aktiv-eiendomsmegling
Aktiv eiendomsmegling v/ Fabian Haukedal har gleden av å presentere Stølegaten 1A.
Aktiv eiendomsmegling v/ Fabian Haukedal har gleden av å presentere Stølegaten 1A.

BERGEN Stølegaten 1A

Sandviken| Unik mulighet! Frittliggende enebolig i hjertet av Bergen med takterrasse og nydelige solforhold.

 • kr 8 990 000
 • BRA 118 m²
 • 3 soverom
 • Prisantydningkr 8 990 000
 • Omkostningerkr 241 792
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 9 231 792
 • ObjektstypeEnebolig
 • EierformSelveier
 • Byggeår1887
 • Soverom3
 • ArealP-rom 113 m²
 • Tomt84.9 m²
 • Eierform tomtEiertomt
 • 8 990 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 12 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 224 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 8 990 000,00))   241 792,- (Omkostninger totalt)   9 231 792,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Meld deg på visning!

Påmelding
Plantegning 1. etasje
Aktiv Eiendomsmegling v/ Fabian Haukedal har gleden av å presentere Stølegaten 1A! En sjelden mulighet til å kjøpe en enebolig i ett av Bergens mest attraktive områder, omringet av naturskjønne omgivelser. Boligen ligger sentralt i Sandviken. Verdt å nevne:
 • Boligen er vesentlig oppgradert og har en gjennomgående god standard! Se vedlegg vedrørende arbeidet som er utført.
 • Takterrasse
 • Sentral beliggenhet
 • Åpen stue- kjøkkenløsning
 • 3 soverom
 • Det er utført en rekke fagarbeid
 • Rentbrennende vedovn i stue
 • Nærhet til "alt" Boligen går over tre plan og følgende rom er inkludert i P-rom: 1. Etasje: Entré, bad/vaskerom, 3 soverom. 2. Etasje: Stue, kjøkken og spisestue. Loftsetasje: Tv-stue. Hjertelig velkommen til visning - husk å meld deg på visning.
 • Plantegning kjeller

  Stølegaten 1A, Vestland

  • Tomt
   84.9m²

   Beskrivelse av tomt
   Bygningsmassen opptar store deler av eiendommen.

   Beliggenhet
   Boligen har en flott beliggenhet i et av Sandvikens mest populære boligområder! Her kan du bo i rolige omgivelser med kun 10 minutters gange til sentrumskjernen og alle fasiliteter det byr på. Dagligvarebutikken Meny Støletorget ligger like ved boligen. Her finner du også apotek, café og døgnåpen 7-Eleven. Dette gjør hverdagshandelen enkel. Kiwi Birkebeinersenteret og Joker Sandviken er også like i nærheten. Det er flere barnehager og skoler i nærområdet: Skoler: - Krohnengen skole (1-7 klasse) - Christi Krybbe skole (1-7 klasse) - Eventyrskogen skole (1-4 kl.) - Rothaugen skole (8-10 klasse) - Danielsen Ungdomsskole Bergen (8-10 kl.) - Bergen katedralskole - Danielsen videregående skole Barnehager: - Kidsa Ladegården (1-6 år) - Sandviken barnehage (3-6 år) - Mulesvingen barnehage (0-6 år) - Granebo barnehage (0-6 år) - Radiostasjon bhg på fløyen For studenten er det kort vei til alle studieinstitusjoner, som blant annet NHH og NLA Høgskolen, samt UiB, Handelshøyskolen BI og Høyskolen på Vestlandet. For den turglade er det et flust av muligheter. Fjellveien kan by på spaser-, eller joggeturer, Stoltzekleiven på utfordring med fantastisk utsikt som belønning og Fløibanen koselige søndagsturer. Det er flere flotte parkområder like i nærheten, som Meyermarken og Skansedammen. Parkene er et yndet område for naboer, venner og kjente å hygge seg sommer som vinter. Parkene er perfekt for blant annet grilling, ballspill og avslapping på late sommerdager, eller aking og skøyting på vinterstid. Treningssenteret Nr. 1 Fitness Sandviken og CrossFit Bryggen ligger en liten spasertur unna. Nærmeste busstopp er Helgesens gate og Bryggen, herifra kan du ta ruter som tar deg i alle retninger. Det er kort vei til Festplassen hvor du kan ta Bybanen mot Flesland og Fyllingsdalen.

   Adkomst
   Se vedlagte kart. Det vil bli satt opp visningsskilt ved fellesvisninger.

   Bebyggelse
   Veletablert boligområde bestående av eneboliger, tomannsboliger og småhus.

   Byggemåte
   Informasjon om byggemåte er hentet fra tilstandsrapport utført av takstmann Mats Hansen: Grunn og fundamenter: Fundamentert på antatt faste masser av komprimert sprengstein/grov pukk på fjell, det er ikke foretatt grunnundersøkesle Yttervegger: Ytterveggkonstruksjoner over grunnmur er oppført i trekonstruksjoner, utvendig er veggene kledd med liggende trekledning. Takkonstruksjoner: Takkonstruksjonen er utført som valmtakskonstruksjon av tresperrer, taket er tekket med sutak, lekter og takstein. Vinduer: Vinduer med isolerglass i malte trekarmer. Etasjeskiller: Etasjeskiller av trebjelkelag. Tilstandsgradene definerer tilstanden på diverse ting og rom i boligen etter dagens standardkrav. Tilstandsgrad 0: Ingen symptomer Tilstandsgrad 1: Svake symptomer Tilstandsgrad 2: Middels kraftige symptomer Tilstandsgrad 3: Kraftige symptomer (også sammenbrudd og total funksjonssvikt) Deler av boligen som har mottatt tilstandsgrad 2: Grunn og fundamenter: Mer enn forventet levetid på drenering er overskredet. Det er ikke benyttet diffusjonstetting mot grunn og fuktsikringen oppfyller ikke krav til sikring etter dagens forskrifter. Krypkjeller: I kjelleren vil den relative luftfuktigheten tidvis overstige 74% som indikerer at det vil være fuktighet. Takkonstruksjoner, taktekking og skorstein over tak: Konstruksjonen er fra byggeår, det må derfor påregnes et avvik i forhold til dagens standard. Takkonstruksjonen vil fungere til tross for alder og konstruksjonsmåte. Undertak, lekter og yttertekking: Over halve forventete levetid for taktekkingen er oppbrukt. Balkonger, verandaer og lignende: Rekkverket oppfyller ikke kravet til høyde etter gjeldende forskrifter, rekkverket ble målt til 0,96m. Dagens krav er på 1 meter. WC og innvendig vann- og avløpsrør: Både vannforsyningsrør og sluk er av eldre dato. Varmtvannsbereder: Det er påvist at varmtvannsberederen er over 30 år. Det er ikke behov for utbedringstiltak utifra at tanken fungerer i dag, men utifra alder kan skader plutselig oppstå på eldre tanker. Deler av boligen som har mottatt tilstandsgrad 3: Våtrom overflate vegger og himling: Over forventete levetid for overflatene er overskredet. Våtrom overflater gulv: Over halve forventete levetid for overflatene er overskredet. Våtrom membran, tettesjiktet og sluk: Mer enn halvparten av forventet brukstid er oppbrukt på slukløsning og membran Øvrige bygningsdeler har mottatt tilstandsgrad 1. For ytterligere informasjon om byggemåte se tilstandsrapport som ligger vedlagt salgsoppgaven.

   Sammendrag selgers egenerklæring
   Se vedlegg i salgsoppgave.

   Innhold
   Areal og fordeling pr etasje 1.etg: 48 kvm BRA / 48 kvm P-rom 2.etg: 49 kvm BRA / 49 kvm P-rom loftetasje: 21 kvm BRA / 16 kvm P-rom Boligen går over 3 plan og følgende rom er inkludert i P-rom: 1. etg: Gang(13,7m2), bad/vaskerom(4,7m2), soverom(9,7m2), soverom(10,6m2), soverom(8,9m2). 2. etg: Trappegang/stue(34,8m2), spisestue og kjøkken(14,3m2). Loftetasje: Loftstue(15,5m2). I tillegg er det en bod på 5. kvm i loftetasjen.

   Standard
   Aktiv Eiendomsmegling v/ Fabian Haukedal har gleden av å presentere Stølegaten 1A! En praktfull og unik enebolig i Sandviken tilknyttet alt i fra servicetilbud, skoler og Bergen sentrum for samtidig å være omringet av naturskjønne omgivelser. Eneboligen går over tre plan og inneholder blant annet et bad, tre soverom, stue, tv-stue i loftsetasjen og en nydelig takterrasse! Samtlige rom står i stil med hverandre og har enkle, med delikate farger, et nydelig kjøkken og et flott parkettgulv! Dette er med andre ord en mulighet du absolutt ikke vil gå glipp av! Innvendige overflater Gulv: Badet har flislagt gulv, resterende rom har 3-stavs parkettgulv og 1-stavs parkettgulv. Vegger: Badet har fliser, resterende rom har panel og malte flater. Tak: Malte flater. Entré: Lys og romslig entre med god plass til oppbevaring. Hvitmalte vegger og parkettgulv. Kjøkken: Hvitt Norema kjøkken med profilerte fronter, heltre benkeplate og fliselagt vegg. Det er også integrert stekeovn, platetopp, mikrobølgeovn, oppvaskmaskin og vegghengt ventilator. Ved kjøkkenet er det plass til en mindre spisegruppe hvor en kan spise frokost, mm. Stue: Luftig og trivelig stue med flere store vinduer som slipper inn rikelig med naturlig lys. Stuen er malt i en behagelig farge. Stuens størrelse gir god mulighet til å innrede stuen med både tv-stue og separat spisestue. Det er vedovn i stuen som sørger for god oppvarming. Soverom: Boligen har tre flotte soverom av god størrelse. Alle soverommene er av god standard og har gode muligheter for innredning. Bad: Helfliset på gulv og vegger i en lys farge. Badet inneholder toalett, helstøpt servant, skap under servant med profilerte fronter, skap over servant med speilfront, dusjkabinett og opplegg for vaskemaskin/tørketrommel. Andre opplysninger: - Sikringsskapet er montert i gangen og inneholder automatsikringer. - Takterrasse på 5,3. kvm. Opplysninger fra hjemmelshaver: - Det har blitt utført en rekke arbeid på boligen i eiers tid og det oppfordres til å se vedlegg fra salgsoppgaven/takstrapport for en total oversikt.

   Innbo og løsøre
   Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

   Hvitevarer
   Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

   TV/Internett/bredbånd
   Kjøper må selv tegne abonnement for TV og internett. Dagens eier har fiber fra Altibox (Bergen fiber).

   Parkering
   Gateparkering etter gjeldende bestemmelser (sone 7). Det er mulig å leie parkeringsplass i nærliggende parkeringshus.

   Forsikringsselskap
   Tryg

   Polisenummer
   4756574

   Radonmåling
   Radonmåling ble utført i 2013. Det gjøres oppmerksom på utleiers plikt til å radonmåle utleieenheter. Målt årsmiddelverdi skal være under 200 Bq/m3 (becquerel per kubikkmeter) i oppholdsrom. I tillegg skal tiltak for å redusere radonnivået alltid gjennomføres dersom det overstiger 100 Bq/m3. Selger har ikke foretatt radonmåling. Interessenter gjøres oppmerksom på at det som resultat av fremtidige målinger, vil kunne bli nødvendig å treffe radonreduserende tiltak. Slike eventuelle tiltak vil da måtte bekostes og utføres av kjøper.

   Diverse
   Følgende hvitevarer medfølger i handelen: Hvitevarer på kjøkkenet. Følgende inventar medfølger ikke: Taklampe i hall. Alle innvendige og utvendige arealangivelser er hentet fra vedlagte takstdokumenter og er ikke kontrollmålt av megler. Det gjøres oppmerksom på at megler ikke har innhentet særskilte opplysninger om det finnes pålegg fra E.Verk eller brann/feiervesen på eiendommen. I internettannonsen, salgsoppgaven og eventuell avisannonse er det bruken av boligens rom som er opplyst, selv om denne kan være i strid med dagens krav for tilsvarende bruk.

   Prisantydning inkl. omkostninger
   8 990 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 12 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 224 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 8 990 000,00))   241 792,- (Omkostninger totalt)   9 231 792,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  • Oppvarming
   - Rentbrennende ildsted. - Varmekabler bad. - Eflex gulvvarme i hall. - Panelovner.

   Info strømforbruk
   18 000Kwh

   Energiklasse
   G

   Info energiklasse
   Alle som skal selge eller leie ut eiendom må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler.

  • Kommunale avgifter
   19526

   Kommunale avgifter år
   2023

   Info kommunale avgifter
   De kommunale avgiftene omfatter vann- og avløpsgebyr, renovasjonsgebyr og eiendomsskatt. Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjon i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle kommunale endringer av gebyr/avgift

   Info om eiendomsskatt
   Eiendomsskatt er inkludert i de kommunale avgiftene og utgjør kr 10 165.

   Formuesverdi primær
   1582423

   Formuesverdi primær år
   2021

   Formuesverdi sekundær
   5696722

   Formuesverdi sekundær år
   2021

   Info formuesverdi
   Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi per kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger, herunder boligens beliggenhet, areal, byggeår og type bolig. Det tas også hensyn til om boligen ligger i et område som er tett eller spredt bebygget. Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmeterprissatser. Disse satsene utgjør henholdsvis 25 prosent av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert per 1. januar) og 90 prosent for sekundærboliger (alle andre boliger) for inntektsåret 2021. Formuesverdien fastsettes ved å multiplisere kvadratmetersatsen med boligens areal (P-ROM/BOA). For fritidseiendom settes formuesverdi til 30% av eiendommens markedsverdi.

   Andre utgifter
   For aktuell bolig vil dette blant annet være strøm etter forbruk, kabel-TV og bredbånd, forsikringer etc.

   Tilbud lånefinansiering
   Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester.

  • Tinglyste heftelser og rettigheter
   På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 4601/167/962: 27.09.1921 - Dokumentnr: 911810 - Erklæring/avtale Best. om å fjerne vann og kloakkledning i nærmere anmerket
   smug.
   05.03.1897 - Dokumentnr: 900026 - Opprettelse av matrikkelenheten OPPRETTELSE - FRADELT FRA EN ADRESSE
   01.01.2020 - Dokumentnr: 1344438 - Omnummerering ved kommuneendring Tidligere: Knr:1201 Gnr:167 Bnr:962


   Ferdigattest/brukstillatelse
   Det er utstedt ferdigattest på eiendommen datert 01.09.1975 vedrørende installasjon av bad og wc. Det er utstedt ferdigattest på eiendommen datert 17.11.1998 vedrørende takterrasse. Det er utstedt ferdigattest på eiendommen datert 14.08.2009 vedrørende tilbygg bolig. Det foreligger intet fra opprinnelig byggeår.

   Vei, vann og avløp
   Eiendommen er tilknyttet offentlig vann- og avløpsnett, via private stikkledninger.

   Regulerings- og arealplanner
   Eiendommen er regulert til bolig. I henhold til kommuneplanen er eiendommen avsatt til byfortettingssone i følge Bergen kommune. Planendringer relatert/muligens relatert aktuell eiendom PlanID: 5200001 Plannavn: BERGENHUS. HENRIK WERGELANDS GATE, KVARTAL H Ikrafttrådt: 18.02.1983 Kommuneplan PlanID: 65270000 Arealformål: 1130 - sentrumsformål Beskrivelse: Byfortettningssone Dekningsgrad: 100% Hensynssoner Angitt hensyn - kulturmiljø i kommuneplanen PlanID: 65270000 Hensynssonenavn: H570_2 Beskrivelse: Øvregaten/Steinkjelleren Dekningsgrad: 100% Hensynssonenavn: H570_7 Beskrivelse: Historisk sentrum Dekningsgrad: 100% Hensynssonenavn: H570_2 Beskrivelse: Middelalder bykjernen Dekningsgrad: 100% Hensynssoner Båndlegging i kommuneplanen PlanID: 65270000 Bestemmelsehjemmel: 5 - Byggegrense, utb.volum, funksjonskrav Dekningsgrad: 100% Kommunedelplan PlanID: 15750000 Plannavn: BERGENHUS. KDP SANDVIKEN - FJELLSIDEN NORD Ikrafttred: 19.02.2001 Dekningsgrad: 100% Arealformål i kommuneplanen PlanID: 15750000 Arealformål: 190 - Annet byggeområde Dekningsgrad: 100% Restriksjonsområder i kommunedelplan PlanID: 15750000 Arealformål: 499 - Annen restriksjon Dekningsgrad: 100% Planer i nærheten av eiendommen: PlanID: 5200000 Plannavn: BERGENHUS. FJELLSIDEN NORD STRØK 37, 38 OG 39 PlanID: 16040000 Plannavn: BERGENHUS. VÅGEN, KAIENE OG BRYGGEN PlanID: 5380000 Plannavn: BERGENHUS. STØLEN/LADEGÅRDEN/ROTHAUGEN PlanID: 65360000 Plannavn: BERGENHUS. GNR 167 BNR 1545 MFL., ØVREGATEN PlanID: 17490000 Plannavn: BERGENHUS. SENTRUM ØST, FJELLSIDEN, PARKERINGSANLEGG PlanID: 5200100 Plannavn: BERGENHUS. STRØK 37, 38 OG 39, STØLEGATEN 13B, 15 OG 17 Andre opplysninger: - Eiendommen er berørt av Eviny Termo AS sitt konsesjonsområde for fjernvarmeanlegg.

   Adgang til utleie
   Det er ikke kjent at det foreligger offentligrettslige regler som er til hinder for at hele eiendommen leies ut.

   Legalpant
   Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt og kommunale avgifter/gebyrer.

   Kommentar bo- og driveplikt
   Det er ikke bo- og driveplikt på eiendommen.

   Kommentar konsesjon
   Erverv av eiendommen er konsesjonsfritt.

   Kommentar odelsrett
   Det er ikke odel på eiendommen.

  • Lovanvendelse
   Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud. Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen. Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtagelse.

   Budgivning
   Budgivning i forbrukerforhold Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form. Budgivning utenfor forbrukerforhold Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

   Omk. Kjøper beskrivelse
   8 990 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 12 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 224 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 8 990 000,00))   241 792,- (Omkostninger totalt)   9 231 792,- (Totalpris inkl. omkostninger)

   Omk. kjøper beløp
   241792

   Betalingsbetingelser
   Det forutsettes av skjøtet tinglyses på ny eier, med mindre det er tatt andre forbehold i budgivningen.

   Hvitvaskingsreglene
   Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

   Personopplysningsloven
   Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

   Boligselgerforsikring
   Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 14. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

   Boligkjøperforsikring
   Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 3 200/3 600/3 500 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

   Meglers vederlag
   Følgende er avtalt om meglers vederlag: Vederlag: 1% inkl. mva. Grunnpakke: 15 000,- Markedspakke: 19 990,- Oppgjørsgebyr: 6 990,- Overtagelse: 2 500,- Tilrettelegging: 14 990,- Visninger: 2 500,-

  Fabian Haukedal

  Megler

  Fabian Haukedal

  90 63 57 28

  Send e-post

  Få beskjed når lignende
  boliger kommer for salg

  Få en verdivurdering

  Siste boliger

  Meld deg på vårt nyhetsbrev