aktiv-eiendomsmegling
Solgt
Velkommen til Rinddalen 23 - en perfekt familiebolig!
Velkommen til Rinddalen 23 - en perfekt familiebolig!

BERGEN Rinddalen 23

Ny Pris! Flott familiebolig i rolige og barnevennlige omgivelser! Nydelig uteområde med drivhus. IN-ordning

 • kr 2 650 000
 • BRA 116 m²
 • 3 soverom
 • Prisantydningkr 2 650 000
 • Omkostningerkr 17 601
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 4 410 601
 • EierformAndel
 • Byggeår2 010
 • Soverom3
 • ArealP-rom 106 m²
 • Andel fellesgjeldkr 1 743 000
 • Felleskostnaderkr 15 260
 • Tomt8 374 m²
 • Eierform tomtEiertomt
 • 2 650 000 (Prisantydning) 1 743 000 (Andel av fellesgjeld)   4 393 000 (Pris inkl. fellesgjeld)   Omkostninger 5 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172 (Panteattest kjøper) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - pantedokument) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - skjøte) 7 769 (Gebyr utlysing forkjøpsrett)   17 601 (Omkostninger totalt)   4 410 601 (Totalpris inkl. omkostninger)
Plantegning 2.et.
Mange drømmer om å bo i rolige og barnevennlige omgivelser, med kort vei til skole og dagligvarebutikker. Boligen må ha den riktige atmosfæren, størrelsen skal være god og planløsningen perfekt. Kanskje nettopp her er den muligheten? Aktiv Eiendomsmegling har gleden av å presentere Rinddalen 23! - Moderne standard - Pent opparbeidet uteareal - God planløsning - Tre soverom - Fast parkeringsplass - Ingen dokumentavgift - IN-ordning for innbetaling av fellesgjeld - Fellesgjeld hos Husbanken hvor nominell rente fra 01.07 vil være 2.95%. - Ved innbetaling av fellesgjeld vil felleskost. pr. mnd utgjøre 5 663,-. - Felleskostader dekker: TV/bredbånd, utvendig byggforsikring, kommunale avgifter, eiendomsskatt, ytre vedlikehold på bolig som maling, rens av ventilasjon, ytre vindusvask. Velkommen
Stor stue med god takhøyde!

Rinddalen 23, Vestland

 • Tomt
  8374m²

  Beskrivelse av tomt
  Felles eiertomt for borettslaget. Fellesarealer er ryddig og pent opparbeidet med gressplen, diverse beplantning og asfalterte internveger og parkeringsarealer.

  Beliggenhet
  Boligen ligger i et veletablert og meget populært område i Sædalen. Her bor du i rolige og barnevennlige omgivelser. Området er stille og tilbaketrukket, samtidig som du har kort vei til alle hverdagsfasiliteter. Nærmeste dagligvarebutikk er Coop Extra Sædalen som ligger en kort spasertur unna. Like i nærheten ligger også Kiwi Birkelundstoppen. For et utvidet butikk - og servicetilbud ligger både Sletten senter og Nesttun senter en kort kjøretur unna. Her finner du dagligvarebutikk, apotek, vinmonopol, bakeri m.m. Om du ønsker ende flere muligheter er Bergen sentrum, og Lagunen Storsenter, innen rekkevidde på ca. 10 minutter med bil. Det er flere skoler og barnehager i nærområdet: - Sædalen skole (1-7 klasse) - Nattland Oppveksttun (1-10 klasse) - Langhaugen videregående skole - NTG Brann Stadion - Sædalen barnehage (0-5 år) - Fana Gårds og Friluftsbhg (0-5 år) - Kidsa Øvre Sædal friluftsbarnehage (0-5år) Nærmeste bussholdeplass er Øvre Sædalsvegen. Det er også kort vei til store arbeidsplasser på Haukeland sykehus og Haraldsplass. Landåstorget,. Det er også kort vei til idrettsanlegg med fritidstilbud for barn og unge. I området er det mange fine turmuligheter på Landåsfjellet, Nattlandsfjeller, i tillegg til kort vei til flotte turterreng i Byfjellene.

  Adkomst
  Det vil bli satt opp visningsskilt under visning.

  Bebyggelse
  Det er primært leilighets-/gårdsbebyggelse i området.

  Byggemåte
  Fundamentert på antatt faste masser av komprimert sprengstein/grov pukk på fjell, det er ikke foretatt grunnundersøkelser. Gulv mot grunn av betong. Grunnmur og fundamenter av betongkonstruksjoner. Etasjeskiller av trebjelkelag. Ytterveggkonstruksjoner over grunnmur er oppført som isolert bindingsverk, utvendig er veggene vindtettet, lektet og kledd med stående trekledning. Vinduer med isolerglass i malte trekarmer. Takkonstruksjonen er utført som pulttakskonstruksjon av tresperrer, taket er tekket med papp/folie. Opplysninger fra hjemmelshaver: - Vedovnen ble installert i 2019. - Terrasseplatting samt drivhuset er fra 2019. - Badekaret ble montert i 2020. - Benkeplaten på kjøkkenet er fra 2021.

  Innhold
  Kanskje skal din boligdrøm gå i oppfyllelse akkurat her! Mange drømmer om å bo i rolige og barnevennlige omgivelser, med kort vei til skole og dagligvarebutikker. Boligen må ha den riktige atmosfæren, størrelsen skal være god og planløsningen perfekt. Kanskje nettopp her er den muligheten? Aktiv Eiendomsmegling v/Stian Jakobsen har gleden av å presentere Rinddalen 23! Boligen er moderne med gjennomgående god standard på innredning og utstyr. Praktisk planløsning med luftige oppholdsrom og store vindusflater som gir mye naturlig lys. Eiendommen har en sentral og attraktiv beliggenhet i Sædalen med kort vei til alle hverdagsfasiliteter. Du møtes av en velstelt eiendom med et innbydende inngangsparti. 1.Etasje: Boligens entré har fliser på gulv og god plass til å henge fra seg yttertøy og sette fra seg sko. I denne etasjen er det to soverom, walk-in garderobe, bod og baderom. Hovedsoverommet er av god størrelse med plass til stor seng og nattbord. Hovedsoverommet har walk-in garderobe som er praktisk utstyrt med skyvedørsgarderobe. Bak garderoben ligger en romslig bod med gode oppbevaringsmuligheter. Soverom 2 i denne etasjen er perfekt størrelse på som barnerom. Her er det god plass til innredning med barneseng og garderobemøbel. Badet er helfliset med fliser i moderne farger og innredet med vegghengt toalett, helstøpt servant med skuffer under, speil med integrert lys og badekar. Det er også opplegg for vaskemaskin og tørketrommel bak praktiske skyvedører. Her er også fordelerskap til rørsystemet og varmtvannsbereder plassert. 2. Etasje: I andre etasje ligger boligens tredje soverom samt de viktigste oppholdsrom hvor familien kan samles, nemlig stue og kjøkken. Rommet er åpent og luftig med store vindusflater som bidrar til den gode atmosfæren. Kjøkkeninnredning har moderne overflater med slette fronter, quartz benkeplate, fliser over benkeplaten, oppvaskkum og ventilator. Integrert induksjonsplatetopp, stekeovn, mikrobølgeovn, kombiskap og oppvaskmaskin. Kjøkkenet har mye skap- og benkeplass. Spisestuen finner sin naturlige plass mellom stue og kjøkken. Her er det rom for stort spisebord hvor det kan dekkes til hverdag og fest. Det er god plass til sofagruppe og TV-møbel. Lekker peisovn kan tas i bruk for ekstra stemning. Fra stuen er det utgang til begge boligens terrasser på ihht. 11,7 kvm og 48,4 kvm. Terrassen på baksiden av boligen er delvis overbygget. Her er det god plass til flere grupper med utemøbler og grill, i tillegg til gode boltrearealer for barna. Her er også et trivelig drivhus.

  Standard
  Gulv: Entré og badet har flislagte gulv, resterende rom har parkettgulv. Vegger: Badet har fliser, resterende rom har malte flater. Tak: Malte flater Eiendommen er gjennomgått av en bygningskyndig og det er utarbeidet en tilstandsrapport. Denne er vedlagt salgsoppgaven. Nedenfor følger informasjon om forhold som har fått TG 2 og TG 3.   Forhold som har fått TG2: - Våtrom Overflate vegger og himling: Over halve forventete levetid for overflatene er overskredet. Overflatene vil fungere slik de fremstod på befaringsdagen.  - Våtrom Overflate gulv: Over halve forventete levetid for overflatene er overskredet. Overflatene vil fungere slik de fremstod på befaringsdagen. Det ble ikke målt tilstrekkelig fall mot sluk i henhold til gjeldende forskrifter, badet vil fungere med dette avviket. - Varmtvannsbereder Det er i dag innført krav om at varmtvannsberedere av denne størrelsen ikke skal være tilkoblet med vanlig stikkontakt, men være såkalt fast tilkoblet. Da vil du unngå risiko for varmgang og brann.

  Innbo og løsøre
  Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  Parkering
  Fast parkeringsplass på felles parkering.

  Radonmåling
  Selger har ikke foretatt radonmåling. Interessenter gjøres oppmerksom på at det som resultat av fremtidige målinger, vil kunne bli nødvendig å treffe radonreduserende tiltak. Slike eventuelle tiltak vil da måtte bekostes og utføres av kjøper. 

  Diverse
  Areal i salgsoppgaven er hentet i fra tilstandsrapporten. Fordelingen mellom primærrom (P-rom) og sekundærrom (S-rom) er basert på bruken av rommene på befaringstidspunktet. Rommenes bruk kan derfor være i strid med byggeforskriftene og/eller registrert/godkjent bruk.  Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel. Stringhylle i gang samt Montana hylle i stue medfølger ikke handelen. Drivhuset er godkjent av brettslagets styret for drivhusets levetid. Etter dette må man evt. søke styret om å sette opp nytt.

  Prisantydning inkl. omkostninger
  2 650 000 (Prisantydning) 1 743 000 (Andel av fellesgjeld)   4 393 000 (Pris inkl. fellesgjeld)   Omkostninger 5 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172 (Panteattest kjøper) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - pantedokument) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - skjøte) 7 769 (Gebyr utlysing forkjøpsrett)   17 601 (Omkostninger totalt)   4 410 601 (Totalpris inkl. omkostninger)

 • Oppvarming
  Varmekabler i entré og på badet, vedovn i stuen. Teknisk tilstand på varmekilder er ikke kontrollert.

  Energiklasse
  unknown

  Info energiklasse
  Alle som skal selge eller leie ut eiendom må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler.

 • Formuesverdi primær
  1127852

  Formuesverdi primær år
  2021

  Formuesverdi sekundær
  4060265

  Formuesverdi sekundær år
  2021

  Andre utgifter
  Antatt løpende kostnader beløper seg til anslagsvis kr. 183.120,- for denne boligen pr. år. Kostnadene er fordelt på felleskostnader inkludert kommunale avgifter. Kostnader for strøm og innboforsikring er ikke hensyntatt.

  Tilbud på finansiering
  Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester. 

  Andelsnummer
  4

  Part.obl.nr.
  994660217

  Felleskostnader pr. mnd.
  15260

  Andel fellesgjeld
  1743000

  Andel fellesgjeld år
  2023

  Andel fellesgjeld per dato
  2023-03-31T22:00:00Z

  Borettslaget
  Rinddalen Borettslag

  Borettslagets org.nr
  994660217

  Om borettslaget
  Det er opprettet kassekreditt på kr 150 000 til finansiering av infrastruktur for el-bil lading, iht vedtak fra generalforsamling 03.04.19.

  Gebyr forkjøpsrett
  7769

  Forkjøpsrett
  Forkjøpsretten avklares i etterkant av budaksept. Svar på avklaring kommer ca. 1 uke etter budaksept.

  Styregodkjennelse
  Kjøper skal godkjennes av styret. Styregodkjennelse kan ikke nektes uten saklig grunn.    Kjøper er forpliktet til å gjennomføre handelen uavhengig av om kjøper på overtakelsestidspunktet er godkjent av borettslaget som ny andelseier. Risikoen for å bli godkjent som ny andelseier påhviler kjøper.  Dersom kjøper på overtakelsestidspunktet ikke er godkjent som ny andelseier, har kjøper dog ikke rett til å ta eiendommen i bruk, jf. borettslagslovens § 4-5 (2).   Kjøper kan gå til søksmål mot borettslaget dersom kjøper mener manglende godkjennelse ikke er saklig begrunnet.

  Lånebetingelser fellesgjeld
  Lånets løpetid: 19 år 3 mnd. Långiver: Husbanken Rentebetingelser: 2,57 % flytende rente Restsaldo: 27 400 966,- Lånets løpetid: 12 år 11 mnd. Långiver: OBOS Rentebetingelser: 4,75 % flytende rente Restsaldo: 695 539,- Det er mulighet for individuell nedbetaling på hele eller deler av fellesgjelden (IN-lån). Dersom kjøper ønsker å nedbetale sin andel fellesgjeld (eventuelt deler av gjelden), kontakt borettslaget/forretningsfører for nærmere opplysninger.

  Sikringsordning fellesgjeld
  Borettslagsmodellen innebærer at en andelseier kan bli ansvarlig for felleskostnader andre andelseiere ikke betaler. Enkelte borettslag er tilknyttet en sikringsordning som reduserer borettslagets risiko for tap på grunn av andelseiernes betalingsmislighold. Borettslaget har en avtale med OBOS om garantert betaling av felleskostnader. OBOS garanterer for overførsel til borettslaget hver måned og overtar deretter alt ansvar og risiko for eventuell manglende innbetaling av felleskostnader. Avtale om sikring av felleskostnader varer til den blir sagt opp av en partene. Oppsigelsestiden er 12 måneder regnet fra oppsigelsesdato.

  Borettslagets forsikringsselskap
  Nemi Forsikring ASA

  Vedtekter/husordensregler
  Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i gjeldende vedtekter og husordensregler. Dokumentene følger vedlagt i salgsoppgaven. 

  Dyrehold
  Det må søkes til styret før man anskaffer seg hund eller katt og en må rette seg etter de praktiske regler som gjelder for dyrehold.

  Eierskiftegebyr
  6215

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver:

  Ferdigattest/brukstillatelse
  Det foreligger ferdigattest for nybygg tomannsbolig (A03 ogA04)(Rekke1), datert 27.01.2012.

  Vei, vann og avløp
  Eiendommen er tilknyttet offentlig vann- og avløpsnett. Eiendommen har adkomst via privat vei. 

  Regulerings- og arealplanner
  Eiendommen ligger i et område regulert til boligformål. Planid: 16870000 Plannavn: Fana/Årstad. Del av gnr. 7 og 10, Øvre Sædal Ikrafttrådt: 20.06.2005 Dekningsgrad: 100 % Kopi av reguleringskart og reguleringsbestemmelser kan sees hos megler.

  Adgang til utleie
  Med godkjenning fra styret er utleie tillatt for inntil 3 år, dersom andelseier selv eller person nevnt i Borettslagsloven § 5-6 (1) nr. 3 har bebodd eiendommen i minst ett av de to siste årene.

  Legalpant
  Borettslaget har legalpant i andelen for opptil 2 G (folketrygdens grunnbeløp). Pantet dekker borettslagets krav på felleskostnader samt andre krav borettslaget måtte få mot andelseieren. Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt og kommunale avgifter/gebyrer.

  Kommentar bo- og driveplikt
  Det er ikke bo- og driveplikt på eiendommen.

  Kommentar konsesjon
  Erverv av eiendommen er konsesjonsfritt.

  Kommentar odelsrett
  Det er ikke odel på eiendommen.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud. Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen. Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtagelse.

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form. Budgivning utenfor forbrukerforhold Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  2 650 000 (Prisantydning) 1 743 000 (Andel av fellesgjeld)   4 393 000 (Pris inkl. fellesgjeld)   Omkostninger 5 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172 (Panteattest kjøper) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - pantedokument) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - skjøte) 7 769 (Gebyr utlysing forkjøpsrett)   17 601 (Omkostninger totalt)   4 410 601 (Totalpris inkl. omkostninger)

  Omk. kjøper beløp
  17601

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon. Det forutsettes av skjøtet tinglyses på ny eier, med mindre det er tatt andre forbehold i budgivningen. 

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 14. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 2 300/2 700/2 600 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

  Meglers vederlag
  Det er avtalt provisjonsbasert vederlag tilsvarende 1,9 % av kjøpesum for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke tilretteleggingsgebyr kr 14 990,- oppgjørshonorar kr 6 900,- og visninger kr 2 900,-. Minimumsprovisjonen er avtalt til kr 59 990,-.  Meglerforetaket har krav på å få dekket avtalte utlegg i henhold til oppdragsavtale totalt kr 36 783,-. Utleggene omfatter markedspakke, kommunale avgifter, informasjon fra forretningsføerer og eierskiftegebyr forretningsfører. Alle beløp er inkl. mva. 

Stian Jakobsen

Megler

Stian Jakobsen

92 23 66 33

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev