aktiv-eiendomsmegling
Solgt
Aktiv eiendomsmegling v/ Tarek Andre Bergfjord har gleden av å presentere Solheimsgaten 66.
Aktiv eiendomsmegling v/ Tarek Andre Bergfjord har gleden av å presentere Solheimsgaten 66.

BERGEN Solheimsgaten 66

Solheim | Flott 2-roms leilighet med stor innglasset balkong. Attraktiv beliggenhet med nærhet til alt!

 • kr 2 390 000
 • BRA 60 m²
 • 1 soverom
 • Prisantydningkr 2 390 000
 • Omkostningerkr 17 176
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 2 874 963
 • EierformAndel
 • Byggeår1965
 • Soverom1
 • ArealP-rom 52 m²
 • Andel fellesgjeldkr 467 787
 • Felleskostnaderkr 5 196
 • Tomt408.3 m²
 • Eierform tomtEiertomt
 • 2 390 000 (Prisantydning) 467 787 (Andel av fellesgjeld)   2 857 787 (Pris inkl. fellesgjeld)   Omkostninger 5 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172 (Panteattest kjøper) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - pantedokument) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - skjøte) 7 344 (Gebyr utlysing forkjøpsrett)   17 176 (Omkostninger totalt)   2 874 963 (Totalpris inkl. omkostninger)
Plantegning | Solheimsgaten 66
Aktiv eiendomsmegling v/ Tarek Andre Bergfjord har gleden av å presentere Solheimsgaten 66. En flott 2-roms leilighet malt i behagelige farger med flott utsikt mot blant annet Ulriken og Damsgårdssundet. Her bor du sentralt på Danmarksplass med butikk, treningssenter og bybanen like utenfor inngangspartiet.
 • Internett inkl. i felles kostnadene!
 • Innglasset balkong på 8,2 kvm.
 • Badet oppusset i 2015 av fagfolk.
 • Felles takterrasse som nylig er renovert.
 • Vannbåren varme og fjernvarme.
 • Kort spasertur til bybanen.
 • Kort vei til BI, HVL og UIB.
 • Flere flotte turområder i nærområdet. Leiligheten ligger i toppetasjen og følgende rom er inkludert i P-rom: Gang, bad, soverom, stue og kjøkken. Hjertelig velkommen på visning - husk å melde deg på
 • Stuen innhenter rikelig med naturlig lys.

  Solheimsgaten 66, Vestland

  • Tomt
   408.3m²

   Beskrivelse av tomt
   Bygningsmassen opptar store deler av eiendommen.

   Beliggenhet
   Boligen har en flott beliggenhet i en av Solheims mest populære boområder. Her bor man tilbaketrukket fra sentrumskjernen, samtidig som man har gangavstand til det meste en måtte trenge i hverdagen. Dagligvarebutikken Coop Extra og Kiwi kun et steinkast unna leiligheten. Videre er det større utvalg på Danmarks plass hvor du finner du noe for en hver smak. Området blomstrer nemlig av herlige avslappet spisesteder med riktig atmosfære. Kranen - Colonial i Solhemsviken passer perfekt for en bedre frokost eller brunsj. Videre er det flere steder som absolutt er et verdt besøket! Bien som er inspirert av den franske bistrostilen med klassisk mat og drikke i ekte omgivelser. Mingle Gastrobar er en kombinasjon av restaurant og bar, med fokus på smaksrike småretter. Nærmeste skole og barnehage er Ny-Krohnborg oppveksttun som er knappe 1 minutt spasertur unna leiligheten. For studenten er det kort vei til alle studieinstitusjoner, som blant annet Handelshøyskolen BI, Høyskolen på Vestlandet og UiB. For den aktive og turglade er det kort vei til flotte løyper opp Ulriken og Løvstakken, rundt Lungegårdsvannet eller de andre byfjellene. Om du foretrekker innendørs trening er det kort vei til en rekke sentre som bl.a. SiB trening, samt Stamina og Itrain på Danmarksplass. Besøk gjerne også AdO Arena (Alexander Dale Oen Arena) som ligger på motsatt side av Lungegårdsvannet og er et svømmeanlegg med olympisk standard, sklier, stupebrett og varmekulp. Ønsker man å reise med Bybane, finner man nærmeste stopp ved Danmarksplass som er ca 3 minutter gange unna.

   Adkomst
   Se vedlagte kart. Det vil bli satt opp visningsskilt ved fellesvisninger.

   Bebyggelse
   Det er primært leilighetsbebyggelse, eneboliger og tomannsboliger i området.

   Byggemåte
   Informasjon om byggemåte er hentet fra tilstandsrapport utført av takstmann Mats Hansen: Grunn og fundamenter: Fundamentet på antatt faste masser av komprimert sprengstein / grov pukk på fjell, det er ikke foretatt grunnundersøkelser. Gulv mot grunn av betong. Grunnmur og fundamenter av betongkonstruksjoner. Yttervegger: Ytterveggkonstruksjoner over grunnmur er oppført i betong- og trekonstruksjoner. Utvendig er veggene kledd med fasadeplater, innvendig er veggene påmontert platekledning. Takkonstruksjoner: Takkonstruksjonen er utført som flatkonstruksjon, taket er tekket med takbelegg eller tilsvarende. Taket er ikke besiktiget på befaringsdagen. Vinduer: Vinduer med isolerglass. Etasjeskiller: Bære- og skillevegger samt etasjeskille av betong. Tilstandsgradene definerer tilstanden på diverse ting og rom i boligen etter dagens standardkrav. Tilstandsgrad 0: Ingen symptomer Tilstandsgrad 1: Svake symptomer Tilstandsgrad 2: Middels kraftige symptomer Tilstandsgrad 3: Kraftige symptomer (også sammenbrudd og total funksjonssvikt) Følgende er beskrevet av takstmann: Deler av boligen som har mottatt tilstandsgrad 2: Våtrom Overflate gulv Avvik: Det er registrert høydeforskjell i overgangene mellom flisene, badet vil fungere med dette avviket. Det ble ikke målt tilstrekkelig fall mot sluk i henhold til gjeldende forskrifter, badet vil fungere med dette avviket. Det ble registrert bom i enkelte fliser. Når ikke hele flisen har kontakt med underlaget, vil det oppstå luftlommer. Dette blir kalt "bom", og kan medføre at flisen sprekker ved belastning. Grunnet størrelse på flisene og antall fliser med "bom" vurderes avviket som normalt og tiltak trengs ikke iverksettes. Vinduer og ytterdører Avvik: Som følge av alder på vinduene bør disse jevnlig kontrolleres for punkterte vindusruter og råteskader i karm/belistning. Grunnet alder på vinduene vil restlevetid være vanskelig og anslå. Vinduer bør skiftes ved behov. WC og innvendige vann- og avløpsrør Avvik: Fordelerskapet til rørsystemet er plassert på kjøkkenet (under oppvaskkum). Hensikten med fordelerskapet er at eventuelt lekkasjevann skal ledes til skapet, og fra skapet ledes til rom med sluk via drensåpning/drensrør. Fordelerskapet i leiligheten er ikke tett, ved en eventuell lekkasje vil ikke vann ledes til rom med sluk. Som et minimum bør det installeres lekkasjestopper under fordelerskapet. Øvrige bygningsdeler har mottatt tilstandsgrad 1. For ytterligere informasjon om byggemåte se tilstandsrapport som ligger vedlagt salgsoppgaven.

   Innhold
   Areal og fordeling pr etasje 11.etg: 60 kvm BRA / 52 kvm P-rom Leiligheten går over et plan og følgende rom er inkludert i P-rom: 11.etg: Gang(5,7m²), bad(3m²), soverom(10,4m²), stue(22,2m²), kjøkken(9,5m²). I tillegg medfølger to eksterne boder på ca. 0,5 kvm og 1,8 kvm.

   Standard
   Innvendige overflater Gulv: Badet har flislagt gulv, resterende rom har parkettgulv. Vegger: Badet har fliser, resterende rom har malte flater og panel. Tak: Malte flater. Entré: Trivelig entré med god skapplass til å henge av det du måtte trenge av ytterklær og sko. Stue: : Luftig og trivelig stue med utgang til innglasset balkong med god takhøyde. De store vinduene sørger for at det kommer rikelig med naturlig lys inn og en flott utsikt over omgivelsene. Stuens størrelse gir god mulighet til å innrede stuen med både tv- og spisestue. Når du ønsker å trekke deg tilbake eller nyte utendørs, er den innglassede balkongen på hele 8,2 kvm det perfekte stedet. Kjøkken: Kjøkkeninnredning med profilerte fronter, laminat benkeplate, over benkeplaten er det benyttet fliser, stål oppvaskkum, ventilator. Integrerte hvitevarer er keramisk platetopp, kombiskap og stekeovn. På kjøkkenet er det god plass til et lite spisebord hvor du kan nyte måltid med utsikt mot Damsgårdssundet og Fløybanen. Kjøkkenets størrelse gir deg god benke- og skapplass for matlaging og lagring. Soverom: Soverommet er av god størrelse med god plass til dobbeltseng, nattbord og garderobeskap. Soverommet er i likhet med resten av leiligheten malt i behagelige farger. Bad: Elegant og moderne bad utført med flislagte vegger og gulv med downlights. Badet ble oppusset i 2015 og inneholder toalett, helstøpt servant, skuffer under servant med slette fronter, dusjdører i klart glass. Andre opplysninger: - Badet ble pusset opp i 2015. - Leiligheten har sluk og avløpsrør av plast. Det er benyttet rør-i-rør, plastrør til vannforsyningsrør. - Sikringsskapet er montert i fellesgang og inneholder automatsikringer. - Naturlig og mekanisk ventilasjon.

   Innbo og løsøre
   Løsøre/tilbehør som gardinstenger/oppheng, frittstående hvitevarer samt dekodere og modem følger i utgangspunktet ikke med i handelen. Dekodere og modem kan være borettslagets/aksjelagets/sameiets eiendom og skal da følge med. Det gis ingen garantier i forhold til medfølgende løsøre/tilbehør.

   Hvitevarer
   Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

   TV/Internett/bredbånd
   - Borettslaget har avtale med Riks TV og Allente. - Fiber internett levert av Obos openNET. - Internett er inkludert i felleskostnadene.

   Parkering
   - Gateparkering etter gjeldende bestemmelser. - Det er felles sykkelbod for borettslaget. - Garasjeplass kan leies hos A/S Krohnsminde Garasje. Her er det også parkeringsplasser med el-bil lading. Garasjeplass blir tildelt etter søknad og annsienitet.

   Radonmåling
   Det gjøres oppmerksom på utleiers plikt til å radonmåle utleieenheter. Målt årsmiddelverdi skal være under 200 Bq/m3 (becquerel per kubikkmeter) i oppholdsrom. I tillegg skal tiltak for å redusere radonnivået alltid gjennomføres dersom det overstiger 100 Bq/m3. Selger har ikke foretatt radonmåling. Interessenter gjøres oppmerksom på at det som resultat av fremtidige målinger, vil kunne bli nødvendig å treffe radonreduserende tiltak. Slike eventuelle tiltak vil da måtte bekostes og utføres av kjøper. 

   Diverse
   Følgende hvitevarer medfølger i handelen: Hvitevarer på kjøkkenet. Alle innvendige og utvendige arealangivelser er hentet fra vedlagte takstdokumenter og er ikke kontrollmålt av megler. Det gjøres oppmerksom på at megler ikke har innhentet særskilte opplysninger om det finnes pålegg fra E.Verk eller brann/feiervesen på eiendommen. I internettannonsen, salgsoppgaven og eventuell avisannonse er det bruken av boligens rom som er opplyst, selv om denne kan være i strid med dagens krav for tilsvarende bruk.

   Prisantydning inkl. omkostninger
   2 390 000 (Prisantydning) 467 787 (Andel av fellesgjeld)   2 857 787 (Pris inkl. fellesgjeld)   Omkostninger 5 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172 (Panteattest kjøper) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - pantedokument) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - skjøte) 7 344 (Gebyr utlysing forkjøpsrett)   17 176 (Omkostninger totalt)   2 874 963 (Totalpris inkl. omkostninger)

  • Oppvarming
   -Varmekabler på badet. -Radiator.

   Energiklasse
   G

  • Formuesverdi primær
   550000

   Formuesverdi primær år
   2021

   Formuesverdi sekundær
   1980000

   Formuesverdi sekundær år
   2021

   Info formuesverdi
   Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi per kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger, herunder boligens beliggenhet, areal, byggeår og type bolig. Det tas også hensyn til om boligen ligger i et område som er tett eller spredt bebygget. Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmeterprissatser. Disse satsene utgjør henholdsvis 25 prosent av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert per 1. januar) og 90 prosent for sekundærboliger (alle andre boliger) for inntektsåret 2021. Formuesverdien fastsettes ved å multiplisere kvadratmetersatsen med boligens areal (P-ROM/BOA). For fritidseiendom settes formuesverdi til 30% av eiendommens markedsverdi.

   Andre utgifter
   For aktuell leilighet vil dette blant annet være strøm etter forbruk, innboforsikring etc.

   Tilbud på finansiering
   Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester. 

   Andelsnummer
   95

   Part.obl.nr.
   952381849

   Felleskostnader pr. mnd.
   5196

   Andel fellesgjeld
   467787

   Andel fellesgjeld år
   2023

   Andel fellesgjeld per dato
   2023-06-06T22:00:00Z

   Andel fellesformue
   4555

   Andel fellesformue per dato
   2022-12-30T23:00:00Z

   Kommentar kommunale avgifter
   Kommunale avgifter er inkludert i felleskostnadene.

   Borettslaget
   Krohnsminde Borettslag

   Borettslagets org.nr
   952381849

   Om borettslaget
   Krohnsminde borettslag ligger midt på Danmarksplass og har 198 andeler fordelt på 4 blokker. Borettslaget har et felles lokale som er mulig å leie til private arrangement. Lokalet har plass til 25-30 personer. Borettslaget har et felles vaskeri som er mulig å benytte seg av.

   Gebyr forkjøpsrett
   7344

   Forkjøpsrett
   Det er utlyst parallell avklaring av forkjøpsretten og avklaring skjer kort tid etter endt budrunde. Dersom aksept av bud skjer mer enn 3 måneder etter at varsel om salg er sendt borettslaget, må forkjøpsretten utlyses på nytt, jf. burettslagsloven § 4-15. Det vil da kunne gå noe lenger tid før forkjøpsretten er avklart. Kontakt megler dersom det er behov for ytterligere informasjon Selger har satt som vilkår for kjøp at gebyr for utlysing av forkjøpsrett 7 344 kroner dekkes av kjøper.

   Styregodkjennelse
   Kjøper skal godkjennes av styret. Styregodkjennelse kan ikke nektes uten saklig grunn.    Kjøper er forpliktet til å gjennomføre handelen uavhengig av om kjøper på overtakelsestidspunktet er godkjent av borettslaget som ny andelseier. Risikoen for å bli godkjent som ny andelseier påhviler kjøper.  Dersom kjøper på overtakelsestidspunktet ikke er godkjent som ny andelseier, har kjøper dog ikke rett til å ta eiendommen i bruk, jf. borettslagslovens § 4-5 (2).   Kjøper kan gå til søksmål mot borettslaget dersom kjøper mener manglende godkjennelse ikke er saklig begrunnet.

   Lånebetingelser fellesgjeld
   Bank: Husbanken Lånenr.: 13553696-20 Lånebeskrivelse: Altaner - ind.fin. - fastrente til 01.04.2027 Lånetype: Annuitetslån Rentesats: 2,16% Andel av saldo 61 903,59 Innfrielsesdato: 31.12.2034 Bank: Husbanken Lånenr.: 13553696-30 Lånebeskrivelse: Altaner - ind. fin. Lånetype: Annuitetslån Rentesats: 2,97% Andel av saldo 61 690,88 Innfrielsesdato: 31.12.2034 Bank: Husbanken Lånenr.: 13553696-40 Lånebeskrivelse: Altaner - ind.fin. - fastrente til 01.04.2027 Lånetype: Annuitetslån Rentesats: 2,16% Andel av saldo 72 038,64 Innfrielsesdato: 30.06.2041 Bank: Husbanken Lånenr.: 13553696-50 Lånebeskrivelse: Altaner - ind. fin. Lånetype: Annuitetslån Rentesats: 2,97% Andel av saldo 71 800,91 Innfrielsesdato: 30.06.2041 Bank: Nordea Direct Bank ASA Lånenr.: 60308117238 Lånebeskrivelse: Nordea - Vedlikehold av rør og tak -refinasiering Lånetype: Annuitetslån Rentesats: 4,50% Andel av saldo 200 352,59 Innfrielsesdato: 30.12.2060

   Sikringsordning fellesgjeld
   Hvis borettslaget lider tap som følge av at en andelseier ikke betaler sine felleskostnader, kan et eventuelt tap medføre at de andre andelseierne må betale høyere felleskostnader. For å sikre seg mot eventuelle tap har borettslaget tegnet avtale om sikringsordning som dekker tap av felleskostnader. Tilbyder av sikringsordningen er Klare Finans. Avtalen er gyldig til den sies opp av en av partene.

   Borettslagets forsikringsselskap
   Gjensidige Forsikring ASA

   Polisenummer felles forsikring
   88251751

   Vedtekter/husordensregler
   Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i gjeldende vedtekter og husordensregler. Dokumentene følger vedlagt i salgsoppgaven. 

   Dyrehold
   Dyrehold skal søkes om til styret.

   Eierskiftegebyr
   6215

  • Tinglyste heftelser og rettigheter
   På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver:

   Ferdigattest/brukstillatelse
   Ferdigattest 11 etasjers boligblokk 1967. Ferdigattest fjerning av vegg 1971.

   Vei, vann og avløp
   Offentlig vei, vann og avløp. 

   Regulerings- og arealplanner
   Eiendommen er omfattet av kommuneplan som definerer bruken av eiendommen til sentrumsformål. Hensynssoner i kommuneplanen: Rød sone luftkvalitet - 100,0 % Rød sone Vei støy - 9,6 % Gul sone Vei støy - 20,3 % Konferer med megler for å se oversikt over reguleringsmessige forhold.

   Adgang til utleie
   Med godkjenning fra styret er utleie tillatt for inntil 3 år, dersom andelseier selv eller person nevnt i Borettslagsloven § 5-6 (1) nr. 3 har bebodd eiendommen i minst ett av de to siste årene. Andelseiere i borettsalg kan leie ut gjennom air.bnb inntil 30 dager pr år.

   Legalpant
   Borettslaget har legalpant i andelen for opptil 2 G (folketrygdens grunnbeløp). Pantet dekker borettslagets krav på felleskostnader samt andre krav borettslaget måtte få mot andelseieren. Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt og kommunale avgifter/gebyrer.

   Kommentar bo- og driveplikt
   Det er ikke bo- og driveplikt på eiendommen.

   Kommentar konsesjon
   Erverv av eiendommen er konsesjonsfritt.

   Kommentar odelsrett
   Det er ikke odel på eiendommen.

  • Lovanvendelse
   Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.    Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.   Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.    Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtagelse. 

   Budgivning
   Budgivning i forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.   Budgivning utenfor forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler.   Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

   Omk. Kjøper beskrivelse
   2 390 000 (Prisantydning) 467 787 (Andel av fellesgjeld)   2 857 787 (Pris inkl. fellesgjeld)   Omkostninger 5 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172 (Panteattest kjøper) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - pantedokument) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - skjøte) 7 344 (Gebyr utlysing forkjøpsrett)   17 176 (Omkostninger totalt)   2 874 963 (Totalpris inkl. omkostninger)

   Omk. kjøper beløp
   17176

   Betalingsbetingelser
   Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

   Hvitvaskingsreglene
   Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

   Personopplysningsloven
   Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

   Boligselgerforsikring
   Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 14. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

   Boligkjøperforsikring
   Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 3 200/3 600/3 500 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

   Meglers vederlag
   Provisjon: 40 000,- Grunnpakke: 8 500,- Markedspakke: 19 900,- Oppgjørshonorar: 6 900,-

  Tarek André Bergfjord

  Megler

  Tarek André Bergfjord

  46 63 62 55

  Send e-post

  Få beskjed når lignende
  boliger kommer for salg

  Få en verdivurdering

  Siste boliger

  Meld deg på vårt nyhetsbrev