aktiv-eiendomsmegling
Aktiv Eiendomsmegling v/ Espen Skjermo Slorafoss presenterer en moderne og pen 3-roms leilighet i Bjørkelangen Park

Bjørkelangen Parkveien 46

Moderne og pen 3-roms leilighet med 2 romslige uteplasser, garasjeplass m/ lader og varmepumpe. Gangavstand til alt.

 • 3 250 000
 • BRA 65 m²
 • 2 soverom
 • PRISANTYDNING3 250 000
 • OMKOSTNINGER93 492
 • TOTALPRIS INKL. OMKOSTNINGER3 347 924
 • EIENDOMSTYPELeilighet
 • EIERFORMEierseksjon
 • BYGGEÅR2 018
 • SOVEROM2
 • AREALP-rom 62 m²
 • ANDEL FELLESGJELD4 432
 • FELLESKOST./MND3 216
 • TOMT3 148 m²
 • EIERFORM TOMTEiet tomt
 • ENERGIMERKINGC
 • 3 250 000,- (Prisantydning)
  4 432,- (Andel av fellesgjeld)
  --------------------------------------------------------
  3 254 432,- (Pris inkl. fellesgjeld)

  Omkostninger
  81 350,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum inkl f.gjeld: 3 254 432,-))
  8 000,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  172,- (Panteattest kjøper)
  585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
  585,- (Tingl.gebyr skjøte)
  --------------------------------------------------------
  93 492,- (Omkostninger totalt)
  --------------------------------------------------------
  3 347 924,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Meld deg på visning!

Påmelding
1. etasje: Entré/gang, stue/kjøkken, bad, 2 soverom og bod.

Annet: Sportsbod på ca. 5,5 kvm i kjelleren og disponibel garasjeplass med elbil-lader.

Parkveien 46, Viken

 • Kort fortalt
  - Moderne og pen 3-roms fra 2018.
  - Sentralt og barnevennlig boligområde.
  - Rett ved butikker og bussholdeplass.
  - Nærhet til skoler og barnehager.
  - Garasjeplass med elbil-lader.
  - Det er heisadkomst i bygget.
  - Pent opparbeidete fellesarealer.
  - Utgang fra stue til hyggelig terrasse.
  - Romslig uteplass ved inngangsdøren.
  - Trappefri adkomst til leiligheten.
  - Åpen stue- og kjøkkenløsning.
  - Et moderne kjøkken.
  - Hyggelig stue med store vinduer.
  - Pent bad hvor det er dusjhjørne.
  - Opplegg for vaskemaskin på bad.
  - To fine soverom med garderobeskap.
  - Plass til dobbeltseng på begge soverom.
  - Lagringsplass i inne- og kjellerbod.
  - Balansert ventilasjonsanlegg.
  - En luft-til-luft varmepumpe i stuen.
  - Sikringsskap med automatsikringer.

  Entré
  Det er trappefri adkomst via overbygd inngangsparti, og i tilknytning til dette er det hellelagt uteplass av god størrelse. Innvendig har leiligheten en innbydende entré/gang som gir et godt førsteinntrykk. Rommet har laminat på gulv, lysmalte veggflater og åpen garderobeløsning.

  Stue og kjøkken
  Leiligheten har en tiltalende og hyggelig stue som ligger i åpen løsning til kjøkkenet. Rommet har malte overflater og på gulvet er det laminat. Stuen har også store vindusflater som supplerer rikelig med naturlig lys, god plass til sofaløsning og spisebord, samt utgang til markterrasse.

  Kjøkkenet har moderne og bruksvennlig innredning fra Sigdal, og mot stuen er det høy barløsning som skaper naturlig skille. Innredningen er oppforet og har hvite, profilerte fronter, hvite fliser over benk, lys under overskap og laminert benkeplate med halvannen oppvaskkum av stål. Videre har kjøkkenet integrert induksjonstopp og stekeovn, samt ventilator over kokesone, komfyrvakt, opplegg for oppvaskmaskin og nisje til kjøleskap.

  Uteplasser
  Leiligheten har to romslige uteplasser plassert på hver sin side av leiligheten. Fra stuen/kjøkkenet er det utgang til markterrasse på ca. 11,5 kvm, som har god plass til hagemøbler i hyggelige omgivelser. Uteplassen er godt skjermet av vegger og tak, har betongheller på dekke og hekk i forkant.

  Ved inngangspartiet er det også en skjermet uteplass av god størrelse, som er overbygd, har levegger på begge sider og betongheller på dekke. Videre er det tilgang på en pent opparbeidet fellestomt med store plenareal, diverse beplantning, lekeplass og asfalterte internveier.

  Bad/wc/vaskerom
  Leiligheten har et pent bad som er utstyrt med dusjhjørne og opplegg for vaskemaskin. Rommet har mørke fliser på gulv med varmekabler, samt hvite fliser på vegger. Innredningen består av bred servant, hvitt servantskap, matchende veggskap og speil med lys. Ellers er det veggmontert toalett og innfellbare glassdører til dusjhjørnet for god utnyttelse av plassen.

  Soverom og garderobe
  Leiligheten har to lyse og fine soverom som ligger på hver sin side med entré/gang i mellom. På begge rommene er det montert garderobeskap med finerte fronter og speilfelt. Soverommene har også lysmalte vegger, laminat på gulv og fine vindusflater. Videre har leiligheten gode lagringsmuligheter, med både innvendig bod og disponibel kjellerbod.

  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.
 • Leiligheten har en meget fordelaktig beliggenhet, midt i sentrum av Bjørkelangen. Det er umiddelbar nærhet til bussholdeplass, gågate, butikker og det nye helsehuset. I tillegg er det flott idrettsanlegg og en videregående skole i nabolaget. Det er også kort vei til den nye barne- og ungdomsskolen som ligger like utenfor sentrum.

  Idrettsanlegget byr på hall, friidrettsanlegg, samt kunstgress-, sandvolleyball- og tennisbane.

  Bjørkelangen har en aktiv sportsforening som tilbyr svømming, fotball, håndball, innebandy, allidrett, ski og sykkel. I 2018 ble det bygd skatepark ved skolen, og en ny svømmehall med svømme- og terapibasseng. Sommerstid kan familien legge turen til badeplass ved Røytjern.

  Kommunen har også en levende kulturskole med en rekke tilbud innen dans, drama, forming og musikk, og det er egen øvingsboks for band og musikere. Aurskog-Høland Kulturarena byr blant annet på kino og kulturarrangementer. Ved den gamle herregården Eidsverket er det bygget et større hestesenter - en naturlig møteplass for hestefolk for både trening og konkurranser.

  Bjørkelangen har forøvrig et godt motorsportmiljø i NMK Aurskog-Høland, som holder til på Eksismoa motorpark, ca. 2 km utenfor sentrum. Det er også skytterbaner i nærheten og en aktiv jakt- og fiskeforening. Alpinbakken er åpen når det er snørike vintre på Bjørkelangen.

  Servicetilbud
  Dagligvarehandelen kan gjøres på Coop Extra, Kiwi eller Rema 1000, og det er ca. 6 min gange til Amfi Bjørkelangen med rundt 20 butikker og kafé. I ytterkant av sentrum ligger Bliksrud Næringsområde med kjeder som Skeidar, Plantasjen, Maxbo og Europris. Det er også kort vei til Lillestrøm og Strømmen, eller til hyggelig grensehandel i Töcksfors og Charlottenberg.

  Kollektivtilbudet i området består av buss og nærmeste holdeplass er ca. 200 meter fra leiligheten. Med bil tar det ca. 30 min til Fetsund, 35 min til Lillestrøm, 55 min til Oslo S, 60 min til Oslo lufthavn og 60 min til Charlottenberg i Sverige. Det er togstasjon i Fetsund og på Blaker.

  Fra eiendommen er det ca. 15 min gange til Bjørkelangen barne- og ungdomsskole - eller ca. 5 min på sykkelen. Skolen åpnet våren 2018. Ellers er det god barnehagedekning i Aurskog-Høland kommune, med både kommunale- og private barnehager. Bjørkelangen har også to videregående skoler, hvorav den ene i kort gangavstand fra boligen.
 • Området består hovedsakelig av leiligheter, villa, småhusbebyggelse og næringsbygg.
 • Se vedlagte kart. Det vil bli satt opp visningsskilt ved fellesvisninger.
 • Flatt tak. Yttervegger i betong og utfyllende reisverk. Utvendig fasader i teglstein og liggende panel. Bygningen har malte trevinduer med 3-lags glass. Bygningen har malt hovedytterdør og malt balkongdør i tre. Etablert terrasse med betongheller på ca 10 kvm.

  For fullstendig og utførlig teknisk beskrivelse av eiendommen se vedlagte tilstandsrapport datert 25.10.2022 av Øyvind Nåmo Rønning. Her fremgår kostnadsestimat og anbefalte tiltak på tilstandsgrad 2 og 3 (TG2 og 3). Vi oppfordrer interessenter til å sette seg inn i tilstandsrapporten, samt selgers egenerklæring før visning, samt eventuelt å gjøre egne undersøkelser før eventuell budgivning. Nedenfor følger et utdrag av tilstandsrapporten og selgers egenerklæring.

  Følgende punkter er i tilstandsrapporten anmerket med tilstandsgrad 2 - avvik som kan kreve tiltak:

  Innvendig > Overflater:
  Innvendig er det gulv av laminat. Veggene har malte flater. Innvendige tak har malte flater.
  Vurdering av avvik: Overflater har en del slitasjegrad utover det en kan forvente. 2 små hakk i parkett og merker i innvendig tak ved kjøkken.
  Tiltak: Ikke behov for tiltak.

  Tekniske installasjoner > Vannledninger:
  Vurdering av avvik: Rørkursene på rør-i-rør systemet på vannledninger er ikke merket.
  Tiltak: Rørkurser på rør-i-rør system bør merkes.

  Følgende fremkommer av selgers egenerklæring:

  Kjenner du til om det er/har vært utført arbeid på el-anlegget eller andre installasjoner (f.eks. oljetank, sentralfyr, ventilasjon)? Ja, kun av faglært. Byttet en del på ventilasjonsanlegget. Ble utført av firma som hadde levert det til blokka, Northerm v/ Bjørn Heen.

  Har du ladeanlegg/ladeboks for elbil i dag? Ja. Sameiet har avtale med Elaway (tidl. Ladeklar) og har installert infrastruktur for hele blokka. Jeg fikk installert ladeboks på garasjeplassen august 2021, kjøper kan overta abonnement.

  I 2019 var det en vannlekkasje (sprukket rør) i taket i leiligheten i 4. etasje på blokka, 3 etasjer rett over denne. Det ble vannskade på leilighetene i 4. og 3. etasje, usikker på 2. etasje. Det var en fagperson inne her i min leilighet i 1. etasje og tok fuktmålinger, men han fant ingen fuktskader her, og jeg har heller ikke merket noen ting.
 • 1. etg: Bra 65 kvm, P-rom 62 kvm.

  Følgende rom inngår i primærareal:
  1. etasje: Entré, 2 soverom, bad og stue/kjøkken.
 • Det er balansert ventilasjon med varmegjenvinning. Sikringsskapet har automatsikringer og jordfeilbryter. Videre har leiligheten varmtvannsbereder på ca. 120 liter, utelys og utestrøm.

  Se punktet om standard samt løsøre- og tilbehørsliste utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendom Norge og Advokatforeningens Eiendomsmeglingsgruppe, gjeldende fra 1. januar 2020. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.
 • Leiligheten varmes opp med varmekabler på badet og en varmepumpe (ikke kjølefunksjon) i stuen. Ellers supplert med panelovner.
 • Felleseiendommen har gode solforhold, og er pent opparbeidet med plenareal, beplantninger, asfalterte internveier og og gjesteparkeringsplass. Felles sittebenker og en fin lekeplass med sandkasse, huske og lekeapparater skaper trivsel for både små og store beboere.
 • Det er disposisjonsrett til 1 parkeringsplass i garasjekjelleren til hver seksjon/leilighet. Leilighetens garasjeplass har montert elbil-lader.

  Fordeling av parkeringsplasser gjøres av styret etter skjønn, dersom noen har spesielle behov for endret parkering mht. gangavstand til heis/trapp. Denne bestemmelse kommer til anvendelse dersom innbyrdes ombytting ikke er oppnådd.

  Fra kjelleren er det heisadkomst opp til etasjeplan. Videre finnes det utendørs gjesteparkering på fellesområdet. Øvrig parkering etter områdets gjeldende bestemmelser.
 • Adkomstvei: Offentlig tilknytning via private stikkveier/sameiets tomt.
  Tilknytning vann: Offentlig tilknytning via private stikkledninger.
  Tilknytning avløp: Offentlig tilknytning via private stikkledninger.
 • Forretningsfører: LKB Regnskap AS
 • Eierseksjonen hører til Sameiet Bjørkelangen Park 6. Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning. Dokumentene vil være tilgjengelig hos meglerforetaket. Det gjøres oppmerksom på at fellesgjeld og felleskostnader kan variere over tid som følge av beslutninger foretatt i sameiets styre og/eller generalforsamling.
 • Det kreves ikke styrets godkjennelse ved overtakelse.
 • Iht. vedtektene er det tillatt med inntil 2 kjæledyr pr. eierseksjon.
 • Bygget er forsikret via sameiet i Eika Forsikring med polisenummer: 6044093.
  Den enkelte sameier må selv tegne innboforsikring.
 • Formuesverdi som primærbolig kr. 735 848 per 31.12.21.
  Formuesverdi som sekundærbolig kr. 2 649 053 per 31.12.21.

  Opplysningene om formuesverdi er basert på skatteetatens boligkalkulator og det tas forbehold om at den beregnede formuesverdien kan avvike fra eiendommens fastsatte formuesverdi, som ikke har latt seg fremskaffe.
 • Kr. 3 216,- pr. mnd. Felleskostnadene inkluderer vedlikehold, huseierforsikring, kommunale avgifter, forretningsførsel, revisjon, fellesstrøm, styrehonorar, bredbåndstjenester/TV, samt andre driftskostnader.
 • Andel fellesgjeld kr 4 432,- pr. 31.12.21.
  Andel fellesformue kr 21 910,- pr. 31.12.21.
 • Ingen felles lån pt.
 • For felles ansvar og forpliktelser hefter den enkelte sameier i forhold til sin sameiebrøk, jf eierseksjonsloven § 30.
 • Kommunale avgifter er inkludert i felleskostnadene.

  Eiendomsskatt faktureres direkte til den enkelte seksjonseier.

  Det gjøres oppmerksom på at Aurskog-Høland kommune har vedtatt i hovedplan vann- og avløp 2022-2023 at alle nyoppførte boliger tilknyttet kommunal vannforsyning får installert vannmåler. Dette er starten på en langsiktig plan om gradvis innføring av vannmålere hos alle abonnenter i kommunen.
 • Fellesutgifter, eiendomsskatt, innboforsikring, strøm, mm.
 • Det er ikke utstedt ferdigattest på eiendommen, men det foreligger midlertidig brukstillatelse.
 • Utleie er tillatt iht. sameiets vedtekter.

  Det gjøres oppmerksom på utleiers plikt til å radonmåle utleieenheter. Målt årsmiddelverdi skal være under 200 Bq/m3 (becquerel per kubikkmeter) i oppholdsrom. I tillegg skal tiltak for å redusere radonnivået alltid gjennomføres dersom det overstiger 100 Bq/m3.Selger har ikke foretatt radonmåling. Interessenter gjøres oppmerksom på at det som resultat av fremtidige målinger, vil kunne bli nødvendig å treffe radonreduserende tiltak. Slike eventuelle tiltak vil da måtte bekostes og utføres av kjøper.
 • Ikke aktuelt.
 • Ikke aktuelt.
 • Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel.
  Iht. eiersl. § 23 kan ingen kjøpe en boligseksjon hvis kjøpet fører til at man, direkte eller indirekte, blir eier av flere enn to boligseksjoner i eierseksjonssameiet. Begrensningen gjelder ikke kjøp av fritidsboliger. Det finnes også enkelte andre unntak i bestemmelsen.
 • Kommunen har legalpant i eiendommen for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav. De andre sameierne har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for hver bruksenhet svarer til to ganger folketrygdens grunnbeløp; jfr. lov om eierseksjoner § 31. Kontakt oppdragsansvarlig for ytterligere informasjon.

  2013/808264-2/200 Bestemmelse iflg. skjøte
  24.09.2013
  Rettighetshaver:AURSKOG-HØLAND KOMMUNE
  Org.nr: 948164256
  Rett for kommunen til å anlegge og vedlikeholde ledninger m.m.
  Overført fra: 3026-73/451
  Gjelder denne registerenheten med flere

  2017/1074751-1/200 Seksjonering
  02.10.2017 21:00
  Opprettet seksjoner:
  Snr: 3
  Formål: Bolig
  Tillegsdel: Bygning
  Sameiebrøk: 1/28
 • Eiendommen ligger i et område regulert til boligformål.
 • Gnr. 73 Bnr. 451 Snr. 3 i Aurskog-Høland kommune
 • Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.
 • Partene skal signere kjøpekontrakt etter aksept av bud.
 • Overtagelse etter nærmere avtale med selger.
 • Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 10. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.
 • Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 2 300/2 700/2 600 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.
 • Alle som skal selge eller leie ut bolig må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler
 • Budgivere oppfordres til å legge inn bud via «Trygg Budgivning». Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler
 • Budgivere oppfordres til å legge inn bud via «Trygg Budgivning». Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.
 • Listen over løsøre og tilbehør utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendom Norge og Advokatforeningens Eiendomsmeglingsgruppe, gjeldende fra 1. januar 2020, legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.
 • Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning
 • Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.

  Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.
  Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2).

  Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.

  Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.
 • Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Gruppen AS og konsernets produktselskaper om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med oppdragsansvarlig for et uforpliktende tilbud vedrørende finansiering. Meglerforretningene kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester.
 • Det er avtalt fastpris kr 40.000,- for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke tilretteleggings- og oppgjørshonorar kr. 17 500,- samt visninger pr. stk. kr. 2 500,- med representant fra Aktiv tilstede. Meglerforetaket har krav på å få dekket avtalte utlegg i henhold til oppdragsavtale totalt ca. kr. 30 000,-. Utleggene omfatter innhenting av informasjon, fotograf, markedsføring og sikringsobligasjon. Dersom handel ikke kommer i stand har megler krav på å få dekket alle direkte utlegg samt et vederlag begrenset oppad til kr. 20 000,-. Alle beløp er inkl. mva.
 • Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.
 • Dersom annet ikke avtales, sendes skjøte/hjemmelsdokument for tinglysing i etterkant av overtakelse.
 • Kristin Over-Rein
Espen Skjermo Slorafoss

Megler

Espen Skjermo Slorafoss

92 63 71 36

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev