aktiv-eiendomsmegling
Solgt
Aktiv Eiendomsmegling v/ Stian Jakobsen har gleden av å presentere Nøstegaten 44!

BERGEN Nøstegaten 44

Meget attraktiv eierleilighet midt i Bergen Sentrum med heis og felles terrasse. Flott utsikt, kort vei til "alt"!

 • kr 3 190 000
 • BRA 35 m²
 • Prisantydningkr 3 190 000
 • Omkostningerkr 92 792
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 3 282 792
 • ObjektstypeLeilighet
 • EierformEierseksjon
 • Byggeår2 015
 • Soverom -
 • ArealP-rom 35 m²
 • Felleskostnaderkr 1 343
 • Tomt3 691.7 m²
 • Eierform tomtEiertomt
 • 3 190 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 8 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 79 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 190 000,00))   92 792,- (Omkostninger totalt)   3 282 792,- (Totalpris inkl. omkostninger)
Aktiv Eiendomsmegling v/ Stian Jakobsen har gleden av å presentere Nøstegaten 44! En flott studioleilighet med god standard og en fantastisk beliggenhet midt i Bergen Sentrum! - Arealeffektiv planløsning. - Integrerte hvitevarer på kjøkken. - Flott utsikt! - Fransk balkong. - Ekstern bod på ca. 4,8 kvm. - Heis i bygget. - Felles terrasse. - Gangavstand til restauranter, butikker og servicetilbud. - Gangavstand til de fleste Høyskoler og Universitet. - Buss - og bybanestopp i kort gangavstand. - Kort vei til Byfjellene. Velkommen til en hyggelig visning - husk påmelding hos megler!

Nøstegaten 44, Vestland

 • Arealbeskrivelse
  Leilighet
  Bruksareal
  8. etasje: 35 kvm
  Primærrom
  8. etasje: 35 kvm Entré(4,6m²), bad/vaskerom(4,6m²), stue og kjøkken(23,1m²).  Tomt
  3691.7m²

  Beliggenhet
  Leiligheten har en sentral og attraktiv beliggenhet på Nøstet. Her kan man du nyte vakre og idylliske omgivelser i tradisjonell bergensstil. Det er kort vei til utallige servicetilbud og pulserende byliv like utenfor døren. Innen 5 minutter gange har du tilgang til et bredt utvalg butikker samt Torgallmenningen. Like ned i gaten ligger Bunnpris med post i butikk. Søndagsåpen butikk er også å finne i kort gangavstand. Videre er det gangavstand til arbeidsplasser og studiesteder i hele Bergen sentrum. Beliggenheten er perfekt for en sosial og aktiv livsstil med kort vei til caféer, restauranter, kulturtilbud, kino og museum mm. Bybane- og busstopp ligger ca. 7 minutter unna og har hyppige avganger i alle retninger. For den tur- og treningsglade er det flust av gode muligheter, som Fløyen, Fjellveien, Stoltzen, Ulriken og Løvstakken for å nevne noen. Det er også treningssenter i byggets 1. etasje. Så her finnes noe for enhver.

  Adkomst
  Det vil bli satt opp visningsskilt under visning.

  Bebyggelse
  Området består av tilsvarende boligbebyggelse.

  Byggemåte
  Fundamentert på antatt faste masser av komprimert sprengstein/grov pukk på fjell, det er ikke foretatt grunnundersøkelser. Gulv mot grunn av betong. Grunnmur og fundamenter av betongkonstruksjoner. Bære- og skillevegger samt etasjeskiller av betong. Ytterveggkonstruksjoner over grunnmur er oppført i betongkonstruksjoner, utvendig er veggene kledd med fasadeplater. Vinduer med isolerglass i malte trekarmer. Takkonstruksjonen er utført som flatkonstruksjon, taket er tekket med papp/folie. Taket er ikke besiktiget.

  Innhold
  Aktiv Eiendomsmegling v/ Stian Jakobsen har gleden av å presentere Nøstegaten 44! En flott studioleilighet med god standard og en fantastisk beliggenhet midt i Bergen Sentrum! Alle flater er lyse og moderne. Planløsningen er smart, og arealet er godt utnyttet. Entreen er lys og trivelig med god plass til å sette fra seg sko og yttertøy i skyvedørsgarderobe. Porttelefon med kamera gjør det enkelt å slippe inn besøkende. Leiligheten har åpen stue- og kjøkkenløsning. Dette gir en god luftighet og flyt i rommet. Store vindusflater gir rikelig med lysinnslipp og en flott utsikt over nærområdet. Stuen lar seg enkelt møblere med spisebords gruppe, sofa - og TV-møbler. Her er stort vindu, fra gulv til tak som gir flott utsikt over nærområdet og deler av byen og fjellene. Vinduet kan åpnes til fransk balkong. Kjøkkenet er formet i vinkel og har innredning levert av Sigdal med lyse slette fronter og benkeplate av laminat med stål vask. Integrerte hvitevarer er induksjonsplatetopp, stekeovn, oppvaskmaskin og kjøl- og frys. Stekeovn og oppvaskmaskin er fra Miele. Leilighetens sovealkove har plass til innredning med seng og nattbord. Det er også garderobeskap for oppbevaring. Badet er helfliset og inneholder vegghengt toalett, helstøpt servant, skuffer under servant med slette fronter, dusjdører i klart glass, opplegg for vaskemaskin. Tilhørende leiligheten er det en bod i kjelleren på 4,8m². Sameiet har en stor felles terrasse i 4. etasje hvor varme sommerdager kan nytes. Terrassen er solrik og har gode utsiktsforhold over sjøen og nærområdet. I tillegg har sameiet en brygge som er svært populær og ligger like nedenfor.

  Standard
  Gulv: Badet har flislagt gulv, resterende rom har 1-stavs parkettgulv. Vegger: Badet har fliser, resterende rom har malte flater. Tak: Malte flater.

  Innbo og løsøre
  Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse. 

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  Radonmåling
  Selger har ikke foretatt radonmåling. Interessenter gjøres oppmerksom på at det som resultat av fremtidige målinger, vil kunne bli nødvendig å treffe radonreduserende tiltak. Slike eventuelle tiltak vil da måtte bekostes og utføres av kjøper. 

  Diverse
  Areal i salgsoppgaven er hentet i fra tilstandsrapporten. Fordelingen mellom primærrom (P-rom) og sekundærrom (S-rom) er basert på bruken av rommene på befaringstidspunktet. Rommenes bruk kan derfor være i strid med byggeforskriftene og/eller registrert/godkjent bruk.  Etter eierseksjonsloven § 23 kan ingen kjøpe en boligseksjon hvis kjøpet fører til at man, direkte eller indirekte, blir eier av flere enn to boligseksjoner i eierseksjonssameiet. Begrensningen gjelder ikke kjøp av fritidsboliger. Det finnes også enkelte andre unntak i bestemmelsen. Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel.

  Prisantydning inkl. omkostninger
  3 190 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 8 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 79 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 190 000,00))   92 792,- (Omkostninger totalt)   3 282 792,- (Totalpris inkl. omkostninger)

 • Oppvarming
  Varmekabler på badet, konvektor i stuen, balansert ventilasjonsanlegg. Teknisk tilstand på varmekilder er ikke kontrollert.

  Energiklasse
  unknown

  Info energiklasse
  Alle som skal selge eller leie ut eiendom må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler.

 • Kommunale avgifter
  8873

  Kommunale avgifter år
  2023

  Info kommunale avgifter
  De kommunale avgiftene omfatter vann- og avløpsgebyr, eiendomsskatt og renovasjonsgebyr. Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjon i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle kommunale endringer av gebyr/avgift

  Formuesverdi primær
  852099

  Formuesverdi primær år
  2021

  Formuesverdi sekundær
  3067556

  Formuesverdi sekundær år
  2021

  Andre utgifter
  Utover det som er nevnt under punktet «Felleskostnader», påløper kostnader til for eksempel strøm, innboforsikring, innvendig vedlikehold og abonnement til tv og internett (eventuelt oppgradering av kanalpakker og linjehastighet der hvor grunnpakke er inkludert). Leilighetene i sameiet har montert vannmålere hvor en faktureres for forbruk av vann.

  Tilbud lånefinansiering
  Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester. 

  Sameiebrøk
  35/11980

  Felleskostnader pr. mnd
  1343

  Felleskostnader inkluderer
  Tv og internett, utvendig byggforsikring, strøm og vedlikehold fellesarealer.

  Andel fellesformue
  8343

  Andel fellesformue per dato
  2022-12-30T23:00:00Z

  Sameiets forsikringsselskap
  Tryg Forsikring

  Eierskiftegebyr
  6215

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 4601/165/840/81: 04.05.1875 - Dokumentnr: 900059 - Bestemmelse om gjerde Med flere bestemmelser
  Overført fra: Knr:4601 Gnr:165 Bnr:840
  Gjelder denne registerenheten med flere
  14.05.1875 - Dokumentnr: 900058 - Bestemmelse om gjerde Med flere bestemmelser
  Overført fra: Knr:4601 Gnr:165 Bnr:840
  Gjelder denne registerenheten med flere
  12.01.1909 - Dokumentnr: 914095 - Erklæring/avtale Midlertidig dispensasjon fra Bygningsloven vedr. et skur
  Overført fra: Knr:4601 Gnr:165 Bnr:840
  Gjelder denne registerenheten med flere
  19.02.1915 - Dokumentnr: 903901 - Erklæring/avtale Plikt til å fjerne en port
  Overført fra: Knr:4601 Gnr:165 Bnr:840
  Gjelder denne registerenheten med flere
  04.09.1917 - Dokumentnr: 910333 - Erklæring/avtale Best. om trebrygge
  Overført fra: Knr:4601 Gnr:165 Bnr:840
  Gjelder denne registerenheten med flere
  09.09.1930 - Dokumentnr: 904791 - Erklæring/avtale Best. om dråpefall
  Overført fra: Knr:4601 Gnr:165 Bnr:840
  Gjelder denne registerenheten med flere
  10.11.1931 - Dokumentnr: 990517 - Erklæring/avtale Refusjonsplikt til kommunen
  Overført fra: Knr:4601 Gnr:165 Bnr:840
  Gjelder denne registerenheten med flere
  10.11.1931 - Dokumentnr: 990518 - Erklæring/avtale Refusjonsplikt til kommunen
  Overført fra: Knr:4601 Gnr:165 Bnr:840
  Gjelder denne registerenheten med flere
  22.05.1934 - Dokumentnr: 910438 - Erklæring/avtale Midlertidig dispensasjon fra Bygningsloven vedr. vindus- og
  døråpninger
  Overført fra: Knr:4601 Gnr:165 Bnr:840
  Gjelder denne registerenheten med flere
  06.07.1949 - Dokumentnr: 6366 - Erklæring/avtale Bestemmelse om kai, m.v.
  Overført fra: Knr:4601 Gnr:165 Bnr:840
  Gjelder denne registerenheten med flere
  29.01.1958 - Dokumentnr: 815 - Bestemmelse om vannledn. Overført fra: Knr:4601 Gnr:165 Bnr:840
  Gjelder denne registerenheten med flere
  30.01.1958 - Dokumentnr: 868 - Erklæring/avtale Midlertidig dispensasjon fra Bygningsloven vedr. lagerskur
  Overført fra: Knr:4601 Gnr:165 Bnr:840
  Gjelder denne registerenheten med flere
  11.02.1959 - Dokumentnr: 1465 - Erklæring/avtale Midlertidig dispensasjon fra Bygningsloven vedr. tilbygg
  Overført fra: Knr:4601 Gnr:165 Bnr:840
  Gjelder denne registerenheten med flere
  24.11.1960 - Dokumentnr: 9599 - Erklæring/avtale Best. om felles gårdsplass m.v.
  Overført fra: Knr:4601 Gnr:165 Bnr:840
  Gjelder denne registerenheten med flere
  06.12.1963 - Dokumentnr: 9395 - Erklæring/avtale Midlertidig dispensasjon fra Bygningsloven vedr. tilbygg
  Overført fra: Knr:4601 Gnr:165 Bnr:840
  Gjelder denne registerenheten med flere
  17.12.1964 - Dokumentnr: 9731 - Best. om vann/kloakkledn. Solidarisk ansvar for reperasjon og vedlikehold av
  fellesledninger m.v.
  Overført fra: Knr:4601 Gnr:165 Bnr:840
  Gjelder denne registerenheten med flere
  30.01.1968 - Dokumentnr: 670 - Erklæring/avtale Midlertidig dispensasjon fra Bygningsloven vedr. et skur
  Overført fra: Knr:4601 Gnr:165 Bnr:840
  Gjelder denne registerenheten med flere
  17.12.1973 - Dokumentnr: 25940 - Best. om vann/kloakkledn. Solidarisk ansvar for reperasjon og vedlikehold av
  fellesledninger m.v.
  Bestemmelse om felles vegg
  Overført fra: Knr:4601 Gnr:165 Bnr:840
  Gjelder denne registerenheten med flere
  18.12.1973 - Dokumentnr: 26073 - Best. om vann/kloakkledn. Solidarisk ansvar for reperasjon og vedlikehold av
  fellesledninger m.v.
  Bestemmelse om felles vegg
  Overført fra: Knr:4601 Gnr:165 Bnr:840
  Gjelder denne registerenheten med flere
  28.10.2014 - Dokumentnr: 929732 - Erklæring/avtale Rettighetshaver: Bkk AS
  Org.nr: 976 944 801
  Avtalen gjelder installasjon, drift, vedlikehold og fornyelse av nettstasjon med tilhørende apparater og kabelanlegg
  Bestemmelse om bebyggelse
  Bestemmelse om adkomstrett
  Overført fra: Knr:4601 Gnr:165 Bnr:840
  Gjelder denne registerenheten med flere
  18.12.2015 - Dokumentnr: 1191370 - Erklæring/avtale Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:165 Bnr:158
  Gjelder bestemmelse om bruksrett til pumpehus/kjølerom for sjøvann i plan U2
  Gjelder denne registerenheten med flere
  10.12.2015 - Dokumentnr: 1159239 - Seksjonering Opprettet seksjoner:
  Snr: 81
  Formål: Bolig
  Tilleggsdel: Bygning
  Sameiebrøk: 35/11980


  Ferdigattest/brukstillatelse
  Det foreligger ferdigattest for nybygg bolig/kontor/forretning datert 13.01.2022.

  Vei, vann og avløp
  Eiendommen er tilknyttet offentlig vann- og avløpsnett. Eiendommen har vannmåler. Adkomst via kommunal vei.

  Regulerings- og arealplanner
  Reguleringsplaner på grunnen: Plannavn: Bergenhus. Gnr 165 Bnr 838, Kvartal Nøstegaten. PlanID: 60890000 Dekningsgrad: 100% Reguleringsformål: Annet kombinert formål 44,4%, Bolig/Forretning/Kontor 22,4%, Torg 17,1%, Felles gangareal 12,9%, Trafikkområde i sjø og vassdrag 1,7%, felles avkjørsel 1,4% og annen veigrunn < 0,1 % (2,3 m²). Kommuneplan: Plannavn: Kommuneplanens Arealdel 2018. PlanID: 65270000 Arealformål: Sentrumsformål 98,3% og Bruk og vern, sjø, vassdrag 1,7%. Plannavn: Bergenhus. Nøstet - Vestre Nordnes. PlanID: 10330000 Dekningsgrad: < 0,1 % (0,0 m²) Hensynssoner Angitt hensyn - kulturmiljø i kommuneplanen: Historisk sentrum 100% Hensynssoner Båndlegging i kommuneplanen: Båndlagt etter lov om kulturminner 94,2% Hensynssoner Faresone i kommuneplanen: Luftkvalitet - gul sone 100% Brannsmitte 4,1% Hensynssoner Sikringsone i kommuneplanen: Forurenset sjøbunn 44,7% Hensynssoner Gul støy i kommuneplanen: Vei støy - gul sone 15,8% Hensynssoner Rød støy i kommuneplanen: Vei støy - Rød sone 11,9% Bestemmelsesområder i kommuneplanen: Byggegrense, utb.volum, funksjonskrav 91,4% Kommunedelplan(er): Plannavn: Bergenhus. KPD Sentrum. PlanID: 15780000 Dekningsgrad: 15780000 Plannavn: Bergenhus. KDP Sentrum. PlanID: 15780000 Dekningsgrad: 97,3% Arealformål: Annet byggeområde 97,1%, Fotgjengerstrøk 0,1% Restriksjonsområder: Krav om reguleringsplan 97,3% Plannavn: Bergenhus. KDP Bergen Havn. PlanID: 18740000 Arealformål: Vannareal for almen flerbruk 2,7% Godkjente tiltak i nærheten av eiendommen: Eiendom 165/1036 - Påbygg. Eiendom 165/803 - Påbygg. Andre opplysninger Eiendommen er berørt av BKK's konsesjonsområde for fjernvarmeanlegg. Hele eller deler av eiendommen antas å være berørt av støy fra veitrafikk, flytrafikk, jernbanetrafikk, motorsportsaktivitet, bruk av skytebane etc. over grenseverdier gitt av statlige myndigheter og i kommuneplanens bestemmelser. Antakelsen er basert på overordnede støyberegninger. Dette vil kunne få betydning for behandlingen av plan- og byggesaker som omfatter den aktuelle eiendommen, blant annet medføre utredningsplikt for tiltakshaver/forslagstiller og eventuelt krav om avbøtende tiltak.

  Adgang til utleie
  Det følger av eierseksjonsloven § 24 at korttidsutleie av hele boligseksjonen i mer enn 90 døgn årlig ikke er tillatt. Bestemmelsen gjelder ikke for fritidsboliger. Med korttidsutleie menes utleie inntil 30 døgn sammenhengende. Grensen på 90 døgn kan fravikes i vedtektene og kan i så fall settes til mellom 60 og 120 døgn. Slik beslutning krever et flertall på minst to tredjedeler av de avgitte stemmene på årsmøtet. Ta kontakt med megler dersom du ønsker kopi av vedtektene for nærmere informasjon om hvilke vedtak som er fattet i dette sameiet om korttidsleie. Det er ikke kjent at det foreligger offentligrettslige regler som er til hinder for at hele eiendommen leies ut.

  Legalpant
  De andre sameierne har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for hver bruksenhet svarer til 2 G (folketrygdens grunnbeløp). Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt, og kommunale avgifter/gebyrer.

  Kommentar bo- og driveplikt
  Det er ikke bo- og driveplikt på eiendommen.

  Kommentar konsesjon
  Erverv av eiendommen er konsesjonsfritt.

  Kommentar odelsrett
  Det er ikke odel på eiendommen.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.    Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.   Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.    Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtagelse. 

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.   Budgivning utenfor forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler.   Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  3 190 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 8 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 79 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 190 000,00))   92 792,- (Omkostninger totalt)   3 282 792,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  Omk. kjøper beløp
  92792

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon. Det forutsettes av skjøtet tinglyses på ny eier, med mindre det er tatt andre forbehold i budgivningen. 

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 14. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 3 200/3 600/3 500 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

  Meglers vederlag
  Det er avtalt provisjonsbasert vederlag tilsvarende 1,7 % av kjøpesum for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke tilretteleggingsgebyr kr 14 990,- oppgjørshonorar kr 6 900,- og visninger kr 2 900,-. Minimumsprovisjonen er avtalt til kr 54 500,-.  Meglerforetaket har krav på å få dekket avtalte utlegg i henhold til oppdragsavtale totalt kr 30 440,-. Utleggene omfatter tinglysingsgebyr, innhenting av info fa kommune og forretningsfører, markedsføring.  Alle beløp er inkl. mva. 

Stian Jakobsen

Megler

Stian Jakobsen

92 23 66 33

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev