aktiv-eiendomsmegling
Velkommen til Blåbærveien 34 A!
Velkommen til Blåbærveien 34 A!

BJØRKELANGEN Blåbærveien 34A

Moderne halvpart av tomannsbolig fra 2021 m/flere uteplasser, utsikt, carport og elbillader. 2 stuer, 2 bad og peisovn

 • kr 3 890 000
 • BRA 121 m²
 • 3 soverom
 • Prisantydningkr 3 890 000
 • Omkostningerkr 119 542
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 4 009 542
 • ObjektstypeTomannsbolig
 • EierformSelveier
 • Byggeår2021
 • Soverom3
 • ArealP-rom 118 m²
 • Tomt41.6 m²
 • Eierform tomtEiertomt
 •   3 890 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 12 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 97 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 890 000,00))   114 292,- (Omkostninger totalt)   4 004 292,- (Totalpris inkl. omkostninger)  

Meld deg på visning!

Påmelding
Plantegning- 1. Etasje
Dette er en moderne halvpart av tomannsbolig over to plan. Boligen ligger i en horisontaldelt tomannsbolig med god standard fra 2021. Den har blant annet egen terrasse og to verandaer med utsikt mot skogkledde åser. Det medfølger carportplass, og det er montert elbillader på husveggen. Boligen har gjennomført stil med enstavs laminatgulv og vegger med mørke panelplater. Entreen har flislagt gulv og en tilliggende bod som gjør det enkelt å rydde unna yttertøy. Kjøkkenet har lekker innredning med integrerte hvitevarer. Stuen er innbydende og har peisovn, samt vinduer som byr på utsikt. Boligen har også en stor loftstue. Videre er det to bad med toalett og dusj, hvor ett også har opplegg for vaskemaskin. Ett av tre soverom har garderobeskap og det er lagringsplass i en utebo
Den største verandaen har adkomst fra stuen og er ca. 17 kvm stor.

Blåbærveien 34A, Viken

 • Tomt
  41.6m²

  Beskrivelse av tomt
  Boligen ligger i et sentrumsnært område og har høy beliggenhet med utsikt mot skogkledde åser. Utsikten og gode solforhold kan nytes fra to verandaer; en i hver etasje. Den største har adkomst fra stuen og er ca. 17 kvm stor. Den har plass til sittegruppe og grill, og det er montert belysning som setter stemningen når kveldsmørket senker seg. Verandaen over er på rundt 4 kvm. På forsiden av boligen er det en stor terrasse i tilknytning til inngangspartiet. Her er det også carport, utebod og en felles, gruset gårdsplass.

  Beliggenhet
  Eiendommen ligger i et barnevennlig og hyggelig boligområde, ca. 2 km fra Bjørkelangen sentrum i Aurskog-Høland kommune. Bjørkelangen er en koselig landsby under stadig utvikling, det ble blant annet i 2018 bygd ny barne- og ungdomsskole og nytt helsehus. Bjørkelangen har en aktiv sportsforening som tilbyr svømming, fotball, håndball, innebandy, allidrett, ski og sykkel. Ved den videregående skolen er det idrettshall og friidrettsanlegg, samt kunstgress-, sandvolleyball- og tennisbane. Ved barne- og ungdomsskolen er det bygget skatepark. I sentrum er det bygget ny svømmehall med svømme- og terapibasseng. Kommunen har også en levende kulturskole med en rekke tilbud innen dans, drama, forming og musikk, og det er egen øvingsboks for band og musikere. Ved Eidsverket skal det bygges et større ridesenter - en naturlig møteplass for hestefolk for både trening og konkurranser. Bjørkelangen har også et godt motorsportmiljø i NMK Aurskog-Høland, som holder til på Eksismoa motorpark, ca. 2 km utenfor sentrum. Det er også skytterbaner i nærheten og en aktiv jakt- og fiskeforening. Alpinbakken er åpen når det er snørike vintre på Bjørkelangen. Servicetilbud Dagligvarehandelen kan blant annet gjøres på Rema 1000, Extra og Kiwi. I tillegg har tettstedet flere cafeer og kjøpesentrene Amfi Bjørkelangen Torg. I ytterkant av sentrum ligger Bliksrud Næringsområde med kjeder som Skeidar, Plantasjen, Mekonomen, Maxbo og Europris. Det er også kort vei til Lillestrøm og Strømmen, eller til hyggelig grensehandel både i Töcksfors og Charlottenberg. Kollektivtilbudet i området består av buss, hvor nærmeste holdeplass ligger ca. 600 m fra boligen. Med bil tar det ca. 30 min til Fetsund, 35 min til Lillestrøm, 55 min til Oslo S, 60 min til Oslo lufthavn og 60 min til Charlottenberg i Sverige. Fra eiendommen er det ca. 3 km til Bjørkelangen barne- og ungdomsskole som åpnet våren 2018. Ellers er det god barnehagedekning i Aurskog-Høland kommune, og også barnehage i umiddelbar nærhet. Bjørkelangen har også to videregående skoler.

  Adkomst
  Se vedlagte kart. Det vil bli satt opp visningsskilt ved fellesvisninger.

  Byggemåte
  Konstruksjon: Halvpart av tomannsbolig over 2 plan. Boligen er bygget 2021 og bygget etter forskrift fra 2017. Taktekkingen er av betongtakstein. Nedløp og beslag av metall. Veggene har bindingsverkkonstruksjon fra byggeår. Fasade/kledning har liggende bordkledning. Takkonstruksjonen har A-takstoler i tre. Bygningen har malte trevinduer med 3-lags glass. Bygningen har malt hovedytterdør. Bygningen har malt balkongdør i tre. Balkong utgang fra stue og loftstue. Trekonstruksjon. Etablert utebod på ca 5 m2. Det er byggegrunn av fjell. Dreneringen er fra 2021. Bygningen har grunnmur i isolerte elementer. Støpt betongplate mot grunnforhold Skrående tomt Utvendige avløpsrør er av plast Utvendige avløpsledninger er fra 2021. Det er septiktank med overløp til offentlig avløpsnett og utvendige vannledninger er av plast (PEL). Utvendige vannledninger er fra 2021. Offentlig vannforsyning via private stikkledninger. For fullstendig og utførlig teknisk beskrivelse av eiendommen se vedlagte tilstandsrapport datert 02.06.2023 av Øyvind Nåmo Rønning. Vi oppfordrer interessenter til å sette seg inn i tilstandsrapporten, samt selgers egenerklæring før visning, samt eventuelt å gjøre egne undersøkelser før eventuell budgivning. Nedenfor følger et utdrag av tilstandsrapporten og selgers egenerklæring. Boligen har ingen TG 2 Eller TG 3. Konstruksjoner som ikke er undersøkt: Utvendig > Andre utvendige forhold Etablert utebod på ca 5 m2. Våtrom > Tilliggende konstruksjoner våtrom > Bad Hulltaking er ikke foretatt da det foreligger dokumentasjon på utførelse gjennom ferdigattest og konstruksjonen ikke er over 5 år. Våtrom > Tilliggende konstruksjoner våtrom > Bad Hulltaking er ikke foretatt da det foreligger dokumentasjon på utførelse gjennom ferdigattest og konstruksjonen ikke er over 5 år. Det foreligger godkjente og byggemeldte tegninger, men det er avvik fra disse. - Bod i 2 etasje er innredet som soverom.

  Innhold
  1. etasje: Entré, stue, kjøkken, bad/wc/vaskerom, soverom og bod. 2. etasje: Trappegang, loftstue, bad/wc og 2 soverom. Annet: Utebod.

  Standard
  Kort fortalt - Moderne halvpart av tomannsbolig over 2 plan. - Horisontaldelt tommansbolig. - God standard fra 2021. - Carport og elbillader. - Terrasse og to verandaer. - Utsikt mot skogkledde åser. - Entré med tilliggende bod. - Innbydende stue m/peisovn. - Lekkert kjøkken m/spiseplass. - Samtlige hvitevarer integrert. - To flislagte bad med gulvvarme. - Opplegg for vaskemaskin. - Tre soverom, ett m/garderobe. - Lagring i utebod på ca. 5 kvm. - Balansert ventilasjonsanlegg. Entré Inngangspartiet er overbygd og har en hvit ytterdør med glassfelt og kodelås. Innenfor venter en entré med plass til forskjellige garderobeløsninger. I tillegg har entreen en tilliggende bod som gjør det enkelt å rydde unna jakker og sko. Gulvet har varmekabler og fliser, mens veggene har gråmalte panelplater. Stue Boligen har en innbydende stue med flere vinduer som byr på utsikten. Det er også dør ut til den største verandaen. Stuen ligger i åpen løsning med spiseplassen til kjøkkenet, og i det ene hjørnet er det en peisovn som gjør det lille ekstra. Gulvet har enstavs laminat og veggene er malt i samme, dempede gråfarge som entreen. Kjøkken Kjøkkenet har stilfull innredning med matte, sorte fronter og benkeplater i heltre. Innredningen er montert i hesteskoform for god arbeidsflyt med alt tilgjengelig i en armlengdes avstand. I benken er det nedfelt oppvaskkum, samt induksjonstopp med ventilator og komfyrvakt over. Veggene bak er beskyttet med sorte glassplater. Videre er det integrert stekeovn, oppvaskmaskin og kjøl/frys. Loftstue I andre etasje er det en stor og koselig loftstue. Loftstuen er delt inn i to soner og har dør ut til veranda. Romløsningen gjør det enkelt for flere å bruke stuen samtidig. Gulvet har enstavs laminat og veggene gråmalte panelplater. Bad/wc/vaskerom Boligen har to pene bad med lik utførelse, ett i hver etasje. Begge badene har flislagte overflater, varme i gulvet og stilig skuffeinnredning med heldekkende servant. Over er det speilskap med belysning. I tillegg har begge bad toalett og dusjhjørne med innfellbare dører i glass, regnfallsdusj og hånddusj. Badet i første skiller seg ut med opplegg for vaskemaskin. Soverom og garderobe Boligen har et soverom i første etasje og to i andre etasje. Alle soverommene har enstavs laminatgulv og mørke panelplater på veggene, og det ene har skyvedørsgarderobe. Det er for øvrig lagringsplass i boden ved entreen og i en utebod på ca. 5 kvm.

  Innbo og løsøre
  Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  Parkering
  Det er parkering i en carport på 13 kvm og på gårdsplassen. Det er montert elbillader på husveggen. Øvrig parkering er etter områdets gjeldende bestemmelser.

  Diverse
  Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel.

  Prisantydning inkl. omkostninger
    3 890 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 12 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 97 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 890 000,00))   114 292,- (Omkostninger totalt)   4 004 292,- (Totalpris inkl. omkostninger)  

 • Oppvarming
  Oppvarming er hovedsakelig elektrisk, supplert med vedfyring. Det er panelovner i flere rom, samt gulvvarme i entré og på begge bad. I stuen er det peisovn. Varmtvann er fra en 200 liters bereder plassert på badet i andre etasje. Ventilasjonen er balansert og sikringsskapet har automatsikringer.

  Energiklasse
  B

 • Kommunale avgifter
  13614

  Kommunale avgifter år
  2023

  Info kommunale avgifter
  Kommunale avgifter inkluderer ordinær renov. gebyr, feier/tilsynsgebyr, vann og avløp.

  Formuesverdi primær
  1104551

  Formuesverdi primær år
  2022

  Formuesverdi sekundær
  4197292

  Formuesverdi sekundær år
  2022

  Info formuesverdi
  Opplysninger om formuesverdi er basert på skatteetatens boligkalkulator og det tas forbehold om at den beregnede formuesverdien kan avvike fra eiendommens fastsatte formuesverdi.

  Andre utgifter
  Eier står selv ansvarlig for kostnader tilknyttet strøm, forsikringer, eiendomsskatt m.m

  Tilbud lånefinansiering
  Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester. 

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 3026/2/368/3: 19.02.2016 - Dokumentnr: 150504 - Best. om vann/kloakkledn. Rettighetshaver: Aurskog-Høland Kommune
  Org.nr: 948 164 256
  Bestemmelse om vann og kloakkledning
  Rett for kommunen til å anlegge og vedlikeholde ledninger m.m.
  Bestemmelse om bebyggelse
  Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen
  Overført fra: Knr:3026 Gnr:2 Bnr:368
  Gjelder denne registerenheten med flere
  19.02.2016 - Dokumentnr: 150504 - Bestemmelse om veg Rettighetshaver: Aurskog-Høland Kommune
  Org.nr: 948 164 256
  Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen
  Overført fra: Knr:3026 Gnr:2 Bnr:368
  Gjelder denne registerenheten med flere
  02.06.2021 - Dokumentnr: 648392 - Seksjonering Opprettet seksjoner:
  Snr: 3
  Formål: Bolig
  Tilleggsdel: Bygning og grunn
  Sameiebrøk: 112/513


  Ferdigattest/brukstillatelse
  Det er utstedt ferdigattest på eiendommen datert 15.06.2022.

  Vei, vann og avløp
  Eiendommen er tilknyttet kommunalt vann- og avløpsnett via private stikkledninger. Tilknyttet kommunal vei

  Regulerings- og arealplanner
  Eiendommen ligger i et område regulert til boligformål.

  Adgang til utleie
  Det er ikke kjent at det foreligger offentligrettslige regler som er til hinder for at hele eiendommen leies ut.

  Legalpant
  Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt og kommunale avgifter/gebyrer.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.    Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.   Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.    Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtagelse. 

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.   Budgivning utenfor forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler.   Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
    3 890 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 12 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 97 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 890 000,00))   114 292,- (Omkostninger totalt)   4 004 292,- (Totalpris inkl. omkostninger)  

  Omk. kjøper beløp
  119542

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon. Det forutsettes av skjøtet tinglyses på ny eier, med mindre det er tatt andre forbehold i budgivningen. 

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 3 200/3 600/3 500 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

  Meglers vederlag
  Det er avtalt fastpris kr 40.000,- for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke tilretteleggingsgebyr kr  22.500,- .  Meglerforetaket har krav på å få dekket avtalte utlegg i henhold til oppdragsavtale totalt kr  8.000,-. Utleggene omfatter foto og kommunale opplysninger. Dersom handel ikke kommer i stand har megler krav på å få dekket vederlag for arbeid utført med kr 2.500,- pr time, oppad til kr 20.000,- .  Alle beløp er inkl. mva. 

Øyvind Sægrov

Megler

Øyvind Sægrov

41 41 55 04

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev