aktiv-eiendomsmegling
Velkommen til Furuveien 3E - En meget pen halvpart av 2-mannsbolig med carport.

BJØRKELANGEN Furuveien 3E

Meget pen halvpart av tomannsbolig fra 2016 med takterrasse og carport. Sentralt, nært butikker, skoler, buss. Peisovn.

 • kr 4 150 000
 • BRA 99 m²
 • 2 soverom
 • Prisantydningkr 4 150 000
 • Omkostningerkr 116 792
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 4 266 792
 • ObjektstypeTomannsbolig
 • EierformSelveier
 • Byggeår2 016
 • Soverom2
 • ArealP-rom 92 m²
 • Tomt318.8 m²
 • Eierform tomtEiertomt
 • 4 150 000,- (Prisantydning) Omkostninger: 8 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 103 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 150 000,00))   116 792,- (Omkostninger totalt)   4 266 792,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Meld deg på visning!

Påmelding
Furuveien 3 E er en meget pen halvpart av tomannsbolig fra 2016 med sentral beliggenhet. Her er det enkelt å skape en rolig familiehverdag, da det er kun 700 meter til handelssentrum, kort vei til skoler og bussholdeplass er rett borti veien. Eiendommen har gode solforhold som kan nytes både på veranda utenfor kjøkkenet og på en stor takterrasse med pergola. Parkering er i carport og på støpt p-plass. Kort fortalt - Halvpart av tomannsbolig - God, sentral beliggenhet - Parkering er i en carport - Flott, veranda på 15 kvm - Takterrasse er på 49 kvm - Entré har åpen garderobe - Kjøkken og stue i allrom - Peisovn er montert i stuen - 2 gode soverom med garderober - 1 innredet rom (bod) - Lekkert bad har dusjhjørne - Sportsbod ved inngangen - Gulvvarme i underetasje

Furuveien 3E, Viken

 • Arealbeskrivelse
  Enebolig
  Bruksareal
  Kjeller: 52 kvm
  1. etasje: 47 kvm
  Primærrom
  Kjeller: 45 kvm Entré/gang/trapperom, bad/wc/vaskerom, 2 soverom og innredet bod.
  1. etasje: 47 kvm Kjøkken, stue og trapperom.
  Sekundærrom
  Kjeller: 2 kvm Innvendig bod.
  Kjeller: 5 kvm Sportsbod.  Tomt
  318.8m²

  Beskrivelse av tomt
  Eiendommen har en fin tomt med gode lys- og solforhold. Tomten skråner lett mot vest og det er flatt areal med steinfylling inntil boligen på østsiden. Deler av tomten har plen og det er gruslagt innkjøring og gårdsplass.  Fra kjøkkenet er det utgang til flott veranda på 15 kvm. Verandaen ligger over inngangsparti og sportsbod, og er et trivelig sted å nyte middagen på godværsdager. I den ene enden av verandaen er det trapp opp til en takterrasse på hele 49 kvm. Terrassen har en stilig pergola og plass for møblering i flere soner. Begge uteplassene har spaltegulv av tre, tett rekkverk og strømuttak. Del av gårdsplassen er fellesareal med naboen.

  Beliggenhet
  Eiendommen ligger i et rolig, populært og barnevennlig boligområde på Bjørkelangen i Aurskog-Høland kommune. Bjørkelangen er en koselig landsby under stadig utvikling, det er blant annet bygd ny barne- og ungdomsskole og nytt helsehus. Bjørkelangen har en aktiv sportsforening som tilbyr svømming, fotball, håndball, innebandy, allidrett, ski og sykkel. Ved den videregående skolen er det idrettshall og friidrettsanlegg, samt kunstgress-, sandvolleyball- og tennisbane. I 2018 ble det bygd skatepark ved skolen og en ny svømmehall med svømme- og terapibasseng. Sommerstid kan familien legge turen til badeplass ved Røytjern. Kommunen har også en levende kulturskole med en rekke tilbud innen dans, drama, forming og musikk, og det er egen øvingsboks for band og musikere. Ved den gamle herregården Eidsverket er det bygget et større hestesenter - en naturlig møteplass for hestefolk for både trening og konkurranser. Bjørkelangen har også et godt motorsportmiljø i NMK Aurskog- Høland, som holder til på Eksismoa motorpark, ca. 2 km utenfor sentrum. Det er også skytebaner i nærheten og en aktiv jakt- og fiskeforening. Alpinbakken er åpen når det er snørike vintre på Bjørkelangen. Servicetilbud Dagligvarehandelen kan blant annet gjøres på Kiwi, Extra og Rema 1000. I tillegg har tettstedet kjøpesenteret Amfi Bjørkelangen, med kafé og rundt 20 butikker. I ytterkant av sentrum ligger Bliksrud Næringsområde med kjeder som Skeidar, Plantasjen, Mekonomen, Maxbo og Europris. Det er også kort vei til Lillestrøm og Strømmen, eller til hyggelig grensehandel både i Töcksfors og Charlottenberg. Kollektivtilbudet i området består av buss, og nærmeste holdeplass er Borgenfeltet, som ligger ca. 5 min unna. Med bil fra eiendommen tar det ca. 30 min til Fetsund, 38 min til Lillestrøm, 58 min til Oslo S, 60 min til Oslo lufthavn og 60 min til Charlottenberg i Sverige. Fra eiendommen er det kort vei til Bjørkelangen barne- og ungdomsskole som åpnet våren 2018. Ellers er det god barnehagedekning i Aurskog- Høland kommune, med både private og kommunale barnehager. Bjørkelangen har også to videregående skoler.

  Adkomst
  Det vil bli skiltet med Aktiv visningsskilter ved fellesvisninger.

  Bebyggelse
  Området består hovedsakelig av villa og småhusbebyggelse.

  Byggemåte
  Iflg. tilstandsrapport datert 21.04.23 foretatt av Petter Larsen: Flat takkonstruksjon av tre. Taktekkingen antas å være av takpapp, takmembran eller lignende. Takvann dreneres igjennom sluk i taket. Beslag av metall. Takrenne av metall på tak sportsbod. Veggene har bindingsverkskonstruksjon fra byggeår. Fasade/kledning har stående trebordkledning. Etasjeskiller er av trebjelkelag. Gulv i U. etasje er av betongdekke. Se forøvrig tilstandsrapport for mer informasjon. Vi oppfordrer interessenter til å sette seg inn i denne samt selgers egenerklæring før visning og gjør oppmerksom på anmerkninger fra takstmann med tilstandsgrad 2 (TG2). I tilstandsrapporten er følgende bemerket med tilstandsgrad 2 iht. tilstandsrapporten: (Avvik som kan kreve tiltak) Utvendig > Taktekking - aktekkingen antas å være av takpapp, takmembran eller lignende og er fra byggeåret. Taktekkingen er under spaltegulv av tre på takterrasse og taktekkingen ble ikke inspisert. Takvann dreneres igjennom sluk i taket. Det er ikke mulig å måle fall til sluk på taket, så dette er ikke gjort. Vurdering av avvik: Det mangler enkel tilgang til sluk i taket for inspeksjon og rengjøring/vedlikehold. Tiltak: Det bør lages luke for enkel inspeksjon og rengjøring/vedlikehold av sluk. Ytterligere undersøkelser av sluk og takets fall til sluk anbefales. Utvendig > Nedløp og beslag - Beslag av metall. Takrenne av metall på tak sportsbod. Vurdering av avvik: Det mangler takrennenedløp på sportsbod. Tiltak: Takrennenedløp bør monteres. Utvendig > Dører - Entredør i malt formpresset utførelse med glassfelt med 2-lags glass prod. 2020. Verandadør i malt trekonstruksjon med glassfelt med 3-lags glass prod. 2016. Vurdering av avvik: Begge dørene subber i terskel/karm. Tiltak: Dørene bør justeres. Innvendig > Overflater - teknisk rom/bod - Flislagt gulv. Vurdering av avvik: Det er påvist gulvfliser med bom (hulrom). Tiltak: Fliser med bom har fare for å løsne over tid og det må da gjøres tiltak. Lovlighet: Iht. tilstandsrapporten foreligger det godkjente og byggemeldte tegninger, men det er avvik fra disse. Kommentar: Opprinnelig bod i 1. etasje er innredet som soverom. Er det ifølge eier utført håndverkstjenester på boligen siste 5 år? Ja. Det har tidligere vært vannlekkasje fra takvann i skjøt på avløpsrør i bod/teksniks rom i 1. etasje. Dette medførte vannskader i 1. etasje som er utbedret som forsikringssak.

  Sammendrag selgers egenerklæring
  1. Kjenner du til om det er/har vært feil tilknyttet våtrommene, f.eks. sprekker, lekkasje, råte, lukt eller soppskader? Det har vært lekkasje fra avløpsrør fra tak i rom under trapp. Dette skyldtes mangelfull rørfesting av rørlegger. Dette var en forsikringssak og alt er utbedret og ok idag. 2. Kjenner du til om det er utført kontroll av el-anlegget og/eller andre installasjoner (f.eks. oljetank, sentralfyr, ventilasjon)? El-kontroll i 2022. Alt ok.

  Innhold
  Furuveien 3 E er en meget pen halvpart av tomannsbolig fra 2016 med sentral beliggenhet. Her er det enkelt å skape en rolig familiehverdag, da det er kun 700 meter til handelssentrum, kort vei til skoler og bussholdeplass er rett borti veien. Eiendommen har gode solforhold som kan nytes både på veranda utenfor kjøkkenet og på en stor takterrasse med pergola. Parkering er i carport og på støpt p-plass. Boligen er over to etasjer, hvorav stue og kjøkken ligger i allrom som dekker hele første etasje. Rommet har store vinduer, moderne peisovn og god plass til spisebord. Den hvite kjøkkeninnredningen har også integrerte hvitevarer. Etasjen under har lekkert bad med dusjhjørne, entré med åpen garderobe og to pene soverom og bod. For øvrig har hele underetasjen gulvvarme. Kort fortalt - Halvpart av tomannsbolig. - Boligen ble oppført i 2016. - God, sentral beliggenhet. - Parkering er i en carport. - Flott, veranda på 15 kvm. - Takterrasse er på 49 kvm. - Stilig pergola på terrassen. - Entré har åpen garderobe. - Kjøkken og stue i allrom. - Stor plass til spisebord. - Flere integrerte hvitevarer. - Peisovn er montert i stuen. - Store vindusflater, mye lys. - Lekkert bad har dusjhjørne. - Opplegg for vaskemaskin. - 2 gode soverom med garderober - 1 innredet rom (bod) - Sportsbod ved inngangen. - Gulvvarme i underetasjen. Planløsning Underetasje: Entré/gang/trapperom, bad/wc/vaskerom, 2 soverom, bod og teknisk rom/bod. 1. etasje: Trapperom, kjøkken og stue.

  Standard
  Entré Boligen har et flott inngangsparti med flislagt dekke foran inngangsdør fra 2020, overbygg over døren og en tilknyttet sportsbod. Entreen er et hyggelig rom å komme hjem til med store gulvfliser, downlights og gulvvarme. Rett innenfor døren er det montert stilig, åpen garderobeløsning og det er plass til ytterligere entrémøblement. Stue Hele første etasjen består av stue og kjøkken i et stort allrom. Stuen er et deilig rom hvor kombinasjonen av lys parkett, hvitmalte overflater og store vinduer gir en luftig og svært behagelig atmosfære. I tillegg har rommet downlights i himling og to kontrastvegger i en dus gråtone. Moderne peisovn med stålpipe gir både lun varme og ekstra hygge. Kjøkken Kjøkkenet ligger i åpen løsning med stuen ? her er det innredning langs den ene veggen, god plass til spisebord og utgang til en flott veranda. Innredningen har hvite fronter med speil og ramme, vitrineskap og laminatbenkeplate med nedfelt oppvaskkum av metall. Integrert i innredningen er det flere hvitevarer, inkludert induksjonstopp, stekeovn, mikroovn, kjøl-/fryseskap og oppvaskmaskin. Moderne ventilatorhette er montert over kokesonen. Bad/wc/vaskerom Badet er lekkert med flislagte overflater, downlights, gulvvarme og avtrekk via balansert ventilasjonsanlegg. Innredningen er moderne med rene linjer, hvite, glatte fronter og heldekkende servant. Her er det god oppbevaringsplass i både servantskap, høyskap og speilskap med integrert belysning. Badet har også veggmontert toalett, dusjhjørne og opplegg for vaskemaskin. Soverom og garderobe Boligen har to pene soverom i første etasje med parkettgulv, mørke, behagelige fargevalg og deilig gulvvarme. I tillegg har eier innredet boden til soverom, men dette er ikke søkt bruksendret ut i fra byggetegningene. Boligen har også godt med lagringsplass i en kombinert bod og teknisk rom, og i tillegg er det en praktisk utvendig sportsbod på ca. 5 kvm med enkel adkomst ved inngangspartiet.

  Innbo og løsøre
  Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

  Hvitevarer
  Integrerte hvitevarer som komfyr, platetopp, microbølgeovn, oppvaskmaskin og kjøle-/fryseskap medfølger. Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  TV/Internett/bredbånd
  Fiber er innlagt i boligen.

  Parkering
  Det er parkering i en frittstående carport på 13 kvm med betongdekke og to vegger med trespiler. Det er støpt betongdekke på 12 kvm ved siden av carporten. Øvrig parkering etter områdets gjeldende bestemmelser.

  Forsikringsselskap
  Eika Forsikring

  Polisenummer
  5931807

  Radonmåling
  Det gjøres oppmerksom på utleiers plikt til å radonmåle utleieenheter. Målt årsmiddelverdi skal være under 200 Bq/m3 (becquerel per kubikkmeter) i oppholdsrom. I tillegg skal tiltak for å redusere radonnivået alltid gjennomføres dersom det overstiger 100 Bq/m3. Selger har ikke foretatt radonmåling. Interessenter gjøres oppmerksom på at det som resultat av fremtidige målinger, vil kunne bli nødvendig å treffe radonreduserende tiltak. Slike eventuelle tiltak vil da måtte bekostes og utføres av kjøper. 

  Diverse
  Varmtvannsbereder på ca. 200 liter er plassert i teknisk rom (under trapp) med sluk i gulvet. På kjøkkenet er det montert komfyrvakt og lekkasjevarsler med automatisk vannstoppsystem.

  Prisantydning inkl. omkostninger
  4 150 000,- (Prisantydning) Omkostninger: 8 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 103 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 150 000,00))   116 792,- (Omkostninger totalt)   4 266 792,- (Totalpris inkl. omkostninger)

 • Oppvarming
  Boligen er elektrisk oppvarmet med gulvvarme i hele underetasjen. I tillegg er det stålpipe med tilknyttet peisovn i stuen i første etasje. Boligen har balansert ventilasjonsanlegg med varmegjenvinning.

  Energiklasse
  B

 • Kommunale avgifter
  17050

  Kommunale avgifter år
  2023

  Info kommunale avgifter
  Opplysninger om kommunale avgifter iflg. Aurskog-Høland kommune.

  Info om eiendomsskatt
  Opplysninger om kommunale avgifter iflg. Aurskog-Høland kommune.

  Formuesverdi primær
  938700

  Formuesverdi primær år
  2023

  Formuesverdi sekundær
  3567061

  Formuesverdi sekundær år
  2023

  Info formuesverdi
  Opplysninger om formuesverdi iflg. Skatteetaten sin boligkalkulator.

  Andre utgifter
  Utover det som er nevnt under punktet «kommunale avgifter» og fyll inn eventuelle andre relevante punkt, påløper kostnader til for eksempel strøm, fyring/brensel, forsikring, innvendig/utvendig vedlikehold og abonnement til tv og internett.

  Tilbud lånefinansiering
  Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester. 

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 01.09.2016 - Dokumentnr: 788283 - Seksjonering Opprettet seksjoner: Snr: 1 Formål: Bolig Tilleggsdel: Bygning og grunn Sameiebrøk: 1/2

  Ferdigattest/brukstillatelse
  Det er utstedt ferdigattest datert 25.08.2016. Se vedlegg i salgsoppgaven.

  Vei, vann og avløp
  Offentlig vei. Offentlig vann med private stikkledninger. Offentlig avløp med private stikkledninger. 

  Regulerings- og arealplanner
  Eiendommen ligger i et område regulert til boligformål. Kopi av reguleringskart og reguleringsbestemmelser kan sees hos megler.

  Adgang til utleie
  Det er ikke kjent at det foreligger offentligrettslige regler som er til hinder for at hele eiendommen leies ut.

  Legalpant
  Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt og kommunale avgifter/gebyrer.

  Kommentar konsesjon
  Erverv av eiendommen er konsesjonsfritt.

  Kommentar odelsrett
  Det er ikke odel på eiendommen.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.    Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.   Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.    Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtagelse. 

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.   Budgivning utenfor forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler.   Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  4 150 000,- (Prisantydning) Omkostninger: 8 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 103 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 150 000,00))   116 792,- (Omkostninger totalt)   4 266 792,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  Omk. kjøper beløp
  116792

  Betalingsbetingelser
  Det forutsettes av skjøtet tinglyses på ny eier, med mindre det er tatt andre forbehold i budgivningen. 

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 14. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 3 200/3 600/3 500 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

  Meglers vederlag
  Det er avtalt fast provisjon på kr 25.000,- for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke tilretteleggings og oppgjørshonorar kr  9.500,- og visninger kr 2 500,-. Meglerforetaket har krav på å få dekket avtalte utlegg i henhold til oppdragsavtale totalt kr  ,-. Utleggene omfatter... Dersom handel ikke kommer i stand har megler krav på å få dekket utleggene.  Alle beløp er inkl. mva. 

Camilla Haugerudbråten

Megler

Camilla Haugerudbråten

93 02 28 75

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev