aktiv-eiendomsmegling
Aktiv Bjørkelangen kan stolt presenterer Ferstningslia 11A!

Bjørkelangen Festningslia 11A

Innbydende halvpart av tomannsbolig fra 2020. Dobbelgarasje, balkong og flott utsikt. Usjenert og landlig ved marka.

 • 5 100 000
 • BRA 127 m²
 • 3 soverom
 • PRISANTYDNING5 100 000
 • OMKOSTNINGER143 642
 • TOTALPRIS INKL. OMKOSTNINGER5 243 642
 • EIENDOMSTYPETomannsbolig
 • EIERFORMEierseksjon
 • BYGGEÅR2 020
 • SOVEROM3
 • AREALP-rom 121 m²
 • FELLESKOST./MND-
 • TOMT384 m²
 • EIERFORM TOMTEiet tomt
 • ENERGIMERKINGB
 • 5 100 000,- (Prisantydning)

  Omkostninger
  12 000,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  172,- (Panteattest kjøper)
  585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
  585,- (Tingl.gebyr skjøte)
  127 500,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 5 100 000,-))
  --------------------------------------------------------
  143 642,- (Omkostninger totalt)
  --------------------------------------------------------
  5 243 642,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Meld deg på visning!

Påmelding
Kort fortalt
- ½-part av vertikaldelt tomannsbolig.
- Moderne med byggeår 2020.
- Parkering i dobbelgarasje og på tomt.
- Fin balkong med glassrekkverk.
- Gode solforhold og nydelig utsikt.
- Entré med fliser og gulvvarme.
- Klassisk kjøkken med hvitevarer.
- Stue med store utsiktsvinduer.
- Peisovn og gulvvarme i stuen.
- To bad, det ene har badekar.
- Eget vaskerom i første etasje.
- Tre soverom ligger på samme plan.
- Lagringsplass i innvendig bod.

Planløsning
1. etasje: Entré/gang/trapperom, bad/wc, vaskerom, 3 soverom og bod/teknisk rom.
2. etasje: Trapperom, kjøkken, stue og bad/wc.
Tomannsboligen har et overbygd inngangsparti

Festningslia 11A, Viken

 • Entré
  Tomannsboligen har et overbygd inngangsparti og en hvitmalt ytterdør med små glassfelt. Innenfor er det en luftig entré med rikelig dagslys fra høyreiste, flotte vinduer som strekker seg gjennom etasjene. Entreen gir et pent førsteinntrykk av boligen, innredet med hvitmalte vegger og store, gråbeige gulvfliser med gulvvarme. Det er bod lett tilgjengelig fra entreen og trapp opp til andre etasje.

  Kjøkken
  Kjøkkenet ligger åpent til stuen, har utgang til balkong og en kledelig, klassisk kjøkkeninnredning som passer fint til huset. Innredningen har hvite profilfronter og sort benkeplate i kompositt, med sort vaskekum og sort blandebatteri. Veggene bak kjøkkenbenken har grå plater med marmorpreg.

  Kjøkkenet har godt med skapplass, og alt av hvitevarer er integrert som induksjonstopp, stekeovn, mikrobølgeovn, oppvaskmaskin, kjøleskap, fryseskap og ventilator.

  Stue
  Stuen har nydelige lysforhold med innslipp av dagslys fra vinduer på tre sider. I front vender store sprossevinduer med vidstrakt utsikt over landskapet. Stuen har enstavs parkett på gulvet og hvitmalte vegger, som er listefrie opp til taket. Rommet har gulvvarme for ekstra komfort, og vinterstid kan det tennes opp i en peisovn som står sentralt mellom stuen og kjøkkenet. Stuearealet er avlangt, noe som gjør det enklere å møblere i ulike sittesoner.

  Bad/wc/vaskerom
  Eneboligen har et bad i hver etasje og et eget vaskerom i første etasje. Badet i andre etasje har beige fliser på overflatene, med lysere farge på gulvet. Rommet er utstyrt med gulvvarme og downlights. Badet har stilren, hvit servantseksjon, speil og et gulvfestet toalett med mosaikkfliser på sisterne. Videre har rommet dusjkabinett og et badekar.

  Bad 2
  Badet i første etasje har lysegrå fliser på veggene og mørkegrå fliser på gulvet. Rommet har også gulvvarme og downlights. Videre er badet utstyrt med hvit servantseksjon, speil, vegghengt toalett med sisternehylle, og et dusjkabinett.

  Vaskerom
  Vaskerommet er innredet med mørkegrå gulvfliser med gulvvarme og lyse fliser på veggene. Rommet er utstyrt med vaskekum i stål, varmtvannsbereder og opplegg for vaskemaskin.

  Soverom og garderobe
  Tomannsboligen har tre gode soverom i første etasje. Alle soverommene har enstavs parkett på gulvet og listefrie overganger mellom vegger og tak. Ett soverom har mørke vegger, ett har mørkegrønne, og det siste har dyp brun veggfarge, akkopagnert med oransje fondvegg. Sistnevnte soverom har nattbordhyller. Eneboligen har en bod i samme etasje som soverommene.
 • Eiendommen ligger i et meget populært og nyere etablert boligområde i Festningsåsen på Bjørkelangen i Aurskog-Høland kommune. Bjørkelangen har skoler i alle trinn, flere barnehager, godt kollektivtilbud og kort vei til sentrum med det meste du trenger i hverdagen. En tur til sentrum tar få minutter til fots, og enda kortere på sykkel, på fine asfalterte gang- og sykkelstier.

  Festningsåsen ligger rett ved marka og er et fantastisk utgangspunkt for fine turer. Enten du liker å ta deg frem til fots, på sykkel eller ski, så byr nærområdet på natur med kilometer lange stier og mange idylliske vann. Ved den videregående skolen er det idrettshall, friidrettsanlegg og kunstgressbane. Her finner du også både sandvolleyball- og tennisbane.

  Bjørkelangen er en koselig landsby under stadig utvikling. I tillegg til ny barne- og ungdomsskole, er det bygget nytt helsehus, samt ny svømmehall som åpnet høsten 2018. Bjørkelangen har en aktiv sportsforening som tilbyr både svømming, fotball, håndball, innebandy, allidrett, ski og sykkel.

  Kulturskolen har en rekke tilbud innen dans, drama, forming og musikk, samt egen «øvingsboks» for band og musikere. Bjørkelangen har også et godt motorsportmiljø i NMK Aurskog-Høland (holder til på Eksismoa motorpark ca. 2 km utenfor sentrum. Det er også skytterbaner i nærheten, samt jakt- og fiskeforeninger. Alpinbakken er åpen når det er snørike vintre på Bjørkelangen.

  I tillegg kan Eidsverket nevnes. Her skjer det mye gjennom året med familieaktiviteter, kurs, konserter med mer. I tillegg tilbyr stedet leie av kurs- og konferanselokaler, samt selskapslokaler med overnattingsmuligheter. Eidsbekken kafé ligger idyllisk til på området. Ved Eidsverket skal det bygges et større ridesenter - en naturlig møteplass for hestefolk for både trening og konkurranser.

  Servicetilbud
  Dagligvarehandelen kan gjøres på blant annet Rema 1000, Kiwi og Extra. Ønsker du ytterligere servicetilbud har Amfi Bjørkelangen Torg et fint og variert utvalg. I ytterkant av sentrum ligger Bliksrud Næringsområde med kjeder som Skeidar, Plantasjen, Mekonomen, Maxbo og Europris. Bjørkelangen er et satsningsområde og tiltrekker seg stadig nyetableringer av både store og små bedrifter.

  Området har et godt kollektivtilbud via buss og tog, hvor nærmeste bussholdeplass er Søndre Eidsvei som ligger ca. 750 meter fra boligen. Det er togstasjon i Fetsund og på Blaker. Med bil fra området tar det ca. 35 min til Fetsund, 40 min til Lillestrøm, 60 min til Oslo S, 65 min til Oslo lufthavn og 55 min til Charlottenberg i Sverige.

  Fra eiendommen er det sykkelavstand til Bjørkelangen barne- og ungdomsskole som stod ferdig i 2018. Kommunen har et godt utvalg barnehager og god barnehagedekning På Bjørkelangen finnes det også to videregående skoler.
 • Området består hovedsakelig av leiligheter, villa og småhusbebyggelse.
 • Det vil bli satt opp visningsskilt under visning.
 • Grunn og fundamenter: Byggegrunn er ikke kjent, men antas å være oppført på sprengsteinsfylling og kultede masser. Bygningen er fundamentert med
  ringmurselementer med betong og betongdekke.
  Takkonstruksjon/taktekking: Valmet takkonstruksjon av tre med kaldloft. Yttertaket er tekket med betongtakstein.
  Veggkonstruksjon: Vegger er oppført med trebindingsverkskonstruksjon. Vegger er utvendig kledd med liggende bordkledning.
  Etasjeskiller: Betonggulv i 1. etg. Etasjeskiller er konstruert med trebjelkelag.

  Følgende punkter er i tilstandsrapporten anmerket med tilstandsgrad 3 - store eller alvorlige avvik:
  Iht. tilstandsrapporten er det ingen anmerkninger under dette punktet.

  Følgende punkter er i tilstandsrapporten anmerket med tilstandsgrad 2 - avvik som kan kreve tiltak:
  Utvendig > Veggkonstruksjon: Trebindingsverkskonstruksjon fra byggeår. Vegger er utvendig kledd med liggende trebordkledning.
  Vurdering av avvik: Det er ingen eller liten lufting i nedre kant av kledning mot grunnmur. Stedvis behov for maling/beis av utvendige bygningsdeler.
  Tiltak: Det bør foretas tiltak for å bedre lufting av kledningen.

  Innvendig > Overflater - 2: Malte slette flater/plater.
  Vurdering av avvik: Det er avvik: Det er stedvis noe svinnsprekker i hjørner og overganger.
  Tiltak: Bør fuges og males.

  Følgende punkter er i tilstandsrapporten anmerket med tilstandsgrad 2 - avvik som ikke krever umiddelbare tiltak:
  Iht. tilstandsrapporten er det ingen anmerkninger under dette punktet.

  Følgende punkter er i tilstandsrapporten anmerket med tilstandsgrad IU - ikke undersøkt:
  Iht. tilstandsrapporten er det ingen anmerkninger under dette punktet.

  For ytterligere og mer utførlig teknisk beskrivelse av eiendommen se vedlagte tilstandsrapport avholdt 03.11.22 av Petter Larsen. Her fremgår kostnadsestimat og anbefalte tiltak på tilstandsgrad 2 og 3 (TG 2 og 3). Vi oppfordrer interessenter til å sette seg inn i tilstandsrapporten, samt selgers egenerklæring før visning.

  Kommentarer hentet fra selgers egenerklæring:
  12. Kjenner du til om det er utført kontroll av el-anlegget og/eller andre installasjoner (f.eks. oljetank, sentralfyr, ventilasjon)? Ja. Beskrivelse: Bolig er under 2 år.

  Diverse:
  Det elektriske anlegget ble sist gang kontrollert i 2001, uten pålegg om utbedringer. Dette gir likevel ingen garanti for at anlegget er uten feil/mangler eller er tilpasset dagens krav og/eller bruksmønster.

  For spørsmål knyttet til det elektriske eller feiing/brann anbefaler vi å ta kontakt med hhv. el-verket eller brann- og feiervesenet for ytterligere opplysninger, da megler eller bygningssakkyndig ikke har fagkompetanse på dette området.
 • Bolig:
  1.et.: 64 kvm Bra
  2.et.: 63 kvm Bra
  Av dette utgjør 6 kvm sekundærareal - bod/teknisk rom

  Følgende rom inngår i primærareal:
  1. et. : Entré/gang/trapperom, bad/wc, vaskerom, 3 soverom.
  2. et.: Trapperom, kjøkken, stue, bad/wc.

  Iht. tilstandsrapporten foreligger det godkjente og byggemeldte tegninger, men det er avvik fra disse,
  Avvik: Balkong er utvidet med ca. 2 kvm og det antas at dette ikke er byggemeldt/godkjent.

  Garasje:
  1. et.: 43 kvm Bra

  Iht. tilstandsrapporten foreligger det ikke tegninger.
 • En ca. 200 liters varmtvannstank er plassert på vaskerommet. Boligen har balansert ventilasjonsanlegg og downlights i enkelte rom.

  Se punktet om standard samt løsøre- og tilbehørsliste utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendom Norge og Advokatforeningens Eiendomsmeglingsgruppe, gjeldende fra 1. januar 2020. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.
 • Boligen er oppvarmet med gulvvarme i entré, på begge bad, vaskerom og i stue/kjøkken. Stuen har peisovn.
 • Tomannsboligen ligger på en lettstelt, solrik tomt som er opparbeidet med grus, støttemur og gjerde. På baksiden av huset grenser eiendommen til skog, så her er det bare å snøre på turskoene å legge i. I andre etasje har boligen en fin balkong med glassrekkverk og tregulv, og balkongen vender med storslått utsikt over landskapet. Det er mulighet for å sette et kafésett på en overbygd, steinsatt uteplass ved inngangspartiet.

  Tomtens grunnareal: 384 kvm.
 • Boligen har frittstående dobbelgarasje og parkering på tomt. Øvrig parkering etter områdets gjeldende bestemmelser.
 • Adkomstvei: Offentlig tilknytning.
  Tilknytning vann: Offentlig tilknytning via private stikkledninger.
  Tilknytning avløp: Offentlig tilknytning via private stikkledninger.
 • Det er ikke opprettet eget sameie for denne tomannsboligen, og heller ingen felles forretningsførsel.
 • Det er ikke opprettet eget sameie for denne tomannsboligen, og heller ingen felles forretningsførsel.
 • Ikke aktuelt.
 • Dyrehold er tillatt.
 • Den enkelte seksjonseier må selv tegne bygnings- og innboforsikring.
 • Formuesverdi som primærbolig kr 1 133 783 per 31.12.21
  Formuesverdi som sekundærbolig kr 4 081 619 per 31.12.21
 • Ikke aktuelt - det er ingen felleskostnader for tomannsboligen. Hver seksjonseier er selv ansvarlig for alle egne utgifter.
 • Ikke aktuelt.
 • Ingen lån.
 • For felles ansvar og forpliktelser hefter den enkelte sameier i forhold til sin sameiebrøk, jf eierseksjonsloven § 30.
 • Kr. 14 632 for 2021. Det er ikke eiendomsskatt på denne boligen i 2021, men vil påløpe for 2022.

  Eiendomsskatten vil deretter utgjøre 2 promille av eiendommens skattegrunnlag, hvor grunnlaget fastsettes ved enkel taksering. Det gjøres oppmerksom på at det kan komme endringer i regelverket knyttet til eiendomsskatt. Beregning av eiendomsskatt vil kunne avhenge av om boligen er primær- eller sekundærbolig.
 • Kommunale avgifter, eiendomsskatt, strøm, forsikring, tv/internett mm.
 • Det er utstedt ferdigattest på eiendommen.
 • Det er ikke kjent at det foreligger offentligrettslige regler som er til hinder for at hele eiendommen leies ut.

  Det gjøres oppmerksom på utleiers plikt til å radonmåle utleieenheter. Målt årsmiddelverdi skal være under 200 Bq/m3 (becquerel per kubikkmeter) i oppholdsrom. I tillegg skal tiltak for å redusere radonnivået alltid gjennomføres dersom det overstiger 100 Bq/m3. Selger har ikke foretatt radonmåling. Interessenter gjøres oppmerksom på at det som resultat av fremtidige målinger, vil kunne bli nødvendig å treffe radonreduserende tiltak. Slike eventuelle tiltak vil da måtte bekostes og utføres av kjøper.
 • Ikke aktuelt.
 • Ikke aktuelt.
 • Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel.
  Iht. eiersl. § 23 kan ingen kjøpe en boligseksjon hvis kjøpet fører til at man, direkte eller indirekte, blir eier av flere enn to boligseksjoner i eierseksjonssameiet. Begrensningen gjelder ikke kjøp av fritidsboliger. Det finnes også enkelte andre unntak i bestemmelsen.
 • Kommunen har legalpant i eiendommen for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav. De andre sameierne har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for hver bruksenhet svarer til to ganger folketrygdens grunnbeløp; jfr. lov om eierseksjoner § 31. Kontakt oppdragsansvarlig for ytterligere informasjon.

  2014/294933-1/200 Bestemmelse om vannledn.
  10.04.2014
  Rettighetshaver:AURSKOG-HØLAND KOMMUNE
  Org.nr: 948164256
  Rett for kommunen til å anlegge og vedlikeholde ledninger m.m.
  Bestemmelse om spillvann/drensvann/overvann/stikkrenner m.m.
  Bestemmelse om bebyggelse
  Bestemmelse om beplantning
  Gjelder også senere fradelte parseller
  Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen
  Overført fra: 3026-2/341
  Gjelder denne registerenheten med flere
 • Eiendommen ligger i et område regulert til boligformål.
 • Gnr. 2 Bnr. 341 Snr. 1 i Aurskog-Høland kommune
 • Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.
 • Partene skal signere kjøpekontrakt etter aksept av bud.
 • Overtagelse etter nærmere avtale med selger.
 • Selger har ikke tegnet boligselgerforsikring på boligen. Selger har likevel utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.
 • Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 2 300/2 700/2 600 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.
 • Alle som skal selge eller leie ut bolig må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler
 • Budgivere oppfordres til å legge inn bud via «Trygg Budgivning». Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler
 • Budgivere oppfordres til å legge inn bud via «Trygg Budgivning». Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.
 • Listen over løsøre og tilbehør utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendom Norge og Advokatforeningens Eiendomsmeglingsgruppe, gjeldende fra 1. januar 2020, legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.
 • Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning
 • Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.

  Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.
  Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2).

  Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.

  Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.
 • Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Gruppen AS og konsernets produktselskaper om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med oppdragsansvarlig for et uforpliktende tilbud vedrørende finansiering. Meglerforretningene kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester.
 • Det er avtalt provisjonsbasert vederlag tilsvarende 2,5% av kjøpesum for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke tilretteleggings- og oppgjørshonorar kr. 18 900,- samt visninger pr. stk. kr. 2 500,- med representant fra Aktiv tilstede. Minimumsprovisjonen er avtalt til kr. 49 500,-. Meglerforetaket har krav på å få dekket avtalte utlegg i henhold til oppdragsavtale totalt ca. kr. 27 300,-. Utleggene omfatter innhenting av informasjon, fotograf, markedsføring og sikringsobligasjon. Dersom handel ikke kommer i stand har megler krav på å få dekket alle direkte utlegg, samt et vederlag begrenset oppad til kr. 30 000,-. Alle beløp er inkl. mva.
 • Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.
 • Dersom annet ikke avtales, sendes skjøte/hjemmelsdokument for tinglysing i etterkant av overtakelse.
 • Inger J Wraalsen Haneborg
Camilla Haugerudbråten

Megler

Camilla Haugerudbråten

93 02 28 75

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev