aktiv-eiendomsmegling
Aktiv Eiendom har gleden av å presentere Søndre Eidsvei 5 F.

Bjørkelangen Søndre Eidsvei 5F

Innbydende 3-roms fra 2021. Garasje, heis, utsikt og solrik terrasse. Endeleilighet med mulighet for rask overtakelse!

 • 3 790 000
 • BRA 72 m²
 • 2 soverom
 • PRISANTYDNING3 790 000
 • OMKOSTNINGER106 992
 • TOTALPRIS INKL. OMKOSTNINGER3 901 101
 • EIENDOMSTYPELeilighet
 • EIERFORMEierseksjon
 • BYGGEÅR2 021
 • SOVEROM2
 • AREALP-rom 67 m²
 • ANDEL FELLESGJELD4 109
 • FELLESKOST./MND3 434
 • TOMT8 758 m²
 • EIERFORM TOMTEiet tomt
 • 3 790 000,- (Prisantydning)
  4 109,- (Andel av fellesgjeld)
  --------------------------------------------------------
  3 794 109,- (Pris inkl. fellesgjeld)

  Omkostninger
  8 000,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  172,- (Panteattest kjøper)
  585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
  585,- (Tingl.gebyr skjøte)
  94 850,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum inkl f.gjeld: 3 794 109,-))
  --------------------------------------------------------
  106 992,- (Omkostninger totalt)
  --------------------------------------------------------
  3 901 101,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Meld deg på visning!

Påmelding
Søndre Eidsvei 5 F er en smakfullt innredet 3-roms endeleilighet fra 2021, med garasjeplass. Boligen ligger på bakkeplan med direkte inngang og har heis opp fra garasjekjeller til etasjeplan - mer bekvemt blir det ikke! Leiligheten kan skilte med stor, overbygd terrasse, gode solforhold og vid, flott utsikt mot vest.

Boligen har luftig, fin planløsning og gjennomgående fargepalett. Det er gjort flere tilvalg utover standard levering, blant annet er det enstavs laminat på gulvene, solskjerming på alle vinduer og annen type kjøkkeninnredning.

Kjøkkenet ligger åpent til stuen og er moderne, med integrerte hvitevarer. I stuen er det spiseplass og oppvarming med varmepumpe. Videre er det et delikat, flislagt bad med dusjhjørne og opplegg for vaskesøyle, en velinnredet bod og to gode soverom.

Planløsning
1. etasje: Entré, bad/vaskerom, 2 soverom, stue/kjøkken og bod.
Annet: Kjellerbod på ca. 5,5 kvm.
Leiligheten har trappefri adkomst og et trivelig inngangsparti med plass til enkelt utemøblement.

Søndre Eidsvei 5F, Viken

 • Kort fortalt
  - Tiltalende 3-roms endeleilighet.
  - Tilvalg utover standard levering.
  - På bakkeplan med direkte inngang.
  - Parkering i felles garasjekjeller.
  - Terrasse på ca. 18 kvm mot vest.
  - Nydelig utsikt til landlig landskap.
  - Entré med knagger og laminatgulv.
  - Moderne kjøkken med hvitevarer.
  - Stue med varmepumpe og utgang.
  - God plass til spisebord i stuen.
  - Delikat, flislagt bad med dusjhjørne.
  - Opplegg for vaskesøyle på bad.
  - To soverom, ett med klesskap.
  - Innvendig bod med innredning.
  - Disponibel bod i felles kjeller.

  Entré
  Leiligheten ligger i første etasje med direkte inngang fra svalgang. For ekstra komfort er det heis til etasjeplan fra garasjeanlegget. Entreen er innbydende med overflater i gråtoner, hvor veggene er malte og gulvet har enstavs laminat.

  Det er knaggrekker like innenfor ytterdøren og mulighet for kommodeløsning lenger inn i rommet. I enden av entreen er det åpning til stue/kjøkken.

  Stue og kjøkken
  Stuen og kjøkkenet ligger i åpen løsning og er et luftig allrom med nydelige lysforhold og vid, flott utsikt. Det er solskjerming på alle vinduer, også på store skyvedører i glass som åpner opp til terrasse.

  Stuen har enstavs laminat på gulvet, mellomgrå veggfarge og listefrie overganger til taket. En varmepumpe sørger for en jevnt behagelig innetemperatur gjennom året. Selv om kjøkkenet ligger i samme rom er det god plass til det man trenger som sofaløsning, tv-seksjon og fullt spisebordsmøblement.

  Kjøkkeninnredningen er oppgradert utover standard levering, både fargemessig og som kjøkkentype. Innredningen har benk- og overskap med god oppbevaringsplass og mørkegrå, glatte fronter som passer godt til rommet.

  Benkeplaten er i laminat og har nedfelt vaskekum og benkebelysning. Veggene bak kjøkkenbenken har hvite fliser, og det er oppheng i sort til redskap og urteplanter etc. Kjøkkenet har integrerte hvitevarer som oppvaskmaskin, stekeovn, koketopp, ventilator og kombinert kjøl/frys.

  Bad/wc/vaskerom
  Badet har delikate, beige fliser, med en anelse lysere farge på gulvet. Rommet har firkantet lampe i taket og varme i gulv. Baderomsinnredningen er oppgradert utover standard leveranse og består av servantskap, hyller og speilskap i hvit utførelse. Badet er ellers utstyrt med vegghengt toalett, dusjhjørne med innfellbare glassdører og opplegg for vaskesøyle.

  Soverom og garderobe
  Leiligheten har to pene soverom med vindu ut mot usjenert terreng. Hovedsoverommet har lysmalte vegger mens det andre soverommet har vegger i mellomgrå farge. Det er skyvedørsgarderobe med speilfront på hovedsoverommet.

  Boligen har ellers lagringsplass i en innvendig bod, hvor det er benk- og overskap, slik at man enkelt kan holde det ryddig. I tillegg disponeres det en bod i felles kjeller.
 • Fin beliggenhet i populære Festningsåsen:
  Festningsåsen er et meget populært boligområde - med god grunn. Kvaliteter som solrik beliggenhet, umiddelbar nærhet til marka og kun 50 minutter til Oslo gjør at mange kan finne seg til rette i dette området.

  Det er kort vei til Bjørkelangen sentrum med mange forskjellige forretninger og tjenester. Her finner du det meste av det du trenger i hverdagen. Du kan velge mellom flere dagligvareforretninger, kafeer, restauranter, vinmonopol, klesbutikker, sportsbutikk, interiørbutikker, frisører, apotek, legesenter m.m.

  Et sted som vokser:
  Bjørkelangen er et sted i stadig utvikling, og nye tilbud vokser frem i raskt tempo. Både store og små bør kunne finne noe interessant og spennende å fylle fritiden med på Bjørkelangen: Hoppbakker, alpinbakke, bibliotek, idrettshall, svømmebasseng, bygdekino, friidrettsanlegg, lysløype og golfbane (Aurskog). Liker du å reise ligger Gardermoen ca. 50 minutter unna.

  Med naturen som nabo:
  Fra leiligheten vil du hele året ha kort vei til et fantastisk turterreng. Foretrekker du å komme deg frem til fots, på ski eller med sykkel, så byr nærområdet på en spennende natur med kilometer lange stier og mange idylliske vann.

  Trygghet for barn og ungdom:
  Barn og ungdom kan oppleve trygghet og trivsel i et godt oppvekstmiljø med sunne aktivitetstilbud og skoler som satser. Bjørkelangen har skoler i alle trinn. Nye Bjørkelangen Skole (1-10 trinn) sto ferdig i 2018 og er en moderne og attraktiv skole. Bjørkelangen har to videregående skoler med et bredt utvalg av linjer. Det er flere barnehager på Bjørkelangen, hvorav den nærmeste er Festningsåsen Barnehage.

  Kort vei til storbyen:
  Er du avhengig av nærhet til steder som Oslo og Lillestrøm kommer du deg raskt frem med bil eller buss. Med bil bruker du ca. 35 minutter til Lillestrøm og ca. 50 minutter til Oslo.

  Offentlig kommunikasjon:
  Bjørkelangen har et godt kollektivtilbud via buss, hvorav nærmeste holdeplass er Søndre Eidsvei/Eidslia innen kort gangavstand. Det er togstasjon i Fetsund og på Blaker.
 • Området består hovedsakelig av leiligheter, villa og småhusbebyggelse.
 • Det vil bli satt opp visningsskilt under visning.
 • Følgende punkter er i tilstandsrapporten anmerket med tilstandsgrad 3 - store eller alvorlige avvik:
  Iht. tilstandsrapporten er det ingen anmerkninger under dette punktet.

  Følgende punkter er i tilstandsrapporten anmerket med tilstandsgrad 2 - avvik som kan kreve tiltak:
  Iht. tilstandsrapporten er det ingen anmerkninger under dette punktet.

  Følgende punkter er i tilstandsrapporten anmerket med tilstandsgrad 2 - avvik som ikke krever umiddelbare tiltak:
  Iht. tilstandsrapporten er det ingen anmerkninger under dette punktet.

  For ytterligere og mer utførlig teknisk beskrivelse av eiendommen se vedlagte tilstandsrapport avholdt 03.10.22 av Kåre A. F. Orderud. Her fremgår kostnadsestimat og anbefalte tiltak på tilstandsgrad 2 og 3 (TG 2 og 3). Vi oppfordrer interessenter til å sette seg inn i tilstandsrapporten, samt selgers egenerklæring før visning.

  Følgende kommentar er hentet fra selgers egenerklæring: Selger har ikke bebodd eiendommen og har derfor ikke spesifikk kunnskap om den. Det kan derfor være skader og andre forhold ved eiendommen som ikke er spesifikt opplyst. Kjøper oppfordres derfor til å foreta en særlig grundig undersøkelse av eiendommen, gjerne med bistand av teknisk sakkyndig.

  Diverse:
  Iht. opplysninger mottatt fra el-verket er det elektriske anlegget ikke kontrollert ennå, følgelig foreligger heller ingen pålegg om utbedringer. Dette gir likevel ingen garanti for at anlegget er uten feil/mangler eller er tilpasset dagens krav og/eller bruksmønster.

  For spørsmål knyttet til det elektriske eller feiing/brann anbefaler vi å ta kontakt med hhv. el-verket eller brann- og feiervesenet for ytterligere opplysninger, da megler eller bygningssakkyndig ikke har fagkompetanse på dette området.
 • 1.et.: 72 kvm Bra
  Av dette utgjør 5 kvm sekundærareal - bod.

  Følgende rom inngår i primærareal:
  Entré, stue/kjøkken, bad/vaskerom, 2 soverom.

  Iht. tilstandsrapporten foreligger det godkjente og byggemeldte tegninger, som stemmer med dagens bruk.
 • Leiligheten er oppvarmet med gulvvarme på bad og varmepumpe i stue/kjøkken. Boligen har balansert ventilasjon med varmegjenvinning. En ca. 120 liter stor varmtvannstank er plassert i benkeskap på kjøkkenet. Sikringsskap med automatsikringer er montert i bod.

  Se punktet om standard samt løsøre- og tilbehørsliste utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendom Norge og Advokatforeningens Eiendomsmeglingsgruppe, gjeldende fra 1. januar 2020. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.
 • Leiligheten er oppvarmet med gulvvarme på bad og varmepumpe i stue/kjøkken. Boligen har balansert ventilasjon med varmegjenvinning. En ca. 120 liter stor varmtvannstank er plassert i benkeskap på kjøkkenet. Sikringsskap med automatsikringer er montert i bod.
 • Utenfor stuen har leiligheten en solrik terrasse på ca. 18 kvm, som er vestvendt og byr på vid utsikt over nabolag og jorder. Terrassen har sprinkelrekkverk, port til fellesarealer og dekke med steinpreg. Her kan sommerdager nytes under tak, og det er god plass til grill og hagemøblement. Man kan også sette en koselig sittegruppe under tak ved inngangspartiet.

  Det er pent opparbeidet rundt bygget med plen, asfalterte veier og planter i skråning. Bak bygget er uterommet godt skjermet av fjell, og her er det et huskestativ til de minste.
 • Boligen har p-plass i felles parkeringskjeller, og det er mulighet for å montere elbil-lader. Det er gjesteparkering ute på fellesarealer. Øvrig parkering etter områdets gjeldende bestemmelser.
 • Adkomstvei: Eiendommen har adkomst via kommunal vei på boligfeltet.
  Tilknytning vann: Eiendommer tilknyttet offentlig vannforsyning via private stikkledninger.
  Tilknytning avløp: Eiendommen er tilknyttet offentlig avløpsnett via private stikkledninger.
 • Forretningsfører: BORI
 • Eierseksjonen hører til boligsameie. Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning. Dokumentene vil være tilgjengelig hos meglerforetaket. Det gjøres oppmerksom på at fellesgjeld og felleskostnader kan variere over tid som følge av beslutninger foretatt i sameiets styre og/eller generalforsamling.
 • Det kreves ikke styrets godkjennelse ved overtakelse.
 • Iht. vedtekter og husordensregler er dyrehold tillatt med 1 kjæledyr pr. seksjon. Tillatt dyrehold må ikke være til sjenanse for naboene.
 • Eika Forsikring AS
  Polisenummer: 5565395/20
 • Formuesverdi som primærbolig kr 777 681 per 31.12.21
  Formuesverdi som sekundærbolig kr 2 799 653 per 31.12.21
 • 3 434 pr. mnd. Fellesutgiftene dekker følgende: Drift/vedlikehold, forsikringer, kabel-tv/bredbånd, komm.avgifter, forr.førsel, revisjon, styrehonorar mm.
 • Andel fellesgjeld kr 4 109,- pr. 31.12.21.
  Andel fellesformue kr 9 788,- pr. 31.12.21.
 • Ingen felles lån pt.
 • For felles ansvar og forpliktelser hefter den enkelte sameier i forhold til sin sameiebrøk, jf eierseksjonsloven § 30.
 • Kommunale avgifter er inkludert i de månedlige fellesutgiftene.
  Eiendomsskatten er pålydende 2 promille av taksten på eiendommen, boliger skal takseres med utgangspunkt i formuesgrunnlaget, jfr. eiendomsskatteloven §8 C-1.
 • Fellesutgifter, komm. avgifter, eiendomsskatt, strøm, forsikring, tv/internett mm.
 • Det er ikke utstedt ferdigattest på eiendommen, men det foreligger midlertidig brukstillatelse.
 • Utleie er tillatt iht. vedtekter.

  Det gjøres oppmerksom på utleiers plikt til å radonmåle utleieenheter. Målt årsmiddelverdi skal være under 200 Bq/m3 (becquerel per kubikkmeter) i oppholdsrom. I tillegg skal tiltak for å redusere radonnivået alltid gjennomføres dersom det overstiger 100 Bq/m3. Bygget er utført med forskriftsmessig radonsperre - dokumentasjon foreligger. Dokumentasjon i forma v midlertidig brukstillatelse.
 • Ikke aktuelt.
 • Ikke aktuelt.
 • Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel.
  Iht. eiersl. § 23 kan ingen kjøpe en boligseksjon hvis kjøpet fører til at man, direkte eller indirekte, blir eier av flere enn to boligseksjoner i eierseksjonssameiet. Begrensningen gjelder ikke kjøp av fritidsboliger. Det finnes også enkelte andre unntak i bestemmelsen.
 • Kommunen har legalpant i eiendommen for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav. De andre sameierne har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for hver bruksenhet svarer til to ganger folketrygdens grunnbeløp; jfr. lov om eierseksjoner § 31. Kontakt oppdragsansvarlig for ytterligere informasjon.

  2008/355402-1/200 Best. om vann/kloakkledn.
  02.05.2008
  Rett for kommunen til å anlegge og vedlikeholde ledninger m.m.
  Bestemmelse om bebyggelse
  Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen
  Overført fra: 3026-2/206/0/28
  Gjelder denne registerenheten med flere

  2016/881873-2/200 Erklæring/avtale
  28.09.2016
  Bestemmelse om drift og vedlikehold av sameiets fellesareal og felles grøntareal.
  Bestemmelse om vedlikeholdskostnader.
  Overført fra: 3026-2/206/0/28
  Gjelder denne registerenheten med flere
 • Eiendommen ligger i et område regulert til boligformål.
 • Gnr. 2 Bnr. 206 Snr. 42 i Aurskog-Høland kommune
 • Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.
 • Partene skal signere kjøpekontrakt etter aksept av bud.
 • Overtagelse etter nærmere avtale med selger.
 • Selger har ikke tegnet boligselgerforsikring på boligen. Selger har likevel utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.
 • Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 2 300/2 700/2 600 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.
 • Alle som skal selge eller leie ut bolig må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler
 • Budgivere oppfordres til å legge inn bud via «Trygg Budgivning». Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler
 • Budgivere oppfordres til å legge inn bud via «Trygg Budgivning». Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.
 • Listen over løsøre og tilbehør utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendom Norge og Advokatforeningens Eiendomsmeglingsgruppe, gjeldende fra 1. januar 2020, legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.
 • Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning
 • Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.

  Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.
  Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2).

  Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.

  Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.
 • Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Gruppen AS og konsernets produktselskaper om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med oppdragsansvarlig for et uforpliktende tilbud vedrørende finansiering. Meglerforretningene kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester.
 • Det er avtalt provisjonsbasert vederlag tilsvarende 1,3% av kjøpesum for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke tilretteleggings- og oppgjørshonorar kr. 18 900,- samt visninger pr. stk. kr. 2 500,- med representant fra Aktiv tilstede. Minimumsprovisjonen er avtalt til kr. 47 000,-. Meglerforetaket har krav på å få dekket avtalte utlegg i henhold til oppdragsavtale totalt ca. kr. 28 500,-. Utleggene omfatter innhenting av informasjon, fotograf, markedsføring og sikringsobligasjon. Dersom handel ikke kommer i stand har megler krav på å få dekket alle direkte utlegg, samt et vederlag begrenset oppad til kr. 20 000,-. Alle beløp er inkl. mva.
 • Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.
 • Dersom annet ikke avtales, sendes skjøte/hjemmelsdokument for tinglysing i etterkant av overtakelse.
 • Torunn Elisabeth Johansen
Elene Moseby Torre

Megler

Elene Moseby Torre

92 26 16 69

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev