aktiv-eiendomsmegling
Velkommen til Blåbærveien 15!
Velkommen til Blåbærveien 15!

BJØRKELANGEN Blåbærveien 15

Flott halvpart fra 2017 m/takterrasse, pergola, flott utsikt, integrert carport .

 • kr 4 600 000
 • BRA 107 m²
 • 3 soverom
 • Prisantydningkr 4 600 000
 • Omkostningerkr 132 042
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 4 732 042
 • ObjektstypeTomannsbolig
 • EierformSelveier
 • Byggeår2017
 • Soverom3
 • ArealP-rom 106 m²
 • Tomt932.9 m²
 • Eierform tomtEiertomt
 •   4 600 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 12 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 115 000,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 600 000,00))   132 042,- (Omkostninger totalt)   4 732 042,- (Totalpris inkl. omkostninger)  

Meld deg på visning!

Påmelding
Pantegning - Blåbærveien 15 - 1. Etasje
Dette er en tiltalende halvpart av vertikaldelt tomannsbolig. Boligen har god standard fra 2017 og gjennomført stil hvor ingenting er overlatt til tilfeldighetene. Late sommerdager kan nytes fra en super takterrasse med pergola og langstrakt utsikt, eller fra en veranda. Det er parkering i en integrert carport med direkte adkomst til hallen. Stuen og kjøkkenet ligger i åpen løsning og danner et nydelig allrom. Kjøkkenet har rikt utstyrt innredning med stilfullt design. Videre kan boligen skilte med et delikat bad og toalettrom, hvor førstnevnte bl.a. har vaskesone bak en bred skyvedør. Hallen og ett av tre soverom har garderobe, og det er lagringsplass i til sammen fire boder.
Eiendommen er pent opparbeidet.

Blåbærveien 15, Viken

 • Tomt
  932.9m²

  Beskrivelse av tomt
  Eiendommen ligger i en blindvei, i et rolig område ca. 3 km fra Bjørkelangen sentrum. Allerede ved innkjøringen til eiendommen dannes et godt førsteinntrykk. Her er det asfaltert vei frem til en stor, steinlagt gårdsplass, og langsmed er det steinmur, samt kjettinggjerde med stoler av granitt. Fra gårdsplassen er det skrånet steinbed med granittrapp opp til en uteplass, og herfra er det videre adkomst til en veranda på ca. 30 kvm. Verandaen har gode solforhold og langstrakt utsikt. Det er trapp opp til en takterrasse med utsikt mot skogkledde åser. Takterrassen er på hele 55 kvm og har rekkverk i glass som bevarer utsikten. Den har også pergola, plassbygde hyller og forhøyede levegger i frostet glass mot nabo. Med slike utefasiliteter er det enkelt å invitere både familie og venner til hyggelige dager - uansett vær.

  Beliggenhet
  Eiendommen ligger i et barnevennlig og hyggelig boligområde, ca. 2 km fra Bjørkelangen sentrum i Aurskog-Høland kommune. Bjørkelangen er en koselig landsby under stadig utvikling, det ble blant annet i 2018 bygd ny barne- og ungdomsskole og nytt helsehus. Bjørkelangen har en aktiv sportsforening som tilbyr svømming, fotball, håndball, innebandy, allidrett, ski og sykkel. Ved den videregående skolen er det idrettshall og friidrettsanlegg, samt kunstgress-, sandvolleyball- og tennisbane. Ved barne- og ungdomsskolen er det bygget skatepark. I sentrum er det bygget ny svømmehall med svømme- og terapibasseng. Kommunen har også en levende kulturskole med en rekke tilbud innen dans, drama, forming og musikk, og det er egen øvingsboks for band og musikere. Ved Eidsverket skal det bygges et større ridesenter - en naturlig møteplass for hestefolk for både trening og konkurranser. Bjørkelangen har også et godt motorsportmiljø i NMK Aurskog-Høland, som holder til på Eksismoa motorpark, ca. 2 km utenfor sentrum. Det er også skytterbaner i nærheten og en aktiv jakt- og fiskeforening. Alpinbakken er åpen når det er snørike vintre på Bjørkelangen. Servicetilbud Dagligvarehandelen kan blant annet gjøres på Rema 1000, Extra og Kiwi. I tillegg har tettstedet flere cafeer og kjøpesentrene Amfi Bjørkelangen Torg. I ytterkant av sentrum ligger Bliksrud Næringsområde med kjeder som Skeidar, Plantasjen, Mekonomen, Maxbo og Europris. Det er også kort vei til Lillestrøm og Strømmen, eller til hyggelig grensehandel både i Töcksfors og Charlottenberg. Kollektivtilbudet i området består av buss, hvor nærmeste holdeplass ligger ca. 600 m fra boligen. Med bil tar det ca. 30 min til Fetsund, 35 min til Lillestrøm, 55 min til Oslo S, 60 min til Oslo lufthavn og 60 min til Charlottenberg i Sverige. Fra eiendommen er det ca. 3 km til Bjørkelangen barne- og ungdomsskole som åpnet våren 2018. Ellers er det god barnehagedekning i Aurskog-Høland kommune, og også barnehage i umiddelbar nærhet. Bjørkelangen har også to videregående skoler.

  Adkomst
  Se vedlagte kart. Det vil bli satt opp visningsskilt ved fellesvisninger.

  Bebyggelse
  Området består hovedsakelig av leiligheter, villa og småhusbebyggelse.

  Byggemåte
  Konstruksjon: Vertikaldelt over 2 plan og takterrasse med normalt god planløsning. Boligen har gode lysforhold med utgang stue og bod til veranda på ca. 30 m² og takterrasse på ca 55 m². Det er parkering i carport i underetasjen. Enebolig er bygget 2017og bygget etter forskrift fra 2010. Papp tekking. Nedløp og beslag av metall. Veggene har bindingsverkskonstruksjon fra byggeår. Fasade/kledning har stående bordkledning. Kompakt takkonstruksjon. Bygningen har malte trevinduer med 3-lags glass. Bygningen har malt hovedytterdør og malt balkongdør i tre. Etablert terrasse utgang fra stue og etablert takterrasse. Tretrapp med ståltrinn til takterrassen og granitt steintrapp på tomt. Det er byggegrunn av sprengsteinsfylling. Dreneringen er fra 2017. Bygningen har betonggrunnmur typen Thermomur på støpt plate mot grunnforhold. Skrående tomt. Utvendige avløpsrør er av plast Utvendige avløpsledninger er fra 2071. Det er offentlig avløp via private stikkledninger og utvendige vannledninger er av plast (PEL). Utvendige vannledninger er fra 2017. og offentlig vannforsyning via private stikkledninger. For fullstendig og utførlig teknisk beskrivelse av eiendommen se vedlagte tilstandsrapport datert 12.06.2023 av Øyvind Nåmo Rønning. Her fremgår kostnadsestimat og anbefalte tiltak på tilstandsgrad 2 og 3 (TG2 og 3). Vi oppfordrer interessenter til å sette seg inn i tilstandsrapporten, samt selgers egenerklæring før visning, samt eventuelt å gjøre egne undersøkelser før eventuell budgivning. Nedenfor følger et utdrag av tilstandsrapporten og selgers egenerklæring. Følgende punkter er i tilstandsrapporten anmerket med tilstandsgrad 2 - avvik som kan kreve tiltak: Innvendig > Innvendige trapper Boligen har malt tretrapp med eik i trinn. Rekkverk med stålspiler. Vurdering av avvik: Det mangler håndløper på vegg i trappeløpet. Konsekvens/tiltak: Håndløper må monteres på vegg for å tilfredsstille krav på byggetidspunktet. Våtrom > Sanitærutstyr og innredning > Bad/vaskerom Rommet har veggmontert toalett og dusjvegger/hjørne. Heldekkende servant med underskap. Speilskap med belysning. Opplegg for vaskemaskin bak skyvedør. Vurdering av avvik: Det er påvist riss/sprekker i utstyr på våtrommet. 2 hakk i servant. Konsekvens/tiltak: Det er ikke behov for utbedringstiltak. Konstruksjoner som ikke er undersøkt: Våtrom > Tilliggende konstruksjoner våtrom > Bad/vaskerom Hulltaking er ikke foretatt da eier har ikke akseptert dette.

  Sammendrag selgers egenerklæring
  Kjenner du til om det er utført kontroll av el-anlegget og/eller andre installasjoner (f.eks. oljetank, sentralfyr, ventilasjon)? - Ja. El-kontroll. Har du ladeanlegg/ladeboks for elbil i dag? - Ja. Montert 2021

  Innhold
  1. etasje: Hall, bad/wc/vaskerom, 3 soverom og teknisk rom. 2. etasje: Stue, kjøkken, wc-rom og bod. Annet: 3 uteboder.

  Standard
  Kort fortalt - Tiltalende halvpart fra 2017. - Vertikaldelt tomannsbolig. - Carport m/direkte inngang. - Takterrasse med pergola. - Veranda - Flott hall med garderobe. - Stue/kjøkken i åpen løsning. - Flott kjøkkeninnredning. - Delikat bad og toalettrom. - Vaskesone bak skyvedør. - Tre soverom, ett m/garderobe. - Innebod og tre uteboder. Hall I carporten er det dør inn til en bod, samt en hvit ytterdør med glassfelt som fører inn til en flott hall. Hallen har stilrene overflater og en plassbygd skyvedørsgarderobe. Gulvet har varme og fliser, mens veggene er slette med listefri overgang til himling. Veggene er malt i en tidsriktig beigefarge og i himlingen er det downlights. Trappen opp til andre etasje har trinn i eik og rekkverk med stålspiler. Stue I andre etasje er det en nydelig stue med smakfullt kjøkken i åpen løsning. Den åpne romløsningen danner et herlig allrom. Stuen har et stort vindu ned til gulvet som byr på utsikt og godt lysinnslipp. Gulvet har enstavs laminat og veggene er malt i samme beigefarge som hallen. Mellom stuen og kjøkkenet er det dør ut til verandaen. Kjøkken Kjøkkenet har rikt utstyrt innredning med integrerte hvitevarer. Her er alle detaljer tenkt nøye igjennom, noe som har gitt et funksjonelt og stilfullt resultat. Innredningen er montert i hesteskoform og har halvøy ut mot stuen. Øvre fronter er i sort finer og har softclose. Benkeplatene er i hvit laminat og har nedfelt oppvaskkum i kompositt, samt flere popup-stikkontakter. De integrerte hvitevarene består av stekeovn og mikrobølgeovn i høyskap, oppvaskmaskin og kjøl/frys. Induksjonstopp er nedfelt i halvøya og det er takhengt ventilator over. Bad/wc/vaskerom Boligen har bad i første etasje og toalettrom i andre etasje. Toalettrommet har enstavs laminatgulv, lysevegger, vegghengt toalett og et hvitt skapmøblement med heldekkende servant. Badet er svært innbydende med god størrelse og delikate overflater. Gulv har flotte grå fliser og vegger har store hvite fliser. Dusjhjørnet har grå mosaikkfliser på gulv og elegante avlange fliser på veggene. Dusjhjørnet har for øvrig , hånddusj og innfellbare dører. Toalettet og innredningen er vegghengt, og sistnevnte består av hvit skuffemøblement med heldekkende servant. Over er det speil med lys. Bak en bred skyvedør i speil er det nisje i veggen med opplegg for vaskemaskin og tørketrommel. Soverom og garderobe Boligen har tre gode soverom i første etasje. Alle soverommene har enstavs laminatgulv og slette vegger malt i en dempet brunfarge, og hovedsoverommet har plassbygde garderobeskap rundt sengeplassen. Garderoben har hvite høyglansfronter og det er montert leselys. Boligen har lagringsplass i en innebod og i tre uteboder på henholdsvis ca. 4, 5 og 10 kvm. Soverom og garderobe Boligen har tre gode soverom i første etasje. Alle soverommene har enstavs laminatgulv og slette lyse vegger. Boligen har lagringsplass i en innebod og i tre uteboder på henholdsvis ca. 4, 5 og 10 kvm.

  Innbo og løsøre
  Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  Parkering
  Boligen har en integrert carport med flislagt dekke og innfelte downlights i taket. På utsiden er det biloppstillingsplass med elbillader, og det er for øvrig god plass til flere kjøretøy på gårdsplassen. Annen parkering er etter områdets gjeldende bestemmelser.

  Forsikringsselskap
  Eika

  Diverse
  Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel.

  Prisantydning inkl. omkostninger
    4 600 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 12 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 115 000,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 600 000,00))   132 042,- (Omkostninger totalt)   4 732 042,- (Totalpris inkl. omkostninger)  

 • Oppvarming
  Boligen har elektrisk oppvarming med gulvvarme i hallen og på badet, og i stuen er det supplerende varme med peis. Varmtvann er fra en 200 liters bereder. Ventilasjonen er balansert og sikringsskapet har automatsikringer.

  Energiklasse
  B

 • Kommunale avgifter
  16000

  Kommunale avgifter år
  2023

  Info kommunale avgifter
  Kommunale avgifter inkluderer ordinær renov.gebyr, feier/tilsynsgebyr, eiendomsskatt, vann og avløp.

  Info om eiendomsskatt
  Inkludert i de kommunale avgiftene.

  Formuesverdi primær
  1029769

  Formuesverdi primær år
  2022

  Formuesverdi sekundær
  3913123

  Formuesverdi sekundær år
  2022

  Info formuesverdi
  Opplysninger om formuesverdi er basert på skatteetatens boligkalkulator og det tas forbehold om at den beregnede formuesverdien kan avvike fra eiendommens fastsatte formuesverdi.

  Andre utgifter
  Eier står selv ansvarlig for kostnader tilknyttet strøm, forsikringer, eiendomsskatt m.m

  Tilbud lånefinansiering
  Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester. 

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 3026/2/372: 19.02.2016 - Dokumentnr: 150504 - Best. om vann/kloakkledn. Rettighetshaver: Aurskog-Høland Kommune
  Org.nr: 948 164 256
  Bestemmelse om vann og kloakkledning
  Rett for kommunen til å anlegge og vedlikeholde ledninger m.m.
  Bestemmelse om bebyggelse
  Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen
  Gjelder denne registerenheten med flere
  19.02.2016 - Dokumentnr: 150504 - Bestemmelse om veg Rettighetshaver: Aurskog-Høland Kommune
  Org.nr: 948 164 256
  Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen
  Gjelder denne registerenheten med flere
  26.11.2015 - Dokumentnr: 1106762 - Registrering av grunn Denne matrikkelenhet opprettet fra:
  Knr:3026 Gnr:2 Bnr:207
  01.01.2020 - Dokumentnr: 1434149 - Omnummerering ved kommuneendring Tidligere: Knr:0221 Gnr:2 Bnr:372
  19.02.2016 - Dokumentnr: 150504 - Best. om vann/kloakkledn. Rettighetshaver: Aurskog-Høland Kommune
  Org.nr: 948 164 256
  Bestemmelse om vann og kloakkledning
  Rett for kommunen til å anlegge og vedlikeholde ledninger m.m.
  Bestemmelse om bebyggelse
  Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen
  Gjelder denne registerenheten med flere
  19.02.2016 - Dokumentnr: 150504 - Bestemmelse om veg Rettighetshaver: Aurskog-Høland Kommune
  Org.nr: 948 164 256
  Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen
  Gjelder denne registerenheten med flere
  26.11.2015 - Dokumentnr: 1106762 - Registrering av grunn Denne matrikkelenhet opprettet fra:
  Knr:3026 Gnr:2 Bnr:207
  01.01.2020 - Dokumentnr: 1434149 - Omnummerering ved kommuneendring Tidligere: Knr:0221 Gnr:2 Bnr:372


  Ferdigattest/brukstillatelse
  Det er utstedt ferdigattest på eiendommen datert 17.10.2017.

  Vei, vann og avløp
  Eiendommen er tilknyttet kommunalt vann- og avløpsnett via private stikkledninger. Tilknyttet kommunal vei.

  Regulerings- og arealplanner
  Eiendommen ligger i et område regulert til boligformål.

  Adgang til utleie
  Det er ikke kjent at det foreligger offentligrettslige regler som er til hinder for at hele eiendommen leies ut.

  Legalpant
  Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt og kommunale avgifter/gebyrer.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.    Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.   Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.    Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtagelse. 

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.   Budgivning utenfor forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler.   Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
    4 600 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 12 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 115 000,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 600 000,00))   132 042,- (Omkostninger totalt)   4 732 042,- (Totalpris inkl. omkostninger)  

  Omk. kjøper beløp
  132042

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon. Det forutsettes av skjøtet tinglyses på ny eier, med mindre det er tatt andre forbehold i budgivningen. 

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 14. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 3 200/3 600/3 500 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

Øyvind Sægrov

Megler

Øyvind Sægrov

41 41 55 04

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev