aktiv-eiendomsmegling
Aktiv eiendomsmegling v/ Fabian Haukedal har gleden av å presentere Øyjordsveien 80.

BERGEN Øyjordsveien 80

Øyjorden | Attraktiv 3-roms leil. med fenomenal utsikt mot Bergen sentrum. Gode solforhold og flotte turområder.

 • kr 2 190 000
 • BRA 63 m²
 • 2 soverom
 • Prisantydningkr 2 190 000
 • Omkostningerkr 23 425
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 2 494 071
 • ObjektstypeLeilighet
 • EierformAksje
 • Byggeår1 959
 • Soverom2
 • ArealP-rom 63 m²
 • Andel fellesgjeldkr 280 646
 • Felleskostnaderkr 6 900
 • Tomt1 240.5 m²
 • Eierform tomtEiertomt
 • 2 190 000 (Prisantydning) 280 646 (Andel av fellesgjeld)   2 470 646 (Pris inkl. fellesgjeld)   Omkostninger 5 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 4 725 (Noteringsgebyr forretningsfører) 10 000 (Transportgebyr)   23 425 (Omkostninger totalt)   2 494 071 (Totalpris inkl. omkostninger)

Meld deg på visning!

Påmelding
Aktiv eiendomsmegling v/ Fabian Haukedal har gleden av å presentere Øyjordsveien 80. Flott 3-roms leilighet med sentral beliggenhet like ved NHH! I regi av aksjelaget vil balkong og fasade m.m bli oppgradert høsten 2023. - Gjennomgående god standard. - Badet pusset opp av Enixe As. - Nytt rør-i-rør system. - Spotter i himling. - Flislagt gang med varmekabler. - TV og internett inkludert i felleskostnadene. - Gode solforhold på balkongen. - Nydelig utsikt mot Byfjorden. - Kort vei til skog og mark. - Nærhet til butikker og kollektivtilbud. Leiligheten går over 1 plan og følgende rom er inkludert i P-rom: 1.etg: Entré, bad, to soverom, stue og kjøkken. Hjertelig velkommen på visning - husk å melde deg på!

Øyjordsveien 80, Vestland

 • Tomt
  1240.5m²

  Beskrivelse av tomt
  Tomten er felles for aksjelaget. Tomten er opparbeidet med murer, plen, bed og diverse beplantning.

  Beliggenhet
  Boligen har en flott beliggenhet i et attraktivt og populært boligområde i Ytre Sandviken. Boligen har en sørvestvendt beliggenhet med flott utsikt mot felles grøntområde, innseilingen mot Bergen og de vakre byfjellene. Boligen har en tilbaketrukket beliggenhet med lite trafikk og området oppleves som meget rolig. Det er fra leiligheten gangavstand både til dagligvarebutikk, bussforbindelse og det er videre kort reisetid fra boligen både til Bergen sentrum samt til Åsane senter. Fra boligen er det kort vei til NHH - Norges handelshøyskole, som er Norges eldste vitenskapelige høyskole innen økonomisk- administrative fag. Høyskolen har et svært bra rennommé, og med sin internasjonale profil samarbeider denne utdanningsinstitusjonen med mer enn 130 universiteter og høyskoler i mer enn 30 land. Høyskolen tilbyr også en rekke fritidstilbud, hvor treningssenteret SIB ligger rett ved siden av skolen. Leiligheten ligger i et naturskjønt område med kort vei til flere turmuligheter som blant annet Eidsvågsfjellet og Sandviksfjellet. Fra disse fjellene kan man gå videre til flere av byens 7 fjell. Det er også kort vei til flere av Bergens mest ettertraktede badeplasser fra boligen, med Biskopshavn og Helleneset som populære alternativ. På Helleneset har man blant annet basseng til barn, flere svaberg samt populære klatreruter i klatrevegg. Det er videre kort vei til flere idrettstilbud fra boligen, med blant andre kort vei til både Stemmemyren idrettsanlegg samt Eidsvåg idrettsplass. Man har også en rekke aktivitetstilbud på nærliggende skoler som Hellen skole, Eidsvåg skole samt Lønborg Vgs.

  Adkomst
  Se vedlagte kart. Det vil bli satt opp visningsskilt ved fellesvisninger.

  Bebyggelse
  Veletablert boligområde bestående av eneboliger, tomannsboliger og leilighetbebyggelse.

  Byggemåte
  Informasjon om byggemåte er hentet fra tilstandsrapport utført av takstmann Mats Hansen. Følgende er beskrevet av takstmann: Fundamentert på antatt faste masser av komprimert sprengstein/grov pukk på fjell, det er ikke foretatt grunnundersøkelser. Gulv mot grunn av betong. Grunnmur og fundamenter av betongkonstruksjoner. Bære- og skillevegger samt etasjeskiller av betong. Ytterveggkonstruksjoner over grunnmur er oppført i murkonstruksjoner, utvendig er veggene kledd med fasadeplater. Vinduer med isolerglass i malte trekarmer. Takkonstruksjonen er utført som saltak av tresperrer, taket er tekket med sutak, lekter og takstein. Taket er ikke besiktiget. Tilstandsgradene definerer tilstanden på diverse ting og rom i boligen etter dagens standardkrav. Tilstandsgrad 0: Ingen symptomer Tilstandsgrad 1: Svake symptomer Tilstandsgrad 2: Middels kraftige symptomer Tilstandsgrad 3: Kraftige symptomer (også sammenbrudd og total funksjonssvikt) Følgende er beskrevet av takstmann: Deler av boligen som har mottatt tilstandsgrad 2: WC og innvendige vann- og avløpsrør Avvik: På vegghengttoalett var det ingen synlig drensåpning/spalte hvor en eventuell lekkasje vil kunne oppdages. Dersom toalettet ikke har innebygget drensløsning, bør det etableres drensåpning. Øvrige bygningsdeler har mottatt tilstandsgrad 1. For ytterligere informasjon om byggemåte se tilstandsrapport som ligger vedlagt salgsoppgaven.

  Sammendrag selgers egenerklæring
  - Selger opplyser at baderommet er rehabilitert av Enixe AS. - Det er ny membran og ny sluk. - Det er planlagt oppgradering av fasade og rør i regi av aksjelaget.

  Innhold
  Areal og fordeling pr etasje 1.etg: 63 kvm BRA / 63 kvm P-rom 1.etg: gang 4,3 kvm, bad 2,9 kvm, soverom 8 kvm, soverom 12,3 kvm, stue 25,4 kvm og kjøkken 7,8 kvm. Leiligheten går over 1 plan og følgende rom er inkludert i P-rom: 1.etg: Entré, bad, to soverom, stue og kjøkken. I tillegg medfølger 1 stk bod på loftet med et gulvareal på ca 8 kvm og 1 stk bod i kjeller på ca. 5,9 kvm.

  Standard
  Innvendige overflater Gulv: Gangen og badet har flislagte gulv, resterende rom har laminatgulv. Tak: Malte flater og tak-ess plater. Vegger: Badet har fliser, resterende rom har malte flater og malt strie. Entré: Lys og trivelig entré med fliser på gulv med varmekabler. Det er god plass til å henge fra seg ytterklær og sette fra seg sko. Kjøkken: Kjøkkeninnredning med profilerte fronter, enkelte overskap har glassfront, laminat benkeplate, over benkeplaten er det benyttet kitchenboard, stål oppvaskkum, ventilator. Det er integrert kjøl- og fryseskap og opplegg for vaskemaskin. Det er god skap- og benkeplass for matlaging og lagring på kjøkkenet. Stue: Lys og luftig stue med utgang til solrik terrasse. De store vinduene i stuen sørger for at det kommer rikelig med naturlig lys inn. Stuens størrelse gir god mulighet til å innrede stuen med både tv- og spisestue. Soverom: Boligen har 2 flotte soverom med god størrelse. På begge soverommene er det god plass til dobbeltseng,nattbord og annet passende møblement. Bad: Delikat bad som er innredet med vegghengt toalett, helstøpt servant, skuffer under servant med slette fronter, skap over med speilfront og overhengende lys, dusjdører i klart glass, fordelerskap til rørsystemet. Andre opplysninger: - Pusset opp badet. - Nytt rør-i-rør system. - Flislagt gulvet i gangen, samt lagt ned varmekabler. - Sparklet og malt vegger i gangen og stuen. - Nye innerdører. - Montert nye spotter i gangen. - Naturlig ventilasjon.

  Innbo og løsøre
  Se også beskrivelser under punktet om standard. Løsøre/tilbehør som gardinstenger/oppheng, frittstående hvitevarer samt dekodere og modem følger i utgangspunktet ikke med i handelen. Dekodere og modem kan være aksjelagets og skal da følge med. Det gis ingen garantier i forhold til medfølgende løsøre/tilbehør.

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte. Hvitevarer på kjøkken medfølger.

  TV/Internett/bredbånd
  TV og internett er inkludert i felleskostnadene og leverandører er Altibox. Hvis man vil ha ytterlige kanalpakker enn grunnpakken, må man selv betale for dette.

  Parkering
  Aksjelaget har parkeringsplasser, og det koster 50 kr per måned. Parkeringsplassene fordeles etter ansiennitet. Det er per i dag 2 ledige p-plasser ifølge styreleder. Det er 4-parkeringsplasser med lademulighet, men de er p.d.d opptatt. Strømforbruket betaler man for selv.

  Radonmåling
  Det gjøres oppmerksom på utleiers plikt til å radonmåle utleieenheter. Målt årsmiddelverdi skal være under 200 Bq/m3 (becquerel per kubikkmeter) i oppholdsrom. I tillegg skal tiltak for å redusere radonnivået alltid gjennomføres dersom det overstiger 100 Bq/m3. Selger har ikke foretatt radonmåling. Interessenter gjøres oppmerksom på at det som resultat av fremtidige målinger, vil kunne bli nødvendig å treffe radonreduserende tiltak. Slike eventuelle tiltak vil da måtte bekostes og utføres av kjøper. 

  Diverse
  Følgende hvitevarer medfølger i handelen: hvitevarer på kjøkken. Alle innvendige og utvendige arealangivelser er hentet fra vedlagte takstdokumenter og er ikke kontrollmålt av megler. Det gjøres oppmerksom på at megler ikke har innhentet særskilte opplysninger om det finnes pålegg fra E.Verk eller brann/feiervesen på eiendommen. I internettannonsen, salgsoppgaven og eventuell avisannonse er det bruken av boligens rom som er opplyst, selv om denne kan være i strid med dagens krav for tilsvarende bruk.

  Prisantydning inkl. omkostninger
  2 190 000 (Prisantydning) 280 646 (Andel av fellesgjeld)   2 470 646 (Pris inkl. fellesgjeld)   Omkostninger 5 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 4 725 (Noteringsgebyr forretningsfører) 10 000 (Transportgebyr)   23 425 (Omkostninger totalt)   2 494 071 (Totalpris inkl. omkostninger)

 • Oppvarming
  - Varmekabler i gangen og på bad. - Varmepumpe i stuen montert Desember 2022.

  Info strømforbruk
  Selger opplyser at de bruker ca. 7 000 kWh i årlig strømforbruk.

  Energiklasse
  F

 • Formuesverdi primær
  972445

  Formuesverdi primær år
  2021

  Formuesverdi sekundær
  3500803

  Formuesverdi sekundær år
  2021

  Info formuesverdi
  Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi per kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger, herunder boligens beliggenhet, areal, byggeår og type bolig. Det tas også hensyn til om boligen ligger i et område som er tett eller spredt bebygget. Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmeterprissatser. Disse satsene utgjør henholdsvis 25 prosent av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert per 1. januar) og 90 prosent for sekundærboliger (alle andre boliger) for inntektsåret 2021. Formuesverdien fastsettes ved å multiplisere kvadratmetersatsen med boligens areal (P-ROM/BOA). For fritidseiendom settes formuesverdi til 30% av eiendommens markedsverdi.

  Andre utgifter
  For aktuell leilighet vil dette blant annet være strøm etter forbruk, forsikringer etc.

  Tilbud på finansiering
  Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester. 

  Aksjenummer
  5-8

  Aksjens pålydende
  8000

  Felleskostnader pr. mnd.
  6900

  Andel fellesgjeld
  280646

  Andel fellesgjeld år
  2022

  Andel fellesgjeld per dato
  2022-12-30T23:00:00Z

  Andel fellesformue
  22286

  Andel fellesformue per dato
  2022-12-30T23:00:00Z

  Aksjeselskapet
  Nordre Øyjorden Boliglag AS

  Aksjeselskapets org.nr
  931457497

  Om aksjeselskapet
  Nordre Øyjorden Boliglag AS er et aksjeselskap som har til formål å drive eiendommen Øyjordsveien 78-80. Laget består av 14 like leiligheter. Bare fysiske personer kan være aksjonærer i selskapet. Laget fremstår som veldrevet. Følgende større utbedringer har vært gjennomført: Taktekking i år 2000 og nye vinduer i 2008/2015 er gjennomført. ny drenering ca. 2010 med ny asfalt og forstøtningsmur på parkeringsplass mot sør. Skorsteiner kledd inn og utstyrt med vindturbiner, alt felles elektrisk anlegg skiftet og ny belysning, sørvegg rehabilitert. Elbil ? ladeanlegg. Det ble i 2016 installert fibernett, samt utført utbedringer på den sørvendte delen av fasaden. Byggeperiode: Styreleder opplyser at det vil bli nye balkonger, fasaden vil bli oppgradert, nye keramiske rør, skifte alle branndører og at det mest sannsynlig vil det bli et nytt brannvarslings system. Styreleder opplyser at arbeidet vil starte ca. 1.9.23 og arbeidet vil vare i ca. 6-8 måneder. Andre opplysninger: Aksjelaget har et vaskerom hvor det er mulig å abonnere på og det koster 75 kr pr.person per måned.

  Lånebetingelser fellesgjeld
  Husbanklån Lånenr: 13563331 Sum: 823 845 kr Flytende rente: 2,3% Nedbetalt 01.07.2041 Husbanklån Lånenr: 13556583 Sum: 205 988 kr Flytende rente: 2,4% Nedbetalt: 01.10.2033 Fana Sparebank Lånenr: 34118202084 Sum: 2 910 000 kr Rente: 4,25% Nedbetalt: 12.04.2028 Avdragsfritt t.o.m 12.07.2024.

  Styregodkjennelse
  Det er styregodkjennelse i aksjelaget. Behandlingstiden er inntil 30 dager, og det er ikke mulig å flytte inn før godkjenning. Det foreligger et gebyr på 1 500 kr til driftskontoen til boliglaget for styregodkjenning.

  Regnskap/budsjett/kostnadsøkninger
  Styreleder opplyser at det forventes en økning i felleskostnadene og fellesgjeld grunnet rehabilitering i aksjelaget. Det er en del uklart når det gjelder hvordan og hvem som skal utføre arbeidet, og de har p.d.d ikke komt frem til en løsning. Styret vil be om en fullmakt for å øke lånet ved neste generalforsamling. Se vedlagt informasjonsbrev fra mars 2023.

  Sikringsordning fellesgjeld
  For krav på dekning av felleskostnader og andre krav fra boligselskapet har selskapet panterett i aksjen foran alle andre heftelser, begrenset til en sum som svarer til to ganger folketrygdens grunnbeløp.

  Aksjeselskapets forsikringsselskap
  IF forsikring

  Polisenummer felles forsikring
  2568685

  Vedtekter/husordensregler
  Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i gjeldende vedtekter og husordensregler. Dokumentene følger vedlagt i salgsoppgaven. 

  Dyrehold
  Dyrehold er tillatt, trengs ikke å søkes om.

  Eierskiftegebyr
  5375

 • Ferdigattest/brukstillatelse
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 4601/168/1521: 27.10.1958 - Dokumentnr: 9033 - Bestemmelse om bebyggelse Diverse rettigheter og plikter iflg. festekontrakt.
  25.11.1960 - Dokumentnr: 9694 - Best. om vann/kloakkledn. Best. om Hydrofor-anlegg m.v.
  19.04.1966 - Dokumentnr: 2752 - Erklæring/avtale Midlertidig dispensasjon fra Bygningsloven vedr. åpning i
  brannvegg
  19.04.1966 - Dokumentnr: 2752 - Best. om adkomstrett Rettighetshaver Bergen Kommune m.f.
  19.05.1967 - Dokumentnr: 3157 - Bestemmelse om veg Rettighetshaver Bergen Kommune.
  06.07.1957 - Dokumentnr: 5871 - Registrering av grunn Denne matrikkelenhet opprettet fra:
  Knr:4601 Gnr:168 Bnr:3
  01.01.2020 - Dokumentnr: 352005 - Omnummerering ved kommuneendring Tidligere: Knr:1201 Gnr:168 Bnr:1521


  Ferdigattest/brukstillatelse datert
  Det foreligger ferdigattest for innflytting datert 5.5.1959.

  Vei, vann og avløp
  Offentlig vei, vann og avløp.  Vi gjør oppmerksom på at private ledninger vedlikeholdes for eiers regning. For private fellesledninger er der normalt tilknyttet solidarisk vedlikeholdsplikt.

  Regulerings- og arealplanner
  Området er regulert til boligbebyggelse ifølge Bergen kommune. Reguleringsplaner på grunnen: PlanID: 10940000 Plannavn: BERGENHUS. NORDRE ØYJORDEN, ØVRE DEL Dekningsgrad: 100 Kommuneplan: PlanID: 65270000 Plannavn: KOMMUNEPLANENS AREALDEL 2018 Dekningsgrad: 100% Arealformål i kommuneplanen: PlanID: 65270000 Arealformål: 1001 - Bebyggelse og anlegg Dekningsgrad: 100% Hensynssoner Faresone i kommuneplanen: PlanID: 65270000 Hensynssonenavn: H310_2 Dekningsgrad: 53,3% Hensynssoner Gul støy i kommuneplanen: PlanID: 65270000 Hensynssonenavn: H220_3 Dekningsgrad: 63,8% Planer i nærheten av eiendommen: PlanID: 10450000 Plannavn: BERGENHUS. SOLBAKKEN - NORDRE ØYJORDEN Kopi av basiskart og planinformasjon er vedlagt salgsoppgave. Vi oppfordrer interessenter til å gjøre seg kjent med disse.

  Adgang til utleie
  Med godkjenning fra styret er utleie tillatt for inntil 3 år, dersom andelseier selv eller person nevnt i Borettslagsloven § 5-6 (1) nr. 3 har bebodd eiendommen i minst ett av de to siste årene.

  Legalpant
  Aksjelaget har legalpant for opptil 2 G (folketrygdens grunnbeløp) for aksjeeiers forpliktelser overfor aksjelaget. Pantet dekker aksjelagets krav på felleskostnader samt andre krav aksjelaget måtte få mot aksjeeier.

  Kommentar bo- og driveplikt
  Det er ikke bo- og driveplikt på eiendommen.

  Kommentar odelsrett
  Det er ikke odel på eiendommen.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.    Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.   Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.    Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtagelse. 

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.   Budgivning utenfor forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler.   Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  2 190 000 (Prisantydning) 280 646 (Andel av fellesgjeld)   2 470 646 (Pris inkl. fellesgjeld)   Omkostninger 5 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 4 725 (Noteringsgebyr forretningsfører) 10 000 (Transportgebyr)   23 425 (Omkostninger totalt)   2 494 071 (Totalpris inkl. omkostninger)

  Omk. kjøper beløp
  23425

  Betalingsbetingelser
  Det forutsettes av skjøtet tinglyses på ny eier, med mindre det er tatt andre forbehold i budgivningen.  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Selger har ikke tegnet boligselgerforsikring på boligen. Selger har likevel utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 3 200/3 600/3 500 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

Fabian Haukedal

Megler

Fabian Haukedal

90 63 57 28

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev