aktiv-eiendomsmegling
Solgt
Aktiv Eiendomsmegling v/ Stian Jakobsen har gleden av å presentere Roald Amundsens Vei 91!
Aktiv Eiendomsmegling v/ Stian Jakobsen har gleden av å presentere Roald Amundsens Vei 91!

BERGEN Roald Amundsens vei 91

Lys og moderne 2-roms selveier med store utearealer, parkering og god planløsning! Attraktiv og sentral beliggenhet!

 • kr 2 700 000
 • BRA 38 m²
 • 1 soverom
 • Prisantydningkr 2 700 000
 • Omkostningerkr 80 542
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 2 780 542
 • ObjektstypeLeilighet
 • EierformEierseksjon
 • Byggeår1 934
 • Soverom1
 • ArealP-rom 36 m²
 • Felleskostnaderkr 1 200
 • Tomt205.4 m²
 • Eierform tomtEiertomt
 • 2 700 000,- (Prisantydning) 0,- (Andel av fellesgjeld)   Omkostninger: 8 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 67 500,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 700 000,00))   80 542,- (Omkostninger totalt)   2 780 542,- (Totalpris inkl. omkostninger)
Planløsning.
Aktiv Eiendomsmegling v/ Stian Jakobsen har gleden av å presentere Roald Amundsens Vei 91! En lys og moderne 2-roms selveierleilighet med store utearealer og god standard! Litt om kvaliteter: - Optimal planløsning - Åpen stue - og kjøkkenløsning - Pent helfliset bad og moderne kjøkken - Innvendig bod med opplegg for vaskemaskin - Gulvvarme i alle rom, foruten om i bod - Terrasse på ca.12,1 m² - Eksklusiv bruksrett til uteareal - Fast utendørs parkeringsplass - Gangavstand til skoler, barnehager, dagligvarebutikker, buss - og bybanestopp - Kort vei til store arbeidsplasser på Haukeland og Haraldsplass sykehus - Nærhet til flotte turterreng i Byfjellene - Kort vei til Bergen Sentrum, Høyskoler og Universitet Velkommen til en hyggelig visning - husk påmelding hos megler!
Stuen lar seg enkelt innrede med både sofagruppe, TV-møbel og spisebord.

Roald Amundsens vei 91, Vestland

 • Arealbeskrivelse
  Bolig
  Bruksareal
  1. etasje: 38 kvm
  Primærrom
  1. etasje: 36 kvm Entré(2,3m²), bad(3m²), soverom(7,7m²), stue og kjøkken(21,9m²)
  Sekundærrom
  1. etasje: 2 kvm Bod med opplegg for vaskemaskin(2m²).  Tomt
  205.4m²

  Beskrivelse av tomt
  Tomten er opparbeidet med murer, steinheller, terrasse, plen, og diverse beplantning.

  Beliggenhet
  Boligen befinner seg sentralt på Minde like ved Fridalen skole. Med kort vei til skole, restauranter, fritidstilbud og kollektivtransport har boligen alt en kunne trenge innen gåavstand. Det finnes flere dagligvarebutikker like i nærheten. Bunnpris Hope, Mat - Sletten Eksotisk Mat, KIWI Birkeveien, Bunnpris Sletten, MENY sletten og Rema 1000 Wergeland ligger alle like i nærheten. Skulle en tenke seg flere butikker ligger Sletten senter ca 10 minutter unna. Her kan du nyte en god kaffe, besøke diverse butikker og handle på vinmonopolet. For ytterligere flere butikker ligger Bergen Sentrum en kort kjøretur unna. Av barnehage- og skoletilbud er det flere i nærheten: - Fridalen barnehage (0-6 år) - Birken barnehage (1-6 år) - Årstad brannstasjon barnehage (0-6 år) - Fridalen skole (1-7 klasse) - DaVinci Montessoriskole (1-7 klasse) - Slettebakken skole (1-7 klasse) - Landås skole (1-7 klasse) - Gimle skole (8-10 klasse) - Langhaugen videregående skole - NTG Brann Stadion For den treningsglade finnes det flere gode muligheter. Her kan nevnes blant annet: Scala trening AS, SATS Wergeland, Nr1 Fitness Landås, Bergen Tennisarena og Trene Sammen Fantoft. Skulle en tenke seg å trene utendørs kan Tveitevannet, Baunehytten, Ulriken, Nymarksbanen og Tranebanen.

  Adkomst
  Det vil bli satt opp visningsskilt under visning.

  Bebyggelse
  Området består av tilsvarende boligbebyggelse.

  Byggemåte
  Fundamentert på antatt faste masser av komprimert sprengstein/grov pukk på fjell, det er ikke foretatt grunnundersøkelser. Gulv mot grunn av betong. Grunnmur og fundamenter av mur- og betongkonstruksjoner. Etasjeskiller av trebjelkelag. Ytterveggkonstruksjoner over grunnmur er oppført i murkonstruksjoner, utvendig er veggene overflatebehandlet med murpuss og maling. Vinduer med isolerglass i malte trekarmer. Takkonstruksjonen er utført som valmtakskonstruksjon av tresperrer, taket er tekket med skiferstein. Taket er ikke besiktiget.

  Innhold
  Aktiv Eiendomsmegling v/ Stian Jakobsen har gleden av å presentere Roald Amundsens Vei 91! En lys og moderne 2-roms selveierleilighet med store uteareal, arealeffektiv planløsning og god standard. Alle flater er malt i behagelige delikate farger, gulvet består av malt laminat i hele boligen forutenom bad og bod. Dette gir leiligheten et helhetlig og gjennomført preg. Det er også gulvvarme i alle rom, forutenom i boden. Planløsningen er smart, og leiligheten er godt utnyttet. Meget pent bad og kjøkken. Entrèen er lys og trivelig med god plass til å sette fra seg sko og henge yttertøy i ønsket garderobeløsning. Leiligheten har åpen stue- og kjøkkenløsning. Dette gir en god luftighet og flyt i rommet. Store vindusflater gir rikelig med lysinnslipp og en luftig atmosfære i rommet. Fra stuen er det utgang til deilig terrasseplatting på 12,1m² hvor sommerdagene kan nytes. Her er det god plass til møblering av hagemøber. Leiligheten har også eksklusiv bruksrett til uteareal på vestsiden. Uteareal på østsiden er felles for sameiet. Stuen lar seg enkelt innrede med både sofagruppe, TV-møbel og spisebord. Flott kjøkkeninnredning som er lys og moderne med slette hvite fronter og benkeplate av laminat. Det er benyttet fliser på vegg over benkeplaten. Her er rikelig med skap- og benkeplass, i tillegg til hvitevarer. Leilighetens soverom er av god størrelse med plass til ønsket innredning - dobbeltseng og nattbord. Soverommet er utstyrt med stor skyvedørsgarderobe med speilfronter. Badet er pent helfliset i en klassisk sort-hvit stil. Det inneholder, servant i møblement, speil, toalett og dusjhjørne med dusjvegg i glass. Badet har gulvvarme. I gangen ligger det en praktisk bod med opplegg for vaskemaskin.

  Standard
  Gulv: Badet har flislagt gulv, resterende rom har malt laminatgulv. Vegger: Badet har fliser, resterende rom har malte flater. Tak: Malte flater. Eiendommen er gjennomgått av en bygningskyndig og det er utarbeidet en tilstandsrapport. Denne er vedlagt salgsoppgaven. Nedenfor følger informasjon om forhold som har fått TG 2.   Forhold som har fått TG2: Våtrom Overflate vegger og himling: Over halve forventete levetid for overflatene er overskredet. Som følge av alder på overflatene bør det påregnes at disse må oppgraderes innen rimelig tid, tidspunkt for når dette blir en nødvendighet er vanskelig å si noe om. Våtrom Overflate gulv: Over halve forventete levetid for overflatene er overskredet. Som følge av alder på overflatene bør det påregnes at disse må oppgraderes innen rimelig tid, tidspunkt for når dette blir en nødvendighet er vanskelig å si noe om. Det ble ikke målt tilstrekkelig fall mot sluk i henhold til gjeldende forskrifter, badet vil fungere med dette avvike. Det ble registrert bom i enkelte fliser. Når ikke hele flisen har kontakt med underlaget, vil det oppstå luftlommer. Dette blir kalt "bom", og kan medføre at flisen sprekker ved belastning. Grunnet størrelse på flisene og antall fliser med "bom" vurderes avviket som normalt og tiltak trengs ikke iverksettes. Våtrom Membran, tettesjiktet og sluk: Mer enn halvparten av forventet brukstid er oppbrukt på membran. Overvåk tilstanden jevnlig. For å få tilstandsgrad 0 eller 1 må tettesjiktet skiftes ut, men tidspunktet for når dette er nødvendig er vanskelig å si noe om. Som følge av alder må sluk jevnlig kontrolleres og rengjøres. Det er ikke etablert sluk eller annen lekkasjesikring på boden med opplegg for vaskemaskin. Som et minimum bør det monteres lekkasjestopper eller tilsvarende. Vinduer og ytterdører: Det er observert en del slitasje på utvendige fuger på altandøren, vedlikehold må påregnes. Vinduet på soverommet er plassert for høy på veggen og for lite til og kvalifisere som rømningsvindu. Vinduet oppfyller ikke kravet til lysinnslipp grunnet størrelse.

  Innbo og løsøre
  Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  Parkering
  Fast utendørs parkeringsplass.

  Radonmåling
  Selger har ikke foretatt radonmåling. Interessenter gjøres oppmerksom på at det som resultat av fremtidige målinger, vil kunne bli nødvendig å treffe radonreduserende tiltak. Slike eventuelle tiltak vil da måtte bekostes og utføres av kjøper. 

  Diverse
  Areal i salgsoppgaven er hentet i fra tilstandsrapporten. Fordelingen mellom primærrom (P-rom) og sekundærrom (S-rom) er basert på bruken av rommene på befaringstidspunktet. Rommenes bruk kan derfor være i strid med byggeforskriftene og/eller registrert/godkjent bruk.  Etter eierseksjonsloven § 23 kan ingen kjøpe en boligseksjon hvis kjøpet fører til at man, direkte eller indirekte, blir eier av flere enn to boligseksjoner i eierseksjonssameiet. Begrensningen gjelder ikke kjøp av fritidsboliger. Det finnes også enkelte andre unntak i bestemmelsen. Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel.

  Prisantydning inkl. omkostninger
  2 700 000,- (Prisantydning) 0,- (Andel av fellesgjeld)   Omkostninger: 8 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 67 500,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 700 000,00))   80 542,- (Omkostninger totalt)   2 780 542,- (Totalpris inkl. omkostninger)

 • Oppvarming
  Varmekabler i alle rom utenom i boden. Teknisk tilstand på varmekilder er ikke kontrollert.

  Energiklasse
  unknown

 • Kommunale avgifter
  7053

  Kommunale avgifter år
  2023

  Info kommunale avgifter
  De kommunale avgiftene omfatter vann- og avløpsgebyr, renovasjonsgebyr. Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjon i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle kommunale endringer av gebyr/avgift

  Formuesverdi primær
  553788

  Formuesverdi primær år
  2021

  Formuesverdi sekundær
  1993636

  Formuesverdi sekundær år
  2021

  Andre utgifter
  Antatt løpende kostnader beløper seg til anslagsvis kr.21.453,- for denne boligen pr. år. Kostnadene er fordelt på felleskostnader, kommunale avgifter og eiendomsskatt. Kostnader for strøm og innboforsikring er ikke hensyntatt.

  Tilbud lånefinansiering
  Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester. 

  Sameiebrøk
  36/176

  Felleskostnader pr. mnd
  1200

  Felleskostnader inkluderer
  Utvendig byggforsikring, internett, tv, strøm fellesarealer.

  Om sameiet
  Sameiet er enkelt organisert med intern forretningsførsel.

  Lånebetingelser fellesgjeld
  Sameiet har ingen fellesgjeld.

  Forkjøpsrett
  Sameiet har ikke forkjøpsrett.

  Styregodkjennelse
  Det kreves ikke styrets godkjennelse ved overtakelse.

  Sameiets forsikringsselskap
  IF

  Vedtekter/husordensregler
  Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i gjeldende vedtekter og husordensregler. Dokumentene følger vedlagt i salgsoppgaven. 

  Dyrehold
  Dyrehold må søkes styret.

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 4601/160/357/1: 31.07.1934 - Dokumentnr: 900486 - Bestemmelse om veg Vegrett innført ved retting etter tingl. § 18, jf brev av 05.03.2012. KBE Gjelder denne registerenheten med flere 05.10.1934 - Dokumentnr: 906399 - Bestemmelse om kloakkledn Overført fra: Knr:4601 Gnr:160 Bnr:357 Gjelder denne registerenheten med flere 23.11.1934 - Dokumentnr: 906400 - Best. om vann/kloakkledn. Bestemmelse om felles vegg Bestemmelse om bebyggelse Overført fra: Knr:4601 Gnr:160 Bnr:357 Gjelder denne registerenheten med flere 08.07.2005 - Dokumentnr: 22991 - Seksjonering Opprettet seksjoner: Snr: 1 Formål: Bolig Sameiebrøk: 36/176 Bestemmelser om tilleggsdel, se under servitutter. Gjelder seksjon nr. 2, 3 OG 4 31.07.1934 - Dokumentnr: 900487 - Bestemmelse om veg Rettighet hefter i: Knr:4601 Gnr:160 Bnr:358 Snr:1 Rettighet hefter i: Knr:4601 Gnr:160 Bnr:358 Snr:2 Rettighet hefter i: Knr:4601 Gnr:160 Bnr:358 Snr:3 Vegrett innført ved retting etter tingl. § 18, jf brev av 05.03.2012. KBE Gjelder denne registerenheten med flere

  Ferdigattest/brukstillatelse
  Det foreligger ferdigattest for 2 etasjes murbygning, datert 29.10.1934. Det foreligger ferdigattest på vindusendring syd-vest fasade, datert 03.12.1971. Det foreligger ferdigattest for vindusendring, datert 04.10.1974. Det foreligger midlertidig brukstillatelse for takterrasse boligbygg datert 04.09.1997 Det foreligger ferdigattest for ombygging bolig datert 17.02.2005.

  Vei, vann og avløp
  Offentlig vei, vann og avløp. 

  Regulerings- og arealplanner
  Reguleringsplan på grunn: Planid: 20000 Plannavn: Årstad. Bergensdalens midtre del Ikrafttrådt: 03.07.1923 Dekningagrad: 100 % Reguleringsplanen er uten bestemmelser. I kommunedelplan ligger eiendommen i et område regulert til boligformål. Planid: 9730000 Plannavn: Årstad/Fana/Bergenhus KDP Landås Ikrafttrådt: 15.01.1996 Dekningagrad: 100 % Kommuneplan: Kommuneplanens arealdel 2018 Hensynssoner i kommuneplan: Kulturmiljø - Minde-Nymark, 100 % Faresone - Luftkvalitet rød sone, 100 % Godkjente tiltak i nærheten av eiendommen: 160/350: Igangsettelsestillatelse tilbygg enebolig m/hybel/sokkelleil., 30.11.2021 160/356: Rammetillatelse tilbygg rekkehus, 18.12.2020 160/369: Bygning godkjent for riving/brenning enebolig m/hybel/sokkelleil., 23.12.2020 160/369: Bygning godkjent for riving/brenning enebolig, 23.12.2020 160/369: Bygning godkjent for riving/brenning garasjeuthus anneks til bolig, 23.12.2020 160/369: Igangsettelsestillatelse stort frittliggende boligbygg på 5 etg. el. mer, 20.06.2022 160/369: Igangsettelsestillatelse stort frittliggende boligbygg på 3 og 4 etg., 20.06.2022 160/369: Igangsettelsestillatelse garasjeuthus anneks til bolig., 20.06.2022 160/369: Bygning godkjent for riving/brenning garasjeuthus anneks til bolig, 20.01.2021 160/369: Bygning godkjent for riving/brenning garasjeuthus anneks til bolig, 20.01.2021 Andre opplysninger Eiendommen er berørt av BKK's konsesjonsområde for fjernvarmeanlegg.

  Adgang til utleie
  Det er ikke kjent at det foreligger offentligrettslige regler som er til hinder for at hele eiendommen leies ut. Det følger av eierseksjonsloven § 24 at korttidsutleie av hele boligseksjonen i mer enn 90 døgn årlig ikke er tillatt. Bestemmelsen gjelder ikke for fritidsboliger. Med korttidsutleie menes utleie inntil 30 døgn sammenhengende. Grensen på 90 døgn kan fravikes i vedtektene og kan i så fall settes til mellom 60 og 120 døgn. Slik beslutning krever et flertall på minst to tredjedeler av de avgitte stemmene på årsmøtet. Ta kontakt med megler dersom du ønsker kopi av vedtektene for nærmere informasjon om hvilke vedtak som er fattet i dette sameiet om korttidsleie.

  Legalpant
  De andre sameierne har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for hver bruksenhet svarer til 2 G (folketrygdens grunnbeløp). Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt, og kommunale avgifter/gebyrer.

  Kommentar konsesjon
  Erverv av eiendommen er konsesjonsfritt.

  Kommentar odelsrett
  Det er ikke odel på eiendommen.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.    Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.   Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.    Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtagelse. 

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.   Budgivning utenfor forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler.   Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  2 700 000,- (Prisantydning) 0,- (Andel av fellesgjeld)   Omkostninger: 8 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 67 500,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 700 000,00))   80 542,- (Omkostninger totalt)   2 780 542,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  Omk. kjøper beløp
  80542

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon. Det forutsettes av skjøtet tinglyses på ny eier, med mindre det er tatt andre forbehold i budgivningen. 

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 14. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 3 200/3 600/3 500 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

  Meglers vederlag
  Det er avtalt provisjonsbasert vederlag tilsvarende 1,65 % av kjøpesum for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke tilretteleggingsgebyr kr 7 990,- oppgjørshonorar kr 6 900,- og visninger kr 2 500,-. Minimumsprovisjonen er avtalt til kr 49 900,-.  Meglerforetaket har krav på å få dekket avtalte utlegg i henhold til oppdragsavtale totalt kr 26 985,-. Utleggene omfatter markedsføring, innhenting av kommunal informasjon og tinglysingsgebyr. Dersom handel ikke kommer i stand har megler krav på å få dekket utlegg.  Alle beløp er inkl. mva. 

Stian Jakobsen

Megler

Stian Jakobsen

92 23 66 33

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev