aktiv-eiendomsmegling
Aktiv Eiendomsmegling v/ Øyvind Sægrov og Espen skjermo Slorafoss ønsker velkommen til Festningsåsen 4.
Aktiv Eiendomsmegling v/ Øyvind Sægrov og Espen skjermo Slorafoss ønsker velkommen til Festningsåsen 4.

BJØRKELANGEN Festningsåsen 4

Ny og moderne tomannsbolig - Fire soverom, to bad og integrert garasje.

 • kr 4 990 000 - 4 990 000
 • Priser fra og tilkr 4 990 000 - 4 990 000
 • Andel Fellesgjeld fra og tilkr 0 - 0
 • Andel Innskudd inkl. fellesgjeld fra og tilkr 4 990 000 - 4 990 000
 • Omkostninger fra og tilkr 26 342 - 26 342
 • Total inkl omkostninger fra og tilkr 5 016 342 - 5 016 342
 • Felleskostnader per måned fra tilkr 0 - 0
 • Areal primærareal - fra og til100 - 100 m²
 • Areal bruksareal - fra og til154 - 154 m²
 • Tomt1 017 m²
 • EierformEiet
 • MatrikkelGNR. 2 BNR. 414
 • Informasjon om meglerforetaketBankenes Boligmegler AS avdeling Sørumsand Sørumsandvegen Park 1920 Sørumsand
 • OppdragsansvarligØyvind Sægrov
 • Oppdragsnummer1106235030

Meld deg på visning!

Påmelding
Fasadetegning for tomannsboligen i Festningsåsen.
Snittegning for boligen.

Festningsåsen 4, Viken

 • Om prosjektet
  Festningsåsen 4 er en pen halvpart av tomannsbolig som skal føres opp på skjermet til rett ved gode turmuligheter, i et barnevennlig og rolig nabolag. Det er kort vei til Bjørkelangen sentrum hvor man finner alt man trenger i det daglige. Eiendommen er lettstelt og solrik fra morgen til kveld, og det bys på nydelig utsikt utover landskapet. Tilhørende garasje til bilen integrert i boligen og parkeringsmuligheter på tomt. Planløsningen er god og lysforholdene flotte med store vindusflater. I første etasje er det: garasje, entrè, bod, soverom, vad/vaskerom. Andre etasjen byr på følgende planløsning: åpen stue-kjøkken løsning, tre soverom og bad.

  Priser fra og til
  kr 4990000 - 4990000

  Omkostninger fra og til
  kr 26342 - 26342

  Fellesareal i bygg
  Det er ingen fellesarealer i bygget, heller ikke på eiendommen for øvrig . Eneboligen ligger på en eiet tomt og har egen adresse og innkjøring.

  Garasje/parkering
  Integrert garasje i første etasje.

  Boder
  Det blir en bod med adkomst fra gang i første etasje.

  Fremdriftsplan og ferdigstillelse
  Selger tar sikte på at eiendommen blir ferdigstilt i 2024. Angitt tidspunkt er foreløpig og ikke bindende eller dagmulktsutløsende. Det er en forutsetning for ferdigstillelse at det blir solgt innen 01.02.2024. Estimert byggetid er ca. 9 mnd. Så snart selger har vedtatt byggestart og opphevet forbeholdene skal selger fastsette en overtakelsesperiode som ikke skal være lenger enn 3 måneder. Selger skal skriftlig varsle kjøper om når overtakelsesperioden begynner og slutter. Utløpet av overtakelsesperioden er bindende og dagmulktsutløsende.   Senest 10 uker før ferdigstillelse av eiendommen skal selger gi kjøper skriftlig melding om overtakelsesdato. Den endelige datoen er bindende og dagmulktsutløsende, og skal ligge innenfor overtakelsesperioden.   Dersom selger ferdigstiller eiendommen i god tid før overtakelsesperioden beskrevet i ovenfor, kan selger kreve overtakelse inntil fire måneder før denne fristen. Selger skal skriftlig varsle kjøper om dette minimum to måneder før det nye overtakelsestidspunktet. Det eksakte overtakelsestidspunktet skal gis med minst 14 dagers skriftlig varsel.    Overtakelse skjer straks boligen er ferdigstilt og bør skje etter at ferdigattest foreligger, dog vil overtakelse skje ved midlertidig brukstillatelse dersom kommunen utsteder slik midlertidig brukstillatelse. Det er ulovlig å ta boligen i bruk uten ferdigattest/midlertidig brukstillatelse. Kjøper har heller ingen plikt til å overta eller innbetale oppgjør uten at ferdigattest/midlertidig brukstillatelse foreligger.    Eiendommen skal overtas ved overtakelsesforretning hvor begge parter deltar. Kjøper skal varsle om ev. forhold som påberopes som mangel ved eiendommen. Det påpekes at dette gjelder alle forhold kjøper avdekker eller med rimelighet burde avdekket ved gjennomgangen. Ev. reklamasjoner og selgers standpunkt til disse skal protokolleres og overtakelsesprotokollen skal signeres av begge parter.   Selger skal overlevere eiendommen i byggrengjort stand, og fellesarealer i ryddet stand.   Kjøper aksepterer at alle utbedringer, overtakelser og ettårsbefaringer avholdes innfor normal kontortid.   Kjøper kan nekte overtakelse dersom eiendommen på overtakelsestidspunktet har feil og/eller mangler som gir rimelig grunn for nektelsen. Selger forplikter seg da til innen rimelig tid å utbedre alle feil og/eller mangler som blir protokollert under overtakelsen.   Risikoen for eiendommen går over på kjøper når kjøper har overtatt eiendommen. Hvis eiendommen ikke overtas til avtalt tid, og årsaken ligger hos kjøper, har kjøper risikoen fra det tidspunkt eiendommen kunne vært overtatt. Når risikoen for eiendommen er gått over på kjøper, faller ikke kjøpers plikt til å betale kjøpesummen bort ved at eiendommen blir ødelagt eller skadet som følge av en hendelse som selger ikke svarer for.  

  Tomteareal
  1017m²

  Fellesareal/utomhus/infrastruktur
  Felles eiertomt for tomannsbolig.

 • Kjøkken
  Kjøkken leveres fra Marbodal eller fra annen anerkjent leverandør. Det blir levert ettgreps armatur med avstenging for oppvaskmaskin og integrerte hvitevarer. Kjøkkenet blir U-formet og får god benke- og lagringsplass.

  Bad
  Boligen får to bad. Det ene badet er i første etasje og kan kombineres som vaskerom. Det andre badet ligger i andre etasje lett tilgjengelig fra soverommene. Begge badene får lys grå gulvfliser 20 x 20 cm og hvit, bølget flis på veggen i 20 x 40 cm. Flisene kan endres som tilvalg. Det blir varme i gulvet på bad/vaskerom i første etasje. Badene får 90 cm innredning i hvit utførelse og det monteres ettgreps blandebatterier på alle servanter. Toalett, dusjvegger, armatur og garnityr blir montert på veggen.

  Andre oppholdsrom
  Stue I andre etasje blir det stue med åpen løsning med kjøkkenet. Stuen får plass for sittegrupper, tilhørende møblement og et stort spisebord. Sistnevnte perfekt for alt fra en avslappende kaffekopp til samlende familiemåltider og koselige spillkvelder. Med kort vei fra kjøkkenet til terrassen kan alt fra frokostkaffen til større måltider enkelt medbringes ut i det fri. Stuen får laminatgulv med flytende overgang til kjøkkensonen og de slette veggene males i ønsket farge. Det vil bli satt inn en stilig peis fra Peisselskapet som vil sørge for både kos og varme på kjøligere dager. I tillegg følger det med 6-8 ledspotter til ønsket plassering så her kan man skape ytterligere stemning når kvelden senker seg. Soverom Boligen får fire soverom, fordelt med tre i andre etasje og ett i første etasje. Alle rommene får laminatgulv og slette vegger som males i ønsket farge.

  Garderobe-fasiliteter
  Garderober leveres ikke da vår erfaring tilsier at mange har gode, personlige preferanser på nettopp dette.

  Diverse
  Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel.

  Konstruksjon
  - Bygningen vil bli bygget i energiklasse B Gul eller bedre. - Netto etasjehøyde 240 cm. - Bygningen utføres med støpt plate på mark med isolasjon etter gjeldene forskrifter. - Yttervegg leveres med panel. - Innvendige vegger leveres med 73 mm eller 98 mm bindingsverk med 7 cm isolasjon. (noen vegger må påberegnes i tykkere utførelse en på tegning da det skal gå diverse føringer fra 1 til 2 etasje) - Taket isoleres med 40-45 cm mineralull. - Alle oppgitte arealer på plantegning er å betrakte som veiledende. Mindre avvik av arealet må påregnes i forbindelse med endelig utforming av fasader, bæresystem og lignende. Hvert enkelt rom kan ha arealavvik på inntil 5%, og husets totale BRA kan ha et avvik på 2% uten at dette gis grunnlag for erstatning. - I leveransen følger også 4 stk. utelamper, samt downlights på badene og i hallen. I tillegg avsettes det 10-12 stk. downlights til ønsket plassering. Det blir 2 stk. opplegg for radio/tv, og det blir tilknytning til fibernett. Sikringsskap med automatsikringer plasseres i teknisk rom eller der det er hensiktsmessig.

  Ventilasjon
  Det leveres balansert ventilasjon fra Flexit.

  Brannsikring
  Det leveres seriekoblet røykvarslere og 1 brannslukningsapparat.

  Dører og vinduer
  - Vinduer leveres fra anerkjent leverandør. - Balkongdører leveres i hvit farge. - Ytterdør leveres behandlet hvit

  Overflater og kledning
  - Gulv: Laminat gulv i stue, kjøkken og soverom. Mørke fliser i gang 30 x 60 cm. Lys grå fliser 20 x 20 cm på bad (mulighet for tilvalg) - Vegger: Bad som leveres med hvit bølget flis 20 x 40 cm.(eller lignende) Alle andre rom leveres med malt gips (farge etter ønske ved bestilling før frist utgår) - Himlinger: leveres med malt gips. - Innerdører: Hvite formpressete dører med behandlet hvit karm og lister. - Listverk: Gulvlister leveres hvite glatte med synlige spikerhull.

  Kabel-tv/bredbånd
  Det vil bli levert klartgjorte rør for TV og internett for fremtidig oppkobling. Det bemerkes at tilkobling av TV/internett ikke er en del av leveransen og besørges/bekostes av kjøper. Dette bestilles direkte av leverandør VEV Romerike Bredbånd.

  El-anlegg
  - Anlegget leveres etter siste oppdaterte forskrift NEK 400. - Elektriske punkter plasseres etter egen beskrivelse. - Sikringsskap med jordfeilautomater. - Det legges opp skjult elektrisk anlegg med brytere og kontakter i hvit utførsel. - Plassering av skap vil bli i teknisk rom eller der det er mest hensiktsmessig. - I leveransen følger også 4 stk. utelamper, downlights på bad og hall det avsettes også 6-8 stk. downlights til ønsket plassering. - 2 stk. opplegg for radio/TV.

 • Info om eiendomsskatt
  Eiendomsskatt beregnes og fastsettes av kommunen etter ferdigstillelse. Det er fritak for eiendomsskatt det inneværende og påfølgende året etter ferdigstillelse. Eiendomsskatten vil utgjøre 2 promille av eiendommens skattegrunnlag, hvor grunnlaget fastsettes ved enkel taksering. Det gjøres oppmerksom på at det kan komme endringer i regelverket knyttet til eiendomsskatt. Beregning av eiendomsskatt vil kunne avhenge av om boligen er primær- eller sekundærbolig.

  Info om formuesverdi
  Formuesverdi fastsettes av Skatteetaten etter ferdigstillelse. Formuesverdien vil avhenge av bruken av boligen etter beregningsmodell som skiller mellom "primærbolig" (der boligeieren er folkeregisteret bosatt) og "sekundærbolig".   Når boligen er overtatt, kan man gå inn på Skatteetaten sin boligkalkulator å få beregnet formuesverdien. Ta kontakt med Skatteetaten ved spørsmål vedrørende dette.

  Tilbud på lånefinansiering
  Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester. 

 • Tinglyste heftelser/rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 3026/2/414: 22.06.2020 - Dokumentnr: 2630064 - Bestemmelse om jordkabel/jordkabelanlegg Rettighetshaver: Høland Og Setskog Elverk AS
  Org.nr: 923 488 960
  Adkomstrett for drift og vedlikehold av anlegg/ledninger/kabler
  Bestemmelse om bebyggelse i nærheten av anlegg/ledninger/kabler
  Bestemmelse om endring i terrenget i nærheten av anlegg/ledninger/kabler
  Overført fra: Knr:3026 Gnr:2 Bnr:406
  Gjelder denne registerenheten med flere
  23.06.2020 - Dokumentnr: 2637678 - Bestemmelse om nettstasjon Rettighetshaver: Høland Og Setskog Elverk AS
  Org.nr: 923 488 960
  Adkomstrett for drift og vedlikehold av anlegg/ledninger/kabler
  Bestemmelse om bebyggelse i nærheten av anlegg/ledninger/kabler
  Overført fra: Knr:3026 Gnr:2 Bnr:406
  Gjelder denne registerenheten med flere
  18.09.2020 - Dokumentnr: 3049203 - Registrering av grunn Denne matrikkelenhet opprettet fra:
  Knr:3026 Gnr:2 Bnr:406
  Elektronisk innsendt


  Midlertidig brukstillatelse og ferdigattest
  Det er ulovlig å ta boligen i bruk uten ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse, og selger plikter å fremlegge minimum midlertidig brukstillatelse til kjøper og megler før overtakelse.  Selger skal sørge for ferdigattest. Dersom kommunen utsteder midlertidig brukstillatelse kan kjøper overta og bebo boligen. Gjenstående arbeider skal ferdigstilles av selger innen den frist som er satt av kommunen. Dersom gjenstående arbeider ikke blir utført innen fristen, kan kommunen gi selger pålegg om å ferdigstille, ev. gi tvangsmulkt og/eller forelegg.    Dersom overtakelse skjer ved midlertidig brukstillatelse, oppfordres kjøper til å sette seg inn i hva som gjenstår for at ferdigattest skal bli stilt. Kjøper har rett til å holde tilbake et beløp av oppgjøret på meglerforetakets klientkonto, som sikkerhet for utstedelse av ferdigattest. Beløpet kan frigis på bakgrunn av garanti etter bustadoppføringslova § 47, eller ved utstedelse av ferdigattest.

  Vann, vei og avløp
  Offentlig vei, vann og avløp.

  Reguleringsplan og rammetillatelse
  Eiendommen omfattes av reguleringsplan for områderegulering Festningsåsen 4. Eiendommen er regulert til boligformål. Området eiendommen ligger i er regulert til boligformål.   Plankart med tilhørende reguleringsbestemmelser følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter oppfordres til å gjøre seg kjent med disse. 

  Legalpant
  Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt og kommunale avgifter/gebyrer.

 • Lovanvendelse
  Avtaleforholdet er regulert av lov av 13. juni 1997 nr. 43 om avtaler med forbruker om oppføring av ny bustad (bustadoppføringslova). Bustadoppføringslova bruker betegnelsene entreprenør og forbruker, mens her brukes uttrykkene selger og kjøper om de samme betegnelsene.   Prosjektet retter seg mot forbrukere som ønsker å erverve bolig til eget bruk. Buofl. kommer ikke til anvendelse der kjøper anses som næringsdrivende/investor, eller når boligen er ferdigstilt. I slike tilfeller vil handelen som hovedregel reguleres av lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93. Selger kan likevel velge å selge etter buofl., men dette må avtales særskilt ved avtaleinngåelsen. Når midlertidig brukstillatelse eller ferdigattest foreligger og arbeidene er ferdigstilt, vil handelen reguleres av avhendingsloven.   Buofl. kan ikke fravikes til ugunst for forbruker, jf. buofl. § 3.

  Salgsbetingelser og kjøpetilbud
  Avtale anses inngått når kjøper har levert meglerforetaket bud/skriftlig bindende bekreftelse på kjøp, og aksept er meddelt. Selger står fritt til å godta eller forkaste ethvert bud. Kjøper har selv ansvaret for å sette seg inn i salgsoppgaven med vedlegg og annen dokumentasjon som kjøper har fått tilgang til. Dersom utfyllende/supplerende opplysninger er ønskelig eller noe er uklart, bes kjøper henvende seg til meglerforetaket før bindende avtale inngås. Kjøper har ingen rett til å reklamere på grunnlag av forhold som kjøper har blitt gjort oppmerksom på, eller som kjøper på tross av oppfordring har unnlatt å sette seg inn i. Inneholder salgsoppgaven og kontraktsdokumentene bestemmelser som strider mot hverandre, gjelder yngre bestemmelser foran eldre, spesielle foran generelle, og bestemmelser utarbeidet særskilt for handelen, foran standardiserte bestemmelser. Det gjøres oppmerksom på at illustrasjoner i salgsoppgaven og på nett ikke er bindende for boligens detaljutforming slik som farger, materialer, innredninger mv. Opplysninger gitt i salgsoppgaven kan fravikes dersom selger anser det nødvendig eller ønskelig, dog slik at endringene ikke skal ha innvirkning på den angitte standard. Det samme gjelder i forhold til situasjonsplanens og utomhusplanens angivelse av detaljer. Alle illustrasjoner, skisser, ?møblerte? plantegninger m.m. er ment å danne et inntrykk av den ferdige boligen, og kan inneholde materiell og vise detaljer som ikke medfølger i handelen. Slike avvik kan ikke påberopes som mangel fra kjøpers side. Videre kan illustrasjonene være en kombinasjon av 3D-illustrasjoner og fotomontasje, hvor utsikt/beliggenhet etc. ikke nødvendigvis stemmer. Det gjøres derfor oppmerksom på at bebyggelse og trær på naboeiendommer ikke nødvendigvis er korrekt illustrert. Dersom det er avvik mellom tegninger i salgs- og nettpresentasjon og leveransebeskrivelse og romskjema, er det leveransebeskrivelse og romskjema som gjelder og omfanget av leveransen er begrenset til denne. Prosjektets standard fremkommer av leveransebeskrivelsen, dette uavhengig av ev. uttrykk i prospekt og annonsering som ?god standard? etc.

  Betalingsbetingelser
  Hele kjøpesummen sammen med omkostninger skal innbetales til meglers klientkonto ved overtakelse, forutsatt at selger har stilt lovpålagt garanti etter bustadoppføringslova § 12. I henhold til bustadoppføringslova vil kjøpers innbetaling være å anse som forskudd inntil eiendommen er overtatt og skjøtet er tinglyst. Selger kan velge å stille garanti etter bustadoppføringslova § 47 som sikkerhet for forskuddsinnbetalingen. Dette innebærer at utbygger kan disponere forskuddsinnbetalingen fra kjøper fra det tidspunkt garantien foreligger. Eventuelle renter av forskuddsbeløpet tilfaller kjøper frem til garanti er stilt og til selger etter at garantien er stilt. Dersom selger ikke velger å stille garanti vil forskuddsbetalingen bero på meglers klientkonto inntil skjøte er tinglyst på kjøper.

  Salg av kontraktsposisjoner
  Kontraktsposisjonen kan selges under forutsetning av at selger får en tilfredsstillende dokumentasjon på at ny kjøper trer inn med de samme rettigheter og forpliktelser som opprinnelig kjøper. Transport før selgers forbehold er frafalt vil ikke bli akseptert. Selger forbeholder seg retten til i samtykket å fastsette nærmere vilkår for gjennomføring av transporten og oppgjøret for dette.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                  Det vil påløpe et administrasjonsgebyr pålydende kr 30 000,- inkludert mva.                                                                                                                                                                                                                            Det gjøres oppmerksom på at kostnader til meglerforetaket knyttet til salg av kontraktsposisjon kommer i tillegg til dette.                                                                                                                                      Selger/meglerforetaket påberoper seg opphavsrettighetene til alt markedsmateriell for boligprosjektet, herunder bilder og illustrasjoner. Kjøper kan ikke benytte boligprosjektets markedsmateriell i sin markedsføring for transport av kjøpekontrakt uten selgers/meglerforetakets samtykke.           

  Avbestilling
  Kjøpers adgang til å avbestille følger av bustadoppføringslova §§ 52 - 54. Ved avbestilling før igangsettingstillatelse er innvilget påløper et avbestillingsgebyr, jf. bustadoppføringslova § 54. Avbestillingsgebyret fastsettes til 10 % av total kontraktssum inkludert merverdiavgift. Dersom kjøper avbestiller etter at igangsettingstillatelse er gitt, fastsettes selgers krav på vederlag og erstatning i samsvar med bustadoppføringslova §§ 52 og 53.

  Viktig informasjon
  Dersom oppgitt byggetid (inkludert ev. tidsforlengelse) overskrides, vil forsinkelse være å regne fra dette tidspunkt, med unntak som nevnt under.
  Selger skal overholde frister som er avtalte for overtakelse, og skal legge opp til en fremdrift som er tilpasset kjøpers forventninger. (jf. buofl. § 10).
  Selger forplikter seg til å informere om eventuelle forsinkelser som avviker fra ovennevnte tidsplan, så snart han er kjent med at det kan oppstå forsinkelser.
  Selger har rett til tilleggsfrist uten kompensasjon til kjøper etter reglene i bustadoppføringslova § 11. Forhold som gjelder her er:
  ? Dersom kjøper krever endringer eller tilleggsarbeid som forsinker arbeidet/overtakelse.
  ? Dersom kjøper, eller noen kjøper svarer for, ikke overholder kontraktsavtale, eller at arbeidet blir forsinket pga. noe kjøperen er ansvarlig for.
  ? Dersom det oppstår forsinkelser som er utenfor selger/entreprenørs kontroll, og at det ikke var rimelig å forvente at selger/entreprenør kunne ha regnet med denne forsinkelsen på avtaletidspunktet, eller at selger/entreprenør ikke har mulighet til å unngå forsinkelsen (f.eks. force majeure, streik, ekstreme klimatiske forhold o.l.).

  Overtakelsen er å regne som forsinket, dersom overtakelsen ikke kan gjennomføres til den tid kjøperen har rett til å kreve etter buofl. § 10 og § 11 som nevnt over. Det samme gjelder dersom arbeidet, eller deler av arbeidet ikke er fullført eller hjemmelsoverføring ikke skjer til den tid kjøperen har rett til å kreve.

  Dersom overtakelsen er forsinket, kan kjøperen kreve:
  1. dagmulkt
  2. heve avtalen
  3. kreve erstatning
  4. tilbakeholde deler av kjøpesum

  Vilkår for de ulike alternativene fremgår av buofl. §§ 18, 19, 20 og 22.
  Kjøper anmodes til å sette seg inn i disse bestemmelsene, og rådføre seg med megler dersom noe skulle være uklart. Kjøper oppfordres spesielt om å tilpasse dette forhold ved ev. salg av nåværende bolig, da bygningsforsikringen til selger ikke dekker eventuell erstatningsbolig for kjøper ved slik forsinkelse. Kjøper må være innforstått med og akseptere de ulemper som naturlig følger med under gjennomføring av byggeprosjektet, også etter innflytting har funnet sted. Dersom selger ferdigstiller boligene i ulike byggetrinn, og/eller fellesareal ikke er ferdigstilt til overtakelse, må kjøpere som flytter inn regne med en periode med byggearbeider, støv og noe anleggsstøy på dagtid. Dette omfatter også rett til å ha maskiner og utstyr stående på eiendommen/i området frem til arbeidene er ferdigstilt.   Kjøpere har ikke anledning til å besøke byggeplassen i byggeperioden uten avtale, og ved avtale kun med følge av representant fra selger. Dette på grunn av selgers ansvar og forsikring for bygg og personer som oppholder seg på anleggsplassen.        

  Hvitvaskingsloven
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Meglers vederlag
  Det er avtalt fastpris stor kr  45 000,- for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke oppgjørshonorar kr 5 000,-.  Meglerforetaket har krav på å få dekket alle adekvate utlegg som er nødvendig i henhold til oppdragsavtale. Dersom handel ikke kommer i stand eller oppdraget sies opp, har megler krav på å få dekket vederlag stort kr  2 500,- per time for utført arbeid, samt øvrige avtalte vederlag og utlegg. Ved eventuelle salg av kontraktsposisjon kreves transportgebyr kr 25 000,-. Alle beløp er inkl. mva. 

  Kjøpekontrakt
  Utkast til kjøpekontrakt følger som vedlegg til salgsoppgave. Etter avtaleinngåelse vil kjøper få tilsendt akseptbrev med utkast til kjøpekontrakt. Avtalen inngås på bakgrunn av opplysninger i salgsoppgaven med vedlegg og eventuelle forbehold i bud og salgsbetingelser fra selger. Salgsoppgaven med tilhørende vedlegg forutsettes lest og akseptert av kjøper. Kjøper og selger vil senere inngå fullstendig kjøpekontrakt med endelige vedlegg. Kjøper aksepterer at detaljbestemmelser først kan bli avklart i kjøpekontrakt.


Øyvind Sægrov

Megler

Øyvind Sægrov

41 41 55 04

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev