aktiv-eiendomsmegling
Solgt
Velkommen til Vårbegerveien 15 - Flott leilighet i veletablert sameie på attraktive Nidelvåsen.
Velkommen til Vårbegerveien 15 - Flott leilighet i veletablert sameie på attraktive Nidelvåsen.

BJORBEKK Vårbegerveien 15

Nidelvåsen - Fin leilighet med stor usjenert uteplass.

 • kr 1 990 000
 • BRA 54 m²
 • 1 soverom
 • Prisantydningkr 1 990 000
 • Omkostningerkr 62 792
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 2 052 792
 • ObjektstypeLeilighet
 • EierformEierseksjon
 • Byggeår2 008
 • Soverom1
 • ArealP-rom 50 m²
 • Felleskostnaderkr 2 400
 • Tomt4 345.1 m²
 • Eierform tomtEiertomt
 • 1 990 000,- (Prisantydning) Omkostninger 8 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172 (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585 (Tingl.gebyr pantedokument) 585 (Tingl.gebyr skjøte) 49 750 (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 1 990 000)) 62 792 (Omkostninger totalt) 2 052 792 (Totalpris inkl. omkostninger)
I trygge og attraktive omgivelser på Nidelvåsen har vi nå denne fine leiligheten med alt på en flate for salg. Her har man god standard, fin planløsning, oppussede flater og stor uteplass med utvidet platting, belegningsstein, hekk og plen. Leiligheten er klar for rask overtagelse dersom kjøper ønsker dette. Kort vei til bussforbindelse, turområder, barnehage, butikk, bakeri, frisør og apotek. Perfekt førstegangsbolig!
Innvendig har leiligheten blitt pusset opp med nye laminatgulv, vedovn, kledd pipe og malt kjøkkeninnredning. Utgang til fin uteplass.

Vårbegerveien 15, Agder

 • Arealbeskrivelse
  Leilighet
  Bruksareal
  1. etasje: 54 kvm
  Primærrom
  1. etasje: 50 kvm

  Utvendig bod
  Sekundærrom
  1. etasje: 6 kvm

  Innvendig bod
  Sekundærrom
  1. etasje: 4 kvm  Tomt
  4345.1m²

  Beskrivelse av tomt
  Leiligheten har en usjenert og fin beliggenhet med stor hage hvor man kan invitere venner og kjente på grilling. Det er bygd levegg og plantet hekk som gir skjerming mot veien. Ved leilighetens inngangsparti har er det lagt fliser samt belegningsstein. Terrassen er utvidet med platting langs kortvegg slik at man får god plass til å møblere med sittegrupper.

  Beliggenhet
  Velkommen til Nidelvåsen, et raskt voksende boligområde sentralt i Arendal påbegynt i 2006 og fortsatt under utbygging. Nidelvåsen ble raskt populært på grunn av sin sentrale beliggenhet samt attraktive boliger i størrelser som passer for alt fra førstegangsetablerere til store familier. Kort vei til busstopp, butikk, bakeri og flotte turområder gjør beliggenheten lett å like.

  Adkomst
  Fra Arendal, kjør mot Strømmen og ta av til Bjorbekk. Følg Rykeneveien og ta av til høyre opp på Nidelvåsen. Følg deretter veien og ta til venstre i første kryss. Følg veien og ta til venstre i 1 avkjøring og inn på Vårbegerveien. Leiligheten er merket med til salgsplakat fra Aktiv og det vil bli skiltet ved fellesvisning. Velkommen!

  Bebyggelse
  Del av seksjonert firemannsbolig.

  Byggemåte
  Oppført på berg og trolig komprimert fylling med stein. Grunnmur av isolerte ringmurselementer. Kjerne av betong med isoporisolasjon på inn- og utside. Knotteplast er anlagt mot tilbakefylte vegger. Bindingsverk i tre med isolering, vintetting, musebånd og tømmermannspanel. Isolerglassvinduer i tre med toppsving utførelse. Isolert inngangsdør og terrassedør med isolerglassfelt. Elementpipe som er pusset og malt med feierluke i bunnen av pipestokken.

  Innhold
  1.etg: Gang, bad/vaskerom, soverom, stue/kjøkken. Bod.

  Standard
  Fin og lettstelt leilighet med usjenert beliggenhet. Trapp ned til inngangparti hvor man har lagringsbod like ved inngangsdøren. Leiligheten fremstår lys og pen og har praktisk planløsning. Gang med adkomst til vaskerom til venstre, her har man benk, vvs bereder og opplegg til vaskemaskin. Bad/wc har fliser på gulv, dusjhjørne og flott innredning med skuffer og stort ovalt speil med belysning. Leilighetens soverom er rett frem fra gangen og har god plass til dobbeltseng. Rommet er svalt og godt om kvelden selv om solen steker. Stue og kjøkken har åpen løsning og det er takhøye vinduer vendt mot egen uteplass samt friområde som gir lite innsyn. Det er montert vedovn som holder strømutgiftene nede på vinterstid. God plass til møblering etter eget ønske. Utgang til fin uteplass fra stuen. Komfyr, kjøleskap og oppvaskmaskin følger salget. Nye laminatgulv i oppholdsrom. Leiligheten er tegnet inn med 2 soverom på byggetegninger og man kan enkelt dele av stuen hvis man får behov for et ekstra soverom. Perfekt for førstegangskjøpere og dem som ønsker å bo i rolig og attraktivt nabolag.

  TV/Internett/bredbånd
  Tv/internett fra Telenor via sameiet.

  Parkering
  Parkeringsplass til leiligheten ellers felles gjesteparkering.

  Prisantydning inkl. omkostninger
  1 990 000,- (Prisantydning) Omkostninger 8 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172 (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585 (Tingl.gebyr pantedokument) 585 (Tingl.gebyr skjøte) 49 750 (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 1 990 000)) 62 792 (Omkostninger totalt) 2 052 792 (Totalpris inkl. omkostninger)

 • Oppvarming
  Strøm, ved.

  Energiklasse
  C

 • Kommunale avgifter
  9497

  Kommunale avgifter år
  2023

  Formuesverdi primær
  476985

  Formuesverdi primær år
  2021

  Formuesverdi sekundær
  1717146

  Formuesverdi sekundær år
  2021

  Tilbud lånefinansiering
  Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester. 

  Sameiebrøk
  1/24

  Felleskostnader pr. mnd
  2400

  Felleskostnader inkluderer
  Tv/internett, avsetning til vedlikehold, snørydding, forretningsførsel og felles bygningsforsikring.

  Andel fellesformue
  18682

  Andel fellesformue per dato
  2023-05-02T22:00:00Z

  Styregodkjennelse
  Nei.

  Sameiets forsikringsselskap
  IF

  Vedtekter/husordensregler
  Vedlagt salgsoppgaven.

  Beboernes forpliktelser og dugnader
  Pliktig medlemskap i velforening.

  Dyrehold
  Tillatt såfremt dette ikke medfører sjenanse for de øvrige beboerne.

  Eierskiftegebyr
  6215

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 4203/436/682/8: 11.04.2007 - Dokumentnr: 315399 - Bestemmelse iflg. skjøte Pliktig medlemskap i velforening/huseierforening
  Med flere bestemmelser
  25.04.2006 - Dokumentnr: 208428 - Seksjonering Opprettet seksjoner:
  Snr: 8
  Formål: Bolig
  Tilleggsdel: Bygning
  Sameiebrøk: 1/24


  Ferdigattest/brukstillatelse
  Ferdigattest foreligger.

  Vei, vann og avløp
  Offentlig vei, vann og avløp.

  Regulerings- og arealplanner
  Gjeldende kommuneplan: Planperiode 2019- 2029 Formål:Bebyggelse- og anlegg; eksisterende boligbebyggelse Se kartutsnitt i figur 1.1 vedlagt salgsoppgaven. Reguleringsplan: Arealplanid: 1610r5/1610r5e1 Plannavn: Nidelvåsen, endring Vedtatt i kraft: 27.11.2003/21.10.2004 Reguleringsbestemmelser; se eget vedlegg vedlagt salgsoppgaven. Formål: Boligbebyggelse Ingen planer under arbeid.

  Adgang til utleie
  Det er ikke kjent at det foreligger offentligrettslige regler som er til hinder for at hele eiendommen leies ut.

  Legalpant
  De andre sameierne har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for hver bruksenhet svarer til 2 G (folketrygdens grunnbeløp). Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt, og kommunale avgifter/gebyrer.

  Kommentar konsesjon
  Eiendommen er konsesjonsfri.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.    Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.   Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.    Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtagelse. 

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.   Budgivning utenfor forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler.   Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  1 990 000,- (Prisantydning) Omkostninger 8 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172 (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585 (Tingl.gebyr pantedokument) 585 (Tingl.gebyr skjøte) 49 750 (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 1 990 000)) 62 792 (Omkostninger totalt) 2 052 792 (Totalpris inkl. omkostninger)

  Omk. kjøper beløp
  62792

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 14. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 3 200/3 600/3 500 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

  Meglers vederlag
  Provisjon: 2,26 % av salgssum. Tilrettelegging: Kr. 10900,- Internett: Kr. 8950,- Markedsføring: Kr. 9400,- Garantiforsikringspremie: Kr. 3800,- Oppgjørskostnad: Kr. 4250,- Sikringsobligasjon og elektronisk signering: Kr. 949,- Selger bekoster opplysninger fra Arendal boligbyggerlag samt eierskiftegebyr.

Magne Haugås

Megler

Magne Haugås

90 02 01 07

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev