aktiv-eiendomsmegling
Solgt
Aktiv Eiendomsmegling v/ Roger har gleden av å presentere Småskansen 2!
Aktiv Eiendomsmegling v/ Roger har gleden av å presentere Småskansen 2!

BERGEN Småskansen 2

Lys og moderne 3-roms selveierleilighet med Arealeffektiv planløsning og god standard! Attraktiv og sentral beliggenhet!

 • kr 3 500 000
 • BRA 47 m²
 • 2 soverom
 • Prisantydningkr 3 500 000
 • Omkostningerkr 104 042
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 3 744 049
 • ObjektstypeLeilighet
 • EierformEierseksjon
 • Byggeår1919
 • Soverom2
 • ArealP-rom 47 m²
 • Felleskostnaderkr 2 530
 • Tomt152.6 m²
 • Eierform tomtEiertomt
 • 3 500 000,- (Prisantydning) 140 007,- (Andel av fellesgjeld)   Omkostninger: 8 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 91 000,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 500 000,00))   104 042,- (Omkostninger totalt)   3 744 049,- (Totalpris inkl. omkostninger)
Plantegning
Aktiv Eiendomsmegling v/ Roger har gleden av å presentere Småskansen 2! En lys og moderne 3-roms selveierleilighet med arealeffektiv planløsning og god standard. På Skansen bor du perfekt til med få minutters gange til sentrum samtidig som du er omringet av det bedagelige livet mellom naturskjønne parker og det pulserende bylivet med alt av fasiliteter og servicetilbud. | Litt om kvaliteter: - Arealeffektiv planløsning - Åpen stue - og kjøkkenløsning - Moderne kjøkken med integrerte hvitevarer - Pent bad - 2 romslige soverom - Vinduer fra 2022 - Perfekt for studenter og førstegangskjøpere! - Kort vei til dagligvare, skoler og barnehager - Kort gangavstand til sentrumskjernen - Flere Høyskoler og Universitet i nærheten - Nærhet til flotte turterreg i Byfjellene Velkommen til visning!
Stuen lar seg enkelt innrede med både sofagruppe, TV-møbel og spisebord.

Småskansen 2, Vestland

 • Arealbeskrivelse
  Leilighet
  Bruksareal
  1. etasje: 47 kvm
  Primærrom
  1. etasje: 47 kvm Entré/stue/kjøkken(24m²), bad/vaskerom(5,1m²), soverom(10,5m²), soverom(5,8m²).  Tomt
  152.6m²

  Beskrivelse av tomt
  Tomten består hovedsaklig av eiendommens bygningsmasse.

  Beliggenhet
  Velkommen til Skansen, som er ett av byens mest populære og etterspurte områder. Småskansen 2 ligger i et rolig gatetun på Skansen. Her er man skjermet fra byens larm og trafikkstøy. Her har du alt du trenger i umiddelbar nærhet. En kort spasertur tar deg til Støletorget med blant annet nærbutikken Meny, 7-eleven, apotek, frisør og koselige caféer langs gaten. I området er det fotballbinge og naturskjønne parkområder hvor man kan boltre seg på late sommerdager. Skansedammen er å anbefale, som i nyere tid har fått en totalrehablitering. Her er det også skøytebane om vinteren. Det er videre kort gåavstand til Rema 1000 og en søndagsåpen Bunnprisbutikk. For den treningsglade er det ypperlige turmuligheter med god variasjon. Området kan by på trivelige søndagsturer i Fjellveien, Fløien, Rundemannen og Stoltzen for de som trenger en ekstra utfordring. Ved Skansemyren er det idrettsanlegg og flere sandvolleyballbaner. For innendørstrening er det kort vei til Nr1 Fitness Xpress, Easy Life Bergen og Krohnengen skole med ballidrett. Like ved eiendommen har Fløybanen ett av sine stopp. Fra eiendommen er det en snarvei ned til byens sentrum. Ca. 5 minutters spasertur til Bryggen, Fisketorget og sentrumskjernen med alt byen har å tilby. Innenfor 10 minutters gangavstand finner en 2 stk barnehager og 2 stk barneskoler, samt en ungdomsskole og en videregående skole.

  Adkomst
  Se vedlagte kart. Det vil bli satt opp visningsskilt ved fellesvisninger.

  Bebyggelse
  Området består hovedaklig av boligbebyggelse.

  Byggemåte
  Fundamentert på antatt faste masser av komprimert sprengstein/grov pukk på fjell, det er ikke foretatt grunnundersøkelser. Gulv mot grunn av betong. Grunnmur og fundamenter av murkonstruksjoner. Etasjeskiller av trebjelkelag. Ytterveggkonstruksjoner over grunnmur er oppført i murkonstruksjoner, utvendig er veggene overflatebehandlet med murpuss og maling. Vinduer med isolerglass i malte trekarmer. Takkonstruksjonen er utført som valmtakskonstruksjon av tresperrer, taket er tekket med sutak, lekter og takstein. Taket er ikke besiktiget. Opplysninger fra hjemmelshaver: - Badet ble pusset opp i 2008. - Kjøkkenet ble montert i 2008. - Vinduene er fra 2022.

  Innhold
  Aktiv Eiendomsmegling v/ Roger har gleden av å presentere Småskansen 2! En lys og moderne 3-roms selveierleilighet med arealeffektiv planløsning og god standard. På Skansen bor du perfekt til med få minutters gange til sentrum samtidig som du er omringet av det bedagelige livet mellom naturskjønne parker og det pulserende bylivet med alt av fasiliteter og servicetilbud. Alle flater er malt i behagelige delikate farger, og flott gulv i hele boligen. Dette gir leiligheten et helhetlig og gjennomført preg. Planløsningen er smart, og leiligheten er godt utnyttet. Pent bad og kjøkken. Entrè med plass til enkel oppbevaring av yttertøy og sko. I entrèen er det porttelefon som slipper inn gjester. Leiligheten har åpen stue- og kjøkkenløsning. Dette gir en god luftighet og flyt i rommet. Store vindusflater gir rikelig med lysinnslipp og en luftig atmosfære. Stuen lar seg enkelt innrede med både sofagruppe, TV-møbel og spisebord. Flott kjøkkeninnredning bestående av slette hvite fronter og heltre benkeplate med fliser på vegg over. Her er godt med skap - og benkeplass. Integrerte hvitevarer er keramisk platetopp, stekeovn, oppvaskmaskin, kjøl - og frys. Leilighetens to soverom er lyse og luftige med plass til stor seng, nattbord og garderobeskap. Badet er pent helfliset og inneholder baderomsinnredning, toalett og dusjdører i klart glass. Badet har gulvvarme og opplegg for vaskemaskin.

  Standard
  Gulv: Badet har flislagt gulv, resterende rom har malte flater. Vegger: Badet har fliser, resterende rom har malte flater. Tak: Malte flater. Eiendommen er gjennomgått av en bygningskyndig og det er utarbeidet en tilstandsrapport. Denne er vedlagt salgsoppgaven. Nedenfor følger informasjon om forhold som har fått TG 2 og TG 3.   Forhold som har fått TG2: Våtrom Overflate vegger og himling: Over halve forventete levetid for overflatene er overskredet. Som følge av alder på overflatene bør det påregnes at disse må oppgraderes innen rimelig tid, tidspunkt for når dette blir en nødvendighet er vanskelig å si noe om. Våtrom Overflate gulv: Over halve forventete levetid for overflatene er overskredet. Som følge av alder på overflatene bør det påregnes at disse må oppgraderes innen rimelig tid, tidspunkt for når dette blir en nødvendighet er vanskelig å si noe om. Det er riss i enkelte av fugene rundt slukristen, vedlikehold må påregnes. Det ble ikke målt tilstrekkelig fall mot sluk i henhold til gjeldende forskrifter, badet vil fungere med dette avviket. WC og innvendige vann- og avløpsrør: På vegghengttoalett var det ingen synlig drensåpning/spalteåpning hvor en eventuell lekkasje vil kunne oppdages. Dersom toalettet ikke har innebygget drensløsning, bør det etableres drensåpning. Varmtvannsbereder: Det er i dag innført krav om at varmtvannsberedere av denne størrelsen ikke skal være tilkoblet med vanlig stikkontakt, men være såkalt fast tilkoblet. Da vil du unngå risiko for varmgang og brann.

  Innbo og løsøre
  Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  Parkering
  Parkering etter gjeldende bestemmelser.

  Radonmåling
  Det gjøres oppmerksom på utleiers plikt til å radonmåle utleieenheter. Målt årsmiddelverdi skal være under 200 Bq/m3 (becquerel per kubikkmeter) i oppholdsrom. I tillegg skal tiltak for å redusere radonnivået alltid gjennomføres dersom det overstiger 100 Bq/m3. Alt1: Selger har foretatt radonmåling og målinger viser en verdi på .... Bg/m3. Alt2: Selger har ikke foretatt radonmåling. Interessenter gjøres oppmerksom på at det som resultat av fremtidige målinger, vil kunne bli nødvendig å treffe radonreduserende tiltak. Slike eventuelle tiltak vil da måtte bekostes og utføres av kjøper. 

  Diverse
  Areal i salgsoppgaven er hentet i fra tilstandsrapporten. Fordelingen mellom primærrom (P-rom) og sekundærrom (S-rom) er basert på bruken av rommene på befaringstidspunktet. Rommenes bruk kan derfor være i strid med byggeforskriftene og/eller registrert/godkjent bruk.  Etter eierseksjonsloven § 23 kan ingen kjøpe en boligseksjon hvis kjøpet fører til at man, direkte eller indirekte, blir eier av flere enn to boligseksjoner i eierseksjonssameiet. Begrensningen gjelder ikke kjøp av fritidsboliger. Det finnes også enkelte andre unntak i bestemmelsen. Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel.

  Prisantydning inkl. omkostninger
  3 500 000,- (Prisantydning) 140 007,- (Andel av fellesgjeld)   Omkostninger: 8 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 91 000,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 500 000,00))   104 042,- (Omkostninger totalt)   3 744 049,- (Totalpris inkl. omkostninger)

 • Oppvarming
  Varmekabler på badet, ellers elektrisk oppvarming. Teknisk tilstand på varmekilder er ikke kontrollert.

  Energiklasse
  unknown

 • Kommunale avgifter
  10035

  Kommunale avgifter år
  2023

  Info kommunale avgifter
  De kommunale avgiftene omfatter vann- og avløpsgebyr, renovasjonsgebyr. Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjon i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle kommunale endringer av gebyr/avgift.

  Info om eiendomsskatt
  Sum eiendomskatt er inkludert i kommunale avgifter.

  Formuesverdi primær
  835779

  Formuesverdi primær år
  2022

  Formuesverdi sekundær
  3175961

  Formuesverdi sekundær år
  2022

  Andre utgifter
  Antatt løpende kostnader beløper seg til anslagsvis kr. 40.395,- for denne boligen pr. år. Kostnadene er fordelt på kommunale avgifter og felleskostnader. Kostnader for strøm og innboforsikring er ikke hensyntatt.

  Tilbud lånefinansiering
  Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester. 

  Sameiebrøk
  54/450

  Felleskostnader pr. mnd
  2530

  Felleskostnader inkluderer
  Dekker fiber/altibox og utvendig byggforsikring.

  Andel fellesgjeld
  140007

  Andel fellesgjeld år
  2022

  Andel fellesgjeld per dato
  2022-12-30T23:00:00Z

  Andel fellesformue
  70800

  Andel fellesformue per dato
  2022-12-30T23:00:00Z

  Om sameiet
  Sameiet er enkelt organisert med intern forretningsførsel.

  Lånebetingelser fellesgjeld
  Bank: DNB Total saldo pr. 31.12.2022: kr. 1.166.727,- Andel fellesgjeld pr. 31.12.2023:

  Forkjøpsrett
  Det praktiseres ikke forkjøpsrett i sameiet.

  Styregodkjennelse
  Det kreves ikke styrets godkjennelse ved overtakelse.

  Sameiets forsikringsselskap
  Fremtind

  Dyrehold
  Dyrehold er tillatt.

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 4601/166/58/3: 14.11.1911 - Dokumentnr: 901167 - Bestemmelse om bebyggelse Bestemmelse om adkomstrett Overført fra: Knr:4601 Gnr:166 Bnr:58 Gjelder denne registerenheten med flere 19.01.2009 - Dokumentnr: 37420 - Seksjonering Opprettet seksjoner: Snr: 3 Formål: Bolig Tilleggsdel: Bygning Sameiebrøk: 54/450

  Ferdigattest/brukstillatelse
  Det foreligger ferdigattest for fasadeendring datert 31.07.2009.

  Vei, vann og avløp
  Vei: Offentlig vei til eiendommen. Vann: Eiendommen er tilknyttet offentlig vann via private stikk- og fellesledninger. Vi gjør oppmerksom på at private ledninger vedlikeholdes for eiers regning. For private fellesledninger er der normalt tilknyttet solidarisk vedlikeholdsplikt. Avløp: Eiendommen er tilknyttet offentlig avløpsnett via private stikk- og fellesledninger. Vi gjør oppmerksom på at private ledninger vedlikeholdes for eiers regning. For private fellesledninger er der normalt tilknyttet solidarisk vedlikeholdsplikt.

  Regulerings- og arealplanner
  Eiendommen er uregulert. I kommuneplanen ligger eiendommen i et område avsatt til sentrumsformål. PlanID: 65270000 Plannavn: KOMMUNEPLANENS AREALDEL 2018 Ikrafttrådt: 19.06.2019 Dekningsgrad: 100,0 % Hensynssoner Angitt hensyn - kulturmiljø i kommuneplanen: Beskrivelse: Øvregaten/Steinkjelleren Dekningsgrad: 100,0 % Beskrivelse: Historisk sentrum Dekningsgrad: 100,0 % Bestemmelsesområder i kommuneplanen: Bestemmelseshjemmel: 5 - Byggegrense, utb.volum, funksjonskrav Dekningsgrad: 100,0 % Restriksjonsområder i kommunedelplan: PlanID: 15750000 Restriksjonstype: 499 - Annen restriksjon Dekningsgrad: 96,8 % Godkjente tiltak i nærheten av eiendommen: Eiendom: 166/38 Bygningsnr: 139293991-1 Endring: Tilbygg Bygningstype: Store sammenb. boligbygg på 3 og 4 etg. Status: Igangsettingstillatelse Dato: 30.05.2017 Andre opplysninger Eiendommen er berørt av BKK's konsesjonsområde for fjernvarmeanlegg. Konferer megler.

  Adgang til utleie
  Det er ikke kjent at det foreligger offentligrettslige regler som er til hinder for at hele eiendommen leies ut.

  Legalpant
  De andre sameierne har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for hver bruksenhet svarer til 2 G (folketrygdens grunnbeløp). Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt, og kommunale avgifter/gebyrer.

  Kommentar bo- og driveplikt
  Det er ikke bo- og driveplikt på eiendommen.

  Kommentar konsesjon
  Erverv av eiendommen er konsesjonsfritt.

  Kommentar odelsrett
  Det er ikke odel på eiendommen.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.    Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.   Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.    Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtagelse. 

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.   Budgivning utenfor forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler.   Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  3 500 000,- (Prisantydning) 140 007,- (Andel av fellesgjeld)   Omkostninger: 8 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 91 000,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 500 000,00))   104 042,- (Omkostninger totalt)   3 744 049,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  Omk. kjøper beløp
  104042

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon. Det forutsettes av skjøtet tinglyses på ny eier, med mindre det er tatt andre forbehold i budgivningen. 

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 14. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 3 200/3 600/3 500 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

  Meglers vederlag
  Det er avtalt provisjonsbasert vederlag tilsvarende 1,5% av kjøpesum for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke tilretteleggingsgebyr kr 14.990,- oppgjørshonorar kr 6.900,- og visninger kr 2.500, -. Minimumsprovisjonen er avtalt til kr  49.990,-.  Meglerforetaket har krav på å få dekket avtalte utlegg i henhold til oppdragsavtale. Utleggene omfatter markedsføring, uthenting av opplysninger etc. Dersom handel ikke kommer i stand har megler krav på å få dekket alle utlegg.  Alle beløp er inkl. mva. 

Roger Glesnes

Megler

Roger Glesnes

91 66 15 34

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev