aktiv-eiendomsmegling
Solgt
Kløverbakken 12 er en spennende funkisbolig over tre halvplan, med skråtak og originale detaljer.

Bjørkelangen Kløverbakken 12

Tiltalende og flott funkisbolig - modernisert i nordisk stil. Kjøkken fra 2017. Garasje og carport. Solrike uteplasser.

 • BRA 143 m²
 • 3 soverom
 • OMKOSTNINGER123 642
 • TOTALPRIS INKL. OMKOSTNINGER4 123 642
 • EIENDOMSTYPEEnebolig
 • EIERFORMSelveier
 • BYGGEÅR1 969
 • SOVEROM3
 • AREALP-rom 139 m²
 • FELLESKOST./MND-
 • TOMT1 412 m²
 • EIERFORM TOMTEiet tomt
 • 4 000 000,- (Prisantydning)

  Omkostninger
  12 000,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  172,- (Panteattest kjøper)
  585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
  585,- (Tingl.gebyr skjøte)
  107 500,- (Dokumentavgift)
  --------------------------------------------------------
  123 642,- (Omkostninger totalt)
  --------------------------------------------------------
  4 123 642,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.
Kløverbakken 12 er en spennende funkisbolig fra 1969 med halvetasjer og skråtak. Boligen er modernisert over årene og har en nordisk stil, mens originale detaljer som innerdører og kupler er beholdt. Boligen har fått påbygget vinterhage, og i 2017 ble det byttet kjøkkeninnredning og åpnet opp mot stuen. Samme år ble det elektriske anlegget oppgradert.

Det finnes ikke mange boliger i dette området med tilsvarende byggestil og planløsning. Ved modernisering og tilbygging av boligen har selger hatt fokus på å bevare boligens særegenhet og å ta vare på det tidstypiske. Dagens funkisboliger bygges ikke på samme måte, og her er derfor en sjelden sjansen til å skaffe deg en bolig ulik de fleste andre.

Boligen ligger noe tilbaketrukket til på en stor tomt med gode solforhold. Fra stuen er det utgang til en romslig terrasse, og fra hovedsoverommet er det utgang til en balkong med nydelig utsikt. Det er gode parkeringsmuligheter i en enkel garasje med tilbygget carport samt på egen gårrdsplass.

Området er etablert og rolig, og svært barnevennlig. Det er gangavstand til buss, butikker, idrettsfasiliteter og turmuligheter i marka. Lysløypa med høyreiste trær og naturlig vegetasjon ligger rett ved boligen fungerer som gangsti til sentrum og videregående skole. Til 1-10 skole med SFO-tilbud er det i hovedsak trygg ferdsel via gang- og sykkelsti. Burholtoppen Barnehage ligger i gangavstand fra boligen.

Kort fortalt
- Særegen funkisbolig over tre halvplan.
- Originale detaljer fra byggeåret intakt.
- Garasje, carport og gårdsplass.
- Romslig terrasse med to markiser.
- Balkong utenfor hovedsoverommet.
- Gode solforhold på eiendommen.
- Stor tomt med trær og prydbusker.
- Rolig og barnevennlig beliggenhet.
- Stor og flott hall med gulvvarme.
- Lekker kjøkkeninnredning fra 2017.
- Godt med skap- og benkeplass.
- Integrerte hvitevarer på kjøkkenet.
- Innbydende stue med store vinduer.
- Både peisovn og varmepumpe.
- Innredet rom med peis.
- Flislagt bad med varme i gulvet.
- Wc-rom og vaskerom med toalett.
- Tre soverom i den øverste etasjen.
- Lagringsplass i bod og to kjellerrom.
- El-anlegget vesentlig oppgradert i 2017.

Planløsning
Underetasje: Hall, innredet rom, vaskerom/wc og bod.
Halvplan opp: Gang/trapperom, bad, stue og kjøkken.
Halvplan opp: Gang/trapperom, wc og 3 soverom.
Annet: 2 kjellerrom. Dukkestue og hundegård.

Hall
Eneboligen har et skjermet og overbygget inngangsparti med skiferfliser. Ved inngangen er det belysning, en stilig ytterdør i sort og plass til en benk eller et kafésett. Vel innenfor døra ønskes man velkommen av en flott hall med store vinduer i to himmelretninger. På gulvet har hallen skiferfliser med varme, mens veggene er kledd med beiset trepanel og hvitmalt murpuss. Om ønskelig er det god plass til skap eller andre garderobeløsninger. Ved tilbyggingen av vinterhaven som her benevnes som hall la arkitekten stor vekt på at boligens funkisuttrykk ble ivaretatt.

Stue
Stuen er lekker og åpen med flotte lysforhold via store vindusflater. En skyvedør i glass fører ut til den solrike terrassen. Deler av stuen har skråhimling med ekstra takhøyde, noe som bidrar til en luftig atmosfære. På gulvet er det 1-stavs parkett fra 2017, mens veggflatene er malt i hvitt.

Stuen er et lunt oppholdsrom med både peisovn og varmepumpe. Det er åpen kjøkkenløsning, og stuen oppleves som et sosialt allrom for hele familien. Stuen er naturlig inndelt i ulike brukssoner, og det passer utmerket å innrede med langbord ved kjøkkeninnredningen.

Kjøkken
Kjøkkeninnredningen fra 2017 er moderne med glatte, laminerte fronter, hvite overskap, laminatbenkeplate og oppvaskkum av metall. For et luftigere uttrykk er flere overskap droppet til fordel for åpne flater, men det er likevel godt med både skap- og benkeplass på kjøkkenet.

Over benken er det montert belysning og to glassplater, og over kokesonen er det installert en stilren ventilator. Av hvitevarer har kjøkkenet integrert induksjonstopp, stekeovn, kjøleskap og oppvaskmaskin.

Samtidig som kjøkkenet ble pusset opp ble det åpnet opp til stuen. Arealet fremstår som et lyst og naturlig allrom, og boligens naturlige samlingspunkt.

Innredet rom i underetasjen
I underetasjen finner man en pen og hyggelig stue med store vinduer for mye naturlig lys. Stuen er innredet med parkettgulv og hvitmalte panelvegger. Man finner enkelt både roen og varmen foran en murt peisinnsats. Rommet er på godkjente tegninger benevnt som hobbyrom og er derved ikke iht. tegninger et godkjent oppholdsrom.

Bad/wc/vaskerom
Av våtrom har boligen et bad på det midterste halvplanet, et vaskerom med toalett i underetasjen og et wc-rom i den øverste etasjen. Badet, som ble pusset opp i 2009, er delikat med lyse vegg- og gulvfliser. På badet er det gulvvarme og et badekar med dusjløsning. Den øvrige innredningen består av en enkel servant, et høyskap og et speil med belysning. Wc-rommet har toalett, en servant og et speil med belysning.

Vaskerom
Vaskerommet er innredet med lyse gulvfliser og hvitmalte vegger. I rommet er det gulvvarme, en utslagsvask av metall og en praktisk arbeidsbenk. Under benken er det opplegg for vaskemaskin og plass til tørketrommel.

Soverom og garderobe
Eneboligen har tre lyse soverom beliggende sammen i den øverste etasjen. Fra hovedsoverommet er det utgang til en solrik balkong med nydelig utsikt. I rommet er det plass til dobbeltseng og annet møblement. Ekstra lagringsplass finnes i to kjellerrom og i en bod i underetasjen.
Eneboligen har et skjermet og overbygget inngangsparti med skiferfliser.

Kløverbakken 12, Viken

 • For fullstendig og utførlig teknisk beskrivelse av eiendommen se vedlagte tilstandsrapport avholdt 16.08.2022 av Petter Larsen. Her fremgår kostnadsestimat og anbefalte tiltak på tilstandsgrad 2 og 3 (TG 2 og 3). Vi oppfordrer interessenter til å sette seg inn i tilstandsrapporten, samt selgers egenerklæring før visning. Nedenfor følger et utdrag av takstrapporten og selgers egenerklæring.

  Følgende punkter er i tilstandsrapporten anmerket med tilstandsgrad 3 - store eller alvorlige avvik:
  Våtrom > Sluk, membran og tettesjikt > Vaskerom
  Sluket antas å være fra byggeåret. Rommet har ikke membran/tettesjikt. Vurdering av avvik: Over halvparten av forventet brukstid er oppbrukt på slukløsningen. Det er ikke membran/tettesjikt på våtrommet. Tiltak: Sluket må sjekkes og rengjøres jevnlig. Overvåk tilstanden jevnlig. For å få tilstandsgrad 0 eller 1 må slukløsningen skiftes ut og sannsynligvis må også membransjiktet skiftes/utbedres. Det er imidlertid vanskelig å si noe om tidspunktet for når dette er nødvendig. Det må etableres våtromsmembran/tettesjikt.

  Tomteforhold > Oljetank
  Nedgravd brenselstank. Antas fra 1969. Tanken er ikke i bruk. Vurdering av avvik: Det foreligger krav om sanering av oljetank. Tiltak: Oljetank må påregne saneres. Røropplegg og tank utvendig må fjernes/saneres. Andre tiltak: Iht. Aurskog-Høland kommunes hjemmeside: Oljetanker mindre enn 3 200 liter kan stå nedgravd, men de må tømmes, rengjøres og fylles med godkjent fyllingsmasse når de tas ut av bruk. Tankens påfyllingsrør skal låses eller forsegles og påmonteres skilt som viser at tanken ikke er i bruk for å hindre at utilsiktet påfylling skjer. Melding om at tanken er tatt ut av bruk skal sendes kommunalteknisk drift.

  Følgende punkter er i tilstandsrapporten anmerket med tilstandsgrad 2 - avvik som kan kreve tiltak:
  Utvendig > Veggkonstruksjon
  Vegger er oppført med trebindingsverkskonstruksjon fra byggeår. Vegger er utvendig kledd med stående trebordkledning. Vurdering av avvik: Det er påvist spredte råteskader i bordkledningen. Tørkesprekker stedvis i nedkant av kledning. Her ble det stedvis ved stikktakning konstatert råte. Tiltak: Råteskadet trekledning må skiftes ut. Utskifting av enkelte kledningsbord må påregnes.

  Utvendig > Vinduer - 2
  Malte trevinduer med 3-lags glass prod. 1983. (Wc og bad). Trevinduer med koblet glass, fra byggeåret. (Vaskerom, 1 vindu i stue 1, gang 2. etg. og 3 soverom). Det er påvist andre avvik: Vinduene har slitasje og har nådd/har begrenset gjenværende levetid. Det er sprekk i 1 vindusglass på vaskerom. Tiltak: Det må foretas tiltak for å lukke avviket. Utskifting av disse vinduene må påregnes i nær fremtid.

  Utvendig > Dører - Balkongdør 2. etg.
  Balkongdør i malt trekonstruksjon med glassfelt med koblet glass. Fra byggeåret. Det er påvist andre avvik: Døren har normalt god standard og normal slitasje i forhold til alder. Døren har nådd forventet levetid. Tiltak: Det må foretas tiltak for å lukke avviket. Utskifting av balkongdøren må påregnes i nær fremtid.

  Utvendig > Terrasse
  Terrasseplatting på mark i trekonstruksjon med spaltegulv av tre. Vurdering av avvik: Konstruksjonene har skjevheter. Terrasse har enkel fundamentering. Tiltak: Lokal utbedring må utføres. Krav til standard vil være avgjørende for eventuelle tiltak.

  Utvendig > Balkong i 2. etg.
  Balkong i frittbærende trekonstruksjon. Spaltegulv av tre og rekkverk i trekonstruksjon. Rekkverkshøyde er ca. 81 cm. Vurdering av avvik: Rekkverket er for lavt i forhold til dagens krav til rekkverkshøyder. Tiltak: Rekkverkshøyde må endres for å tilfredsstille krav på byggemeldingstidspunktet.

  Utvendig > Utvendige trapper
  Takoverbygd utvendig repo med skiferfliser på gulv. Det er påvist andre avvik: Fliser har bom, er løse og har sprekker i fuger. Fliser utvendig er risikokonstruksjon og har fare for å løsne over tid. Tiltak: Det må foretas tiltak for å lukke avviket.

  Innvendig > Gulvfliser i entre/hall
  Entre/hall har skiferfliser. Det er påvist andre avvik: Flisene har stedvis bom (hulrom). Tiltak: Det må foretas tiltak for å lukke avviket. Fliser med bom (hulrom) har fare for å løsne over tid og det må da gjøres tiltak.

  Innvendig > Etasjeskillere/gulv i 1. etg. og 2. etg.
  Gulv er konstruert med trebjelkelag. Gulvkonstruksjon fra byggeåret. Det ble gjort stikkprøvekontroll med nivellering av gulv i boligen og det ble ikke påvist vesentlige skjevheter/svikt. Det er påvist andre avvik: Målt høydeforskjell på mellom 10 - 20 mm innenfor en lengde på 2 meter. Tilstandsgrad 2 gis med bakgrunn i standardens krav til godkjente måleavvik. Målt høydeforskjell på over 15 mm gjennom hele rommet. Tilstandsgrad 2 gis med bakgrunn i standardens krav til godkjente måleavvik. Det er stedvis noe skjevhet/planavvik i gulv i begge etasjer. Det er gulvknirk i gang 2. etg.
  Tiltak: Det må foretas tiltak for å lukke avviket. For å få tilstandsgrad 0 eller 1 må høydeforskjeller rettes opp. Det vil imidlertid sjelden være økonomisk rasjonelt som et enkeltstående tiltak i en bolig som dette. Dersom boligen en gang skal renoveres, kan man vurdere slike tiltak. For å få tilstandsgrad 0 eller 1 må høydeforskjeller rettes opp. Ytterligere undersøkelser må foretas for å få kartlagt omfanget for utbedring. Det bør gjøres tiltak mot gulvknirk.

  Innvendig > Gulv mot grunn
  Gulv i U. etg. er konstruert med betong. Tilfarergulv av trekonstruksjon i stue og bod. Det ble gjort stikkprøvekontroll med nivellering av gulv i boligen og det ble ikke påvist vesentlige skjevheter/svikt. Vurdering av avvik: Målt høydeforskjell på mellom 10 - 20 mm innenfor en lengde på 2 meter. ilstandsgrad 2 gis med bakgrunn i standardens krav til godkjente måleavvik. Det ble påvist stedvis planavvik/skjevhet mellom ca. 10-20mm. på 2 meters lengde i stue U. etg. Tiltak: For å få tilstandsgrad 0 eller 1 må høydeforskjeller rettes opp. Det vil imidlertid sjelden være økonomisk rasjonelt som et enkeltstående tiltak i en bolig som dette. Dersom boligen en gang skal renoveres, kan man vurdere slike tiltak. For å få tilstandsgrad 0 eller 1 må høydeforskjeller rettes opp. Ytterligere undersøkelser må foretas for å få kartlagt omfanget for utbedring.

  Innvendig > Radon
  Det er ikke foretatt radonmålinger, og bygget er heller ikke utført med radonsperre. Vurdering av avvik: Det er ikke foretatt radonmålinger, og bygget er heller ikke utført med radonsperre. Tiltak: Det bør gjennomføres radonmålinger.

  Innvendig > Rom Under Terreng
  2 kjellerrom med betonggulv betong/mur-vegg. Hulltaking er ikke fortatt. Rommet har en konstruksjon som gjør hulltaking unødvendig. Vurdering av avvik: Det er påvist indikasjoner på noe fuktgjennomtrenging inn i kjellermur. Det er påvist indikasjoner på noe fuktgjennomtrenging i kjellergulv. Med overflatesøk med fuktindikator Protimeter MMS ble det påvist forhøyede fuktverdier nederst på innvendig grunnmur og i betonggulv i kjeller. Grunnmur og betonggulv mot grunn på bygninger fra denne byggetiden er normalt ikke fuktsikret og kapilærsug av fukt kan forekomme. Betonggulvet har enkel standard fra byggeåret. Tiltak: Det påviste fuktnivå gir grunn til å overvåke konstruksjonen jevnlig for å se utvikling over tid, og eventuelt foreta tiltak for å unngå fuktskader. Bruken av kjelleretasje vil være avgjørende for evt. tiltak.

  Innvendig > Innvendige trapper
  Malte tretrapper mellom U. etg - 1. etg. - 2. etg. Vurdering av avvik: Åpninger mellom trinn i innvendig trapp er større enn dagens forskriftskrav. Det mangler håndløper på vegg i trappeløpet. Åpninger i rekkverk er større enn dagens forskriftskrav til rekkverk i trapper. Rekkverkshøyder er under dagens forskriftskrav til rekkverk i trapper. Det er påvist andre avvik: Det er uhensiktsmessig lav takhøyde i trapp mellom U. etg. og 1. etg. med ca. 177cm. på trinn 3. Tiltak: Rekkverkshøyde må endres for å tilfredsstille krav på byggemeldingstidspunktet. Rekkverket er såpass lavt at det på grunn av sikkerhetsmessige forhold anbefales økning av høyde. Håndløper bør monteres, men det var ikke krav på byggetidspunktet. Åpninger er såpass store at det ut ifra sikkerhetsmessige forhold anbefales å lage mindre åpninger. Det må foretas tiltak for å lukke avviket. Utbedring av takhøyde (trappeveksling i etasjeskille) bør vurderes.

  Våtrom > Overflater vegger og himling > Bad
  Gulv: Fliser. Oppvarming med elektriske varmekabler. Gulvet har fall til sluk med totalt ca. 10mm. fra gulv ved dør til topp slukrist. Dørterskel har oppkant, dog er membranløsning ved dørterskel ikke kjent. Vurdering av avvik: Det er påvist at høydeforskjell fra topp slukrist til gulv/synlig topp membran ved dørterskel er mindre enn 25 mm. Det er påvist avvik i fallforhold til sluk i forhold til krav i forskrift på byggetidspunktet. Tiltak: Våtrommet fungerer med dette avviket. Våtrommet har god funksjonalitet med badekar. Membranløsning ved dørterskel bør undersøkes nærmere og evt. utbedres.

  Våtrom > Overflater Gulv > Bad
  Gulv: Fliser. Oppvarming med elektriske varmekabler. Gulvet har fall til sluk med totalt ca. 10mm. fra gulv ved dør til topp slukrist. Dørterskel har oppkant, dog er membranløsning ved dørterskel ikke kjent. Vurdering av avvik: Det er påvist at høydeforskjell fra topp slukrist til gulv/synlig topp membran ved dørterskel er mindre enn 25 mm. Det er påvist avvik i fallforhold til sluk i forhold til krav i forskrift på byggetidspunktet. Tiltak: Våtrommet fungerer med dette avviket. Våtrommet har god funksjonalitet med badekar. Membranløsning ved dørterskel bør undersøkes nærmere og evt. utbedres.

  Våtrom > Ventilasjon > Bad
  Naturlig avtrekk via himlingsventil. Vurdering av avvik: Rommet har kun naturlig ventilasjon. Tiltak: Elektrisk avtrekksvifte bør monteres for å lukke avviket.

  Våtrom > Overflater Gulv > Vaskerom
  Gulv: Fliser. Oppvarming med elektriske varmekabler. Gulvet har fall til sluk med totalt ca. 10mm. fra gulv ved dør til topp slukrist. Deler av gulvet har marginalt fall/er relativt flatt. Dørterskel har oppkant, dog ingen membranløsning. Vurdering av avvik: Det er påvist avvik i fallforhold til sluk i forhold til krav i forskrift på byggetidspunktet. Det er påvist at høydeforskjell fra topp slukrist til gulv/synlig topp membran ved dørterskel er mindre enn 25 mm. Tiltak: Våtrommet fungerer med dette avviket. Ved endret bruk av våtrommet bør fallforholdet utbedres.

  Våtrom > Ventilasjon > Vaskerom
  Elektrisk styrt vifte. Vurdering av avvik: Våtrommet mangler tilluftsventilering, f.eks. spalte/ventil ved dør. Tiltak: Det bør etableres tilfredsstillende tilluft til våtrom f.eks. luftespalte ved dør e.l.

  Våtrom > Fukt i tilliggende konstruksjoner > Vaskerom
  Hulltaking er ikke foretatt da det ikke er fysisk mulig pga tilliggende konstruksjoner. Våt sone på vaskerom er mot yttervegg/grunnmur og hulltaking er
  dermed ikke mulig. Det ble gjort enkle fuktsøk med overflateinstrument Protimeter MMS på vaskerom. Det er påvist andre avvik: Med overflatesøk med fuktindikator Protimeter MMS ble det påvist forhøyede fuktverdier nederst på vegger/innvendig grunnmur og i betonggulv. Grunnmur og betonggulv mot grunn på bygninger fra denne byggetiden er normalt ikke fuktsikret og kapilærsug av fukt kan forekomme. Andre tiltak: Tiltak/fuktsikring mot grunn og grunnmur bør vurderes ved evt. rehabilitering av våtrommet.

  Kjøkken > Overflater og innredning > Kjøkken
  Kjøkkeninnredning består av: Benkeskap og overskap med folierte skrog med slette laminerte og hvite fronter. Laminat benkeplate med nedfelt/underlimt vaskekum av metall. Ventilatorhette med avtrekk. Integrert induksjonstopp, stekeovn, kjøleskap og oppvaskmaskin. Komfyrvakt. Innredningen er fra 2017 og har normalt god standard. Det er påvist andre avvik: Det er ikke montert lekkasjedeteksjon i kjøkkenbenk. Dog var dette
  trolig ikke krav da rør-/vanninstallasjonen ikke ble endret ved oppussing av kjøkkenet. Andre tiltak: Det bør vurderes å etablere lekkasjedeteksjon i kjøkkenbenk.

  Spesialrom > Overflater og konstruksjon > Wc
  Wc består av: Gulvmont. wc og servant. Oppvarming: Ingen varmekilde. Ventilasjon: Veggventil og naturlig avtrekk via himlingsventil. Vurdering av avvik: Toalettrom har kun naturlig avtrekk fra rommet, NS 3600 krever mekanisk avtrekk for å kunne gi TG 0/1. Tiltak: Mekanisk avtrekk bør etableres på toalettrom.

  Tekniske installasjoner > Vannledninger
  Vannrør av kobberrør hovedsaklig. Vannrør av plast (rør i rør) fra kjeller til bad i 1. etg. Vurdering av avvik: Mer enn halvparten av forventet brukstid er oppbrukt på innvendige vannledninger. Gjelder kobberrør fra byggeåret. Tiltak: Tidspunkt for utskiftning av vannledninger nærmer seg. Det er ikke behov for utbedringstiltak siden anlegget fungerer i dag, men ut ifra alder kan skader plutselig oppstå på eldre anlegg. Ifm. oppgradering av våtrom vil det være naturlig med utskiftning av rør.

  Tekniske installasjoner > Avløpsrør
  Avløpsrør av støpejern og avløpsrør av plast. Antas å være dels fra byggeåret og dels fra 2009. Vurdering av avvik: Mer enn halvparten av forventet brukstid er oppbrukt på innvendige avløpsledninger. Avløpsrør av støpejern har nådd forventet levetid. Tiltak: Det er ikke behov for utbedringstiltak siden anlegget fungerer i dag, men ut ifra alder kan skader plutselig oppstå på eldre anlegg. Ifm. oppgradering av våtrom vil det være naturlig med utskiftning av rør. Tidspunkt for utskiftning av avløpsrør nærmer seg.

  Tekniske installasjoner > Varmtvannstank
  Varmtvannstanken er på ca 200 liter og er plassert i kjellerrom. Produsert i 2005. Vurdering av avvik: Det er ikke påvist tilfredsstillende el-tilkobling av varmtvannstank iht. gjeldende forskrift. Iht. dagens forskrift skal varmtvannsbereder direktekobles (ikke med stikkontakt). Tiltak: Det bør etableres tilfredsstillende el-tilkobling etter gjeldende forskrift.

  Tomteforhold > Drenering
  Det antas å være drenering med drensrør av plast rundt grunnmur. Det ble lagt ny drenering i 2013 iht. eier. Det er påvist andre avvik: Det mangler topplist/klemlist på grunnmursplate/drensplate på grunnmur ved terrasse. Tiltak: Det må foretas tiltak for å lukke avviket.

  Tomteforhold > Utvendige vann- og avløpsledninger
  Utvendig avløpsrør av støpejern og vannledning av jernrør. Tilknyttet offentlig vann og avløp via private stikkledninger. Vurdering av avvik: Mer enn halvparten av forventet brukstid er oppbrukt på utvendige avløpsledninger. Mer enn halvparten av forventet brukstid er oppbrukt på utvendige vannledninger. Tiltak: Det er ikke behov for utbedringstiltak siden anlegget fungerer i dag, men ut ifra alder kan skader plutselig oppstå på eldre anlegg.

  Følgende punkter er i tilstandsrapporten anmerket med tilstandsgrad 2 - avvik som ikke krever umiddelbare tiltak:
  Utvendig > Takkonstruksjon/Loft
  Pulttakskonstruksjoner av tre med innvendige åpne skråhimlinger. Takkonstruksjon fra byggeåret. Vurdering av avvik: Yttertaket har nedbøying. Takkonstruksjon har marginal nedbøyning/skjevhet som er synlig fra bakken. Tiltak: Det er ikke behov for utbedringstiltak. Ingen umiddelbare behov for tiltak. Dersom takkonstruksjonen skal rehabiliteres/bygges om bør konstruksjonen rettes opp.

  Tomteforhold > Terrengforhold
  Tomten er skrånende ned mot nord. Det er avvik: Terrenget har fall mot boligen fra syd. Tiltak: Det er lagt ned drensrør i gressplenen ca. 2 meter fra grunnmur som leder vannet østover iht. eier. Dette vil begrense tilsig av vann mot grunnmur og det vurderes at ytterligere tiltak ikke er nødvendig.

  Følgende elementer er ikke undersøkt av takstmannen:
  Tomteforhold > Byggegrunn
  Det er ukjent byggegrunn.

  Følgende er opplyst i selgers egenerklæring:
  2. Kjenner du til om det er utført arbeid på bad/våtrom? Ja, kun av faglært. Gjermund Næss Snekker og membranservice - membran bad. Arbeid utført av: Maja Produkter as / rørlegger Aarstad & Sønner as.
  2.1. Ble tettesjikt/membran/sluk oppgradert/fornyet? Ja. Ja, da bad ble oppgradert/fornyet i 2009. Det er ikke membran på vaskerom.
  2.2. Er arbeidet byggemeldt? Nei.

  5. Kjenner du til om det er/har vært problemer med drenering, fuktinnsig, øvrig fukt eller fuktmerker i underetasje/kjeller? Ja. Ja, delvis, men ikke etter ny drenering i 2013.

  11. Kjenner du til om det er/har vært utført arbeid på el-anlegget eller andre installasjoner (f.eks. oljetank, sentralfyr, ventilasjon)? Ja, kun av faglært. Alt av elektrisk arbeid og oppgradering jevnlig foretatt at nevnte firma. Nytt sikringsskap i 2017. Arbeid utørt av: Slorbak & Thoresen as (nå: ST Elektro as).
  11.1. Foreligger det samsvarserklæring (i henhold til forskrift om elektriske lavspenningsanlegg)? Ja.

  12. Kjenner du til om det er utført kontroll av el-anlegget og/eller andre installasjoner (f.eks. oljetank, sentralfyr, ventilasjon)? Ja. Slorbak & Thoresen har utført kontroll.

  13. Har du ladeanlegg/ladeboks for elbil i dag? Ja. Installert av ST Elektro as, 2021.

  15. Er det nedgravd oljetank på eiendommen? Ja.
  15.1. Eksisterer det et pålegg fra kommune om å fjerne tanken? Nei.
  15.2. Er tanken plombert? Nei.

  16. Kjenner du til om det har vært utført arbeid på terrasse/garasje/tak/fasade? Ja, av faglært og ufaglært/egeninnsats/dugnad. Tak mot vest -2010. Tak og pipebeslag - 2016. Terrasse er laget av faglært pensjonist og egeninnsats. Arbeid utført av: Maja Produkter, PP Bygg & Eiendom, Aurskog Ventilasjon og blikk as.

  19. Kjenner du til forslag eller vedtatte reguleringsplaner, andre planer, nabovarsel eller offentlige vedtak som kan medføre endringer i bruken av
  eiendommen eller av dens omgivelser? Ja. Kløverbakken skal asfalteres høst 2022. Gamle lyktestolper skal fjernes. Fibernettet skal kobles til på "mer moderne" vis - alt er tilrettelagt for tilkobling.

  24. Er det andre forhold av betydning ved eiendommen som kan være relevant for kjøper å vite om (f.eks. rasfare, tinglyste forhold eller private
  avtaler)? Ja. Garasjebygg til nabo ovenfor er delvis på vår tomt. Dette visste vi ikke før nye naboer flyttet inn for ca. 6 år siden. Vi
  skrev da under på dokumentet fra selgende megler at vi "godtok" dette, og ikke ville kreve garasje fjernet. Men vi
  godtok ikke påbygg av 2. etasje på garasje.

  Diverse:
  Følgende opplysninger er mottatt fra Elverket Høland: Det elektriske anlegget ble kontrollert og godkjent i 2021. Dette gir likevel ingen garanti for at anlegget er uten feil/mangler eller er tilpasset dagens krav og/eller bruksmønster.

  Det elektriske anlegget ble vesentlig fornyet i 2017, med blant annet nytt sikringsskap og nye installasjoner i deler av boligen.

  Det er ikke innhentet opplysninger fra Nedre Romerike Brann- og Redningsvesen vedrørende eventuelle tilsyn og rapporter etter dette. For spørsmål knyttet til det elektriske eller feiing/brann anbefaler vi å ta kontakt med hhv. el-verket eller brann- og feiervesenet for ytterligere opplysninger, da megler eller bygningssakkyndig ikke har fagkompetanse på dette området.
 • Eneboligen ligger i et rolig, populært og barnevennlig boligområde på Bjørkelangen i Aurskog-Høland kommune. Bjørkelangen er en koselig landsby under stadig utvikling, det er blant annet bygd ny barne- og ungdomsskole og nytt helsehus.

  Bjørkelangen har en aktiv sportsforening som tilbyr svømming, fotball, håndball, innebandy, allidrett, ski og sykkel. Ved den videregående skolen er det idrettshall og friidrettsanlegg, samt kunstgress-, sandvolleyball- og tennisbane. I 2018 ble det bygd skatepark ved skolen og en ny svømmehall med svømme- og terapibasseng.

  Sommerstid kan familien legge turen til badeplass ved Røytjern. Kommunen har også en levende kulturskole med en rekke tilbud innen dans, drama, forming og musikk, og det er egen øvingsboks for band og musikere. Ved den gamle herregården Eidsverket er det bygget et større hestesenter - en naturlig møteplass for hestefolk for både trening og konkurranser.

  Kommunen har et godt motorsportmiljø i NMK Aurskog-Høland, som holder til på Eksismoa motorpark, ca. 2 km utenfor sentrum. Det er også skytebaner i nærheten og en aktiv jakt- og fiskeforening. Den lille alpinbakken er åpen når det er snørike vintre på Bjørkelangen.

  Dagligvarehandelen kan blant annet gjøres på Kiwi, Coop Xtra og Rema 1000. I tillegg har tettstedet kjøpesenteret Amfi Bjørkelangen, med kafé og rundt 20 butikker. I ytterkant av sentrum ligger Bliksrud Næringsområde med kjeder som Skeidar, Plantasjen, Mekonomen, Maxbo og Europris. Det er også kort vei til Lillestrøm og Strømmen, eller til hyggelig grensehandel både i Töcksfors og Charlottenberg.

  Kollektivtilbudet i området består av buss. Nærmeste holdeplass er Borgenfeltet, som ligger ca. 7 min unna. Med bil tar det ca. 30 min til Fetsund, 38 min til Lillestrøm, 55 min til Oslo S, 60 min til Oslo lufthavn og 60 min til Charlottenberg i Sverige.

  Fra eneboligen er det kort vei til Bjørkelangen barne- og ungdomsskole som åpnet våren 2018. Ellers er det god barnehagedekning i Aurskog-Høland kommune, med både private og kommunale barnehager. Bjørkelangen har også to videregående skoler.
 • Veletablert boligområde bestående av eneboliger, tomannsboliger og småhus.
 • Det vil bli satt opp visningsskilt under visning.
 • For fullstendig og utførlig teknisk beskrivelse av eiendommen se vedlagte tilstandsrapport avholdt 16.08.2022 av Petter Larsen. Her fremgår kostnadsestimat og anbefalte tiltak på tilstandsgrad 2 og 3 (TG 2 og 3). Vi oppfordrer interessenter til å sette seg inn i tilstandsrapporten, samt selgers egenerklæring før visning. Nedenfor følger et utdrag av takstrapporten for konstruksjon/byggemåte:

  Pulttakskonstruksjoner av tre med innvendige åpne skråhimlinger. Yttertaket er tekket med takshingel. Takrenner, nedløp og beslag av metall. Vegger er oppført med trebindingsverkskonstruksjon. Vegger er utvendig kledd med stående trebordkledning. Malte trevinduer med 2-lags glass prod. 2011.
  (Entre/hall og 3 vinduer i stue 1). PVC vinduer med 3-lags glass prod. 2017. (Kjøkken og stue 2). Malte trevinduer med 3-lags glass prod. 1983. (Wc og bad). Trevinduer med koblet glass, fra byggeåret. (Vaskerom, 1 vindu i stue 1, gang 2. etg. og 3 soverom). Entredør i sortmalt utførelse med glassfelt og sideglassfelt med 2-lags glass prod. 2011. Terrassedør er skyvedør med aluminium med glassfelt med 3-lags glass prod. 2014. Balkongdør i malt trekonstruksjon med glassfelt med koblet glass. Fra byggeåret. Balkong i frittbærende trekonstruksjon. Spaltegulv av tre og rekkverk i trekonstruksjon. Terrasseplatting på mark i trekonstruksjon med spaltegulv av tre. Takoverbygd utvendig repo med skiferfliser på gulv. Gulv i U. etg. er konstruert med betong. Tilfarergulv av trekonstruksjon i stue og bod. Gulv i 1. etasje og 2. etasje er konstruert med trebjelkelag.
 • U.et og 1.et: 102 kvm Bra
  2.et: 41 kvm Bra

  Kommentar
  U. etasje og 1. etasje forbindes i halvplan og arealet er oppmålt som at dette er i samme etasje. 2. etasje er i halvplan over 1. etasje.

  Kjelleretasje har 2 rom med takhøyde ca. 1,85 - 1,89 meter og etasjen har ikke måleverdig areal og er dermed ikke medtatt i bruksarealet. Del av kjeller er krypkjeller med lav takhøyde.

  Følgende rom inngår i primærareal:
  U.etg. og 1. etg.: Entré/hall, gang/trapperom, vaskerom, stue, bad, kjøkken og stue. 2. etg.: Trapperom/gang, wc og 3 soverom.

  Lovlighet
  Enebolig
  Det foreligger godkjente og byggemeldte tegninger, men det er avvik fra disse. Stue i u. etg. er på tegning beskrevet som hobbyrom. Kjøkken og stue i åpen løsning er 2 separate rom på tegning.

  Garasje
  Det foreligger godkjente og byggemeldte tegninger som stemmer med dagens bruk.
 • Se punktet om standard samt løsøre- og tilbehørsliste utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendom Norge og Advokatforeningens Eiendomsmeglingsgruppe, gjeldende fra 1. januar 2020. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

  Det er mekanisk avtrekk fra kjøkken og vaskerom - ellers naturlig tilluft. En ca. 200 liters varmtvannsbereder fra 2005 er plassert i det ene kjellerrommet, og sikringsskapet er utstyrt med automatsikringer.
 • Eneboligen oppvarmes elektrisk med stedvis panelovner og en varmepumpe fra 2017 i hovedstuen. Det er gulvvarme i hallen, på badet og på vaskerommet. I tillegg er det en peisovn i hovedstuen og en murt peisinnsats i den andre stuen.

  Det er nedgravd brenselstank på tomten som antas å være fra 1969. Tanken er ikke i bruk og det må påregnes sanering av denne. Røropplegg og tank utvendig må fjernes/saneres. Følgende er hentet fra Aurskog-Høland kommunes hjemmeside: Oljetanker mindre enn 3 200 liter kan stå nedgravd, men de må tømmes, rengjøres og fylles med godkjent fyllingsmasse når de tas ut av bruk. Tankens påfyllingsrør skal låses eller forsegles og påmonteres skilt som viser at tanken ikke er i bruk for å hindre at utilsiktet påfylling skjer. Melding om at tanken er tatt ut av bruk skal sendes kommunalteknisk drift.

  Som en følge av Stortingets klimaforlik fra 2012 er det med virkning fra og med 1. januar 2020 innført forbud mot oppvarming av boliger med fossil olje eller parafin. Kjøper oppfordres til selv å avklare med kommunen hvilke krav som gjelder og overtar ansvar, risiko og kostnader i f.t. fjerning eller tømming/spyling/plombering. For mer informasjon og støtteordninger, se www.enova.no.
 • Omgivelsene er rolige og barnevennlige, med kort gange til flotte turmuligheter i marka. Eneboligen ligger noe tilbaketrukket til på en stor og solrik tomt, pent opparbeidet med gressplen, trær, prydbusker og diverse beplantning. I hagen er det en hundegård og en koselig dukkestue for de minste. I hagen er det god plass til trampoline, kjøkkenhage, ballspill og andre aktiviteter året rundt.

  Fra stuen er det utgang til en romslig terrasse, med direkte adkomst til den store hagen. Terrassen har levegg og to markiser. Her kan man enkelt innrede i ulike soner, og uteplassen innbyr til hyggelige kvelder. Sommerdagene kan også tilbringes på en delvis overbygd balkong utenfor hovedsoverommet. Her får man nydelig utsikt over nærliggende bolig- og naturområder. Det er gode solforhold på eiendommen, så på uteplassene kan man virkelig nyte varme dager til fulle.

  Foran garasjen finner man en singlet gårdsplass med mulighet for parkering.

  Eiendommen er skylddelt og ikke oppmålt. I mottatt matrikkelrapport fra kommunen er beregnet areal 1.412 kvm. I tinglyst skylddelingsforretning er beregnet areal 1.160 kvm. Ved en eventuell oppmåling bør det påregnes noe arealavvik.
 • Det er parkering i en garasje på ca. 20 kvm, og mellom garasjen og huset finner man en carport. Carporten er singlet, og her passer det fint å oppbevare veden i vinterhalvåret. I tillegg er det mulighet for parkering på en singlet gårdsplass foran garasjen. Øvrig parkering etter områdets gjeldende bestemmelser.

  Iht. situasjonskartet har naboen mot syd garasjebygning på denne tomten og det foreligger skriftlig avtale om dette iht. eier.
 • Offentlig.
 • Formuesverdi som primærbolig kr 966 957 per 31.12.21
  Formuesverdi som sekundærbolig kr 3 481 044 per 31.12.21

  Opplysninger om formuesverdi er basert på skatteetatens boligkalkulator og det tas forbehold om at den beregnede formuesverdien kan avvike fra eiendommens fastsatte formuesverdi.
 • Kr. 19 008 pr. år
  Eiendomsskatt utgjør kr. 3.160,- av de kommunale avgiftene.

  Det gjøres oppmerksom på at Aurskog-Høland kommune har vedtatt i hovedplan vann- og avløp 2022-2023 at alle nyoppførte boliger tilknyttet kommunal vannforsyning får installert vannmåler. Dette er starten på en langsiktig plan om gradvis innføring av vannmålere hos alle abonnenter i kommunen.
 • Strøm, forsikring, oppvarming, kommunale avgifter, eiendomsskatt, nett/tv osv.
 • Det foreligger ferdigattest for oppføring av enebolig datert 09.01.1969. Det foreligger ferdigattest tilbygg til bolig datert 14.08.2012.
 • Det er ikke kjent at det foreligger offentligrettslige regler som er til hinder for at hele eiendommen leies ut.

  Det gjøres oppmerksom på utleiers plikt til å radonmåle utleieenheter. Målt årsmiddelverdi skal være under 200 Bq/m3 (becquerel per kubikkmeter) i oppholdsrom. I tillegg skal tiltak for å redusere radonnivået alltid gjennomføres dersom det overstiger 100 Bq/m3. Selger har ikke foretatt radonmåling. Interessenter gjøres oppmerksom på at det som resultat av fremtidige målinger, vil kunne bli nødvendig å treffe radonreduserende tiltak. Slike eventuelle tiltak vil da måtte bekostes og utføres av kjøper.
 • Ikke aktuelt.
 • Ikke aktuelt.
 • Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel.
 • Kommunen har legalpant i eiendommen for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav. Kontakt oppdragsansvarlig for ytterligere informasjon.
 • Uregulert. Tomta er avsatt til boligformål i kommuneplanen.

  Kommuneplanen ligger på kommunens hjemmeside: https://www.ahk.no/innhold/politikkog-planer/planer/kommunale-planer/overordnende-planer/

  Kommunedelplanen for Bjørkelangen ligger på kommunens hjemmeside: https://www.ahk.no/innhold/politikk-og-planer/planer/kommunaleplaner/
  kommunedelplaner/
 • Gnr. 75 Bnr. 203 i Aurskog-Høland kommune
 • Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.
 • Partene skal signere kjøpekontrakt etter aksept av bud.
 • Etter avtale med selger.
 • Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 10. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.
 • Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 2 300/2 700/2 600 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.
 • Alle som skal selge eller leie ut bolig må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler
 • Budgivere oppfordres til å legge inn bud via «Trygg Budgivning». Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler
 • Budgivere oppfordres til å legge inn bud via «Trygg Budgivning». Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.
 • Listen over løsøre og tilbehør utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendom Norge og Advokatforeningens Eiendomsmeglingsgruppe, gjeldende fra 1. januar 2020, legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.
 • Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning
 • Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.

  Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.
  Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2).

  Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.

  Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.
 • Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Gruppen AS og konsernets produktselskaper om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med oppdragsansvarlig for et uforpliktende tilbud vedrørende finansiering. Meglerforretningene kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester.
 • Det er avtalt provisjonsbasert vederlag tilsvarende 1,1 % av kjøpesum for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke tilretteleggings- og oppgjørsgebyr kr. 18.900,- og visninger kr. 2.500,- pr stk med representant fra Aktiv tilstede. Minimumsprovisjonen er avtalt til kr. 45.000,-. Meglerforetaket har krav på å få dekket avtalte utlegg og øvrige vederlag i henhold til oppdragsavtale totalt ca kr. 27.000,-. Utleggene og øvrige vederlag omfatter markedsføring og innhenting av opplysninger. Dersom handel ikke kommer i stand har megler krav på å få dekket alle påløpte utlegg samt et vederlag begrenset oppad til kr. 30.000,-. Alle beløp er inkl. mva.
 • Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.
 • Dersom annet ikke avtales, sendes skjøte/hjemmelsdokument for tinglysing i etterkant av overtakelse.
 • Kjersti Olberg Skaret
  Lars Jørgen Skaret
Kenneth Sverre

Megler

Kenneth Sverre

93 02 96 13

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev