aktiv-eiendomsmegling
Velkommen til Inga F. Gjerdrums vei 15 - Presentert av Odd Andre Engh hos Aktiv Asker!
Velkommen til Inga F. Gjerdrums vei 15 - Presentert av Odd Andre Engh hos Aktiv Asker!

BILLINGSTAD Inga F. Gjerdrums vei 15

Stor innholdsrik villa med flotte uteområder og store oppholdsrom. Meget sentral beliggenhet. Kort vei til skole & bhg.

  • kr 13 900 000
  • BRA-i 274 m²
  • 4 soverom
  • Prisantydningkr 13 900 000
  • Omkostningerkr 348 740
  • Totalpris inkl. omkostningerkr 14 248 740
  • ObjektstypeEnebolig
  • EierformSelveier
  • Byggeår1885
  • Soverom4
  • Tomt1 030.1 m²
  • Eierform tomtEiet
  • 13 900 000 Prisantydning -------------------------------------------------------- Omkostninger 15 100 Boligkjøperforsikring ? fem års varighet (valgfritt) 2 800 Boligkjøperforsikring Help Pluss - ett års varighet (valgfritt) 347 500 Dokumentavgift 240 Panteattest kjøper 500 Tinglysningsgebyr pantedokument 500 Tinglysningsgebyr skjøte -------------------------------------------------------- 348 740 Omkostninger totalt 363 840 (med Boligkjøperforsikring  - fem års varighet) 366 640 (med Boligkjøperforsikring inkludert ett år med Help Pluss) -------------------------------------------------------- 14 248 740 Totalpris. inkl. omkostninger 14 263 840 Totalpris. inkl. omkostninger (med Boligkjøperforsikring  - fem års varighet) 14 266 640 Totalpris. inkl. omkostninger (med Boligkjøperforsikring inkludert ett år med Help Pluss) -------------------------------------------------------- Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning. Det tas forbehold om endringer i offentlige avgifter/gebyrer.

Meld deg på visning!

Påmelding
Plantegning 1. etasje.
Inga F. Gjerdrums Vei 15 er en flott og historisk villa over tre etasjer, med gjennomtenkte valg av farger og materialer som harmonerer med både tidens trender og husets klassiske sjel. Eiendommen ligger i et veletablert boligområde på Billingstad, der nærområdet byr på det meste man trenger i hverdagen. Bredt utvalg av butikker, spisesteder og badeplasser. Boligen har gjennom årene vært godt vedlikeholdt og oppgradert. Sjarmerende eneboligen som kombinerer moderne komfort med klassisk eleganse. Utvendig er det en romslig gårdsplass med dobbelgarasje, mens innvendige er rommene lyse og luftige, med fin flyt mellom stue, spisestue og kjøkken i herregårdsstil. Uteområdene er nylig oppgradert med solrike områder og en barnevennlig hage. 5 minutters gange til henholdsvis lokaltog og buss.
Hallen er romslig og har flislagt gulv med varmekabler, samt vegger malt i tidsriktige farger. Downlights i taket gir et moderne preg, og det er godt med lagringsplass for klær i en plassbygd garderobeløsning.

Inga F. Gjerdrums vei 15, Akershus

  • Tomt
    1030.1m²

    Beskrivelse av tomt
    Pent opparbeidet tomt med gressplen, blomsterbed, prydbusker, hekkeplanter og frukttrær. Sentralt beliggende på Billingstad med gode buss og togforbindelser. Nærhet til butikker og skole.

    Beliggenhet
    Inga F. Gjerdrums vei 15 har en attraktiv og solrik beliggenhet i et veletablert boligområde på Billingstad i Asker. Rolig og fredelig boligområde med umiddelbar nærhet til naturskjønne omgivelser. Fra eiendommen er det kort vei til barneskole, matbutikk, tog og buss. Nærområdet byr på flotte turmuligheter, bl.a. den idylliske kyststien fra Holmen mot Nærsnes. Området grenser dessuten mot Vestmarka og her finnes utallige tur- og sykkelstier. Tur til toppen av Skaugumsåsen med flott utsikt over Askerbygda, Bærum og Oslo er populær søndagsutflukt for de som bor på Billingstad. Vestmarkssetra en kort biltur unna. Her finner man lysløype og mil på mil med skiløyper på vinteren og flotte turveier på sommeren. En tur innom Gupu serveringssted for den berømte sjokoladekaken er noe man skal prøve. Det kjøres normalt også spor ved Billingstad barneskole og herifra kan man også gå opp i Vestmarka. Noen minutters sykkeltur til den nyoppussede Lynbanen med sandvolleyballbane, grusbane, fotballbinge sykkel/cross og lekestativer. Om vinteren er det skøytebane og akebakke her. Her avholdes også den årlige Lyn-festen som er et "must" for alle barnefamilier på Billingstad. På Billingstad er det et aktivt idrettsmiljø i BIF, Billingstad Idrettsforening, som har kunstgressbane oppe ved barneskolen. De eldre barna drar til Holmen idrettsanlegg som har ishall, kunstgressbane, turnhall, innendørs klatrevegg, lysløyper og tennisbaner. Gyssestad båthavn med muligheter for flotte båtturer i Oslos skjærgård, er få minutter unna. Fra eiendommen er det kort avstand til handlemuligheter på Holmen senter, Slependen senter og Sandvika Storsenter med alt av forretninger og servicetilbud. Sandvika Storsenter har et bredt tilbud av forretninger, cafeer og spisesteder. Senteret er et av Norges største kjøpesenter med 200 butikker og spisesteder, så her har de noe for enhver smak. I Sandvika og Asker finner du kino og kulturhus. Det er også kort vei til IKEA. Det kan også være verdt å nevne at det er kort vei til Asker sentrum. Her har du tilgang til alle tenkelige servicetilbud for mennesker i alle aldre; ypperlige shoppingmuligheter, intime cafeer, gode restauranter, varierte kunstgallerier, spennende uteliv og ellers alt hva Asker har å tilby av fasiliteter og servicetilbud. Asker er kjent for å være en av landets mest populære kommuner å bo i. Asker er kjent for en vakker og varierende natur, aktiv sentrumskjerne, et mangfold av fritidsaktiviteter både for barn og voksne, godt kollektivt tilbud retning Oslo og Drammen. Asker har en lang kystlinje med et aktivt båt- og strandliv, samt marka med mulighet for toppturer med flott utsikt, og andre markerte tur- og skiløyper. Risenga idrettspark kan tilby et rikt tilbud av idrettsaktiviteter både for barn og voksne, her har også Frisk Asker og Asker Aliens sine hjemmebaner.

    Barnehage/skole/fritid
    Boligen sokner til Billingstad barneskole og Torstad Ungdomsskole. Flere barnehager i nærhet til eiendommen. Forøvrig er det enkel kollektiv transport til Sandvika, Valler og Nesbru videregående.

    Offentlig kommunikasjon
    Fra eiendommen er det gangavstand til bussholdeplass med god kommunikasjon retning Sandvika og Asker sentrum som er knutepunkter for offentlig kommunikasjon og ekspressavganger til Oslo. Billingstad togstasjon ligger ca. 500 meter gange fra eiendommen med gode togforbindelser.

    Byggemåte
    Hovedhuset med grunnmur av naturstein. Etasjeskillere i tre. Yttervegger i hovedbygg med tømmer/laft med liggende trekledning. Tilbygg oppført på ringmur i Leca. Isolert bindingsverk i tre med liggende kledning. Saltak tekket med betongtakstein. Frittstående dobbelgarasje oppført med støpt såle mot mark. Ringmur av Leca. Reisverk i tre med stående kledning. Saltak i trekonstruksjon tekket med betongtakstein. Leddport med elektrisk portåpner. Det er registrert større sprekk i betonggulv med utglidning mot hus. Synlige loddavvik på vegger i front. Tiltak må påregnes. Ikke videre tilstandsvurdert. Godt vedlikeholdt bolig med normal bruksslitasje ihht alder. Eldre boliger har naturligvis store avvik sett opp mot dagens krav. Det gis tilstandsgrader ihht standarden som denne rapporten bygger på med noen skjønnsmessige vurderinger. Bruken av boliger i dag, sammenlignet med tidligere bruk, er drastisk endret med tanke på innvendig fuktproduksjon (økt bruk av våtrom osv) noe som stiller strengere krav til god ventilering/utlufting for å hindre skader som følge av dette. Kjeller er innredet, det er enkelte vegger som er utlektet mot terreng. Hovedsakelig synlige murvegger/naturstein. På generelt grunnlag gjøres det oppmerksom på at innkledning av mur og betongkonstruksjoner under bakkenivå må betraktes som en risikokonstruksjon, med fare for fukt og råteskader dersom drenering/fuktsikring ikke har tilfredsstillende funksjon. Det ble funnet synlige tegn til fuktgjennomslag i rom under terreng. Boder, kjellerstue og teknisk rom har synlige tegn til saltutslag og avskaling av puss og maling. Riss/sprekk i eldre mur flere steder. Kjeller: Vegger: Malte murvegger, trepanel, fliser på bad Himling: Trepanel Gulv: Betonggulv, fliser 1.etg: Vegger: Trepanel, tapet, malte slette plater Himling: Trepanel, malte slette plater Gulv: Tregulv, parkett fliser Loftetasje: Vegger: Trepanel, malte slette plater, tapet, brytspanel, fliser på bad Himling: Malt trepanel Gulv: Parkett Vi gjør oppmerksom på at boligen er oppført iht. andre krav og byggeforskrifter enn de som gjelder pr. i dag, da det er byggeforskrifter på oppføringstidspunktet som var gjeldende. For ytterligere informasjon om byggemåte se tilstandsrapport som ligger vedlagt. Det er viktig at interessenter setter seg grundig inn i rapporten. Som kjøper anses man kjent med de opplysninger som tydelig gis i en offentlig godkjent tilstandsrapport. Interessenter oppfordres til å kontakte bygningssakyndig ved eventuelle bygningstekniske spørsmål.

    Sammendrag selgers egenerklæring
    Kjenner du til om det er/har vært feil tilknyttet våtrommene, f.eks. sprekker, lekkasje, råte, lukt eller soppskader? Sprekk i 1 av flisene på hovedbad. Kjenner du til om det er/har vært problemer med drenering, fuktinnsig, øvrig fukt eller fuktmerker i underetasje/kjeller? Vi har aldri lagt merke til noe form for fukt, men henviser til rapport fra takstmann. Kjenner du til om det er/har vært f.eks. sprekker i mur, skjeve gulv eller lignende? Huset er fra 1885 og har dermed visse ujevnheter. Evtl. sprekker i mur har vært stabil siden vi flyttet inn i 2015. Kjenner du til om det er/har vært utført arbeid på el-anlegget eller andre installasjoner (f.eks. oljetank, sentralfyr, ventilasjon)? - Direkte koblet VVB pga varmegang i stikk - bytte to stk utestikk, opplegg og tilkobling to stk markiser, reparere belysning i kjeller. Bygge om tavle til kravene i NEK 2018(jordfeilautomater, overspenningsvern) - Tilrettelegging for el-bil lading - Ny belysning (down-lights) i store deler av huset Har du ladeanlegg/ladeboks for elbil i dag? Zaptec Go, ny i 2024 - strømkrets er lagt opp til 32kw. Kjenner du til om det har vært utført arbeid på terrasse/garasje/tak/fasade? Installasjon av ny elektrisk garasjeport i 2023 Ny støttemur sør for gardsplassen 2022 Radonmembran i forbindelse med nye fliser i kjelleren. Er det andre forhold av betydning ved eiendommen som kan være relevant for kjøper å vite om (f.eks. rasfare, tinglyste forhold eller private avtaler)? Boligen disponerer visse eiendeler i ett fellesskap med 5 andre boligenheter. Disse er ikke tinglyst: Bolig disponerer 1 stk garasje (første enhet fra veien) i fellesgarasjeanlegg, i tillegg til garasje på egen tomt. Kjøper disponerer 1/6 del av felles grønnareal inkludert sandkasse og trampoline. Kjøper disponerer gjesteparkering på felles parkingsplass. Tilleggskommentar Vi har opplevd at elektrisk markise i venstre vindu i dagligstuen ikke har fungert pålitelig i det siste.

    Innhold
    Kjeller: Kjellerstue, bad m/badstue, teknisk rom, bod (bod + kjølerom ikke målbart areal) 1.etg: Vindfang, kjøkken, tv-stue, stue, vaskerom, bibliotek, entrè/hall, wc x 2, spisestue Loft: 4 soverom, gang, bad, klesrom

    Standard
    Entré: Eiendommen har et pent og velstelt inngangsparti med flott beplantning og en romslig, asfaltert gårdsplass med gode parkeringsmuligheter. Fra innkjørselen er det adkomst til en frittstående dobbelgarasje, i tillegg til parkeringsplass på fellesområdet. Innkjørselen er stor nok til å enkelt romme én til to biler. Fra gårdsplassen leder velholdte stier til en dobbel inngangsdør med overbygg, hvor det er hyggelig å ønske gjestene velkommen. Hallen er romslig og har flislagt gulv med varmekabler, samt vegger malt i tidsriktige farger. Downlights i taket gir et moderne preg, og det er godt med lagringsplass for klær i en plassbygd garderobeløsning. Det er også rom for ytterligere oppbevaringsmøbler. Fra hallen er det adkomst til en sjarmerende spisestue. Spisestue: Fra hallen går du videre inn i spisestuen, som oppleves som svært lys og luftig takket være ekstra takhøyde, synlige takbjelker og store vindusflater som slipper inn rikelig med naturlig lys. Veggene er malt i en tidsriktig fargetone som skaper en fin kontrast til det flotte tregulvet. Rommets praktiske utforming gir fleksible møbleringsmuligheter, og her er det god plass til et stort spisebord, perfekt for å samle familie og venner. Midt i rommet er det montert en åpen peis som gir en varm og koselig atmosfære på kalde vinterdager. Peisen fungerer også som en ekstra varmekilde i de kaldeste månedene. Stue: TV-stuen har en fleksibel planløsning med flere naturlige soner for møblering. Store vindusflater gir godt lysinnslipp, og det er fin flyt mellom tv-stuen og den tilstøtende stuen. Tregulvet gir en flott kontrast til rommets nøytrale fargetoner, og den åpne peisen tilfører både varme og hygge. Stuen følger samme stil, med god plass til sofamøblement. Veggene er tapetsert, som sammen med 1-stavs parketten gir rommet en elegant finish. Kjellerstue: Fra hallen leder en trapp ned til kjellerstuen, et flerbruksrom av god størrelse som i dag benyttes som kjellerstue, med tilrettelagt plass for en sovealkove. Dette rommet er ideelt som en ekstra TV-stue, ungdomsrom eller aktivitetsrom for de minste. Flislagt gulv med varmekabler og murvegger gir rommet en rustikk og sjarmerende stil som harmonerer godt med resten av boligen. Kjøkken: Kjøkkenet har en koselig herregårdsstil med originale tømmervegger og ligger praktisk ved stuen og TV-stuen. Den gjennomtenkte utformingen gir store arbeidsflater og rikelig med oppbevaringsplass i skuffer og skap. Innredningen strekker seg langs tre vegger, med integrert oppvaskmaskin, kombinert kjøl- og fryseskap, og komfyr. Kjøkkenfrontene er lyse og profilerte, mens benkeplaten er i tre. Over deler av benkeplaten er det fliser som gjør rengjøring enkelt. Uteplasser: Eiendommen har flere flotte uteplasser, inkludert en terrasse på 54 kvm som ligger på boligens sørside med adkomst til hagen. Terrassen og hagen byr på gode solforhold, og det er rikelig med plass til både loungeområde, spiseplass og grill. En del av uteplassen har takoverbygg med varmelamper, noe som gjør det mulig å nyte sene sommerkvelder selv når temperaturen faller. Hagen er barnevennlig og perfekt for lek og ballspill, med plen, prydbusker og blomsterbed som skaper et frodig utemiljø. Hekken strekker seg rundt eiendommen gir god skjerming fra innsyn. Soverom: Boligen har fire romslige soverom i andre etasje. Hovedsoverommet har god plass til dobbeltseng, nattbord og oppbevaringsmøbler. Ved siden av hovedsoverommet finner du en innredet garderobe med plassbygde hyller og en stor, åpen garderobeløsning. De andre soverommene er også av god størrelse og egner seg utmerket som barnerom, kontor, hobbyrom eller gjesterom. Bad og vaskerom: Boligen har to bad, ett i andre etasje og ett i kjelleren, samt et separat vaskerom og to toalettrom i første etasje. Badet i andre etasje er fra 1997 og har en eldre standard. Det er innredet med flislagt innredning, to vasker, speil, dusjhjørne med glassdør, frittstående badekar og toalett. Badet i kjelleren har ukjent alder og er utstyrt med veggmontert vask, speil og dusjnisje med glassbyggerstein og to dusjer. Fra badet er det adkomst til en badstue. Det praktiske vaskerommet i første etasje har opplegg for vaskemaskin og tørketrommel, samt rikelig med oppbevaringsplass i garderobeskap. Eiendommen er gjennomgått av en bygningskyndig og det er utarbeidet en tilstandsrapport. Denne er vedlagt salgsoppgaven. Nedenfor følger informasjon om forhold som har fått TG 2 og TG 3.   Forhold som har fått TG2: Krypekjeller Uavklart situasjon, men konstruksjonen kan ha skadepotensial. (avvik ihht NS 3600:2018) Dårlig fall fra konstruksjonen Yttervegger Avflassing av overflatebehandling på isbord og enkelte vindskier Vinduer og ytterdører Settes på bakgrunn av alder og slitasje på de eldste vinduene. Loft (konstruksjonsoppbygging) Settes på bakgrunn av tegn til mus på kaldtloft over entrè/hall Balkonger, verandaer og lignende Rekkverk tilfredsstiller ikke dagens krav til 100 cm. Bad kjeller - Overflate vegger og himling Naturlig avtrekk (avvik NS 3600:2018) Bad kjeller - Overflate gulv Avvik på fall (ukjent forskrift som er gjeldene) Svertesopp i elastisk fugemasse Bad kjeller - Membran, tettesjiktet og sluk Velges da det er påvist forhøyede verdier av fukt med fare for fukt og råteskader.(avvik ihht NS 3600:2018) Ytterligere undersøkelser bør foretas. Usikkerhet rundt alder/bruk av membran Bad loft - Overflate vegger og himling Sprekk i fuger Sprekk i fliser Naturlig avtrekk Bad loft - Overflate gulv Avvik på fall ihht TEK 97 Riss i fuger Sprekk i flis Bad loft - Membran, tettesjiktet og sluk Alder/slitasje på membran Vaskerom - Overflate vegger og himling Naturlig avtrekk fra "våtrrom" anset som avvik ihht NS 3600:2918 Vaskerom - Overflate gulv Manglende spalte ved dørterskel. (avvik NS 3600:2018) Hakk/avskaling i flis Vaskerom - Membran, tettesjiktet og sluk Membran ikke konstatert. Alder og slitasje. Ingen sprutsikring ved vask (våtsone) Kjøkken Feilmontering av skapdører Mindre hakk og svellinger Kjeller - Veggenes og himlingens overflater Settes på bakgrunn av synlige saltutslag i vegger, samt riss/sprekker Velges da det er påvist forhøyede fuktverdier med fare for fukt og råteskader.(avvik ihht NS 3600:2018) Ytterligere undersøkelser bør foretas. Kjeller - Gulvets overflate Avskaling av maling på betonggulv i kjølerom Bom (hulrom) under fliser, samt riss/sprekk i fuger Kjeller - Fuktmåling og ventilasjon Naturlig ventilasjon via vinduer og 1 ventil i vegg Forhøyede verdier av fukt i vegg på kjølerom. (se punkt 9.1.1) Varmtvannsbereder TG 2: Forventet levetid er oppnådd. (kan likevel ha flere år igjen med god funksjon) (Korrosjon innvendig i bereder er avhengig av vannets oksygen og kloridinnhold. Varmeelement har kortere levetid enn selve berederen.) Ventilasjon Naturlig avtrekk på toalettrom. (avvik NS 3600:2018) Naturlig avtrekk vurderes til TG 2 - ut i fra funksjon. Forhold som har fått TG3: Byggegrunn, fundamenter, grunnmur, drenering og sikring mot vann og fuktighet Grunnmursplast er ikke påvist på deler av grunnmur. Usikkerhet rundt alder på drenering/fuktsiring Sprekk riss i grunnmur Takstmannens prisvurdering ved utskiftning antas mer enn Kr. 300 000 Terrengforhold Fall mot grunnmur (avvik ihht NS 3600:2018) Utbedres og kostnadsestimeres sammen med punkt 1.1 Undertak, lekter og yttertekking (taktekkingen) Manglede snøfangere på tak ihht. NS 3600:2018 og Byggforsk detaljblad 525.931. (Det er tatt vurdering av at yttertekking er glatt med en helningsgrad på 30 grader. Takstmannens prisvurdering ved utskiftning antas mellom Kr. 50.000. - og 100.000.- WC og innvendige vann- og avløpsrør Deler av VA-installsjonen har oppnådd/nærmer seg forventet tid for utskiftning. (rør i støpejern, sluk på vaskerom). Kostnadsutbedring er ikke mulig å si da rør er delvis skjult. Det må innhentes priser fra fagperson.

    Innbo og løsøre
    Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse. 

    Hvitevarer
    Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

    Moderninseringer og påkostninger
    Hjemmelshaver opplyser om følgende: - Yttervegger etterisolert på -80 tallet - Vinduer med 1 og 2 lags glass fra 1982-1986 - Balkongdør fra 2006 - Taktekking og loftetasje gjenoppbygget etter brann i 1997 - Ny veranda og platting 2021 - Hovedbad 1997/1998 - 2 stk gjestetoalett fra 2013 - Oppgradert sikringsskap 2019, - El-billader 2023 - 2021 nye downlights i hele huset - 2022 ny varmepumpe i tv -stue Boligen ble omfattende oppgradert i 2013 med nye gulv i mange av rommene, nye toalettrom, og ny overflatebehandling på det fleste rom.

    TV/Internett/bredbånd
    Telenor Bredbånd 500 Mbps - kr. 999,- Sector Alarm kr. 450,-

    Parkering
    Parkering i frittstående dobbelgarasje med elektrisk leddport og portåpner.

    Forsikringsselskap
    Fremtind

    Polisenummer
    23861273

    Radonmåling
    Det gjøres oppmerksom på utleiers plikt til å radonmåle utleieenheter. Målt årsmiddelverdi skal være under 200 Bq/m3 (becquerel per kubikkmeter) i oppholdsrom. I tillegg skal tiltak for å redusere radonnivået alltid gjennomføres dersom det overstiger 100 Bq/m3. Det er tidligere målt høye forekomster av radon i kjeller. Det anbefales å kontakte firma med spesialkompetanse på området for utvidet kontroll og videre anbefalinger. Hjemmelshaver opplyser om at det er lagt radonsperre under fliser i kjellerstue, ellers ingen andre tiltak mot radon.

    Diverse
    Areal i salgsoppgaven er hentet fra tilstandsrapporten. Boligens areal oppgis i BRA (bruksareal), som deles i underkategoriene BRA-i (arealet innenfor boenheten), BRA-e (arealet utenfor boenheten(e) og som tilhører denne, slik som for eksempel boder hvor adkomsten er utenfor boenheten), og BRA-b (arealet av innglasset balkong, veranda eller altan når denne er tilknyttet boenheten). TBA er arealet av terrasser, åpne balkonger og åpen altan tilknyttet boenheten.

    Prisantydning inkl. omkostninger
    13 900 000 Prisantydning -------------------------------------------------------- Omkostninger 15 100 Boligkjøperforsikring ? fem års varighet (valgfritt) 2 800 Boligkjøperforsikring Help Pluss - ett års varighet (valgfritt) 347 500 Dokumentavgift 240 Panteattest kjøper 500 Tinglysningsgebyr pantedokument 500 Tinglysningsgebyr skjøte -------------------------------------------------------- 348 740 Omkostninger totalt 363 840 (med Boligkjøperforsikring  - fem års varighet) 366 640 (med Boligkjøperforsikring inkludert ett år med Help Pluss) -------------------------------------------------------- 14 248 740 Totalpris. inkl. omkostninger 14 263 840 Totalpris. inkl. omkostninger (med Boligkjøperforsikring  - fem års varighet) 14 266 640 Totalpris. inkl. omkostninger (med Boligkjøperforsikring inkludert ett år med Help Pluss) -------------------------------------------------------- Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning. Det tas forbehold om endringer i offentlige avgifter/gebyrer.

  • Oppvarming
    Panelovner Varmekabler på bad, vaskerom, hall/entrè, vindfang og kjellerstue 2 stk luft-luft varmepumpe 6 ildsteder (4 åpne peiser)

    Info strømforbruk
    Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer: 2023: 37,769 kwh og 2022: 31,708 kwh. Snitt: 34,739 kwh.

    Energiklasse
    G

    Info energiklasse
    Alle som skal selge eller leie ut eiendom må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler.

  • Kommunale avgifter
    15129

    Kommunale avgifter år
    2023

    Info kommunale avgifter
    De kommunale avgiftene omfatter vann- og avløpsgebyr, renovasjonsgebyr samt feie- og tilsynsavgift. Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjon i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle kommunale endringer av gebyr/avgift

    Info om eiendomsskatt
    Det er ikke eiendomsskatt i Asker kommune per dags dato.

    Formuesverdi primær
    2518987

    Formuesverdi primær år
    2022

    Formuesverdi sekundær
    9536074

    Formuesverdi sekundær år
    2022

    Andre utgifter
    Utover det som er nevnt under punktet «kommunale avgifter» påløper kostnader til for eksempel strøm, fyring/brensel, forsikring, innvendig/utvendig vedlikehold og abonnement til tv og internett. Snørydding og strøing (sameiet og egen gårdsplass) ca. 4,170 NOK pr år.

    Tilbud lånefinansiering
    Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester.

  • Tinglyste heftelser og rettigheter
    På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: Heftelser i eiendomsrett: 1930/905139-1/100 04.09.1930 ELEKTRISKE KRAFTLINJER 1934/904162-1/100 16.02.1934 BESTEMMELSE OM VEG 1968/2851-2/100 02.05.1968 BESTEMMELSE OM BEBYGGELSE Bestemmelse om vann/kloakkledning Bestemmelse om veg 1969/3874-1/100 19.05.1969 BESTEMMELSE OM VEG 1975/19816-1/100 12.12.1975 BEST. OM VANN/KLOAKKLEDN. GJELDER DENNE REGISTERENHETEN MED FLERE 1981/4613-1/100 10.03.1981 ERKLÆRING/AVTALE Vedr. privat felles vann- og spillvannsledning 1981/17939-1/100 24.08.1981 BEST. OM ADKOMSTRETT Med flere bestemmelser 1855/900001-1/100 13.04.1855 REGISTRERING AV GRUNN Denne matrikkelenhet utskilt fra: KNR: 0220 GNR: 32 BNR: 7 1919/900139-1/100 15.08.1919 REGISTRERING AV GRUNN Utskilt fra denne matrikkelenhet: KNR: 0220 GNR: 32 BNR: 23 1919/900219-1/100 14.11.1919 REGISTRERING AV GRUNN Utskilt fra denne matrikkelenhet: KNR: 3203 GNR: 32 BNR: 24 1934/900030-1/100 16.02.1934 REGISTRERING AV GRUNN Utskilt fra denne matrikkelenhet: KNR: 3203 GNR: 32 BNR: 32 1950/3963-1/100 22.05.1950 REGISTRERING AV GRUNN Utskilt fra denne matrikkelenhet: KNR: 3203 GNR: 32 BNR: 55 1972/403477-1/100 29.03.1972 REGISTRERING AV GRUNN Utskilt fra denne matrikkelenhet: KNR: 3203 GNR: 32 BNR: 100 1972/403478-1/100 29.03.1972 REGISTRERING AV GRUNN Utskilt fra denne matrikkelenhet: KNR: 3203 GNR: 32 BNR: 111 1972/403479-1/100 29.03.1972 REGISTRERING AV GRUNN Utskilt fra denne matrikkelenhet: KNR: 3203 GNR: 32 BNR: 114 1972/403480-1/100 29.03.1972 REGISTRERING AV GRUNN Utskilt fra denne matrikkelenhet: KNR: 3203 GNR: 32 BNR: 152 1980/3758-1/100 20.02.1980 REGISTRERING AV GRUNN Utskilt fra denne matrikkelenhet: KNR: 3203 GNR: 32 BNR: 232 1980/3759-1/100 20.02.1980 REGISTRERING AV GRUNN Utskilt fra denne matrikkelenhet: KNR: 3203 GNR: 32 BNR: 233 1980/3760-1/100 20.02.1980 REGISTRERING AV GRUNN Utskilt fra denne matrikkelenhet: KNR: 3203 GNR: 32 BNR: 234 1980/27912-1/100 31.12.1980 REGISTRERING AV GRUNN Utskilt fra denne matrikkelenhet: KNR: 3203 GNR: 32 BNR: 240 1980/27913-1/100 31.12.1980 REGISTRERING AV GRUNN Utskilt fra denne matrikkelenhet: KNR: 3203 GNR: 32 BNR: 241 1980/27914-1/100 31.12.1980 REGISTRERING AV GRUNN Utskilt fra denne matrikkelenhet: KNR: 3203 GNR: 32 BNR: 242 1980/27915-1/100 31.12.1980 REGISTRERING AV GRUNN Utskilt fra denne matrikkelenhet: KNR: 3203 GNR: 32 BNR: 243 1980/27916-1/100 31.12.1980 REGISTRERING AV GRUNN Utskilt fra denne matrikkelenhet: KNR: 3203 GNR: 32 BNR: 244 1980/27917-1/100 31.12.1980 REGISTRERING AV GRUNN Utskilt fra denne matrikkelenhet: KNR: 3203 GNR: 32 BNR: 245

    Ferdigattest/brukstillatelse
    Det foreligger ferdigattest som omhandler tilbygg. Det foreligger midlertidig brukstilltalese som omhandler nybygg datert 01.09.1970 Det er kontrollert tegninger fra doctorg.no. Det er kun mindre avvik på plantegning i 1.etg. (vegg mot kjøkken), det er ikke funnet plantegning av kjeller eller loftetasje. Avvik ikke mulig å bedømme. Det er funnet ferdigattest på tilbygg/påbygg datert 30.09.98. Kjellerrom tilfredsstiller ikke dagens krav til varig opphold da det ikke er rømningsvindu samt lav takhøyde.

    Vei, vann og avløp
    Eiendommen har adkomst fra offentlig vei. Tilknyttet offentlig vann og avløp via privat stikkledning.

    Regulerings- og arealplanner
    Kommuneplaner Id 2020100 Navn Kommuneplan for Asker 2023 - 2035 Plantype Kommuneplanens arealdel Status Endelig vedtatt arealplan Ikrafttredelse 13.06.2023 Reguleringsplaner Id 022062 Navn Vestengen Plantype Eldre reguleringsplan Status Endelig vedtatt arealplan Ikrafttredelse 18.11.1969 Delareal 147 m Formål Felles avkjørsel Id 022061 Navn Billingstadsletta I Plantype Eldre reguleringsplan Status Endelig vedtatt arealplan Ikrafttredelse 22.09.1967

    Legalpant
    Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt, og kommunale avgifter/gebyrer. 

  • Lovanvendelse
    Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.    Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.   Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.    Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

    Budgivning
    Budgivning i forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form. Budgivning utenfor forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

    Omk. Kjøper beskrivelse
    13 900 000 Prisantydning -------------------------------------------------------- Omkostninger 15 100 Boligkjøperforsikring ? fem års varighet (valgfritt) 2 800 Boligkjøperforsikring Help Pluss - ett års varighet (valgfritt) 347 500 Dokumentavgift 240 Panteattest kjøper 500 Tinglysningsgebyr pantedokument 500 Tinglysningsgebyr skjøte -------------------------------------------------------- 348 740 Omkostninger totalt 363 840 (med Boligkjøperforsikring  - fem års varighet) 366 640 (med Boligkjøperforsikring inkludert ett år med Help Pluss) -------------------------------------------------------- 14 248 740 Totalpris. inkl. omkostninger 14 263 840 Totalpris. inkl. omkostninger (med Boligkjøperforsikring  - fem års varighet) 14 266 640 Totalpris. inkl. omkostninger (med Boligkjøperforsikring inkludert ett år med Help Pluss) -------------------------------------------------------- Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning. Det tas forbehold om endringer i offentlige avgifter/gebyrer.

    Omk. kjøper beløp
    348740

    Betalingsbetingelser
    Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

    Hvitvaskingsreglene
    Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

    Personopplysningsloven
    Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

    Boligselgerforsikring
    Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 14. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

    Boligkjøperforsikring
    Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring og Boligkjøperforsikring Pluss fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring, med tillegg av fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Boligkjøperforsikring Pluss betales årlig. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Det gjøres oppmerksom på at boligkjøperforsikring kun kan tegnes av forbruker. Meglerforetaket mottar kr 4 200/4 600/5 000 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av Boligkjøperforsikring Pluss.

Odd André Engh

Megler

Odd André Engh

90 04 49 17

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev