aktiv-eiendomsmegling
Solgt
Bakkeveien 5B - Fasade.

BJØRKELANGEN Bakkeveien 5B

Bjørkelangen- Ny, stilren halvpart av tomannsbolig - sentral beliggenhet - nærhet til "alt"

 • kr 3 590 000
 • BRA 97 m²
 • 3 soverom
 • Prisantydningkr 3 590 000
 • Omkostningerkr 21 342
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 3 611 342
 • ObjektstypeTomannsbolig
 • EierformSelveier
 • Byggeår2 023
 • Soverom3
 • ArealP-rom 91 m²
 • Tomt -
 • Eierform tomtEiertomt
 • 3 590 000 (Prisantydning) Omkostninger 585 (Tinglysningsgebyr skjøte) 585 (Tinglysningsgebyr pantedokument) 172 (Panteattest kjøper) 20 000(Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 800 000)) 21 342 (Omkostninger totalt) 3 611 342 (Totalpris inkl. omkostninger)
I sentrale, familievennlige omgivelser på Bjørkelangen har vi nå en moderne og stilren halvpart av tomannsbolig under oppføring. Boligen forventes å stå ferdig april/mai 2023. Boligen får gode lysforhold, moderne løsninger og en praktisk, velutnyttet planløsning over to etasjer. Boligen vil få tre soverom, en i første etasje og to i andre etasje. Første etasje får en nydelig stue med laminatgulv, peisovn og åpen løsning til kjøkken. Området passer ypperlig for aktive familier, med kort gangavstand til skoler, barnehager, busstopp, butikker, idrettsanlegg og flotte turområder.

Bakkeveien 5B, Viken

 • Tomt
  nullm²

  Beliggenhet
  Bjørkelangen har en aktiv sportsforening som tilbyr svømming, fotball, håndball, innebandy, allidrett, ski og sykkel. Ved den videregående skolen er det idrettshall og friidrettsanlegg, samt kunstgressbane, sandvolleyballbane og tennisbane. I 2018 ble det bygd skatepark ved skolen, og en ny svømmehall med svømme- og terapibasseng. Sommerstid kan familien legge turen til badeplass ved Røytjern. Kommunen har også en levende kulturskole med en rekke tilbud innen dans, drama, forming og musikk, og det er egen øvingsboks for band og musikere. Ved den gamle herregården Eidsverket er det bygget et større hestesenter - en naturlig møteplass for hestefolk for både trening og konkurranser. Bjørkelangen har også et godt motorsportmiljø i NMK Aurskog-Høland, som holder til på Eksismoa motorpark, ca. 2 km utenfor sentrum. Det er også skytterbaner i nærheten og en aktiv jakt- og fiskeforening. Alpinbakken er åpen når det er snørike vintre på Bjørkelangen. Dagligvarehandelen kan blant annet gjøres på Rema 1000, Kiwi og Coop Extra. I tillegg har kjøpesenteret Amfi Bjørkelangen kafé og rundt 20 butikker. I ytterkant av sentrum ligger Bliksrud Næringsområde med blant annet Skeidar, Plantasjen, Mekonomen, Maxbo og Europris. Ellers er det forholdsvis kort kjørevei til Lillestrøm, Jessheim og Oslo, samt til hyggelig grensehandel i Töcksfors og Charlottenberg. Kollektivtilbudet i området består av buss, og nærmeste holdeplass ligger ca. 750 meter fra boligene. Med bil tar det ca. 30 min til Fetsund, 40 min til Lillestrøm, 55 min til Oslo S, 60 min til Oslo lufthavn og 60 min til Charlottenberg i Sverige. Fra eiendommen er det gangavstand/kort vei til Bjørkelangen barne- og ungdomsskole som åpnet våren 2018. Ellers er det god barnehagedekning i Aurskog-Høland kommune, med både kommunale- og private barnehager. Bjørkelangen har også to videregående skoler, og den ene ligger like ved eiendommen.

  Adkomst
  Se kartskisse.

  Byggemåte
  Fundamentering/betonggulv: Utføres av ringmurselementer, med markisolering iht TEK 17, radonsperre er beregnet utført etter TEK 17. Utvendige vegger: Bindingverk av trelast dimensonert etter TEK 17 med tanke på styrke og energikrav. Følgende utenfra og inn: Utvendig kledning, utlekting 23x48, vindtette plater, tilfredsstillende tykkelse mineralull, fuktsperre og innvendig kledning. Som utvendig kledning er det beregnet liggende dobbelfalset kledning ferdig grunnet.. Tak utvendig: Bindingverk av trelast dimensonert etter TEK 17 med tanke på styrke og energikrav. Følgende utenfra og inn: Utvendig kledning, utlekting 23x48, vindtette plater, tilfredsstillende tykkelse mineralull, fuktsperre og innvendig kledning. Som utvendig kledning er det beregnet liggende dobbelfalset kledning ferdig grunnet.

  Innhold
  1.etg: Entre/gang, bad, trapperom. stue/kjøkken, soverom og bod. 2.etg: Trapperom, 2 boder og 2 soverom.

  Standard
  Hvorfor kjøpe nytt? - Boligen er i forskriftsmessig stand med mange års reklamasjonsfrist. - Energiøkonomiske og klimavennlige løsninger. - Innflyttingsklar uten tanke på å måtte pusse opp først. - Det er svært lite vedlikeholdskostnader i nær framtid. I sentrale, familievennlige omgivelser på Bjørkelangen har vi nå en moderne og stilren halvpart av tomannsbolig under oppføring. Boligen forventes å stå ferdig april/mai 2023. Boligen får gode lysforhold, moderne løsninger og en praktisk, velutnyttet planløsning over to etasjer. Boligen vil få tre soverom, en i første etasje og to i andre etasje. Første etasje får en nydelig stue med laminatgulv, peisovn og åpen løsning til kjøkken. Området passer ypperlig for aktive familier, med kort gangavstand til skoler, barnehager, busstopp, butikker, idrettsanlegg og flotte turområder. Kjøkken Kjøkkenet vil ligge i åpen løsning mot stuen med god plass til spisebord. Innredningen vil har rene, moderne linjer og vil ligge i praktisk L-form, noe som gir god skap- og benkeplass. Kjøkkenet vil har hvite fronter med grå laminat benkeplate, dobbel oppvaskkum og integrerte hvitevarer. Spesifikasjoner kan ettersendes ved behov. Stue Boligens stue vil ligge i første etasje og vil bli et tiltalende rom med laminat på gulv og hvite vegger. Vindusflater på to sider vil slippe inn naturlig lys. Stuen vil ha en planløsning som vil gjøre det enkelt å innrede i flere soner. Det monteres moderne peisovn for ekstra hygge og varme. Bad/wc I første etasje får boligen et romslig bad med fliser av typen Compakt marengo 60x60 og Mossaic Compakt Marengo 5x5 i dusjsone. Badet vil ha vegghengt klosett, hvit baderomsinnredning, dusjhjørne og opplegg for vaskemaskin. Badet blir moderne med renelinjer og flotte detaljer. Soverom og garderobe Boligen vil har tre lyse og fine soverom, hvorav to vil ligge i andre etasje og ett i første etasje. Alle soverommene vil ha god plass til både seng og garderobeskap. Hentet fra leveransebeskrivelse: Gang/Entre: Overflate gulv: Laminat Overflate vegg: Smartpanel hvitmalt Overfalte tak: Takesslignende plater Soverom/Bod: Overflate gulv: Laminat Overflate vegg: Smartpanel hvitmalt Overfalte tak: Takesslignende plater Kjøkken/Stue: Overflate gulv: Laminat Overflate vegg: Smartpanel hvitmalt Overfalte tak: Takesslignende plater Bad/WC/Vask: Overflate gulv: Fliser Overflate vegg: Fliser Overfalte tak: Takesslignende plater

  Innbo og løsøre
  Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  Parkering
  Biloppstillingsplass lages til med tilfredsstillende masser. Størrelse på biloppstillingutføres etter gjeldene krav. Det vil ikke komme

  Prisantydning inkl. omkostninger
  3 590 000 (Prisantydning) Omkostninger 585 (Tinglysningsgebyr skjøte) 585 (Tinglysningsgebyr pantedokument) 172 (Panteattest kjøper) 20 000(Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 800 000)) 21 342 (Omkostninger totalt) 3 611 342 (Totalpris inkl. omkostninger)

 • Energiklasse
  unknown

  Info energiklasse
  Alle som skal selge eller leie ut eiendom må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler.

 • Info kommunale avgifter
  Kommunale avgifter vil bli satt når boligene tas i bruk.

  Info om eiendomsskatt
  Eier står selv ansvarlig for kostnader tilknyttet strøm, forsikringer, eiendomsskatt m.m

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 3026/75/492/2: 10.02.1973 - Dokumentnr: 856 - Erklæring/avtale Bestemmelse om anlegg og drift av skiløype/skianlegg
  RETTIGHETSHAVER Bjørkelangen Sportsforening
  Overført fra: Knr:3026 Gnr:75 Bnr:492
  Gjelder denne registerenheten med flere
  16.02.1994 - Dokumentnr: 1307 - Jordskifte (m-gnr.75/170).
  Overført fra: Knr:3026 Gnr:75 Bnr:492
  Gjelder denne registerenheten med flere
  21.09.2001 - Dokumentnr: 8498 - Jordskifte Grensegangssak
  (ark.75/26)
  Overført fra: Knr:3026 Gnr:75 Bnr:492
  Gjelder denne registerenheten med flere
  30.03.2017 - Dokumentnr: 279826 - Best. om vann/kloakkledn. Rettighetshaver: Aurskog-Høland Kommune
  Org.nr: 948 164 256
  Rett for kommunen til å anlegge og vedlikeholde ledninger m.m.
  Med flere bestemmelser
  Overført fra: Knr:3026 Gnr:75 Bnr:492
  Gjelder denne registerenheten med flere
  10.03.2023 - Dokumentnr: 262690 - Seksjonering Opprettet seksjoner:
  Snr: 2
  Formål: Bolig
  Tilleggsdel: Bygning
  Sameiebrøk: 1/2


  Ferdigattest/brukstillatelse
  Ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse fremkommer etter ferdigstillelse.

  Regulerings- og arealplanner
  Eiendommen ligger i et område regulert til boligformål.

  Adgang til utleie
  Det er ikke kjent at det foreligger offentligrettslige regler som er til hinder for at hele eiendommen leies ut.

  Legalpant
  Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt og kommunale avgifter/gebyrer.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud. Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen. Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtagelse.

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form. Budgivning utenfor forbrukerforhold Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  3 590 000 (Prisantydning) Omkostninger 585 (Tinglysningsgebyr skjøte) 585 (Tinglysningsgebyr pantedokument) 172 (Panteattest kjøper) 20 000(Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 800 000)) 21 342 (Omkostninger totalt) 3 611 342 (Totalpris inkl. omkostninger)

  Omk. kjøper beløp
  21342

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 2 300/2 700/2 600 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

  Meglers vederlag
  Det er avtalt fastpris kr 33.500,- for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke tilretteleggingsgebyr kr.21.500,-. Meglerforetaket har krav på å få dekket avtalte utlegg i henhold til oppdragsavtale totalt kr.2.585,-. Utleggene omfatter kommunale opplysninger, foto og panterett med urådighet. Dersom handel ikke kommer i stand har megler krav på å få dekket vederlag for arbeid utført med kr 2.500,- pr time, oppad til kr 20.000,-. Alle beløp er inkl. mva.

Dokumenter

Øyvind Sægrov

Megler

Øyvind Sægrov

41 41 55 04

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev