aktiv-eiendomsmegling
Solgt
Hjertelig velkommen til en leilighet helt på Høyden!
Hjertelig velkommen til en leilighet helt på Høyden!

BERGEN Strømgaten 51

Nyoppusset og sjarmerende 4-roms leilighet med gjennomgående god kvalitet og kort vei til alt!

 • kr 6 690 000
 • BRA 84 m²
 • 3 soverom
 • Prisantydningkr 6 690 000
 • Omkostningerkr 180 292
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 6 870 292
 • ObjektstypeLeilighet
 • EierformEierseksjon
 • Byggeår1878
 • Soverom3
 • ArealP-rom 82 m²
 • Felleskostnaderkr 1
 • Tomt140 m²
 • Eierform tomtEiertomt
 • 6 690 000,- (Prisantydning) 0,- (Andel av fellesgjeld)   Omkostninger: 8 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 167 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 6 690 000,00))   180 292,- (Omkostninger totalt)   6 870 292,- (Totalpris inkl. omkostninger)
Plantegning.
Aktiv Eiendomsmegling v/ Morten Tøsdal har gleden av å presentere Strømgaten 51! En sjarmerende 4-roms leilighet med gjennomgående god kvalitet. Leiligheten er malt i delikate og behagelige farger og bærer moderne preg. Her kan blant annet nevnes et friskt kjøkken og utsøkt bad. Store vinduer gir godt med naturlig lys og den åpne planløsningen gir utallige muligheter for innredning. Med kort vei til alt av servicefasiliteter og natur er dette en bolig du absolutt ikke burde gå glipp av! Kort om fasiliteter: - Sentral beliggenhet. - Tre romslige soverom. - Delikat kjøkken. - Utsøkt bad. - Kort vei til servicefasiliteter. - Nærhet til skoler, barnehager og universiteter. - Kort vei til natur og turer. Velkommen til visning - husk påmelding hos megler!
Her kan blant annet nevnes et friskt kjøkken og utsøkt bad. Store vinduer gir godt med naturlig lys og den åpne planløsningen gir utallige muligheter for innredning.

Strømgaten 51, Vestland

 • Tomt
  140m²

  Beskrivelse av tomt
  Tomten er pent opparbeidet med gangvei, trær og gateparkering.

  Beliggenhet
  Leiligheten ligger sentralt til på Høyden i Bergen, med kort vei til sentrum og alt en skulle tenke seg av servicefasiliteter. Her kan du spasere til Bergen sitt yrende byliv, til strand og sjø, parker og diverse parker og turer. Leiligheten ligger sjarmerende til og passer alle og enhver. Dette er en mulighet du absolutt ikke vil gå glipp av! Nærmeste dagligvarebutikk, KIWI Strømgaten, finner du like nedi gaten. Ellers kryr det av dagligvarebutikker i området. Her kan nevnes blant annet Bunnpris, Rema 1000 Nygårdsgaten, Matkroken Nygårdsgaten og Joker Spilde. For ytterligere flere butikker er det ca. 10 minutter å gå inn til Bergen sentrum. Med leilighetens sjarmerende beliggenhet medfølger det også flere koselige kaféer i nærheten. Blom, Godt Brø Christine, Spise Sammen Kaffebar SV og Spise Sammen Kaffebar Biblioteket er alle innen kort rekkevidde og er glimrende alternativer på en ellers grå dag. For den tur- og treningsglade er det flere glitrende muligheter i nærområde. Trene Sammen Studentsenteret, Trene Sammen City, SATS Bergen LHG, Barry's Bergen, EVO Damsgårdssundet og Actic Norge AS, Bergen har alle strålende fasiliteter og er innen gåavstand. Skulle en ønske å bevege seg utendørs er det ellers kort vei til Løvstakken, Strandafjellet, Skansemyren idrettsplass, Fløyen og Ulriken. I nærheten finner en også Møhlenpris idrettsplass, Nygårdsparken og Jekteviken Park. For finere dager er Marineholmen Sandstrand og Nøstebukten fine steder å tilbringe dagen på, og innen kort rekkevidde.

  Adkomst
  Det vil bli satt opp visningsskilt under visning.

  Bebyggelse
  Det er primært leilighets-/gårdsbebyggelse i området.

  Barnehage/skole/fritid
  Det er flere gode skole- og barnehagetilbud i området. Her kan nevnes blant annet: Skoler: - St Paul skole (1-10 kl.) - Møhlenpris skole (1-7 kl.) - Christi Krybbe Skoler (1-7 kl.) - Møllebakken skole (1-10 kl.) - Danielsen ungdomsskole Bergen (8-10 kl.) - Bergen Private Gymnas - Metis privatskole - Handelshøyskolen BI - Universitetet i Bergen - Høgskolen Kristiania Barnehager: - Rosetårnet barnehage (1-5 år) - Møhlenpris Oppveksttun barnehage (1-5 år) - Marineholmen barnehage Drift (0-5 år)

  Offentlig kommunikasjon
  Nærmeste kollektivtransport finner du ved Møhlenpris busstopp. Her er det hyppige avganger og rikelig med tilbud som tar deg der du måtte ønske. For enda flere avganger er det ca. 10 minutter å gå til Bergen busstasjon. Samme sted finner du også Bybanen som tar deg enkelt både til Bergen sentrum og Flesland.

  Byggemåte
  Fundamentert på antatt faste masser av komprimert sprengstein/grov pukk på fjell, det er ikke foretatt grunnundersøkelser. Gulv mot grunn av betong. Grunnmur og fundamenter av naturstein, murt i betong. Etasjeskiller av trebjelkelag. Ytterveggkonstruksjoner over grunnmur er oppført i murkonstruksjoner, utvendig er veggene overflatebehandlet med murpuss og maling. Fasade mot bakgård er i tre. Vinduer med isolerglass i malte trekarmer. Takkonstruksjonen er utført som saltakskonstruksjon av tresperrer, taket er tekket med sutak, lekter og takstein. Taket er ikke besiktiget.

  Sammendrag selgers egenerklæring
  Opplysninger fra hjemmelshaver, oppgraderingene ble gjennomført i 2022: - Pusset opp badet. - Pusset opp toalettrommet. - Montert nytt kjøkkeninnredning. - Nytt rør-i-rørsystem. - Oppgradert el.anlegg. - Montert ny varmtvannsbereder. - Oppgradert overflater. - Lagt trinnlydsplater på gulvene. I himlingene er det benyttet lydbøyler og dobbelt lag med gips. - Nye innerdører. - Se eget pkt. for vinduer og dører

  Innhold
  Aktiv Eiendomsmegling v/ Morten Tøsdal har gleden av å presentere Strømgaten 51! En sjarmerende 4-roms leilighet med gjennomgående god kvalitet. Leiligheten er malt i delikate og behagelige farger og bærer moderne preg. Her kan blant annet nevnes et friskt kjøkken og utsøkt bad. Store vinduer gir godt med naturlig lys og den åpne planløsningen gir utallige muligheter for innredning. Du møtes av en luftig entré med god plass til å henge fra seg både sko og jakker. Her har du tilkomst til alle rom i leiligheten. Stuen er av god størrelse, malt i delikate farger og har god plass til både sofa- og spisebords gruppe. De store vinduene gir godt med lysinnslipp og bidrar til en behagelig atmosfære. Naturlig fordelt i fra stuen finner du kjøkkenet. Med en delvis åpen vegg kan du kokkelere i fred og ro. Med flere skap og stor benkeplate holdes kjøkkenet seg ryddig og pent. Kjøkkenet fra Norema, har mørke profilerte fronter, laminat benkeplate, stål oppvaskkum og ventilator. Over benkeplaten er det benyttet fliser. Av integrerte hvitevarer finnes det induksjonsplatetopp, stekeovn, mikrobølgeovn, vinskap og kjøl- og frys. Ved kjøkkenet er det også plass til en mindre spisebordsgruppe. Her kan du nyte morgenkaffen med utsikt. Enkelt og praktisk i en ellers hektisk hverdag. Leilighetens soverom er alle av god størrelse og har plass til både stor seng, nattbord og garderobeløsning. Store vinduer gir godt med lysinnslipp og bidrar til en avslappende romfølelse. Baderommet står i stil med resten av leiligheten, er lekkert helfliset og av god kvalitet. Her er vegghengt toalett, helstøpt servant, dusjinnredning i klart glass og opplegg for vask og tørk. Det er også skuffer under servant med slette fronter. Dette er med andre ord et bad som enkelt faller i smak. Ved siden av baderommet finner en også et praktisk toalett. Toalettet har lekre fliser på gulv og står i stil med badet. Tilhørende leiligheten finnes det også en bod i første etasje.

  Standard
  Gulv: Badet og toalettrommet har flislagte gulv, resterende rom har laminatgulv. Vegger: Badet har fliser, resterende rom har malte flater. Tak: Malte flater. Eiendommen er gjennomgått av en bygningskyndig og det er utarbeidet en tilstandsrapport. Denne er vedlagt salgsoppgaven.

  Innbo og løsøre
  Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  Moderninseringer og påkostninger
  Hele leiligheten ble pusset opp i 2022.

  Parkering
  Gateparkering etter gjeldende bestemmelser.

  Radonmåling
  Det gjøres oppmerksom på utleiers plikt til å radonmåle utleieenheter. Målt årsmiddelverdi skal være under 200 Bq/m3 (becquerel per kubikkmeter) i oppholdsrom. I tillegg skal tiltak for å redusere radonnivået alltid gjennomføres dersom det overstiger 100 Bq/m3. Alt2: Selger har ikke foretatt radonmåling. Interessenter gjøres oppmerksom på at det som resultat av fremtidige målinger, vil kunne bli nødvendig å treffe radonreduserende tiltak. Slike eventuelle tiltak vil da måtte bekostes og utføres av kjøper. 

  Diverse
  Areal i salgsoppgaven er hentet i fra tilstandsrapporten. Fordelingen mellom primærrom (P-rom) og sekundærrom (S-rom) er basert på bruken av rommene på befaringstidspunktet. Rommenes bruk kan derfor være i strid med byggeforskriftene og/eller registrert/godkjent bruk.  Etter eierseksjonsloven § 23 kan ingen kjøpe en boligseksjon hvis kjøpet fører til at man, direkte eller indirekte, blir eier av flere enn to boligseksjoner i eierseksjonssameiet. Begrensningen gjelder ikke kjøp av fritidsboliger. Det finnes også enkelte andre unntak i bestemmelsen. Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel. Sameiet er i oppstartsfasen og er ikke etablert enda. Dette vil skje fortløpende.

  Prisantydning inkl. omkostninger
  6 690 000,- (Prisantydning) 0,- (Andel av fellesgjeld)   Omkostninger: 8 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 167 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 6 690 000,00))   180 292,- (Omkostninger totalt)   6 870 292,- (Totalpris inkl. omkostninger)

 • Oppvarming
  Varmekabler i gangen, badet, toalettet, stuen og kjøkkenet, ellers elektrisk oppvarming. Teknisk tilstand på varmekilder er ikke kontrollert.

  Energiklasse
  unknown

  Info energiklasse
  Eier har ikke energimerket eiendommen og interessenter må derfor legge til grunn at eiendommen har energimerke G.

 • Kommunale avgifter
  14020

  Kommunale avgifter år
  2023

  Formuesverdi primær
  1193391

  Formuesverdi primær år
  2022

  Formuesverdi sekundær
  4534884

  Formuesverdi sekundær år
  2022

  Tilbud lånefinansiering
  Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester. 

  Felleskostnader pr. mnd
  1

  Felleskostnader inkluderer
  Ettersom sameiet er i oppstartsfasen er ikke felleskostnadene fastsatt enda. Inntil videre er de stipulerte.

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 18.05.2022 - Dokumentnr: 532416 - Seksjonering Opprettet seksjoner:
  Snr: 2
  Formål: Bolig
  Tilleggsdel: Bygning
  Sameiebrøk: 3/10


  Ferdigattest/brukstillatelse
  Det foreligger midlertidig brukstillatelse datert 14.07.2022 vedrørende bruksendring fra kontor til bolig. Her er det blitt gitt midlertidig brukstillatelse for: Bruksendring fra kontor- og næringslokaler til to boenheter med følgende fordeling: - Én ny boenhet på 60 m2 BRA lengst mot nordvest på eiendommen i tillegg til 5,0 m2 bodareal i 1. etasje. - Andre fellesarealer ved boder og gangareal på ca. 17 m2 BRA i 1. etasje. - Én ny boenhet på 87 m2 BRA i 2. etasje i tillegg til 5,0 m2 bodareal i 1. etasje. Fasadeendring ved innsetting av to fasadevinduer mot nordvest fordelt mellom 1.- og 2. etasje. Tilbygging ved ny boenhet på 5,0 m2 BRA mot nordvest tilhørende ny boenhet i 1. etasje. Oppføring av utfellbar brannstige fra 3. etasje til terreng mot nordvest. Fasadeendring ved innsetting av et rømningsvindu med sprosser i 3. etasje mot nordvest. Selger opplyser om at de står for ansvar ved søknad om ferdigattest.

  Vei, vann og avløp
  Eiendommen har tilkomst via kommunal veg. Eiendommen er tilknyttet offentlig vann via private stikk- og fellesledninger. Vi gjør oppmerksom på at private ledninger vedlikeholdes for eiers regning. For private fellesledninger er der normalt tilknyttet solidarisk vedlikeholdsplikt. Eiendommen er tilknyttet offentlig avløpsnett via private stikk- og fellesledninger. Vi gjør oppmerksom på at private ledninger vedlikeholdes for eiers regning. For private fellesledninger er der normalt tilknyttet solidarisk vedlikeholdsplikt.

  Regulerings- og arealplanner
  Kommuneplan: PlanID: 65270000 Plannavn: KOMMUNEPLANENS AREALDEL 2018 Ikrafttrådt: 19.06.2019 Dekningsgrad: 100,0 % Arealformål i kommuneplanen: PlanID: 65270000 Beskrivelse: Byfortettingssone Dekningsgrad: 100,0 % Hensynssoner Angitt hensyn - kulturmiljø i kommuneplanen: PlanID: 65270000 Beskrivelse: Nygårdshøyden Dekningsgrad: 100,0 % PlanID: 65270000 Beskrivelse: Historisk sentrum Dekningsgrad: 100,0 % Hensynssoner Faresone i kommuneplanen: PlanID: 65270000 Beskrivelse: Luftkvalitet - gul sone Dekningsgrad: 100,0 % Hensynssoner Gul støy i kommuneplanen: PlanID: 65270000 Beskrivelse: Vei støy - gul sone Dekningsgrad: 53,6 % Bestemmelsesområder i kommuneplanen: PlanID: 65270000 Bestemmelsehjemmel: Byggegrense, utb.volum, funksjonskrav Dekningsgrad: 100,0 % Kommunedelplan(er): PlanID: 15780000 Plannavn: BERGENHUS. KPD SENTRUM Ikrafttrådt: 10.12.2001 Dekningsgrad: 100,0 % Arealformål i kommunedelplan: PlanID: 15780000 Arealformål: Boligområder Dekningsgrad: 100,0 % Planer i nærheten av eiendommen: PlanID: 11331000 Plannavn: BERGENHUS. NYGÅRDSHØYDEN, ENDRING TIL LEKE- OG OPPHOLDSGATER Godkjente tiltak i nærheten av eiendommen: 164/1236 - Påbygg - Store sammenb. boligbygg på 3 og 4 etg. - Igangsettingstillatelse - 24.02.2021 164/539 - Tilbygg - Annen universitet/høgskolebygn - Igangsettingstillatelse - 22.03.2023 164/649 - Tilbygg - Store sammenbygde boligbygg på 2 etg. - Igangsettingstillatelse - 04.04.2022 Andre opplysninger: Eiendommen er berørt av BKK's konsesjonsområde for fjernvarmeanlegg. Hele eller deler av eiendommen antas å være berørt av støy fra veitrafikk, flytrafikk, jernbanetrafikk, motorsportsaktivitet, bruk av skytebane etc. over grenseverdier gitt av statlige myndigheter og i kommuneplanens bestemmelser. Antakelsen er basert på overordnede støyberegninger. Dette vil kunne få betydning for behandlingen av plan- og byggesaker som omfatter den aktuelle eiendommen, blant annet medføre utredningsplikt for tiltakshaver/forslagstiller og eventuelt krav om avbøtende tiltak. Kopi av reguleringskart og reguleringsbestemmelser kan sees hos megler.

  Adgang til utleie
  Det følger av eierseksjonsloven § 24 at korttidsutleie av hele boligseksjonen i mer enn 90 døgn årlig ikke er tillatt. Bestemmelsen gjelder ikke for fritidsboliger. Med korttidsutleie menes utleie inntil 30 døgn sammenhengende. Grensen på 90 døgn kan fravikes i vedtektene og kan i så fall settes til mellom 60 og 120 døgn. Slik beslutning krever et flertall på minst to tredjedeler av de avgitte stemmene på årsmøtet. Ta kontakt med megler dersom du ønsker kopi av vedtektene for nærmere informasjon om hvilke vedtak som er fattet i dette sameiet om korttidsleie. Det gjøres oppmerksom på utleiers plikt til å radonmåle utleieenheter. Målt årsmiddelverdi skal være under 200 Bq/m3 (becquerel per kubikkmeter) i oppholdsrom. I tillegg skal tiltak for å redusere radonnivået alltid gjennomføres dersom det overstiger 100 Bq/m3. Alt1: Selger har foretatt radonmåling og målinger viser en verdi på .... Bg/m3. Alt2: Selger har ikke foretatt radonmåling. Interessenter gjøres oppmerksom på at det som resultat av fremtidige målinger, vil kunne bli nødvendig å treffe radonreduserende tiltak. Slike eventuelle tiltak vil da måtte bekostes og utføres av kjøper.

  Legalpant
  De andre sameierne har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for hver bruksenhet svarer til 2 G (folketrygdens grunnbeløp). Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt, og kommunale avgifter/gebyrer.

  Kommentar konsesjon
  Erverv av eiendommen er konsesjonsfritt.

  Kommentar odelsrett
  Det er ikke odel på eiendommen.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.    Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.   Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.    Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtagelse. 

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.   Budgivning utenfor forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler.   Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  6 690 000,- (Prisantydning) 0,- (Andel av fellesgjeld)   Omkostninger: 8 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 167 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 6 690 000,00))   180 292,- (Omkostninger totalt)   6 870 292,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  Omk. kjøper beløp
  180292

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon. Det forutsettes av skjøtet tinglyses på ny eier, med mindre det er tatt andre forbehold i budgivningen. 

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Selger har ikke kunnet tegne boligselgerforsikring på boligen i henhold til vilkår. Selger har likevel utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 3 200/3 600/3 500 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

  Meglers vederlag
  Det er avtalt provisjonsbasert vederlag tilsvarende 1,8 % av kjøpesum for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke tilretteleggingsgebyr kr 14 990,- oppgjørshonorar kr 6 900,- og visninger/overtagelse kr 2 500, -. Minimumsprovisjonen er avtalt til kr 49 990,-.  Meglerforetaket har krav på å få dekket avtalte utlegg i henhold til oppdragsavtale totalt kr 26 985,-. Utleggene omfatter annonsering, innhenting av kommunal informasjon og pantesperre. Dersom handel ikke kommer i stand har megler krav på å få dekket. Alle beløp er inkl. mva. 

Morten Christoffer Tøsdal

Megler

Morten Christoffer Tøsdal

98 22 06 02

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev