aktiv-eiendomsmegling
Furutoppen 3A er en pen 3-roms seniorleilighet med praktisk planløsning, plassert i første etasje og med heisadkomst.

Bjørkelangen Furutoppen 3A

Romslig, pen 3-roms seniorleilighet med stor, solrik terrasse. Garasjeplass og heis. Stue med peis.

 • 3 500 000
 • BRA 94 m²
 • 2 soverom
 • PRISANTYDNING3 500 000
 • OMKOSTNINGER100 542
 • TOTALPRIS INKL. OMKOSTNINGER3 636 961
 • EIENDOMSTYPELeilighet
 • EIERFORMEierseksjon
 • BYGGEÅR2 000
 • SOVEROM2
 • AREALP-rom 87 m²
 • ANDEL FELLESGJELD36 419
 • FELLESKOST./MND3 739
 • EIERFORM TOMTFellestomt
 • ENERGIMERKINGD
 • 3 500 000,- (Prisantydning)
  36 419,- (Andel av fellesgjeld)
  --------------------------------------------------------
  3 536 419,- (Pris inkl. fellesgjeld)

  Omkostninger
  8 000,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  172,- (Panteattest kjøper)
  585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
  585,- (Tingl.gebyr skjøte)
  88 400,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum inkl f.gjeld: 3 536 419,-))
  --------------------------------------------------------
  100 542,- (Omkostninger totalt)
  --------------------------------------------------------
  3 636 961,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Meld deg på visning!

Påmelding
Furutoppen 3A er en pen 3-roms seniorleilighet med praktisk planløsning, plassert i første etasje og med heisadkomst til parkeringskjeller. Eiendommen har meget sentral beliggenhet i et veletablert og attraktivt område på Bjørkelangen, med gangavstand alt du trenger i hverdagen. Fra stuen er det utgang til en solrik og hellelagt terrasse på 32 kvm med gode solforhold og fint utsyn. Det medfølger garasjeplass i parkeringskjelleren.

Leiligheten er fra 2000 og har lyse, hyggelige interiørvalg. Stuen ligger i åpen løsning med kjøkkenet. Rommet har en peis for vedfyring. Kjøkkenet har innredning i L-form og en halvøy med barløsning for to. Badet har gulvvarme og stor innredning med nisje for vaskemaskin. Entreen og ett av to soverom har garderobeskap, og det er lagringsplass i inne- og utebod.

Kort fortalt
- Romslig og pen 3-roms.
- Selveierleilighet i første etasje.
- Parkeringsplass i garasjekjeller.
- Heisadkomst til etasjeplan.
- Solrik terrasse på ca. 32 kvm.
- Entré med garderobeskap.
- Stue og kjøkken i åpen løsning.
- Halvøy m/barløsning på kjøkken.
- Stue m/sofasone og spiseplass.
- Stuen har innsatspeis.
- Stort, flislagt bad m/gulvvarme.
- Vaskemaskinopplegg på badet.
- To soverom, ett med garderobe.
- Innvendig bod og utebod.
- Sikringsskap med automatsikringer.
- Sameiet er forbehold seniorer.
- Eier må ha fylt 55 år.
- Det er forkjøpsrett til Des-klubbens medlemmer.

Planløsning
1. etasje: Entré, bad/wc/vaskerom, 2 soverom, bod, stue/spisestue og kjøkken.
Annet: Utebod

Entré
Leiligheten ligger i første etasje og har inngang fra felles trappegang og med heisadkomst fra garasjen. Entreen har laminatgulv og hvitmalte panelplater på veggene. Det er montert skohylle og klesoppheng, og det er god plass til yttertøy i en plassbygd skyvedørsgarderobe. Entreen har også et garderobeskap med belysning, speil og skuffer.

Stue
Leiligheten har en stor stue med gode vindusflater som fyller rommet med naturlig lys. Det er dør ut til terrassen hvor solen kan nytes fullt ut. Stuen har rektangulær utforming som skaper en naturlig sofasone og spisesone, og det er åpen løsning til kjøkkenet. I stuen er det en peis som skiller sonene, og som varmer godt på kalde dager. Gulvet har vegg-til-vegg teppe og veggene lys tapet.

Kjøkken
Leiligheten har et pent kjøkken med innredning montert langs to vegger. Kjøkkenet har også en halvøy med barløsning for to ut mot stuen. Gulvet har laminat og veggene tapet med blomstermønster.

Innredningen har hvite, profilerte fronter og laminatbenkeplater med nedfelt oppvaskkum. Over benken er det aluminiumsplater som beskytter veggen og under overskapene er det belysning. Videre har kjøkkenet ventilator over komfyrplassen, opplegg for oppvaskmaskin og nisje for kjøleskap.

Bad/wc/vaskerom
Leiligheten har et stort, flislagt bad med varme i gulvet. Baderomsinnredningen består av et skapmøblement med heldekkende servant, og over er det speil og vegghengte skap.

Badet har også innredning montert i L-form med marmorimiterte benkeplater, hvite underskap og skuffer. I benken er det nedfelt vaskekum, og under er det opplegg for vaskemaskin. Videre har badet gulvmontert toalett, og dusjhjørne med fastfelt og dører i glass.

Soverom og garderobe
Leiligheten har to soverom med slette vegger malt i forskjellige farger. Hovedsoverommet har vegg-til-vegg gulvteppe og skyvedørsgarderobe med speil. Det andre soverommet har gulvbelegg. Leiligheten har oppbevaringsplass i to garderobeskap i entreen og lagringsplass i en innvendig bod. På terrassen er det en bod på ca. 4 kvm.
Leiligheten ligger i første etasje og har inngang fra felles trappegang og med heisadkomst fra garasjen.

Furutoppen 3A, Viken

 • For fullstendig og utførlig teknisk beskrivelse av eiendommen se vedlagte tilstandsrapport avholdt 07.09.22 av Kjetil Jahr. Her fremgår kostnadsestimat og anbefalte tiltak på tilstandsgrad 2 og 3 (TG 2 og 3). Vi oppfordrer interessenter til å sette seg inn i tilstandsrapporten, samt selgers egenerklæring før visning. Nedenfor følger et utdrag av takstrapporten og selgers egenerklæring.

  Følgende punkter er i tilstandsrapporten anmerket med tilstandsgrad 3 - store eller alvorlige avvik:
  Tekniske installasjoner > Branntekniske forhold
  Boligen har røykvarsler og husbrannslange plassert i kjøkkenbenk.

  1. Er det mangler for brannslukningsutstyr i boligen iht. forskriftskrav? Nei.
  2. Er det skader på brannslokkingsutstyr eller er apparatet eldre enn 10 år? Ja. Husbrannslange er fra byggeår.
  3. Er det mangler på røykvarsler i boligen iht. forskriftskrav? Nei.
  4. Er det skader på røykvarslere? Nei.

  Følgende punkter er i tilstandsrapporten anmerket med tilstandsgrad 2 - avvik som kan kreve tiltak:
  Innvendig > Radon
  Det er ikke foretatt radonmålinger og bygget er heller ikke utført med radonsperre. Vurdering av avvik: Det er ikke foretatt radonmålinger, og bygget er heller ikke utført med radonsperre. Tiltak: Det bør gjennomføres radonmålinger.

  Følgende punkter er i tilstandsrapporten anmerket med tilstandsgrad 2 - avvik som ikke krever umiddelbare tiltak:
  Innvendig > Etasjeskille/gulv mot grunn
  Støpte dekker som etasjeskillere. Vurdering av avvik: Målt høydeforskjell på over 15 mm gjennom hele rommet. Tilstandsgrad 2 gis med bakgrunn i standardens krav til godkjente måleavvik. Gjelder i stue og gang, hvor det er målt høydeforskjell på ca. 20- 30mm, soverom kun 5-10mm. Tiltak: For å få tilstandsgrad 0 eller 1 må høydeforskjeller rettes opp. Det vil imidlertid sjelden være økonomisk rasjonelt som et enkeltstående tiltak i en bolig som dette. Dersom boligen en gang skal renoveres, kan man vurdere slike tiltak.

  Innvendig > Pipe og ildsted
  Boligen har elementpipe og peis med innsats. Feieluke i stue. Vurdering av avvik: Ildfast plate mangler på gulvet under sotluke/feieluke på pipe.
  Tiltak: Det anbefales å montere ildfast plate under luker på pipe.

  Våtrom > Overflater Gulv > Bad
  Flislagt gulv med varmekabler. Fall fra midten av gulv mot sluk, resterende med motfall. Det er tetthet under dusjnisje slik at vann ikke kan renne til sluk. Vurdering av avvik: Det er påvist avvik i fallforhold til sluk i forhold til krav i forskrift på byggetidspunktet. Det er mulighet for at det kan forekomme vannlekkasje på våtrommet hvor vann ikke vil gå til sluk. Det er påvist at høydeforskjell fra topp slukrist til gulv/synlig topp membran ved dørterskel er mindre enn 25 mm. Tiltak: Våtrommet fungerer med dette avviket. Det må foretas utbedring av fallforhold. Installering av tett dusjkabinett anbefales.

  Våtrom > Sluk, membran og tettesjikt > Bad
  Det er nyere stålsluk. og ukjent tettesjikt/membran. Vurdering av avvik: Mer enn halvparten av forventet brukstid er oppbrukt på membranløsningen. Tiltak: Installering av tett dusjkabinett anbefales. Overvåk tilstanden jevnlig. For å få tilstandsgrad 0 eller 1 må tettesjiktet skiftes ut, men tidspunktet for når dette er nødvendig er vanskelig å si noe om.

  Våtrom > Sanitærutstyr og innredning > Bad
  Innredet med toalett, servant med skap, dusjnisje med glassdør og benk med vaskekum og opplegg for vaskemaskin. Det er avvik: Det er fuget under dusjnisje slik at vann ikke kan renne til sluk fra resten av rommet. TIltak: Det bør etableres åpning.

  Tekniske installasjoner > Varmtvannstank
  Varmtvannsbereder ca. 120L med produksjonsår 2000, plassert på bad. Vurdering av avvik: Det er påvist at varmtvannstank er over 20 år. Det er ikke påvist tilfredsstillende el-tilkobling av varmtvannstank iht. gjeldende forskrift. Tiltak: Det er ikke behov for utbedringstiltak siden tanken fungerer i dag,
  men ut ifra alder kan skader plutselig oppstå på eldre tanker. Det bør etableres tilfredsstillende el-tilkobling etter gjeldende forskrift.

  Diverse:
  Følgende opplysninger er mottatt fra el-verket:
  Det foreligger ikke oppdaterte opplysninger om tilstand på det elektriske anlegget.


  For spørsmål knyttet til det elektriske eller feiing/brann anbefaler vi å ta kontakt med hhv. el-verket eller brann- og feiervesenet for ytterligere opplysninger, da megler eller bygningssakkyndig ikke har fagkompetanse på dette området.
 • Leiligheten ligger i et rolig, populært og barnevennlig boligområde på Bjørkelangen i Aurskog-Høland kommune. Bjørkelangen er en koselig landsby under stadig utvikling. Det er blant annet bygd ny barne- og ungdomsskole og nytt helsehus i 2018.

  Bjørkelangen har en aktiv sportsforening som tilbyr svømming, fotball, håndball, innebandy, allidrett, ski og sykkel. Ved Bjørkelangen videregående skole er det idrettshall og friidrettsanlegg, samt kunstgress-, sandvolleyball- og tennisbane. I 2018 ble det bygd skatepark ved skolen og en ny svømmehall med svømme- og terapibasseng.

  Sommerstid kan familien legge turen til badeplass ved Røytjern. Kommunen har også en levende kulturskole med en rekke tilbud innen dans, drama, forming og musikk, og det er egen øvingsboks for band og musikere. Ved den gamle herregården Eidsverket er det bygget et større hestesenter - en naturlig møteplass for hestefolk for både trening og konkurranser.

  Kommunen har også et godt motorsportmiljø i NMK Aurskog-Høland, som holder til på Eksismoa motorpark, ca. 2 km utenfor sentrum. Det er også skytebaner i nærheten og en aktiv jakt- og fiskeforening. Den lille alpinbakken er åpen når det er snørike vintre på Bjørkelangen.

  Dagligvarehandelen kan blant annet gjøres på Kiwi, Coop Xtra og Rema 1000, som begge ligger i gangavstand. I tillegg har tettstedet kjøpesenteret Amfi Bjørkelangen, med kafé og rundt 20 butikker. Like ved leiligheten ligger Bliksrud Næringsområde med kjeder som Skeidar, Plantasjen, Mekonomen, Maxbo og Europris. Det er også kort vei til Lillestrøm og Strømmen, eller til hyggelig grensehandel både i Töcksfors og Charlottenberg.

  Kollektivtilbudet i området består av buss. Nærmeste holdeplass er Borgenfeltet, som ligger ca. 190 meter unna. Med bil tar det ca. 30 min til Fetsund, 35 min til Lillestrøm, 50 min til Oslo lufthavn, 55 min til Oslo S og 60 min til Charlottenberg i Sverige.

  Bjørkelangen barne- og ungdomsskole ligger ca. 1,7 km unna, og det er to videregående skoler i nærområdet, hvor Bjørkelangen vgs. ligger nærmest. Ellers er det god barnehagedekning i Aurskog-Høland kommune, med både private og kommunale barnehager.
 • Området består hovedsakelig av villa og småhusbebyggelse.
 • Det vil bli satt opp visningsskilt under visning.
 • For fullstendig og utførlig teknisk beskrivelse av eiendommen se vedlagte tilstandsrapport avholdt 07.09.22 av Kjetil Jahr. Her fremgår kostnadsestimat og anbefalte tiltak på tilstandsgrad 2 og 3 (TG 2 og 3). Vi oppfordrer interessenter til å sette seg inn i tilstandsrapporten, samt selgers egenerklæring før visning. Nedenfor følger et utdrag av takstrapporten for konstruksjon/byggemåte:

  Taktekkingen er av betongtakstein. Taket er besiktiget fra bakkenivå. Renner nedløp og beslag av overflatebehandlet stål. Bærekonstruksjoner av betong, øvrige konstruksjoner av isolert bindingsverk. Utvendig kledd med teglstein og beiset/malt liggende kledning. Kledning beiset 2022 (pågående arbeider). Eier her ikke tilgang til loft/takkonstruksjon for inspeksjon. Bygningen har malte trevinduer med 2-lags glass. Bygningen har malt hovedytterdør og malt balkongdør i tre. Hellelagt terrasse utenfor stue delvis overbygget. Utvidet med heller/skiferflis - disse er noe ujenvt lagt - disse er sett bort fra ved vurderingen - vurderingen er basert på tilstand på overbygget
  del.
 • 1.et: 94 kvm Bra

  Følgende rom inngår i primærareal:
  Entré/gang, stue/kjøkken, bad, 2 soverom.

  Lovlighet
  Det foreligger godkjente og byggemeldte tegninger, som stemmer med dagens bruk.
 • Se punktet om standard samt løsøre- og tilbehørsliste utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendom Norge og Advokatforeningens Eiendomsmeglingsgruppe, gjeldende fra 1. januar 2020. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse. Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  Varmtvann er fra en 120 liters varmtvannsbereder som er plassert på badet. Leiligheten har naturlig ventilasjon og avtrekk fra kjøkken og bad. Sikringsskapet har automatsikringer, og i entreen er det dørcalling.
 • Leiligheten har elektrisk oppvarming med gulvvarme på bad og panelovner i øvrige rom. I stuen er det innsatspeis.
 • Leiligheten har utgang fra stuen til en sørvestvendt, hellelagt terrasse på ca. 32 kvm. Deler av terrassen er overbygd og det er montert markise for solskjerming.

  Terrassen har rekkverk malt i samme farge som bygget, og i front av terrassen er det blomsterbed med flott beplantning. På veggen er det uttrekkbar levegg.

  Fellesområdet er pent opparbeidet med gressplen, beplantning og hellelagt inngangsparti.
 • Leiligheten disponerer parkeringsplass i felles garasjekjeller. Øvrig parkering etter områdets gjeldende bestemmelser.
 • Furutoppen er privat vei, som er tilknyttet kommunal vei. Eiendommen er tilknyttet kommunalt vann og avløp.
 • Forretningsfører: BS Regnskap
  Postboks 116 1941 BJØRKELANGEN
 • Eierseksjonen hører til boligsameie. Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning. Dokumentene vil være tilgjengelig hos meglerforetaket. Det gjøres oppmerksom på at fellesgjeld og felleskostnader kan variere over tid som følge av beslutninger foretatt i sameiets styre og/eller generalforsamling.  Furutoppen sekjonssameie er under fusjonering med Aurtunet seksjonssameie. Endelige vedtekter er ikke fastsatt ved salg av Furutoppen 3a. Følgende er hentet fra forslag til felles vedtekter:

  Når en bolig/seksjon på Aurtunet, Furutoppen eller Bjørketunet blir ledig for salg, skal alle medlemmer på medlemslisten varsles. Ved salg gjelder ansiennitetsprinsippet i medlemslisten per 15. mai 2019. Alle beboere beholder sin ansiennitet fra første innmeldingsdato. Medlemmene som viser sin interesse for boligen gir tilbakemelding til styret innen en på forhånd angitt dato. Når det foreligger bud som selger vil akseptere, skal styrets leder og Des-klubbens representant varsles om budets størrelse. Senest 10 dager etter dette varsel skal selger, (evt. selgers megler) meddeles om noe medlem i DES-klubben ønsker å tre inn i det gitte bud. Ved annonsering av leilighet skal det opplyses om at medlem av DES-klubben har forkjøpsrett.
  Bolig tildeles av styret i det enkelte sameie. Dersom ingen medlemmer viser sin interesse når en DES-bolig blir lagt ut for salg eller ønsker å kjøpe til budets størrelse, går boligen ut på det åpne markedet. I Aurtunet seksjonssameie har eier boplikt og må være fylt 55 år.

  Følgende er hentet fra gjeldende vedtekter i Furutoppen seksjonssameie:
  Medlemskap i De eldres boligspareklubb skal ha fortrinnsrett til å erverve seksjon i sameiet. Gyldig medlemskap gjelder når årlig kontinent er innbetalt. For å få tildelt seniorbolign må en ha fylt 55 år ved tildeling av bolig. Ingen beboer kan eie mer enn en 1-en bolig/leilighet. Ingen seksjoner kan eies av juridiske personer-/selskaper. Bolig tildeles av klubbens styre etter medlemmets ansiennitet pr 15. mai 2019. Alle beboere beholder sin ansiennitet fra første innmeldingsdato iflg. medlemslisten. Når det foreligger bud som selger vil akseptere, skal styrets leder varsles om budets størrelse. Des-klubbens representant skal varsle medlemmene i DES-klubben om salg av leiligheten. Senest 10 dager etter dette varsel skal selger (eventuelt selgers megler) meddeles om noe medlem i DES-klubben ønsker å tre inn i det gitte bud. Hovedregel er at eier bor i boligen, men utleie kan gis inntil 2 år når leietaker har fylt 55 år. Utleie krever særlig grunn, og må godkjennes av styret.

  Følgende er fra referat for årsmøte i 2022:
  Finansiering av malerarbeid kr. 75.000,-. Utgiftene fordeles etter fordelingsnøkkel. Økning av fellesutgifter med kr. 300,- pr mnd. Styret ble bedt om å undersøke ladepunkter på for el-biler.
 • Kjøper skal godkjennes av styret og har selv risikoen for at godkjennelse blir gitt. Styregodkjennelse kan ikke nektes uten saklig grunn. For å få tildelt seniorbolig i Aurtunet, Furutoppen og Bjørketunet seksjonssameier, må en ha fylt 55 år ved tildeling av bolig.
 • Følgende her hentet fra Furutoppen seksjonssameie sine husordensregler:
  Dyrehold må for fremtiden godkjennes av styret i hvert enkelt tilfelle. Hunder skal føres i bånd, og hundelort må fjernes av fører.

  Følgende er hentet fra forslag til endringer i husordensregler:
  Dyrehold tillates i fremtiden kun av medisinske grunner (legeerklæring). De som pr i dag har flyttet inn med husdyr får beholde disse. Hunder skal føres i bånd. Hundelort må fjernes med plastpose.
 • Gjensidige
  If Skadeforsikring
  Polisenummer: SP4225001.1.3  Det er felles bygningsforsikring som betales via felleskostnadene. Den enkelte leilighetseier må selv forsikre sitt innbo og løsøre.
 • Formuesverdi som primærbolig kr 752 490 per 31.12.21
  Formuesverdi som sekundærbolig kr 2 708 962 per 31.12.21

  Opplysninger om formuesverdi er basert på skatteetatens boligkalkulator og det tas forbehold om at den beregnede formuesverdien kan avvike fra eiendommens fastsatte formuesverdi.
 • 3 739 pr. mnd. Kommunale avgifter, kabel-tv, vedlikehold bygg, snørydding, plenklipp, forsikring, regnskapsfører.
  I følge årsmøte i 2022 er det vedtatt økning på kr. 300,- i fellesutgiftene. Det er ikke opplyst når endringen trer i kraft. Det er også vedtatt finansiering av malerarbeid kr. 75.000,-. Utgiftene fordeles etter fordelingsnøkkel. Etter opplysning fra styreleder vil dette antakelig skje via direkte innbetaling fra sameierne og ikke ved låneopptak.
 • Andel fellesgjeld kr 36 419,- pr. .
  Andel fellesformue kr 4 689,- pr. .
 • Spesifikasjon av lån:
  Lånenummer: 1271 28 54497, Aurskog Sparebank
  Bedrift annuitetslån, 12 terminer per år.
  Rentesats per 06.09.2022: 7,2 % pa.
  Saldo per 06.09.2022: 588.876,16
  Siste termin: 15.10.2027
 • For felles ansvar og forpliktelser hefter den enkelte sameier i forhold til sin sameiebrøk, jf eierseksjonsloven § 30.
 • Kommunale avgifter betales via fellesutgiftene. I tillegg kommer eiendomsskatt som for 2022 er oppgitt til kr. 2.464,-.
 • Strøm, forsikring, felleskostnader, eiendomsskatt, nett/tv osv.
 • henhold til kommunens arkiv finnes det ikke midlertidig brukstillatelse eller ferdigattest på eiendommen. Kjøper oppfordres til å ta kontakt med kommunen for ytterligere informasjon om ev. konsekvenser av dette.
 • Følgende er hentet fra vedtektene vedrørende utleie:
  Med de unntak som er fastsatt i eierseksjonsloven og disse vedtekter har den enkelte sameier full rettslig råderett over sin seksjon, herunder rett til salg, bortleie og pantsettelse, likevel med følgende begrensninger: Medlemskap i De eldres boligspareklubb var en forutsetning for å kunne overta en seniorbolig som er skaffet gjennom klubbens virksomhet. De eldres boligspareklubb i Aurskog-Høland er slått sammen (fusjonert) med Aurtunet seksjonssameie, og bestemmelsene i De eldres boligspareklubb i Aurskog-Hølands vedtekter er inkorporert i Aurtunet seksjonssameie. Gyldig medlemskap gjelder når årlig kontingent er innbetalt i Aurtunet seksjonssameie (tidligere De eldres boligspareklubb i Aurskog-Høland). For å få tildelt seniorbolig i Aurtunet, Furutoppen og Bjørketunet seksjonssameier, må en ha fylt 55 år ved tildeling av bolig. Ingen beboer kan eie mer enn 1-en bolig/leilighet. Ingen seksjoner kan eies av juridiske personer-/selskaper. Bolig tildeles av klubbenes styre etter medlemsansiennitet per 15. mai 2019. Hovedregel er at eier bor i boligen, men utleie kan gis inntil 2 år når leietager har fylt 55 år. Utleie krever særlig grunn, og må godkjennes av styrene.
 • Ikke aktuelt.
 • Ikke aktuelt.
 • Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel.
  Iht. eiersl. § 23 kan ingen kjøpe en boligseksjon hvis kjøpet fører til at man, direkte eller indirekte, blir eier av flere enn to boligseksjoner i eierseksjonssameiet. Begrensningen gjelder ikke kjøp av fritidsboliger. Det finnes også enkelte andre unntak i bestemmelsen.
 • 1942/941-2/9. Bestemmelse om kloakkledn. 03.08.1942. Rettighetshaver: Knr: 0221 Gnr: 75 Bnr: 53. Rettighetshaver: Knr: 3026 Gnr: 75 Bnr: 52. Rettighetshaver: Knr: 3026 Gnr: 75 Bnr: 52 Snr: 1. Rettighetshaver: Knr: 3026 Gnr: 75 Bnr: 52 Snr: 2. Rettighetshaver: Knr: 3026 Gnr: 75 Bnr: 52 Snr: 3. Rettighetshaver: Knr: 3026 Gnr: 75 Bnr: 52 Snr: 4. Rettighetshaver: Knr: 3026 Gnr: 75 Bnr: 52 Snr: 5. Rettighetshaver: Knr: 3026 Gnr: 75 Bnr: 52 Snr: 6. Rettighetshaver: Knr: 3026 Gnr: 75 Bnr: 52 Snr: 7. Rettighetshaver: Knr: 3026 Gnr: 75 Bnr: 52 Snr: 8. Rettighetshaver: Knr: 3026 Gnr: 75 Bnr: 52 Snr: 9. Rettighetshaver: Knr: 3026 Gnr: 75 Bnr: 52 Snr: 10. Rettighetshaver: Knr: 3026 Gnr: 75 Bnr: 52 Snr: 11. Rettighetshaver: Knr: 3026 Gnr: 75 Bnr: 52 Snr:12. Rettighetshaver: Knr: 3026 Gnr: 75 Bnr: 52 Snr: 13. Rettighetshaver: Knr: 3026 Gnr: 75 Bnr: 52 Snr: 14. Rettighetshaver: Knr: 3026 Gnr: 75 Bnr: 52 Snr: 15. Rettighetshaver: Knr: 3026 Gnr: 75 Bnr: 52 Snr: 16. Rettighetshaver: Knr: 3026 Gnr: 75 Bnr: 52 Snr: 17. Rettighetshaver: Knr: 3026 Gnr: 75 Bnr: 52 Snr: 18. Overført fra: 3026-75/52. Gjelder denne registerenheten med flere.

  1950/716-1/9. Erklæring/avtale. 21.03.1950. Senking av Bjørkelangen sjø. Overført fra: 3026-75/52. Gjelder denne registerenheten med flere.

  2000/7798-1/9. Erklæring/avtale. 13.09.2000. Rettighetshaver: Knr: 3026 Gnr: 75 Bnr: 416. Rettighetshaver: Knr: 3026 Gnr: 75 Bnr: 417. Rettighetshaver: Knr: 3026 Gnr: 75 Bnr: 418. Rettighetshaver: Knr: 3026 Gnr: 75 Bnr: 419. Bestemmelse om adkomstrett. Best. om vedlikehold. Med flere bestemmelser. Overført fra: 3026-75/52. Gjelder denne registerenheten med flere.

  2000/9221-2/9. Erklæring/avtale. 20.10.2000. Denne seksjon har tilleggsdel - bygning. Denne seksjon har tilleggsdel - areal. Seksjon 1, 2, 3, 10, 11, 12 har tilleggsarel bolig og areal. Seksjon 4, 5, 6, 7, 8, 9, 13, 14, 15, 16, 17, 18 har tilleggsarel bolig. Gjelder denne registerenheten med flere.

  2021/1571906-1/200. Bestemmelse om veg. 14.12.2021 21:00. Rettighetshaver: Knr: 3026 Gnr: 75 Bnr: 416. Rettighetshaver: Knr: 3026 Gnr: 75 Bnr: 417. Rettighetshaver: Knr: 3026 Gnr: 75 Bnr: 418. Rettighetshaver: Knr: 3026 Gnr: 75 Bnr: 419. Gjelder denne registerenheten med flere.

  Rettigheter på andre eiendommer
  Rettigheter på 3026-75/1, 3026-75/52/0/1,2,4-18
  Rettigheter i eiendomsrett
  1942/941-2/9. Bestemmelse om kloakkledn. 03.08.1942. Overført fra: 3026-75/52. Rettighetshaver: Knr: 0221 Gnr: 75 Bnr: 53. Rettighetshaver: Knr: 3026 Gnr: 75 Bnr: 52. Rettighetshaver: Knr: 3026 Gnr: 75 Bnr: 52 Snr: 1. Rettighetshaver: Knr: 3026 Gnr: 75 Bnr: 52 Snr: 2. Rettighetshaver: Knr: 3026 Gnr: 75 Bnr: 52 Snr: 3. Rettighetshaver: Knr: 3026 Gnr: 75 Bnr: 52 Snr: 4. Rettighetshaver: Knr: 3026 Gnr: 75 Bnr: 52 Snr: 5. Rettighetshaver: Knr: 3026 Gnr: 75 Bnr: 52 Snr: 6. Rettighetshaver: Knr: 3026 Gnr: 75 Bnr: 52 Snr: 7. Rettighetshaver: Knr: 3026 Gnr: 75 Bnr: 52 Snr: 8. Rettighetshaver: Knr: 3026 Gnr: 75 Bnr: 52 Snr: 9. Rettighetshaver: Knr: 3026 Gnr: 75 Bnr: 52 Snr: 10. Rettighetshaver: Knr: 3026 Gnr: 75 Bnr: 52 Snr: 11. Rettighetshaver: Knr: 3026 Gnr: 75 Bnr: 52 Snr: 12. Rettighetshaver: Knr: 3026 Gnr: 75 Bnr: 52 Snr: 13. Rettighetshaver: Knr: 3026 Gnr: 75 Bnr: 52 Snr: 14. Rettighetshaver: Knr: 3026 Gnr: 75 Bnr: 52 Snr: 15. Rettighetshaver: Knr: 3026 Gnr: 75 Bnr: 52 Snr: 16. Rettighetshaver: Knr: 3026 Gnr: 75 Bnr: 52 Snr: 17. Rettighetshaver: Knr: 3026 Gnr: 75 Bnr: 52 Snr: 18. Overført fra: 3026-75/52. Gjelder denne registerenheten med flere.

  Kommunen har legalpant i eiendommen for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav. De andre sameierne har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for hver bruksenhet svarer til to ganger folketrygdens grunnbeløp; jfr. lov om eierseksjoner § 31. Kontakt oppdragsansvarlig for ytterligere informasjon.
 • Deler av tomta ligger innenfor støysone langs vei. Kommuneplanen ligger på kommunens hjemmeside: https://www.ahk.no/innhold/politikk-og-planer/planer/kommunale-planer/overordnende-planer/ Kommunedelplanen for Bjørkelangen ligger på kommunens hjemmeside: https://www.ahk.no/innhold/politikk-og-planer/planer/kommunale-planer/kommunedelplaner/

  På naboeiendommen til sameiet er det planlagt oppført et leilighetsprosjekt. I følge styreleder er det ikke varslet oppstart og det er ikke kjent når byggingen eventuelt vil bli igangsatt.
 • Gnr. 75 Bnr. 52 Snr. 3 i Aurskog-Høland kommune
 • Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.
 • Partene skal signere kjøpekontrakt etter aksept av bud.
 • Etter avtale med selger.
 • Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 10. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.
 • Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 2 300/2 700/2 600 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.
 • Alle som skal selge eller leie ut bolig må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler
 • Budgivere oppfordres til å legge inn bud via «Trygg Budgivning». Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler
 • Budgivere oppfordres til å legge inn bud via «Trygg Budgivning». Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.
 • Listen over løsøre og tilbehør utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendom Norge og Advokatforeningens Eiendomsmeglingsgruppe, gjeldende fra 1. januar 2020, legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.
 • Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning
 • Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.

  Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.
  Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2).

  Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.

  Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.
 • Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Gruppen AS og konsernets produktselskaper om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med oppdragsansvarlig for et uforpliktende tilbud vedrørende finansiering. Meglerforretningene kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester.
 • Det er avtalt provisjonsbasert vederlag tilsvarende 1,5 % av kjøpesum for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke tilretteleggings- og oppgjørsgebyr kr. 18.900,- og visninger kr. 2.500,-. Minimumsprovisjonen er avtalt til kr. 49.500,-. Meglerforetaket har krav på å få dekket avtalte utlegg og øvrige vederlag i henhold til oppdragsavtale totalt ca kr. 27.000,-. Utleggene og øvrige vederlag omfatter markedsføring og innhenting av opplysninger. Dersom handel ikke kommer i stand har megler krav på å få dekket alle påløpte utlegg samt et vederlag begrenset oppad til kr. 30.000,-. Alle beløp er inkl. mva.
 • Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.
 • Dersom annet ikke avtales, sendes skjøte/hjemmelsdokument for tinglysing i etterkant av overtakelse.
 • Kari Sundby
Kenneth Sverre

Megler

Kenneth Sverre

93 02 96 13

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev