aktiv-eiendomsmegling
Aktiv Eiendom har gleden av å presentere Blåbærveien 17.

Bjørkelangen Blåbærveien 17

Moderne og tiltalende halvpart fra 2020. Integrert garasje og flott takterrasse på ca. 50 kvm. Barnevennlig og solrikt.

 • 4 690 000
 • BRA 164 m²
 • 3 soverom
 • PRISANTYDNING4 690 000
 • OMKOSTNINGER133 392
 • TOTALPRIS INKL. OMKOSTNINGER4 823 392
 • EIENDOMSTYPETomannsbolig
 • EIERFORMEierseksjon
 • BYGGEÅR2 020
 • SOVEROM3
 • AREALP-rom 131 m²
 • FELLESKOST./MND-
 • TOMT974 m²
 • EIERFORM TOMTEiet tomt
 • 4 690 000,- (Prisantydning)

  Omkostninger
  12 000,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  172,- (Panteattest kjøper)
  585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
  585,- (Tingl.gebyr skjøte)
  117 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 690 000,-))
  --------------------------------------------------------
  133 392,- (Omkostninger totalt)
  --------------------------------------------------------
  4 823 392,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Meld deg på visning!

Påmelding
Blåbærveien 17 er en moderne og tiltalende halvpart av tomannsbolig fra 2020. Boligen ligger barnevennlig og solrikt til på en lettstelt tomt med gruslagt gårdsplass, liten hageflekk og to terrasser. Ved inngangspartiet er det en markterrasse, og i andre etasje er det en usjenert takterrasse på ca. 50 kvm med nydelig utsikt. Boligen har også integrert garasje med direkte adkomst til boligen via en bod.

Boligen har et smakfullt fargevalg, balansert ventilasjon og gulvvarme i det meste av første etasje. I første etasje er det en flislagt entré, et lekkert bad med regndusj, separat vaskerom og stue med åpen kjøkkenløsning. Stuen har store vinduer, og på kjøkkenet er det integrerte hvitevarer og kjøkkenøy. I andre etasje er det et baderom med badekar og tre gode soverom - ett med garderobe.

Planløsning:
1. etasje: Entré, kjøkken, stue, bad/wc, vaskerom, trapperom, 2 boder og garasjerom.
2. etasje: Trapperom, gang, bad/wc, 3 soverom og garderobe.

Blåbærveien 17, Viken

 • Kort fortalt
  - Moderne og tiltalende halvpart.
  - Tomannsbolig oppført i 2020.
  - Parkering i og utenfor garasje.
  - Usjenert takterrasse på 50 kvm.
  - Nydelig utsikt og gode solforhold.
  - Markterrasse og liten hage.
  - Flislagt entré med gulvvarme.
  - Direkte inngang fra garasjen.
  - Stue og kjøkken i åpen løsning.
  - Nydelig stue med store vinduer.
  - Moderne kjøkken med stor øy.
  - Samtlige hvitevarer er integrert.
  - To delikate bad, ett i hver etasje.
  - Separat vaskerom i 1. etasje.
  - Tre gode, innbydende soverom.
  - Garderoberom på ett soverom.
  - To boder, en med bi-inngang.
  - Utstrakt bruk av gulvvarme.

  Entré
  Ved inngangspartiet er det stemningsfullt utelys og en gråmalt ytterdør med smalt glassfelt. Entreen innenfor gir et smakfullt førsteinntrykk. Her er det parkettlignende gulvfliser med gulvvarme og malte vegger i en varm sandgrå farge. Himling er pent lyssatt med downlights og det er ellers plass til konsollbord, sittebenk og en knaggrekke eller så.

  Boligen har også direkte adkomst fra garasjen via en bod tilknyttet vaskerommet, noe som er kjærkomment på dager med dårlig vær.

  Stue
  Fra entreen er det åpent inn til boligens hjerte; et hyggelig oppholdsrom med stue og kjøkken i sømløse soner. Hele rommet har enstavs laminatgulv og malte vegger i en sandgrå farge. På kjøkkenet er det et smalt vindu over kjøkkenbenken og i stuen er det store vinduer ned til gulvet i hjørne, så her kan man nyte utsikt både til matlaging og bespisning.

  Som et supplement til dagslyset er himling pent lyssatt med downlights, og som oppvarming er det gulvvarme. Stuen har også en frittstående bioetanol-peis, samt god plass til stor sofagruppe og et langbord.

  Kjøkken
  På kjøkkenet er det en topp moderne innredning formet som en arbeidsvennlig hestesko, og med frokostplass ved kjøkkenøy. Kjøkkeninnredningen har to høyskap og en rekke benkeskap, med sorte, matte fronter, med unntak av én skuffeseksjon i hvitt.

  Benkeplaten er i sort laminat med underlimt oppvaskkum av kompositt og nedfelt induksjonstopp med integrert kullfilterventilator. Stekeovn og mikro er innebygget i høyskap, mens oppvaskmaskin og kjøl/frys er helintegrert. Kjøkkenet er også utstyrt med lekkasjevarsler i kjøkkenbenk og komfyrvakt ved platetopp.

  Bad/wc/vaskerom
  Det er to delikate bad og et separat vaskerom i boligen. Det er ett bad på hvert plan. Begge badene har et moderne og lunt uttrykk med store, sandfargede vegg- og gulvfliser ispedd mosaikkfliser på gulv i våtsone og bak vegghengte toalett. Spyleknapper, blandebatterier og andre små detaljer er i sort utførelse.

  Videre har begge badene gulvvarme og en stilren baderomsinnredning bestående av vegghengt skuffeseksjon med sorte høyglansfronter, heldekkende servant og speil. På badet i første etasje er det dusjhjørne med regnfallsdusj bak rette, innfellbare glassdører og på badet i andre etasje er det et ovalt, frittstående badekar med hånddusj. Badet i andre etasje har også velplasserte downlights i himling.

  Vaskerom
  Vaskerommet ligger i første etasje, mellom badet og boden med utgang til garasjen. På vaskerommet er det jordfargede gulvfliser med gulvvarme og malte vegger i en varm mokkafarge. Av installasjoner har rommet opplegg for vaskemaskin og varmtvannsbereder.

  Soverom og garderobe
  I andre etasje har boligen tre innbydende soverom, alle med enstavs laminatgulv og malte vegger i behagelige trendfarger. To av soverommene har vinduer ned til gulvet og det tredje har utgang til den flotte takterrassen. Hver av rommene har plass til senger og skap, i tillegg har hovedsoverommet eget garderoberom innredet med heng. For lagring har boligen to boder i første etasje, hvor den ene fungerer som en sluse mellom boligen og garasjen.
 • Eiendommen ligger i et barnevennlig og hyggelig boligområde, ca. 2 km fra Bjørkelangen sentrum i Aurskog-Høland kommune. Bjørkelangen er en koselig landsby under stadig utvikling, det ble blant annet i 2018 bygd ny barne- og ungdomsskole og nytt helsehus.

  Bjørkelangen har en aktiv sportsforening som tilbyr svømming, fotball, håndball, innebandy, allidrett, ski og sykkel. Ved den videregående skolen er det idrettshall og friidrettsanlegg, samt kunstgress-, sandvolleyball- og tennisbane. Ved barne- og ungdomsskolen er det bygget skatepark. I sentrum er det bygget ny svømmehall med svømme- og terapibasseng.

  Kommunen har også en levende kulturskole med en rekke tilbud innen dans, drama, forming og musikk, og det er egen øvingsboks for band og musikere. Ved Eidsverket skal det bygges et større ridesenter - en naturlig møteplass for hestefolk for både trening og konkurranser.

  Bjørkelangen har også et godt motorsportmiljø i NMK Aurskog-Høland, som holder til på Eksismoa motorpark, ca. 2 km utenfor sentrum. Det er også skytterbaner i nærheten og en aktiv jakt- og fiskeforening. Alpinbakken er åpen når det er snørike vintre på Bjørkelangen.

  Servicetilbud
  Dagligvarehandelen kan blant annet gjøres på Rema 1000, Extra og Kiwi. I tillegg har tettstedet flere cafeer og kjøpesentrene Amfi Bjørkelangen Torg. I ytterkant av sentrum ligger Bliksrud Næringsområde med kjeder som Skeidar, Plantasjen, Mekonomen, Maxbo og Europris. Det er også kort vei til Lillestrøm og Strømmen, eller til hyggelig grensehandel både i Töcksfors og Charlottenberg.

  Kollektivtilbudet i området består av buss, hvor nærmeste holdeplass ligger ca. 600 m fra boligen. Med bil tar det ca. 30 min til Fetsund, 35 min til Lillestrøm, 55 min til Oslo S, 60 min til Oslo lufthavn og 60 min til Charlottenberg i Sverige.

  Fra eiendommen er det ca. 3 km til Bjørkelangen barne- og ungdomsskole som åpnet våren 2018. Ellers er det god barnehagedekning i Aurskog-Høland kommune, og også barnehage i umiddelbar nærhet. Bjørkelangen har også to videregående skoler.
 • Området består hovedsakelig av leiligheter, villa og småhusbebyggelse.
 • Det vil bli satt opp visningsskilt under visning.
 • Grunn og fundamenter: Det er byggegrunn av sprengsteinsfylling. Grunnmur av isolerte elementer som er støpt med betong.
  Takkonstruksjon/taktekking: Pulttakskonstruksjon av tre. Yttertaket er tekket med takmembran.
  Veggkonstruksjon: Vegger er oppført med trebindingsverk og del antas med isolerte elementer støpt med betong. Vegger er utvendig kledd med liggende
  trekledning.
  Etasjeskiller: Gulv i 1. etasje er konstruert med betongdekke. Gulv i 2. etasje er konstruert med trebjelkelag.

  Følgende punkter er i tilstandsrapporten anmerket med tilstandsgrad 3 - store eller alvorlige avvik:
  Iht. tilstandsrapporten er det ingen anmerkninger under dette punktet.

  Følgende punkter er i tilstandsrapporten anmerket med tilstandsgrad 2 - avvik som kan kreve tiltak:
  Innvendig > Pipe og ildsted: Boligen har ikke pipe/skorstein og er ikke tilrettelagt for montering av ildsted. Iht. utbygger er takkonstruksjon i stue klargjort for montering av pipe. Iht. utbygger er boligen godkjent med oppvarmingskilde elektrisitet og bioethanolpeis.
  Vurdering av avvik: Det er avvik: Boligen mangler pipe/skorstein. Iht. TEK17 kapittel 14 har boligen krav til pipe/ildsted (skal være tilrettelagt for montering av ildsted).
  Tiltak: Pipe/skorstein må monteres.

  Innvendig > Innvendige trapper: Rette tretrapper med repò.
  Vurdering av avvik: Det mangler håndløper på vegg i trappeløpet.
  Tiltak: Håndløper må monteres på vegg for å tilfredsstille krav på byggetidspunktet.

  Innvendig > Andre innvendige forhold: Tilgjengelighet.
  Vurdering av avvik: Det er avvik: Bad/wc i 1. etg. har krav om "tilgjengelighet" iht. forskrift og er beskrevet med snusirkel for rullestol på tegning, dog er dørterskel for høy i forhold til krav.
  Tiltak: Dørterskel må bygges om.

  Innvendig > Garasje: Garasje i 1. etasje integrert i boligen.
  Vurdering av avvik: Det er avvik: Thermomur i garasje har fritt eksponert isopor og mangler kledning med brannsikkert materiale.
  Tiltak: Avviket må utbedres med montering av gipsplater eller annet brannsikkert materiale iht. produktets tekniske godkjenning.

  Våtrom > Overflater Gulv > Bad/wc: Gulv: Fliser. Oppvarming med elektriske varmekabler. Hovedgulvet har marginalt fall fra gulv ved dør og mot dusjnisje. I
  tillegg har dørterskel oppkant med fliser og antatt membran. Dusjnisje har nedsenk med ca. 10mm. og dusjnisje har fall til sluk. Deler av gulv i dusjnisje har dårlig fall/er relativt flatt. Total høydeforskjell (fall) fra gulv ved dør til topp slukrist er ca. 30mm.
  Vurdering av avvik: Det er påvist andre avvik: Det er påvist avvik i fallforhold til sluk i forhold til krav i forskrift på byggetidspunktet. Deler av gulv i dusjnisje har dårlig fall/er relativt flatt. Bunnlist på dusjdører hindrer eventuelt lekkasjevann fra andre installasjoner å finne vei til sluk.
  Tiltak: Det må foretas tiltak for å lukke avviket. Våtrommet fungerer med dette avviket. Bunnlist på dusjdører må fjernes.

  Våtrom > Overflater Gulv > Bad/wc: Gulv: Fliser. Oppvarming med elektriske varmekabler. Hovedgulvet er flatt fra gulv ved dør og mot nedsenket nisje med badekar. I tillegg har dørterskel oppkant med fliser og antatt membran. Dusjnisje har nedsenk med ca. 10mm. og nisje har fall til sluk. Deler av gulv i nisje med badekar har dårlig fall/er relativt flatt. Total høydeforskjell (fall) fra gulv ved dør til topp slukrist er ca. 17mm.
  Vurdering av avvik: Det er påvist avvik i fallforhold til sluk i forhold til krav i forskrift på byggetidspunktet. Deler av gulv i nisje med badekar har dårlig fall/er relativt flatt.
  Tiltak: Våtrommet fungerer med dette avviket. Baderommet har god funksjonalitet med badekar. Dersom det skal dusjes rett på gulv bør fallforholdet utbedres.

  Våtrom > Overflater vegger og himling > Vaskerom: Vegger: Malte slette flater/plater. Himling: Malte slette flater/plater.
  Vurdering av avvik: Det er avvik: Svinnsprekker i vegghjørner.
  Tiltak: Bør fuges og males.

  Våtrom > Overflater Gulv > Vaskerom: Gulv: Fliser. Oppvarming med elektriske varmekabler. Gulvet har fall til sluk med totalt ca. 10mm. fra gulv ved dør til topp
  slukrist.
  Vurdering av avvik: Det er påvist avvik i krav til høydeforskjell/fall-løsning på våtrommet. Det er påvist at noen fliser har bom (hulrom under). Gulvet har kun 10mm. totalt fall fra gulv ved dører til topp slukrist.
  Tiltak: Det må foretas utbedring av avviket. Gjennomføre ytterligere undersøkelser og foreta utbedring av skade. Fliser med bom (hulrom) bør skiftes. Utbedring av fallforholdet på gulv bør vurderes og det bør etableres oppkant (15mm.) med membran mot begge dørterskler.

  Kjøkken > Avtrekk > Kjøkken: Det er kjøkkenventilator med kullfilter i platetopp.
  Vurdering av avvik: Kjøkken har ventilator med omluft (kullfilter).
  Tiltak: Om mulig bør det etableres ventilasjons kanal ut i det fri fra ventilator.

  Følgende punkter er i tilstandsrapporten anmerket med tilstandsgrad 2 - avvik som ikke krever umiddelbare tiltak:
  Iht. tilstandsrapporten er det ingen anmerkninger under dette punktet.

  Følgende punkter er i tilstandsrapporten anmerket med tilstandsgrad IU - ikke undersøkt:
  Utvendig > Takkonstruksjon/Loft: Pulttakskonstruksjon av tre.
  Vurdering av avvik: Hele takkonstruksjonen er gjenbygget. Det er ingen mulighet til vurdering utover alder og observasjoner fra underliggende etg.
  Tiltak: Innhent dokumentasjon, om mulig.

  For ytterligere og mer utførlig teknisk beskrivelse av eiendommen se vedlagte tilstandsrapport avholdt 19.10.22 av Petter Larsen. Her fremgår kostnadsestimat og anbefalte tiltak på tilstandsgrad 2 og 3 (TG 2 og 3). Vi oppfordrer interessenter til å sette seg inn i tilstandsrapporten, samt selgers egenerklæring før visning.

  Kommentarer hentet fra selgers egenerklæring:
  6. Kjenner du til om det er/har vært utettheter i terrasse/garasje/tak/fasade? Ja. Beskrivelse: Det er ikke satt på brannsikkert materiale i garasje, isopor er synlig.
  7. Kjenner du til om det er/har vært problemer med ildsted/skorstein/pipe f.eks. dårlig trekk, sprekker, pålegg, fyringsforbud eller lignende? Ja. Beskrivelse: Det er ikke pipe i boligen, men tilrettelagt for det. Har biopeis, godkjent av kommunen.
  23. Kjenner du til om det foreligger skaderapporter/ tilstandsvurderinger eller utførte målinger? Ja. Beskrivelse: Takstrapport.

  Diverse:
  Iht. opplysninger fra El-verket foreligger det ikke opplysninger om dette anlegget. Dette gir likevel ingen garanti for at anlegget er uten feil/mangler eller er tilpasset dagens krav og/eller bruksmønster.

  For spørsmål knyttet til det elektriske eller feiing/brann anbefaler vi å ta kontakt med hhv. el-verket eller brann- og feiervesenet for ytterligere opplysninger, da megler eller bygningssakkyndig ikke har fagkompetanse på dette området.
 • 1.et.: 104 kvm Bra
  2.et.: 60 kvm Bra
  Av dette utgjør 33 kvm sekundærareal - boder, garasje, garderobe.

  Følgende rom inngår i primærareal:
  1. et.: Entré, trapperom, kjøkken stue, bad/wc, vaskerom.
  2. et.: Trapperom, gang, bad/wc, 3 soverom.

  Iht.. tilstandsrapporten foreligger det godkjente og byggemeldte tegninger, men de stemmer ikke med dagens bruk.
  Avvik på dagens bruk i forhold til tegning: Bad/wc i 1. etg. har krav om "tilgjengelighet" iht. forskrift og er beskrevet med snusirkel for rullestol på tegning, dog er dørterskel for høy i forhold til krav. Garasje er på tegning beskrevet som og godkjent som carport. Det er etablert internforbindelse mellom garasje/bod og boligen via vaskerom og dette er ikke beskrevet på tegning/er ikke
  byggemeldt/godkjent. Det er avvik på situasjonskartet/terrengsnittet og avviket gjelder fylling på østsiden av boligen som ikke er utført.

  Er det påvist synlige tegn på avvik i branncelleinndeling utifra dagens byggteknisk forskrift? Ja. Thermomur i garasje har fritt eksponert isopor og mangler kledning med brannsikkert materiale.
  Er det ifølge eier utført håndverkstjenester på boligen siste 5 år? Ja. Boligen er i sin helhet oppført i 2020.
 • Sikringsskapet er utstyrt med automatsikringer, og en 300 liters varmtvannsbereder er plassert på vaskerommet. Videre har boligen balansert ventilasjonsanlegg.

  Se punktet om standard samt løsøre- og tilbehørsliste utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendom Norge og Advokatforeningens Eiendomsmeglingsgruppe, gjeldende fra 1. januar 2020. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.
 • Boligen oppvarmes elektrisk med gulvvarme på badet i andre etasje og i hele første etasje, med unntak av boder og garasjerom. I tillegg er det en frittstående bioetanol-peis i stuen.
 • Boligen ligger barnevennlig og solrikt til på en lettstelt tomt med en liten forhage og to fine uteplasser. På hageflekken er det plass til sandkasse, et lite lekestativ eller trampoline. I forbindelse med inngangspartiet er det en markterrasse, som også har utgang fra stuen. I andre etasje er det en usjenert takterrasse med et areal på hele 50 kvm.

  Fra takterrassen er det nydelig utsikt utover et koselig nærmiljø med åkerlapper og grønnkledde skoger. Utsikten blir ikke mindre flott på kveldstid når gatelysene funkler i kveldsmørket. Takterrassen har et tett rekkverk rundt og høy levegg mot naboen. Videre er det stemningsfullt utelys, stikk og en bred markise for de varme soldagene.

  Det romslige arealet gir flere møbleringsmuligheter til grilling, soling og sosiale sammenkomster - her kan det gode liv leves til det fulle. Tomten rundt boligen består av fjell, stein og naturlig vegetasjon. For øvrig er adkomst og gårdsplass gruslagt.
 • Det er parkering på gruslagt gårdsplass og i integrert garasje. Garasjen har motorisert leddport og dør direkte inn via en bod. Øvrig parkering etter områdets gjeldende bestemmelser.
 • Adkomstvei: Offentlig tilknytning.
  Tilknytning vann: Offentlig tilknytning via private stikkledninger.
  Tilknytning avløp: Offentlig tilknytning via private stikkledninger.
 • Sameiet består av to seksjoner - og har ingen felles økonomi eller forretningsførsel.
 • Eierseksjonen hører til boligsameie. Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i evt. vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning. Dokumentene vil isåfall være tilgjengelig hos meglerforetaket. Det gjøres oppmerksom på at evt. fellesgjeld og felleskostnader kan variere over tid som følge av beslutninger foretatt i sameiets styre og/eller generalforsamling.
 • Det kreves ikke styrets godkjennelse ved overtakelse.
 • Dyrehold er tillatt.
 • Den enkelte seksjonseier er selv ansvarlig for bygnings- og innboforsikring.
 • Formuesverdi som primærbolig kr 1 116 738 per 31.12.21
  Formuesverdi som sekundærbolig kr 4 020 257 per 31.12.21
 • Ingen felleskostnader.
 • Ingen fellesgjeld eller formue.
 • Ingen felles lån.
 • For felles ansvar og forpliktelser hefter den enkelte sameier i forhold til sin sameiebrøk, jf eierseksjonsloven § 30.
 • Kr. 21 741 pr. år
  Av dette utgjør kr. 3 742 eiendomsskatten i 2022.
 • Komm. avgifter, eiendomsskatt, strøm, forsikring, tv/internett mm.
 • Det er utstedt ferdigattest på eiendommen.
 • Det er ikke kjent at det foreligger offentligrettslige regler som er til hinder for at hele eiendommen leies ut.

  Det gjøres oppmerksom på utleiers plikt til å radonmåle utleieenheter. Målt årsmiddelverdi skal være under 200 Bq/m3 (becquerel per kubikkmeter) i oppholdsrom. I tillegg skal tiltak for å redusere radonnivået alltid gjennomføres dersom det overstiger 100 Bq/m3. Selger har ikke foretatt radonmåling. Interessenter gjøres oppmerksom på at det som resultat av fremtidige målinger, vil kunne bli nødvendig å treffe radonreduserende tiltak. Slike eventuelle tiltak vil da måtte bekostes og utføres av kjøper.
 • Ikke aktuelt.
 • Ikke aktuelt.
 • Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel.
  Iht. eiersl. § 23 kan ingen kjøpe en boligseksjon hvis kjøpet fører til at man, direkte eller indirekte, blir eier av flere enn to boligseksjoner i eierseksjonssameiet. Begrensningen gjelder ikke kjøp av fritidsboliger. Det finnes også enkelte andre unntak i bestemmelsen.
 • Kommunen har legalpant i eiendommen for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav. De andre sameierne har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for hver bruksenhet svarer til to ganger folketrygdens grunnbeløp; jfr. lov om eierseksjoner § 31. Kontakt oppdragsansvarlig for ytterligere informasjon.

  2016/150504-1/200 Best. om vann/kloakkledn.
  19.02.2016
  Rettighetshaver:AURSKOG-HØLAND KOMMUNE
  Org.nr: 948164256
  Bestemmelse om vann og kloakkledning
  Rett for kommunen til å anlegge og vedlikeholde ledninger m.m.
  Bestemmelse om bebyggelse
  Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen
  Overført fra: 3026-2/371
  Gjelder denne registerenheten med flere

  2016/150504-2/200 Bestemmelse om veg
  19.02.2016
  Rettighetshaver:AURSKOG-HØLAND KOMMUNE
  Org.nr: 948164256
  Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen
  Overført fra: 3026-2/371
  Gjelder denne registerenheten med flere

  2018/1400067-1/200 Bestemmelse om bebyggelse
  12.10.2018 21:00
  rettighetshaver:Knr:3026 Gnr:2 Bnr:394
  Overført fra: 3026-2/371
  Gjelder denne registerenheten med flere
 • Eiendommen ligger i et område regulert til boligformål.
 • Gnr. 2 Bnr. 371 Snr. 1 i Aurskog-Høland kommune
 • Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.
 • Partene skal signere kjøpekontrakt etter aksept av bud.
 • Overtagelse etter nærmere avtale med selger.
 • Selger har ikke tegnet boligselgerforsikring på boligen. Selger har likevel utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.
 • Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 2 300/2 700/2 600 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.
 • Alle som skal selge eller leie ut bolig må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler
 • Budgivere oppfordres til å legge inn bud via «Trygg Budgivning». Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler
 • Budgivere oppfordres til å legge inn bud via «Trygg Budgivning». Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.
 • Listen over løsøre og tilbehør utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendom Norge og Advokatforeningens Eiendomsmeglingsgruppe, gjeldende fra 1. januar 2020, legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.
 • Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning
 • Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.

  Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.
  Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2).

  Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.

  Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.
 • Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Gruppen AS og konsernets produktselskaper om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med oppdragsansvarlig for et uforpliktende tilbud vedrørende finansiering. Meglerforretningene kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester.
 • Det er avtalt provisjonsbasert vederlag tilsvarende 1,0% av kjøpesum for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke tilretteleggings- og oppgjørshonorar kr. 18 900,- samt visninger pr. stk. kr. 2 500,- med representant fra Aktiv tilstede. Minimumsprovisjonen er avtalt til kr. 45 000,-. Meglerforetaket har krav på å få dekket avtalte utlegg i henhold til oppdragsavtale totalt ca. kr. 25 300,-. Utleggene omfatter innhenting av informasjon, fotograf, markedsføring og sikringsobligasjon. Dersom handel ikke kommer i stand har megler krav på å få dekket alle direkte utlegg, samt et vederlag begrenset oppad til kr. 20 000,-. Alle beløp er inkl. mva.
 • Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.
 • Dersom annet ikke avtales, sendes skjøte/hjemmelsdokument for tinglysing i etterkant av overtakelse.
 • Bendik Vestreng
  Tina Vestreng
Elene Moseby Torre

Megler

Elene Moseby Torre

92 26 16 69

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev