aktiv-eiendomsmegling
Solgt
Aktiv eiendomsmegling v/ Fabian Haukedal har gleden av å presentere Sollien 44!
Aktiv eiendomsmegling v/ Fabian Haukedal har gleden av å presentere Sollien 44!

BERGEN Sollien 44

Landås | Lekker 4-roms eierleilighet med nydelig utsikt, egen garasje og gode solforhold. Moderne og gode kvaliteter!

 • kr 5 290 000
 • BRA 83 m²
 • 3 soverom
 • Prisantydningkr 5 290 000
 • Omkostningerkr 145 292
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 5 435 292
 • ObjektstypeLeilighet
 • EierformEierseksjon
 • Byggeår1964
 • Soverom3
 • ArealP-rom 82 m²
 • Felleskostnaderkr 610
 • Tomt469.2 m²
 • Eierform tomtEiertomt
 • 5 290 000,- (Prisantydning) 0,- (Andel av fellesgjeld)   Omkostninger: 8 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 132 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 5 290 000,00))   145 292,- (Omkostninger totalt)   5 435 292,- (Totalpris inkl. omkostninger)
Plantegning | Sollien 44
Aktiv Eiendomsmegling v/ Fabian Haukedal har gleden av å presentere Sollien 44! Dette er en lekker 4-roms eierleilighet med moderne og gode kvaliteter. Her er blant annet bad og kjøkken pusset opp, og overflater fornyet i 2013. Leiligheten har en nydelig beliggenhet i populære Sollien på fjellsiden av Landås. Her er rikelig med sol og praktfull utsikt. Sollien er det beste av to verdener - kort avstand til det meste av fasiliteter, likevel umiddelbar nærhet til et eldorado av turmuligheter. Kort oppsummert:
 • Garasje
 • God planløsning!
 • Terrasse med nydelig utsikt og gode solforhold
 • Balkong fra soverom Alt i alt er dette en leilighet som må oppleves - Velkommen på visning!
 • I gangen er det god plass til å henge av seg yttertøy og sette fra seg sko

  Sollien 44, Vestland

  • Arealbeskrivelse

   Bruksareal
   2. etasje: 83 kvm
   Primærrom
   2. etasje: 82 kvm Gang (8,7m²), bad/vaskerom (5,5m²), soverom (8,7m²), soverom (5,5m²), soverom (6,1m²), stue (34,3m²), kjøkken (7,7m²)
   Sekundærrom
   2. etasje: 1 kvm Kott(0,9m²)   Tomt
   469.2m²

   Beskrivelse av tomt
   Tomten er felles for sameiet. Tomten er opparbeidet med trapper, murer, plen og noe beplantning.

   Beliggenhet
   Leiligheten har en nydelig beliggenhet i populære Sollien på fjellsiden av Landås. Her er rikelig med sol og praktfull utsikt. Sollien er det beste av to verdener - kort avstand til det meste av fasiliteter, likevel umiddelbar nærhet til et eldorado av turmuligheter. Nærmeste dagligvarebutikk, Bunnpris, ligger kun 100 meter fra leiligheten. Fra leiligheten kan man spasere ned til Landåstorget på ca. 20 minutter. Her finner man blant annet søndagsåpen dagligvarebutikk, tannlege og populære San Marino pizzeria. For ytterligere servicetilbud og fasiliteter ligger Sletten senter en kjøretur på ca. 5 minutter unna. Her er tilgang på et bredt utvalg av butikker, vinmonopol, apotek, kafeer, bybanestopp m.m. Bussrute 12 stopper rett utenfor leiligheten. Herfra kan du ta bussen forbi Haukeland sykehus og videre til sentrum, Sandviken og Ytre Sandviken, eller sørover mot Birkelundsbakken, Helldalsåsen og Nesttun. Flere store arbeidsplasser i fin gang-/sykkelavstand. Bl. a. Haukeland sykehus, Haraldsplass, Alrek helseklynge og Høgskulen på Vestlandet. For den treningsglade byr området på flotte turområder. Fra eiendommen er det kort vei opp til Montana hvor stiene opp til Ulrikens topp starter . Dette er også et nydelig utgangspunkt for turer videre over Vidden eller Landåsfjellet. Bergen sentrum ligger knappe 6 km. unna med alt av butikker, restauranter og kulturscener. Kort gangavstand til både den Internasjonale barnehage (Sollien 129) og Sollien barnehage (Sollien 36). Også nærhet til Nye Landås Skole i Landåsveien.

   Adkomst
   Se vedlagte kart. Det vil bli satt opp visningsskilt ved fellesvisninger.

   Bebyggelse
   Leiligheten ligger i et område med tilsvarende bebyggelse.

   Byggemåte
   Fundamentert på antatt faste masser av komprimert sprengstein/grov pukk på fjell, det er ikke foretatt grunnundersøkelser. Gulv mot ngrunn av betong. Grunnmur og fundamenter av murkonstruksjoner. Etasjeskiller av trebjelkelag. Ytterveggkonstruksjoner over grunnmurer oppført i tre- og murkonstruksjoner, utvendig er veggene kledd med panel og overflatebehandlet med murpuss og maling. Vinduer med isolerglass i malte trekarmer. Takkonstruksjonen er utført som saltakskonstruksjon av tresperrer, taket er tekket med sutak, lekter og takstein. Taket er ikke besiktiget

   Innhold
   Aktiv Eiendomsmegling v/ Fabian Haukedal har gleden av å presentere Sollien 44! Dette er en lekker 4-roms eierleilighet med moderne og gode kvaliteter. Her er blant annet bad og kjøkken pusset opp, og overflater fornyet i 2013. Leiligheten har en nydelig beliggenhet i populære Sollien på fjellsiden av Landås. Her er rikelig med sol og praktfull utsikt. Sollien er det beste av to verdener - kort avstand til det meste av fasiliteter, likevel umiddelbar nærhet til et eldorado av turmuligheter. Bilen parkeres i egen garasje hvor det også er muligheter for elbillader da det er strømuttak i garasje. Har man gjester på besøk kan de parkere i offentlig gate like ved som pt. er avgiftsfri. Leiligheten ligger i byggets 2.etasje og inneholder gang (8,7m²), bad/vaskerom (5,5m²), soverom (8,7m²), soverom (5,5m²), soverom (6,1m²), stue (34,3m²), kjøkken (7,7m²), samt kott (0,9m²). I gangen er det god plass til å henge av seg yttertøy og sette fra seg sko. For ytterligere oppbevaring disponerer leiligheten en bod i byggets kjeller på 4,2 m². Leiligheten har en åpen stue- og kjøkkenløsning som gir maksimal utnyttelse av arealet! Selv med den åpne planløsningen er det likevel et klart skille mellom stue og kjøkken slik at man kan innrede i flere soner. Her er det plass til både sitte- og spisegruppe. Fra stue har man meget godt med naturlig lysinnslipp fra store vindusflater. Nydelig utsikt fra egen sofakrok! Til de kalde kveldene varmer vedovnen i stuen godt. Fra stue er det utgang til en herlig terrasse på 5,7m². Her kan man starte dagen med en deilig kopp kaffe mens man nyter utsikten helt til Fanafjorden sammen med solen som står opp over Sædalen. Solen har man helt til den går ned over Lyderhorn. På kveldstid har man en magisk solnedgang fra egen terrasse. Kjøkkenet er fra 2013 og har godt med både skap- og benkeplass. Her finner vi kjøkkeninnredning med slette fronter, laminat benkeplate, stål oppvaskkum og ventilator. Av integrerte hvitevarer har man induksjonsplatetopp, 2 stk stekeovn (hvor den ene er kombinert stekeovn og mikrobølgeovn), samt oppvaskmaskin. Her kan man enkelt diske opp gode måltid til venner og familie. Leilighetens bad ble også pusset opp i 2013. Badet er moderne og romslig! Her er det selvsagt varmekabler i gulv. Badet inneholder vegghengt toalett, helstøpt servant, skuffer under servant med slette fronter, dusjdører i klart glass, fordelerskap til rørsystem, samt opplegg for vaskemaskin. Det er tre soverom i leiligheten. Hovedsoverommet er av god størrelse og kan innredes med dobbeltseng og tilhørende møblement som nattbord og kommode. Praktisk garderobeløsning på soverommet. Fra dette soverommet er det utgang til en hyggelig balkong på 2,9m². De to andre soverommene passer fint til barnerom, gjesterom eller hjemmekontor om man har behov for det. Alt i alt er dette en leilighet som må oppleves - Velkommen på visning!

   Standard
   Eiendommen er gjennomgått av en bygningskyndig og det er utarbeidet en tilstandsrapport. Denne er vedlagt salgsoppgaven. Nedenfor følger informasjon om forhold som har fått TG 2.   Forhold som har fått TG2: Våtrom Overflate vegger og himling: Over halve forventete levetid for overflatene er overskredet. Overflatene vil fungere slik de fremstod på befaringsdagen. Våtrom Overflate gulv: Over halve forventete levetid for overflatene er overskredet. Overflatene vil fungere slik de fremstod på befaringsdagen. Det ble registrert mindre tilfelles av bom i enkelte fliser. Når ikke hele flisen har kontakt med underlaget, vil det oppstå luftlommer. Dette blir kalt "bom", og kan medføre at flisen sprekker ved belastning. Grunnet størrelse på flisene og antall fliser med "bom" vurderes avviket som normalt og tiltak trengs ikke iverksettes. Balkonger, verandaer og lignende: Rekkverkene oppfyller ikke kravet til høyde etter gjeldende forskrifter, rekkverkene ble målt til 0,87m og 0,81m. Dagens krav er på 1 meter.

   Innbo og løsøre
   Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

   Hvitevarer
   Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

   Parkering
   Parkering i garasje. Det er strømuttak i garasje for elbillading. Ellers gateparkering langs offentlig gate. Avgiftsfri parkering.

   Radonmåling
   Det gjøres oppmerksom på utleiers plikt til å radonmåle utleieenheter. Målt årsmiddelverdi skal være under 200 Bq/m3 (becquerel per kubikkmeter) i oppholdsrom. I tillegg skal tiltak for å redusere radonnivået alltid gjennomføres dersom det overstiger 100 Bq/m3. Selger har ikke foretatt radonmåling. Interessenter gjøres oppmerksom på at det som resultat av fremtidige målinger, vil kunne bli nødvendig å treffe radonreduserende tiltak. Slike eventuelle tiltak vil da måtte bekostes og utføres av kjøper. 

   Diverse
   Etter eierseksjonsloven § 23 kan ingen kjøpe en boligseksjon hvis kjøpet fører til at man, direkte eller indirekte, blir eier av flere enn to boligseksjoner i eierseksjonssameiet. Begrensningen gjelder ikke kjøp av fritidsboliger. Det finnes også enkelte andre unntak i bestemmelsen. Areal i salgsoppgaven er hentet i fra tilstandsrapporten. Fordelingen mellom primærrom (P-rom) og sekundærrom (S-rom) er basert på bruken av rommene på befaringstidspunktet. Rommenes bruk kan derfor være i strid med byggeforskriftene og/eller registrert/godkjent bruk.  Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel.

   Prisantydning inkl. omkostninger
   5 290 000,- (Prisantydning) 0,- (Andel av fellesgjeld)   Omkostninger: 8 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 132 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 5 290 000,00))   145 292,- (Omkostninger totalt)   5 435 292,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  • Oppvarming
   Varmekabler i gangen og badet, vedovn i stuen. Teknisk tilstand på varmekilder er ikke kontrollert.

   Energiklasse
   unknown

  • Kommunale avgifter
   10772

   Kommunale avgifter år
   2023

   Info kommunale avgifter
   De kommunale avgiftene omfatter vann- og avløpsgebyr, renovasjonsgebyr. Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjon i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle kommunale endringer av gebyr/avgift

   Formuesverdi primær
   984168

   Formuesverdi primær år
   2022

   Formuesverdi sekundær
   3739837

   Formuesverdi sekundær år
   2022

   Info formuesverdi
   Formuesverdi er hentet fra Skatteetatens boligkalkulator. Det tas forbehold om avvik.

   Andre utgifter
   For aktuell leilighet vil det være innboforsikring, strøm etc.

   Tilbud lånefinansiering
   Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester. 

   Sameiebrøk
   92/236

   Felleskostnader pr. mnd
   610

   Felleskostnader inkluderer
   Husforsikring og strøm i fellesareal. Dette betales 1 gang i året. Felleskostnadene kan dermed variere noe i forhold til hva strømforbuket er på.

   Om sameiet
   Leiligheten er tilknyttet Sollien 44 Boligsameie som består av 4 seksjoner.

   Styregodkjennelse
   Det kreves ikke styregodkjenning. Salg av seksjonen skal skriftlig meldes til styret.

   Sameiets forsikringsselskap
   Frende

  • Tinglyste heftelser og rettigheter
   På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 4601/161/224/3: 13.12.1962 - Dokumentnr: 9487 - Best. om vann/kloakkledn. Solidarisk ansvar for reperasjon og vedlikehold av
   fellesledninger m.v.
   Overført fra: Knr:4601 Gnr:161 Bnr:224
   Gjelder denne registerenheten med flere
   20.06.2013 - Dokumentnr: 505779 - Seksjonering Opprettet seksjoner:
   Snr: 3
   Formål: Bolig
   Tilleggsdel: Bygning
   Sameiebrøk: 92/236


   Ferdigattest/brukstillatelse
   Det foreligger innflytningstillatelse, datert 10.september.1964. Tiltaket gjelder boligbygg på Sollien 44 er ferdig til innflytning.

   Vei, vann og avløp
   Vei: Offentlig vei til eiendommen. Vann: Eiendommen er tilknyttet offentlig vann. Avløp: Eiendommen er tilknyttet offentlig avløp.

   Regulerings- og arealplanner
   Eiendommen ligger i et område regulert til boligformål iht reguleringsplan på grunn. PlanID: 10760000 Plannavn: ÅRSTAD. GNR 14 BNR 24,LANDÅSVEIEN 6G-12X, 16X Status: - Endelig vedtatt arealplan Ikrafttrådt: 29.01.1954 Dekningsgrad: 100,0 % Hensynssoner Faresone i kommuneplanen: PlanID: 65270000 Beskrivelse: Aktsomhetsområder for steinsprang, jord- og flomskred og snøskred Dekningsgrad: 100,0 % PlanID: 65270000 Beskrivelse: Luftkvalitet - rød sone Dekningsgrad: 100,0 % Hensynssoner Gul støy i kommuneplanen: PlanID: 65270000 Beskrivelse: Vei støy - gul sone Dekningsgrad: 49,2 % Hensynssoner Rød støy i kommuneplanen: PlanID: 65270000 Beskrivelse: Vei støy - Rød sone Dekningsgrad: 30,5 % Restriksjonsområder i kommunedelplan: PlanID: 9730000 Restriksjonstype: 149 - Område unntatt fra rettsvirkning Dekningsgrad: 100,0 % Planer i nærheten av eiendommen: PlanID: 70290000 Plannavn: ÅRSTAD/BERGENHUS. GNR 161 BNR 23 MFL., RAVNEBERGET, BOLIGER Status: Planforslag Planforslagets hovedformål er ny trafostasjon under terreng, barnehage for 60 barn samt boliger med tilhørende fellesfunksjoner. Planområdet ligger på Montana; sørvest for Ulriken og berører BKK sitt anlegg, eksisterende boligeiendommer, Montanamarken og eksisterende veianlegg som Lægdesvingen og Johan Blytts vei. PlanID: 63260000 Plannavn: ÅRSTAD. GNR 161 BNR 474, MONTANA BARNEHAGE Status: Planforslag Andre opplysninger Eiendommen er berørt av BKK's konsesjonsområde for fjernvarmeanlegg. Hele eller deler av eiendommen antas å være berørt av støy fra veitrafikk, flytrafikk, jernbanetrafikk, motorsportsaktivitet, bruk av skytebane etc. over grenseverdier gitt av statlige myndigheter og i kommuneplanens bestemmelser. Antakelsen er basert på overordnede støyberegninger. Dette vil kunne få betydning for behandlingen av plan- og byggesaker som omfatter den aktuelle eiendommen, blant annet medføre utredningsplikt for tiltakshaver/forslagstiller og eventuelt krav om avbøtende tiltak. Konferer megler.

   Adgang til utleie
   Selveiet bolig kan fritt leies ut. Utleie av seksjonen skal skriftlig meldes til styret.

   Legalpant
   De andre sameierne har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for hver bruksenhet svarer til 2 G (folketrygdens grunnbeløp). Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt, og kommunale avgifter/gebyrer.

   Kommentar bo- og driveplikt
   Det er ikke bo- og driveplikt på eiendommen.

   Kommentar konsesjon
   Erverv av eiendommen er konsesjonsfritt.

   Kommentar odelsrett
   Det er ikke odel på eiendommen.

  • Lovanvendelse
   Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.    Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.   Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.    Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtagelse. 

   Budgivning
   Budgivning i forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.   Budgivning utenfor forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler.   Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

   Omk. Kjøper beskrivelse
   5 290 000,- (Prisantydning) 0,- (Andel av fellesgjeld)   Omkostninger: 8 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 132 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 5 290 000,00))   145 292,- (Omkostninger totalt)   5 435 292,- (Totalpris inkl. omkostninger)

   Omk. kjøper beløp
   145292

   Betalingsbetingelser
   Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon. Det forutsettes av skjøtet tinglyses på ny eier, med mindre det er tatt andre forbehold i budgivningen. 

   Hvitvaskingsreglene
   Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

   Personopplysningsloven
   Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

   Boligselgerforsikring
   Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 14. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

   Boligkjøperforsikring
   Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 3 200/3 600/3 500 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

   Meglers vederlag
   Vederlag: Provisjon 1% inkl mva. Grunnpakke: 15 000,- Oppgjørsgebyr: 6 990,- Tilrettelegging: 14 990,- Visning: 2 500,-

  Fabian Haukedal

  Megler

  Fabian Haukedal

  90 63 57 28

  Send e-post

  Få beskjed når lignende
  boliger kommer for salg

  Få en verdivurdering

  Siste boliger

  Meld deg på vårt nyhetsbrev