aktiv-eiendomsmegling
Solgt
Aktiv Eiendomsmegling v/ Stian Jakobsen har gleden av å presentere Welhavens gate 79!

BERGEN Welhavens gate 79

Flott 5-roms bygårdsleilighet med altan på ca.15 m²! Gangavstand til alle hverdagsfasiliteter. Ingen dok.avgift.

 • kr 5 500 000
 • BRA 95 m²
 • 4 soverom
 • Prisantydningkr 5 500 000
 • Omkostningerkr 9 832
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 5 604 782
 • EierformAndel
 • Byggeår1 924
 • Soverom4
 • ArealP-rom 95 m²
 • Andel fellesgjeldkr 94 950
 • Felleskostnaderkr 5 517
 • Tomt986 m²
 • Eierform tomtEiertomt
 • 5 500 000 (Prisantydning) 94 950 (Andel av fellesgjeld)   5 594 950 (Pris inkl. fellesgjeld)   Omkostninger 5 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172 (Panteattest kjøper) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - pantedokument) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - skjøte) 0 (Gebyr utlysing forkjøpsrett)   9 832 (Omkostninger totalt)   5 604 782 (Totalpris inkl. omkostninger)
Ditt nye hjem kan være så mangt. Boligens størrelse skal selvfølgelig være av det generøse slaget, og det må være potensiale for å skape drømmehjemmet når en skal pusse opp. Beliggenheten er et absolutt! Et barnevennlig nabolag med kort gangavstand til alle hverdagsfasiliteter, betyr mye når en skal bestemme hvor en vil bo. Aktiv Eiendomsmegling v/ Stian Jakobsen har gleden av å presentere Welhavens Gate 79! En flott bygårdsleilighet med store rom og god planløsning. Litt om kvaliteter: - Terrasse på ca. 15 m - 4 romslige soverom - Store vindusflater - Ingen dok.avgift - Rolig blindgate - Kort vei til flere dagligvarebutikker, buss- og bybanestopp - Gangavstand til skoler, barnehager og studieinstitusjoner - Nærhet til Bergen Sentrum Velkommen til visning - husk påmelding hos megler!

Welhavens gate 79, Vestland

 • Tomt
  986m²

  Beskrivelse av tomt
  Tomten er felles for borettslaget. Tomten er opparbeidet i front ved inngangspartiet, hellelagt bakplass.

  Beliggenhet
  Leiligheten har en sentral og attraktiv beliggenhet på Møhlenpris. Her bor du i en blindgate i meget rolige og fine omgivelser med kun 10-15 minutters gange til sentrumskjernen og alle fasiliteter. Like utenfor døren finner du blant annet kafeer, dagligvare, studiesteder, busstopp og parkområder. Dagligvarebutikken Bunnpris ligger et steinkast unna, og har både post i butikk og søndagsåpent. Dagligvarebutikken Joker, som også har søndagsåpent ligger innen ca. 2 minutters gange fra leiligheten, noe som gjør hverdagshandelen enkel. I nabolaget finner man koselige kafeer og samlingspunkt, blant annet kafeene Nobel Bopel, Bergen Kaffebrenneri, Møllaren Cafe og Cornerteateret. En kort spasertur over puddefjordsbroen (Småpudden) finner du både dagligvarebutikker, treningssenter, restauranter og kaféer. Her finner du restaurantene Damsgård og Aster, samt Pizzabakeren, Sumo, Café Viken og Colonialen Kranen, og dagligvarebutikkene Kiwi og Rema 1000. For studenten er det kort vei til alle studieinstitusjoner som blant annet Handelshøyskolen BI, UiB og Høyskolen på Vestlandet. Det er gode busstilbud til Sandviken hvor du både finner NHH og NLA. For den turglade er det flust av muligheter. Det er kort vei til de øvrige byfjellene som Løvstakken, Fløyen, Ulriken og Damsgårdsfjellet for å nevne noen. For den som liker å trene innendørs er det kort vei til SATS, Trene Sammen Studentsenteret på Nygårdshøyden, Evo Damsgård og Crossfit Bryggen. Nygårdsparken ligger et steinkast unna boligen. Her finner du sentrumskjernens beste rekreasjonsområdet som er et populært samlingssted. Kun ca. 2 minutters gange fra boligen finner du også et annet populært samlingssted om sommeren, nemlig den flotte Marineholmen sandstrand ved BI. Her kan man bade og sole seg om sommeren både på stranden og ved det flotte kaianlegget. Det er gode kollektivtilbud i området. Nærmeste busstopp ligger kun to minutter unna og her finner man totalt 35 linjer som tar deg til alle bydelene. Nærmeste bybanestopp finner man på Florida som ligger ca. 5 minutter unna. Det er også kort vei til flere bysykkelstativer, noe som gjør det enkelt å komme seg raskt rundt. Alt i alt en fantastisk beliggenhet med kort vei til alt man trenger i en travel hverdag.

  Adkomst
  Det vil bli satt opp visningsskilt under visning.

  Bebyggelse
  Det er primært leilighets-/gårdsbebyggelse i området.

  Byggemåte
  Fundamentert på antatt faste masser av komprimert sprengstein/grov pukk på fjell, det er ikke foretatt grunnundersøkelser. Gulv mot grunn av betong. Grunnmur og fundamenter av murkonstruksjoner. Etasjeskiller av trebjelkelag. Ytterveggkonstruksjoner over grunnmur er oppført i murkonstruksjoner, utvendig er veggene overflatebehandlet med murpuss og maling. Vinduer med isolerglass i malte trekarmer. Takkonstruksjonen er utført som mansard tak av tresperrer, taket er tekket med skiferstein. Taket er ikke besiktiget.

  Innhold
  1.etasje: Gang(10,9m²), bad(2,4m²), soverom(8,2m²), soverom(7m²), soverom(11,2m²), soverom(5,4m²), stue(31,1m²), kjøkken(9,2m²). Ditt nye hjem kan være så mangt. Boligens størrelse skal selvfølgelig være av det generøse slaget, og det må være potensiale for å skape drømmehjemmet når en skal pusse opp. Beliggenheten er et absolutt! Et barnevennlig nabolag med kort gangavstand til alle hverdagsfasiliteter, betyr mye når en skal bestemme hvor en vil bo. Uteplass er nok også et garantert krav! I Welhavens Gate 79 kan du krysse av alle disse tingene på sjekklisten. Aktiv Eiendomsmegling v/ Stian Jakobsen har gleden av å presentere en flott bygårdsleilighet, med god planløsning og sentral beliggenhet i et populært borettslag på Møhlenpris! Her bor man med gangavstand til skole, barnehage og idrettsanlegg. Det er også kort gangavstand til de fleste Høyskoler og Universitet, i tillegg til Bergen sentrum hvor du finner alt av butikk - og servicetilbud. Boligen har store rom og en god planløsning. Fra kjøkken er det utgang til en herlig uteplass. Boligen har behov for modernisering. Det første som møter deg, er en romslig entrè med flott, original ytterdør. Her er det plass til å sette fra seg sko og henge fra seg yttertøy. Det er gulvvarme ved ytterdøren. Videre kommer du inn i stuen som er romslig med store vindusflater som sørger for rikelig med lysinnslipp og en luftig atmosfære. Stuen lar seg enkelt møblere med både spisebord og sofamøbler. Stuen har peisovn som sørger for varme på kalde dager. Kjøkkenet består av en innredning med slette fronter, heltrè benkeplate med nedfelt vask. Kjøkkenet har opplegg for oppvaskmaskin og vaskemaskin. Fra kjøkken er det utgang til en stor terrasse på ca. 15 m² hvor det er plass til hagemøbler. Leiligheten har 4 romslige soverom med plass til ønsket møblering - seng, nattbord og garderobeskap. Badet er helfliset og har gulvvarme. Det er innredet med vegghengt toalett, helstøpt servant, skap under servant med slette fronter, dusjdører i klart glass. Tilhørende leiligheten er det to boder i kjelleren og en på loftet. Borettslaget har felles vaskerom i kjelleren.

  Standard
  Gulv: Gangen og badet har flislagte gulv, resterende rom har gulvbelegg og tregulv. Vegger: Badet har fliser, resterende rom har malte flater. Tak: Malte flater og panel. Eiendommen er gjennomgått av en bygningskyndig og det er utarbeidet en tilstandsrapport. Denne er vedlagt salgsoppgaven. Nedenfor følger informasjon om forhold som har fått TG 2.   Forhold som har fått TG2: Våtrom Overflate vegger og himling: Over forventete levetid for overflatene er overskredet. Som følge av alder på overflatene bør det påregnes at disse må oppgraderes innen rimelig tid, tidspunkt for når dette blir en nødvendighet er vanskelig å si noe om. Det er påvist at badet er oppført etter eldre forskrifter. Utifra alder kan skader plutselig oppstå på eldre bad, det må derfor tas høyde for oppgradering av badet. Oppgradering av overflater vil innebære utskiftning av membranen på baksiden. Våtrom Overflate gulv: Over forventete levetid for overflatene er overskredet. Som følge av alder på overflatene bør det påregnes at disse må oppgraderes innen rimelig tid, tidspunkt for når dette blir en nødvendighet er vanskelig å si noe om. Det er påvist at badet er oppført etter eldre forskrifter. Utifra alder kan skader plutselig oppstå på eldre bad, det må derfor tas høyde for oppgradering av badet. Oppgradering av overflater vil innebære utskiftning av membranen på baksiden. Det ble registrert bom i enkelte fliser. Når ikke hele flisen har kontakt med underlaget, vil det oppstå luftlommer. Dette blir kalt "bom", og kan medføre at flisen sprekker ved belastning. Grunnet størrelse på flisene og antall fliser med "bom" vurderes avviket som normalt og tiltak trengs ikke iverksettes. Det ble ikke målt tilstrekkelig fall mot sluk i henhold til gjeldende forskrifter, badet vil fungere med dette avviket. Våtrom Membran, tettesjiktet og sluk: Mer enn halvparten av forventet brukstid er oppbrukt på slukløsning og membran. Overvåk tilstanden jevnlig. For å få tilstandsgrad 0 eller 1 må tettesjiktet og sluk skiftes ut, men tidspunktet for når dette er nødvendig er vanskelig å si noe om. Som følge av alder må sluk jevnlig kontrolleres og rengjøres. Sluket er plassert bak forhøyet kant i dusjsonen. Eventuelt lekkasjevann vil ikke ledes direkte i sluket. Det bør lages åpning inn til sonen hvor sluket befinner seg. Kjøkken: Kjøkkeninnredningen er av eldre dato. Innredningen vil fungere slik den fremstod på befaringsdagen, modernisering bør likevel påregnes. Andre rom: Skjevheter/ujevnheter i etasjeskille vil forekomme, dette anses som normalt i henhold til alder og konstruksjonsmåte. Oppgradering/modernisering av enkelte overflater bør påregnes. Vinduer og ytterdører: Som følge av alder på vinduene bør disse jevnlig kontrolleres for punkterte vindusruter og råteskader i karm/belistning. Grunnet alder på vinduene vil restlevetid være vanskelig og anslå. Vinduer bør skiftes ved behov. Innerdørene er av eldre dato, utskiftning av enkelte innerdører må påregnes. WC og innvendige vann- og avløpsrør: Både vannforsyningsrør og sluk er av eldre dato. Synlige kobberrør bør jevnlig kontrolleres for sprekker/lekkasjer. Mer enn halvparten av forventet brukstid er oppbrukt på slukløsning. Som følge av alder må sluk jevnlig kontrolleres og rengjøres. Elektrisk anlegg og samsvarserklæring: El.anlegget er av eldre dato. Det bør som et minimum utføres kontroll av hele anlegget.

  Innbo og løsøre
  Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  Parkering
  Parkering etter gjeldende bestemmelser.

  Radonmåling
  Selger har ikke foretatt radonmåling. Interessenter gjøres oppmerksom på at det som resultat av fremtidige målinger, vil kunne bli nødvendig å treffe radonreduserende tiltak. Slike eventuelle tiltak vil da måtte bekostes og utføres av kjøper. 

  Diverse
  Areal i salgsoppgaven er hentet i fra tilstandsrapporten. Fordelingen mellom primærrom (P-rom) og sekundærrom (S-rom) er basert på bruken av rommene på befaringstidspunktet.Rommenes bruk kan derfor være i strid med byggeforskriftene og/eller registrert/godkjent bruk.  Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel. Et eventuelt forkjøpsrettsgebyr betales av kjøper.

  Prisantydning inkl. omkostninger
  5 500 000 (Prisantydning) 94 950 (Andel av fellesgjeld)   5 594 950 (Pris inkl. fellesgjeld)   Omkostninger 5 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172 (Panteattest kjøper) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - pantedokument) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - skjøte) 0 (Gebyr utlysing forkjøpsrett)   9 832 (Omkostninger totalt)   5 604 782 (Totalpris inkl. omkostninger)

 • Oppvarming
  Varmepumpe, vedovn i stuen ellers elektrisk oppvarming. Teknisk tilstand på varmekilder er ikke kontrollert.

  Energiklasse
  unknown

  Info energiklasse
  Alle som skal selge eller leie ut eiendom må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler.

 • Formuesverdi primær
  1243929

  Formuesverdi primær år
  2021

  Formuesverdi sekundær
  4478145

  Formuesverdi sekundær år
  2021

  Andre utgifter
  Antatt faste løpende kostnader beløper seg til anslagsvis kr. 66.204,- for denne boligen pr. år. Kostnadene er fordelt på felleskostnader. Kostander knyttet til strøm og innboforsikring er ikke hensyntatt.

  Tilbud på finansiering
  Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester. 

  Andelsnummer
  1

  Part.obl.nr.
  957647308

  Felleskostnader pr. mnd.
  5517

  Andel fellesgjeld
  94950

  Andel fellesgjeld år
  2023

  Andel fellesgjeld per dato
  2023-04-17T22:00:00Z

  Andel fellesformue per dato
  2022-12-30T23:00:00Z

  Kommentar kommunale avgifter
  Kommunale avgifter er inkludert i felleskostnadene.

  Borettslaget
  Rosegården Borettslag

  Borettslagets org.nr
  957647308

  Om borettslaget
  Borettslaget Welhavensgate 77-79 består av tilsammen 16 leiligheter i bygård: Leilighetstype 4 og 5 roms, alle leilighetene har dørtelefon. Rehabilitering av huset fra ca. 1980 til 1991 som bl.a. vinduer, lydisolering, brannsikring, isolering m.m. Huset er gjennomført vedlikeholdt med at de gamle detaljer og matrialbruk er opprettholdt. Noen av leilighetene har altan og noen har fransk vindu. Mulighet for å installere egen vaskemaskin i kjeller.

  Forkjøpsrett
  Boligselskapet har intern forkjøpsrett. Forkjøpsretten lyses ut i etterkant av salget.

  Styregodkjennelse
  Kjøper skal godkjennes av styret. Styregodkjennelse kan ikke nektes uten saklig grunn.    Kjøper er forpliktet til å gjennomføre handelen uavhengig av om kjøper på overtakelsestidspunktet er godkjent av borettslaget som ny andelseier. Risikoen for å bli godkjent som ny andelseier påhviler kjøper.  Dersom kjøper på overtakelsestidspunktet ikke er godkjent som ny andelseier, har kjøper dog ikke rett til å ta eiendommen i bruk, jf. borettslagslovens § 4-5 (2).   Kjøper kan gå til søksmål mot borettslaget dersom kjøper mener manglende godkjennelse ikke er saklig begrunnet.

  Lånebetingelser fellesgjeld
  Lånenummer: 60098005768, Nordea Bank Abp, filial i Norge Annuitetslån, 4 terminer per år. Rentesats per 18.04.2023: 5.4% pa. Antall terminer til innfrielse: 42 Saldo per 18.04.2023: 1 364 425 Andel av saldo: 85 277 Første termin/første avdrag: 31.12.2008 ( siste termin 30.09.2033 ) Lånenummer: 60308049259, Nordea Bank Abp, filial i Norge Annuitetslån, 4 terminer per år. Rentesats per 18.04.2023: 5.4% pa. Antall terminer til innfrielse: 42.02 Saldo per 18.04.2023: 389 100 Andel av saldo: 9 674 Første termin/første avdrag: 30.03.2011 ( siste termin 30.09.2033 ) Laget har byggelån hos Vestbo Finans AS på inntil kr. 600.000,- til vedlikehold til 31.12.23. Lånet betales ned over drift. Når byggelånet erstattes av et nedbetalingslån vil fellesgjelden for dette bli fordelt på den enkelte andel. Fellesgjelden vil dermed øke tilsvarende.

  Sikringsordning fellesgjeld
  Boliglaget har avtale om sikring- og forskuttering av felleskostnader hos Vestbo Finans AS. Avtalen kan sies opp av hver av partene med en frist på 6 md.

  Borettslagets forsikringsselskap
  If Skadeforsikring

  Polisenummer felles forsikring
  SP615985

  Vedtekter/husordensregler
  Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i gjeldende vedtekter og husordensregler. Dokumentene følger vedlagt i salgsoppgaven. 

  Dyrehold
  Borettslaget har vedtatt forbud mot dyrehold. Styret kan likevel samtykke i at brukeren av boligen holder dyr dersom gode grunner taler for det, og dyreholdet ikke er til ulempe for de andre brukerne av eiendommen.

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver:

  Ferdigattest/brukstillatelse
  Det foreligger ferdigattest for endring av altan for boligblokk, datert 31.10.1991. Det foreligger ferdigattest for balkonger datert 31.10.1991. Det foreligger ferdigattest for takterrasse datert 28.09.1998. Det foreligger ferdigattest for balkong datert 08.02.1989.

  Vei, vann og avløp
  Eiendommen er tilknyttet offentlig vann og avløp via private stikk- og fellesledninger. Vi gjør oppmerksom på at private ledninger vedlikeholdes for eiers regning. For private fellesledninger er der normalt tilknyttet solidarisk vedlikeholdsplikt. Adkomst via kommunal vei.

  Regulerings- og arealplanner
  Reguleringsplaner på grunnen: Plannavn: Bergenhus. Møhlenpris Kvartal Q, Fornyelsesplan. PlanID: 860000 Dekningsgrad: 72,5%. Kommuneplan: Plannavn: Kommuneplanens Arealdel 2018. PlanID: 65270000 Arealformål: Byfortettingssone 70,4%, Grønnstruktur 29,6 %. Hensynssoner Angitt hensyn - kulturmiljø i kommuneplanen: Møhlenpris 100% og Historisk sentrum 100%. Hensynssoner Faresone i kommuneplanen: Luftkvalitet - gul sone 100% Bestemmelsesområder i kommuneplanen: Byggegrense, utb.volum, funksjonskrav 100% Kommunedelplan(er): Plannavn: Bergenhus. KPD Sentrum. PlanID: 15780000 Arealformål: Boligomra°der 72% og Friomra°der 28%. Godkjente tiltak i nærheten av eiendommen: Eiendom 164/474 - Bygning godkjent for riving/brenning (31.05.2022). Andre opplysninger Eiendommen er berørt av BKK's konsesjonsomra°de for fjernvarmeanlegg.

  Adgang til utleie
  Med godkjenning fra styret er utleie tillatt for inntil 3 år, dersom andelseier selv eller person nevnt i Borettslagsloven § 5-6 (1) nr. 3 har bebodd eiendommen i minst ett av de to siste årene.

  Legalpant
  Borettslaget har lovbestemt første prioritets pant i andelen for opptil 2 G (folketrygdens grunnbeløp). Pantet dekker borettslagets krav på felleskostnader samt andre krav borettslaget måtte få mot andelseieren. Kommunen har legalpant i eiendommen for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav.

  Kommentar bo- og driveplikt
  Det er ikke bo- og driveplikt på eiendommen.

  Kommentar konsesjon
  Erverv av eiendommen er konsesjonsfritt.

  Kommentar odelsrett
  Det er ikke odel på eiendommen.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.    Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.   Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.    Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtagelse. 

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form. Budgivning utenfor forbrukerforhold Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  5 500 000 (Prisantydning) 94 950 (Andel av fellesgjeld)   5 594 950 (Pris inkl. fellesgjeld)   Omkostninger 5 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172 (Panteattest kjøper) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - pantedokument) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - skjøte) 0 (Gebyr utlysing forkjøpsrett)   9 832 (Omkostninger totalt)   5 604 782 (Totalpris inkl. omkostninger)

  Omk. kjøper beløp
  9832

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 14. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 3 200/3 600/3 500 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

Stian Jakobsen

Megler

Stian Jakobsen

92 23 66 33

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev