aktiv-eiendomsmegling
Solgt
AKTIV Laguneparken har gleden av å presentere Strimmelen 20!
AKTIV Laguneparken har gleden av å presentere Strimmelen 20!

BERGEN Strimmelen 20

Flott 3-roms endeleilighet i 4.et på Landås! Vestvendt balkong med gode sol- og utsiktsforhold. Nyere bad og kjøkken.

 • kr 3 490 000
 • BRA 62 m²
 • 2 soverom
 • Prisantydningkr 3 490 000
 • Omkostningerkr 17 601
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 3 698 538
 • EierformAndel
 • Byggeår1 956
 • Soverom2
 • ArealP-rom 62 m²
 • Andel fellesgjeldkr 190 937
 • Felleskostnaderkr 5 680
 • Tomt41 767 m²
 • Eierform tomtEiertomt
 • 3 490 000 (Prisantydning) 190 937 (Andel av fellesgjeld)   3 680 937 (Pris inkl. fellesgjeld)   Omkostninger 5 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172 (Panteattest kjøper) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - pantedokument) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - skjøte) 7 769 (Gebyr utlysing forkjøpsrett)   17 601 (Omkostninger totalt)   3 698 538 (Totalpris inkl. omkostninger)
Plantegning. Leiligheten ligger i byggets 4.etasje.
AKTIV Laguneparken v/ Fredrik Tøsdal har gleden av å presentere Strimmelen 20! Dette er en flott 3-roms leilighet på Landås med gode solforhold og nydelig utsikt. Leiligheten ligger i blokkens 4.etasje og inneholder: Entrè m/vaskeromsdel, bad, gang, stue/kjøkken, 2 soverom Det er kort vei til nærmeste dagligvarebutikk Rema 1000, og man bruker kun et par minutter ned til Landåstorget hvor man får tilgang på søndagsåpen dagligvarebutikk, bibliotek og spisesteder som blant annet San Marino. Kort oppsummert: - Bad og kjøkken pusset opp i 2016/2017 - Overbygget balkong på ca. 11,7 m² med gode sol- og utsiktsforhold. - Heis i bygget - 2 soverom - TG1 på alle forhold i tilstandsrapporten - 2 eksterne boder Velkommen til visning - Husk påmelding hos megler!
I stuen er det god plass til en hyggelig sofagruppe

Strimmelen 20, Vestland

 • Arealbeskrivelse

  Bruksareal
  4. etasje: 62 kvm
  Primærrom
  4. etasje: 62 kvm Entre m/vaskeromsdel ca. 8,5m². Bad ca. 3,2m². Gang ca. 4,1m². Stue/kjøkken ca. 25,6m². Soverom 1 ca. 9,5m². Soverom 2 ca. 7,9m²  Tomt
  41767m²

  Beskrivelse av tomt
  Felles eiertomt for borettslaget. Fellesarealer er ryddig og pent opparbeidet med gressplen, diverse beplantning og asfalterte internveger og parkeringsarealer.

  Beliggenhet
  Leiligheten ligger i et rolig, attraktivt og etablert boligområde på populære Landås. Det er kort vei til nærmeste daligevarebutikk Rema 1000, og man bruker kun et par minutter ned til Landåstorget hvor man får tilgang på søndagsåpen dagligvarebutikk, bibliotek og spisesteder som blant annet San Marino. For ytterligere servicetilbud ligger leiligheten nær Sletten Senter hvor man har de fleste servicetilbud som blant annet Meny dagligvarehandel, Vinmonopol, frisør, lege, tannlege, blomsterbutikk, samt diverse klesbutikker. Det er meget god offentlig kommunikasjon med bybanestoppet på Sletten med endestopp på Bergen Flesland og Bergen sentrum. I tillegg til bybanestoppet går busslinje nr 12 like i nærheten av leiligheten, hvor du enkelt kommer deg til blant annet Haukeland Universitetssykehus og Bergen Sentrum. For aktive og turglade er det mange muligheter med blant annet Landåsfjellet like i nærheten. Herfra kan man gå videre til Baunehytten og mot Ulriken. Fysak, Turnkassen, og Bergenshallen kan by på varierte treningsmuligheter som ishall, klatrevegg, i tillegg til en rekke utendørs fotballbaner like ved. Store grøntarealer for rekreasjon finner man ved Tveitevannet med flotte stier rundt vannet.

  Adkomst
  Se vedlagte kart. Det vil bli satt opp visningsskilt ved fellesvisninger.

  Bebyggelse
  Leiligheten ligger i et område med tilsvarende bebyggelse. Høy- og lavblokker i området.

  Byggemåte
  Leilighet i 4. etg i høyblokk fra år 1956. Innvendig overflater, dører, bad og kjøkkeninnredning mm fra år 2016/17. Godt ivaretatt. Grunnmur oppført i betong. Veggkonstruksjonen er oppført i tre/betong m/systemfasade. Vinduer med 2-lags glass. Flat takkonstruksjon tekket med asfaltpapp ol. Påhengsbalkong m/tregulv på ca 11,7m². Rekkverk av alu m/systemplater Etasjeskiller av betong m/tilfarergulv. Gulvflater av 3-stavs eikparkett. Innvendig vegger av malt platekledning. Ikea kjøkkeninnredning. Profilerte fronter. Benkeplater av laminat m/vaskekum av kompositt (2023). Fliser over benk. Integrert stekeovn, steketopp og oppvaskmaskin. Åpning for kjøleskap. Ventilator (kullfilter). Helfliset bad. Servant med skapinnredning. Vendbare dusjdører. Veggtoalett. Fordelerskap. Felles avtrekksystem

  Sammendrag selgers egenerklæring
  - Kjenner du til om det er utført arbeid på bad/våtrom? Ja, kun av faglært. Totalrenovering bad. - Ble tettesjikt/membran/sluk oppgradert/fornyet? Ja. Bytting av sluk/rørgater, varmekabel i gulv, helfliset, flytting av vann- og avløpsrør/sluk. - Er arbeidet byggemeldt? Ja. Informert styret i borettslaget. - Kjenner du til om det er/har vært utført arbeid på el-anlegget eller andre installasjoner (f.eks. oljetank, sentralfyr, ventilasjon)? Ja, kun av faglært. Full kontroll av elektrisk anlegg. - Har du ladeanlegg/ladeboks for elbil i dag? Ja. Felles ladestasjoner i borettslaget. - Kjenner du til om det har vært utført arbeid på terrasse/garasje/tak/fasade? Ja, kun av faglært. I regi av borettslaget. Tilleggskommentar: Selger er opplyst at et vindu i hovedsoverom skal utbedres i regi av borettslaget. Ukjent hva. For ytterligere informasjon se vedlagt tilstandsrapport.

  Innhold
  AKTIV Laguneparken v/ Fredrik Tøsdal har gleden av å presentere Strimmelen 20! Dette er en flott 3-roms leilighet på Landås med nydelig utsikt. Leiligheten ligger i blokkens 4.etasje og inneholder: Entrè m/vaskeromsdel ca. 8,5 m², bad ca. 3,2 m², gang ca. 4,1 m², stue/kjøkken ca. 25,6 m², soverom 1 ca. 9,5 m², soverom 2 ca. 7,9 m². Leiligheten har en åpen stue- og kjøkkenløsning som gir maksimal utnyttelse av arealet. I stuen kan man enkelt innrede med både sitte- og spisegruppe. Det er godt med naturlig lysinnslipp fra store vindusflater. Fra stue er det utgang til leilighetens balkong. Balkongen måler ca. 11,7 m². Her kan man nyte nydelig utsikt og gode solforhold. Balkongen er overbygget og kan således benyttes selv på gråværsdager. Kjøkkenet har godt med både skap- og benkeplass og har innredning fra IKEA fra 2016/2017. Kjøkkenet inneholder profilerte fronter, ventilator, benkeplate med underlimt kompositt vask (2023), integrert stekeovn, steketopp samt oppvaskmaskin. Her er det også frittstående kjøleskap. Leiligheten har to soverom. Begge soverommene er av god størrelse og kan innredes med seng og tilhørende møblement som nattbord og kommode. På hovedsoverommet er det praktiske garderobeskap som medfølger handelen. Badet ble totaloppusset i 2016/2017 og inneholder servant med skapinnredning, dusjdører og vegghengt toalett. Badet er helfliset og har varmekabler i gulv. I leilighetens entrè er det god plass til å henge av seg yttertøy og sette fra seg sko. I entreen er det godt med garderobeskap for oppbevaring. For ytterligere oppbevaring disponerer leiligheten en bod i blokkens 1.et på ca. 1,6 m², samt en bod i u.et på ca. 2,2 m². I entreen er det laget til en vaskeromsdel med vaskemaskin i bod. Borettslaget har også et fellesvaskeri som kan benyttes av beboerne. Kort oppsummert: - Bad og kjøkken pusset opp i 2016/2017 - Overbygget balkong på ca. 11,7 m² med gode sol- og utsiktsforhold. - Heis i bygget - 2 soverom - TG1 på alle forhold i tilstandsrapporten Velkommen til en hyggelig visning - Husk påmelding hos megler!

  Standard
  Eiendommen er gjennomgått av en bygningskyndig og det er utarbeidet en tilstandsrapport. Denne er vedlagt salgsoppgaven. Alle forhold i tilstandsrapport har fått tilstandsgrad 1.

  Innbo og løsøre
  Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  TV/Internett/bredbånd
  TV og internett er inkludert i felleskostnader.

  Parkering
  Det medfølger ikke fast parkeringsplass. Garasje og parkeringsplass tildeles etter venteliste. Ta kontakt med styreleder dersom man har spørsmål rundt venteliste for parkeringsplass.

  Radonmåling
  Det gjøres oppmerksom på utleiers plikt til å radonmåle utleieenheter. Målt årsmiddelverdi skal være under 200 Bq/m3 (becquerel per kubikkmeter) i oppholdsrom. I tillegg skal tiltak for å redusere radonnivået alltid gjennomføres dersom det overstiger 100 Bq/m3. Selger har ikke foretatt radonmåling. Interessenter gjøres oppmerksom på at det som resultat av fremtidige målinger, vil kunne bli nødvendig å treffe radonreduserende tiltak. Slike eventuelle tiltak vil da måtte bekostes og utføres av kjøper. 

  Diverse
  Areal i salgsoppgaven er hentet i fra tilstandsrapporten. Fordelingen mellom primærrom (P-rom) og sekundærrom (S-rom) er basert på bruken av rommene på befaringstidspunktet. Rommenes bruk kan derfor være i strid med byggeforskriftene og/eller registrert/godkjent bruk.  Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel.

  Prisantydning inkl. omkostninger
  3 490 000 (Prisantydning) 190 937 (Andel av fellesgjeld)   3 680 937 (Pris inkl. fellesgjeld)   Omkostninger 5 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172 (Panteattest kjøper) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - pantedokument) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - skjøte) 7 769 (Gebyr utlysing forkjøpsrett)   17 601 (Omkostninger totalt)   3 698 538 (Totalpris inkl. omkostninger)

 • Oppvarming
  Sentralvarme. Radiator i stue. Varmekabel i bad.

  Energiklasse
  unknown

 • Formuesverdi primær
  776311

  Formuesverdi primær år
  2021

  Formuesverdi sekundær
  2794721

  Formuesverdi sekundær år
  2021

  Andre utgifter
  Utover det som er nevnt under punktet «Felleskostnader», påløper kostnader til for eksempel strøm, innboforsikring, innvendig vedlikehold og abonnement til tv og internett (eventuelt oppgradering av kanalpakker og linjehastighet der hvor grunnpakke er inkludert).

  Tilbud på finansiering
  Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester. 

  Andelsnummer
  317

  Part.obl.nr.
  953008378

  Felleskostnader pr. mnd.
  5680

  Andel fellesgjeld
  190937

  Andel fellesgjeld år
  2023

  Andel fellesgjeld per dato
  2023-05-10T22:00:00Z

  Andel fellesformue
  9400

  Andel fellesformue per dato
  2022-12-30T23:00:00Z

  Kommentar kommunale avgifter
  Kommunale avgifter er inkludert i felleskostnadene.

  Borettslaget
  Strimmelen Borettslag

  Borettslagets org.nr
  953008378

  Om borettslaget
  Andelen er en del av borettslag Strimmelen. Borettslaget består av 309 andeler og 30 hybler fordelt på tre 11-etasjers høyblokker, to 3-etasjers lavblokker og åtte 3-etasjers gavlhus.

  Gebyr forkjøpsrett
  7769

  Forkjøpsrett
  Medlemmer av boligbygglaget har forkjøpsrettt. Forkjøpsretten er utlyst på forhånd. For de som har meldt forkjøpsrett er fristen 5 hverdager for å benytte forkjøpsretten etter at boligbyggelaget har fått melding om salg. Dersom aksept av bud skjer mer enn 3 måneder etter at varsel om forhåndsutlysing ble sendt boligbyggelaget, må forkjøpsretten utlyses på nytt. Det vil da kunne gå noe lenger tid før forkjøpsretten er avklart. Kontakt megler dersom det er behov for ytterligere informasjon. 

  Styregodkjennelse
  Kjøper skal godkjennes av styret. Styregodkjennelse kan ikke nektes uten saklig grunn.    Kjøper er forpliktet til å gjennomføre handelen uavhengig av om kjøper på overtakelsestidspunktet er godkjent av borettslaget som ny andelseier. Risikoen for å bli godkjent som ny andelseier påhviler kjøper.  Dersom kjøper på overtakelsestidspunktet ikke er godkjent som ny andelseier, har kjøper dog ikke rett til å ta eiendommen i bruk, jf. borettslagslovens § 4-5 (2).   Kjøper kan gå til søksmål mot borettslaget dersom kjøper mener manglende godkjennelse ikke er saklig begrunnet.

  Regnskap/budsjett/kostnadsøkninger
  Hentet fra generalforsamling 2023: Regnskapet er pr 31. desember 2022 gjort opp med et positivt resultat på kr 2 367 672,-. Borettslaget har pr 31. desember 2022 disponible midler på kr 2 478 215,-.

  Lånebetingelser fellesgjeld
  Spesifikasjon av lån Bank: Husbanken Lånenr.: 13730921-20 Lånebeskrivelse: Husbanken, Annuitet, flytende rente Lånetype: Annuitetslån Rentesats: 2,77% Andel av saldo 2 918,66 Innfrielsesdato: 31.12.2025 Bank: Handelsbanken Lånenr.: 95257358330 Lånebeskrivelse: Handelsbanken, Annuitetslån med flytende rente Lånetype: Annuitetslån Rentesats: 4,24% Andel av saldo 188 018,83 Innfrielsesdato: 30.12.2038

  Sikringsordning fellesgjeld
  Boligselskapet har inngått avtale om forskutterte felleskostnader med Klare Finans AS. Borettslaget er dekket av Klare Finans AS, www.klarefinans.no. Laget er sikret mot tap som følge av at en andelseier ikke betaler sine felleskostnader, etter gjeldende vilkår. Avtalen om sikring er gyldig til den sies opp av en av partene.

  Borettslagets forsikringsselskap
  Tryg Forsikring

  Polisenummer felles forsikring
  7779301

  Vedtekter/husordensregler
  Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i gjeldende vedtekter. Dokumentet følger vedlagt i salgsoppgaven. 

  Dyrehold
  For at styret skal kunne vurdere sak om dyrehold i andel må gjenboere få mulighet til å gi uttalelse.

  Eierskiftegebyr
  6215

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver:

  Ferdigattest/brukstillatelse
  Det foreligger ferdigattest på eiendommen, datert 20.09.1958. Ferdigattesten gjelder 11-etasjers betongbygg. Det foreligger også ferdigattest for: - Utvidelse av fyrrom, datert 31.05.1968. - Innstallering av oljefyringsanlegg, datert 05.05.1959. Dagens bruk av boligen er ikke i samsvar med byggegodkjente tegninger. Leiligheten ombygget etter byggeår. Konferer megler.

  Vei, vann og avløp
  Vei: Offentlig vei via private stikkveier til eiendommen. Vann: Eiendommen er tilknyttet offentlig vann via private stikk- og fellesledninger. Vi gjør oppmerksom på at private ledninger vedlikeholdes for eiers regning. For private fellesledninger er der normalt tilknyttet solidarisk vedlikeholdsplikt. Eiendommen har vannmåler. Avløp: Eiendommen er tilknyttet offentlig avløpsnett via private stikk- og fellesledninger. Vi gjør oppmerksom på at private ledninger vedlikeholdes for eiers regning. For private fellesledninger er der normalt tilknyttet solidarisk vedlikeholdsplikt.

  Regulerings- og arealplanner
  Eiendommen ligger i et område regulert til bebyggelse. PlanID: 10610000 Plannavn: ÅRSTAD. BERGENSDALENS ØSTLIGE DEL, KOLSTIEN/STRIMMELEN Ikrafttrådt: 23.06.1952 Dekningsgrad: 96,0 % Reguleringsformål: Leiegårdsbebyggelse, åpen villamessig bebyggelse, kollektive anlegg. Hensynssoner Faresone i kommuneplanen: PlanID: 65270000 Beskrivelse: Aktsomhetsområder for steinsprang, jord- og flomskred og snøskred Dekningsgrad: 100,0 % PlanID: 65270000 Beskrivelse: Luftkvalitet - gul sone Dekningsgrad: 10,0 % Hensynssoner Gul støy i kommuneplanen: PlanID: 65270000 Beskrivelse: Vei støy - gul sone Dekningsgrad: 5,8 % Hensynssoner Rød støy i kommuneplanen PlanID: 65270000 Beskrivelse: Vei støy - Rød sone Dekningsgrad: 3,1 % Restriksjonsområder i kommunedelplan: Restriksjonstype: 499 - Annen restriksjon Dekningsgrad: 42,3 % Restriksjonstype: 149 - Område unntatt fra rettsvirkning Dekningsgrad: < 0,1 % (29,7 m²) Planer i nærheten av eiendommen: PlanID: 71280000 Plannavn: ÅRSTAD. GNR 160 BNR 750 MFL., WIERS-JENSSENS VEI Status: Kun opprettet sak Plantype: Detaljregulering Andre opplysninger Eiendommen er berørt av BKK's konsesjonsområde for fjernvarmeanlegg. Hele eller deler av eiendommen antas å være berørt av støy fra veitrafikk, flytrafikk, jernbanetrafikk, motorsportsaktivitet, bruk av skytebane etc. over grenseverdier gitt av statlige myndigheter og i kommuneplanens bestemmelser. Antakelsen er basert på overordnede støyberegninger. Dette vil kunne få betydning for behandlingen av plan- og byggesaker som omfatter den aktuelle eiendommen, blant annet medføre utredningsplikt for tiltakshaver/forslagstiller og eventuelt krav om avbøtende tiltak. Konferer megler.

  Adgang til utleie
  Med godkjenning fra styret er utleie tillatt for inntil 3 år, dersom andelseier selv eller person nevnt i Borettslagsloven § 5-6 (1) nr. 3 har bebodd eiendommen i minst ett av de to siste årene.

  Legalpant
  Borettslaget har legalpant i andelen for opptil 2 G (folketrygdens grunnbeløp). Pantet dekker borettslagets krav på felleskostnader samt andre krav borettslaget måtte få mot andelseieren. Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt og kommunale avgifter/gebyrer.

  Kommentar bo- og driveplikt
  Det er ikke bo- og driveplikt på eiendommen.

  Kommentar konsesjon
  Erverv av eiendommen er konsesjonsfritt.

  Kommentar odelsrett
  Det er ikke odel på eiendommen.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.    Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.   Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.    Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtagelse. 

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.   Budgivning utenfor forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler.   Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  3 490 000 (Prisantydning) 190 937 (Andel av fellesgjeld)   3 680 937 (Pris inkl. fellesgjeld)   Omkostninger 5 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172 (Panteattest kjøper) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - pantedokument) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - skjøte) 7 769 (Gebyr utlysing forkjøpsrett)   17 601 (Omkostninger totalt)   3 698 538 (Totalpris inkl. omkostninger)

  Omk. kjøper beløp
  17601

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon. Det forutsettes av skjøtet tinglyses på ny eier, med mindre det er tatt andre forbehold i budgivningen. 

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 14. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 3 200/3 600/3 500 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

Fredrik Tøsdal

Megler

Fredrik Tøsdal

93 02 14 97

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev