aktiv-eiendomsmegling
Velkommen til Søndre Eidsvei 3A - En flott og gjennomgående 3-roms endeleilighet fra 2019
Velkommen til Søndre Eidsvei 3A - En flott og gjennomgående 3-roms endeleilighet fra 2019

BJØRKELANGEN Søndre Eidsvei 3A

Flott 3-roms endeleilighet fra 2019 med garasje, flott utsikt og heis. Lun og delvis innglasset terrasse.

 • kr 2 990 000
 • BRA 65 m²
 • 2 soverom
 • Prisantydningkr 2 990 000
 • Omkostningerkr 87 792
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 3 077 792
 • ObjektstypeLeilighet
 • EierformEierseksjon
 • Byggeår2019
 • Soverom2
 • ArealP-rom 62 m²
 • Felleskostnaderkr 2 470
 • Tomt8 757.7 m²
 • Eierform tomtEiertomt
 • 2 990 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 8 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 74 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 990 000,00))   87 792,- (Omkostninger totalt)   3 077 792,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Meld deg på visning!

Påmelding
Plantegning Søndre Eidsvei 3A
Søndre Eidsvei 3A er en gjennomgående, moderne 3-roms selveierleilighet i høy første etasje. Leiligheten har inngang fra bakkeplan og utgang på motsatt side til en inntrukket, dels innglasset terrasse med god plass til møblement. Det medfølger bod og parkeringsplass i kjelleren. Mulighet for elbil-lader. Leiligheten holder god standard fra 2019 med tidsriktige fargevalg. På grunn av endeplasseringen er det ekstra gode lysforhold, og i tillegg til to soverom er det en innvendig bod med vindu. Badet har delikate fliser og er utstyrt med rett dusjhjørne, vegghengt toalett og opplegg for vaskemaskin. Stue og kjøkken ligger i åpen løsning og har oppvarming fra varmepumpe. Kjøkkeninnredningen er montert i U-form lengst bak i rommet, noe som gir plass til både sofagruppe og spisebord i stuen.
En glassvegg sørger for en lun og fin krok, slik at terrassen også kan benyttes på mer vindfulle dager

Søndre Eidsvei 3A, Viken

 • Tomt
  8757.7m²

  Beskrivelse av tomt
  Fellestomten er pent opparbeidet med plenarealer, prydbusker og asfalterte internveier, og det er satt ut lekeapparater og sittebenker til felles anvendelse.

  Beliggenhet
  Fin beliggehet i populære Festningsåsen: Festningsåsen er et meget populært boligområde - med god grunn. Kvaliteter som solrik beliggenhet, umiddelbar nærhet til marka og kun 50 minutter til Oslo gjør at mange kan finne seg til rette i dette området. Det er kort vei til Bjørkelangen sentrum med mange forskjellige forretninger og tjenester. Her finner du det meste av det du trenger i hverdagen. Du kan velge mellom flere dagligvareforretninger, kafeer, restauranter, vinmonopol, klesbutikker, sportsbutikk, interiørbutikker, frisører, apotek, legesenter m.m. Et sted som vokser: Bjørkelangen er et sted i stadig utvikling, og nye tilbud vokser frem i raskt tempo. Både store og små bør kunne finne noe interessant og spennende å fylle fritiden med på Bjørkelangen: Hoppbakker, alpinbakke, bibliotek, idrettshall, svømmebasseng, bygdekino, friidrettsanlegg, lysløype og golfbane (Aurskog). Liker du å reise ligger Gardermoen ca. 50 minutter unna. Med naturen som nabo: Fra leiligheten vil du hele året ha kort vei til et fantastisk turterreng. Foretrekker du å komme deg frem til fots, på ski eller med sykkel, så byr nærområdet på en spennende natur med kilometer lange stier og mange idylliske vann. Trygghet for barn og ungdom: Barn og ungdom kan oppleve trygghet og trivsel i et godt oppvekstmiljø med sunne aktivitetstilbud og skoler som satser. Bjørkelangen har skoler i alle trinn. Nye Bjørkelangen Skole (1-10 trinn) sto ferdig i 2018 og er en moderne og attraktiv skole. Bjørkelangen har to videregående skoler med et bredt utvalg av linjer. Det er flere barnehager på Bjørkelangen, hvorav den nærmeste er Festningsåsen Barnehage. Kort vei til storbyen: Er du avhengig av nærhet til steder som Oslo og Lillestrøm kommer du deg raskt frem med bil eller buss. Med bil bruker du ca. 35 minutter til Lillestrøm og ca. 50 minutter til Oslo. Offentlig kommunikasjon: Bjørkelangen har et godt kollektivtilbud via buss, hvorav nærmeste holdeplass er Søndre Eidsvei/Eidslia innen kort gangavstand. Det er togstasjon i Fetsund og på Blaker.

  Adkomst
  Se vedlagte kart. Det vil bli satt opp visningsskilt ved fellesvisninger.

  Bebyggelse
  Området består hovedsakelig av leiligheter, villaer og småhusbebyggelse.

  Byggemåte
  Leilighetsbygg over 4 etasjer med garasje- og bod anlegg i kjeller, oppført i murkonstruksjoner. Bygningen har malte trevinduer med 3-lags glass. Bygningen har malt hovedytterdør og skyvebalkongdør i malt tre med 3-lags glass. Inntrukket balkong i betong- og trekonstruksjoner. Delvis innglasset og skjermet. For fullstendig og utførlig teknisk beskrivelse av eiendommen se vedlagte tilstandsrapport datert 03.08.2023 av Øyvind Nåmo Rønning. Her fremgår kostnadsestimat og anbefalte tiltak på tilstandsgrad 2 og 3 (TG2 og 3). Vi oppfordrer interessenter til å sette seg inn i tilstandsrapporten, samt selgers egenerklæring før visning, samt eventuelt å gjøre egne undersøkelser før eventuell budgivning. Nedenfor følger et utdrag av tilstandsrapporten og selgers egenerklæring. Følgende punkter er i tilstandsrapporten anmerket med tilstandsgrad 2 - avvik som kan kreve tiltak: Innvendig > Innvendige dører - Baddør: Enkelte av innvendige dører har en del slitasje. Maling har krakkelert. Konsekvens/tiltak: Lokal utbedring må påregnes. Tekniske installasjoner > Varmtvannstank: Det er ikke påvist tilfredsstillende el-tilkobling av varmtvannstank iht. gjeldende forskrift. Konsekvens/tiltak: Det bør etableres tilfredsstillende el-tilkobling etter gjeldende forskrift.

  Sammendrag selgers egenerklæring
  11 Kjenner du til om det er/har vært utført arbeid på el-anlegget eller andre installasjoner (f.eks. oljetank, sentralfyr, ventilasjon)? Ja, kun av faglært. Montert lampe i stua. Arbeid utført av Partner Elektro AS. 11.1 Foreligger det samsvarserklæring (i henhold til forskrift om elektriske lavspenningsanlegg)? Ja. 16 Kjenner du til om det har vært utført arbeid på terrasse/garasje/tak/fasade? Ja, kun av faglært. Glass-skyve-dør på terrasse. Arbeid utført av Elverhøy Aluminium og Glass AS.

  Innhold
  1. etasje: Entré, bod, bad/wc/vaskerom, 2 soverom og stue/kjøkken. Annet: Disponibel kjellerbod på ca. 5 kvm.

  Standard
  Kort fortalt - 3-roms selveierleilighet. - God standard fra 2019. - Endeplassering i 1. etasje. - Egen inngang fra bakkeplan. - Inntrukket, skjermet terrasse. - Parkering i garasjeanlegg. - Fin utsikt fra terrassen. - Parkett og slette overflater. - Delikat, flislagt baderom. - Stue med skyvedør til terrasse. - Åpent kjøkken med barløsning. - Varmepumpe i stuen. - To soverom, ett med skap. - Innvendig bod med vindu. - Disponibel bod i kjelleren. - Balansert ventilasjonsanlegg. - Bygget har sprinkleranlegg. Entré Leiligheten ligger i byggets første etasje og har inngang fra bakkeplan. Ved siden av inngangsdøren er det plass til kafésett under tak. Entreen er avlang og romslig med parkett på gulvet og gråmalte, slette vegger. Fra entreen er det dør til en bod, noe som gjør det enkelt å rydde unna jakker, sko og utstyr. Stue Leiligheten har en lys, romslig stue med lysinnslipp fra to retninger og skyvedør ut til terrassen. Kjøkkenet ligger i åpen løsning, men i en klart definert sone lengst bak i rommet. Stuen har parkett, gråmalte slette vegger og hvitmalt himling. Det er varmepumpe i stuen. Kjøkken Kjøkkeninnredning er montert i U-form med barløsning ut mot stuen. Innredningen har profilerte fronter, benkeplater i laminat og dobbel oppvaskkum i stål. Det er integrert stekeovn, koketopp og ventilator. Videre har kjøkkenet benkebelysning, fliser på vegg, opplegg for oppvaskmaskin og plass til kjøleskap. Terrasse Leiligheten ligger i første etasje og har utgang fra stuen via skyvedør til en lun, inntrukket og delvis innglasset terrasse. Terrassen har plastheller på gulvet, rekkverk i lakkert stål i front, samt tuja som etterhvert vil gi mer skjerming. Terrassen ligger i høy 1. etasje med begrenset innsyn, men fin utsikt. Det er god plass til sofagruppe og godstoler på terrassen. Utelys og strømstikk gjør det hyggelig på kveldstid. Bad/wc/vaskerom Badet er lyst og delikat med fliser på gulv og vegger. Rommet har varmekabler, avtrekk via det balanserte ventilasjonsanlegget og opplegg for vaskemaskin. Badet er utstyrt med vegghengt toalett, rett dusjhjørne med innfellbare glassdører og vegghengt skap med heldekkende servant. Soverom og garderobe Leiligheten har to soverom med parkett og lysmalte vegger. Det største soverommet har adkomst fra entreen via to skyvedører, en på hver side av sengeplassen. Det minste soverommet har inngang fra kjøkkensonen og er utstyrt med garderobeskap. Leiligheten har også en innvendig bod med vindu. Ellers har leiligheten en disponibel kjellerbod.

  Innbo og løsøre
  Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  Parkering
  Leiligheten disponerer 1 garasjeplass og bod i felles garasjeanlegg i kjeller. Fordeling av parkeringsplassene i garasjekjeller gjøres av styret etter skjønn. Kostnader for tilkobling og bruk av ladeanlegget i garasjekjeller inngår ikke i felleskostnadene. Se sameiets vedtekter for øvrige bestemmelser. Ellers er det godt med utvendige parkeringsplasser i sameiet.

  Diverse
  Etter eierseksjonsloven § 23 kan ingen kjøpe en boligseksjon hvis kjøpet fører til at man, direkte eller indirekte, blir eier av flere enn to boligseksjoner i eierseksjonssameiet. Begrensningen gjelder ikke kjøp av fritidsboliger. Det finnes også enkelte andre unntak i bestemmelsen. Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel.

  Prisantydning inkl. omkostninger
  2 990 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 8 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 74 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 990 000,00))   87 792,- (Omkostninger totalt)   3 077 792,- (Totalpris inkl. omkostninger)

 • Oppvarming
  Leiligheten har oppvarming med luft-til-luft varmepumpe i stue/kjøkken, panelovn på et soverom, samt elektriske varmekabler på bad/vaskerom. Det gjøres spesielt oppmerksom om at varmepumpen ikke har kjølefunksjon og bare fungerer som en oppvarmingskilde.

  Energiklasse
  C

 • Info kommunale avgifter
  Kommunale avgifter er inkludert i felleskostnadene.

  Formuesverdi primær
  779893

  Formuesverdi primær år
  2022

  Formuesverdi sekundær
  2963592

  Formuesverdi sekundær år
  2022

  Info formuesverdi
  Opplysninger om formuesverdi er basert på skatteetatens boligkalkulator og det tas forbehold om at den beregnede formuesverdien kan avvike fra eiendommens fastsatte formuesverdi.

  Andre utgifter
  Eier står selv ansvarlig for kostnader tilknyttet felleskostnader, strøm, innboforsikring, eiendomsskatt, m.m.

  Tilbud lånefinansiering
  Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester. 

  Felleskostnader pr. mnd
  2470

  Felleskostnader inkluderer
  Drift/vedlikehold, fellesforsikring, fellesstrøm, kommunale avgifter, forr.fører, styrehonorar, revisjon mm. I tillegg kommer TV/Bredbånd kr. 652,- pr mnd. Dette er en felles avtale i sameiet.

  Lånebetingelser fellesgjeld
  Ingen felles lån pt.

  Styregodkjennelse
  Det kreves ikke styrets godkjennelse ved overtakelse.

  Sikringsordning fellesgjeld
  Det foreligger ingen sikringsordning.

  Sameiets forsikringsselskap
  Eika Forsikring AS

  Vedtekter/husordensregler
  Vedtekter og husordensregler ligger vedlagt salgsoppgaven.

  Dyrehold
  Iht. vedtekter og husordensregler er dyrehold tillatt med 1 kjæledyr pr. seksjon. Tillatt dyrehold må ikke være til sjenanse for naboene.

  Eierskiftegebyr
  6215

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 3026/2/206/13: 02.05.2008 - Dokumentnr: 355402 - Best. om vann/kloakkledn. Rett for kommunen til å anlegge og vedlikeholde ledninger m.m. Bestemmelse om bebyggelse Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen Overført fra: Knr:3026 Gnr:2 Bnr:206 Gjelder denne registerenheten med flere 28.09.2016 - Dokumentnr: 881873 - Erklæring/avtale Bestemmelse om drift og vedlikehold av sameiets fellesareal og felles grøntareal. Bestemmelse om vedlikeholdskostnader. Gjelder denne registerenheten med flere 28.09.2016 - Dokumentnr: 881873 - Seksjonering Opprettet seksjoner: Snr: 13 Formål: Bolig Tilleggsdel: Bygning Sameiebrøk: 1/36 04.12.2019 - Dokumentnr: 1457455 - Reseksjonering Snr: 13 Formål: Bolig Tilleggsdel: Bygning Sameiebrøk: 1/46 Vederlag: NOK 0 Omsetningstype: Uoppgitt Deling av seksjon Endring av fellesareal Endring av tilleggsdel Endring av sameiebrøk 02.05.2008 - Dokumentnr: 355402 - Best. om vann/kloakkledn. Rett for kommunen til å anlegge og vedlikeholde ledninger m.m. Bestemmelse om bebyggelse Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen Overført fra: Knr:3026 Gnr:2 Bnr:206 Gjelder denne registerenheten med flere 28.09.2016 - Dokumentnr: 881873 - Erklæring/avtale Bestemmelse om drift og vedlikehold av sameiets fellesareal og felles grøntareal. Bestemmelse om vedlikeholdskostnader. Gjelder denne registerenheten med flere 28.09.2016 - Dokumentnr: 881873 - Seksjonering Opprettet seksjoner: Snr: 13 Formål: Bolig Tilleggsdel: Bygning Sameiebrøk: 1/36 04.12.2019 - Dokumentnr: 1457455 - Reseksjonering Snr: 13 Formål: Bolig Tilleggsdel: Bygning Sameiebrøk: 1/46 Vederlag: NOK 0 Omsetningstype: Uoppgitt Deling av seksjon Endring av fellesareal Endring av tilleggsdel Endring av sameiebrøk

  Ferdigattest/brukstillatelse
  Det er ikke utstedt ferdigattest på eiendommen, men det foreligger midlertidig brukstillatelse.

  Vei, vann og avløp
  Tilknyttet offentlig vei, vann og avløp.

  Regulerings- og arealplanner
  Eiendommen ligger i et område regulert til boligformål.

  Adgang til utleie
  Det er ikke kjent at det foreligger offentligrettslige regler som er til hinder for at hele eiendommen leies ut. Det er tillatt med utleie i sameiet. Utleie skal meldes styret via borettslagets portal og Min side.

  Legalpant
  De andre sameierne har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for hver bruksenhet svarer til 2 G (folketrygdens grunnbeløp). Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt, og kommunale avgifter/gebyrer.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.    Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.   Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.    Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtagelse. 

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.   Budgivning utenfor forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler.   Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  2 990 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 8 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 74 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 990 000,00))   87 792,- (Omkostninger totalt)   3 077 792,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  Omk. kjøper beløp
  87792

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon. Det forutsettes av skjøtet tinglyses på ny eier, med mindre det er tatt andre forbehold i budgivningen. 

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Selger har ikke tegnet boligselgerforsikring på boligen. Selger har likevel utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 3 200/3 600/3 500 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

  Meglers vederlag
  Det er avtalt fastpris kr 40.000,- for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke tilretteleggings- og oppgjørsgebyr kr. 22.500,- samt visninger pr. stk. kr. 2 500,- med representant fra Aktiv tilstede. Meglerforetaket har krav på å få dekket avtalte utlegg i henhold til oppdragsavtale totalt ca kr. 28.000,-. Utleggene omfatter innhenting av informasjon, markedsføring og sikringsobligasjon. Dersom handel ikke kommer i stand har megler krav på å få dekket alle direkte utlegg samt et vederlag begrenset oppad til kr. 20 000,-. Alle beløp er inkl. mva.

Espen Skjermo Slorafoss

Megler

Espen Skjermo Slorafoss

92 63 71 36

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev