aktiv-eiendomsmegling
Næringsbygg i Bjørkelangen sentrum til leie!
Næringsbygg i Bjørkelangen sentrum til leie!

BJØRKELANGEN Østre Blixrud vei 7

Behov for kontorer eller forretning sentralt på Bjørkelangen? Næringsbygg med knallbra eksponering ledig fra 01.01.25!

  • BRA-i 660 m²
  • Prisantydningkr -
  • BRAP-rom 660 m²
  • Omkostninger -
  • Totalpris inkl. omkostningerkr -
  • ObjektstypeForretningseiendom
  • EierformSelveier
  • Byggeår -
  • Felleskostnader pr. mndkr -
  • Tomt -
  • Eierform tomtEiet

Meld deg på visning!

Påmelding
1.etg skisse planløsning.jpg
Østre Bliksrud vei 7 er et næringsbygg beliggende tilknyttet Bjørkelangen Næringspark og langs Setskogveien som er hovedfartsåren gjennom Bjørkelangen. Bygget er over to etasjer med kontorer og evt forretningslokaler i 1.etg kontorer/møterom/kantine i 2.etg. Bygget har i dag over 20 kontorer, et større kjøkken/møterom ( ca 70 kvm ) med foldedør, flere mindre møterom ( et i 1.etg med kjøkken ) og ellers de fasiliteter som er nødvendig mtp sanitæranlegg og lagerplass. Lokalene kan tilpasses og inndeles til mindre enheter, evt forretning i 1.etg etter avtale med utleier. Bygget er godt vedlikeholdt og holder en god standard med et nyere ventialsjonsanelgg. Ute er det en større asfaltert plass som gjør det enkelt for både ansatte og besøkende å parkere.
Østre Bliksrud vei 7!

Østre Blixrud vei 7, Akershus

  • BRA
    660m²

    BTA
    660m²

    Beliggenhet
    Eiendommen ligger strategisk plassert nord i Bjørkelangen sentrum i Aurskog-Høland kommune, tilknyttet Bjørkelangen Næringspark. Bjørkelangen er en koselig landsby under stadig utvikling, og beliggenheten er perfekt for små- og mellomstore bedrifter. Det er meget gode transportforhold på egen eiendom, med gode parkeringsmulighter for både ansatte og besøkende. Det er gode veier mot Lillestrøm, Oslo og Gardermoen, og ikke minst mot Riksgrensen til Sverige. Industrifeltet Bliksrud ligger på Bjørkelangen, som er kommunesenteret i Aurskog-Høland kommune i Akershus fylke. Fakta om kommunen : Innbyggertall: Ca 18 000 pr 2023 Areal: 967 kvadratkilometer Geografisk beliggenhet: Øst i Akershus fylke med grense mot EU -landet Sverige og ca 60 km til Oslo sentrum, og ca 60 km til Gardermoen. Kommunesenter: Bjørkelangen Andre tettsteder: Aurskog, Løken, Hemnes, Fosser, Momoen, Lierfoss og Setskog. Nabokommuner: Kommunen grenser til Nes i nord, Eidskog og Sverige i øst, Marker og Indre Østfold i sør, samt Lillestrøm i vest. Kommunikasjoner: Timesavganger på rute 881 mellom Bjørkelangen og Lillestrøm (Oslo). Rute 883 betjener Hemnes-Løken-Lillestrøm. Veier: Fv 170 forbinder nordre del av kommunen med Fetsund og Lillestrøm, Fv 171 går via Sørum kommune til E6, Fv 115 går mellom Bjørkelangen og Askim (E18), Fv 169 går mellom Løken og Fetsund, Fv21 går gjennom kommunen i øst langs svenskegrensen. Det satses stort på å utvikle og ta vare på næringslivet som finnes i kommunen. Kommunen har egen næringskonsulent som følger opp eksisterende bedrifter og gir stimulering til ny etablering. I de senere årene har det blitt bygget ny skole på Bjørkelangen, nytt helsehus for hele befolkningen og ny svømmehall ( Bjørkebadet). Aurskog Høland Kommune er en kommune som har fokus på utvikling og det er dem stolte av. Kommunen har gode oppvekstvilkår for barn og unge. Idrettsmiljøet er godt og det finnes mange frivillige organisasjoner. De store skogs- og naturområdene med tilhørende sjøer og vassdrag gir muligheter for et rikt friluftsliv. Kommunen kan tilby: Meget konkurransedyktige priser Lojal og stabil arbeidskraft Nærhet til sentrale strøk Kommunen har godt etablerte produskjonsselskaper, slik som Renor (avfallshåndtering) Aksell (grafisk trykkeri), Stenquist (emballasje), PetPac (mineralvann), Foodman (produksjon og pakking av næringsmidler) og Cipax (rotasjonsstøping). Eiendommen ligger i tilknytning til Bjørkelangen Næringspark med kjeder som blant annet Power, Skeidar, Plantasjen, Mekonomen, Maxbo og Europris.

    Adkomst
    Se kartskisse.

    Bebyggelse
    Eiendommen ligger i et området med ulike næringsvirksomheter. Dog er det ikke lange veien til boligbebyggelse og sentrum for øvrig med forretninger og servicetilbud.

    Innhold
    Ledige lokaler 1.etg: Entre, 11 kontorer, toalettrom, HC-toalettrom, lagerrom, møterom/kjøkken, minikjøkken, teknisk rom, trapperom 2.etg: 11 kontorer, 2 møterom, kjøkken, lager, toalett/bad, toalettrom, trapperom Kjeller: Laggerrom.

    Standard
    Lokalene holder en normal, god standard hvor det har vært løpende vedlikehold. Det er for det meste lysmalte vegger og belegg på gulvene, dog har enkelte rom fliser eller teppe. Badet i 2.etg har fliser på gulv og vegger med ubehandlet panel i taket, og ellers med frittstående toalett, servant- og speilskap og dusjgarnityr på vegg med dusjforhengt og sluk i gulvet. Kjøkkenet i 2.etg har innredningen med speilfronter og benkeplate av laminat med enkel oppvaskkum. Det er montert plate over kokesonen er det installert en ventilator. Kjøkkenet har avsatt plass til komfyr og kjøleskap, og det er opplegg for vaskemaskin. I tillegge r det to ulike kjøkken i 1.etg; et minikjøkken og et kjøkken på møterom. Eier har investerte i større, nyere ventilasjonsanlegg. I 1.etg er det teknisk rom med tomt dataskap.

    Eeindommens potensiale
    Skulle din bedrift ikke ha behov for så stor plass er eier fleksibel med tanke på oppdeling, tilpasning og evt leie ut kontorplasser, evt etablere forretning i 1.etg. Ta kontakt med megler for nærmere informasjon.

    Tekniske installasjoner
    Innlagt fiber.

    Parkering
    Biloppstillingsplass på egen eiendom.

    Beskrivelse av tomt
    Tomten er asfaltert og det er godt med plass for parkering til både ansatte og besøkende.

  • Oppvarming
    Stedvise elektriske panelovner. Stedvise varmepumper.

    Energiklasse
    unknown

    Info energiklasse
    Eier har ikke energimerket eiendommen og interessenter må derfor legge til grunn at eiendommen har energimerke G. Alle som skal selge eller leie ut eiendom må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler.

  • Ferdigattest/brukstillatelse
    På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 3226/75/279: 11.03.1981 - Dokumentnr: 1784 - Rettigheter iflg. skjøte Bestemmelse om anlegg og vedlikehold av ledninger m.v. for
    Tele- og elverket
    01.09.1983 - Dokumentnr: 7010 - Elektriske kraftlinjer Rettighetshaver Akershus everk
    07.04.1986 - Dokumentnr: 2667 - Erklæring/avtale Bestemmelse om tilfluktsrom
    Med flere bestemmelser
    07.04.1988 - Dokumentnr: 2668 - Erklæring/avtale Rettighetshaver: Knr:3226 Gnr:75 Bnr:29
    Rettighetshaver: Knr:3226 Gnr:75 Bnr:233
    Rettighetshaver: Knr:3226 Gnr:75 Bnr:275
    Rettighetshaver: Knr:3226 Gnr:75 Bnr:300
    Rettighetshaver: Knr:3226 Gnr:75 Bnr:304
    Rettighetshaver: Knr:3226 Gnr:75 Bnr:306
    Rettighetshaver: Knr:3226 Gnr:75 Bnr:309
    Rettighetshaver: Knr:3226 Gnr:75 Bnr:325
    Bestemmelse om tilfluktsrom
    Med flere bestemmelser
    Feilkonvertert. Riktig år er 1986
    18.04.1972 - Dokumentnr: 2016 - Registrering av grunn Denne matrikkelenhet opprettet fra:
    Knr:3226 Gnr:75 Bnr:2
    24.03.1976 - Dokumentnr: 1878 - Registrering av grunn Utskilt fra denne matrikkelenhet:
    Knr:3226 Gnr:75 Bnr:302
    01.01.2020 - Dokumentnr: 318179 - Omnummerering ved kommuneendring Tidligere: Knr:0221 Gnr:75 Bnr:279
    01.01.2024 - Dokumentnr: 121155 - Omnummerering ved kommuneendring Tidligere: Knr:3026 Gnr:75 Bnr:279


    Vei, vann og avløp
    Offentlig vei, vann og avløp.

    Regulerings- og arealplanner
    Næringsbygget ligger i et område regulert til industri ihht "REGULERINGSBESTEMMELSER FOR REGULERINGSPLAN ?BLIKSRUD NÆRINGSPARK, BJØRKELANGEN, Planen er datert 30.05.08, Bestemmelsene er datert 30.05.08, Bestemmelsene vedtatt av kommunestyret den 24.06.08, K-sak 40/08"

  • Hvitvaskingsreglene
    Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

    Personopplysningsloven
    Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

Camilla Haugerudbråten

Megler

Camilla Haugerudbråten

93 02 28 75

Send e-post

Start reisen til ditt nye hjem

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev