aktiv-eiendomsmegling
HER HAR DU ALT! Balkong, garasje, heis, moderne standard.
HER HAR DU ALT! Balkong, garasje, heis, moderne standard.

BILLINGSTAD Transistorfaret 9

Her kan du flytte rett inn ? ferdig oppgradert - høy standard

 • kr 8 690 000
 • BRA 129 m²
 • 3 soverom
 • Prisantydningkr 8 690 000
 • Omkostningerkr 236 792
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 8 926 792
 • ObjektstypeLeilighet
 • EierformEierseksjon
 • Byggeår2021
 • Soverom3
 • ArealP-rom 129 m²
 • Felleskostnaderkr 6 703
 • Tomt6 692.8 m²
 • Eierform tomtEiertomt
 • 8 690 000,- (Prisantydning) 0,- (Andel av fellesgjeld)   Omkostninger: 8 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 217 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 8 690 000,00))   230 292,- (Omkostninger totalt)   8 920 292,- (Totalpris inkl. omkostninger) Kostnader forbundet med eierskifte av garasjeplass kan komme i tillegg.

Meld deg på visning!

Påmelding
Plantegning.
Velkommen til Transistorfaret 9 på Bergerløkka? et nydelig og familievennlig hjem. Leiligheten er smakfullt oppgradert og har en lys og luftig atmosfære, moderne utførelse og en sosial romløsning med plass til mange. Den gjennomtenkte planløsningen gjør familiehverdagen enklere, med mulighet for egen sone adskilt fra resten av leiligheten. Her bor du i et svært attraktivt område med kort vei til det meste. Oppkjørte skiløyper rett utenfor døren vinterstid. Det er videre utvikling på området med planlagt restaurant, apotek, bakeri, frisør, kaffebar, bomsterbutikk og ny KIWI. Høydepunkter: - Største leiligheten på området - Oppgradert med over kr 300.000 - Nybyggaranti - VV, oppvarming og fiber inkl - To flotte balkonger - Kun 22 min. med tog til sentrum - Mulighet for kjøp av garasjeplass
Stuen er holdt i lyse, behagelige toner som gjør det enkelt å innrede etter eget ønske.

Transistorfaret 9, Viken

 • Arealbeskrivelse

  Bruksareal
  3. etasje: 129 kvm
  Primærrom
  3. etasje: 129 kvm Entré, tre soverom, stue/kjøkken, to bad og vaskerom.



  Tomt
  6692.8m²

  Beskrivelse av tomt
  Felles eiertomt for eierseksjonssameiet. Fellesarealer er ryddig og pent opparbeidet med gressplen, diverse beplantning og asfalterte internveier.

  Beliggenhet
  Eiendommen har en meget attraktiv beliggenhet på Vestre Billingstad midt mellom Sandvika og Asker. Ifølge utbygger i området vil stedet bli et nytt og viktig knutepunkt. Her skal 190 mål nærings- og landbruksområder forvandles til et urbant og attraktivt bomiljø med gode uteområder. I den nye og hyggelige bydelen vil det på sikt bo 4000 mennesker omgitt av grønne og moderne løsninger. Du bor rett ved naturskjønne Vestmarka som byr på et meget variert utvalg av turstier, sykkelveier og skiløyper, samt hyggelige markastuer med servering. Gupu er et yndet turmål i området, og serverer verdens beste sjokoladekake . Legg gjerne turen langs sjøen hvor Kyststien tar deg til flotte rekreasjonsområder, idylliske badeplasser og naturreservat. På Holmen ligger Holmen idrettspark, et av Asker og Bærums flotteste og mest rikholdige idrettsanlegg. Anlegget byr på flere fotballbaner, ishall, fjellhall, tennisanlegg, klatresenter og lysløype. Svømmehallen på Holmen åpnet sommeren 2017, og er et populært sted for ivrige svømmere. Servicetilbud Dagligvarehandelen kan gjøres på blant annet Kiwi som ligger ca. 850 m unna og på Rema 1000. Holmen Senter ligger 6 minutters kjøring fra leiligheten, og har ca. 50 butikker, hyggelige spisesteder og 940 parkeringsplasser. Alternativt er det ca. 8 min kjøring til Sandvika Storsenter og ca. 12 min til Trekanten senter i Asker. Det vil for øvrig i løpet av noen få år åpne et eget torg med servicetilbud på området, Vestre Billingstad kalt "Soltorget" med bl.a. frisør, cafe og blomsterforretning. Området byr på offentlig kommunikasjon i form av buss og tog. Nærmeste holdeplass er Nedre Berger som ligger i kort gange fra boligen og det er ca. 6 min sykling til Billingstad stasjon. Det er heller ikke langt til påkjøringsfeltene til E18. Med bil tar det ca. 8 min til Sandvika, 12 min til Asker, 14 min til Lysaker, 17 min til Liertoppen og 20 min til Oslo S. Fra eiendommen er det gangavstand til Hvalstad barneskole og til Torstad ungdomsskole. Det finnes flere videregående skoler i nærliggende områder, hvorav Nesbru vgs. ligger i nabolaget. Området har et godt utvalg av private og kommunale barnehager, hvorav det er prioritert plass i Læringsverkstedet vestre Billingstad Naturbarnehage, ca. 100 m fra boligen.

  Adkomst
  Det vil bli satt opp visningsskilt under visning.

  Bebyggelse
  Området består hovedsakelig av nyere leilighetsbebyggelse og spredt småhusbebyggelse.

  Barnehage/skole/fritid
  Barnehager Vestre Billingstad barnehage 0.4 km Holmentoppen barnehage 0.8 km Holmen barnehage 0.9 km Skoler Mellom-Nes barneskole 1.4 km Steinerskolen i Asker 1.6 km Billingstad barneskole 1.7 km Holmen ungdomsskole 0.9 km Torstad ungdomsskole 1.5 km Nesbru videregående skole 0.7 km Holmen videregående skole 0.9 km

  Byggemåte
  Bygningen er oppført i 2021 med grunnmur i betong, yttervegger i betong, stål- og trekonstruksjon forblendet med teglstein og yttertak i oppforet betongkonstruksjon, tekket med takpapp.

  Sammendrag selgers egenerklæring
  Har du ladeanlegg/ladeboks for elbil i dag? Ladeboks installert av innleide gjennom sameiet, men betalt av selger. Knyttet opp mot Movel styring.

  Innhold
  Entré, tre soverom, stue/kjøkken, to bad og vaskerom. I tillegg disponerer leiligheten en kjellerbod på ca. 5 kvm.

  Standard
  Eiendommen er gjennomgått av en bygningskyndig og det er utarbeidet en tilstandsrapport. Denne er vedlagt salgsoppgaven. Nedenfor følger informasjon om forhold som har fått TG 2.   Forhold som har fått TG2: - Elektrisk oppvarming: Tilstandsgrad 2 er gitt grunnet manglende samsvarserklæring. - Elektrisk anlegg: Tilstandsgrad 2 er gitt på grunn av manglende samsvarserklæring. For øvrig beskrivelse av standard, se bildebeskrivelser.

  Innbo og løsøre
  Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse. Lysekronen over spisestuen og Butterfly-taklampen på soverom II følger IKKE leiligheten ved salg.

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  Moderninseringer og påkostninger
  Følgende er oppgradert/etablert i 2021: - Kjøkkenøy med vinskap. - Plassbygde garderobeskap i entré og soverom. - Lettvegg som romdeler i et soverom. - Skap og regnfallsdusj i begge bad. - Skap i vaskerom. - Sparklet og malt alle skjøter i himling. - Malt vegger.

  Parkering
  Selger har en parkeringsplass med elbillader i felles garasjekjeller. Denne kan kjøpes om ønskelig for kr. 650 000,- + omk.

  Diverse
  Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel.

  Prisantydning inkl. omkostninger
  8 690 000,- (Prisantydning) 0,- (Andel av fellesgjeld)   Omkostninger: 8 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 217 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 8 690 000,00))   230 292,- (Omkostninger totalt)   8 920 292,- (Totalpris inkl. omkostninger) Kostnader forbundet med eierskifte av garasjeplass kan komme i tillegg.

 • Oppvarming
  Oppvarming via radiatorer tilknyttet sentralvarme. Varmekabler i begge bad og vaskerom.

  Energiklasse
  A

 • Info kommunale avgifter
  Kommunale avgifter er inkludert i felleskostnadene.

  Andre utgifter
  Utover det som er nevnt under punktet «Felleskostnader», påløper kostnader til for eksempel strøm, innboforsikring, innvendig vedlikehold og abonnement til tv og internett (eventuelt oppgradering av kanalpakker og linjehastighet der hvor grunnpakke er inkludert).

  Tilbud lånefinansiering
  Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester. 

  Sameiebrøk
  129/10181

  Felleskostnader pr. mnd
  6703

  Felleskostnader inkluderer
  Totale felleskostnader er på kr 6.703,? pr. måned og er fordelt slik: - Medlemsavgift huseiernes landsforening kr 350,- - Felleskostnader kr 6.064,- - Bredbånd kr 289,- Månedlige felleskostnader som ikke er spesifiserte, dekker boligselskapets driftskostnader. Disse inkluderer blant annet fjernvarme, kommunale avgifter, drift og vedlikehold, felles forsikringer og diverse honorarer. Felleskostnader for garasjeplass må påregnes.

  Om sameiet
  Sameiet består av 125 boligseksjoner og 5 næringsseksjoner. Styret mener at årsregnskapet gir et riktig bilde av sameiets eiendeler og gjeld, finansielle stilling og resultat. Informasjon om sameiets forventede økonomiske utvikling er omtalt i årsrapportens punkt om budsjett for 2023. Forutsetningen om fortsatt drift er til stede, og årsregnskapet for 2022 er satt opp under denne forutsetning. Driftsinntektene var til sammen kr 6 015 470,- og driftskostnadene var til sammen kr 5 594 005,- i 2022. Årets resultat vises i resultatregnskapet på kr 428 867,-, og av disse foreslås kr 250.000 satt av til vedlikeholdsfond og resterende foreslås ført mot egenkapital. I dag belastes sameiet for varmtvann basert på kilowattimer (kWh), det vil si den energien som brukes til å varme opp radiatorvann og tappevann. Disse kostnadene inngår i fellesutgiftene til sameiet og fordeles etter sameiebrøken, og ikke etter faktisk forbruk. Usikkerhet knyttet til energipriser og store svingninger i prisen på energi har en betydelig innvirkning på de totale kostnadene for sameiet. Det er foreslått å montere målere i hver seksjon som måler den enkeltes forbruk av varmtvann, slik at den enkelte betaler etter reelt forbruk og ikke basert på størrelsen på sin leilighet. Dette ble tatt opp sist årsmøte, hvor det ble bestemt at styret skulle undersøke videre og legge frem mer informasjon på neste årsmøte.

  Lånebetingelser fellesgjeld
  Sameiet har ikke lån.

  Styregodkjennelse
  Det kreves ikke styrets godkjennelse ved overtakelse.

  Sameiets forsikringsselskap
  Tryg Forsikring

  Vedtekter/husordensregler
  Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i gjeldende vedtekter og husordensregler. Dokumentene følger vedlagt i salgsoppgaven. 

  Dyrehold
  Dyrehold er tillatt iht. sameiet husordensregler.

  Eierskiftegebyr
  6215

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 3025/32/285/64: 11.10.1972 - Dokumentnr: 413136 - Bestemmelse om vannledn. Bestemmelse om bebyggelse Bestemmelse om benyttelse Med flere bestemmelser Overført fra: Knr:3025 Gnr:32 Bnr:285 Gjelder denne registerenheten med flere ---------- Diverse påtegning Pkt. 6 i avtalen opphører i gnr. 32 bnr. 104, 274 og 276. 14.08.2002 - Dokumentnr: 23821 - Bestemmelse om veg Rettighetshaver: Knr:3025 Gnr:32 Bnr:274 Bestemmelse om anlegg og vedlikehold av ledninger m.m. Bestemmelse om vann/kloakkledning Overført fra: Knr:3025 Gnr:32 Bnr:285 Gjelder denne registerenheten med flere 19.04.2018 - Dokumentnr: 670520 - Bestemmelse om adkomstrett Kan ikke slettes uten samtykke fra: Asker Kommune Org.nr: 920 125 298 Rettighetshaver allmennheten Adkomstrett til fots/på sykkel Overført fra: Knr:3025 Gnr:32 Bnr:285 Gjelder denne registerenheten med flere 10.10.2019 - Dokumentnr: 1197274 - Bestemmelse om nettstasjon Rettighetshaver: Elvia AS Org.nr: 980 489 698 Rettigheter og plikter ved oppføring, drift og vedlikehold av frittliggende nettstasjon Bestemmelse om bebyggelse og beplantning Bestemmelse om adkomstrett Overført fra: Knr:3025 Gnr:32 Bnr:285 Gjelder denne registerenheten med flere 17.08.2020 - Dokumentnr: 2878190 - Bestemmelse om vann/kloakk Rettighetshaver: Asker Kommune Org.nr: 920 125 298 Kan ikke slettes uten samtykke fra: Asker Kommune Org.nr: 920 125 298 Bestemmelse om vedlikehold av anlegg/ledninger Bestemmelse om bebyggelse i nærheten av anlegg/ledninger/kabler Adkomstrett for drift og vedlikehold av anlegg/ledninger/kabler Overført fra: Knr:3025 Gnr:32 Bnr:285 Gjelder denne registerenheten med flere 05.11.2020 - Dokumentnr: 3287379 - Erklæring/avtale Rettighetshaver: Billingstad Energi AS Org.nr: 921 660 944 Kan ikke slettes uten samtykke fra: Asker Kommune Org.nr: 920 125 298 Bestemmelse om etablering av felles infrastruktur angående vann- og avløpsrør og fjernvarmerør Overført fra: Knr:3025 Gnr:32 Bnr:285 Gjelder denne registerenheten med flere 17.06.2021 - Dokumentnr: 732348 - Bestemmelse om adkomstrett Gjelder også fremtidige fradelte eiendommer Gjensidig adkomstrett gjennom garasjekjeller Overført fra: Knr:3025 Gnr:32 Bnr:285 Gjelder denne registerenheten med flere 01.09.2021 - Dokumentnr: 1072274 - Seksjonering Opprettet seksjoner: Snr: 64 Formål: Bolig Tilleggsdel: Bygning Sameiebrøk: 129/10181

  Ferdigattest/brukstillatelse
  Det er utstedt ferdigattest - Forberedende arbeider BT2 Bergerløkka BT/Bergerveien 12 datert 17.04.2023.

  Vei, vann og avløp
  Eiendommen er tilknyttet offentlig vann- og avløpsnett.

  Regulerings- og arealplanner
  Eiendommen ligger i et område regulert til boligbebyggelse - blokkbebyggelse.

  Adgang til utleie
  Det er ikke kjent at det foreligger offentligrettslige regler som er til hinder for at hele eiendommen leies ut. Korttidsutleie av hele boligseksjonen i mer enn 90 døgn årlig er ikke tillatt. Med korttidsutleie menes utleie i inntil 30 døgn sammenhengende. Sameiets styre skal underrettes skriftlig om alle leieforhold utover korttidsleie.

  Legalpant
  De andre sameierne har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for hver bruksenhet svarer til 2 G (folketrygdens grunnbeløp). Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt, og kommunale avgifter/gebyrer.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.    Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.   Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.    Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.   Budgivning utenfor forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler.   Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  8 690 000,- (Prisantydning) 0,- (Andel av fellesgjeld)   Omkostninger: 8 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 217 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 8 690 000,00))   230 292,- (Omkostninger totalt)   8 920 292,- (Totalpris inkl. omkostninger) Kostnader forbundet med eierskifte av garasjeplass kan komme i tillegg.

  Omk. kjøper beløp
  236792

  Betalingsbetingelser
  Det forutsettes av skjøtet tinglyses på ny eier, med mindre det er tatt andre forbehold i budgivningen.  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 14. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 3 200/3 600/3 500 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

  Meglers vederlag
  Det er avtalt provisjonsbasert vederlag tilsvarende 1% av kjøpesum for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke tilretteleggingsgebyr kr 19 390,- oppgjørshonorar kr 6 900,- og visninger kr 2 800,-. Meglerforetaket har krav på å få dekket avtalte utlegg i henhold til oppdragsavtale totalt kr 20 785,-. Alle beløp er inkl. mva. 

Karianne Amlie

Megler

Karianne Amlie

97 75 72 59

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev