aktiv-eiendomsmegling
Velkommen til Bersageleien 325!

HOMMERSÅK Bersagelveien 325

Bersagel - Lekker fritidseiendom preget av nordisk stil med utsikt - innholdsrik og god planløsning - flotte solforhold!

 • kr 1 790 000
 • BRA 78 m²
 • 3 soverom
 • Prisantydningkr 1 790 000
 • Omkostningerkr 60 892
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 1 850 892
 • ObjektstypeFritidseiendom
 • EierformSelveier
 • Byggeår1 965
 • Soverom3
 • ArealP-rom 72 m²
 • Tomt3 150.1 m²
 • Eierform tomtEiertomt
 • 1 790 000 (Prisantydning)

  Omkostninger
  12 000 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  172 (Pantattest kjøper - lagt ut av megler)
  585 (Tingl.gebyr pantedokument)
  585 (Tingl.gebyr skjøte)
  44 750 (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 1 790 000))

  60 892 (Omkostninger totalt)

  1 850 892 (Totalpris inkl. omkostninger)

Meld deg på visning!

Påmelding
Vi har gleden av å presentere en flott og moderne hytte med panorama utsikt. Hytten, som ble påbygget og renovert i 2019, har en nordisk stil preget av rene linjer, store vinduer og minimalistiske detaljer, samt fremstår med høy standard. Naturskjønt område like utenfor Hommersåk. Flott hytte med tomt på 3150 kvm. Flott plass for barn og voksne til å utfolde seg. Gode solforhold kan nytes til nydelig utsikt. Ca 5 min å gå til hytten fra Bersagelveien. Nedre Hetland, Hommersåk. Hytta er et godt utgangspunkt for fotturer og sykkelturer i Hommersåk området. Lett tilgjengelig fra både Sandnes, Stavanger og regionen forøvrig. Med kort vei til både Sandnes og Stavanger er dette en hytte man virkelig får muligheten til å benytte alle helger. Velkommen til hyggelig visning!

Bersagelveien 325, Rogaland

 • Tomt
  3150.1m²

  Beskrivelse av tomt
  3150 kvm eiet tomt. Tomten er opparbeidet i naturlige omgivelser.

  Beliggenhet
  Naturskjønt område like utenfor Hommersåk. Flott hytte med tomt på 3150 kvm. Flott plass for barn og voksne til å utfolde seg. Gode solforhold kan nytes til nydelig utsikt. Ca 5 min å gå til hytten fra Bersagelveien. Nedre Hetland, Hommersåk. Hytta er et godt utgangspunkt for fotturer og sykkelturer i Hommersåk området. Lett tilgjengelig fra både Sandnes, Stavanger og regionen forøvrig. Med kort vei til både Sandnes og Stavanger er dette en hytte man virkelig får muligheten til å benytte alle helger.

  Byggemåte
  Fritidsbolig som er oppført på søyler i betong og ringmur.

  Innhold
  1. etg p-rom: Entré/gang, stue/kjøkken m/vedovn og utgang til terrasse, 3 soverom og bad/vaskerom. Kryploft s-rom: Uinnredet loft.

  Standard
  Vi har gleden av å presentere en flott og moderne hytte med panorama utsikt. Hytten, som ble påbygget og renovert i 2019, fremstår med høy standard. Man kommer inn i en gang med plass til yttertøy og sko. Videre går man inn i en romslig stue med mange store vindusflater. De store vindusflatene i kombinasjon med lekre fargevalg og nydelig utsikt gir en god opplevelse i rommet. Formen på stuen gir den et tiltalende preg og den fremstår som lett å møblere. Fra stuen er det utgang til terrassen og balkongen, som lett blir en del av stuen på sommerstid. Sentralt i rommet er det en vedovn som gir en knitrende god stemning og en god varme. I åpen løsning fra stuen er det en flott kjøkkeninnredning med integrert komfyr, steiketopp og oppvaskmaskin. Praktisk å kunne underholde gjestene samtidig som man tryller frem de flotteste retter. Hytten har 3 kjekke soverom, som alle har plass til garderobeskap og ulike hylleløsninger. Baderommet er fliselagt i moderne fargevalg og er innredet med dusjhjørne, vask i seksjon m/tilhørende speil og belysning, samt vegghengt wc. Gulvvarme sørge for at trøtte morgenføtter får en god opplevelse. Et bad for den beste velvære! Eiendommen er gjennomgått av en bygningskyndig og det er utarbeidet en tilstandsrapport. Denne er vedlagt salgsoppgaven. Nedenfor følger informasjon om forhold som har fått TG 2 og 3 - det er kun registrert 4 stk TG2: GRUNN / FUNDAMENT: Totalvurdering: Skjevheter i fundament grunnmur i betongblokker, påregnelig normalt med enkelte riss/sprekk i ringmur. Fundament med søyler er tilsynelatende oppgradert i senere tid og anses til å være i normal stand. Anbefalte tiltak: For å kartlegge om det er pågående problemer må det foretas undersøkelser over tid. Dette faller utenfor rapportens mandat, og er derfor ikke utført. TAKKONSTRUKSJON: Totalvurdering: Takkonstruksjon og taktekning er oppgradert i senere tid. Deler av isolasjon på loft ligger noe tett inntil sutak ved sperre enden dette kan hindre tilstrekkelig utluftning, luftespalte i berørt områder kan med fordel åpnes opp. Anbefalte tiltak: Enkelte luftespalter mellom sutak og isolasjon på loft ved takfot kan med fordel åpnes opp for å øke utluftingen på loftet. BAD/VASKEROM: Totalvurdering membran, tettesjikt og sluk: Baderom er i normal stand, tilstandsgrad gitt pga. at dokumentasjon på oppføring av våtrom (2017) ikke er fremlagt. Kan dette være noe for deg? Vi ønsker deg velkommen til en hyggelig visning!

  Hvitevarer
  Integrerte hvitevarer på kjøkken medfølger i handelen. Øvrige hvitevarer medfølger ikke.

  Diverse
  Etter eierseksjonsloven § 23 kan ingen kjøpe en boligseksjon hvis kjøpet fører til at man, direkte eller indirekte, blir eier av flere enn to boligseksjoner i eierseksjonssameiet. Begrensningen gjelder ikke kjøp av fritidsboliger. Det finnes også enkelte andre unntak i bestemmelsen. Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel.

  Prisantydning inkl. omkostninger
  1 790 000 (Prisantydning)

  Omkostninger
  12 000 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  172 (Pantattest kjøper - lagt ut av megler)
  585 (Tingl.gebyr pantedokument)
  585 (Tingl.gebyr skjøte)
  44 750 (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 1 790 000))

  60 892 (Omkostninger totalt)

  1 850 892 (Totalpris inkl. omkostninger)

 • Oppvarming
  Vedovn i stuen, ellers vanlig elektrisk oppvarming.

  Energiklasse
  unknown

  Info energiklasse
  Alle som skal selge eller leie ut eiendom må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler.

 • Kommunale avgifter
  2640

  Kommunale avgifter år
  2022

  Info kommunale avgifter
  De kommunale avgiftene omfatter vann- og avløpsgebyr, renovasjonsgebyr samt feie- og tilsynsavgift. Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjon i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle kommunale endringer av gebyr/avgift

  Formuesverdi sekundær
  37256

  Tilbud lånefinansiering
  Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester. 

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 1108/100/210: 13.08.1966 - Dokumentnr: 4598 - Best. om adkomstrett Rettighetshaver: Knr:1108 Gnr:100 Bnr:8
  10.05.2022 - Dokumentnr: 502877 - Registerenheten kan ikke disponeres over uten samtykke fra rettighetshaver Rettighetshaver: Aktiv Eiendomsmegling Jæren AS
  Org.nr: 834 001 942
  Elektronisk innsendt
  22.04.1966 - Dokumentnr: 2156 - Registrering av grunn Denne matrikkelenhet opprettet fra:
  Knr:1102 Gnr:100 Bnr:10
  01.01.2020 - Dokumentnr: 1059597 - Omnummerering ved kommuneendring Tidligere: Knr:1102 Gnr:100 Bnr:210
  22.04.1966 - Dokumentnr: 2157 - Bestemmelse om veg Rettighet hefter i: Knr:1108 Gnr:100 Bnr:8
  13.08.1966 - Dokumentnr: 4598 - Bestemmelse om vannrett Rettighet hefter i: Knr:1108 Gnr:100 Bnr:8


  Ferdigattest/brukstillatelse
  Det er utstedt ferdigattest på eiendommen, datert 20.04.2018.

  Vei, vann og avløp
  Det er ikke tilkoblet offentlig vann og avløp. Det må påregnes at det vil komme pålegg om dette. Iflg selger er vannet inn i hytten hentet fra en liten bekk og avløpet går i felles rør ned til en kum. Det foreligger ikke dokumentasjon på at vann og avløp er søkt om/godkjent slik det er i dag og kjøper påtar seg risikoen både for fremtidig bruk og eventuelle pålegg relatert til dette, herunder risikoen for om bruken ikke lar seg godkjenne, og alle kostnader forbundet med dette.

  Regulerings- og arealplanner
  Eiendommen ligger i et uregulert område, men er i kommuneplanen avsatt til fritidsbebyggelse iflg. Kommuneplan for Sandnes 2019-2035, planID 201811, ikrafttredelse: 11.03.2019. En del av tomten (1 kvm) er markert med ras- og skredfare.

  Adgang til utleie
  Det er ikke kjent at det foreligger offentligrettslige regler som er til hinder for at hele eiendommen leies ut.

  Legalpant
  Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt og kommunale avgifter/gebyrer.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud. Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen. Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtagelse.

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form. Budgivning utenfor forbrukerforhold Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  1 790 000 (Prisantydning)

  Omkostninger
  12 000 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  172 (Pantattest kjøper - lagt ut av megler)
  585 (Tingl.gebyr pantedokument)
  585 (Tingl.gebyr skjøte)
  44 750 (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 1 790 000))

  60 892 (Omkostninger totalt)

  1 850 892 (Totalpris inkl. omkostninger)

  Omk. kjøper beløp
  60892

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon. Det forutsettes av skjøtet tinglyses på ny eier, med mindre det er tatt andre forbehold i budgivningen. 

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 14. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 2 300/2 700/2 600 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

  Meglers vederlag
  Det er avtalt vederlag tilsvarende kr. 52.000,- for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke tilretteleggingsgebyr kr. 19.900,- oppgjørshonorar kr. 5.900,- Meglerforetaket har krav på å få dekket avtalte utlegg i henhold til oppdragsavtale. Alle beløp er inkl. mva. 

Trond Kristoffersen

Megler

Trond Kristoffersen

45 00 77 61

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev