aktiv-eiendomsmegling
Fra stuen er det en upåklagelig utsikt.
Fra stuen er det en upåklagelig utsikt.

BJØRKELANGEN Festningslia 22

Nyoppført halvpart i stille, barnevennlig nabolag. Vidstrakt utsikt, solrik veranda og dobbelgarasje. God planløsning.

 • kr 5 300 000
 • BRA-i 148 m²
 • 4 soverom
 • Prisantydningkr 5 300 000
 • Omkostningerkr 151 640
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 5 451 640
 • ObjektstypeTomannsbolig
 • EierformSelveier
 • Byggeår2022
 • Soverom4
 • Tomt359.8 m²
 • Eierform tomtEiet
 • 5 300 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 15 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  240,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 500,- (Tingl.gebyr pantedokument) 500,- (Tingl.gebyr skjøte) 132 500,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 5 300 000,00))   151 640,- (Omkostninger totalt)   5 451 640,- (Totalpris inkl. omkostninger)  

Meld deg på visning!

Påmelding
Plantegning 1. etasje i Festningslia 22
Festningslia 22 er en nyoppført halvpart av tomannsbolig i et stille, barnevennlig nabolag. Eiendommen ligger høyt i skrånende terreng, noe som gir storslagen, vidstrakt utsikt og optimale solforhold. Både utsikt og sol kan nytes fra den store, vestvendte verandaen utenfor stuen. Parkering er i en romslig dobbelgarasje som straks vil få motorisert port i front. Boligen har god, familievennlig planløsning over to etasjer, moderne standard og et meget pent design. Stuen og kjøkkenet ligger i et luftig allrom med ekstra takhøyde og store vindusflater. Kjøkkenet har mørk innredning, barløsning og godt med integrerte hvitevarer. Videre er det en pen entré med egen plass til garderobeløsning, to gode bad med fliser på gulv og i dusjsonen, tre soverom, ett soverom/kontor og et stort teknisk rom.

Festningslia 22, Akershus

 • Tomt
  359.8m²

  Beskrivelse av tomt
  Eiendommen har en flott beliggenhet i et rolig, barnevennlig og nyetablert boligområde. Beliggenheten er svært solrik og da boligen ligger høyt i skrånende terreng er det ingen hinder for solen på eiendommen. Eiendommen har storslagen utsikt over nærområdet, Bjørkelangen og skogkledde åser i det fjerne. Flotte solforhold og vidstrakt utsikt kan nytes fra en stor, vestvendt veranda utenfor stuen. Veranda har tredekke, levegg mot nabo og glassrekkverk i front. Boligen har stått ferdig siden i høst og siden da er det utført en del utvendig arbeid med utfylling og opparbeidelse.

  Beliggenhet
  Eiendommen ligger i et nyetablert boligområde i Festningslia på Bjørkelangen i Aurskog-Høland kommune. Bjørkelangen har skoler på alle trinn, flere barnehager, godt kollektivtilbud og kort vei til sentrum med det meste du trenger i hverdagen. En tur til sentrum tar få minutter til fots og enda kortere på sykkel, på fine asfalterte gang- og sykkelstier. Her bor du rett ved marka og med et fantastisk utgangspunkt for turer. Enten du liker å ta deg frem til fots, på sykkel eller ski, har nærområdet spennende natur med kilometer lange stier og mange idylliske vann. Ved den videregående skolen er det idrettshall, friidrettsanlegg og kunstgressbane. Her finner du også både sandvolleyball- og tennisbane. Bjørkelangen er en koselig landsby under stadig utvikling. I tillegg til ny barne- og ungdomsskole er det bygget nytt helsehus, samt ny svømmehall som åpnet høsten 2018. Bjørkelangen har en aktiv sportsforening som tilbyr både svømming, fotball, håndball, innebandy, allidrett, ski og sykkel. Kulturskolen har en rekke tilbud innen dans, drama, forming og musikk, samt egen «øvingsboks» for band og musikere. Bjørkelangen har også et godt motorsportmiljø i NMK Aurskog-Høland (holder til på Eksismoa motorpark ca. 2 km utenfor sentrum). Det er også skytebaner i nærheten, samt jakt- og fiskeforeninger. Alpinbakken er åpen når det er snørike vintre på Bjørkelangen. Ved den gamle herregården Eidsverket er det bygget et større hestesenter ? en naturlig møteplass for hestefolk for både trening og konkurranser. Eidsbekken kafé ligger idyllisk til på området. Servicetilbud Dagligvarehandelen kan blant annet gjøres på REMA 1000 og Kiwi. Ønsker du ytterligere servicetilbud, har Amfi Bjørkelangen Torg et fint og variert utvalg. I ytterkant av sentrum ligger Bliksrud Næringsområde med kjeder som Skeidar, Plantasjen, Mekonomen, Maxbo og Europris. Bjørkelangen er et satsningsområde og tiltrekker seg stadig nyetableringer av både store og små bedrifter. Bjørkelangen har et godt kollektivtilbud via buss og tog. Nærmeste bussholdeplass er Søndre Eidsvei som ligger ca. 1,5 kilometer fra boligen. Det er togstasjon i Fetsund og på Blaker. Med bil tar det ca. 30 min til Fetsund, 38 min til Lillestrøm, 55 min til Oslo S, 60 min til Oslo lufthavn og 60 min til Charlottenberg i Sverige. Fra eiendommen er det kort sykkelavstand til Bjørkelangen barne- og ungdomsskole som stod ferdig i 2018. Kommunen har et godt utvalg barnehager og god barnehagedekning, med Festningsåsen som den nærmeste, og Bjørkelangen har to videregående skoler.

  Adkomst
  Det vil bli skiltet med visninger til oppsatte fellesvisninger.

  Bebyggelse
  Veletablert boligområde bestående av eneboliger, tomannsboliger og småhus.

  Byggemåte
  Bygg er ført opp i tre og bindingsverk konstruksjon på støpt betongsåle. Halvpart av tomannsbolig i skrånet terreng. Tak tekket med takpapp. Balkong bygget i trevirke med glass gelender.

  Innhold
  Planløsning 1. etasje: Entré, stue/kjøkken, soverom og bad. Underetasje: Soverom/kontor, 2 soverom, bad/wc/vaskerom og teknisk rom. Kort fortalt - Halvpart av tomannsbolig. - Stille, barnevennlig nabolag. - God planløsning, to etasjer. - Parkering i dobbelgarasje. - Vestvendt veranda ved stue. - Solrikt med vidstrakt utsikt. - Entré har plass til garderobe. - Kjøkken er i åpen løsning. - Delikat kjøkkeninnredning. - Spiseplass ved barløsning. - Flere integrerte hvitevarer. - Ekstra takhøyde i stuen. - Stuen har store vinduer. - Stuen utstyrt med peisovn. - To store bad, ett i hver etasje. - Begge bad har dusjhjørner. - Teknisk rom innenfor ett bad. - Opplegg for vaskemaskin. - Villaventanlegg i teknisk rom. - Boligen er bygd etter TEK 17. Entré Boligen ligger i skrånende terreng med inngangsparti i første etasje. Her kommer du inn i en meget pen entré med enstavs laminatgulv, rolig farge på vegger, samt hvit inngangsdør med glassparti og langsgående vindu. I enden av rommet er det en egen nisje for åpen garderobeløsning eller montering av skap. Kjøkken Kjøkkenet ligger i åpen løsning mot stuen med sort, delikat kjøkkeninnredning, integrerte hvitevarer og spiseplass ved barløsning i ene enden som også gir en fin avdeling av rommene. Her er det både store arbeidsflater og godt med oppbevaringsplass. Innredningen har ellers glatte fronter, lys benkeplate og sort, nedfelt oppvaskkum med vindu over benken i bakkant. Stue Stuen er et nydelig rom med enstavs laminatgulv, harmoniske fargevalg, downlights og peisovn. Kombinasjonen av skrånende, meget sjenerøs himlingshøyde og store vindusflater gir rommet en luftig og svært behagelig atmosfære. De store vinduene sørger også for rikelig med lys og lar den vidstrakte utsikten bli en del av rommet. Utenfor stuen ligger en stor, vestvendt terrasse der sol og utsikt har fritt spillerom. Bad/wc/vaskerom Boligen har to svært romslige bad, henholdsvis ett i hver etasje. Badene er holdt i samme delikate stil med store, grå fliser på gulv og lysmalte vegger. I tillegg er det gulvvarme, downlights og avtrekk via balansert ventilasjon. De hvite baderomsinnredningene er 60 cm brede med glatte skuffefronter, heldekkende servant og speil med integrert belysning. For øvrig har badene veggmonterte toaletter, samt dusjhjørner med fliser på vegger og innfellbare glassdører. Badet i underetasjen ligger tilknyttet et stort teknisk rom, hvor det også er opplegg for vaskemaskin. Soverom og garderobe Boligen har ett soverom i første etasje, samt to flotte soverom og et soverom/kontor i underetasjen. Det ene soverommet i underetasjen har for lite vindu for varig opphold, men vinduet vil bli skiftet snarlig og rommet vil da bli godkjent soverom. Det største soverommet i underetasjen har egen utgang til terreng. Boligen har for øvrig rikelig med plass til garderobeskap. I tillegg er det både et stort teknisk rom og en romslig sportsbod som gir gode lagringsmuligheter.

  Innbo og løsøre
  Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  Parkering
  Det er parkering i dobbelgarasje med motorisert port i front. Øvrig parkering etter områdets gjeldende bestemmelser.

  Diverse
  Areal i salgsoppgaven er hentet fra tilstandsrapporten. Boligens areal oppgis i BRA (bruksareal), som deles i underkategoriene BRA-i (arealet innenfor boenheten), BRA-e (arealet utenfor boenheten(e) og som tilhører denne, slik som for eksempel boder hvor adkomsten er utenfor boenheten), og BRA-b (arealet av innglasset balkong, veranda eller altan når denne er tilknyttet boenheten). TBA er arealet av terrasser, åpne balkonger og åpen altan tilknyttet boenheten. Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel.

  Prisantydning inkl. omkostninger
  5 300 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 15 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  240,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 500,- (Tingl.gebyr pantedokument) 500,- (Tingl.gebyr skjøte) 132 500,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 5 300 000,00))   151 640,- (Omkostninger totalt)   5 451 640,- (Totalpris inkl. omkostninger)  

 • Oppvarming
  Boligen er elektrisk oppvarmet med gulvvarme på begge bad, supplert med peisovn i stuen i første etasje. Nytt elanlegg med automatsikringer. Villaventanlegg er montert i teknisk rom i underetasjen. Varmtvannsbereder er også plassert i teknisk rom. Boligen er bygd etter TEK 17.

  Energiklasse
  unknown

 • Kommunale avgifter
  6679

  Kommunale avgifter år
  2023

  Info kommunale avgifter
  De kommunale avgiftene omfatter vann- og avløpsgebyr, renovasjonsgebyr samt feie- og tilsynsavgift. Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjon i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle kommunale endringer av gebyr/avgift

  Formuesverdi primær
  1058647

  Formuesverdi primær år
  2022

  Formuesverdi sekundær
  4022857

  Formuesverdi sekundær år
  2022

  Info formuesverdi
  Formuesverdien er 25 prosent av markedsverdi for primærbolig og 95 prosent for sekundærbolig for inntektsåret 2022 og 100 prosent for inntektsåret 2023. Ytterligere informasjon finnes på skatteetaten.no.

  Andre utgifter
  Utover det som er nevnt under punktet «kommunale avgifter» og fyll inn eventuelle andre relevante punkt, påløper kostnader til for eksempel strøm, fyring/brensel, forsikring, innvendig/utvendig vedlikehold og abonnement til tv og internett.

  Tilbud lånefinansiering
  Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester.

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  Følgende er tinglyst på eiendommen 2020/2630064-1/200 22.06.2020 21:00 BESTEMMELSE OM JORDKABEL/JORDKABELANLEGG Rettighetshaver: HØLAND OG SETSKOG ELVERK AS ORG.NR: 923 488 960 Adkomstrett for drift og vedlikehold av anlegg/ledninger/kabler Bestemmelse om bebyggelse i nærheten av anlegg/ledninger/kabler Bestemmelse om endring i terrenget i nærheten av anlegg/ledninger/kabler GJELDER DENNE REGISTERENHETEN MED FLERE Overført fra: KNR: 3226 GNR: 2 BNR: 417 2020/2637678-1/200 23.06.2020 21:00 BESTEMMELSE OM NETTSTASJON Rettighetshaver: HØLAND OG SETSKOG ELVERK AS ORG.NR: 923 488 960 Adkomstrett for drift og vedlikehold av anlegg/ledninger/kabler Bestemmelse om bebyggelse i nærheten av anlegg/ledninger/kabler GJELDER DENNE REGISTERENHETEN MED FLERE Overført fra: KNR: 3226 GNR: 2 BNR: 417 2022/887997-1/200 12.08.202215:14 PANTEDOKUMENT Beløp: NOK 6 000 000 Panthaver: AURLIEN VORDAHL & CO ADVOKATFIRMA ORG.NR: 996 820 734 Overført fra: KNR: 3226 GNR: 2 BNR: 417 ELEKTRONISK INNSENDT 2023/366466-1/200 11.04.2023 21:00 PANTEDOKUMENT Beløp: NOK 5 000 000 Panthaver: SUB SEA SERVICES GROUP AS ORG.NR: 853 130 842 GRUNNDATA 2023/89127-1/200 25.01.2023 21:00 SEKSJONERING Opprettet seksjoner: SNR: 2 Formål: Bolig Tilleggsdel: Bygning og grunn Sameiebrøk: 414/799 2024/89075-1/200 01.01.2024 00:00 OMNUMMERERING VED KOMMUNEENDRING Tidligere: KNR: 3026 GNR: 2 BNR: 417 FNR: 0 SNR: 2

  Ferdigattest/brukstillatelse
  Midlertidig brukstillatelse for hele tiltaket utenom uteområdet foreligger, datert 14.12.2022.

  Vei, vann og avløp
  Offentlig vei, vann og avløp.

  Regulerings- og arealplanner
  Eiendommen er regulert til boligformål.

  Legalpant
  Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt og kommunale avgifter/gebyrer.

 • Lovanvendelse
  "Salg av bruktbolig: Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.  Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.  Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen ""som den er"", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. "

  Budgivning
  "Budgivning i forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form. Budgivning utenfor forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis. "

  Omk. Kjøper beskrivelse
  5 300 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 15 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  240,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 500,- (Tingl.gebyr pantedokument) 500,- (Tingl.gebyr skjøte) 132 500,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 5 300 000,00))   151 640,- (Omkostninger totalt)   5 451 640,- (Totalpris inkl. omkostninger)  

  Omk. kjøper beløp
  151640

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon. Det forutsettes av skjøtet tinglyses på ny eier, med mindre det er tatt andre forbehold i budgivningen. 

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring, med tillegg av fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Det gjøres oppmerksom på at boligkjøperforsikring kun kan tegnes av forbruker. Meglerforetaket mottar kr 3 200/3 500/3 600 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av Boligkjøperforsikring Pluss.

  Meglers vederlag
  Det er avtalt provisjonsbasert vederlag tilsvarende 0,99 % av kjøpesum for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke tilretteleggingsgebyr kr 17 500,- oppgjørshonorar kr 6 500,- og visninger kr 3 000, -. Minimumsprovisjonen er avtalt til kr 44 000,-.  Meglerforetaket har krav på å få dekket avtalte utlegg i henhold til oppdragsavtale totalt kr 8 000,-. Utleggene omfatter fotograf og kommunale opplysninger. Dersom handel ikke kommer i stand eller oppdraget sies opp, har megler krav på å få dekket vederlag stort kr 20 000,-, samt øvrige avtalte vederlag og utlegg.  Alle beløp er inkl. mva. 

Øyvind Sægrov

Megler

Øyvind Sægrov

41 41 55 04

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev