aktiv-eiendomsmegling
Aktiv Eiendomsmegling ved Roger Glesnes har gleden av å presentere St. Olavs vei 123!

Sjelden mulighet! Flott enebolig i meget populært boligområde | Flere solrike uteplasser og hage | Carport | Bør ses!

 • 7 990 000
 • BRA 138 m²
 • 2 soverom
 • PRISANTYDNING7 990 000
 • OMKOSTNINGER215 892
 • TOTALPRIS INKL. OMKOSTNINGER8 205 892
 • EIENDOMSTYPEEnebolig
 • EIERFORMSelveier
 • BYGGEÅR1 923
 • SOVEROM2
 • AREALP-rom 134 m²
 • FELLESKOST./MND-
 • TOMT416 m²
 • EIERFORM TOMTEiet tomt
 • 7 990 000,- (Prisantydning)

  Omkostninger
  12 000,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  172,- (Panteattest kjøper)
  585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
  585,- (Tingl.gebyr skjøte)
  199 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 7 990 000,-))
  --------------------------------------------------------
  215 892,- (Omkostninger totalt)
  --------------------------------------------------------
  8 205 892,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Meld deg på visning!

Påmelding
Aktiv Eiendomsmegling ved Roger Glesnes har gleden av å presentere en flott familiebolig over tre plan med praktisk planløsning, flere gode uteplasser og carport. Boligen har en attraktiv beliggenhet i et barnevennlig og veletablert boligområde like ved Brann Stadion. Området er preget av koselig trehusbebyggelse med lite trafikk i gatene. Her bor du i rolige omgivelser med nærhet til alt du trenger i en travel hverdag.

Velkommen til St. Olavs vei 123 - Her kan du flytte rett inn og trives fra første stund!

Det første som møter deg er en trivelig entré på 3,9 kvm. Entréen har varmekabler, fliser på gulv og tilkomst til praktisk garderoberom på 1,6 kvm. Videre inn fra entréen kommer man til de viktigste oppholdsrommene i boligen, hvor familie og venner kan samles - stue og kjøkken.

Stuen er på 26 kvm og har god plass til sofa og ellers ønsket møblement. Her er det rikelig med vinduer som sørger for en herlig atmosfære. Det er også montert peisovn som gir ekstra varme og sikrer god stemning på kalde høstkvelder.

Kjøkkenet på 22 kvm har moderne innredning med hvite slette fronter og laminat benkeplate. Her er det rikelig med skap- og benkeplass, så vel som gode arbeidsflater. Det er god plass til ønsket spisegruppe. Kjøkkenet er fra 2013 og har integrerte hvitevarer som induksjon platetopp, steikeovn, oppvaskmaskin og mikrobølgeovn. Fra kjøkkenet er det trapp opp til 2. etasje.

Opp i 2. etasje finner man boligens 2 soverom. Hovedsoverommet på henholdsvis 17,2 kvm har stor skyvedørsgarderobe på begge sider av rommet. Soverommet har utgang til deilig altan på 12,5 kvm, hvor man har fin utsikt over nabolaget og nærområdet. Soverom 2 er også av god størrelse på 9,9 kvm. Soverommet kan enkelt innredes med seng og ellers ønsket møblement. Soverom 2 er tilknyttet walk-in closet på 4,3 kvm.

Badet i 2. etasje er på 5,1 kvm og har linoleum på gulv og malt glassfiberstrie på vegg. Badet er innredet med toalett, benkeskap med servant, dusjkabinett og skapinnredning.

Kjellerstuen er av god størrelse på 12,9 kvm. Her er det flotte skifersteiner på gulv og lyse farger på vegger. Stuen har god plass til sofagruppe og ellers ønsket møblement. Kjellerstuen, samt hele kjelleren med unntak av bod har varmekabler i gulv.

Lekkert helfliset bad/vaskerom i kjeller fra 2017. Badet på 10,2 kvm er innredet med vegghengt toalett, servant med benkeskap, speil med skapinnredning, dusjhjørne med dusjdører i glass, samt opplegg for vaskemaskin og tørketrommel.

Boligen har bod i kjelleretasjen på 2,2 kvm og utvendig bod på 14,7 kvm.

Carport på 10,5 kvm i forkant av huset.

Det er flere gode uteplasser på eiendommen, hvor man kan nyte finværet. Her kan man bevege seg etter solen, hele dagen. Det er blant annet deilig terrasse med utgang fra kjøkkenet, samt herlig terrassene på 30,8 kvm og 28 kvm.
Herlig kveldsstemning.

St. Olavs vei 123, Vestland

 • Gulv: Fliser på bad i kjeller samt øvrige kjellerrom og entré i 1.etg. Laminat på kjøkken. Heltré gulv på soverom mot sør i 2.etg. Ellers
  parkett på øvrige rom.
  Vegg: Fliser på bad i kjeller. Ellers kombinasjoner av malte flater og trepaneler i hovedsak.
  Tak: Himlingsplater, slette malte flater og trepaneler.

  Eiendommen er gjennomgått av en bygningskyndig og det er utarbeidet en tilstandsrapport. Denne er vedlagt salgsoppgaven. Nedenfor følger informasjon om forhold som har fått TG 2.

  Forhold som har fått TG2:
  Drenering: Drenering mot nord av nyere dato. Det er ikke mulig å vurdere dreneringen med sikkerhet i forhold til funksjonalitet ut fra visuell besiktelse. Det kan være flere forhold under bakkenivå (vannårer i fjell/terreng, tilsig av fukt etc) som kan ha negativ betydning. På boliger av denne alder må det påregnes fare for noe fuktighet i grunnmur, dette fordi datidens byggeskikk ikke ble utført med tilfredstillende fuktsikring, ved
  bruk av knotteplast og drensrør, lik dagens byggeskikk tilsier. TG 2 pga alder.
  Tiltak: TG 2 pga alder: Ikke funnet innvendige tegn til svikt og derfor ikke funnet behov for strakstiltak utover normalt vedlikehold av dreneringsrør
  fra taknedløp og generelt vedlikehold av terreng slik at overvann dreneres best mulig bort fra bygningen.

  Rom under terreng: Fundamenter og kjellergulv er med bakgrunn i byggeår og byggemetode på oppføringstidspunktet etablert direkte mot grunnmasser uten isolasjon og grunnmursplast. Det vil derfor være påregnelig at kjellergulv og grunnmur trekker fukt. Det er ikke registrert skadelige
  fuktverdier ved fuktmåling. TG 2 pga alder. Tiltak: TG 2 pga alder: Ikke funnet behov for akutte tiltak. Fungerer med dagens bruk.
  Yttervegger: Selve veggkonstruksjonen ble ikke inspisert da det er en lukket konstruksjon. For inspeksjon kreves destruktive åpninger, noe som ikke ble foretatt på befaringsdagen. Det ble ikke registrert tegn til sopp- eller råteskader ved innvendig og utvendig besiktigelse. TG 2 pga manglende musebånd.
  Tiltak: TG 2 pga manglende musebånd: Anbefaler ettermontering av musebånd/-børste.

  Ildsted: Pipe og ildsted er kun visuelt vurdert og ikke røyktrykkprøvd eller kamerakontrollert ved besiktigelsen. Undertegnede har ikke spesiell
  kompetanse vedr. vurdering av piper og ildsteders forskriftsmessige tilstand. For detaljert informasjon og krav anbefales kontakt med lokalt
  brann- og feievesen. Ildsted i u.etg er blendet. Ildsted i 1.etg er ikke godkjent (Opplyst fra selger).
  Tiltak: Skiftet ildsted til rentbrennende ildsted.

  Trapp: Originale trapper i trekonstruksjoner bygget etter eldre standard/byggeskikk. Trappene tilfredsstiller ikke dagens krav og er bratte sett opp
  mot dagens krav. Mangler tilstrekkelig sikring i form av rekkverk og håndlist på vegg. TG 2 pga alder/utidsmessighet.
  Tiltak: TG 2 pga alder/utidsmessighet: Anbefaler montering av håndlist på vegg for bedre sikring. Avløpsrør: TG 2 pga alder på støpejernsrør.
  Tiltak: TG 2 pga alder på støpejernsrør: Fungerer med dagens tilstand. For vurdering av teknisk tilstand anbefales dette utført av rørlegger.

  Vannledninger: Ikke funnet lekkasjer. TG 2 pga alder på kobberrør.
  Tiltak: TG 2 pga alder på kobberrør: For vurdering av teknsik tilstand anbefales dette utført av rørlegger. Bad - 2.Etg: Ikke funnet visuelle avvik på sluk ellers overflater utover normal bruksslitasje. TG 2 pga alder.
  Tiltak: TG 2 pga alder: Fungerer med dagens tilstand.
 • Boligen har sentral og attraktiv beliggenhet i barnevennlig område like ved Brann Stadion. Rolig trehusbebyggelse preger området, og det er lite trafikk i gaten. St. Olavs vei som er enveiskjørt fra sør mot nord. I nabolaget finner du mange barnefamilier og mange lekeplasser. Gaten er kjent for sin entusiastiske flagging og fylles med flagg ved ulike anledninger, om det er brannkamp eller 17-mai. Her bor du i en rolig og barnevennlig gate med nærhet til alt du trenger i en hektisk hverdag innen kort rekkevidde.

  Fra eiendommer er det gangavstand til de fleste servicetilbud. Dagligvare butikkene Bunnpris, KIWI og Rema 1000 ligger like ved. Det er også flere barnehager i området som Kidsa Inndalen og Kniksens plass barnehage, samt gangavstand til flere skoler som Gimle, Fridalen og Storetveit skole.

  God tilknytting til nærområdet med kort vei til bussforbindelse og bybanestopp kun to minutters gang fra døren. Bybanen har hyppige avganger mot både sentrum og Nesttun/Lagunen/Flesland. Det er ca. 3 km til Bergen sentrum fra boligen. I bykjernen finner man alt av shoppingmuligheter og serveringstilbud.

  I området er det flere fantastiske tur- og parkområder Leaparken, Langhaugen park, Christieparken, Tveitevatnet og Solheimsvatnet, samt kort vei til både Ulriken og Løvstakken. Det er i tillegg treningssenter i nærområdet som SATS og Nr1 Fitness. Her har du Brann Stadion og Nymark anlegget som nærmeste nabo, samt Haukelandshallen og Landåshallen en gåtur unna.

  For studenten er det gange- og sykkelavstand til flere utdanningsinstitusjoner som UiB og Handelshøyskolen BI, samt Høyskolen som kun ligger et par minutters gange unna boligen. Det er også kort vei til store arbeidsplasser som Haukeland Sykehus og Haraldsplass.
 • Området består av tilsvarende boligbebyggelse.
 • Se vedlagt kart. Det vil bli satt opp AKTIV visningsskilt under visning.
 • Grunnmur oppført i murt naturstein og betong/sparebetong. Yttervegger oppført i trekonstruksjoner med trekledning i fasade. Etasjeskillere
  av trebjelkelag. Saltak av tresperrer med undertak, papp, lekter og betongtakstein.

  Takstmann har gitt 14 punkter TG1 i sin Rapport. 8 punkter er gitt TG2 og 5 punkter er gitt TG0.

  Endringer etter byggeår: (Kilde: Eier)
  2021: Kledning mot sør er oppgradert.
  2019: Bygget terrasse mot vest.
  2018:
  - Fremlegg til stikkontakt til garasje.
  - Elkontroll.
  2017:
  - Oppgradert bad i kjeller.
  - Pigget opp kjellergulv og lagt ned isolasjon og nytt støpt gulv.
  - Nytt røropplegg i kjeller samt trukket dette opp til kjøkken.
  - Utbedret drenering langs gavlevegg mot nord.
  - Bygget terrasse mot nord.
  2016:
  - Skiftet kledning og vinduer på gavlevegg mot sør.
  - Rehabilitert pipe.
  2015:
  - Kledd inn utvendig over tak.
  - Senket himling samt isolerte denne over soverom mot sør i 2.etg.
  2013:
  - Ny kjøkkeninnredning.
  - Ombygging av sikringsskap (automatsikringer)
  2012:
  - Ny taktekking og takrenner.
  - Ny tekking av takterrasse.
  2007:
  - Nye vinduer.
  - Ny kledning (antatt da vinduer er skiftet i 2007 iflg datostempling).
 • Totalt bruttoareal 160: m²
  Totalt bruksareal: 138 m²
  Totalt primærrom: 134 m²

  Følgende rom inngår i primærareal:
  U.Etg: Trapperom/gang (7,2 m²), kjellerstue (12,9 m²) og bad (10,2).
  1.Etg: Entré (3,9 m²), kjøkken (ca. 22,5 m²), trapperom/trapp (ca. 2,2 m²) og stue (26,1 m²).
  2.Etg: Trapperom/gang (5,7 m²), bad (5,1 m²), soverom 1 (9,9 m²), omkledningsrom (4,3 m²) og soverom 2 (17,2 m²).

  Følgende rom inngår i sekundærareal:
  U.Etg: Bod (2,2 m²).
  1.Etg: Garderobe (1,6 m²).

  Øvrige bygg:
  Følgende rom inngår i sekundærareal:
  Bod (14,7 m²)
  Carport 10,5 m²

  Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene. Megler har ikke kontrollmålt arealet.
 • Se punktet om standard samt løsøre- og tilbehørsliste utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendom Norge og Advokatforeningens Eiendomsmeglingsgruppe, gjeldende fra 1. januar 2020. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse. Kun integrerte hvitevarer medfølger med mindre annet er avtalt.
 • Ildsted i stue 1.etg (ikke rentbrennende), ildsted i kjeller er ikke mulig å bruke.
  Ellers elektrisk oppvarming og gulvvarme på bad, entré samt kjeller med unntak av bod.
 • Tomten er pent opparbeidet med terrasse og plen, samt singel i oppkjørselen.
 • Parkering i carport og på egen tomt.
  Carporten er 2,08 meter bred. Tilkomst over naboens eiendom. Plass til liten bil - ellers soneparkering i området.
 • Eiendommen er tilknyttet offentlig vann- og avløpsnett via private stikk- og fellesledninger. Vi gjør oppmerksom på at private ledninger vedlikeholdes for eiers regning. For private fellesledninger er der normalt tilknyttet solidarisk vedlikeholdsplikt. Eiendommen har tilkomst via kommunal vei.
 • Formuesverdi som primærbolig kr 1 321 406 per 13.10.21 09:55
  Formuesverdi som sekundærbolig kr 4 757 062 per 13.10.21 09:55
  Opplysningene om formuesverdi er basert på skatteetatens boligkalkulator og det tas forbehold om at den beregnede formuesverdien kan avvike fra eiendommens fastsatte formuesverdi, som ikke har latt seg fremskaffe.
 • Kr. 18 319,20 pr. år
 • Antatt løpende kostnader beløper seg til Kr. 18.319,- anslagsvis kr for denne boligen pr. år. Kostnadene er fordelt på kommunale avgifter og eiendomsskatt. Merk at utgifter knyttet til strøm og forsikring ikke er hensyntatt.
 • Det foreligger ferdigattest på eiendommen for innredning av bad og WC i 2. etasje datert 30.10.1956.
  Det foreligger ferdigattest på eiendommen for tilbygg i en etasje samt vindfang datert 15.02.1968.
 • Det er ikke kjent at det foreligger offentligrettslige regler som er til hinder for at hele eiendommen leies ut.
 • Eiendommen er konsesjonsfri.
 • Det er ikke odel på eiendommen.
 • Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel.
 • Kommunen har legalpant i eiendommen for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav. Kontakt oppdragsansvarlig for ytterligere informasjon.
  Heftelser
  901560-1/106 Bestemmelse om bebyggelse 13.02.1925.
  Diverse rettigheter og plikter iflg. festekontrakt.

  900091-1/106 Registrering av grunn 13.02.1925
  Denne matrikkelenhet opprettet fra:Knr:4601 Gnr:162 Bnr:1118
  også utskilt fra Johan Sverdrupsvei 2-16 - Nå utparsellert.

  1156570-1/200 Omnummerering ved kommuneendring.
  01.01.2020.
 • Reguleringsplaner på grunn:
  PlanID: 20000. Plannavn: Årstad. Bergensdalens midtre del. Dekningsgrad: 100,0%.


  Kommuneplan:
  PlanID: 65270000. Plannavn: Kommuneplanens arealdel 2018. Dekningsgrad: 100%.
  Arealformål i kommuneplan: 1130 - Sentrumsformål. Dekningsgrad: 100,0%.

  Hensynssoner i kommuneplan:
  Hensynssonetype: KpAngittHensynSone - Minde-Nymark 100,0%.
  Hensynssonetype: KpFareSone - Luftkvalitet - rød sone 100,0%.


  Kommunedelplan:
  PlanID: 9730000. Plannavn: Årstad/Fana/Bergenhus. Kdp Landås. Dekningsgrad: 100,0%.
  Arealformål i kommunedelplan: 110 - Boligområder. Dekningsgrad: 100,0%.


  Andre opplysninger:
  Eiendommen er berørt av BKK's konsesjonsområde for fjernvarmeanlegg.

  Hele eller deler av eiendommen antas å være berørt av støy fra veitrafikk, flytrafikk, jernbanetrafikk, motorsportsaktivitet, bruk av skytebane etc. over grenseverdier gitt av statlige myndigheter og i kommuneplanens bestemmelser. Antakelsen er basert på overordnede støyberegninger. Dette vil kunne få betydning for behandlingen av plan- og byggesaker som omfatter den aktuelle eiendommen, blant annet medføre utredningsplikt for tiltakshaver/forslagstiller og eventuelt krav om avbøtende tiltak.

  Utsnitt av reguleringsplan kan fås ved henvendelse til megler.
 • Gnr. 162 Bnr. 1019 i Bergen kommune
 • Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.
 • Partene skal signere kjøpekontrakt etter aksept av bud.
 • Overtakelse etter nærmere avtale med selger.
 • Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 10. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.
 • Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kr 2 400,- / 3 100,- i honorar for hver forsikringsavtale som formidles på Boligkjøperforsikring Pluss og kr 1 400,- / 2 100,- i honorar for Boligkjøperforsikring.
 • Alle som skal selge eller leie ut bolig må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler
 • Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Det anbefales at hver budgivers første bud har en tilfredsstillende akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Ifølge eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 første ledd har oppdragsansvarlig en plikt til å oppfordre oppdragsgiver til ikke å ta imot bud direkte fra budgiver, men henvise til oppdragstaker.
 • Budgivere oppfordres til å legge inn bud via «Trygg Budgivning». Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.
 • Listen over løsøre og tilbehør utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendom Norge og Advokatforeningens Eiendomsmeglingsgruppe, gjeldende fra 1. januar 2020, legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.
 • Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning
 • Dersom bud aksepteres i 2021, gjelder følgende:

  Eiendommen selges eiendommen "som den er", jf. avhendingsloven (avhl.) § 3-9. Alle interessenter oppfordres til å sette seg godt inn i opplysninger som fremgår av salgsoppgave, egenerklæring fra selger, takst og andre vedlegg, da dette danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Videre oppfordres det til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig.

  Eiendommen kan ha mangel i følgende tilfeller:
  1) Når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved eiendommen som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøper hadde grunn til å regne med å få, jf. avhl. § 3-7. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at det har virket inn på avtalen at opplysningene ikke ble gitt.
  2) Når selger har gitt uriktige opplysninger om eiendommen, jf. avhl. § 3-8. Tilsvarende gjelder dersom eiendommen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegne av selger. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke på en tydelig måte er rettet i tide.
  3) Når eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers, jf. avhl. § 3-9.
 • Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Gruppen AS og konsernets produktselskaper om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med oppdragsansvarlig for et uforpliktende tilbud vedrørende finansiering. Meglerforretningene kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester.
 • Det er avtalt provisjonsbasert vederlag tilsvarende 1,2% av kjøpesum for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke tilretteleggingsgebyr kr 14 990,-, oppgjørshonorar kr 4 375,-. Minimumsprovisjonen er avtalt til kr 49 900,-. Meglerforetaket har krav på å få dekket avtalte utlegg i henhold til oppdragsavtale totalt kr. 18 830,-. Utleggene omfatter annonsering, innhenting av kommunal informasjon og tinglysing av pantesperre. Dersom handel ikke kommer i stand har megler krav på å få dekket vederlag og utlegg. Alle beløp er inkl. mva.
 • Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.
 • Dersom annet ikke avtales, sendes skjøte/hjemmelsdokument for tinglysing i etterkant av overtakelse.
 • May Britt Moberg Damhagen
  Morten Damhagen
Roger Glesnes

Megler

Roger Glesnes

91 66 15 34

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev