aktiv-eiendomsmegling
Solgt
Velkommen til Skytterveien 33 - Presentert av Marius Hagen, Aktiv Eiendomsmegling
Velkommen til Skytterveien 33 - Presentert av Marius Hagen, Aktiv Eiendomsmegling

BERGEN Skytterveien 33

YTRE SANDVIKEN | Nydelig 3-roms leilighet i 9.etasje med fantastiske sol- & utsiktsforhold | Innglasset balkong | Heis |

 • kr 3 150 000
 • BRA 91 m²
 • 2 soverom
 • Prisantydningkr 3 150 000
 • Omkostningerkr 17 601
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 3 835 207
 • EierformAndel
 • Byggeår1 964
 • Soverom2
 • ArealP-rom 78 m²
 • Andel fellesgjeldkr 667 606
 • Felleskostnaderkr 7 498
 • Tomt37 780 m²
 • Eierform tomtEiertomt
 • 3 150 000 (Prisantydning) 667 606 (Andel av fellesgjeld)   3 817 606 (Pris inkl. fellesgjeld)   Omkostninger 5 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172 (Panteattest kjøper) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - pantedokument) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - skjøte) 7 769 (Gebyr utlysing forkjøpsrett)   17 601 (Omkostninger totalt)   3 835 207 (Totalpris inkl. omkostninger)
Plantegning
Aktiv Eiendomsmegling v/ Marius Hagen har gleden av å presentere Skytterveien 33 ? En romslig og pen 3-roms leilighet med en nydelig beliggenhet i Ytre Sandviken. Fra leiligheten kan man nyte fantastiske sol- og utsiktsforhold, med en eksemplarisk utsikt over Byfjorden og Askøy. Populært område med kort avstand til buss, NHH, butikk og et rikt utvalg av turmuligheter. Kort oppsummert: - Innglasset balkong på 12,7m². - Varme og varmtvann inkludert i felleskostnadene. - Montert spotter i himlingen og varmekabler på balkongen i 2015. - Badet ble pusset opp i 2019 - Rør-i-rør system fra 2019 - Balansert ventilasjonsanlegg fra 2019 - Senket himling og montert spotter i gangen i 2019. - Montert integrert fryseskap i 2019. - Malt overflater i 2019 og 2023 (gang, stue, kjøkken og soverom).
Fantastisk sjøutsikt

Skytterveien 33, Vestland

 • Arealbeskrivelse
  Leilighet
  Bruksareal
  9. etasje: 91 kvm Alle rom inkludert innglasset balkong på 12,7 m²
  Primærrom
  9. etasje: 78 kvm Entrè (9,6 m²) Bad/vaskerom (4,9 m²) Soverom (10,3 m²) Soverom (13,3 m²) Stue (23,8 m²) Kjøkken (12,6 m²).  Tomt
  37780m²

  Beskrivelse av tomt
  Felles tomt i borettslaget. Tomten er pent opparbeidet mede planer, beplantning, lekeplasser og asfalterte veier og parkeringsplasser.

  Beliggenhet
  Skytterveien 33 ligger flott til i et etablert borettslag i Ytre Sandviken, med kort avstand til NHH, buss, skoler, butikk og idrettsanlegg. Fra boligen kan du spasere ned til busstopp i Øyjordsveien, og ta bussen hele veien til Nesttun - gjennom Bergen sentrum. Ellers kan du spasere ned til NHH på få minutter hvor det er hyppige avganger til både Åsane og Bergen sentrum. På under 10 minutter kan du kjøre til Bergen sentrum og Åsane, hvor du finner et rikt servicetilbud med flere motebutikker, bowling, kino, restauranter, apotek og vinmonopol for å nevne noe. Boligen er omringet av flotte turmuligheter i umiddelbar nærhet. Det er en flott tursti i bakkant av borettslaget hvor man kommer opp til en rekke turmuligheter på Sandviksfjellet. Ellers kan man fortsette opp Øyjordsveien og følg grusstien videre. Her kommer du til uendelige turmuligheter på blant annet Eidsvågsfjellet og Sandviksfjellet. Ønsker du å gå en roligere tur, kan det trekkes frem Furekammen og ned til Hellen festning. Det er med andre ord et rikt turtilbud i forskjellige vanskelighetsgrader, rett utenfor ytterdøren. Stemmemyren ligger i starten av Øyjordsveien. Her er det både treningsmuligheter i form av trening på idrettsbane, eller organiserte treningstimer i Stemmemyren Idrettshall. Trives du best på treningssenter er nr1 fitness Ytre Sandviken og SATS Sandviken de nærmeste alternativene, samt studenttreningssenteret Sammen ved NHH. Av skoler og barnehager i nærområdet finner du: - Kidsa Sølvberget - Øyjorden barnehage - Hellen skole - Eidsvåg skole - Rothaugen ungdomsskole - Norges Handelshøyskole (NHH)

  Adkomst
  Det vil bli satt opp AKTIV visningsskilt under visning

  Bebyggelse
  Området består av blokk- og boligbebyggelse.

  Byggemåte
  Vinduer: Vinduer med isolerglass i malte trekarmer. Vinduene er fra 1987. Dører: Altandør med felt av isolerglass, fra 1987.

  Sammendrag selgers egenerklæring
  - Kjenner du til om det er utført arbeid på bad/våtrom? Fullt oppgradert 2019. - Spotter i vinterhage, Led spotter soverom, Nationalelektro. Nytt ell anlegg bad + Led spotter entre + spenning til gjennvinnings anlegg, Arna og Åsane rørleggerservice.

  Innhold
  Aktiv Eiendomsmegling v/ Marius Hagen har gleden av å presentere Skytterveien 33 ? En romslig og pen 3-roms leilighet med en nydelig beliggenhet i Ytre Sandviken. Fra leiligheten kan man nyte fantastiske sol- og utsiktsforhold med en eksemplarisk utsikt over Byfjorden og Askøy. Populært område med kort avstand til buss, NHH, butikk og et rikt utvalg av turmuligheter. Leiligheten holder en gjennomgående god standard og har blitt oppusset/modernisert de senere år. Her trekkes det frem blant annet nytt bad (2019), balansert ventilasjonsanlegg (2019), rør-i-rør system (2019), montert spotter og varmekabler på balkongen (2015) og montert spotter i gangen (2019). Leiligheten ligger flott til i 9.etasje og det er heis i bygget. Velkommen til visning! Lys og innbydende stue på 23,8 m² med god plass for innredning av både sofagruppe og spisebord. Hovedelementet i stuen er de store vindusflatene som rammer inn den fantastiske utsikten som strekker seg utenfor. Trekk nærmere utsikten ved å gå ut i leilighetens innglassede balkong på 12,7m². Balkongen er blitt oppgradert med spotter i himling og varmekabler i 2015. Med andre ord kan man nyte utesesongen litt lengre, og balkongen blir en forlengelse av stuen. Utenom utsikten kan man også nyte de gode solforholdene. Stilrent kjøkken i lys utførelse med slette fronter og laminat benkeplate. Kjøkkenet er praktisk innredet med halvøy som kan benyttes som spiseplass, samt gir kjøkkenet ekstra lagringsplass og arbeidsplass. Rommet er utstyrt med integrerte hvitevarer herunder induksjonsplatetopp, stekeovn, kjøl- og frys, fryseskap og oppvaskmaskin. Lekkert bad fra 2019 med fliser på gulv og vegger. Badet er innredet med vegghengt toalett, helstøpt servant, skuffer under servant med slette fronter, dusjdører i klart glass og opplegg for vaskemaskin. Det er varmekabler i gulv på badet. Leiligheten har to gode soverom på 10,3 m² og 13,3 m². Hovedsoverommet er romslig med god plass til dobbeltseng, garderobe og annet soveromsmøblement. Soverom 2 kan innredes med standard soveromsinnredning og egner seg godt som barnerom, gjesterom og/eller kontor. Entréen er innredet med romslig skyvedørsgarderobe for oppbevaring av yttertøy og sko. Den forgrener seg videre til leilighetens kjøkken, samt gang mellom resterende rom i leiligheten. Mellomgang gir plass for oppbeveringsmøblement om ønskelig.

  Standard
  Leiligheten holder en gjennomgående god standard og har blitt oppusset/modernisert de senere år. Her trekkes det frem blant annet nytt bad (2019), balansert ventilasjonsanlegg (2019), rør-i-rør system (2019), montert spotter og varmekabler på balkongen (2015) og montert spotter i gangen (2019). Innvendige overflater: Gulv: Badet og entré har flislagte gulv, resterende rom har 3-stavs parkettgulv. Vegger: Badet har fliser, resterende rom har malte flater. Tak: Malte flater. Eiendommen er gjennomgått av en bygningskyndig og det er utarbeidet en tilstandsrapport. Denne er vedlagt salgsoppgaven. Nedenfor følger informasjon om forhold som har fått TG 2 og TG 3.   Forhold som har fått TG2: Vinduer og ytterdører: Som følge av alder på vinduene og altandøren bør disse jevnlig kontrolleres for punkterte vindusruter og råteskader i karm/belistning. Grunnet alder på de eldste vinduene og altandører vil restlevetid være vanskelig og anslå. Vinduer bør skiftes ved behov. Forhold som har fått TGU: Varmtvannsberederen er felles for borettslaget. Varmtvannsberederen/fellesanlegget er ikke kontrollert.

  Innbo og løsøre
  Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte. Stekeovn på kjøkkenet blir byttet til en annen stekeovn før overtakelse. Vinskap på kjøkkenet medfølger ikke.

  TV/Internett/bredbånd
  Telenor

  Parkering
  Parkeringsplass tildeles etter ansiennitet av styret etter skriftlig søknad. Det er 197 parkeringsplasser i laget. El-bil lading: Styret vedtok å utvide elbilområde vinteren 2022/23. Det ble da oppgradert til 34 privatplasser og 10 fellesladere. Plassene tildeles etter ansiennitet. Vennligst ta kontakt med styret for nærmere informasjon.

  Diverse
  Borettslaget har i perioden 2019-2021 gjennomført rehabilitering av rør med nye bad og balansert ventilasjon. Prosjektet ble vedtatt på ekstraordinær generalforsmaling 17.10.2018. Av lånerammen knyttet til finansiering av prosjektet er det ca. kr 826 000 som ennå ikke er tatt ut, pr 01.09.2022. Dette utgjør i snitt ca. kr 3 000 pr andel. For spørsmål rundt dette vennligst ta kontakt med forretningsfører (BOB). Styret vedtok å utvide elbilområde vinteren 2022/23. Det ble da oppgradert til 34 privatplasser og 10 fellesladere. Styret har hatt fokus på å utbedre deler av det elektriske anlegget i borettslaget, og da spesielt i fellesarealer som vaskerier og kjellerne. Alle sikringsskapene på vaskeriene er byttet ut, og det er montert inn vifter på samtlige vaskerier. Branndørene er oppgradert til å følge gjeldende regelverk. Her har det blitt byttet ut enkelte dører og det er montert inn dørpumper på samtlige branndører, og disse har fått på påmontert blindlokk. SD anlegget er under kontinuerlig justering. Driftsavdelingen i borettslaget har utført vedlikehold som er tilstrekkelig til å opprettholde standarden på bygningsmassen.

  Prisantydning inkl. omkostninger
  3 150 000 (Prisantydning) 667 606 (Andel av fellesgjeld)   3 817 606 (Pris inkl. fellesgjeld)   Omkostninger 5 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172 (Panteattest kjøper) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - pantedokument) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - skjøte) 7 769 (Gebyr utlysing forkjøpsrett)   17 601 (Omkostninger totalt)   3 835 207 (Totalpris inkl. omkostninger)

 • Oppvarming
  Varmekabler på badet, balansert ventilasjonsanlegg og radiator i stuen. Varmtvann og oppvarming er inkludert i husleien.

  Energiklasse
  G

  Info energiklasse
  Alle som skal selge eller leie ut eiendom må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler.

 • Formuesverdi primær
  1112852

  Formuesverdi primær år
  2021

  Formuesverdi sekundær
  4006266

  Formuesverdi sekundær år
  2021

  Andelsnummer
  121

  Part.obl.nr.
  954519678

  Felleskostnader pr. mnd.
  7498

  Andel fellesgjeld
  667606

  Andel fellesgjeld år
  2023

  Andel fellesgjeld per dato
  2023-03-14T23:00:00Z

  Andel fellesformue
  32734

  Andel fellesformue per dato
  2022-12-30T23:00:00Z

  Borettslaget
  Sølvberget Borettslag;

  Borettslagets org.nr
  954519678

  Gebyr forkjøpsrett
  7769

  Forkjøpsrett
  Det er utlyst parallell avklaring av forkjøpsretten og avklaring skjer kort tid etter endt budrunde. Dersom aksept av bud skjer mer enn 3 måneder etter at varsel om salg er sendt borettslaget, må forkjøpsretten utlyses på nytt, jf. burettslagsloven § 4-15. Det vil da kunne gå noe lenger tid før forkjøpsretten er avklart. Kontakt megler dersom det er behov for ytterligere informasjon

  Styregodkjennelse
  Styregodkjenning skal alltid sendes til styret. Godkjenning av ny andelseier: Kjøper må innhente skriftlig godkjennelse fra styret. Kontakt styret ved spørsmål.

  Lånebetingelser fellesgjeld
  Bank: Husbanken Lånenr.: 13534900-10 Lånebeskrivelse: Husbanken Lånetype: Annuitetslån Rentesats: 2,77% Andel av saldo 7 108,81 Innfrielsesdato: 31.12.2032 Bank: Husbanken Lånenr.: 13534900-20 Lånebeskrivelse: Husbanken Lånetype: Annuitetslån Rentesats: 2,77% Andel av saldo 7 108,79 Innfrielsesdato: 31.12.2032 Bank: Husbanken Lånenr.: 13534900-30 Lånebeskrivelse: Husbanken Lånetype: Annuitetslån Rentesats: 2,77% Andel av saldo 29 035,40 Innfrielsesdato: 30.06.2033 Bank: Husbanken Lånenr.: 13534900-40 Lånebeskrivelse: Husbanken Lånetype: Annuitetslån Rentesats: 2,77% Andel av saldo 13 781,43 Innfrielsesdato: 30.06.2033 Bank: Husbanken Lånenr.: 13534900-50 Lånebeskrivelse: Husbanken Lånetype: Annuitetslån Rentesats: 2,77% Andel av saldo 8 703,05 Innfrielsesdato: 30.06.2033 Bank: Nordea Bank Norge Asa Lånenr.: 60308103288 Lånebeskrivelse: Nordea, 5 års bullet lån, rehabiliteringslån Lånetype: Annuitetslån Rentesats: 3,55% Andel av saldo 601 868,54 Innfrielsesdato: 30.12.2050

  Sikringsordning fellesgjeld
  Boligselskapet har inngått avtale om forskutterte felleskostnader med Klare Finans AS. Borettslaget er dekket av Klare Finans AS, www.klarefinans.no. Laget er sikret mot tap som følge av at en andelseier ikke betaler sine felleskostnader, etter gjeldende vilkår. Avtalen om sikring er gyldig til den sies opp av en av partene.

  Borettslagets forsikringsselskap
  If Skadeforsikring NUF

  Polisenummer felles forsikring
  SP4096337.1.5

  Vedtekter/husordensregler
  Andelseier kan ikke foreta ombygging, påbygging eller andre endringer av bygg eller grunn uten å innhente skriftlig samtykke fra laget. Dette gjelder også oppsetting av ulike antenner eller lignende antenner, parabolantenne, varmepumpe eller andre tekniske/elektriske installasjoner. Det samme gjelder innvendige ombygginger mv dersom disse vil gripe inn i bærende konstruksjoner, felles rør, ledninger og anlegg.

  Dyrehold
  Selv om det er vedtatt forbud mot dyrehold, kan styret samtykke i at brukeren av boligen holder dyr dersom gode grunner taler for det, og dyreholdet ikke er til ulempe for de andre brukerne av eiendommen.

  Eierskiftegebyr
  6215

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 4601/168/1328: 04.11.1964 - Dokumentnr: 8483 - Festekontrakt - vilkår Gjelder feste ÅRLIG AVGIFT NOK 23,397 FORKJØPSRETT FOR GRUNNEIER BEST. OM OVERDRAGELSE PRIORITETSBEST. PANT FOR FORFALT FESTEAVGIFT UOPPSIGELIG 23.01.1964 - Dokumentnr: 781 - Erklæring/avtale Bestemmelse om tilfluktsrom 04.11.1964 - Dokumentnr: 8483 - Bestemmelse om bebyggelse Diverse rettigheter og plikter iflg. festekontrakt. 04.11.1964 - Dokumentnr: 8483 - Festekontrakt - vilkår ÅRLIG AVGIFT NOK 23,397 FORKJØPSRETT FOR GRUNNEIER BEST. OM OVERDRAGELSE PRIORITETSBEST. PANT FOR FORFALT FESTEAVGIFT UOPPSIGELIG 09.08.1963 - Dokumentnr: 6112 - Registrering av grunn Denne matrikkelenhet opprettet fra: Knr:4601 Gnr:168 Bnr:3 24.09.1963 - Dokumentnr: 7062 - Registrering av grunn Utskilt fra denne matrikkelenhet: Knr:4601 Gnr:168 Bnr:1329 16.01.1964 - Dokumentnr: 539 - Registrering av grunn Utskilt fra denne matrikkelenhet: Knr:4601 Gnr:168 Bnr:1330 18.12.1970 - Dokumentnr: 8731 - Registrering av grunn Utskilt fra denne matrikkelenhet: Knr:4601 Gnr:168 Bnr:1331 01.01.2020 - Dokumentnr: 634641 - Omnummerering ved kommuneendring Tidligere: Knr:1201 Gnr:168 Bnr:1328

  Ferdigattest/brukstillatelse
  Det foreligger ferdigattest for 14-etasje betongbygning datert 19.02.1968. Andre dokumenter mottatt fra kommunen: - Ferdigattest for tilbygg blokk/bygård/terrassehus datert 22.04.2002.

  Vei, vann og avløp
  Eiendommen er tilknyttet offentlig vann- og avløpsnett via private stikk- og fellesledninger. Tilkomst via offentlig vei.

  Regulerings- og arealplanner
  Reguleringplaner på grunnen: Planid: 11080000 Plannavn: BERGENHUS. NEEVENGÅRDEN, SANDVIKENS 1. RODE NR. 1 (SKYTTERVEIEN/SØLVBERGET) Ikrafttrådt: 29.09.1961 Dekningsgrad: 98,2 % Kommuneplan: Planid: 65270000 Plannavn: KOMMUNEPLANENS AREALDEL 2018 Ikrafttrådt: 19.06.2019 Dekningsgrad: 100,0 % - Arealet er avsatt til bebyggelse og anlegg (92,5 %), grønnstruktur (5,2 %) og LNF (2,2 %). Henynssoner i kommuneplanen: Friluftsliv: Byfjellsgrense - sentrale byfjell. Dekningsgrad 2,2 %. Kulturmiljø: Historiske veifar. Dekningsgrad 4,3 %. Båndlegging: Sentral-/Regionalnett elforsyning. Dekningsgrad 14 %. Faresone: Faresone ras. Dekningsgrad 22,4 %. Gul støy: Vei støy - gul sone. Dekningsgrad 1,5 %. Planer i nærheten av eiendommen: Planid: 15750000 Plannavn: BERGENHUS. KDP SANDVIKEN - FJELLSIDEN NORD Saksnr: 202004102 - Kommunedelplan Sandviken og Fjellsiden Nord danner grunnlag for en forutsigbar og effektiv saksbehandling av saker som er i samsvar med planen. Planen legger tilrette for Sandviken og Fjellsiden Nord som boligområde med grønt og rekreasjonsarealer, kulturminner, service og trafikkløsninger. Planid: 6300000 Plannavn: BERGENHUS. STEMMEMYREN IDRETTSPARK Saksnr: 190001020 - Plan for Stemmemyren Idrettspark. Godkjente tiltak i nærheten av eiendommen: Eiendom: 168/1310 Bygningsnr: 139336844-1 Endring: Tilbygg Bygningstype: Enebolig Status: Igangsettingstillatelse Dato: 09.03.2023 Saksnr: 2022/18923 - Gjelder Sølvberget 20. Eiendom: 168/1310 Bygningsnr: 139336844-1 Endring: Tilbygg Bygningstype: Enebolig Status: Igangsettingstillatelse Dato: 09.03.2023 Saksnr: 202121423 - Gjelder Sølvberget 20. Eiendom: 168/1323 Bygningsnr: 300694652 Bygningstype: Garasjeuthus anneks til bolig Status: Igangsettingstillatelse Dato: 10.07.2018 Saksnr: 201814964 - Gjelder Sølvberget 44.

  Adgang til utleie
  Med godkjenning fra styret er utleie tillatt for inntil 3 år, dersom andelseier selv eller person nevnt i Borettslagsloven § 5-6 (1) nr. 3 har bebodd eiendommen i minst ett av de to siste årene.

  Legalpant
  Borettslaget har legalpant i andelen for opptil 2 G (folketrygdens grunnbeløp). Pantet dekker borettslagets krav på felleskostnader samt andre krav borettslaget måtte få mot andelseieren. Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt og kommunale avgifter/gebyrer.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud. Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen. Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtagelse.

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form. Budgivning utenfor forbrukerforhold Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  3 150 000 (Prisantydning) 667 606 (Andel av fellesgjeld)   3 817 606 (Pris inkl. fellesgjeld)   Omkostninger 5 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172 (Panteattest kjøper) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - pantedokument) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - skjøte) 7 769 (Gebyr utlysing forkjøpsrett)   17 601 (Omkostninger totalt)   3 835 207 (Totalpris inkl. omkostninger)

  Omk. kjøper beløp
  17601

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 14. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 2 300/2 700/2 600 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

  Meglers vederlag
  Det er avtalt fast vederlag på kr. 39 900,- for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke tilretteleggingsgebyr kr 9 900 ,- oppgjørshonorar kr 6 500 ,-, inntekt markedspakke kr. 15 900,-, salgsoppgave kr 1 500,-, utlegg opplysninger forretningsfører kr 3 750,-, eierskiftegebyr kr 6 215,-, tinglysingsgebyr kr 480,- og visninger kr  1 900, -. Dersom handel ikke kommer i stand har megler krav på å få dekket utlegg og vederlag kr 10 000,-.  Alle beløp er inkl. mva. 

Marius Hagen

Megler

Marius Hagen

99 54 05 96

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev