aktiv-eiendomsmegling
Aktiv Eiendom har gleden av å presentere Kornveien 8.
Aktiv Eiendom har gleden av å presentere Kornveien 8.

BJØRKELANGEN Kornveien 8

Enebolig med skjermet hage, 2 uteplasser og garasje. Oppgraderingsbehov. Sentralt beliggende i et område i sterk vekst.

 • kr 4 000 000
 • BRA 194 m²
 • 3 soverom
 • Prisantydningkr 4 000 000
 • Omkostningerkr 117 042
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 4 117 042
 • ObjektstypeEnebolig
 • EierformSelveier
 • Byggeår1964
 • Soverom3
 • ArealP-rom 116 m²
 • Tomt1 345.8 m²
 • Eierform tomtEiertomt
 • 4 000 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 12 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 100 000,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 000 000,00))   117 042,- (Omkostninger totalt)   4 117 042,- (Totalpris inkl. omkostninger)  

Meld deg på visning!

Påmelding
Plantegning 1. etasje.
Kornveien 8 er en trivelig enebolig på to plan, sentralt beliggende i et område i sterk vekst. Da naboeiendommen (Kornveien 10) også skal selges, kan de to eiendommen under ett danne et stort utviklingspotensial. Ved kjøp er det smart å sette seg inn i reguleringsplanen. Rundt huset er det i dag en lettstelt skjermet hage med plen, gruslagt gårdsplass, frittstående garasje og to hyggelige uteplasser. Om man ønsker dagens standard har boligen behov for oppgraderinger, men potensialet er absolutt til stede for den som ønsker seg en bolig nær sentrumskjernen. I hovedetasjen er det en lun, hyggelig stue med klebersteinsovn, et trivelig kjøkken med spiseplass, bad med gulvvarme og tre soverom. I kjelleren er det innredet rom, kjellerstue med vedovn, to boder og vaskerom med egen utgang.
Entréen har laminat på gulvet, blåmalt tapet på veggene, og både knaggrekke og plassbygd skap for oppbevaring av yttertøy.

Kornveien 8, Viken

 • Arealbeskrivelse
  Bolig
  Bruksareal
  Kjeller: 82 kvm
  1. etasje: 88 kvm
  Primærrom
  Kjeller: 28 kvm Hall m/trapp, kjellerrom, vaskerom, innredet rom.
  1. etasje: 88 kvm Gang, 2 trapperom, stue/kjøkken, bad, 3 soverom.
  Sekundærrom
  Kjeller: 54 kvm Boder.

  Garasje
  Bruksareal
  1. etasje: 24 kvm Garasje.  Tomt
  1345.8m²

  Beskrivelse av tomt
  Eiendommen er på 1345,8 kvm og ligger sentralt til. Da også naboeiendommen (Kornveien 10) skal selges, kan de to eiendommen under ett gi et stort utviklingspotensial. Før et eventuelt kjøp er det smart å sette seg inn i reguleringsplanen. Tomten er i dag flat og pent opparbeidet med gruslagt gårdsplass og lettstelte plenareal. Her er det gode parkeringsmuligheter foran huset og rikelig med plass til ballspill og trampoline på baksiden av huset. Rundt det hele er det tujahekk som gjør det mer privat. Sommerdager kan ellers tilbringes på en velkomstterrasse og en terrasse som har utgang fra stuen. Begge terrassene har spaltegulv av tre og profilert rekkverk. Terrassen ved stuen har også levegger, utelys og trapp ned til hagen. Terrassen er for øvrig bygget langs hele gavlveggen pluss litt til, så her får man rikelig med plass til både sofagruppe, spisebord og grill. På terrassen ved inngangspartiet er det plass til et kafésett, noe som gjør det hyggelig å komme hjem, eller ta imot gjestebesøk.

  Beliggenhet
  Eneboligen ligger på et eldre og godt etablert boligfelt ca 200 meter fra den hyggelige gågata i sentrum av Bjørkelangen. Her bor du meget sentralt og har uten tvil gangavstand til alt du trenger i det daglige. Bjørkelangen er en koselig landsby under stadig utvikling. Blant annet er det bygd ny barne- og ungdomsskole, nytt helsehus, og en ny svømmehall i senere tid. Skogen og marka ligger i kort avstand fra eiendommen med friarealer, merkede turstier og små vann. Om vinteren blir det kjørt opp skiløype (lysløype) på Festningsjordet. Det er også lysløype på Einerhaugen som på sommerstid er en populær tursti. I samme område finner du en liten alpinbakke og hoppbakke som er i drift på snørike vintre. Mangenfjellet Turlag tilbyr milevis med skiløyper og turstier beregnet for fotturer og sykkelturer på Mangenskogen (ca. 20 minutters kjøring unna eiendommen). Om sommeren er Røytjern et populært badevann. Hit kan du kjøre eller sykle dersom du har lyst. Litt lenger unna finner du Setten og Mjermen som er idylliske innsjøer hvor det også er populært å ha hytte eller campingvogn. Idrettslaget og friidrettslaget er veldrevne og har et godt tilbud innen friidrett, fotball, svømming og håndball. I tillegg finnes det tilbud om blant annet biljard og allidrett. Ved Bjørkelangen videregående skole er det et større idrettsanlegg med blant annet sportshall, kunstgressbane, friidrettsbane, tennisbane og sandvolleyballbane. Liker du motorsport har NMK Aurskog-Høland et større anlegg i Eksismoa rett utenfor Bjørkelangen. Liker du kampsport er det tilbud om det også. Er du bitt av golfbasillen kan du ta turen til Aurskog hvor du finner en 18 hulls bane, driving range og proshop (ny klubb er under stiftelse). Det er også to teaterlag og flere aktive kor samt skytterbaner og jakt- og fiskeforeninger i kommunen. På Bjørkelangen finner du kjeder som Rema 100, Coop Extra, Kiwi, Nille, Libris, Cubus, Europris, Skeidar, Maxbo, Mekonomen, Bademiljø, Expert, Plantasjen med flere. I enden av den hyggelige gågata finner du Amfi Bjørkelangen som har et godt vareutvalg og en god mix av forretninger og vinmonopol. Av øvrige tilbud vil du finne flere koselige kafeer, hudpleiesalonger med gode velværetilbud og frisører. Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss. Nærmeste holdeplasser er Tusenårsparken som ligger noen hundre meter fra boligen. Med bil tar det ca. 30 min til Fetsund, 35 min til Lillestrøm, 50 min til Oslo S, 52 min til Oslo lufthavn og 60 min til Charlottenberg i Sverige. Bjørkelangen er kommunesenter i Aurskog-Høland og er stadig i vekst. Her finner du blant annet kommunens bibliotek, rådhus, legevakt og politistasjon. Gjennom året arrangeres det blant annet musikkfestival, martensdager, bokkafeer, NM i rally samt andre opplevelser via stedets næringsforening og andre aktører. Kort oppsummert har du alt du trenger i det daglige og mere til. Landsbyen Bjørkelangen skal være et trygt og godt sted å bo for både barn og voksne.

  Adkomst
  Det vil bli satt opp visningsskilt under visning.

  Bebyggelse
  Området består hovedsaklig av eneboliger og næringseiendommer.

  Barnehage/skole/fritid
  Bjørkelangen har skole med 10 trinn og sfo-tilbud samt 2 videregående skoler med forskjellige og mange linjevalg. Bjørkelangen Skole ligger ca. 1,6 km unna eiendommen. Til Bjørkelangen videregående skole er det ca. 700 meter. Kjelle videregående skole med blant annet naturbrukslinje ligger ca. 1 km fra eiendommen. Det er tre barnehager på Bjørkelangen. Festningsåsen Barnehage, Kjelle Gårdsbarnehage og Burholtoppen er alle innen rekkevidde.

  Offentlig kommunikasjon
  Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss. Nærmeste holdeplasser er Tusenårsparken som ligger noen hundre meter fra boligen.

  Byggemåte
  Grunn og fundamenter: Det er byggegrunn av løsmasser. Bygningen har betonggrunnmur. Det er stripefundamenter av betong under grunnmur. Takkonstruksjon/taktekking: Takkonstruksjonen har W-takstoler i tre. Loftsluke var stengt. Inspeksjon av loft ikke mulig. Taktekkingen er av betongtakstein. Taket er besiktiget fra bakkenivå. Veggkonstruksjon: Veggene har bindingsverkskonstruksjon fra byggeår. Fasade/kledning har stående bordkledning. Etasjeskiller: Etasjeskiller er av betongdekke mot grunnen.

  Sammendrag selgers egenerklæring
  Selger har ikke bebodd eiendommen og har derfor ikke spesifikk kunnskap om den. Det kan derfor være skader og andre forhold ved eiendommen som ikke er spesifikt opplyst. Kjøper oppfordres derfor til å foreta en særlig grundig undersøkelse av eiendommen, gjerne med bistand av teknisk sakkyndig.

  Innhold
  Kornveien 8 er en trivelig enebolig på to plan, sentralt beliggende i et område i sterk vekst. Da naboeiendommen (Kornveien 10) også skal selges, kan de to eiendommen under ett danne et stort utviklingspotensial. Ved kjøp er det smart å sette seg inn i reguleringsplanen. Rundt huset er det i dag en lettstelt skjermet hage med plen, gruslagt gårdsplass, frittstående garasje og to hyggelige uteplasser. Om man ønsker dagens standard har boligen behov for oppgraderinger, men potensialet er absolutt til stede for den som ønsker seg en bolig nær sentrumskjernen. I hovedetasjen er det en lun, hyggelig stue med klebersteinsovn, et trivelig kjøkken med spiseplass, et pent bad med gulvvarme og tre soverom. I kjelleren er det innredet rom, kjellerrom med vedovn, to boder og vaskerom med egen utgang. Kort fortalt - Sentralt beliggende enebolig. - Behov for oppgraderinger. - Ligger i et område i sterk vekst. - Garasje og romslig gårdsplass. - Lettstelt hage med hekk rundt. - Velkomstterrasse og terrasse. - Fin planløsning over to etasjer. - Entré med plassbygd klesskap. - Trivelig kjøkken med spiseplass. - Klebersteinsovn i hovedstuen. - Kjellerrom med vedovn. - Pent baderom med gulvvarme. - Vaskerom med utgang i kjeller. - Tre soverom i 1.etg. - Innredet rom i kjeller. - Lagringsplass i to kjellerboder. - Varmtvannsbereder på 300 liter. - De fleste vinduer er fra 2006. - Ett soveromsvindu er nylig skiftet. Planløsning 1. etasje: Entré, gang, trapperom, kjøkken, stue, bad/wc og 3 soverom. Kjeller: Gang m/trapp, vaskerom, innredet rom, kjellerrom og 2 boder. Entré Ved velkomstterrasen er det en hvitmalt ytterdør med glassfelt som fører inn til en forholdsvis romslig entré. Entreen har laminatgulv, blåmalt tapet på veggene og et plassbygget skap til yttertøyet. Det er også plass til flere kommoder om ønskelig. Kjøkken Fra entreen er det inngang til et trivelig kjøkken som i dag har hvit, klassisk kjøkkeninnredning og plass til spisebord. Det er vinylbelegg på gulvet, kremhvite vegger og fliser med dekor over kjøkkenbenken. Selve innredningen har profilerte fronter, vitrineskap og trefarget benkeplate i laminat. Nedfelt i benken er det dobbel oppvaskkum med avrenningsfelt, og over komfyrs plass er det avtrekk fra ventilator. Kjøkkenet har også opplegg for oppvaskmaskin og plass til kjøleskap på enden. Stue Stuen er et lunt og koselig oppholdsrom som lett kan innredes med sofa, tv-benk og fullt spisestuemøblement. På gulvet er det lagt enstavs laminat og veggene er malt i en varm olivengrønn farge. Pipen er forblendet med naturstein og tilkoblet en klebersteinsovn med stort flammebilde. Vinduer i hver ende gir gjennomgående dagslys og på gavlveggen er det dobbel dør ut til terrasse ? en fin forlengelse av stuen i sommerhalvåret. Bad/wc/vaskerom Boligen har bad i første etasje og et separat vaskerom i kjelleren. Badet er lyst og pent med hvite flisplater på veggene og gråsjattert gulvbelegg over gulvvarme. Av innredning er det gulvmontert toalett, dusjkabinett og et hvitt baderomsmøblement. Møblementet består av vegghengt skuffeseksjon med høyglansfront, heldekkende servant og speil med belysning. Vaskerom På vaskerommet er det hvitmalte, pussede murvegger og hvitmalt betonggulv. Videre er det hattehylle, badekar, samt opplegg for vaskemaskin og tørketrommel. En elektrisk styrt vifte sørger for god utlufting og det er dør med direkte adkomst ut til hagen via utvendig trapp, noe som er kjekt med småbarn i huset, ved dyrehold eller en dag i hagen. Soverom og garderobe Boligen har tre soverom i 1.etg. Med unntak av ett soveromsvindu som nylig er skiftet er vinduene fra 2006. Alle rommene har ellers laminat på gulvet og hvitmalt panel på veggene. Det er plass til garderobemøblement på hvert rom og i entreen er det et plassbygd garderobeskap. For lagring finnes det to kjellerboder. Innredet rom - kjeller I kjeller er det to rom som er innredet, men ingen av disse er søkt bruksendret fra byggetegninger, og tilfredstiller ikke dagens krav til lovlige oppholdsrom.

  Standard
  Følgende punkter er i tilstandsrapporten anmerket med tilstandsgrad 3 - store eller alvorlige avvik: Utvendig > Utvendige trapper - 2: Betongtrapp. Skjevheter i støttemur/trappehals. Vurdering av avvik: Det er ikke montert rekkverk. Konsekvens/tiltak: Rekkverk må monteres for å lukke avviket. Innvendig > Innvendige trapper: Boligen har malt tretrapp. Vurdering av avvik: Det er ikke montert rekkverk. Konsekvens/tiltak: Rekkverk må monteres for å lukke avviket. Våtrom > Sluk, membran og tettesjikt > Bad: Det er plastsluk og synlig vinylbelegg som tettesjikt. Vurdering av avvik: Det er påvist mangelfull/feil utførelse rundt rørgjennomføringer e.l. som gir fare for fukt i konstruksjonen i våtsone. Det er rundt sluk påvist en ikke-fagmessig utførelse av membran/tettesjikt/klemring. Det er påvist tegn på utettheter på våtrommet. Konsekvens/tiltak: Våtrommet fungerer med dette avviket. Overvåk konstruksjonen jevnlig. For å få tilstandsgrad 0 eller 1 må løsningen utbedres, men tidspunktet for når dette er nødvendig er vanskelig å si noe om. Løsningen/utførelsen rundt rørgjennomføringer gir fare for fukt inn i konstruksjoner. Følgende punkter er i tilstandsrapporten anmerket med tilstandsgrad 2 - avvik som kan kreve tiltak: Innvendig > Etasjeskille/gulv mot grunn: Etasjeskiller er av betongdekke mot grunnen. Vurdering av avvik: Målt høydeforskjell på over 15 mm gjennom hele rommet. Tilstandsgrad 2 gis med bakgrunn i standardens krav til godkjente måleavvik. Konsekvens/tiltak: For å få tilstandsgrad 0 eller 1 må høydeforskjeller rettes opp. Det vil imidlertid sjelden være økonomisk rasjonelt som et enkeltstående tiltak i en bolig som dette. Dersom boligen en gang skal renoveres, kan man vurdere slike tiltak. Innvendig > Radon: Det er ikke foretatt radonmålinger og bygget er heller ikke utført med radonsperre. Vurdering av avvik: Det er ikke foretatt radonmålinger, og bygget er heller ikke utført med radonsperre. Konsekvens/tiltak: Det bør gjennomføres radonmålinger. Våtrom > Sluk, membran og tettesjikt > Vaskerom: Det er eldre soilsluk og ikke noen form for tettesjikt. Vurdering av avvik: Membran i kombinasjon med gammelt sluk uten klemring. Membran er smurt ned på sluk. Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på slukløsningen. Det er rundt sluk påvist en ikke-fagmessig utførelse av membran/tettesjikt/klemring. Konsekvens/tiltak: Våtrommet fungerer med dette avviket. Overvåk konstruksjonen jevnlig. For å få tilstandsgrad 0 eller 1 må løsningen utbedres, men tidspunktet for når dette er nødvendig er vanskelig å si noe om. Det må foretas utbedring for å unngå fuktskader i konstruksjonen. Våtrom > Overflater Gulv > Bad: Gulvet har vinylbelegg. Rommet har elektriske varmekabler. Fall mot sluk. Vurdering av avvik: Det er mulighet for at det kan forekomme vannlekkasje på våtrommet hvor vann ikke vil gå til sluk. Konsekvens/tiltak: Det bør etableres avrenning inn til sluk for hele våtrommet. Våtrom > Ventilasjon > Bad: Det er naturlig ventilering. Vurdering av avvik: Rommet har kun naturlig ventilasjon. Konsekvens/tiltak: Elektrisk avtrekksvifte bør monteres for å lukke avviket. Våtrom > Tilliggende konstruksjoner våtrom > Bad: Hulltaking er ikke foretatt da det allerede er påvist andre avvik i våtsonen. Vurdering av avvik: Hulltaking er ikke foretatt da det allerede er påvist andre avvik i våtsonen. Konsekvens/tiltak: Gjennomføre ytterligere undersøkelser og foreta utbedring av skade. Tekniske installasjoner > Elektrisk anlegg: Dette er en forenklet kontroll begrenset til de spørsmål og undersøkelser som forskrift til avhendingslova (tryggere bolighandel) § 2-18 inneholder. Dette kan ikke sammenlignes med en kontroll utført av offentlig myndighet (Det lokale eltilsyn) eller registrert elektrovirksomhet, og en bygningssakkyndig har verken kompetanse eller lov til å foreta en slik kontroll. Tilstandsgraden er vurdert ut fra den forenklede og begrensede kontrollen som forskriften inneholder. El-anlegget kan ha feil og mangler som en slik forenklet undersøkelse ikke vil avdekke. Vær derfor oppmerksom på denne risikoen, og søk videre veiledning eller få en fullstendig kontroll utført av registrert elektrovirksomhet. 230 volt anlegg med automatsikringer. Merkede kurser i sikringsskap. 1. Foreligger det eltilsynsrapport de siste 5 år, og det er ikke foretatt arbeid på anlegget etter denne, utenom retting av eventuelle avvik i eltilsynsrapport (dvs en el-tilsynsrapport uten avvik)? Nei. 2. Når ble det elektriske anlegget installert eller sist oppdatert? 2016. Ny måler. 3. Er alle elektriske arbeider/anlegg i boligen utført av en registrert elektroinstallasjonsvirksomhet? Ja. 4. Er det elektriske anlegget utført eller er det foretatt tilleggsarbeider på det elektriske anlegget etter 1.1.1999? Nei. 5. Foreligger det kontrollrapport fra offentlig myndighet ? Det Lokale Eltilsyn (DLE) eller eventuelt andre tilsvarende kontrollinstanser med avvik som ikke er utbedret eller kontrollen er over 5 år? Nei. 6. Forekommer det at sikringene løses ut? Nei. 7. Har det vært brann, branntilløp eller varmgang (for eksempel termiske skader på deksler, kontaktpunkter eller lignende) i boligens elektriske anlegg? Nei. 8. Er det tegn til at det har vært termiske skader (tegn på varmgang) på kabler, brytere, downlights, stikkontakter og elektrisk utstyr? Sjekk samtidig tilstanden på elektrisk tilkobling av varmtvannsbereder, jamfør eget punkt under varmtvannstank. Nei. 9. Er der synlig defekter på kabler eller er disse ikke tilstrekkelig festet? Nei. 10. Er det tegn på at kabelinnføringer og hull i inntak og sikringsskap ikke er tette, så langt dette er mulig å sjekke uten å fjerne kapslinger? Nei. 11. Finnes det kursfortegnelse, og er den i samsvar med antall sikringer? Ja. 12. Foreta en helhetsvurdering av det elektriske anlegget, dets alder, allmenne tilstand og fare for liv og helse. Bør det elektriske anlegget ha en utvidet el-kontroll? Ja. Følgende punkter er i tilstandsrapporten anmerket med tilstandsgrad 2 - avvik som ikke krever umiddelbare tiltak: Ingen anmerkninger. Følgende punkter er i tilstandsrapporten anmerket med tilstandsgrad IU ? ikke undersøkt: Utvendig > Takkonstruksjon/Loft: Takkonstruksjonen har W-takstoler i tre. Loftsluke var stengt. Inspeksjon av loft ikke mulig. Lovlighet - bolig og garasje: Iht. tilstandsrapporten foreligger det godkjente og byggemeldte tegninger, som stemmer med dagens bruk. For ytterligere og mer utførlig teknisk beskrivelse av eiendommen se vedlagte tilstandsrapport datert 11.06.23 av Per Johnny Nygård. Her fremgår kostnadsestimat og anbefalte tiltak på tilstandsgrad 2 og 3 (TG 2 og 3). Vi oppfordrer interessenter til å sette seg inn i tilstandsrapporten, samt selgers egenerklæring før visning. Diverse: Det elektriske anlegget ble sist gang kontrollert i 2016, uten pålegg om utbedringer. Dette gir likevel ingen garanti for at anlegget er uten feil/mangler eller er tilpasset dagens krav og/eller bruksmønster. For spørsmål knyttet til det elektriske eller feiing/brann anbefaler vi å ta kontakt med hhv. el-verket eller brann- og feiervesenet for ytterligere opplysninger, da megler eller bygningssakkyndig ikke har fagkompetanse på dette området.

  Innbo og løsøre
  Ventilasjonen er naturlig, med elektrisk avtrekksvifte på vaskerommet og ventilator på kjøkkenet. Sikringsskapet er utstyrt med automatsikringer. Videre har boligen en varmtvannsbereder med et volum på 300 liter. Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  Parkering
  Det er gode parkeringsmuligheter på romslig, gruslagt gårdsplass og i frittstående garasje. Øvrig parkering etter områdets gjeldende bestemmelser.

  Radonmåling
  Det gjøres oppmerksom på utleiers plikt til å radonmåle utleieenheter. Målt årsmiddelverdi skal være under 200 Bq/m3 (becquerel per kubikkmeter) i oppholdsrom. I tillegg skal tiltak for å redusere radonnivået alltid gjennomføres dersom det overstiger 100 Bq/m3. Selger har ikke foretatt radonmåling. Interessenter gjøres oppmerksom på at det som resultat av fremtidige målinger, vil kunne bli nødvendig å treffe radonreduserende tiltak. Slike eventuelle tiltak vil da måtte bekostes og utføres av kjøper. 

  Diverse
  Areal i salgsoppgaven er hentet i fra tilstandsrapporten. Fordelingen mellom primærrom (P-rom) og sekundærrom (S-rom) er basert på bruken av rommene på befaringstidspunktet. Rommenes bruk kan derfor være i strid med byggeforskriftene og/eller registrert/godkjent bruk.  Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel.

  Prisantydning inkl. omkostninger
  4 000 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 12 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 100 000,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 000 000,00))   117 042,- (Omkostninger totalt)   4 117 042,- (Totalpris inkl. omkostninger)  

 • Oppvarming
  Eneboligen oppvarmes med elektrisitet og vedfyring. Det er stedvis panelovner, gulvvarme på badet og klebersteinsovn i stuen.

  Energiklasse
  unknown

 • Kommunale avgifter
  16944

  Kommunale avgifter år
  2023

  Info kommunale avgifter
  Av de kommunale avgiftene på kr 16 944 utgjør kr 3 330 eiendomsskatten inneværende år.

  Info formuesverdi
  Følgende opplysninger er hentet fra skatteetatens boligkalkulator: Formuesverdi primærbolig 2022: kr. 887 606. Formuesverdi sekundærbolig 2022: kr. 3 372 901.

  Andre utgifter
  Strøm, forsikring, tv/internett mm.

  Tilbud lånefinansiering
  Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester. 

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 3026/75/139: 05.12.1963 - Dokumentnr: 4200 - Registrering av grunn Denne matrikkelenhet opprettet fra: Knr:3026 Gnr:75 Bnr:80 28.11.2002 - Dokumentnr: 9954 - Målebrev 28.11.2002 - Dokumentnr: 9954 - Grensejustering Gjelder denne registerenheten med flere 01.01.2020 - Dokumentnr: 339766 - Omnummerering ved kommuneendring Tidligere: Knr:0221 Gnr:75 Bnr:139

  Ferdigattest/brukstillatelse
  Etter søk i kommunens tilgjengelige arkiver har de ikke funnet at det foreligger ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse for bygningen. Det forekommer ofte at det ikke foreligger ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse for oppførte bygninger på eiendommer bestående av eldre bygg. Det kan være ulike årsaker til dette, som det i ettertid er vanskelig å gi noe konkret svar på. Ved endringen av plan- og bygningsloven, pbl., 1. juli 2015 ble det innført en bestemmelse som gjør at det ikke utstedes ferdigattest for tiltak omsøkt før 1. januar 1998. Se pbl. § 21-10, femte ledd. Dette betyr med andre ord at det ikke vil være mulig å få ordnet med ferdigattest for slike bygninger i ettertid.

  Vei, vann og avløp
  Adkomstvei: Eiendommen har adkomst via offentlig veg eller gate. Tilknytning vann: Eiendommen er tilknyttet offentlig vannforsyning via private stikkledninger. Tilknytning avløp: Eiendommen er tilknyttet offentlig avløpsnett via private stikkledninger.

  Regulerings- og arealplanner
  Eiendommen har BYA på 20% med REGULERINGSBESTEMMELSER FOR BJØRKELANGEN SENTRUM, AURSKOG - HØLAND KOMMUNE, 05.11.98, REVIDERT 07.10.99 Egengodkjent av kommunestyret den 16.12.99, sak 132/99 FUP-sak 34/01, 07.05.00, mindre vesentlig endring av reguleringsplanen. Bestemmelsene omfatter områdene avmerket som B1 - B12 på plankartet. Områdene skal nyttes til boligformål med tilhørende anlegg, slik som garasjer og uthus. Områdene kan fortettes med åpen småhusbebyggelse, enten ved utbygging av eksisterende boliger til tomannsboliger eller utbygging av frittliggende eneboliger. Tillatt bebygd areal (BYA) må ikke overstige 20 %. Fradeling til nye frittliggende eneboliger kan skje såfremt både ny og eksisterende boligtomt har tomtestørrelse på min. 700 kvm. Boligbebyggelse og tilbygg kan oppføres med maksimal mønehøyde 7 meter målt som høyden fra overkant møne til planert terrengs gjennomsnittsnivå rundt bygningen. Bygningene skal ha takvinkel mellom 22 og 45 grader. Ved utbygging av nye boligenheter, skal disse ikke føre til nye avkjørsler fra Rv 170 og Rv 115.

  Adgang til utleie
  Det er ikke kjent at det foreligger offentligrettslige regler som er til hinder for at hele eiendommen leies ut. Det gjøres oppmerksom på utleiers plikt til å radonmåle utleieenheter. Målt årsmiddelverdi skal være under 200 Bq/m3 (becquerel per kubikkmeter) i oppholdsrom. I tillegg skal tiltak for å redusere radonnivået alltid gjennomføres dersom det overstiger 100 Bq/m3. Selger har ikke foretatt radonmåling. Interessenter gjøres oppmerksom på at det som resultat av fremtidige målinger, vil kunne bli nødvendig å treffe radonreduserende tiltak. Slike eventuelle tiltak vil da måtte bekostes og utføres av kjøper.

  Legalpant
  Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt og kommunale avgifter/gebyrer.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.    Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.   Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.    Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtagelse. 

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.   Budgivning utenfor forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler.   Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  4 000 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 12 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 100 000,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 000 000,00))   117 042,- (Omkostninger totalt)   4 117 042,- (Totalpris inkl. omkostninger)  

  Omk. kjøper beløp
  117042

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Selger har ikke tegnet boligselgerforsikring på boligen. Selger har likevel utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 3 200/3 600/3 500 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

  Meglers vederlag
  Det er avtalt fast pris pålydende kr. 45 000,- for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke tilretteleggings- og oppgjørshonorar kr. 12 900,- samt visninger pr. stk. kr. 2 500,- med repr. fra Aktiv tilstede. Meglerforetaket har krav på å få dekket avtalte utlegg i henhold til oppdragsavtale totalt ca. kr. 35 050,-. Utleggene omfatter innhenting av informasjon, fotograf, markedsføring, sikringsobligasjon mm. Dersom handel ikke kommer i stand har megler krav på å få dekket alle påløpte utlegg, samt et vederlag begrenset oppad til kr. 30 000,-.  Alle beløp er inkl. mva. 

Camilla Haugerudbråten

Megler

Camilla Haugerudbråten

93 02 28 75

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev