aktiv-eiendomsmegling
Solgt
Velkommen til Bringebærveien 36A! Flott leilighet med attraktiv beliggenhet på en av Nidelvåsens fineste tomter.

BJORBEKK Bringebærveien 36A

Nidelvåsen - Flott leilighet med attraktiv beliggenhet, god standard og stor solrik uteplass.

 • kr 2 550 000
 • BRA 73 m²
 • 2 soverom
 • Prisantydningkr 2 550 000
 • Omkostningerkr 76 792
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 2 626 792
 • ObjektstypeLeilighet
 • EierformEierseksjon
 • Byggeår2 016
 • Soverom2
 • ArealP-rom 67 m²
 • Felleskostnaderkr 2 200
 • Tomt2 284.5 m²
 • Eierform tomtEiertomt
 • 2 550 000,- (Prisantydning) Omkostninger 8 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172 (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585 (Tingl.gebyr pantedokument) 585 (Tingl.gebyr skjøte) 63 750 (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 550 000)) 76 792 (Omkostninger totalt) 2 626 792 (Totalpris inkl. omkostninger)
En av Nidelvåsens beste beliggenheter med plassering som gir sol fra tidlig morgen til sen kveld. Her ligger man høyt og fritt med fri utsikt over nærområdet. Innvendig har boligen en planløsning som vil tiltale de fleste. Leiligheten holder god standard og med fine tidsriktige materialvalg. Egen uteområde til leiligheten i tillegg til stort fellesområde som innbyr til hyggelige sammenkomster.

Bringebærveien 36A, Agder

 • Tomt
  2284.5m²

  Beskrivelse av tomt
  Leiligheten ligger i firemannsbolig som er meget attraktivt plassert på ¨toppen¨ av Nidelvåsens siste byggetrinn. Her har man fritt utsyn over Nidelvåsen, Bjorbekk og sameiets fellesareal. Sameiet har anlagt plen og hekk på fellesareal og området er perfekt for et slag kubb sommerstid eller kos rundt bålpannen vinterstid. Leiligheten har også eget plenareal pent innrammet av hekk. På denne leiligheten har man beliggenhet som gir sol hele dagen og til sent på kvelden. Det er ellers lagt rullestein rundt felles parkeringsplass for et rent og ryddig inntrykk.

  Beliggenhet
  Leiligheten ligger på Nidelvåsens femte og siste byggetrinn. Her bor man høyt, fritt og svært solrik blant nyere eneboliger og firemannsboliger i høy prisklasse. Dette er et område med store tomter, flotte uteområder og svært attraktiv beliggehet. Gangavstand til Kiwi, barnehage, flotte turløyper i Åsbieskogen, Brattåsen, Vrengen m.m.

  Adkomst
  Fra Arendal: Kjør vestover mot Bjorbekk/Rykene. Følg Rykeneveien ta til høyre opp mot Nidelvåsen. Kjør opp bakken og fortsett rett frem helt til toppen av bakken rundt venstresving. Ta til høyre og inn på parkeringsplass like før høyresving. Leiligheten er merket med til salgsplakat fra Aktiv eiendomsmegling.

  Bebyggelse
  Seksjonert firemannsbolig.

  Byggemåte
  Isolert og vindtettet bindingsverkskonstruksjon fra byggeår. Tømmermannskledning. Kledningen er luftet. Det er registrert musebånd ved tilfeldig valgte kontrollpunkter. Isolerglassvinduer i tre fra byggeåret. Vinduene er funksjonstestet på befaringen og fungerte greit. Isolert inngangsdør og terrassedør med isolerglass. Dørene er funksjonstestet og fungerte greit på befaringen. Gulv mot grunn av betong. Vannledninger av plast. Rør i rørsystem med fordelerskap. Fordelerskapet har drenering til vanntett gulv med sluk. Stoppekranen er plassert på vaskerommet i fordelerskapet. 400 V anlegg med sikringsskap i uteboden.

  Innhold
  1.etg: Gang, sov 1, bad/wc, vaskerom, soverom 2, stue og kjøkken. Utvendig sportsbod.

  Standard
  Innbydende flislagt gang med stor skyvedørsgarderobe. Blanke fliser på gulv gir et rent og eksklusivt førsteinntrykk. Boligens første soverom på høyre hånd, ideelt som gjesterom eller kontor, garderobeskapet følger salget. På venstre hånd fra gangen har man flott flislagt baderom med tidsriktige materialvalg og romslig baderomsservant med overskap samt høyskap på den ene siden. Praktisk skyvedør inn til vaskerom med hyller på veggene for smart lagring. Her har man opplegg til vaskemaskin. Stuen er romslig og har takhøye vinduer, lekkert gulv og vedovn som varmer godt på kalde vinterdager. Alle oppholdsrom har flotte 1-stavsgulv. Verandadør ut til meget solrik uteplass hvor man har levegg, utvidet platting og plen pent innrammet av hekk. Kjøkken fra Sigdal i hvit utførelse med høyskap plassert ved siden av kjøleskap for mer lagringsplass. Hovedsoverommet ligger i tilknytning til stuen og er malt i behagelig fargetone, stort garderobeskap medfølger salget. Til leiligheten har man romslig sportsbod og sameiet har nylig oppført frittliggende redskapsbod på fellesarealet.

  Innbo og løsøre
  Se også beskrivelser under punktet om standard. Løsøre/tilbehør som gardinstenger/oppheng, frittstående hvitevarer samt dekodere og modem følger i utgangspunktet ikke med i handelen. Dekodere og modem kan være borettslagets/aksjelagets/sameiets eiendom og skal da følge med. Det gis ingen garantier i forhold til medfølgende løsøre/tilbehør.

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  TV/Internett/bredbånd
  Sameiet har tv og internett fra Telenor inkludert i fellesutgiftene.

  Parkering
  Leiligheten har 2 parkeringsplasser.

  Prisantydning inkl. omkostninger
  2 550 000,- (Prisantydning) Omkostninger 8 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172 (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585 (Tingl.gebyr pantedokument) 585 (Tingl.gebyr skjøte) 63 750 (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 550 000)) 76 792 (Omkostninger totalt) 2 626 792 (Totalpris inkl. omkostninger)

 • Oppvarming
  Vedovn, strøm.

  Info strømforbruk
  Estimert ca. kr. 9000,- årlig.

  Energiklasse
  C

  Info energiklasse
  Alle som skal selge eller leie ut eiendom må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler.

 • Kommunale avgifter
  7342

  Kommunale avgifter år
  2023

  Info kommunale avgifter
  I tillegg til kommunale avgifter og eiendomsskatt faktureres renovasjon med kr. 3557 årlig.

  Formuesverdi primær
  617904

  Formuesverdi primær år
  2021

  Formuesverdi sekundær
  2224454

  Formuesverdi sekundær år
  2021

  Sameiebrøk
  1/8

  Felleskostnader pr. mnd
  2200

  Felleskostnader inkluderer
  Forretningsførsel fra Arendal boligbyggerlag, tv/internett, bygningsforsikring, avsetning til fremtidig vedlikehold, brøyting.

  Styregodkjennelse
  Det kreves ikke styrets godkjennelse ved overtakelse.

  Regnskap/budsjett/kostnadsøkninger
  Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i regnskap, budsjett og årsberetning. Dokumentene vil være tilgjengelig hos meglerforetaket. Det gjøres oppmerksom på at fellesgjeld og felleskostnader kan variere over tid som følge av beslutninger foretatt av styret/årsmøtet/generalforsamling.

  Sameiets forsikringsselskap
  IF

  Vedtekter/husordensregler
  Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i gjeldende vedtekter og husordensregler. Dokumentene følger vedlagt i salgsoppgaven. 

  Dyrehold
  Dyrehold er tillatt iht. borettslagets vedtekter. 

  Eierskiftegebyr
  6215

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 24.08.2015 - Dokumentnr: 765292 - Seksjonering Opprettet seksjoner:
  Snr: 1
  Formål: Bolig
  Sameiebrøk: 1/8


  Ferdigattest/brukstillatelse
  Ferdigattest foreligger.

  Vei, vann og avløp
  Offentlig vei, vann og avløp.

  Regulerings- og arealplanner
  Gjeldende kommuneplan: Planperiode 2019- 2029 Formål: Hensynssone; detaljeringssone bebyggelsesplan Beskrivelse: Gjeldende reguleringsplan styrer arealbruksformålene for området (grå skravur).Se kartutsnitt i figur 1.1 vedlagt salgsoppgaven. Reguleringsplan: Arealplanid:09062012-25 Plannavn: Nidelvåsen, byggetrinn 5 Vedtatt i kraft: 27.03.2014 Formål: Boligbebyggelse; konsentrert småhusbebyggelse Se kartutsnitt i figur 1.2 vedlagt salgsoppgaven.

  Adgang til utleie
  Det er ikke kjent at det foreligger offentligrettslige regler som er til hinder for at hele eiendommen leies ut.

  Legalpant
  De andre sameierne har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for hver bruksenhet svarer til 2 G (folketrygdens grunnbeløp). Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt, og kommunale avgifter/gebyrer.

 • Lovanvendelse
  I lov om avhending av fast eiendom fremgår at eiendommen skal overdras med de innredninger og gjenstander som etter lov, forskrift eller annet offentlig vedtak skal være der. Varige innretninger og utstyr, som enten er fastmontert eller særskilt tilpasset boligen medfølger. Bestemmelsene kan fravikes ved avtale mellom kjøper og selger. Tilbehørsliste som er utarbeidet av meglerbransjen i felleskap er vedlagt salgsoppgaven og gjelder dersom ikke annet er særskilt avtalt for kjøpet.

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.   Budgivning utenfor forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler.   Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  2 550 000,- (Prisantydning) Omkostninger 8 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172 (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585 (Tingl.gebyr pantedokument) 585 (Tingl.gebyr skjøte) 63 750 (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 550 000)) 76 792 (Omkostninger totalt) 2 626 792 (Totalpris inkl. omkostninger)

  Omk. kjøper beløp
  76792

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 14. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 3 200/3 600/3 500 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

Magne Haugås

Megler

Magne Haugås

90 02 01 07

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev