aktiv-eiendomsmegling
Solgt
Aktiv Eiendomsmegling v/ Stian Jakobsen har gleden av å presentere Nye Sandviksveien 60! En praktfull leilighet med strålende utsikt og fine solforhold!
Aktiv Eiendomsmegling v/ Stian Jakobsen har gleden av å presentere Nye Sandviksveien 60! En praktfull leilighet med strålende utsikt og fine solforhold!

BERGEN Nye Sandviksveien 60

Stor leilighet i 5. etasje med enestående utsikt midt i Sandviken | Heis | Garasjeplass.

 • kr 6 050 000
 • BRA 103 m²
 • 3 soverom
 • Prisantydningkr 6 050 000
 • Omkostningerkr 175 721
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 6 558 970
 • ObjektstypeLeilighet
 • EierformEierseksjon
 • Byggeår1 989
 • Soverom3
 • ArealP-rom 98 m²
 • Felleskostnaderkr 5 798
 • Tomt684.8 m²
 • Eierform tomtEiertomt
 • 6 383 249 (Prisantydning)

  Omkostninger
  12 000 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  172 (Pantattest kjøper - lagt ut av megler)
  585 (Tingl.gebyr pantedokument)
  585 (Tingl.gebyr skjøte)
  159 570 (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 6 050 000))

  175 712 (Omkostninger totalt)

  6 558 961 (Totalpris inkl. omkostninger)
Plantegning.
Aktiv Eiendomsmegling v/ Stian Jakobsen har gleden av å presentere Nye Sandviksveien 60! En praktfull leilighet med strålende utsikt og fine solforhold! Samtlige rom står i stil med hverandre, er malt i lyse og behagelige farger og har plass til ønsket møblering. Leiligheten ligger kun en kort spasertur unna hjertet av Bergen hvor man får dekket alle daglige servicebehov samt muligheten til å oppleve byens yrende kulturtilbud. Området er veletablert og meget populært beliggende i hjertet av Sandviken. Her bor du med alle Bergens fasiliteter for dine føtter. - 3 soverom. - Enestående utsikt. - Heis i bygget. - Eiet garasjeplass i nabobygget. - Tre gode soverom. - Ekstern bod i første etasje. - Kort vei til alt. Velkommen til visning - husk påmelding hos megler!
Stuen er av god størrelse, malt i behagelige farger og har godt med lysinnslipp.

Nye Sandviksveien 60, Vestland

 • Tomt
  684.8m²

  Beskrivelse av tomt
  Tomten er pent opparbeidet med grøntarealer og internveier.

  Beliggenhet
  Leiligheten ligger kun en kort spasertur unna hjertet av Bergen hvor man får dekket alle daglige servicebehov samt muligheten til å oppleve byens yrende kulturtilbud. Området består for det meste av klassiske bygårder og trivelig trehusbebyggelse. Området er veletablert og meget populært beliggende i hjertet av Sandviken. Her bor du med alle Bergens fasiliteter for dine føtter. Dagligvaretilbudet i området er rikt. Støletorget ligger ca. 2 minutts gange fra ytterdøren, og her finner man Meny, post i butikk, apotek og 7-eleven. Nabolagets lokalpub, Dr. Wiesener, er en naturlig møteplass. UIB og NHH ligger kun en liten sykkeltur unna. Det er gode bussforbindelser til sentrum og Åsane. Bryggen ligger 4 minutters gange unna. Leiligheten ligger i umiddelbar nærhet til meget fine naturopplevelser, med variert og spennende turterreng. Områdene brukes til alt fra rekreasjon til trening. Stoltzekleiven ligger i Fjellveien, og her kan man virkelig få brukt hele kroppen. Belønningen får man når man kommer på toppen: Fantastisk ut over Bergen og Byfjorden. Slutter ikke turen her, kan man fortsette videre til Fløyen, eller helt over vidden til Ulriken. Om været ikke skulle tillate det er det ikke langt til flere treningssentre. Meyermarken parkområde ligger kun et par minutter fra gatedøren. Parken er et yndet område for naboer, venner og kjente å hygge seg sommer som vinter. Plassen er perfekt for grilling, ballspill og avslapping på late dager. Skansedammen er også et nydelig sted å slappe av.

  Adkomst
  Det vil bli satt opp visningsskilt under visning.

  Bebyggelse
  Området består av tilsvarende boligbebyggelse.

  Barnehage/skole/fritid
  Det finnes flere gode barnehage- og skoletilbud i nærheten. Her kan nevnes blant annet følgende: Skoler: - Krohnengen skole (1-7 kl.) - Christi Krybbe Skoler (1-7 kl.) - St Paul skole (1-10 kl.) - Rothaugen skole (8-10 kl.) - Danielsen ungdomsskole Bergen (8-10 kl.) - Bergen katedralskole - Danielsen videregående skole - Norges Handelshøyskole NHH - Universitetet i Bergen (UIB) Barnehager: - Kidsa Ladegården (1-6 år) - Sandviken barnehage (3-6 år) - Mulesvingen barnehage (0-6 år)

  Byggemåte
  Se vedlagte tilstandsrapport avholdt 01.02.2023 av Roy Kristian Nordanger sin teknisk beskrivelse av eiendommen. 

  Innhold
  Aktiv Eiendomsmegling v/ Stian Jakobsen har gleden av å presentere Nye Sandviksveien 60! En praktfull leilighet med strålende utsikt og fine solforhold! Samtlige rom står i stil med hverandre, er malt i lyse og behagelige farger og har plass til ønsket møblering. Det første som møter deg er en stor og praktisk entré. Her er god plass til å henge fra seg både jakke og sko, samt etablere en speilgarderobe. Videre fører gangen deg inn til stuen. Stuen er av god størrelse, malt i behagelige farger og har godt med lysinnslipp. Her er plass til både ønsket møblering og egen stue- og spisebords gruppe. I fra stuen er det direkte adkomst til stuens altan. Her er god plass til ønsket utendørsmøblering hvor du kan nyte en eventyrlig utsikt hele året. Kjøkkenet, med egen spisebords gruppe, har lyse glatte folierte fronter, laminat benkeplate og frittstående hvitevarer som komfyr, kjøl/fryseskap og oppvaskmaskin. Her kan du nyte god mat, for samtidig å holde samtalen gående med gjestene i behagelig lys i fra rommets gode vinduer. Leilighetens tre soverom er av god størrelse, har plass til nattbord og ellers ønsket møblering og har godt med lysinnslipp. Hoved soverommet har også strålende utsikt ut mot Byfjorden. I tillegg til vakker utsikt har soverommet tilgang til et walk in closet med gode oppbevaringsmuligheter. Badet er av grei størrelse, har behagelige farger og inneholder dusjhjørne, gulvmontert toalett og vegghengt servant med hylleløsning. Vegg i vegg med badet finner du leilighetens vaskerom. Her er opplegg for vaskemaskin og tørketrommel og er montert skyllekar. Leilighetens varmtvannsbereder er også lokalisert i vaskerommet. Med leiligheten er den medfølgende bodplass i 1.et. samt fast garasjeplass i nabobygg.

  Standard
  Eiendommen er gjennomgått av en bygningskyndig og det er utarbeidet en tilstandsrapport. Denne er vedlagt salgsoppgaven. Nedenfor følger informasjon om forhold som har fått TG 2 og TG 3.   Forhold som har fått TG2: Våtrom > Sluk, membran og tettesjikt > Vaskerom 5,09 m2: Mer enn halvparten av forventet brukstid er oppbrukt på membranløsningen Kjøkken > Overflater og innredning > Kjøkken 14,51 m2: Det er avvik: Tilstandsgrad er gitt pga alder og slitasje. Tekniske installasjoner > Varmtvannstank: Det er påvist at varmtvannstank er over 20 år   Forhold som har fått TG3: Våtrom > Generell > Bad 4,30 m2: Våtrommet må oppgraderes for å tåle normal bruk etter dagens krav.

  Innbo og løsøre
  Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte. Samtlige hvitevarer på kjøkken medfølger. Vi kan ikke garantere for standen på hvitevarene ettersom dette er et dødsbo.

  Moderninseringer og påkostninger
  Ny heis montert i 2020. Alle oppganger har heis.

  Parkering
  Boligen har en eiet garasjeplass på naboeiendom. Øvrig parkering i området er ved parkometer, soneparkering og parkering etter stedets skilting og trafikkbestemmelser. Det finnes også flere parkeringshus i nærområdet.

  Radonmåling
  Det gjøres oppmerksom på utleiers plikt til å radonmåle utleieenheter. Målt årsmiddelverdi skal være under 200 Bq/m3 (becquerel per kubikkmeter) i oppholdsrom. I tillegg skal tiltak for å redusere radonnivået alltid gjennomføres dersom det overstiger 100 Bq/m3. Selger har ikke foretatt radonmåling. Interessenter gjøres oppmerksom på at det som resultat av fremtidige målinger, vil kunne bli nødvendig å treffe radonreduserende tiltak. Slike eventuelle tiltak vil da måtte bekostes og utføres av kjøper. 

  Diverse
  Leiligheten vil ikke bli videre utvasket før overtagelse. Eierskap av leiligheten medfølger også pliktig medlemskap i BOB.

  Prisantydning inkl. omkostninger
  6 383 249 (Prisantydning)

  Omkostninger
  12 000 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  172 (Pantattest kjøper - lagt ut av megler)
  585 (Tingl.gebyr pantedokument)
  585 (Tingl.gebyr skjøte)
  159 570 (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 6 050 000))

  175 712 (Omkostninger totalt)

  6 558 961 (Totalpris inkl. omkostninger)

 • Oppvarming
  Varmekabler i gulv på baderom.

  Energiklasse
  unknown

  Info energiklasse
  Alle som skal selge eller leie ut eiendom må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler.

 • Kommunale avgifter
  17043

  Kommunale avgifter år
  2023

  Info kommunale avgifter
  De kommunale avgiftene omfatter vann- og avløpsgebyr, renovasjonsgebyr samt feie- og tilsynsavgift. Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjon i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle kommunale endringer av gebyr/avgift

  Formuesverdi primær
  1221739

  Formuesverdi primær år
  2021

  Formuesverdi sekundær
  4398260

  Formuesverdi sekundær år
  2021

  Sameiebrøk
  103/2139

  Felleskostnader pr. mnd
  5798

  Felleskostnader inkluderer
  Dekker kabel-tv, renhold, vedlikehold, driftskostnader, avdrag lån og renter lån.

  Andel fellesgjeld
  333249

  Andel fellesgjeld år
  2022

  Andel fellesgjeld per dato
  2022-12-30T23:00:00Z

  Andel fellesformue
  26702

  Andel fellesformue per dato
  2022-12-30T23:00:00Z

  Om sameiet
  Bank: Dnb Bank ASA Lånenr.: 12138433615 Lånebeskrivelse: DNB, diverse vedlikehold Lånetype: Annuitetslån Rentesats: 5,40% Andel av saldo 326 294,30 Innfrielsesdato: 30.06.2034

  Forkjøpsrett
  Det foreligger ikke forkjøpsrett.

  Styregodkjennelse
  Det kreves ikke styrets godkjennelse ved overtakelse av leiligheten. Det kreves styregodkjennlse ved overdraging/utleie av parkeringsplass.

  Sameiets forsikringsselskap
  If Skadeforsikring NUF

  Vedtekter/husordensregler
  Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i gjeldende vedtekter og husordensregler. Dokumentene følger vedlagt i salgsoppgaven. 

  Dyrehold
  Sameiets vedtekter begrenser ikke adgangen til dyrehold. Vanlige naborettslige regler gjelder.

  Eierskiftegebyr
  6215

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 4601/167/562/20: 05.08.1881 - Dokumentnr: 900133 - Bestemmelse om gjerde Med flere bestemmelser
  Overført fra: Knr:4601 Gnr:167 Bnr:562
  Gjelder denne registerenheten med flere
  17.03.1989 - Dokumentnr: 8165 - Seksjonering Opprettet seksjoner:
  Snr: 20
  Formål: Bolig
  Sameiebrøk: 103/2139
  EIENDOMMEN ER OPPDELT I 024 SEKSJONER


  Ferdigattest/brukstillatelse
  Det foreligger ferdigattest datert den 29.03.1990, vedrørende nybygg av boligbygg.

  Vei, vann og avløp
  Eiendommen er tilknyttet offentlig vann og avløp via private stikk- og fellesledninger. Vi gjør oppmerksom på at private ledninger vedlikeholdes for eiers regning. For private fellesledninger er der normalt tilknyttet solidarisk vedlikeholdsplikt. Eiendommen har tilkomst via fylkesveg.

  Regulerings- og arealplanner
  Reguleringsplaner på grunnen: PlanID: 5380000 Plannavn: BERGENHUS. STØLEN/LADEGÅRDEN/ROTHAUGEN Ikrafttrådt: 10.10.1983 PlanID: 5810000 Plannavn: BERGENHUS. SKUTEVIKEN Ikrafttrådt: 25.04.1988 Reguleringsformål (Reguleringsplaner på grunnen): PlanID: 5810000 Reguleringsformål: Boliger Dekningsgrad: 0,6 % Begrensninger (Reguleringsplaner på grunnen): PlanID: 5810000 Reguleringsformål: Bevaringsområder Dekningsgrad: 0,6% Planendringer relatert/muligens relatert aktuell eiendom: PlanID: 5810002 Plannavn: BERGENHUS. GNR 167 BNR 839, SKUTEVIKSVEIEN 27, TILLEGGSAREAL Ikrafttrådt: 08.10.1990 PlanID: 5380105 Plannavn: BERGENHUS. STØLEN - LADEGÅRDEN - ROTHAUGEN, HANS HAUGES GATE 22, DEL AV BAKKEGATEN 6 -8 Ikrafttrådt: 29.09.1987 Kommuneplan: PlanID: 65270000 Plannavn: KOMMUNEPLANENS AREALDEL 2018 Ikrafttrådt: 19.06.2019 Arealformål i kommuneplanen: PlanID: 65270000 Beskrivelse: Byfortettingssone Dekningsgrad: 100% Hensynssoner Angitt hensyn - kulturmiljø i kommuneplanen: PlanID: 65270000 Beskrivelse: Skuteviken Dekningsgrad: 100% PlanID: 65270000 Beskrivelse: Historisk sentrum Dekningsgrad: 100% Hensynssoner Båndlegging i kommuneplanen: PlanID: 65270000 Beskrivelse: Båndlagt etter lov om kulturminner Dekningsgrad: 100% Hensynssoner Faresone i kommuneplanen: PlanID: 65270000 Beskrivelse: Brannsmitte Dekningsgrad: 100% Hensynssoner Gul støy i kommuneplanen: PlanID: 65270000 Beskrivelse: Vei støy - gul sone Dekningsgrad: 17% Hensynssoner Rød støy i kommuneplanen: PlanID: 65270000 Beskrivelse: Vei støy - Rød sone Dekningsgrad: 22,4% Bestemmelsesområder i kommuneplanen: PlanID: 65270000 Bestemmelsehjemmel: Byggegrense, utb.volum, funksjonskrav Dekningsgrad: 100% Kommunedelplan(er): PlanID: 15750000 Plannavn: BERGENHUS. KDP SANDVIKEN - FJELLSIDEN NORD Ikrafttrådt: 19.02.2001 Arealformål i kommunedelplan: PlanID: 15750000 Arealformål: Annet byggeområde Dekningsgrad: 99,4 % PlanID: 15750000 Arealformål: Boligområder Dekningsgrad: 0,6% PlanID: 15750000 Arealformål: Veiareal Dekningsgrad: < 0,1 % (0,0 m²) Restriksjonsområder i kommunedelplan: PlanID: 15750000 Restriksjonstype: - Område unntatt fra rettsvirkning Dekningsgrad: 91,7% Planer i nærheten av eiendommen: PlanID: 65810000 Plannavn: BERGENHUS. BYBANEN FRA SENTRUM TIL ÅSANE, DELSTREKNING 2, SANDBROGATENEIDSVÅGTUNNELEN PlanID: 65800000 Plannavn: BERGENHUS. BYBANEN FRA SENTRUM TIL ÅSANE, DELSTREKNING 1, KAIGATENSANDBROGATEN PlanID: 65790000 Plannavn: BERGENHUS. BYBANEN FRA SENTRUM TIL ÅSANE, HOVEDSYKKELRUTE FESTNINGKAIEN - SANDVIKSVEIEN PlanID: 62380000 Plannavn: BERGENHUS. GNR 167 BNR 831 MFL., SKUTEVIKSVEIEN PlanID: 5810100 Plannavn: BERGENHUS. GNR 167 BNR 765, SKUTEVIKEN, BØKKERGATEN 4 PlanID: 5810001 Plannavn: BERGENHUS. SKUTEVIKEN, GATETUN PlanID: 5380500 Plannavn: BERGENHUS. STØLEN/LADEGÅRDEN/ROTHAUGEN, KVARTAL 12 PlanID: 5380300 Plannavn: BERGENHUS. STØLEN - LADEGÅRDEN - ROTHAUGEN, KVARTAL 5 PlanID: 5380100 Plannavn: BERGENHUS. NYE SANDVIKSVEIEN 69A-H Godkjente tiltak i nærheten av eiendommen: 167/1748 - Andre småhus m/3 boliger el fl - Igangsettingstillatelse - 16.09.2020 Andre opplysninger: Hele eller deler av eiendommen antas å være berørt av støy fra veitrafikk, flytrafikk, jernbanetrafikk, motorsportsaktivitet, bruk av skytebane etc. over grenseverdier gitt av statlige myndigheter og i kommuneplanens bestemmelser. Antakelsen er basert på overordnede støyberegninger. Dette vil kunne få betydning for behandlingen av plan- og byggesaker som omfatter den aktuelle eiendommen, blant annet medføre utredningsplikt for tiltakshaver/forslagstiller og eventuelt krav om avbøtende tiltak. Kopi av reguleringskart og reguleringsbestemmelser kan sees hos megler.

  Adgang til utleie
  Det er gitt tillatelse etter plan- og bygningsloven for utleie av selvstendig boenhet.  Boligen kan ikke leies ut til type pensjonat/hotelldrift. Boligen kan heler ikke leies ut til selskapelig samvær eller annen bruk av forskjellige slag. Utleie utover 2 år skal godkjennes av styret. Fremleie skal i ethvert tilfelle godkjennes av styret.

  Legalpant
  De andre sameierne har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for hver bruksenhet svarer til 2 G (folketrygdens grunnbeløp). Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt, og kommunale avgifter/gebyrer.

  Kommentar konsesjon
  Eiendommen er konsesjonsfri.

  Kommentar odelsrett
  Det er ikke odel på eiendommen.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud. Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen. Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtagelse.

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form. Budgivning utenfor forbrukerforhold Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av arvingene, gjennom Adv. Tonje Tvilde som har fullmakt fra arvinger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  6 383 249 (Prisantydning)

  Omkostninger
  12 000 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  172 (Pantattest kjøper - lagt ut av megler)
  585 (Tingl.gebyr pantedokument)
  585 (Tingl.gebyr skjøte)
  159 570 (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 6 050 000))

  175 712 (Omkostninger totalt)

  6 558 961 (Totalpris inkl. omkostninger)

  Omk. kjøper beløp
  175721

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Selger har ikke tegnet boligselgerforsikring på boligen. Selger har likevel utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning. Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligen selges for et dødsbo. Megler gjør særlig oppmerksom på at selger ikke har bebodd den eiendom som legges ut for salg. Selger har derfor ikke spesifikk kunnskap om eiendommen, og har i begrenset grad kunnet supplere og/eller kontrollere opplysningene i denne salgsoppgaven. Det kan i denne sammenheng eksistere feil og skader på eiendommen som ikke er spesifikt opplyst. Kjøper oppfordres til å foreta en særlig grundig besiktigelse, gjerne med bistand av teknisk sakkyndig.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 2 300/2 700/2 600 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

  Dødsbo
  Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligen selges for et dødsbo. Arvingene (selgerne) har ikke bebodd eiendommen og har ingen kunnskap vedrørende eiendommen og eiendommens beskaffenhet utover det som her fremgår av salgsoppgaven. Kjøper oppfordres til å foreta en særlig grundig besiktigelse, gjerne med bistand fra teknisk sakkyndig.

  Meglers vederlag
  Det er avtalt provisjonsbasert vederlag tilsvarende 1,1 % av kjøpesum for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke tilretteleggingsgebyr kr 9 990,- og visninger/overtagelser kr  2 500, -. Minimumsprovisjonen er avtalt til kr 59 990,-.  Meglerforetaket har krav på å få dekket avtalte utlegg i henhold til oppdragsavtale totalt kr 31 320,-. Utleggene omfatter annonsering, innhenting av kommunal informasjon, tinglysing av pantesperre og hjemmelserklæring. Dersom handel ikke kommer i stand har megler krav på å få dekket .  Alle beløp er inkl. mva. 

Stian Jakobsen

Megler

Stian Jakobsen

92 23 66 33

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev