aktiv-eiendomsmegling
Flott laftet enebolig med utleiedel og stort verksted/garasje.
Flott laftet enebolig med utleiedel og stort verksted/garasje.

BJØRKELANGEN Sandbakkveien 40

Eventyrlig enebolig fra 2017 med utleiedel, utsikt og stort garasje/verksted. Romslig tomt og flotte utearealer.

 • kr 8 890 000
 • BRA 189 m²
 • 5 soverom
 • Prisantydningkr 8 890 000
 • Omkostningerkr 239 567
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 9 129 567
 • ObjektstypeEnebolig
 • EierformSelveier
 • Byggeår2017
 • Soverom5
 • ArealP-rom 181 m²
 • Tomt2 935.1 m²
 • Eierform tomtEiertomt
 • 8 890 000 (Prisantydning) Omkostninger 12 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172 (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585 (Tingl.gebyr pantedokument) 585 (Tingl.gebyr skjøte) 222 525 (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 8 890 000)) 239 567 (Omkostninger totalt) 9 229 567 (Totalpris inkl. omkostninger)

Meld deg på visning!

Påmelding
Plantegning 1. etasje
En eventyrlig enebolig fra 2017, oppført i laftet tømmer. Boligen ligger landlig til, ca. 4,6 km sørvest for Bjørkelangen. Tomten er på 2,9 mål, pent opparbeidet med plenareal, steinlagte gangstier, utestue og fantastiske uteplasser, flere med flott utsikt. I tillegg gårdsplass med gode parkeringsforhold og stor garasje/verksted på hele 251 kvm. Boligen har en fin planløsning over to etasjer og egen utleiedel i deler av først etasje. Det er smarthusstyring av lys og varme og gulvvarme i alle rom, unntatt soverom og boder. Boligen har et flott spisekjøkken med integrerte hvitevarer, og to stuer ? hvor hovedstuen har god takhøyde og klebersteinsovn. Videre er det et stilig bad, toalettrom, vaskerom og to soverom. Utleiedelen består av entré, to soverom, bad og stue med åpen kjøkkenløsning.
Utsyn fra uteplassen.

Sandbakkveien 40, Viken

 • Arealbeskrivelse

  Bruksareal
  1. etasje: 103 kvm
  1. etasje: 52 kvm Hybel
  2. etasje: 34 kvm
  Primærrom
  1. etasje: 97 kvm Hall m/trapp, gang, kjøkken, stue, bad, vaskerom/teknisk rom, soverom.
  1. etasje: 50 kvm Hybel 1. et.: Vindfang, stue/kjøkken, bad/vaskerom, 2 soverom.
  2. etasje: 34 kvm Stue, wc, soverom.
  Sekundærrom
  1. etasje: 6 kvm Bod
  1. etasje: 2 kvm Hybel: Bod  Tomt
  2935.1m²

  Beskrivelse av tomt
  Eiendommen ligger flott til i landlige omgivelser med idyllisk utsikt over jorder, Bjørkelangen og skogdekte åskammer. Tomten er på 2935,1 kvm, fantastisk flott opparbeidet med gårdsplass, hage og herlige uteplasser, med andre ord et herlig paradis for to- og firbeinte. Tomten ble fullt opparbeidet sommeren 2022 og går over to plan med noe fjell i dagen og naturlig vegetasjon. På nedre del av tomten er det stor gruslagt gårdsplass og et garasjebygg over to plan. Garasjen har to isolerte, motoriserte leddporter, innlagt strøm og eget sikringsskap. I første etasje av bygningen er det to garasjer/lagerrom, et teknisk rom med wc, verksted og kontor. Loftet i garasjen har gulv og er ellers uinnredet. Det er inngang til loftet fra utsiden via en stor terrasse/gangbane med vedlikeholdsvennlig rekkverk og stolper med integrert lys. For oppvarming er det varmepumpe i garasjer/lagerrom. På kontoret og i teknisk rom/wc er det gulvvarme. Videre er garasjen utstyrt med innlagt vann og avløp, samt smarthusstyring på varme, lys og porter. Rundt selve boligen er det gress og noe beplantning som omgir steinbelagte gangstier og gruslagte areal med stier av skiferheller. Ved inngangspartiet har boligen en overbygget velkomstterrasse og på motsatt side er det utgang fra loftstue til en balkong. Balkongen er overbygget og har nydelig utsikt. Fra stuen i første etasje er det utgang til en overbygget terrasse, og også herfra kan utsikten nytes i rikelig monn. Terrassen har støpt dekke med bruddskifer og gulvvarme, og planen var at den skulle kles inn med glass til en vinterhage. Utenfor terrassen er det en stor og flott markterrasse bygget etter terrenget, og i tilknytning til denne er det en frittstående, uisolert utestue. Utestuen er oppført i samme stil som boligen i trebindingsverk. Innvendig er utestuen innredet med hvitmalt, mønet himling, liggende panel på veggene og tregulv. Hele fronten er dekket med glassdører som lett kan skyves til siden på varme sommerdager. Utleiedelen har egne markterrasser i forbindelse med inngangspartiet og stuen. Eiendommen er skylddelt. Ved en eventuell oppmåling bør det påregnes noe arealavvik.

  Beliggenhet
  Eneboligen ligger i et landlig område, ca. 4,6 km sørvest for Bjørkelangen i Aurskog-Høland kommune. Bjørkelangen er en koselig landsby under stadig utvikling, med blant annet nyere barne- og ungdomsskole og helsehus. For friluftsentusiasten er det gode rekreasjonsmuligheter i nærheten, med turområder, lysløype og skiterreng. Bjørkelangen har en aktiv sportsforening som tilbyr svømming, fotball, håndball, innebandy, allidrett, ski og sykkel. Ved den videregående skolen er det idrettshall og friidrettsanlegg, samt kunstgress-, sandvolleyball- og tennisbane. I 2018 ble det bygd skatepark ved skolen og en ny svømmehall med svømme- og terapibasseng. Sommerstid kan familien legge turen til badeplass ved Røytjern. Kommunen har også en levende kulturskole med en rekke tilbud innen dans, drama, forming og musikk, og det er egen øvingsboks for band og musikere. Ved den gamle herregården Eidsverket er det bygget et større hestesenter - en naturlig møteplass for hestefolk for både trening og konkurranser. Bjørkelangen har også et godt motorsportmiljø i NMK Aurskog-Høland, som holder til på Eksismoa motorpark, ca. 2 km utenfor sentrum. Det er også skytebaner i nærheten og en aktiv jakt- og fiskeforening. Alpinbakken er åpen når det er snørike vintre på Bjørkelangen og på Aurskog er det golfbane. Dagligvarehandelen kan blant annet gjøres på Joker Fosser, samt Rema 1000, Extra og Kiwi i Bjørkelangen. I tillegg har tettstedet kjøpesenteret Amfi Bjørkelangen, med rundt 20 butikker og kafé. I ytterkant av sentrum ligger Bliksrud Næringsområde med kjeder som Skeidar, Plantasjen, Mekonomen, Maxbo og Europris. Det er også kort vei til Lillestrøm og Strømmen, eller til hyggelig grensehandel både i Töcksfors og Charlottenberg.

  Adkomst
  Det vil bli satt opp visningsskilt under visning.

  Bebyggelse
  Området består hovedsakelig av spredt boligbebyggelse og gårdsbruk

  Barnehage/skole/fritid
  Fra eiendommen er det 3,8 km til Bjørkelangen barne- og ungdomsskole som åpnet våren 2018. Bjørkelangen har også to videregående skoler og fire barnehager.

  Offentlig kommunikasjon
  Kollektivtilbudet i området består av buss, hvor nærmeste holdeplass ligger ved hovedveien ca. 1,3 km fra boligen. Med bil tar det ca. 38 min til Fetsund og 46 min til Lillestrøm. En biltur til Oslo, Oslo lufthavn og Charlottenberg i Sverige gjøres unna på litt over timen.

  Byggemåte
  For fullstendig og utførlig teknisk beskrivelse av eiendommen se vedlagte tilstandsrapport avholdt 12.10.2022 av Kåre Anders Fossum Orderud. Her fremgår kostnadsestimat og anbefalte tiltak på tilstandsgrad 2 og 3 (TG 2 og 3). Vi oppfordrer interessenter til å sette seg inn i tilstandsrapporten, samt selgers egenerklæring før visning. Nedenfor følger et utdrag av takstrapporten for konstruksjon/byggemåte: Det er byggegrunn av hovedsakelig fjell og løsmasser/steinfylling. Boligen har støpt plate på mark. Bygningen har grunnmur i isolerte elementer. Satt direkte på komprimerte steinmasser. Takkonstruksjon/taktekking: Takkonstruksjonen har sperrekonstruksjon i stue og 2.etg. Undertak med "rupanel". Del over soverom og hybel med W-sperrer. Kaltloft over deler med W-sperrer. Yttertak er tekket med går betongtakstein. Veggkonstruksjon: Isolaft vegger. Plast/styroform kjerne med heltre malmfuru på inn/utside. Fasade/kledning har utseende som tømmer/laft. Etasjeskiller: Betongdekke/støpt plate på mark i 1.etg. Trebjelkelag til 2.etg.

  Innhold
  Sandbakkveien 40 er en eventyrlig enebolig fra 2017, oppført i laftet tømmer. Boligen ligger landlig til, ca. 4,6 km sørvest for Bjørkelangen. Tomten er på 2,9 mål, pent opparbeidet i 2022 med plenareal, steinlagte gangstier, utestue og fantastiske uteplasser - flere med nydelig utsikt. I tillegg er det gårdsplass med garasje/verksted på 251 kvm. Boligen har en fin planløsning over to etasjer og egen utleiedel i deler av først etasje. Det er smarthusstyring av lys og varme og gulvvarme i alle rom, unntatt soverom og boder. Boligen har et flott spisekjøkken med integrerte hvitevarer, og to stuer - hvor hovedstuen har god takhøyde og klebersteinsovn. Videre er det et stilig bad, toalettrom, vaskerom og to soverom. Utleiedelen består av entré, to soverom, bad og stue med åpen kjøkkenløsning. Kort fortalt - Eventyrlig tømmerhus fra 2017. - Praktisk planløsning over to etasjer. - 3-roms utleiedel i deler av 1. etasje. - Garasje/verksted på hele 251 kvm. - Tomt på 2,9 mål opparbeidet i 2022. - Hage med plen og steinlagte areal. - Velkomstterrasse med overbygg. - Overbygget terrasse med gulvvarme. - Markterrasse og lun utestue. - Nydelig utsikt mot natur og vann. - Flislagt hall med plass til garderobe. - Stort spisekjøkken med hvitevarer. - Nydelig stue med god takhøyde. - Klebersteinspeis montert i stuen. - Loftstue med utgang til balkong. - Stilrent bad med dobbel servant. - Innredet vaskerom i første etasje. - Separat toalettrom i andre etasje. - To soverom, ett med åpen innredning. - Lagring i boder og i garasje/verksted. - Oppvarming med elektrisk gulvvarm Planløsning 1. etasje, utleiedel: Entré, stue/kjøkken, bad/wc/vaskerom, 2 soverom og bod. 1. etasje, hoveddel: Hall m/trapp, kjøkken, stue, gang, soverom, bad/wc, vaskerom/teknisk rom og bod. 2. etasje, hoveddel: Stue, wc og soverom. Entré Inngangspartiet til boligen er som tatt ut fra et eventyr. Her er det flislagt dekke, en tofløyet ytterdør med glass og overbygg støttet opp av søyler. Ved søylene møtes man av to voksne bjørner og tre små bjørnunger som "svinger seg" i bjelkene. Vel innenfor ønskes man velkommen i en hall som er meget representativ for boligen. Hallen har bruddskifer med gulvvarme på gulvet, tømmervegger og en vegg forblendet med naturstein. Ved veggen med naturstein er det en hvitmalt trapp med furu i trinnene opp til andre etasje, og på motsatt side er det plass til garderobe. Kjøkken Fra hallen er det dobbel glassdør inn til et stort og flott kjøkken som har en funksjonell innredning i klassisk stil. Rommet har solide tømmervegger, enstavs laminatgulv med gulvvarme og over kjøkkenbenken er det to vinduer med utsikt. Midt i rommet er det god plass til et langbord, hvor man kan samle familie og venner til sosialt samvær. Selve kjøkkeninnredningen er fra Ikea, utformet som en hestesko med god skapplass og fine arbeidsbenker hvor flere kan lage mat sammen. Innredningen har grå, ettspeils fronter, sort laminatbenkeplate og dobbel kum i sort utførelse. I det ene hjørnet er det takmontert ventilator og glassplate på veggen ved induksjonstopp. Stekeovn og mikro er innebygget i høyskap, mens oppvaskmaskin er helintegrert. Kjøkkenet har ellers en stor nisje med plass til kjøleskap og fryseskap. Stue Stuen er åpen og luftig, men har samtidig med et lunt preg over seg. Her er det god takhøyde under mønet himling og fine vindusløsninger med dagslys og utsikt mot vakker natur. Videre er det vakre tømmervegger, enstavs laminatgulv og gulvvarme. I hjørnet av rommet er det en klebersteinsovn med glassdør, og det er ellers god plass til en stor sofa, tv-løsning og annet småmøblement. Loftstue I andre etasje har boligen en fin liten avdeling med loftstue, toalettrom og soverom. Loftstuen er et kjærkomment ekstrarom, holdt i samme stil som stuen. Her er det enstavs laminatgulv med gulvvarme, flotte tømmervegger og mønet himling med hvitmalt panel. To vinduer åpner for dagslys og utsikt, og for å innta utsikten ytterligere kan man trekke ut på den overbygde balkongen utenfor. Bad/wc/vaskerom Boligen har bad, vaskerom/teknisk rom og toalettrom. Baderommet ligger i første etasje, rett over gangen for hovedsoverommet. Badet er innredet med bruddskifer på gulvet i smakfull kombinasjon med rundtømmer og betonglignende våtromsplater på veggene. I himling med hvitmalt panel er det downlights, og det er selvfølgelig gulvvarme. Baderomsinnredningen har mørke, glatte fronter på skuffeseksjon, grå laminatbenkeplate og to toppmonterte servanter. Over servantene er det et langsgående speil med integrert belysning. Badet har også et høytsittende vindu, mekanisk vifte vegghengt toalett og nedsenket dusjnisje. Dusjnisjen har elvestein på gulvet og rette, innfellbare glassdører. Vaskerom/teknisk rom Vaskerommet er plassert rett i bakkant av hovedsoverommet, lengst mot utleiedelen. På gulvet er det lagt grå mosaikkfliser med gulvvarme. Enkelte vegger er kledd med smartpanel og panel, mens resten av veggene er av solide tømmerstokker. I himlingen er det velplasserte downlights. Langs den ene siden av rommet er det veggmonterte skap med hvite, glatte fronter og en kjekk arbeidsbenk. Under benken er det opplegg for vaskemaskin og tørketrommel. Rommet har også varmtvannsberedere til hver boenhet, vannpumpe/trykktank og teknisk utstyr for vann. Toalettrom Toalettrommet ligger i forbindelse med loftstuen i andre etasje. Rommet har yttervegg av rundtømmer, mens øvrige vegger er kledd med hvitmalte panelplater. På gulvet er det grå gulvfliser med gulvvarme. Rommet er videre innredet med et vegghengt toalett, mørk servantinnredning med heldekkende servant og et speil. Soverom og garderobe Boligen har ett soverom i hver etasje. Hovedsoverommet ligger i første etasje og har åpen innredning med hyller, skuffer og heng. Det andre soverommet ligger i andre etasje sammen med toalettrom og loftstue og kan være en ypperlig avdeling for ungdommen i huset. Rett over gangen for hovedsoverommet er det bod med garderobeskap og det er mer oppbevaringsplass på vaskerommet. For øvrig er det meget gode lagringsmuligheter i garasjen/verkstedet. Utleiedel Utleiedelen har egen inngang og ligger i den ene enden av første etasje. Ved inngangspartiet er det en velkomstterrasse og på motsatt side er det markterrasse, så her får også leieboeren muligheter til å nyte utedager med grilling, soling og vakker natur. Leiligheten har en flislagt entré med plass til garderobe, to soverom, bod og et pent bad. Badet har betonglignende baderomsplater på veggene og grå gulvfliser over gulvvarme. Himling er pent lyssatt med downlights og toalettet er vegghengt. Videre har badet dusjhjørne med rette, innfellbare glassdører, opplegg for vaskemaskin og et stilrent baderomsmøblement i sort, glatt utførelse. Møblementet består av en vegghengt skuffeseksjon, heldekkende servant og et speilskap med belysning. Stuen og kjøkkenet ligger i åpen løsning. Hele rommet har enstavs laminatgulv, gulvvarme, tømmervegger og vidstrakt utsikt via flere vinduer. I stuedelen er det plass til sofagruppe med tv-løsning og i overgangen til kjøkkenet er det utgang til terrasse. På kjøkkenet er det en landlig innredning med grå profilfronter, sort laminatbenkeplate og nedfelt oppvaskkum med avrenningsfelt. Mellom skap og benk er det hvitmalte panelplater og mørkegrå flisplater ved våtsone og kokesone. Kjøkkenet er også utstyrt med ventilator, benkebelysning og opplegg for oppvaskmaskin.

  Standard
  For fullstendig og utførlig teknisk beskrivelse av eiendommen se vedlagte tilstandsrapport avholdt 12.10.2022 av Kåre Anders Fossum Orderud. Her fremgår kostnadsestimat og anbefalte tiltak på tilstandsgrad 2 og 3 (TG 2 og 3). Vi oppfordrer interessenter til å sette seg inn i tilstandsrapporten, samt selgers egenerklæring før visning. Nedenfor følger et utdrag av takstrapporten og selgers egenerklæring. Følgende punkter er i tilstandsrapporten anmerket med tilstandsgrad 3 - store eller alvorlige avvik: Iht. tilstandsrapporten er det ingen anmerkninger under dette punktet. Følgende punkter er i tilstandsrapporten anmerket med tilstandsgrad 2 - avvik som kan kreve tiltak: Utvendig > Nedløp og beslag: Sort stål takrenner og nedløp. Fotbeslag på stålpipe. Vurdering av avvik: Det mangler tilfredsstillende adkomst til pipe for feier. Det er påvist avvik i beslagløsninger. Det er ikke montert stigetrinn eller plattform til feier. Pipebeslag med glippe mot takstein. Det er utført tetting med byggskum under beslag. Tiltak: Stigetrinn og plattform for feier må monteres. Andre tiltak: Det bør påregnes montering av stigetrinn og plattform for feier. Det bør utføres tiltak vedrørende beslagløsning rundt pipe. Utvendig > Balkonger, terrasser og rom under balkonger: Balkong med tilgang fra stue 2.etg. Bjelkelag og spaltegulv i tre. Rekkverk i PVC. Vurdering av avvik: Rekkverket er for lavt i forhold til dagens krav til rekkverkshøyder. Rekkverk er litt for lavt iht. dagens krav. rekkverk er 96cm høyt. Tiltak: Rekkverkshøyde må endres for å tilfredsstille krav på byggemeldingstidspunktet. Rekkverkshøyde bør endres. Våtrom > Ventilasjon > Vaskerom/teknisk rom: Det er naturlig ventilering med ventil i vegg. Det anbefales og etablere mekanisk avtrekk fra rommet. Våtrom > Ventilasjon > Bad/vaskerom: Det er mekanisk avtrekk med vifte i vegg. Vurdering av avvik: Våtrommet mangler tilluftsventilering, f.eks. spalte/ventil ved dør. Det er manglende tilluftspalte i dør. vanlig terskel på dør. Tiltak: Det bør etableres tilfredsstillende tilluft til våtrom f.eks. luftespalte ved dør e.l. Det bør etableres tilluftspalte i dør e.l. Spesialrom > Overflater og konstruksjon > Wc: Wc-rom i 2.etg.: Flis på gulv. MDF smartpanel på vegger. Lite servantskap med slette fronter og hel servant. Vegghengt toalett. Lekkasjesikring fra innbygget toalett med sealbag. Kun naturlig avtrekk fra wc-rom. Vurdering av avvik: Toalettrom har kun naturlig avtrekk fra rommet, NS 3600 krever mekanisk avtrekk for å kunne gi TG 0/1. Tiltak: Mekanisk avtrekk bør etableres på toalettrom. Følgende punkter er i tilstandsrapporten anmerket med tilstandsgrad 2 - avvik som ikke krever umiddelbare tiltak: Iht. tilstandsrapporten er det ingen anmerkninger under dette punktet. Følgende punkter er i tilstandsrapporten anmerket med tilstandsgrad IU - ikke undersøkt: Våtrom > Fukt i tilliggende konstruksjoner > Vaskerom/teknisk rom: Hulltaking er ikke foretatt da det ikke er fysisk mulig pga tilliggende konstruksjoner. Vurdering av avvik: Det er pga bygningsmessige hindringer ikke fysisk mulig å foreta hulltaking i vegg bak våtsone Vegg med våtsone, bak vaskemaskin og beredere er mot skillevegg til hybel. Tiltak: TGIU gitt ut ifra manglende mulighet for hulltaking. Kommentarer fra selgers egenerklæring: 16. Kjenner du til om det har vært utført arbeid på terrasse/garasje/tak/fasade? Ja, kun av ufaglært/egeninnsats/dugnad. Beskrivelse: Laget terrasse. 17. Selges eiendommen med utleiedel, leilighet, hybel eller tilsvarende? Ja. Beskrivelse: Utleiedel. 17.1. Er ovenfornevnte godkjent hos bygningsmyndighetene? Ja. Beskrivelse: Huset er godkjent som 1 boenhet med innvendig dør til utleiedel. 24. Er det andre forhold av betydning ved eiendommen som kan være relevant for kjøper å vite om (f.eks. rasfare, tinglyste forhold eller private avtaler)? Ja. Beskrivelse: Privat veilag og kloakken er privat, men deler med naboen samme med utgiftene. Diverse: Det elektriske anlegget ble sist gang kontrollert i 2001, uten pålegg om utbedringer. Dette gir likevel ingen garanti for at anlegget er uten feil/mangler eller er tilpasset dagens krav og/eller bruksmønster. Nedre Romerike Brann- og Redningsvesen har ingen opplysninger om boligen. For spørsmål knyttet til det elektriske eller feiing/brann anbefaler vi å ta kontakt med hhv. el-verket eller brann- og feiervesenet for ytterligere opplysninger, da megler eller bygningssakkyndig ikke har fagkompetanse på dette området. Lovlighet Enebolig Det foreligger godkjente og byggemeldte tegninger, som stemmer med dagens bruk. Garasje Det foreligger godkjente og byggemeldte tegninger, men det er avvik fra disse. Det er innredet/avdelt til kontor, teknisk rom og lagerrom i garasje. Porter/dører/vinduer har noe avvik.

  Innbo og løsøre
  Listen over løsøre og tilbehør utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendom Norge og Advokatforeningens Eiendomsmeglingsgruppe, gjeldende fra 1. januar 2020, legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  Parkering
  Det er riktig så gode parkeringsmuligheter på gruslagt gårdsplass og i stor garasje med verksted. Garasje ble oppført i 2017 og har et areal på 251 kvm. Øvrig parkering etter områdets gjeldende bestemmelser.

  Radonmåling
  Det gjøres oppmerksom på utleiers plikt til å radonmåle utleieenheter. Målt årsmiddelverdi skal være under 200 Bq/m3 (becquerel per kubikkmeter) i oppholdsrom. I tillegg skal tiltak for å redusere radonnivået alltid gjennomføres dersom det overstiger 100 Bq/m3. Selger har ikke foretatt radonmåling. Interessenter gjøres oppmerksom på at det som resultat av fremtidige målinger, vil kunne bli nødvendig å treffe radonreduserende tiltak. Slike eventuelle tiltak vil da måtte bekostes og utføres av kjøper. 

  Diverse
  Det er mekanisk avtrekk fra begge kjøkken og bad. De øvrige rommene ventileres naturlig. Sikringsskapet er utstyrt med jordfeilautomater. Videre har boligen to varmtvannsberedere fra 2017 á 200 liter, én til hver boenhet. Se punktet om standard samt løsøre- og tilbehørsliste utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendom Norge og Advokatforeningens Eiendomsmeglingsgruppe, gjeldende fra 1. januar 2020. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

  Prisantydning inkl. omkostninger
  8 890 000 (Prisantydning) Omkostninger 12 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172 (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585 (Tingl.gebyr pantedokument) 585 (Tingl.gebyr skjøte) 222 525 (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 8 890 000)) 239 567 (Omkostninger totalt) 9 229 567 (Totalpris inkl. omkostninger)

 • Oppvarming
  Boligen er et moderne, teknologisk hjem med smarthus styring av lys og varme via app. Som oppvarming er elektrisk varmekabler i alle rom, med unntak av boder og soverom. I tillegg er det muligheter for vedfyring i stuen.

  Energiklasse
  C

  Info energiklasse
  Alle som skal selge eller leie ut bolig må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler

 • Kommunale avgifter
  11471

  Kommunale avgifter år
  2022

  Info kommunale avgifter
  Eiendomsskatt utgjør kr. 4.882,- av de kommunale avgiftene. I tillegg kommer avgifter til drift og vedlikehold av privat vei, vann- og avløpsordning.

  Formuesverdi primær
  1283515

  Formuesverdi primær år
  2021

  Formuesverdi sekundær
  4620652

  Formuesverdi sekundær år
  2021

  Tilbud lånefinansiering
  Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Gruppen AS og konsernets produktselskaper om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med oppdragsansvarlig for et uforpliktende tilbud vedrørende finansiering. Meglerforretningene kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester.

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 3026/65/33: 27.10.1964 - Dokumentnr: 4311 - Bestemmelse om veg Med flere bestemmelser 01.11.2022 - Dokumentnr: 1237377 - Registerenheten kan ikke disponeres over uten samtykke fra rettighetshaver Rettighetshaver: Bankenes Boligmegler AS Org.nr: 981 129 792 Elektronisk innsendt 27.10.1964 - Dokumentnr: 4310 - Registrering av grunn Denne matrikkelenhet opprettet fra: Knr:3026 Gnr:65 Bnr:16 01.01.2020 - Dokumentnr: 1897497 - Omnummerering ved kommuneendring Tidligere: Knr:0221 Gnr:65 Bnr:33

  Ferdigattest/brukstillatelse
  Det foreligger ferdigattest for nybygg enebolig datert 22.09.2022. Det foreligger ferdigattest for nybygg garasje datert 31.10.2022.

  Vei, vann og avløp
  Adkomstvei: Eiendommen har adkomst via privat vei. Det er eget veilag mellom naboer/oppsittere på veien. Årlig kostnad på ca. 2600,- for boligen og ca. 1300 for hybel. Tilknytning vann: Eiendommen har vannforsyning fra grunnboret brønn. Det er også tilknytting til privat vannverk, Opptjern vannverk, om borevann skulle bli borte. Opplyst om at det er dårlig trykk på vann fra vannverket. Tilknytning avløp: Eiendommen har avløp via slamavskiller, med overløp til grøft e.l. August minirenseanlegg. Avløpsanlegg er også tilknyttet nabo. Utgifter tilknyttet avløp fordeles mellom naboer.

  Regulerings- og arealplanner
  Uregulert. Tomta er avsatt til LNF-formål for spredt boligbebyggelse i kommuneplanen. Kommuneplanen ligger på kommunens hjemmeside: https://www.ahk.no/innhold/politikkog-planer/planer/kommunale-planer/overordnende-planer/Kommunedelplanen for Bjørkelangen ligger på kommunens hjemmeside: https://www.ahk.no/innhold/politikk-og-planer/planer/kommunaleplaner/kommunedelplaner

  Adgang til utleie
  Det er ikke kjent at det foreligger offentligrettslige regler som er til hinder for at hele eiendommen leies ut. Det gjøres oppmerksom på utleiers plikt til å radonmåle utleieenheter. Målt årsmiddelverdi skal være under 200 Bq/m3 (becquerel per kubikkmeter) i oppholdsrom. I tillegg skal tiltak for å redusere radonnivået alltid gjennomføres dersom det overstiger 100 Bq/m3. Selger har ikke foretatt radonmåling. Interessenter gjøres oppmerksom på at det som resultat av fremtidige målinger, vil kunne bli nødvendig å treffe radonreduserende tiltak. Slike eventuelle tiltak vil da måtte bekostes og utføres av kjøper.

  Kommentar konsesjon
  Eiendommen er bebygd, tomten er større enn 2 dekar, men mindre enn 100 dekar totalt og har ikke mer enn 35 dekar fulldyrket og/eller overflatedyrka jord.  Kjøper er klar over at konsesjonsfriheten er betinget av at man ikke foretar bruksendring i strid med plan og at dette bekreftes overfor plan- og bygningsmyndigheten ved utfylling av egenerklæring om konsesjonsfrihet.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud. Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen. Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold Budgivere oppfordres til å legge inn bud via «Trygg Budgivning». Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form. Budgivning utenfor forbrukerforhold Budgivere oppfordres til å legge inn bud via «Trygg Budgivning». Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  8 890 000 (Prisantydning) Omkostninger 12 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172 (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585 (Tingl.gebyr pantedokument) 585 (Tingl.gebyr skjøte) 222 525 (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 8 890 000)) 239 567 (Omkostninger totalt) 9 229 567 (Totalpris inkl. omkostninger)

  Omk. kjøper beløp
  239567

  Betalingsbetingelser
  Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud. Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen. Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtagelse.

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølgning.

  Boligselgerforsikring
  Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 10. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 2 300/2 700/2 600 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

  Meglers vederlag
  Det er avtalt provisjonsbasert vederlag tilsvarende % av kjøpesum for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke tilretteleggingsgebyr kr  ,- oppgjørshonorar kr  ,- og visninger kr  , -. Minimumsprovisjonen er avtalt til kr  ,-.  Meglerforetaket har krav på å få dekket avtalte utlegg i henhold til oppdragsavtale totalt kr  ,-. Utleggene omfatter... Dersom handel ikke kommer i stand har megler krav på å få dekket .  Alle beløp er inkl. mva. 

Kenneth Sverre

Megler

Kenneth Sverre

93 02 96 13

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev