aktiv-eiendomsmegling
Solgt
Velkommen til Blåbærveien 5 ? en vertikaldelt tomannsbolig med familievennlig planløsning over to etasjer.

BJØRKELANGEN Blåbærveien 5

Moderne, vertikaldelt tomannsbolig fra 2018 m/flott utsikt, vinterhage, takterrasse og dobbelgarasje. 4 soverom, 2 bad.

 • kr 4 400 000
 • BRA 172 m²
 • 4 soverom
 • Prisantydningkr 4 400 000
 • Omkostningerkr 123 042
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 4 523 042
 • ObjektstypeTomannsbolig
 • EierformEierseksjon
 • Byggeår2 018
 • Soverom4
 • ArealP-rom 106 m²
 • Tomt756 m²
 • Eierform tomtEiertomt
 • 4 400 000,- (Prisantydning)
  0,- (Andel av fellesgjeld)

  Omkostninger
  8 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  172 (Pantattest kjøper - lagt ut av megler)
  585 (Tingl.gebyr pantedokument)
  585 (Tingl.gebyr skjøte)
  110 000 (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 400 000))

  123 042 (Omkostninger totalt)

  4 523 042 (Totalpris inkl. omkostninger)
Flott vertikaldelt tomannsbolig fra 2018 med familievennlig planløsning over to etasjer. Tomten er pent opparbeidet, har gode solforhold og flott utsikt mot Bjørkelangen. Det er laget markterrasse på begge sider av huset, og på en tilbygd dobbelgarasje er det laget en stor, herlig takterrasse. Terrassen er delvis overbygd og har i tillegg en vinterhage i glass med adkomst fra stuen. I garasjen er det elbillader og en praktisk bod. Kort fortalt - Halvpart av tomannsbolig - Garasjen har elbillader og bod - Dels overbygd takterrasse - Vinterhage i glass, ca. 13 kvm - Markterrasser på ca. 70 kvm - Gode solforhold, flott utsikt - Entré med gulvvarme og fliser - To flislagte bad med toalett - Stue med peisovn - Åpent, stilfullt kjøkken - Hvitevarer fra Miele - Fire soverom, flere med skap

Blåbærveien 5, Viken

 • Tomt
  756m²

  Beskrivelse av tomt
  Eiendommen har en solrik beliggenhet og flott utsikt mot Bjørkelangen. Tomten er opparbeidet med stor, singlet gårdsplass, kantstein, forstøtningsmur og diverse beplantning. Foran inngangspartiet er det en markterrasse med god plass til sittegruppe og solstoler. På husveggen er det montert utelys og markise, og mot innkjøringen til dobbelgarasjen er det levegg. Garasjen er tilbygd boligen og på taket er det terrasse på ca. 42 kvm og en flott vinterhage. Vinterhagen er ca. 13 kvm og har adkomst fra stuen og glassdør videre til takterrassen. En del av takterrassen er overbygd med gjennomsiktige takplater, så her kan man sitte ute selv om det er regn i luften. Solforholdene er utmerket gjennom hele dagen og utsikten er vidstrakt. På baksiden av boligen er det laget enda en uteplass; en markterrasse over to nivåer med en singlet plass som egner seg godt til bålpanne. Terrassen rammes inn av forstøtningsmur og levegg.

  Beliggenhet
  Eiendommen ligger i et barnevennlig og hyggelig boligområde, ca. 2 km fra Bjørkelangen sentrum i Aurskog-Høland kommune. Bjørkelangen er en koselig landsby under stadig utvikling, det ble blant annet i 2018 bygd ny barne- og ungdomsskole og nytt helsehus. Bjørkelangen har en aktiv sportsforening som tilbyr svømming, fotball, håndball, innebandy, allidrett, ski og sykkel. Ved den videregående skolen er det idrettshall og friidrettsanlegg, samt kunstgress-, sandvolleyball- og tennisbane. Ved barne- og ungdomsskolen er det bygget skatepark. I sentrum er det bygget ny svømmehall med svømme- og terapibasseng. Kommunen har også en levende kulturskole med en rekke tilbud innen dans, drama, forming og musikk, og det er egen øvingsboks for band og musikere. Ved Eidsverket skal det bygges et større ridesenter - en naturlig møteplass for hestefolk for både trening og konkurranser. Bjørkelangen har også et godt motorsportmiljø i NMK Aurskog-Høland, som holder til på Eksismoa motorpark, ca. 2 km utenfor sentrum. Det er også skytterbaner i nærheten og en aktiv jakt- og fiskeforening. Alpinbakken er åpen når det er snørike vintre på Bjørkelangen. Servicetilbud Dagligvarehandelen kan blant annet gjøres på Rema 1000, Extra og Kiwi. I tillegg har tettstedet flere cafeer og kjøpesentrene Amfi Bjørkelangen Torg. I ytterkant av sentrum ligger Bliksrud Næringsområde med kjeder som Skeidar, Plantasjen, Mekonomen, Maxbo og Europris. Det er også kort vei til Lillestrøm og Strømmen, eller til hyggelig grensehandel både i Töcksfors og Charlottenberg. Kollektivtilbudet i området består av buss, hvor nærmeste holdeplass ligger ca. 600 m fra boligen. Med bil tar det ca. 30 min til Fetsund, 35 min til Lillestrøm, 55 min til Oslo S, 60 min til Oslo lufthavn og 60 min til Charlottenberg i Sverige. Fra eiendommen er det ca. 3 km til Bjørkelangen barne- og ungdomsskole som åpnet våren 2018. Ellers er det god barnehagedekning i Aurskog-Høland kommune, og også barnehage i umiddelbar nærhet. Bjørkelangen har også to videregående skoler.

  Adkomst
  Det vil bli satt opp visningsskilt under visning.

  Bebyggelse
  Området består hovedsakelig av leiligheter, villa og småhusbebyggelse.

  Byggemåte
  Iflg. tilstandsrapporte foretatt 30.03.23 av Henning Fagersand: Grunnmurselementer med støpt plate på mark. Yttervegger i trekonstruksjon med liggende panel. Etasjeskille med trebjelkelag og støpt plate på grunn. Vindskier av tre med beslag. Saltak i trekonstruksjon med kaldt møneloft over boligen. Taktekking av betongtakstein med undertak av forenklet undertaksplater. Takrenner, nedløp og beslag i metall utførelse. Se forøvrig tilstandsrapport for mer informasjon. Vi oppfordrer interessenter til å sette seg inn i denne samt selgers egenerklæring før visning og gjør oppmerksom på anmerkninger fra takstmann med tilstandsgrad 2 (TG2). I tilstandsrapporten er følgende bemerket med tilstandsgrad 2: Følgende punkter har tilstandsgrad 2 iht. tilstandsrapporten: (Avvik som kan kreve tiltak) Innvendig > Overflater - Gulv er i hovedsak av: Parkett og fliser. Vegger er i hovedsak av: Malte gipsplater og trepanel. Himlinger er i hovedsak av: Malte gipsplater. Veggoverflater er behandlet av eier etter befaring. Enkelte lister har mindre skader. Vurdering av avvik: Overflater har en del slitasjegrad utover det en kan forvente. Parkett har merker og slitasje. Tiltak: Parkett bør det påregnes blir utbedret i enkelte rom. Følgende punkter har tilstandsgrad 2 iht. tilstandsrapporten: (Avvik som ikke krever umiddelbare tiltak) Innvendig > Innvendige dører - Glatte lettdører. Baddør har mindre skade i nedkant. Vurdering av avvik: Baddør har mindre fuktskader i nedkant. Tiltak: Det er ikke behov for tiltak.

  Innhold
  Dette er en vertikaldelt tomannsbolig fra 2018 med familievennlig planløsning over to etasjer. Tomten er pent opparbeidet, har gode solforhold og flott utsikt mot Bjørkelangen. Det er laget markterrasse på begge sider av huset, og på en tilbygd dobbelgarasje er det laget en stor, herlig takterrasse. Terrassen er delvis overbygd og har i tillegg en vinterhage i glass med adkomst fra stuen. I garasjen er det elbillader og en praktisk bod. Boligen har en tiltalende stue med peisovn, store vinduer og åpen løsning til kjøkkenet. Kjøkkeninnredning er godt utstyrt og har kvalitetshvitevarer fra Miele, inkludert kaffemaskin. Videre har boligen fire soverom, to bad og et teknisk rom med vaskemaskinopplegg. Andre kvaliteter er balansert ventilasjon, gulvvarme i entré og utbredt bruk av downlights. Kort fortalt - Halvpart av tomannsbolig. - God standard fra 2018. - Tilbygd dobbelgarasje. - Garasjen har elbillader og bod. - Dels overbygd takterrasse. - Vinterhage i glass, ca. 13 kvm. - Markterrasser på ca. 70 kvm. - Gode solforhold, flott utsikt. - Slette vegger og himlinger. - Downlights i flere rom. - Entré med gulvvarme og fliser. - To flislagte bad med toalett. - Teknisk rom/bod. - Stue med peisovn. - Åpent, stilfullt kjøkken. - Kvalitetshvitevarer fra Miele. - Fire soverom, flere med skap. - Balansert ventilasjonsanlegg. Planløsning 1. etasje: Entré/gang, 3 soverom, 2 bad/wc og teknisk rom/bod. Dobbelgarasje med bod. 2. etasje: Trapperom, soverom og stue/kjøkken. Vinterhage og takterrasse.

  Standard
  Entré Boligen har et pent inngangsparti med stor markterrasse, utelys og hvit inngangsdør med kodelås. I entreen er vegger og himling malt i samme rosafarge, for et helhetlig og moderne preg. Gulvet har varmekabler og lysegrå «steinfliser», og himlingen har downlights. Like innenfor døren er det åpen garderobenisje og langs vegg innover i gangen er det skoskap. Det er plass til kommode eller lignende under trappen opp til andre etasje. Stue Stue og kjøkken ligger i åpen løsning og er et sosialt allrom med store vinduer som byr på flott utsikt. Når kveldsmørket senker seg gir downlights god belysning. Stuens utforming skaper naturlige møbleringssoner for spisebord og sofahjørne, og i et utbygg passer det godt å ha en lenestol eller to. Stuen har et stilig uttrykk med glatte vegger og himling malt i samme grønnfarge. I sofahjørnet er derimot veggene kledd med liggende panel. En peisovn gir god varme på kalde dager og ekstra hygge med flammebilde som er synlig fra både sofa og spisebord. Kjøkken Kjøkkenet har en stilfull innredning i U-form som gir god arbeidsflyt. Innredningen har glatte, finerte rammefronter, benkeplater i laminat og en oppvaskkum i sort kompositt nedfelt foran vindu. Flere overskap har vitrinedører og ett skap har aluminiumsfarget sjalusi. Videre er kjøkkenet utstyrt med kvalitetshvitevarer fra Miele, og i høyskap er både stekeovn og kaffemaskin integrert. En bred induksjonstopp er nedfelt i benk under en innebygd ventilator med avtrekk ut. Ellers er kjøkkenet utstyrt med integrerte oppvaskmaskin og dobbel nisje til kjøleskap og fryseskap. Det er montert både komfyrvakt og vannstoppsystem. Bad/wc/vaskerom Boligen har to bad i første etasje og et teknisk rom som fungerer som vaskerom. Hovedbadet har dusjhjørne med fastfelt og dør i glass, samt gulvstående toalett og vegghengt baderomsinnredning. Innredningen består av skuffemøblement med heldekkende servant, et høyskap og et tredørs speilskap med overlys. Gulv og vegger har fliser, og det er varmekabler i gulv. I himling er det downlights og mekanisk avtrekk via det balansert ventilasjonsanlegget. Bad 2 Boligens andre bad er noe mindre i størrelse og har dør inn til teknisk rom. Badet har flislagte overflater, varmekabler, downlights og avtrekk via det balansert ventilasjonsanlegget. Rommet er utstyrt med vegghengt toalett, vegghengt innredning og åpen dusjløsning med skillevegg i glass. Baderomsinnredningen består av skuffemøblement med heldekkende servant og dobbelt speilskap med overlys. Teknisk rom/bod I teknisk rom er det sluk i gulvet og opplegg for vaskemaskin. Gulvet har varmekabler og veggene er lysmalt. Det er mekanisk avtrekk i himling via det balansert ventilasjonsanlegget. Rommet er utstyrt med overskap, varmtvannsbereder og enhet for det balanserte ventilasjonsanlegget. Soverom og garderobe Boligen har fire pene soverom, hvor tre ligger i første etasje og ett i andre etasje. I flere av soverommene er det garderobeskap. Soverommene har lyst trestavs parkettgulv og glatte vegger malt i ulike, moderne farger for et personlig preg. Boligen har lagringsplass i teknisk rom og i en bod i garasjen.

  Innbo og løsøre
  Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  Parkering
  Boligen har en tilliggende dobbelgarasje med elbillader, dobbel leddport og sidedør i aluminium. Porten har automatisk åpner og inne i garasjen er det laget bod. Det er god plass til å parkere flere kjøretøy på gårdsplassen foran garasjen. Øvrig parkering etter områdets gjeldende bestemmelser.

  Diverse
  Boligen har balansert ventilasjonsanlegg, varmtvannstank på ca. 200 liter og sikringsskap med automatsikringer. Det er montert lekkasjestopper i teknisk rom/bod og i kjøkkenbenk.

  Prisantydning inkl. omkostninger
  4 400 000,- (Prisantydning)
  0,- (Andel av fellesgjeld)

  Omkostninger
  8 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  172 (Pantattest kjøper - lagt ut av megler)
  585 (Tingl.gebyr pantedokument)
  585 (Tingl.gebyr skjøte)
  110 000 (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 400 000))

  123 042 (Omkostninger totalt)

  4 523 042 (Totalpris inkl. omkostninger)

 • Oppvarming
  Oppvarming av boligen er med varmekabler på begge bad, i teknisk rom og entré. Enkelte rom har panelovner og i stue/kjøkken er det peisovn.

  Energiklasse
  C

  Info energiklasse
  Alle som skal selge eller leie ut eiendom må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler.

 • Kommunale avgifter
  13100

  Kommunale avgifter år
  2023

  Info kommunale avgifter
  Opplysninger iflg. Aurskog-Høland kommune.

  Info om eiendomsskatt
  Opplysninger iflg. Aurskog-Høland kommune.

  Formuesverdi primær
  1072282

  Formuesverdi primær år
  2022

  Formuesverdi sekundær
  4074673

  Formuesverdi sekundær år
  2022

  Info formuesverdi
  Formuesverdien er iflg. Skatteetaten sin boligkalkulator.

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 3026/2/374/2: 19.02.2016 - Dokumentnr: 150504 - Best. om vann/kloakkledn. Rettighetshaver: Aurskog-Høland Kommune
  Org.nr: 948 164 256
  Bestemmelse om vann og kloakkledning
  Rett for kommunen til å anlegge og vedlikeholde ledninger m.m.
  Bestemmelse om bebyggelse
  Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen
  Overført fra: Knr:3026 Gnr:2 Bnr:374
  Gjelder denne registerenheten med flere
  19.02.2016 - Dokumentnr: 150504 - Bestemmelse om veg Rettighetshaver: Aurskog-Høland Kommune
  Org.nr: 948 164 256
  Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen
  Overført fra: Knr:3026 Gnr:2 Bnr:374
  Gjelder denne registerenheten med flere
  16.04.2018 - Dokumentnr: 651310 - Seksjonering Opprettet seksjoner:
  Snr: 2
  Formål: Bolig
  Sameiebrøk: 1/2


  Ferdigattest/brukstillatelse
  Det er utstedt ferdigattest på eiendommen datert 16.01.2017 og 20.03.2023.

  Vei, vann og avløp
  Offentlig vei, vann og avløp. 

  Regulerings- og arealplanner
  Eiendommen ligger i et område regulert til boligformål.

  Adgang til utleie
  Det er ikke kjent at det foreligger offentligrettslige regler som er til hinder for at hele eiendommen leies ut.

  Legalpant
  De andre sameierne har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for hver bruksenhet svarer til 2 G (folketrygdens grunnbeløp). Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt, og kommunale avgifter/gebyrer.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud. Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen. Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtagelse.

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form. Budgivning utenfor forbrukerforhold Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  4 400 000,- (Prisantydning)
  0,- (Andel av fellesgjeld)

  Omkostninger
  8 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  172 (Pantattest kjøper - lagt ut av megler)
  585 (Tingl.gebyr pantedokument)
  585 (Tingl.gebyr skjøte)
  110 000 (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 400 000))

  123 042 (Omkostninger totalt)

  4 523 042 (Totalpris inkl. omkostninger)

  Omk. kjøper beløp
  123042

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 14. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 2 300/2 700/2 600 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

  Meglers vederlag
  Det er avtalt provisjonsbasert vederlag tilsvarende 1,1% av kjøpesum for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke oppgjørsgebyr/ tilretteleggingsgebyr kr 22 500,- og visninger kr  2 500,-. Minimumsprovisjonen er avtalt til kr 49 500,-.  Meglerforetaket har krav på å få dekket avtalte utlegg i henhold til oppdragsavtale totalt ca.kr 35 000,-. Utleggene omfatter innhenting av opplysninger, markedsføring, foto, sikringsobligasjon. Dersom handel ikke kommer i stand har megler krav på å få dekket alle utlegg. Alle beløp er inkl. mva. 

Gisle Spidsberg

Megler

Gisle Spidsberg

90 29 55 55

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev