aktiv-eiendomsmegling
Solgt
Aktiv Eiendomsmegling v/ Stian Jakobsen har gleden av å presentere Nyhavnsveien 17!
Aktiv Eiendomsmegling v/ Stian Jakobsen har gleden av å presentere Nyhavnsveien 17!

BERGEN Nyhavnsveien 17

Flott 3-roms leilighet med balkong på 9,5 m² og arealeffektiv planløsning! Gangavstand til alle hverdagsfasiliteter!

 • kr 2 800 000
 • BRA 68 m²
 • 2 soverom
 • Prisantydningkr 2 800 000
 • Omkostningerkr 9 832
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 2 918 172
 • EierformAndel
 • Byggeår1 960
 • Soverom2
 • ArealP-rom 68 m²
 • Andel fellesgjeldkr 108 340
 • Felleskostnaderkr 4 634
 • Tomt5 688 m²
 • Eierform tomtEiertomt
 • 2 800 000 (Prisantydning) 108 340 (Andel av fellesgjeld)   2 908 340 (Pris inkl. fellesgjeld)   Omkostninger 5 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172 (Panteattest kjøper) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - pantedokument) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - skjøte) 0 (Gebyr utlysing forkjøpsrett)   9 832 (Omkostninger totalt)   2 918 172 (Totalpris inkl. omkostninger)
Planløsning
Aktiv Eiendomsmegling v/Stian Jakobsen har gleden av å presentere Nyhavnsveien 17! En stor 3-roms leilighet med arealeffektiv planløsning og god standard. På Nyhavn bor man i rolige og naturskjønne omgivelser, samtidig som man er i kort avstand fra utallige butikk - og servicetilbud i Bergen sentrum. Velkommen til en fantastisk opplevelse! Litt om kvaliteter: - Høy 1.etasje - Herlig balkong på 9,5 m² - Kjøkken med integrerte hvitevarer - Pent hefliset bad - 2 store soverom - Ingen dok.avgift - Veldrevet borettslag - Kort vei til de fleste Høyskoler og Universitet - Nærhet til flotte turterreng i Byfjellene og badeplasser - Gode kollektivtilbud Velkommen til en hyggelig visning - husk påmelding hos megler!
Stuen lar seg enkelt møblere med spisebordsgruppe, sofa - og tvmøbler.

Nyhavnsveien 17, Vestland

 • Arealbeskrivelse
  Leilighet
  Bruksareal
  1. etasje: 68 kvm
  Primærrom
  1. etasje: 68 kvm Gang(5,9m²), bad(4,1m²), soverom(10,7m²), soverom(10,5m²), stue(25,8m²), kjøkken(7,6m²).  Tomt
  5688m²

  Beskrivelse av tomt
  Tomten er felles for borettslaget. Tomten er opparbeidet med asfalterte veier, plen og diverse beplantning.

  Beliggenhet
  Attraktiv og sentral beliggenhet i et etablert området med kort vei til alle hverdagsfasiliteter. Av dagligvarebutikker er de nærmeste alternativene Rema 1000 Helleveien, Spar i Øyjordsveien, Coop Extra Maasekjæret og Joker Nyhavn. Sistnevnte er også søndagsåpen. Området er bla. svært ideelt for deg som ønsker å bo sentralt med likevel litt tilbaketrukket fra byen støy og larm. For studenten er det kort vei til de fleste Høyskoler og Universitet som f.eks NHH, NDLA, Handelshøyskolen BI og UiB. For den aktive typen er nærheten til flott turterreng et stort pluss med å bo i Nyhavnsveien. Du kan for eksempel rusle opp Munkebotn, eller legge turen opp majestetiske Stoltzekleiven med sine 908 trappetrinn opp mot Sandviksfjellet. Foretrekker du å trene innendørs er Bergen Fitnessenter i i Nyhavn og Sats Sandviken gode alternativer. Videre har man Stemmemyren idrettspark hvor du kan spille fotball eller tennis med en vennegjeng. En kort spasertur unna boligen ligger Just padel Sandviken hvor man kan spille padeltennis. Få minutters gange fra leiligheten finner man også Sandviken Sjøbad som er et populært friluftsområde med badeplass. Nærmeste bussholdeplass er Gamle Bergen som ligger et par minutters gange fra boligen. Herfra går totalt 23 linjer med hyppige avganger mot både mot sentrum og mot Åsane. Det er ellers tilrettelagt med gang/sykkelsti hele veien til sentrum. I nærområdet ellers finner man Gamle Bergen med sine verneverdige og historiske hus med benker hvor man kan sette seg ned og slappe av.

  Adkomst
  Det vil bli satt opp visningsskilt under visning.

  Bebyggelse
  Området består av tilsvarende boligbebyggelse.

  Byggemåte
  Fundamentert på antatt faste masser av komprimert sprengstein/grov pukk på fjell, det er ikke foretatt grunnundersøkelser. Gulv mot grunn av betong. Grunnmur og fundamenter av betongkonstruksjoner. Bære- og skillevegger samt etasjeskiller av betong. Ytterveggkonstruksjoner over grunnmur er oppført i betong- og trekonstruksjoner, utvendig er veggene kledd med trekledning og fasadeplater. Vinduer med isolerglass i malte trekarmer. Takkonstruksjonen er utført som saltakskonstruksjon av tresperrer, taket er tekket med sutak, lekter og takstein. Taket er ikke besiktiget. Opplysninger fra hjemmelshaver: - Badet ble pusset opp i 2005. - Kjøkkenet ble pusset opp i 2005.

  Innhold
  Aktiv Eiendomsmegling v/ Stian Jakobsen har gleden av å presentere Nyhavnsveien 17! På Nyhavn bor man i rolige og naturskjønne omgivelser, samtidig som man er i gangavstand til utallige butikk - og servicetilbud i Bergen sentrum. Velkommen til en fantastisk opplevelse! Entrèen er stor og romslig med plass til ønsket garderobeløsning for yttertøy og sko. Alle flater er malt i moderne farger, det er laminat og parkett i hele boligen forutenom på bad. Dette gir leiligheten et helhetlig og gjennomført preg. Planløsningen er smart, og leiligheten er godt utnyttet med store og luftige rom. Romslig stue som fremstår som et svært hyggelig og sosialt samlingspunkt med store vindusflater som sørger for gode lysforhold i rommet. Stuen lar seg enkelt møblere med spisebordsgruppe, sofa - og tvmøbler. Det er vedovn med glassdør i stuen som varmer godt på kalde dager. Fra stuen er det utgang til en herlig balkong på ca.9,5 m² hvor varme sommerdager kan nytes. Altanen er overbygget av overliggende balkong og kan således nytes selv på grå regnværsdager. Takhøy Kjøkkeninnredning utført med profilerte fronter og heltre benkeplate med nedfelt vask og fliser på vegg over. Her er rikelig med skap-og benkeplass for matlaging og oppbevaring. Integrerte hvitevarer er keramisk platetopp, stekeovn, oppvaskmaskin, kjøl - og frys. Kjøkkenet har en kreativ og praktisk løsning som sørger for ekstra sitteplasser. Leiligheten har 2 store soverom med plass til ønsket møblering - dobbeltseng og nattbord. Det ene soverommet er utstyrt med stor skyvedørsgarderobe, mens det andre har innebygget skap i vegg. Badet er pent helfliset med og har varmekabler i gulv. Det er innredet med servant i møblement, vegghengt toalett og dusjhjørne. Badet har god oppbevaringsplass, opplegg for vaskemaskin og plass til tørketrommel. Tilhørende leiligheten er det tre boder i kjelleren på henholdsvis ca 3,4m², 3,5 m² og 6,8m².

  Standard
  Gulv: Badet har flislagt gulv, resterende rom har laminat og parkettgulv. Vegger: Badet har fliser, resterende rom har malte flater og tapet. Tak: Malte flater og tak-ess plater. Eiendommen er gjennomgått av en bygningskyndig og det er utarbeidet en tilstandsrapport. Denne er vedlagt salgsoppgaven. Nedenfor følger informasjon om forhold som har fått TG 2.   Forhold som har fått TG2: Våtrom Overflate vegger og himling: Over halve forventete levetid for overflatene er overskredet. Som følge av alder på overflatene bør det påregnes at disse må oppgraderes innen rimelig tid, tidspunkt for når dette blir en nødvendighet er vanskelig å si noe om. Våtrom Overflate gulv: Over halve forventete levetid for overflatene er overskredet. Som følge av alder på overflatene bør det påregnes at disse må oppgraderes innen rimelig tid, tidspunkt for når dette blir en nødvendighet er vanskelig å si noe om. Det ble ikke målt tilstrekkelig fall mot sluk i henhold til gjeldende forskrifter, badet vil fungere med dette avviket. Det ble registrert bom i enkelte fliser. Når ikke hele flisen har kontakt med underlaget, vil det oppstå luftlommer. Dette blir kalt "bom", og kan medføre at flisen sprekker ved belastning. Grunnet størrelse på flisene og antall fliser med "bom" vurderes avviket som normalt og tiltak trengs ikke iverksettes. Våtrom Membran, tettesjiktet og sluk: Mer enn halvparten av forventet brukstid er oppbrukt på slukløsning og membran. Overvåk tilstanden jevnlig. For å få tilstandsgrad 0 eller 1 må tettesjiktet skiftes ut, men tidspunktet for når dette er nødvendig er vanskelig å si noe om. Som følge av alder må sluk jevnlig kontrolleres og rengjøres. Vinduer og ytterdører: Som følge av alder på de eldste vinduene bør disse jevnlig kontrolleres for punkterte vindusruter og råteskader i karm/belistning. Grunnet alder på de eldste vinduene vil restlevetid være vanskelig og anslå. Vinduer bør skiftes ved behov. WC og innvendige vann- og avløpsrør: Både vannforsyningsrør og sluk er av eldre dato. Synlige kobberrør bør jevnlig kontrolleres for sprekker/lekkasjer. Avløpsrør i støpejern var vanlig på 50-, 60 og 70-tallet, men også tidligere enn dette. Mer enn halvparten av forventet brukstid er oppbrukt på slukløsning. Overvåk tilstanden jevnlig. For å få tilstandsgrad 0 eller 1 må sluk/avløpsrør skiftes, men tidspunktet for når dette er nødvendig er vanskelig å si noe om. På vegghengttoalett var det ingen synlig drensåpning/spalteåpning hvor en eventuell lekkasje vil kunne oppdages. Dersom toalettet ikke har innebygget drensløsning, bør det etableres drensåpning. Varmtvannsbereder: Det er påvist at varmtvannsberederen er over 20 år. Det er ikke behov for utbedringstiltak utifra at tanken fungerer i dag, men utifra alder kan skader plutselig oppstå på eldre tanker. Det er observert irring/korrosjon på kobberkobling på varmtvannsberederen, utskiftning bør påregnes.

  Innbo og løsøre
  Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  Parkering
  Laget har noen garasje- og parkeringsplasser, disse tildeles etter søknad og ansiennitet. Søknad sendes til styret. 7 plasser i innendørs garasje, tildeles etter ansinitet. 9 utendørs parkeringsplasser hvor 4 av disse har lademulighet. Garasjeleie per plass.

  Radonmåling
  Selger har ikke foretatt radonmåling. Interessenter gjøres oppmerksom på at det som resultat av fremtidige målinger, vil kunne bli nødvendig å treffe radonreduserende tiltak. Slike eventuelle tiltak vil da måtte bekostes og utføres av kjøper. 

  Diverse
  Areal i salgsoppgaven er hentet i fra tilstandsrapporten. Fordelingen mellom primærrom (P-rom) og sekundærrom (S-rom) er basert på bruken av rommene på befaringstidspunktet. Rommenes bruk kan derfor være i strid med byggeforskriftene og/eller registrert/godkjent bruk.  Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel.

  Prisantydning inkl. omkostninger
  2 800 000 (Prisantydning) 108 340 (Andel av fellesgjeld)   2 908 340 (Pris inkl. fellesgjeld)   Omkostninger 5 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172 (Panteattest kjøper) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - pantedokument) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - skjøte) 0 (Gebyr utlysing forkjøpsrett)   9 832 (Omkostninger totalt)   2 918 172 (Totalpris inkl. omkostninger)

 • Oppvarming
  Varmekabler på badet, vedovn i stuen. Teknisk tilstand på varmekilder er ikke kontrollert.

  Energiklasse
  unknown

 • Formuesverdi primær
  1058644

  Formuesverdi primær år
  2022

  Formuesverdi sekundær
  4022846

  Formuesverdi sekundær år
  2022

  Tilbud på finansiering
  Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester. 

  Andelsnummer
  1

  Part.obl.nr.
  954156265

  Felleskostnader pr. mnd.
  4634

  Andel fellesgjeld
  108340

  Andel fellesgjeld år
  2023

  Andel fellesgjeld per dato
  2023-05-25T22:00:00Z

  Andel fellesformue
  24657

  Andel fellesformue per dato
  2022-12-30T23:00:00Z

  Borettslaget
  Elsero Borettslag

  Borettslagets org.nr
  954156265

  Gebyr forkjøpsrett
  7769

  Forkjøpsrett
  Dersom andel skifter eier, har andelseierne i borettslaget og dernest de øvrige andelseierne i boligbyggelaget forkjøpsrett.

  Styregodkjennelse
  Kjøper skal godkjennes av styret. Styregodkjennelse kan ikke nektes uten saklig grunn.    Kjøper er forpliktet til å gjennomføre handelen uavhengig av om kjøper på overtakelsestidspunktet er godkjent av borettslaget som ny andelseier. Risikoen for å bli godkjent som ny andelseier påhviler kjøper.  Dersom kjøper på overtakelsestidspunktet ikke er godkjent som ny andelseier, har kjøper dog ikke rett til å ta eiendommen i bruk, jf. borettslagslovens § 4-5 (2).   Kjøper kan gå til søksmål mot borettslaget dersom kjøper mener manglende godkjennelse ikke er saklig begrunnet.

  Regnskap/budsjett/kostnadsøkninger
  Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i regnskap, budsjett og årsberetning. Dokumentene vil være tilgjengelig hos meglerforetaket. Det gjøres oppmerksom på at fellesgjeld og felleskostnader kan variere over tid som følge av beslutninger foretatt av styret/årsmøtet/generalforsamling.

  Lånebetingelser fellesgjeld
  Bank: Husbanken Lånenr.: 13521570 Lånebeskrivelse: Husbanken Lånetype: Annuitetslån Rentesats: 2,97% Andel av saldo 62 411,55 Innfrielsesdato: 01.01.2030 Bank: Handelsbanken Lånenr.: 95217458324 Lånebeskrivelse: Handelsbanken Lånetype: Annuitetslån Rentesats: 5,25% Andel av saldo 45 928,47 Innfrielsesdato: 30.06.2042 Total fellesgjeld for Elsero Borettslag pr. 26.05.2023: 5 523 103,00

  Sikringsordning fellesgjeld
  Borettslaget er dekket av Klare Finans AS, www.klarefinans.no. Laget er sikret mot tap som følge av at en andelseier ikke betaler sine felleskostnader, etter gjeldende vilkår. Avtalen om sikring er gyldig til den sies opp av en av partene.

  Borettslagets forsikringsselskap
  If Skadeforsikring NUF

  Polisenummer felles forsikring
  SP0003245550

  Vedtekter/husordensregler
  Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i gjeldende vedtekter og husordensregler. Dokumentene følger vedlagt i salgsoppgaven. 

  Dyrehold
  Dyrehold må godkjennes av styret.

  Eierskiftegebyr
  6215

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver:

  Ferdigattest/brukstillatelse
  Det foreligger ferdigattest for 3. etasjers betongbygning, datert 12.10.1962.

  Vei, vann og avløp
  Eiendommen er tilknyttet offentlig vann- og avløpsnett. Adkomst via kommunal vei.

  Regulerings- og arealplanner
  Reguleringsplaner på grunnen: Plannavn: Bergenhus. Gnr 168 Bnr 2075 Mfl., Nyhavnsveien. PlanID: 18200003 Dekningsgrad: 1,9% Reguleringsformål: Boligbeb. - frittliggende småhusbebyggelse 0,8%, annen veggrunn, tekn. anl. 0,6%, veg 0,3%, gate med fortau 0,1%, komb. formål samf-anl.-tekninsk infrastr.tras < 0,1 % (0,4 m²). Hensynssoner: Frisiktsone 1,3% Plannavn: Åsane/Bergenhus. Nordre innfartsåre til Bergen, parsell Nygårdstangen - Eidsvåg. PlanID: 5790000 Dekningsgrad: 1% Reguleringsplaner under arbeid: Plannavn: Bergenhus. Bybanen fra sentrum til Åsane, delstrekning 2, Sandbrogaten - Eidsvågtunnelen. PlanID: 65810000 Dekningsgrad: 3,6% Plannavn: Bergenhus. Gnr 168 Bnr 1091 Mfl., Hegreneset. PlanID: 70640000 Dekningsgrad: 2,3% Kommuneplan: Plannavn: Kommuneplanens Arealdel 2018 PlanID: 65270000 Arealformål: Byfortettingssone 100% Hensynssoner Angitt hensyn - kulturmiljø i kommuneplanen: Historisk sentrum 100% Nyhavn-Jægermyren < 0,1 % (5,4 m²) Hensynssoner Gul støy i kommuneplanen: Vei støy - gul sone 51,5% Hensynssoner Rød støy i kommuneplanen: Vei støy - Rød sone < 0,1 % (2,9 m²) Kommunedelplan(er): Plannavn: Bergenhus. KDP Sandviken - Fjellsiden Nord PlanID: 15750000 Arealformål: Boligområder 100%, Veiareal < 0,1 % (0,9 m²), offentlig bygning < 0,1 % (0,1 m²) Restriksjonsområder i kommunedelplan: Krav om reguleringsplan 99,6 % Tomten i front av bygget er avsatt til Barnehage. Godkjente tiltak i nærheten av eiendommen: Eiendom 168/2003 - Rammetillatelse for endring annen museum/biblioteksbygning. Andre opplysninger Hele eller deler av eiendommen antas å være berørt av støy fra veitrafikk, flytrafikk, jernbanetrafikk, motorsportsaktivitet, bruk av skytebane etc. over grenseverdier gitt av statlige myndigheter og i kommuneplanens bestemmelser. Antakelsen er basert på overordnede støyberegninger. Dette vil kunne få betydning for behandlingen av plan- og byggesaker som omfatter den aktuelle eiendommen, blant annet medføre utredningsplikt for tiltakshaver/forslagstiller og eventuelt krav om avbøtende tiltak.

  Adgang til utleie
  Med godkjenning fra styret er utleie tillatt for inntil 3 år, dersom andelseier selv eller person nevnt i Borettslagsloven § 5-6 (1) nr. 3 har bebodd eiendommen i minst ett av de to siste årene.

  Legalpant
  Borettslaget har legalpant i andelen for opptil 2 G (folketrygdens grunnbeløp). Pantet dekker borettslagets krav på felleskostnader samt andre krav borettslaget måtte få mot andelseieren. Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt og kommunale avgifter/gebyrer.

  Kommentar bo- og driveplikt
  Det er ikke bo- og driveplikt på eiendommen.

  Kommentar konsesjon
  Erverv av eiendommen er konsesjonsfritt.

  Kommentar odelsrett
  Det er ikke odel på eiendommen.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.    Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.   Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.    Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtagelse. 

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.   Budgivning utenfor forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler.   Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  2 800 000 (Prisantydning) 108 340 (Andel av fellesgjeld)   2 908 340 (Pris inkl. fellesgjeld)   Omkostninger 5 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172 (Panteattest kjøper) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - pantedokument) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - skjøte) 0 (Gebyr utlysing forkjøpsrett)   9 832 (Omkostninger totalt)   2 918 172 (Totalpris inkl. omkostninger)

  Omk. kjøper beløp
  9832

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon. Det forutsettes av skjøtet tinglyses på ny eier, med mindre det er tatt andre forbehold i budgivningen. 

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 14. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 3 200/3 600/3 500 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

  Meglers vederlag
  Det er avtalt provisjonsbasert vederlag tilsvarende 1,8 % av kjøpesum for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke tilretteleggingsgebyr kr 11 990,- oppgjørshonorar kr 6 900,- og visninger kr  2 900,-. Minimumsprovisjonen er avtalt til kr 49 900,-.  Meglerforetaket har krav på å få dekket avtalte utlegg i henhold til oppdragsavtale totalt kr 36 845,-. Utleggene omfatter informasjon fra forretningsfører og kommune, tinglysingsgebyr, markedsføring, visning. Dersom handel ikke kommer i stand har megler krav på å få dekket utlegg.  Alle beløp er inkl. mva. 

Stian Jakobsen

Megler

Stian Jakobsen

92 23 66 33

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev