aktiv-eiendomsmegling
Solgt
Aktiv Eiendomsmegling v/Stian Jakobsen har gleden av å presentere O. J Brochs gate 18!

BERGEN O.J. Brochs gate 18

Meget trivelig leilighet med sentral beliggenhet på Dokken - innglasset balkong - heis - takterrasse

 • kr 3 690 000
 • BRA 60 m²
 • 1 soverom
 • Prisantydningkr 3 690 000
 • Omkostningerkr 105 292
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 3 795 292
 • ObjektstypeLeilighet
 • EierformEierseksjon
 • Byggeår2 006
 • Soverom1
 • ArealP-rom 50 m²
 • Felleskostnaderkr 2 033
 • Tomt935.3 m²
 • Eierform tomtEiertomt
 • 3 690 000,- (Prisantydning) Omkostninger 8 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172 (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585 (Tingl.gebyr pantedokument) 585 (Tingl.gebyr skjøte) 92 250 (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 690 000)) 105 292 (Omkostninger totalt) 3 795 292 (Totalpris inkl. omkostninger)
Aktiv Eiendomsmegling v/Stian Jakobsen har gleden av å presentere O. J Brochs gate 18, en flott 2-roms leilighet med god standard og en fantastisk og sentrumsnær beliggenheten på Møhlenpris. Alle flater er malt i behagelige farger, gulvet er moderne, lys parkett i hele boligen foruten om baderom som har fliser. Dette gir leiligheten et helhetlig og gjennomført preg. Planløsningen er smart og leiligheten er godt utnyttet. Fint bad og kjøkken. Leiligheten har store vindusflater som sørger for en luftig og god atmosfære. Boligen har en sentral og attraktiv beliggenhet på Møhlenpris. Det er kort gangvei til flere dagligvarebutkker, samt Bergen Sentrum for et utvidet butikk - og servicetilbud. Like i nærheten finner man også flere studieinstutisjoner, kollektivtransport, populære fjellturer mm

O.J. Brochs gate 18, Vestland

 • Tomt
  935.3m²

  Beskrivelse av tomt
  Felles eiertomt for eierseksjonssameiet. Fellesarealer er ryddig og pent opparbeidet med gressplen, diverse beplantning og asfalterte internveger og parkeringsarealer.

  Beliggenhet
  Boligen har en sentral og attraktiv beliggenhet på Møhlenpris. Det er kort vei til dagligvarebutkkene Bunnpris Welhavensgate og Joker Spilde som begge ligger ca. 5 minutters gange unna boligen. Dette gjør hverdagshandelen enkel. For et utvidet butikk - og servicetilbud finner man Bergen sentrum innen ca. 10 minutters gange. For studenten er det kort vei til Universitetsområdet på Høyden, Handelshøyskolen BI, Høyteknologisenteret og VilVite-senteret. Sentrumskjernens beste rekreasjonsområde, Nygårdsparken, finner man også innen en kort spasertur. Her kan også nevnes BI-stranden like i nærheten. Det er gode kollektivtilbud i området. På holdeplassen Møhlenpris finner man totalt 35 linjer som tar deg til alle bydelene. Nærmeste bybanestopp finner man på Florida. Det er også kort vei til flere bysykkelstativer, noe som gjør det enkelt å komme seg raskt rundt. For den turglade er det kort vei til alle byfjellene. Her kan nevnes Løvstakken, Damsgårdsfjellet, Fløyen og Ulriken innen kort avstand. For den som liker å trene innendørs finner man EVO damsgård, Sammen studentsenter, Crossfit Bryggen og Sats Nygård for å nevne noen. Alt i alt en fantastisk beliggenhet med kort vei til alt man trenger i en travel hverdag.

  Adkomst
  Det vil bli satt opp visningsskilt under visning.

  Bebyggelse
  Området består av tilsvarende boligbebyggelse.

  Byggemåte
  Fundamentert på antatt faste masser av komprimert sprengstein/grov pukk på fjell, det er ikke foretatt grunnundersøkelser. Gulv mot grunn av betong. Grunnmur og fundamenter av betongkonstruksjoner. Bære- og skillevegger samt etasjeskiller av betong. Ytterveggkonstruksjoner over grunnmur er oppført i betong- og trekonstruksjoner, utvendig er veggene kledd med fasadeplater samt overflatebehandlet med murpuss og maling. Vinduer med isolerglass i malte trekarmer. Takkonstruksjonen er utført som flatkonstruksjon, taket er tekket med papp/folie eller tilsvarende. Taket er ikke besiktiget.

  Innhold
  Areal - 3. etasje: BRA: 60 m² P- rom: 50 m² (Gang(4,7m²), bad/vaskerom(5m²), soverom(11,9m²), stue og kjøkken(26,1m²)). S- rom: 10 m² (Innglasset balkong(6,9m²), bod(3,3m²)). Aktiv Eiendomsmegling v/ Stian Jakobsen har gleden av å presentere O. J Brochs gate 18, en flott 2-roms leilighet med god standard og en fantastisk og sentrumsnær beliggenhet på Møhlenpris. Alle flater er malt i behagelige farger, på gulvet er det lys parkett i hele boligen foruten om baderom som har fliser. Dette gir leiligheten et helhetlig og gjennomført preg. Planløsningen er smart, og leiligheten er godt utnyttet. Fint bad og kjøkken. Leiligheten har store vindusflater som sørger for en luftig og god atmosfære. Entréen er lys og trivelig med god plass til å sette fra seg sko og yttertøy i stor skyvedørsgarderobe. Porttelefon gjør det enkelt å slippe inn kjente og kjære. Leiligheten har åpen stue- og kjøkkenløsning. Dette gir en god flyt i rommet. Store vindusflater gir rikelig med lysinnslipp og en luftig atmosfære i tillegg til utsikt over nærområdet. Kjøkkenet er formet i vinkel for en gunstig utnyttelse. Det er utført med slette fronter og benkeplate av laminat, stål oppvaskkum og ventilator. Her er rikelig med skap - og benkeplass. Integrerte hvitevarer er induksjonsplatetopp, stekeovn, mikrobølgeovn, kjøl- og frys og oppvaskmaskin. Stuen lar seg enkelt innrede med både TV- og sofamøbler, samt spisegruppe. Det er montert gasspris i stuen. Fra stuen er utgang til en herlig innglasset altan på 6,9 kvm med flislagt gulv - her får man et flott bonusrom. Leilighetens soverom er av god størrelse på 11,9 kvm med plass til ønsket innredning - seng, nattbord og garderobeskap. Store vindusflater sørger for rikelig med lysinnslipp. Leiligheten har en innvendig bod på 3,3 kvm med inngang fra soverommet. I tillegg er det en ekstern bod i første etasje. Baderommet er helfliset med lyse fliser på vegger og mørke på gulv. Badet er innredet helstøpt servant med skap under servant med slette fronter, vegghengt toalett, innfellbare dusjdører i klart glass. Badet har gulvvarme og opplegg for vaskemaskin. Bygget har heis samt stor felles takterrasse hvor meget gode solforhold og flott utsikt kan nytes. Toalettrom i tilknytning til takterrassen. Alt i alt er dette en meget flott leilighet som du vil trives i fra første stund!

  Standard
  Gulv: Badet har flislagt gulv, resterende rom har 1-stavs parkettgulv. Vegger: Badet har fliser, resterende rom har malte flater. Tak: Malte flater Eiendommen er gjennomgått av en bygningskyndig og det er utarbeidet en tilstandsrapport. Denne er vedlagt salgsoppgaven. Nedenfor følger informasjon om forhold som har fått TG 2 og TG 3.   Forhold som har fått TG2: Våtrom Overflate vegger og himling: Over halve forventete levetid for overflatene er overskredet. Som følge av alder på overflatene bør det påregnes at disse må oppgraderes innen rimelig tid, tidspunkt for når dette blir en nødvendighet er vanskelig å si noe om. Våtrom Overflate gulv: Over halve forventete levetid for overflatene er overskredet. Som følge av alder på overflatene bør det påregnes at disse må oppgraderes innen rimelig tid, tidspunkt for når dette blir en nødvendighet er vanskelig å si noe om. Våtrom Membran, tettesjiktet og sluk: Mer enn halvparten av forventet brukstid er oppbrukt på membran. Overvåk tilstanden jevnlig. For å få tilstandsgrad 0 eller 1 må tettesjiktet skiftes ut, men tidspunktet for når dette er nødvendig er vanskelig å si noe om. Som følge av alder må sluk jevnlig kontrolleres og rengjøres. WC og innvendige vann- og avløpsrør: På vegghengttoalett var det ingen synlig drensåpning/spalte hvor en eventuell lekkasje vil kunne oppdages. Dersom toalettet ikke har innebygget drensløsning, bør det etableres drensåpning.

  Innbo og løsøre
  Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.  Se også beskrivelser under punktet om standard. Løsøre/tilbehør som gardinstenger/oppheng, frittstående hvitevarer samt dekodere og modem følger i utgangspunktet ikke med i handelen. Dekodere og modem kan være borettslagets/aksjelagets/sameiets eiendom og skal da følge med. Det gis ingen garantier i forhold til medfølgende løsøre/tilbehør.

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  TV/Internett/bredbånd
  Kollektiv kabel-tv og bredbånd. Tilknyttet Telenor (og tidl. Canal Digital).

  Parkering
  Gateparkering etter gjeldende bestemmelser.

  Diverse
  Areal i salgsoppgaven er hentet i fra tilstandsrapporten. Fordelingen mellom primærrom (P-rom) og sekundærrom (S-rom) er basert på bruken av rommene på befaringstidspunktet. Rommenes bruk kan derfor være i strid med byggeforskriftene og/eller registrert/godkjent bruk.  Etter eierseksjonsloven § 23 kan ingen kjøpe en boligseksjon hvis kjøpet fører til at man, direkte eller indirekte, blir eier av flere enn to boligseksjoner i eierseksjonssameiet. Begrensningen gjelder ikke kjøp av fritidsboliger. Det finnes også enkelte andre unntak i bestemmelsen. Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel.

  Prisantydning inkl. omkostninger
  3 690 000,- (Prisantydning) Omkostninger 8 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172 (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585 (Tingl.gebyr pantedokument) 585 (Tingl.gebyr skjøte) 92 250 (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 690 000)) 105 292 (Omkostninger totalt) 3 795 292 (Totalpris inkl. omkostninger)

 • Oppvarming
  Varmekabler på badet, balansert ventilasjonsanlegg med varmegjenvinning, gasspeis i stuen. Teknisk tilstand på varmekilder er ikke kontrollert. For de leilighetene som har gassbeholder blir det avlest forbruk, som faktureres to ganger pr år.

  Energiklasse
  unknown

  Info energiklasse
  Alle som skal selge eller leie ut eiendom må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler.

 • Kommunale avgifter
  12661

  Kommunale avgifter år
  2023

  Info kommunale avgifter
  De kommunale avgiftene omfatter vann- og avløpsgebyr, renovasjonsgebyr og eiendomsskatt. Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjon i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle kommunale endringer av gebyr/avgift

  Formuesverdi primær
  955207

  Formuesverdi primær år
  2021

  Formuesverdi sekundær
  3438745

  Formuesverdi sekundær år
  2021

  Andre utgifter
  Utover det som er nevnt under punktet «Felleskostnader», påløper kostnader til for eksempel strøm, innboforsikring, innvendig vedlikehold og abonnement til tv og internett (eventuelt oppgradering av kanalpakker og linjehastighet der hvor grunnpakke er inkludert). Antatt løpende kostnader beløper seg til anslagsvis kr for denne boligen pr. år. Kostnadene er fordelt som følger: Felleskostnader og kommunale avgifter.

  Tilbud lånefinansiering
  Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester. 

  Sameiebrøk
  52/1689

  Felleskostnader pr. mnd
  2033

  Felleskostnader inkluderer
  Dekker utvendig byggforsikring, fondsavsetning, revison, forretningsførsel, kabel tv og dugnad.

  Andel fellesformue
  35479

  Andel fellesformue per dato
  2022-12-30T23:00:00Z

  Om sameiet
  Leiligheten er en del av sameiet Møhlenpris Park, som består av 23 leiligheter i lavblokk. Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning. Dokumentene vil være tilgjengelig hos meglerforetaket. Det gjøres oppmerksom på at fellesgjeld og felleskostnader kan variere over tid som følge av beslutninger foretatt i sameiets styre og/eller generalforsamling.

  Styregodkjennelse
  Det foreligger krav om styregodkjennelse av ny erverver i sameiets vedtekter.   Risikoen for å bli godkjent som ny erverver påhviler kjøper og kjøper er forpliktet til å gjennomføre handelen uavhengig av om slik godkjennelse foreligger på overtakelsestidspunktet.   Kjøper kan gå til søksmål mot sameiet dersom kjøper mener manglende styregodkjennelse ikke er saklig begrunnet, jf. eierseksjonsloven § 24 tredje ledd.

  Dyrehold
  Det er tillatt med dyrehold i boligselskapet men må søkes styret på forhånd. Det er styret i boligselskapet som skal motta og behandle søknad fra en beboer som ønsker å holde dyr. Søknaden skal være skriftlig og sendes direkte til styreleder i boligselskapet.

  Eierskiftegebyr
  4700

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 4601/164/1426/7: 19.04.2005 - Dokumentnr: 12508 - Erklæring/avtale Denne seksjon har tilleggsdel - bygning. Gjelder denne registerenheten med flere 19.04.2005 - Dokumentnr: 12508 - Seksjonering Opprettet seksjoner: Snr: 7 Formål: Bolig Sameiebrøk: 52/1689 Bestemmelser om tilleggsdel, se under servitutter. Gjelder seksjon nr. 1 - 23

  Ferdigattest/brukstillatelse
  Det foreligger ferdigattest for nybygg blokk/bygård/terrassehus datert 26.02.2008.

  Vei, vann og avløp
  Eiendommen har tilkomst via fylkesveg over i privat veg. Eiendommen er tilknyttet offentlig vann- og avløpnett via private stikk- og fellesledninger.

  Regulerings- og arealplanner
  Eiendommen ligger i et område regulert til boligformål. Planid: 7490300 Plannavn: Bergenhus. Gnr. 164, bnr. 355, O. J. Brochs Gate 20 Ikrafttrådt: 26.04.2004 Dekningsgrad: 100 % Begrensninger (Reguleringsplaner på grunnen): Frisiktsone 11,7% Reguleringsplaner under grunnen: Plannavn: Bergenhus. Gnr 164 Bnr 355, O. J Brochs Gate 20. PlanID: 7490300 Reguleringsformål: Forretning 0,2 % Kommuneplan: Planid: 65270000 Plannavn: Kommuneplanens arealdel 2018 Ikrqafttrådt: 19.06.20019 Dekningsgrad: 100 % Hensynssoner i kommuneplan: Kulturmiljø - Historisk sentrum, 100 % Faresone - Luftkvalitet rød sone, 100 % Gjennomføringsone - Omforming Dokken, 0,7% Gul støy - Vei støy gul sone, 41,7 % Rød støy - Vei støy rød sone, 58,3 % Godkjente tiltak i nærheten av eiendommen: Eiendom 164/334 - bygningstype - boligbrakker. Andre opplysninger: Eiendommen er berørt av BKK's konsesjonsområde for fjernvarmeanlegg. Hele eller deler av eiendommen antas å være berørt av støy fra veitrafikk, flytrafikk, jernbanetrafikk, motorsportsaktivitet, bruk av skytebane etc. over grenseverdier gitt av statlige myndigheter og i kommuneplanens bestemmelser. Antakelsen er basert på overordnede støyberegninger. Dette vil kunne få betydning for behandlingen av plan- og byggesaker som omfatter den aktuelle eiendommen, blant annet medføre utredningsplikt for tiltakshaver/forslagstiller og eventuelt krav om avbøtende tiltak.

  Adgang til utleie
  Det er ikke kjent at det foreligger offentligrettslige regler som er til hinder for at hele eiendommen leies ut. Det følger av eierseksjonsloven § 24 at korttidsutleie av hele boligseksjonen i mer enn 90 døgn årlig ikke er tillatt. Bestemmelsen gjelder ikke for fritidsboliger. Med korttidsutleie menes utleie inntil 30 døgn sammenhengende. Grensen på 90 døgn kan fravikes i vedtektene og kan i så fall settes til mellom 60 og 120 døgn. Slik beslutning krever et flertall på minst to tredjedeler av de avgitte stemmene på årsmøtet. Ta kontakt med megler dersom du ønsker kopi av vedtektene for nærmere informasjon om hvilke vedtak som er fattet i dette sameiet om korttidsleie.

  Legalpant
  De andre sameierne har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for hver bruksenhet svarer til 2 G (folketrygdens grunnbeløp). Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt, og kommunale avgifter/gebyrer.

  Kommentar konsesjon
  Erverv av eiendommen er konsesjonsfritt.

  Kommentar odelsrett
  Det er ikke odel på eiendommen.

 • Lovanvendelse
  I lov om avhending av fast eiendom fremgår at eiendommen skal overdras med de innredninger og gjenstander som etter lov, forskrift eller annet offentlig vedtak skal være der. Varige innretninger og utstyr, som enten er fastmontert eller særskilt tilpasset boligen medfølger. Bestemmelsene kan fravikes ved avtale mellom kjøper og selger. Tilbehørsliste som er utarbeidet av meglerbransjen i felleskap er vedlagt salgsoppgaven og gjelder dersom ikke annet er særskilt avtalt for kjøpet. Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.    Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.   Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.    Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtagelse. 

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.   Budgivning utenfor forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler.   Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  3 690 000,- (Prisantydning) Omkostninger 8 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172 (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585 (Tingl.gebyr pantedokument) 585 (Tingl.gebyr skjøte) 92 250 (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 690 000)) 105 292 (Omkostninger totalt) 3 795 292 (Totalpris inkl. omkostninger)

  Omk. kjøper beløp
  105292

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon. Det forutsettes av skjøtet tinglyses på ny eier, med mindre det er tatt andre forbehold i budgivningen. 

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 14. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 3 200/3 600/3 500 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

  Meglers vederlag
  Det er avtalt provisjonsbasert vederlag tilsvarende 1,4 % av kjøpesum for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke tilretteleggingsgebyr kr 14 990,- oppgjørshonorar kr 6 900,- og visninger kr  2 900, -. Minimumsprovisjonen er avtalt til kr  25 000,-.  Meglerforetaket har krav på å få dekket avtalte utlegg i henhold til oppdragsavtale totalt kr 26 985,-. Utleggene omfatter grunnpakke, markedsføringspakke og tinglysingsgebyr. Dersom handel ikke kommer i stand har megler krav på å få dekket .  Alle beløp er inkl. mva. 

Stian Jakobsen

Megler

Stian Jakobsen

92 23 66 33

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev