aktiv-eiendomsmegling
Solgt
Velkommen tii Bringebærveien 36D! Flott leilighet på ¨toppen¨ av Nidelvåsen.
Velkommen tii Bringebærveien 36D! Flott leilighet på ¨toppen¨ av Nidelvåsen.

BJORBEKK Bringebærveien 36D

Nidelvåsen - Flott leilighet over 2 plan med 3 soverom, 2 stuer og svært solrik beliggenhet.

 • kr 3 150 000
 • BRA 113 m²
 • 3 soverom
 • Prisantydningkr 3 150 000
 • Omkostningerkr 91 792
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 3 241 792
 • ObjektstypeLeilighet
 • EierformEierseksjon
 • Byggeår2016
 • Soverom3
 • ArealP-rom 105 m²
 • Felleskostnaderkr 2 208
 • Tomt2 284.5 m²
 • Eierform tomtEiertomt
 • 3 150 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 8 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 78 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 150 000,00))   91 792,- (Omkostninger totalt)   3 241 792,- (Totalpris inkl. omkostninger)
Ta kontakt med megler for påmelding til visning tirsdag 29.8 kl. 16! En av Nidelvåsens beste beliggenheter med plassering som gir sol fra tidlig morgen til sen kveld. Her ligger man høyt og fritt med fri utsikt over nærområdet. Innvendig går boligen over 2 plan og har en planløsning som vil tiltale de fleste. Leiligheten holder god standard og med fine tidsriktige materialvalg. Stort fellesområde som innbyr til hyggelige sammenkomster.
Velkommen inn! Flislagt hall med varmekabler i gangsone mellom inngang og stue.

Bringebærveien 36D, Agder

 • Tomt
  2284.5m²

  Beskrivelse av tomt
  Leiligheten ligger i firemannsbolig som er meget attraktivt plassert på ¨toppen¨ av Nidelvåsens siste byggetrinn. Her har man fritt utsyn over Nidelvåsen, Bjorbekk og sameiets fellesareal. Sameiet har anlagt plen og hekk på fellesareal og området er perfekt for et slag kubb sommerstid eller kos rundt bålpannen vinterstid. På denne leiligheten har man beliggenhet som gir sol hele dagen og til sent på kvelden. Det er ellers lagt rullestein rundt felles parkeringsplass for et rent og ryddig inntrykk.

  Beliggenhet
  Leiligheten ligger på Nidelvåsens femte og siste byggetrinn. Her bor man høyt, fritt og svært solrik blant nyere eneboliger og firemannsboliger i høy prisklasse. Dette er et område med store tomter, flotte uteområder og svært attraktiv beliggehet. Gangavstand til Kiwi, barnehage, flotte turløyper i Åsbieskogen, Brattåsen, Vrengen m.m.

  Adkomst
  Fra Arendal: Kjør vestover mot Bjorbekk/Rykene. Følg Rykeneveien ta til høyre opp mot Nidelvåsen. Kjør opp bakken og fortsett rett frem helt til toppen av bakken rundt venstresving. Ta til høyre og inn på parkeringsplass like før høyresving. Leiligheten er merket med til salgsplakat fra Aktiv eiendomsmegling.

  Bebyggelse
  Seksjonert firemannsbolig.

  Byggemåte
  Isolert og vindtettet bindingsverkskonstruksjon fra byggeår. Tømmermannskledning. Kledningen er luftet. Det er registrert musebånd ved tilfeldig valgte kontrollpunkter. Isolerglassvinduer i tre fra byggeåret. Isolert inngangsdør og terrassedør med isolerglass. Veranda med impregnerte terrassebord og overflatebehandlet trerekke. Innvendige overflater er med laminat, flis og parkett på gulv, malte plater på vegger og tak. Etasjeskillere i tre mellom etasjene. Bygget er opplyst utført med radonsperre. Elementpipe i lettklinker som er pussset og malt. Tilkoblet vedovn i stuen. Innvendig svingtrapp i tre mellom etasjene. Balansert ventilasjon.

  Innhold
  1.etg. Hall, bad/wc, vaskerom, stue/kjøkken, soverom. 2.etg. Loftsstue, wc-rom, bod, soverom, soverom. Utebod.

  Standard
  Leiligheten har gjennomgående god standard og fremstår velholdt. Moderne og tidsriktige materialvalg i alle rom gjør at man kan flytte rett inn uten å måtte tenke på oppussing. Stor flislagt hall med god plass til oppbevaring av klær og sko. Varmekabler i gangsonen mellom inngang og stue. På høyre hånd har man stort flislagt baderom med åpning mot egen vaskeromsnisje med benk og skap. Dusjsone med glassvegger gir et stilrent og pent inntrykk. Flott stue med takhøye vinduer gir et lyst og trivelig innemiljø hvor man har fint overblikk over nabolaget. Her har man god plass til sofagruppe, mediemøbler og spisebord med plass til familien. Peisovn er montert i stuen og varmer effektivt opp leiligheten på kalde vinterdager. Utgang fra stuen til meget solrik balkong med maksimale solforhold. Pent kjøkken med moderne innredning hvor man har alle muligheter til å dyrke kokkekunstene. I tilknytning til stuen har man leilighetens første soverom. Beveger man seg opp i loftstetasjen ser man at trappen er oppgradert med flotte trinn. To soverom på venstre hånd, disse har omtrent lik størrelse. Stor loftsstue, perfekt for både små og store. Det er også eget toalettrom samt innvendig bod i denne etasjen. Alle rom unntatt hall og bad (flislagt) har pene slitesterke laminatgulv. Romslig praktisk utebod ved inngangspartiet hvor man kan lagre ting tørt og trygt gjennom alle årstider. Her kan man flytte rett inn! Takstmann har utarbeidet tilstandsrapport i forbindelse med salget og følgende forhold har fått tg3: Toalettrom - Loftsetasje: Vurdering av avvik: Toalettrom har ingen ventilering fra rommet, NS 3600 krever mekanisk avtrekk for å kunne gi TG 0/1. Tiltak: Mekanisk avtrekk bør etableres på toalettrom.

  Innbo og løsøre
  Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  TV/Internett/bredbånd
  Tv/internett inkludert i felleskostnader.

  Parkering
  2 parkeringsplasser til leiligheten.

  Prisantydning inkl. omkostninger
  3 150 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 8 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 78 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 150 000,00))   91 792,- (Omkostninger totalt)   3 241 792,- (Totalpris inkl. omkostninger)

 • Oppvarming
  Strøm, ved.

  Energiklasse
  B

 • Kommunale avgifter
  13486

  Kommunale avgifter år
  2023

  Info kommunale avgifter
  Renovasjon faktureres separat og er estimert til kr. 3557,- for 2023.

  Formuesverdi primær
  617904

  Formuesverdi primær år
  2021

  Formuesverdi sekundær
  2224454

  Formuesverdi sekundær år
  2021

  Tilbud lånefinansiering
  Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester. 

  Sameiebrøk
  1/8

  Felleskostnader pr. mnd
  2208

  Felleskostnader inkluderer
  Forretningsførsel fra Arendal boligbyggerlag, forsikring, tv/internett, snømåling av felles parkeringsplass og avsetning til fremtidig vedlikehold.

  Andel fellesformue
  19170

  Andel fellesformue per dato
  2023-08-01T22:00:00Z

  Om sameiet
  Sameiet Nygårdsskauen 10 består av 8 leiligheter fordelt på 2 bygg, Bringebærveien 36 og 38.

  Lånebetingelser fellesgjeld
  Sameiet har ingen fellesgjeld.

  Styregodkjennelse
  Det kreves ikke styrets godkjennelse ved overtakelse.

  Regnskap/budsjett/kostnadsøkninger
  Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i regnskap, budsjett og årsberetning. Dokumentene vil være tilgjengelig hos meglerforetaket. Det gjøres oppmerksom på at fellesgjeld og felleskostnader kan variere over tid som følge av beslutninger foretatt av styret/årsmøtet/generalforsamling.

  Sameiets forsikringsselskap
  IF

  Vedtekter/husordensregler
  Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i gjeldende vedtekter og husordensregler. Dokumentene følger vedlagt i salgsoppgaven. 

  Beboernes forpliktelser og dugnader
  Dugnad etter behov, det har normalt vært 1 dugnad årlig siden sameiet var nytt i 2016.

  Dyrehold
  Dyrehold er tillatt iht. borettslagets vedtekter. 

  Eierskiftegebyr
  6215

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 24.08.2015 - Dokumentnr: 765292 - Seksjonering Opprettet seksjoner:
  Snr: 4
  Formål: Bolig
  Sameiebrøk: 1/8


  Ferdigattest/brukstillatelse
  Ferdigattest foreligger.

  Vei, vann og avløp
  Offentlig vei vann og avløp.

  Regulerings- og arealplanner
  Gjeldende kommuneplan: Planperiode 2019- 2029 Formål:Bebyggelse- og anlegg; eksisterende boligbebyggelse Hensynssone; detaljeringssone reguleringsplan Beskrivelse: Gjeldende reguleringsplan styrer arealbruksformålene for området (grå skravur). Se kartutsnitt i figur 1.1 i arealplanstatus vedlagt salgsoppgaven. Reguleringsplan: Arealplanid: 09062012-25 Plannavn: Nidelvåsen, trinn 5- Vedtatt i kraft:27.03.14 Formål:Boligbebyggelse; konsentrert småhusbebyggelse Se kartutsnitt i figur 1.2 vedlagt areaplanstatus i salgsoppgaven. Reguleringsbestemmelser; se eget vedlegg

  Adgang til utleie
  Utleie er tillatt.

  Legalpant
  De andre sameierne har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for hver bruksenhet svarer til 2 G (folketrygdens grunnbeløp). Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt, og kommunale avgifter/gebyrer.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.    Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.   Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.    Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtagelse. 

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.   Budgivning utenfor forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler.   Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  3 150 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 8 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 78 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 150 000,00))   91 792,- (Omkostninger totalt)   3 241 792,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  Omk. kjøper beløp
  91792

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Selger har ikke tegnet boligselgerforsikring på boligen. Selger har likevel utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 3 200/3 600/3 500 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

  Meglers vederlag
  Meglers vederlag: 1,67 % av oppnådd salgssum. Tilrettelegging: Kr. 10900,- Internett: Kr. 9400,- Markedsføring: Kr. 8950,- Garantiforsikringspremie: Kr. 3800,- Oppgjørshonorar: Kr. 4250,- Elektronisk søk og utskrifter: Kr. 949,- Selger bekoster innhenting av opplysninger samt eierskiftegebyr fra Arendal boligbyggerlag.

Magne Haugås

Megler

Magne Haugås

90 02 01 07

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev