aktiv-eiendomsmegling
Aktiv Eiendomsmegling v/Morten Tøsdal har gleden av å presentere Nyhavn 3!
Aktiv Eiendomsmegling v/Morten Tøsdal har gleden av å presentere Nyhavn 3!

BERGEN Nyhavn 3

Flott 2-roms eierleilighet med stor altan! | Kort vei til alle hverdagsfasiliteter!

 • kr 3 490 000
 • BRA 49 m²
 • 1 soverom
 • Prisantydningkr 3 490 000
 • Omkostningerkr 105 892
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 3 595 892
 • ObjektstypeLeilighet
 • EierformEierseksjon
 • Byggeår2016
 • Soverom1
 • ArealP-rom 45 m²
 • Felleskostnaderkr 1 743
 • Tomt3 269.5 m²
 • Eierform tomtEiertomt
 • 3 590 000 (Prisantydning)

  Omkostninger
  12 000 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  172 (Pantattest kjøper - lagt ut av megler)
  585 (Tingl.gebyr pantedokument)
  585 (Tingl.gebyr skjøte)
  89 750 (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 590 000))

  105 892 (Omkostninger totalt)

  3 695 892 (Totalpris inkl. omkostninger)

Meld deg på visning!

Påmelding
Planløsning!
På Nyhavn bor man i rolige og naturskjønne omgivelser, samtidig som man er i kort avstand fra utallige butikk - og servicetilbud i Bergen sentrum. Alle flater er malt i behagelige delikate farger, gulvet er moderne, lys enstavs parkett i hele boligen forutenom på bad og i entrè. Dette gir leiligheten et helhetlig og gjennomført preg. Planløsningen er smart, og leiligheten er godt utnyttet. Aktiv Eiendomsmegling v/Morten Tøsdal har gleden av å presentere Nyhavn 3! ?Åpen løsning mellom kjøkken og stue. ?Stor altan på 13,9 kvm. ?Lekkert bad og flott kjøkken. ?Høy standard. ?Balansert ventilasjon. ?Gangavstand til Bergen Sentrum. ?Kort vei til flotte turterreng i Byfjellene. ?NHH like ved. ?Dagligvarebutikk og busstopp like i nærheten. Velkommen til visning - husk påmelding hos megler!
Stuen lar seg enkelt møblere med spisebordsgruppe, sofa - og tvmøbler.

Nyhavn 3, Vestland

 • Tomt
  3269.5m²

  Beliggenhet
  Nyhavn 3 er attraktivt beliggende i Ytre Sandviken, like ved Gamle Bergen. Dette er et rolig og etablert område. Av dagligvarebutikker er de nærmeste alternativene Spar i Øyjordsveien, Coop Extra Maasekjæret og Joker Nyhavn. Sistnevnte er også søndagsåpen. Området er bla. svært ideelt for deg som ønsker å bo sentralt med likevel litt tilbaketrukket fra byen støy og larm. Bussholdeplass noen minutters gange fra leiligheten med hyppige avganger mot både mot sentrum og mot Åsane. Det er ellers tilrettelagt med gang/sykkelsti hele veien til sentrum. For den aktive typen er nærheten til flott turterreng et stort pluss med å bo i Nyhavnsveien. Du kan for eksempel rusle opp Munkebotn, eller legge turen opp majestetiske Stoltzekleiven med sine 908 trappetrinn opp mot Sandviksfjellet. Foretrekker du å trene innendørs er Bergen Fitnessenter i i Nyhavn og Sats Sandviken gode alternativer. Videre har man Stemmemyren idrettspark hvor du kan spille fotball eller tennis med en vennegjeng. En kort spasertur unna boligen ligger Just padel Sandviken hvor man kan spille padeltennis. I nærområdet ellers finner man Gamle Bergen med sine verneverdige og historiske hus med benker hvor man kan sette seg ned og slappe av. Få minutters fra leiligheten finner man også Sandviken Sjøbad som er et populært friluftsområde med badeplass. Med bil bruker du ca. 5-6 minutter til Bergen sentrum.

  Adkomst
  Det vil bli satt opp AKTIV visningsskilt under visning.

  Bebyggelse
  Området består av tilsvarende boligbebyggelse.

  Byggemåte
  Grunnmur av betong. Yttervegger av trekonstruksjoner med trekledning i fasade. Etasjeskillere av betong mot underetasje og ellers trebjelkelag. Flat takkonstruksjon antatt tekket med takbelegg.

  Innhold
  På Nyhavn bor man i rolige og naturskjønne omgivelser, samtidig som man er i kort avstand fra utallige butikk - og servicetilbud i Bergen sentrum. Velkommen til en fantastisk opplevelse! Aktiv Eiendomsmegling v/Morten Tøsdal har gleden av å presentere Nyhavn 3! Entrèen er stor og romslig med plass til ønsket garderobeløsning for klær og sko. Alle flater er malt i behagelige delikate farger, gulvet er moderne, lys parkett i hele boligen forutenom på bad og i entrè. Dette gir leiligheten et helhetlig og gjennomført preg. Planløsningen er smart, og leiligheten er godt utnyttet. Stuen og kjøkkenet ligger i åpen løsning, og fremstår som et svært hyggelig og sosialt samlingspunkt med store vindusflater som sørger for gode lysforhold. Stuen lar seg enkelt møblere med spisebordsgruppe, sofa - og tvmøbler. Fra stuen er det utgang til en herlig altan på ca. 13,9 kvm hvor man kan nyte fin utsikt over nærområdet. Altanen er delvis overbygget og kan således nytes selv på grå regnværsdager. Kjøkkeninnredningen består av en moderne innredning med slette hvite fronter og laminat benkeplate med nedfelt stålvask. Her er rikelig med oppbevaringsplass såvell som gode arbeidsflater. Integrerte hvitevarer er stekeovn, og platetopp med induksjon. Leilighetens soverom er lyst og luftig med plass til stor seng, nattbord og garderobeskap. Badet er lekkert helfliset med hvite fliser på vegger og sorte fliser på gulv. Videre har badet dusjnisje med glassvegg, vegghengt toalett, speil og baderomsinnredning med servant. Badet har opplegg for vaskemaskin og tørketrommel samt gulvarme. I gangen er det en bod på ca. 3,3 m² som er utstyrt med en praktisk garderobeløsning som gir gode oppbevaringsmuligheter for klær og sko.

  Standard
  Gulv: Fliser på bad og entré. Parkett på øvrige rom. Vegg: Fliser på bad. Ellers malte slette flater. Tak: Slette malte himlinger. Eiendommen er gjennomgått av en bygningskyndig og det er utarbeidet en tilstandsrapport.

  Innbo og løsøre
  Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  Parkering
  Parkering etter gjeldende bestemmelser.

  Radonmåling
  Selger har ikke foretatt radonmåling. Interessenter gjøres oppmerksom på at det som resultat av fremtidige målinger, vil kunne bli nødvendig å treffe radonreduserende tiltak. Slike eventuelle tiltak vil da måtte bekostes og utføres av kjøper. 

  Diverse
  Etter eierseksjonsloven § 23 kan ingen kjøpe en boligseksjon hvis kjøpet fører til at man, direkte eller indirekte, blir eier av flere enn to boligseksjoner i eierseksjonssameiet. Begrensningen gjelder ikke kjøp av fritidsboliger. Det finnes også enkelte andre unntak i bestemmelsen. Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel.

  Prisantydning inkl. omkostninger
  3 590 000 (Prisantydning)

  Omkostninger
  12 000 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  172 (Pantattest kjøper - lagt ut av megler)
  585 (Tingl.gebyr pantedokument)
  585 (Tingl.gebyr skjøte)
  89 750 (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 590 000))

  105 892 (Omkostninger totalt)

  3 695 892 (Totalpris inkl. omkostninger)

 • Oppvarming
  Radiator i stue og gulvvarme på bad.

  Energiklasse
  unknown

  Info energiklasse
  Alle som skal selge eller leie ut eiendom må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler.

 • Kommunale avgifter
  11881

  Kommunale avgifter år
  2022

  Info kommunale avgifter
  Inkluderer vann, avløp, renovasjon og eiendomsskatt. Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjon i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle kommunale endringer av gebyr/avgift

  Formuesverdi primær
  897956

  Formuesverdi primær år
  2020

  Formuesverdi sekundær
  3232640

  Formuesverdi sekundær år
  2020

  Info formuesverdi
  Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi per kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger, herunder boligens beliggenhet, areal, byggeår og type bolig. Det tas også hensyn til om boligen ligger i et område som er tett eller spredt bebygget. Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmeterprissatser. Disse satsene utgjør henholdsvis 25 prosent av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert per 1. januar) og 90 prosent for sekundærboliger (alle andre boliger) for inntektsåret 2021. Formuesverdien fastsettes ved å multiplisere kvadratmetersatsen med boligens areal (P-ROM/BOA). For fritidseiendom settes formuesverdi til 30% av eiendommens markedsverdi.

  Andre utgifter
  Antatt løpende kostnader beløper seg til anslagsvis kr.32.797,- for denne boligen pr. år. Kostnadene er fordelt på felleskostnader og kommunale avgifter. Merk at utgifter knyttet til strøm og innboforsikring ikke er hensyntatt.

  Tilbud lånefinansiering
  Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester. 

  Sameiebrøk
  49/5219

  Felleskostnader pr. mnd
  1743

  Felleskostnader inkluderer
  Dekker à konto energi, felleskostnader og digital TV/bredbånd.

  Andel fellesformue
  8428

  Andel fellesformue per dato
  2021-12-30T23:00:00Z

  Om sameiet
  Eierseksjonen hører til boligsameie. Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning. Dokumentene vil være tilgjengelig hos meglerforetaket. Det gjøres oppmerksom på at fellesgjeld og felleskostnader kan variere over tid som følge av beslutninger foretatt i sameiets styre og/eller generalforsamling. Sameiet har avtale med Techem Norge AS om leveranse av energiservicetjenester. OBOS fakturerer den enkelte beboer á konto på vegne av Techem Norge AS sammen med ordinær innkreving av felleskostnader. Techem Norge AS avregner faktisk energiforbruk pr år mot innkrevd á kontobeløp, og samtidig foretas evt. justering av a kontobeløp. Ved salg av boligen må kjøper/selger lese av måler og selv sende inn avlesningsskjema til Techem Norge AS.

  Styregodkjennelse
  Det kreves ikke styrets godkjennelse ved overtakelse.

  Vedtekter/husordensregler
  Kan sees hos megler.

  Dyrehold
  Sameiets vedtekter begrenser ikke adgangen til dyrehold. Vanlige naborettslige regler gjelder.

  Eierskiftegebyr
  6215

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 4601/168/2139/4: 17.02.2016 - Dokumentnr: 142845 - Best. om adkomstrett Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:168 Bnr:2142 Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:168 Bnr:2144 Adkomst gjennom garasjekjeller Bestemmelse om parkering Gjelder også for senere fradelte eller seksjonerte matrikkelenheter fra gnr. 168 bnr. 2142 og 2144 Kan ikke endres uten samtykke fra Bergen kommune Med flere bestemmelser Gjelder denne registerenheten med flere 15.02.2016 - Dokumentnr: 132944 - Seksjonering Opprettet seksjoner: Snr: 4 Formål: Bolig Tilleggsdel: Bygning Sameiebrøk: 49/5219 17.02.2016 - Dokumentnr: 142845 - Bestemmelse om veg Rettighet hefter i: Knr:4601 Gnr:168 Bnr:2141 Bestemmelse om parkering Gjelder også for senere fradelte eller seksjonerte matrikkelenheter fra gnr. 168 bnr. 2139, 2142 og 2144 Kan ikke endres uten samtykke fra Bergen kommune Med flere bestemmelser

  Ferdigattest/brukstillatelse
  Det foreligger ferdigattest for nybygg boligblokk datert 11.01.2018.

  Vei, vann og avløp
  Eiendommen er tilknyttet offentlig vann og avløp via private stikk- og fellesledninger. Vi gjør oppmerksom på at private ledninger vedlikeholdes for eiers regning. For private fellesledninger er der normalt tilknyttet solidarisk vedlikeholdsplikt. Adkomst via kommal vei over i privat vei.

  Regulerings- og arealplanner
  Reguleringsplaner på grunnen: Plannavn: Bergenhus. Gnr. 168 bnr. 1063 MfL., Nyhavn. PlanID: 18200001 Dekningsgrad: 87,4%. Reguleringsformål: Boligbeb. - blokkbebyggelse 87,3%, Gang- sykkelveg < 0,1 % (0,6 m²), Torg < 0,1 % (0,0 m²). Plannavn: Bergenhus. Gnr 168 Bnr 2075 MFl., Nyhavnsveien. PlanID: 18200003 Dekningsgrad: 10,8% Reguleringsformål: Boligbeb. - blokkbebyggelse 10,8 %, Gangveg - gangareal - gågt. < 0,1 % (0,1 m²), Barnehage < 0,1 % (0,0 m²). Plannavn: Begrenhus. Gnr 168 Bnr 1063 Mfl., Sandviken, Nyhavnsbukten. PlanID: 18200000 Dekningsgrad: 1,8% Reguleringsformål: Felles avkjørsel 1,8%, Bolig/Forretning/Kontor < 0,1 % (0,4 m²). Reguleringsplaner under grunnen: Plannavn: Bergenhus. Gnr 168 Bnr 1063 Mfl., Nyhavn. PlanID: 18200001 Dekningsgrad: < 0,1 % (0,1m²) Reguleringsformål: Kjøreveg < 0,1 % (0,1 m²) Kommuneplan: Plannavn: Komuneplanens Arealdel 2018 PlanID: 65270000 Arealformål: Byfortettingssone 100,0 %. Hensynssoner Angitt hensyn - kulturmiljø i kommuneplanen: Historisk sentrum 100,0 % Kommunedelplan(er): Plannavn: Bergenhus. KDP Sandviken - Fjellsiden Nord. PlanID: 15750000 Arealformål: Erverv 100%, Bygn. med særskilt allmennyttig formål < 0,1 % (0,1 m²), Boligområder < 0,1 % (0,0 m²). Restriksjonsområder i kommunedelplan: Annen restriksjon 3,7 % Krav om reguleringsplan 2,4 % Godkjente tiltak i nærheten av eiendommen: Eiendom 168/2003 - rammetillatelse datert 06.09.2021 for endring annen museum/biblioteksbygning. Andre opplysninger Hele eller deler av eiendommen antas å være berørt av støy fra veitrafikk, flytrafikk, jernbanetrafikk, motorsportsaktivitet, bruk av skytebane etc. over grenseverdier gitt av statlige myndigheter og i kommuneplanens bestemmelser. Antakelsen er basert på overordnede støyberegninger. Dette vil kunne få betydning for behandlingen av plan- og byggesaker som omfatter den aktuelle eiendommen, blant annet medføre utredningsplikt for tiltakshaver/forslagstiller og eventuelt krav om avbøtende tiltak.

  Legalpant
  De andre sameierne har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for hver bruksenhet svarer til 2 G (folketrygdens grunnbeløp). Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt, og kommunale avgifter/gebyrer.

  Kommentar bo- og driveplikt
  Det er ikke bo- og driveplikt på eiendommen.

  Kommentar konsesjon
  Eiendommen er konsesjonsfri.

  Kommentar odelsrett
  Det er ikke odel på eiendommen.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud. Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen. Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtagelse.

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form. Budgivning utenfor forbrukerforhold Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  3 590 000 (Prisantydning)

  Omkostninger
  12 000 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  172 (Pantattest kjøper - lagt ut av megler)
  585 (Tingl.gebyr pantedokument)
  585 (Tingl.gebyr skjøte)
  89 750 (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 590 000))

  105 892 (Omkostninger totalt)

  3 695 892 (Totalpris inkl. omkostninger)

  Omk. kjøper beløp
  105892

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 2 300/2 700/2 600 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

  Meglers vederlag
  Det er avtalt fast vederlag pålydende kr 49 990,- for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke tilretteleggingsgebyr kr 9 990,-, oppgjørshonorar kr 4 375,- og visninger kr 2 000, -. Meglerforetaket har krav på å få dekket avtalte utlegg i henhold til oppdragsavtale totalt kr 21 235,-. Utleggene omfatter annonsering, innhenting av kommunal informasjon og tinglysing av pantesperre. Dersom handel ikke kommer i stand har megler krav på å få dekket vederlag og utlegg. Alle beløp er inkl. mva.

Morten Christoffer Tøsdal

Megler

Morten Christoffer Tøsdal

98 22 06 02

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev