkostningerkr 9 832
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 3 961 549
 • EierformAndel
 • Byggeår1952
 • Soverom2
 • ArealP-rom 64 m²
 • Andel fellesgjeldkr 551 717
 • Felleskostnaderkr 7 173
 • Tomt729 m²
 • Eierform tomtEiertomt
 • 3 400 000 (Prisantydning) 551 717 (Andel av fellesgjeld)   3 951 717 (Pris inkl. fellesgjeld)   Omkostninger 5 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172 (Panteattest kjøper) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - pantedokument) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - skjøte) 0 (Gebyr utlysing forkjøpsrett)   9 832 (Omkostninger totalt)   3 961 549 (Totalpris inkl. omkostninger)

Meld deg på visning!

Påmelding
Planløsning
Aktiv Eiendomsmegling v/ Morten Tøsdal har gleden av å presentere Nordnesveien 37! En stor 3-roms leilighet med attraktiv og sentral beliggenhet på Nordnes! Litt om kvaliteter: - God planløsning - Solrik balkong - Pent bad og kjøkken - Stor stue på 20,5 m² - Nye vinduer og tak 2022. - Rørfornying og fasade 2018. - 2 store soverom (7,6 m² og 14,5 m²) - 3 eksterne boder - Ingen dok.avgift - Mulighet for garasjeplass - Kort gangavstand til sentrumskjernen - Nærhet til Nordnesparken og Nordnesbadet - Kort vei til flotte turterreng i Byfjellene - Flere Høyskoler og Universitet like i nærheten Velkommen til en hyggelig visning - husk påmelding hos megler!
Stuen er lys og luftig med god plass til både spisebord og sofagruppe.

Nordnesveien 37, Vestland

 • Arealbeskrivelse
  Bolig
  Bruksareal
  2. etasje: 64 kvm
  Primærrom
  2. etasje: 64 kvm Entré (6,3 m²), soverom 1(14,5 m²), soverom 2 (7,6 m²), bad (2,8 m²), kjøkken (8,4 m²), stue (20,5 m²).  Tomt
  729m²

  Beskrivelse av tomt
  Tomten er opparbeidet med grøntarealer, internveier og lekestativ.

  Beliggenhet
  Leiligheten befinner seg meget pent og sentralt til på Nordnes. Med kort vei til alt av servicefasiliteter er dette en leilighet du absolutt ikke burde gå glipp av! Nærmeste dagligvarebutikk, Kiwi Strandgaten Bergen, ligger kun et steinkast unna. Rema 1000 Tollboden, Extra Gågaten, Bunnpris Nøstet og Rema 1000 Kalmarhuset er alle innenfor kort rekkevidde og kan by på et bredt spekter av dagligvaremuligheter. En kort gåtur unna ligger også kaféene og restaurantene Horn of Africa, Stefano, Løvetann Café & Bistro, Dirty Vegan Bergen og Pizzabakeren Nøstet. Like i nærheten finner en også USF Verftet, Akvariet i Bergen, Nordnes Sjøbad og Magic Ice Bergen som alle kan by på fine opplevelser hele året. For ytterligere flere servicetilbud er det ca. 5 minutter å gå til Bergen sentrum. For den tur- og treningsglade er det kort vei til flere strålende turtilbud. Her kan blant annet nevnes turer langs Nøstet, Fredriksberg fort, Skansen, Fløyen og Stoltzekleiven. Skulle en ønske å trene innendørs har Nr1 Fitness Xpress Nordnes, Nr1 Fitness Nøstet, Actic Norge AS, Bergen og Trene Sammen Vektertorget alt en måtte ønske seg for en eventyrlig treningsopplevelse.

  Adkomst
  Det vil bli satt opp visningsskilt under visning.

  Bebyggelse
  Området består av tilsvarende boligbebyggelse.

  Byggemåte
  Grunnmurer, bærende konstruksjoner og etasjeskillere av betong. Yttervegger oppført i murkonstruksjoner med utvendig pusset fasade. Vinduer med isolerglass. Sperretak tekket med takstein.

  Innhold
  Aktiv Eiendomsmegling v/ Morten Tøsdal har gleden av å presentere Nordnesveien 37. Du møtes av en romslig entré med plass til oppbevaring av yttertøy og sko i ønsket møblement. Fra entrèen er det adkomst til alle rom i leiligheten. Stuen er lys og luftig med god plass til både spisebord og sofagruppe. Store vindusflater sørger for gode lysforhold og en god atmosfære i rommet. Stuen har peisovn som varmer godt på kalde dager. Fra stuen er det utgang til en herlig balkong på 3,7 m² hvor varme dager kan nytes! Her er det plass til møblering av cafèsett. Fra balkongen har du flott sjøutsikt! Leilighetens kjøkken er naturlig adskilt fra stuen med en enkel vegg. Kjøkkenet har lyse profilerte fronter og benkeplate av laminat med nedfelt vask. Det er opplegg for hvitevarer. Her er rikelig med skap - og benkeplass for matlaging og oppbevaring. Det er også plass til spisebord og stoler. Leilighetens to soverom er begge av god størrelse på 7,6 m² og 14,5 m² med plass til ønsket møblering. Begge soverommene er utstyrt med store garderobeskap. Badet er pent helfliset og har varme i gulvet. Det inneholder benkeskap med servant, vegghengt toalett og dusjhjørne med dusjdører i glass. Badet har også opplegg for vaskemaskin. Leiligheten har to eksterne boder i kjeller på 3 m² og 3,2 m², i tillegg til en loftsbod med et gulvareal på ca 7 m².

  Standard
  Gulv: Fliser på bad og kjøkken. Laminat på øvrige rom. Vegg: Fliser på bad. Ellers malte flater. Tak: Malt betong. Eiendommen er gjennomgått av en bygningskyndig og det er utarbeidet en tilstandsrapport. Denne er vedlagt salgsoppgaven. Nedenfor følger informasjon om forhold som har fått TG 2. Forhold som har fått TG2: Elektrisk: Totalvurdering: Det er ikke framlagt noen dokumentasjon for utførelsen på anlegget (samsvarserklæring). Det er et krav at huseier skal oppbevare dokumentasjon på alle arbeider utført på anlegget etter 01.01.1999 Anbefalte tiltak: Boligen har et eldre elanlegg uten dokumentasjon. Det bør gjennomføres en utvidet el-kontroll av en kvalifisert elektrofaglig person, og nødvendige tiltak vurderes deretter. Våtrom: Bad: Totalvurdering overflater: TG 2 pga alder/slitasje samt noe svake fallforhold. Se ellers overnevnte. Anbefalte tiltak overflater: Det bør monteres en fuktsikring/plate eller lignende som beskytter vindu som er plassert i dusjsone. Det anbefales å installere et dusjkabinett for å begrense overflater for belastning med fritt vann. Videre anbefales det å etablere en fuktsikker oppkant ved dør for bedre sikring av rommet ved evt lekkasje. Totalvurdering av membran, tettesjikt og sluk: Ikke funnet avvik basert på visuell kontroll i sluk. TG 2 pga alder. Anbefalte tiltak membran, tettesjikt og sluk: Det anbefales å installere et dusjkabinett for å begrense overflater for belastning med fritt vann. Totalvurdering av sanitær og ventilasjon: Det er ikke etablert noen drensåpning for synliggjøring av eventuelle lekkasjer fra innebygget sisterne til klosettet, og det er ikke forevist noen dokumentasjon på annen godkjent løsning (TG 2) Innredning fremstår ellers i normalt god stand. Anbefalte tiltak sanitær og ventilasjon: Det bør vurderes å etablere en Watherguard i tilknytning til innebygget sisterne uten drensåpning.

  Innbo og løsøre
  Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse. 

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  Parkering
  Borettslaget har 8 garasjeplasser som tildeles etter ans. søknad sendes til styret. 3 faste gjesteparkeringsplasser. Forskjellig pris avhenging av EL-bil, hybrid eller drivstoff. 4 parkeringsplasser ute, 3 av de er gjesteparkering. Noen av de leies ut eksternt. Kun lading via vanlig stikkontakt i garasje.

  Radonmåling
  Selger har ikke foretatt radonmåling. Interessenter gjøres oppmerksom på at det som resultat av fremtidige målinger, vil kunne bli nødvendig å treffe radonreduserende tiltak. Slike eventuelle tiltak vil da måtte bekostes og utføres av kjøper. 

  Prisantydning inkl. omkostninger
  3 400 000 (Prisantydning) 551 717 (Andel av fellesgjeld)   3 951 717 (Pris inkl. fellesgjeld)   Omkostninger 5 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172 (Panteattest kjøper) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - pantedokument) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - skjøte) 0 (Gebyr utlysing forkjøpsrett)   9 832 (Omkostninger totalt)   3 961 549 (Totalpris inkl. omkostninger)

 • Oppvarming
  Elektrisk oppvarming og gulvvarme på bad.

  Energiklasse
  unknown

 • Formuesverdi primær
  982150

  Formuesverdi primær år
  2021

  Formuesverdi sekundær
  3535741

  Formuesverdi sekundær år
  2021

  Andre utgifter
  Antatt løpende kostnader beløper seg til anslagsvis kr.82.476,- for denne boligen pr. år. Kostnadene er fordelt på felleskostnader. Kostnader for strøm og innboforsikring er ikke hensyntatt.

  Tilbud på finansiering
  Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester. 

  Andelsnummer
  4

  Part.obl.nr.
  978632718

  Felleskostnader pr. mnd.
  7173

  Andel fellesgjeld
  551717

  Andel fellesgjeld år
  2023

  Andel fellesgjeld per dato
  2023-05-23T22:00:00Z

  Andel fellesformue
  96644

  Andel fellesformue per dato
  2022-12-30T23:00:00Z

  Borettslaget
  Tidemandsgate Borettslaget

  Borettslagets org.nr
  978632718

  Forkjøpsrett
  Intern forkjøpsrett i laget.

  Styregodkjennelse
  Kjøper skal godkjennes av styret. Styregodkjennelse kan ikke nektes uten saklig grunn.    Kjøper er forpliktet til å gjennomføre handelen uavhengig av om kjøper på overtakelsestidspunktet er godkjent av borettslaget som ny andelseier. Risikoen for å bli godkjent som ny andelseier påhviler kjøper.  Dersom kjøper på overtakelsestidspunktet ikke er godkjent som ny andelseier, har kjøper dog ikke rett til å ta eiendommen i bruk, jf. borettslagslovens § 4-5 (2).   Kjøper kan gå til søksmål mot borettslaget dersom kjøper mener manglende godkjennelse ikke er saklig begrunnet.

  Regnskap/budsjett/kostnadsøkninger
  Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i regnskap, budsjett og årsberetning. Dokumentene vil være tilgjengelig hos meglerforetaket. Det gjøres oppmerksom på at fellesgjeld og felleskostnader kan variere over tid som følge av beslutninger foretatt av styret/årsmøtet/generalforsamling.

  Lånebetingelser fellesgjeld
  Bank: Husbanken Lånenr.: 13520610 Lånebeskrivelse: Husbanken 13520610 Lånetype: Annuitetslån Rentesats: 2,97% Andel av saldo 99 535,21 Innfrielsesdato: 30.06.2027 Bank: Husbanken Lånenr.: 13536085 Lånebeskrivelse: Husbanken 13536085 Lånetype: Annuitetslån Rentesats: 2,97% Andel av saldo 30 457,75 Innfrielsesdato: 30.06.2027 Bank: Fana Sparebank Eiendom AS Lånenr.: FS 3411.83.52264 Lånebeskrivelse: FS - 3411.83.52264 Lån til vedlikehold Lånetype: Annuitetslån Rentesats: 4,10% Andel av saldo 421 724,25 Innfrielsesdato: 30.06.2038

  Sikringsordning fellesgjeld
  Borettslaget er ikke tilknyttet sikringsordning.

  Borettslagets forsikringsselskap
  Tryg Forsikring

  Polisenummer felles forsikring
  7777914

  Vedtekter/husordensregler
  Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i gjeldende vedtekter og husordensregler. Dokumentene følger vedlagt i salgsoppgaven. 

  Dyrehold
  Hund eller katt må ikke holdes uten samtykke fra Borettslaget iht. vedtektene. Samtykket kan tilbakekalles dersom dyreholdet medfører ulemper.

  Eierskiftegebyr
  6215

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver:

  Ferdigattest/brukstillatelse
  Det foreligger ferdigattest for 4 etasjes murhus med 1 leilighet i overkjeller, datert 18.01.1960.

  Vei, vann og avløp
  Eiendommen er tilknyttet o?entlig vann og avløp via private stikk- og fellesledninger. Vi gjør oppmerksom på at private ledninger vedlikeholdes for eiers regning. For private fellesledninger er der normalt tilknyttet solidarisk vedlikeholdsplikt. Adkomst via kommunal vei.

  Regulerings- og arealplanner
  Reguleringsplaner på grunnen: Plannavn: Bergenhus. Nordnes, Østre del av Nordneshalvøya. PlanID: 10090000 Kommuneplan: Plannavn: Kommuneplanens Arealdel 2018. PlanID: 65270000 Arealformål: Byfortettingssone 100% Hensynssoner Angitt hensyn - kulturmiljø i kommuneplanen: 1944-omragdet 100% Historisk sentrum 100% Hensynssoner Båndlegging i kommuneplanen: Bagndlagt etter lov om kulturminner 100% Hensynssoner Faresone i kommuneplanen: Luftkvalitet - gul sone 100% Bestemmelsesområder i kommuneplanen: Byggegrense, utb.volum, funksjonskrav 100% Kommunedelplan(er): Endelig vedtatt arealplan 100% Arealformål: Boligområder 100%, Fotgjengerstrøk Fotgjengerstrøk < 0,1 % (0,0 m²). Andre opplysninger: Eiendommen er berørt av BKK's konsesjonsomragde for fjernvarmeanlegg.

  Adgang til utleie
  Med godkjenning fra styret er utleie tillatt for inntil 3 år, dersom andelseier selv eller person nevnt i Borettslagsloven § 5-6 (1) nr. 3 har bebodd eiendommen i minst ett av de to siste årene.

  Legalpant
  Borettslaget har legalpant i andelen for opptil 2 G (folketrygdens grunnbeløp). Pantet dekker borettslagets krav på felleskostnader samt andre krav borettslaget måtte få mot andelseieren. Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt og kommunale avgifter/gebyrer.

  Kommentar konsesjon
  Erverv av eiendommen er konsesjonsfritt.

  Kommentar odelsrett
  Det er ikke odel på eiendommen.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.    Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.   Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.    Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtagelse. 

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.   Budgivning utenfor forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler.   Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  3 400 000 (Prisantydning) 551 717 (Andel av fellesgjeld)   3 951 717 (Pris inkl. fellesgjeld)   Omkostninger 5 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172 (Panteattest kjøper) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - pantedokument) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - skjøte) 0 (Gebyr utlysing forkjøpsrett)   9 832 (Omkostninger totalt)   3 961 549 (Totalpris inkl. omkostninger)

  Omk. kjøper beløp
  9832

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon. Det forutsettes av skjøtet tinglyses på ny eier, med mindre det er tatt andre forbehold i budgivningen. 

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 14. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 3 200/3 600/3 500 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

Morten Christoffer Tøsdal

Megler

Morten Christoffer Tøsdal

98 22 06 02

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev