aktiv-eiendomsmegling
Solgt
Velkommen til Vestre Billingstad og Satellittfaret 4
Velkommen til Vestre Billingstad og Satellittfaret 4

BILLINGSTAD Satellittfaret 4

Nydelig bolig med høy standard fra 2020 - Solrik balkong på 9 kvm. - "Alt" inkl. i fk. - Heis - Herlige fellesarealer

 • kr 4 100 000
 • BRA 49 m²
 • 1 soverom
 • Prisantydningkr 4 100 000
 • Omkostningerkr 115 542
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 4 215 542
 • ObjektstypeLeilighet
 • EierformEierseksjon
 • Byggeår2020
 • Soverom1
 • ArealP-rom 49 m²
 • Felleskostnaderkr 2 920
 • Tomt5 491 m²
 • Eierform tomtEiertomt
 • 4 100 000,- (Prisantydning) 0,- (Andel av fellesgjeld)   Omkostninger: 8 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 102 500,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 100 000,00))   115 542,- (Omkostninger totalt)   4 215 542,- (Totalpris inkl. omkostninger)
Svært god planløsning med store, gode rom
Ferdigstilt i slutten av 2020 Lekker bolig med høy standard Felleskostnader som inkluderer fyring/varmtvann, internett m.m. Sydvestvendt balkong på 9 kvm. Heisadkomst Store vindusflater (3-lags) Optimal planløsning med store, gode rom Heisadkomst Mulighet for kjøp/leie av garasjeplass* Fjernvarme og balansert ventilasjon Ingen fellesgjeld To kjellerboder på tilsammen 9 kvm Felles skismøringsbod, sykkelbod og sykkel vaskerom i lukket anlegg på garasjeplan Gjesterom til utleie i sameiet Nydelige, grønne fellesarealer Trygge boforhold med bilfrie fellesarealer
Vindusflater mot sydvest gir flotte sol og lysforhold - Merk de store vindusflatene og det lyse uttrykket

Satellittfaret 4, Viken

 • Tomt
  5491m²

  Beskrivelse av tomt
  Nydelige fellesarealer med store grønne lunger og interne gangveier mellom bebyggelsen. Det er blant annet lekeplass, fotballbane (cageball), volleyballbane, lekeapparater m.m. til felles bruk for beboerne i sameiet/boligfeltet.

  Beliggenhet
  Flott internbeliggenhet i "nytt" boligfelt på Vestre Billingstad i fine og rolige omgivelser. Kort gangavstand til tog fra Billingstad togstasjon og til bussholdeplass ved Nedre Berger hvor buss 250 går ca. hvert 15. minutt til Oslo (hvert 10. minutt i rushtiden). Det er også kort vei til marka med fine turområder, sjøen med båthavner, badestrender og dagligvarebutikker. Det er videre gangavstand til barnehager og skoler på alle trinn. Det vil også bli bygget et nytt lokalt nærsenter på området i tillegg til eksisterende butikker i området på Nesbru og Holmen Senter. Om du ønsker et bredt tilbud innen forretninger og servicetilbud er det kort vei til Sandvika, samt Holmen Senter og Asker sentrum, alle med rikt utvalg av butikker, kaféer, restauranter. Bergerløkka er en del av en større utbygging på vestre Billingstad. Fullt utbygget vil vestre Billingstad bli hjemplassen til rundt 4000 mennesker i alle aldre fordelt på omlag 1700 nye boliger med varierende størrelser og arkitektur. Denne utbyggingen er den største i Asker, og kommunen har deltatt aktivt i planleggingen for å sikre sin visjon om å skape et helt nytt boligområde der folk skal trives fra dag én. Dette første byggetrinnet grenser til friområde mot vest og Neselva i nord og øst. Mot syd avgrenses området mot friareal og barnehage. Dette er et urbant, attraktivt og ikke minst levende boligområde hvor bokvalitet sikres med blant annet sterk fokus på gode inkluderende uteområder. Her er det frodige og grønne tun og passasjer som binder delområdene sammen. Disse grønne lungene opparbeides og beplantes slik at de skal fungere som både oppholdsrom og møteplass for store og små. Det har vært viktig i planleggingsfasen av dette nye prosjektet å tilrettelegge for en moderne boform med mulighet for å bo grønt og landlig samtidig med god kommunikasjon. Gangavstand til tog og buss med gode forbindelser til Asker, Sandvika og Oslo. Det er også et godt utbygget sykkelveinett som gjør det mulig å sykle til jobb eller til marka. På Vestre Billingstad åpnes det for en moderne og grønnere livsstil med blant annet godt tilrettelagt lademulighet for bil og sykkel, samtidig som det er et fint sykkel- og bildelingskonsept hvor man kan ha tilgang til bil og sykkel uten å eie selv (se Otto.no).

  Adkomst
  Adkomst via Bergerveien. Det vil skiltes ved oppsatte fellesvisninger.

  Bebyggelse
  Hovedsakelig blokkbebyggelse i området.

  Barnehage/skole/fritid
  Omtrent midt det nye boligområdet, på Birøkterkollen, kommer det stor barnehage. Fra før det en rekke skoler og barnehager et kort stykke unna. Holmentoppen og Holmen barnehage ligger i kort avstand fra din nye leilighet. Læringsverkstedet barnehage ligger i kort avstand fra Billingstad togstasjon. Billingstad barnehage har fem avdelinger og ligger ca. 2,3 km fra den nye leiligheten din. Til Hvalstad barneskole vil ny gang- og sykkelvei være etablert når de første flytter inn på Bergerløkka. På Mellom-Nes (800 m) er det både barnehage og barneskole. Samme avstand til Torstad ungdomsskole og nye Landøya skole, som er under bygging. Nesbru videregående skole i Bergerveien er nærmeste nabo.

  Byggemåte
  Tre- og murkonstruksjon, utvendig forblendet med teglstein. Det er ingen nøyaktig kjennskap til hvilken type byggegrunn det er på eiendommen. Antatt fundamentert på støpte såler på fast grunn eller faste, komprimerte masser. Flat takonstruksjon antatt tekket med membran eller takpapp.

  Sammendrag selgers egenerklæring
  -Det er mus og rotter i området (som overalt i Norge). Skadedyrfirma kontrollerer og har feller ute. Det er ikke et unormalt problem så vidt meg bekjent. -Fant ett skjeggkre ved innflytting og ett sølvkre, disse ble fanget. Satt ut feller med åte i etterkant, men det kom ingen i fellene. Har heller ikke observert noe mer siden. Har hatt veldig fokus på det og ser ofte etter det.

  Innhold
  Entré, bad/wc, soverom, åpen kjøkkenløsning, stue med utgang til balkong. I tillegg medfølger det to kjellerboder.

  Standard
  Hvit mattlakket kjøkkeninnredning med profilerte fronter. Integrert kjøleskap med fryser, komfyr, induksjonstopp, og oppvaskmaskin. Stål vaskekum nedfelt i laminat benkeplate. Det er montert føler i kjøkkenbenken med vannstoppventil i fordelerskap. Felles mekanisk avtrekksvifte. Baderom med fliser på vegger og gulv med varmekabler. Det er servant med servantskap, overskap med speildører, toalett med glass og stål sisterne, hjørnedusj med innfellbare glassdører nedsenket gulv i dusjen. Opplegg for vaskemaskin. Sydvestvendt balkong i murkonstruksjon med trefliser på ca. 9kvm. med utgang fra stuen. Det er elektrisk markise, utelys og dobbel stikkontakt på balkongen. Rekkverk i stål og glass. Høyden på rekkverket er 105 cm. Vinduer med 3-lags glass produsert i 2020. Balkongdør med 3-lags glass produsert i 2020. Lyd og brannklassifisert entredør med kikkehull. Innvendige hvite trefyllingsdører. Dør med glassruter til stuen. På gulvene er det 3-stavs parkett. Det er malte slette veggoverflater. Malte takoverflater. Takhøyden er 248 cm og 225 cm Div. teknisk/utstyr: -Avløpsrør i plast, Støpejern. -Det er felles brannvarslingsanlegg for gården, og sprinkleranlegg i leiligheten. -Fordelerskapet er plassert på badet. -Det er avløp fra fordelerskapet og det er vannstoppeventiler med føler i kjøkkenbenken. -Stoppekranene er plassert i fordelerskapet, og det er stoppekraner i kjøkkenbenken. -Skjult elektrisk anlegg med automatsikringer. Sikringsskapet er plassert i entre med automatsikringer. Det er 40 amp hovedsikring. -Vannbåren varme med via radiatorer. -Balansert ventilasjon

  Innbo og løsøre
  Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  TV/Internett/bredbånd
  Sameiet har avtale om internett-leveranse via global connect.

  Parkering
  For hele Bergerløkka (Felt B1-B9) er det avsatt felles parkeringsplasser i gatetun og garasjekjellere. Alle eierseksjonssameier innenfor Bergerløkka har lik bruksrett til plassene og adkomstrett til disse. Gjesteparkeringer registreres via app både for gjesteparkeringene utendørs og innendørs. På Vestre Billingstad er det et mobilitetstilbud til beboerne, levert av OTTO. Tilbudet omfatter tilgang til forskjellige biler, sykler, lastesykler og elsparkesykler. Antall og sammensetning justeres ved behov. For mer informasjon og priser OTTO se: https://otto.no/jm/#plasser.In Mulighet for kjøp av garasjeplass avhenger av ledighet. De er i gang med ferdigstilling av del 2 for garasjeanlegget. Det er ikke undersøkt om det er ledighet her, og må eventuelt sjekkes med styret. Utdrag tatt fra forretningsfører informasjon: Etter at siste byggetrinn på Bergerløkka er overlevert kan parkeringsplass også selges til andre seksjonseiere i øvrige eierseksjonssameier på Vestre Billingstad eller eierseksjonssameier, huseierforeninger, VB Drift AS e.l. som drifter bilpoolordningen innenfor planområdet. Det gis ingen garantier for mulighet for kjøp eller leie garasjeplass. Det ligger per 03.09.2023 en p-plass til utleie til kr. 2.900,- per mnd.

  Diverse
  Etter eierseksjonsloven § 23 kan ingen kjøpe en boligseksjon hvis kjøpet fører til at man, direkte eller indirekte, blir eier av flere enn to boligseksjoner i eierseksjonssameiet. Begrensningen gjelder ikke kjøp av fritidsboliger. Det finnes også enkelte andre unntak i bestemmelsen. Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel.

  Prisantydning inkl. omkostninger
  4 100 000,- (Prisantydning) 0,- (Andel av fellesgjeld)   Omkostninger: 8 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 102 500,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 100 000,00))   115 542,- (Omkostninger totalt)   4 215 542,- (Totalpris inkl. omkostninger)

 • Oppvarming
  Oppvarming via radiatorer. Elektriske varmekabler på bad. Felles varmtvann.

  Info strømforbruk
  Eier opplyser om et forbruk fra januar - august 2023 på ca. 2.400 kwt. Eier bor i boligen med to barn og bruker tørketrommel hyppig.

  Energiklasse
  B

 • Info om eiendomsskatt
  Det er ikke eiendomsskatt i Asker kommune i 2023.

  Formuesverdi primær
  993628

  Formuesverdi primær år
  2022

  Formuesverdi sekundær
  3775786

  Formuesverdi sekundær år
  2022

  Info formuesverdi
  Formuesverdi er uthentet via skatteetatens formuesverdi-kalkulator på nett.

  Andre utgifter
  Utover det som er nevnt under punktet «Felleskostnader», påløper kostnader til for eksempel strøm, innboforsikring, innvendig vedlikehold og abonnement til tv og internett (eventuelt oppgradering av kanalpakker og linjehastighet der hvor grunnpakke er inkludert).

  Sameiebrøk
  49/7820

  Felleskostnader pr. mnd
  2920

  Felleskostnader inkluderer
  Fyring/varmtvann (individuell avregning kommer), internett, kommunale avgifter, renhold i fellesarealer, felles byggforsikring, vaktmestertjenester, løpende felles vedlikehold/strøm og forretningsførsel/revisjon Herav fordelt: Medlemsavg. huseier. 352,- Felleskostnader 2.264,- Bredbånd 304,-

  Andel fellesformue
  1434

  Andel fellesformue per dato
  2022-12-30T23:00:00Z

  Om sameiet
  Styret har i 2022 fulgt budsjettutviklingen nøye også med hensyn på strømforbruk. Vi klarte å unngå felleskostnadsøkning før i september. Økningen var for å dekke kostnader til Husleieforeningen og innebar en merinnbetaling i 2022 på i alt MNOK 0,1, mot et budsjett på MNOK 4,4. Styret har hatt 16 møter i perioden, 12 I 2022 og 4 i 2023.03.14 Sammendrag fra styremøtene legges ut på Vibbo. Mangelsutbedringer har stått i fokus for styrets arbeid. Det er særlig ventilasjon og dør fra oppganger til leilighetene som har voldt ekstra mye bry. Styret har avholdt ett informasjonsmøte om mangelsoppfølging med fokus på disse. I møtet som var 22.09.22 ble det fremlagt fremdriftsplan fra JM for utbedring av ventilasjon. Sameierne er i etterkant informert om at arbeidet ble startet opp, men viste seg ikke å oppnå forventet effekt. Sameierne er også informert om at utbygger har fått dispensasjon fra TEK17 for en dørløsning som tilfredsstiller TEK10. Styret har undersøkt begrunnelsen for skjerpete regler, som viste seg å være et forsøk på presisering av teksten uten noen innholdsmessig endring. Presiseringen innebærer allikevel at den av JM ønskede utbedringsløsingen avviker fra TEK17, men ikke TEK 10. I praksis gjelder forskjellen 1cm lysåpning og presiseringen hvordan kravet til lysåpning er definert. I tillegg til bygg-konsulenten, som også følger opp dør-problemene, har vi hatt en VVS konsulent også fra OBOS Prosjekt. Begge var engasjert av forrige styre og har fulgt sakene siden tidlig 2022. Vår VVS konsulent har mottatt innreguleringsprotokoll og får oppdaterte sådanne etter hvert som ny innregulering skjer. Konsulentene har hatt ukentlige møter med JM i siste kvartal og Styret har hatt jevnlige oppfølgingsmøter, som er gjort til en fast månedlig møteserie fra desember. Informasjon fra oppfølgingsmøtene er lagt ut på Vibbo. Sameiet har mottatt en omfattende FDV dokumentasjon fra JM, som nå har søkt ferdigattest må da, i henhold til byggesaksforskriften SAK10 § 8-2, godtgjøre at tilfredsstillende FDV-dokumentasjon som angitt i byggteknisk forskrift § 4-1, er fremlagt av de ansvarlige foretak innenfor sine ansvarsområder. Det har i løpet av året vært spørsmål fra enkelte sameiere om tilstanden på filtrene i ventilasjonsanlegget. Sameiets skifter filtre er hittil skiftet årlig. Behovet vurderes jevnlig i henhold til vedlikeholdskontrakt. I desember 2022 engasjerte styret advokat til å bistå med faglige råd og juridisk kvalitetssikring av prosessen og vår relasjon til utbygger. Det er også jobbet med en rekke andre små og store mangelsaker. JM har rapportert i alt 111 utbedrede saker. Styret har engasjert bygg-konsulent fra OBOS Prosjekt til å gjennomgå ferdigmeldte utbedringer for å kvalitetssikre at de er utført på en akseptabel måte til en varig løsning. Sameiets advokat har understreket betydningen av at hver enkelt sameier forstår sitt ansvar for å følge opp egne reklamasjoner. Styret har understreket dette i informasjon på Vibbo, etter samråd med advokaten. Styret har fulgt opp innkomne saker fra årsmøte 2022 (kalt årsmøte 2021 på Vibbo, men 2022 på innkalling og protokoll): Sak 5. Helse Miljø og Sikkerhet Sak 6. Årlig informasjonsmøte for sameiets seksjonseiere/beboere Sak 7. Endring av husordensregler - kapittel 5 - Fellesområder - innendørs Sak 8. Endring av Husordensregler - Kapittel 5 - Fellesområder - utendørs Sak 9. Endring av Husordensregler - Kapittel 10 - Dyrehold Sak 10. Endring av Husordensregler Sak 11. Tiltak for å redusere motorisert ferdsel i og gjennom Satellittfaret Sak 12. Lydisolasjon - Trinn- og strukturlyd samt luftlyd (støy) mellom tilstøtende eierseksjoner/fellesarealer og fra uteområder Sak 13. Ventilasjonsanlegget Steg2 Sak 14. Fellesområdet Sak 15. Garasjeanlegget Sak 16. Informasjon og åpenhet Sak 17. Valgkomite Sameiets vaktmester Asker og Bærum Vaktmesterkompani AS (ABVK) er i perioden kjøpt opp av Sefbo, som er et sterkt ekspanderende svensk-norsk selskap. Uteområdene våre blir også driftet av ABVK, etter at JMs utomhusdrift ble avsluttet. Sameiet har hatt problemer med JMs leveranse av internettilgang til elbil-laderne og derfor har Movel ikke fått målt og avregnet individuelt forbruk. Internett-tilgangen til laderne er ordnet. Sameiet får vannbasert varme og kjøling fra nærvarmesentralen Billingstad Energi AS. Før jul meldte de om likviditetsproblemer som følge av at de ikke var omfattet av strømstøtteordningen, mens avtaleverket med sameiene innebærer at leveransene til oss prises som om de får strømstøtte. Saken løste seg ved at de etter hvert kom inn under den generelle ordningen. Huseierforeningen har blant annet ansvar for drift av kjøreveier (Transistorfaret, Thorvald Olsens Gate, Bergerekra), gjesteparkeringsplasser i P1, P2 og gateplan, samt nedkjøringsrampe til garasje og garasjeport. Det er inngått vinter- og vårvedlikeholdsavtale på veiene. Systemet for gjesteparkering med Vest Park er satt i drift og beboerne er registrert for bruk. Det har vært jobbet mye med feil på garasjeport og lyssignalene. Huseierforeningen har ansvaret for drift, utleie og vedlikehold av storstua og gjesteleiligheten. Mye tid har gått med til håndtering av utleien. Det er utarbeidet rutiner for vasking og henting/levering av nøkler. I den forbindelsen er det satt opp egne nøkkelbokser til avhenting og tilbakelevering av nøkkelbrikke, slik at bruker ikke er avhengig av å avtale tid for å levere og motta nøkler etter endt leieforhold. Ansvaret for felles naturområde overfor Sentralen og Hus 1-6 (frukthagen-kollen) ligger også til Huseierforeningen. Huseierforeningen har gjennomført flere sosiale treff for begge byggetrinnene sammen. Mye tid går med til å svare på henvendelser til Huseierforeningen og hjelpe beboere med spørsmål og praktiske ting. Huseierforeningens informasjon finnes på egen inngang fra Vibbo. Det er en dialog mellom sameiene og Huseierforeningen om innkjøpssamarbeid. Det er i sameiet muligheter for leie av gjesterom (350 kr døgnet). Gjesterommet består av eget bad og seng, og kan enkelt leies via QR kode. Det er også storstue som kan leies til selskaper som bursdag, dåp etc. Der er det kjøkken, bord og stoler man kan bruke. Det er også mulighet for gunstig leie av bil og sykler gjennom Otto som står på feltet. Her benyttes app for leie. I tillegg er det skismøringsbod, sykkelbod og sykkel vaskerom i lukket anlegg på garasjeplan. Selskapet fikk innvilget kassakreditt med tak på 500 000 den 02.02.2023, som en buffer ved mulig likviditetsproblemer tidlig på året 2023. Sameiet har mange driftsavtaler for blant annet; strøm - Fortum, internett - GlobalConnect, forsikring - Gjensidige, drift av heis - Kone vannbårne varme - Billingstad Energi skadedyrkontroll - Pelias sprinkleranlegg, rør - Flow Meisingset el-anlegg - Ingeniør Pettersen ventilasjon - Bravida brannvarslingsanlegg - Schneider alarmoverføring - Addsecure brannvarseloppfølging - Asker Brannvesen røykluker - Jet Bramo forvaltningstjenester og regnskap - OBOS Eiendomsforvaltning Mangelsoppfølging - OBOS Prosjekt

  Lånebetingelser fellesgjeld
  Ingen lån i sameiet per d.d.

  Forkjøpsrett
  Ingen forkjøpsrett

  Styregodkjennelse
  Det er ikke styregodkjennelse i sameiet. Forretningsfører vil orienteres ved eierskifte.

  Regnskap/budsjett/kostnadsøkninger
  Styret mener at årsregnskapet gir et riktig bilde av sameiets eiendeler og gjeld, finansielle stilling og resultat. Informasjon om sameiets forventede økonomiske utvikling er omtalt i årsrapportens punkt om budsjett for 2023. Forutsetningen om fortsatt drift er til stede, og årsregnskapet for 2022 er satt opp under denne forutsetning. Driftskostnadene er ca MNOK 0,6 høyere enn budsjettert. Nesten halvparten skyldes energikostnader, som kommentert av forrige styre. Øvrige avvik er fordelt på konsulenthonorarer, Huseierforeningen med MNOK 0,2 og drift og vedlikeholdskostnader på ca MNOK 0,3. Merforbruket på konsulenter er knyttet til mangelsoppfølging. Merutgiftene knyttet til drift og vedlikehold har vært særlig store på VVS og el, mens vi har hatt en innsparing på utomhusanleggene. Regnskapsført honorar dekker forrige styres honorar for 2021, som ble satt noe lavere enn budsjettert. Styrehonorarer for 2022 belastes i sin helhet 2023. Årets resultat (2022) vises i resultatregnskapet som et underskudd (kr. 385.693,-) og foreslås ført mot egenkapital. Boligselskapet har ikke hatt lån i 2022. Sameiet budsjetterer med et overskudd på kr. 133.500,- i 2023 Arbeidskapitalen vises i balansen ved å trekke kortsiktig gjeld fra omløpsmidler og viser sameiets likviditet. Arbeidskapitalen pr. 31.12.2022 var kr 207.561.

  Sameiets forsikringsselskap
  Gjensidige Forsikring

  Vedtekter/husordensregler
  VEdtekter og husordensreglement vedlegges salgsoppgaven.

  Beboernes forpliktelser og dugnader
  Felles dugnad må påregnes.

  Dyrehold
  Dyrehold er tillatt så lenge dette ikke på en urimelig eller unødvendig måte er til skade eller ulempe for de øvrige brukerne av eiendommen.

  Eierskiftegebyr
  6215

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 3025/32/282/5: 11.10.1972 - Dokumentnr: 413136 - Bestemmelse om vannledn. Bestemmelse om bebyggelse. Bestemmelse om benyttelse. Med flere bestemmelser. Overført fra: Knr:3025 Gnr:32 Bnr:282 Gjelder denne registerenheten med flere. Diverse påtegning. Pkt. 6 i avtalen opphører i gnr. 32 bnr. 104, 274 og 276. 14.08.2002 - Dokumentnr: 23821 - Bestemmelse om veg. Rettighetshaver: Knr:3025 Gnr:32 Bnr:274. Bestemmelse om anlegg og vedlikehold av ledninger m.m. Bestemmelse om vann/kloakkledning. Overført fra: Knr:3025 Gnr:32 Bnr:282. Gjelder denne registerenheten med flere 19.04.2018 - Dokumentnr: 670520 - Bestemmelse om adkomstrett. Kan ikke slettes uten samtykke fra: Asker Kommune. Org.nr: 920 125 298. Rettighetshaver allmennheten Adkomstrett til fots/på sykkel. Overført fra: Knr:3025 Gnr:32 Bnr:282. Gjelder denne registerenheten med flere 17.06.2021 - Dokumentnr: 732348 - Bestemmelse om adkomstrett. Gjelder også fremtidige fradelte eiendommer. Gjensidig adkomstrett gjennom garasjekjeller. Gjelder denne registerenheten med flere 28.05.2020 - Dokumentnr: 2514171 - Seksjonering. Opprettet seksjoner: Snr: 5 Formål: Bolig. Tilleggsdel: Bygning. Sameiebrøk: 49/7820. Registrert med feil formål. Rettet etter tingl. §18 31.08.2020 Arkivref. 20/45694-2

  Ferdigattest/brukstillatelse
  Ferdigattest datert 06.03.2023.

  Vei, vann og avløp
  Offentlig tilkoblet via private stikkledninger.

  Regulerings- og arealplanner
  Eiendommen er regulert til boligbebyggelse. Det er stor, synlig utvikling i området der bygg oppføres fortløpende. Se mer her: https://www.jm.no/viken-fylke/asker-kommune/vestre-billingstad/?gad=1&gclid=Cj0KCQjw0bunBhD9ARIsAAZl0E3qO9IPcR2u8LH37bBS9gEVcemcmhNBXyTFcJ5UwsiVjJ0-EIofGqgaAlBrEALw_wcB Evt. søk på google: JM bygg Bergerløkka

  Adgang til utleie
  Utleie er tillatt iht. vedtekter og etter godkjenning fra styret. Det følger av eierseksjonsloven § 24 at korttidsutleie av hele boligseksjonen i mer enn 90 døgn årlig ikke er tillatt. Bestemmelsen gjelder ikke for fritidsboliger. Med korttidsutleie menes utleie inntil 30 døgn sammenhengende iht. vedtekter.

  Legalpant
  De andre sameierne har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for hver bruksenhet svarer til 2 G (folketrygdens grunnbeløp). Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt, og kommunale avgifter/gebyrer.

  Kommentar bo- og driveplikt
  Ingen bo eller driveplikt.

  Kommentar konsesjon
  Ingen konsesjon kreves.

  Kommentar odelsrett
  Det hviler ingen odel på eiendommen.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.    Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.   Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.    Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.   Budgivning utenfor forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler.   Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  4 100 000,- (Prisantydning) 0,- (Andel av fellesgjeld)   Omkostninger: 8 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 102 500,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 100 000,00))   115 542,- (Omkostninger totalt)   4 215 542,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  Omk. kjøper beløp
  115542

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 14. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 3 200/3 600/3 500 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

Thor Hafnor

Megler

Thor Hafnor

97 02 24 32

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev