aktiv-eiendomsmegling
Velkommen til Taietveien 27!

BJØRKELANGEN Taietveien 27

Flott enebolig fra 2020, med god standard og alt på en flate. Stor terrasse, 3 soverom og eget vaskerom. Rett ved marka!

 • kr 3 990 000
 • BRA 120 m²
 • 3 soverom
 • Prisantydningkr 3 990 000
 • Omkostningerkr 116 792
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 4 106 792
 • ObjektstypeEnebolig
 • EierformSelveier
 • Byggeår2 020
 • Soverom3
 • ArealP-rom 120 m²
 • Tomt811.4 m²
 • Eierform tomtEiertomt
 • 3 990 000 (Prisantydning)

  Omkostninger
  12 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  172 (Pantattest kjøper - lagt ut av megler)
  585 (Tingl.gebyr pantedokument)
  585 (Tingl.gebyr skjøte)
  99 750 (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 990 000))

  116 792 (Omkostninger totalt)

  4 106 792 (Totalpris inkl. omkostninger)

Meld deg på visning!

Påmelding
Taietveien 27 er en lekker og moderne enebolig fra 2020, med god standard og fin planløsning over én etasje. Her bor man i rolige og landlige omgivelser, like ved barnehage, buss og flotte turmuligheter i marka. Boligen ligger i en barnevennlig blindvei, på en flat og pent opparbeidet tomt med stor, gruslagt gårdsplass for parkering. Livet utendørs nytes til fulle på en stor terrasse ved stuen og på en skjermet markterrasse. Alle rommene er utstyrt med elektrisk gulvvarme, og boligen er holdt i en tidsriktig fargepalett. Stuen er åpen og luftig med varmepumpe og store vindusflater, mens kjøkkenet har stilig innredning, god skapplass og integrerte hvitevarer. Videre er det et flott bad med badekar, et eget vaskerom og tre stilfulle soverom, hvor det ene har et stort garderobeskap.

Taietveien 27, Viken

 • Tomt
  811.4m²

  Beskrivelse av tomt
  Omgivelsene er rolige og landlige, med umiddelbar nærhet til flotte turmuligheter i skog og mark. Eneboligen ligger i en barnevennlig blindvei, på en flat og romslig tomt pent opparbeidet med gressplen, bed, hekk, steinlagt gangsti og diverse beplantning. Hagen byr på godt med boltreplass for de minste, og her er det rom for en rekke aktiviteter året rundt. Foran inngangen finner man en stor og gruslagt gårdsplass med gode muligheter for parkering. Fra stuen er det utgang til en herlig og delvis overbygget terrasse pa° ca. 31 kvm, med fritt utsyn mot de skogkledde omgivelsene. Her er det høyt under taket, og terrassen innredes enkelt i ulike soner. På terrassen er det downlights, utestikk og trapp ned til den fine hagen. Langs terrassen i front er det flotte, plassbygde blomsterkasser. Uteplassen innbyr til både stille stunder og lange, sosiale kvelder. Sommerdagene kan også nytes på en skjermet markterrasse på baksiden av huset. Terrassen er bygd inntil en fjellknaus og har en integrert sandkasse for barna i familien. Mot naboen er det montert en levegg med spiler, og terrassen har videre adkomst til hagen.

  Beliggenhet
  Eneboligen ligger i et barnevennlig nybyggerfelt, i et landlig og populært boligområde på Bjørkelangen i Aurskog-Høland kommune. Bjørkelangen er en koselig landsby under stadig utvikling, det er blant annet bygd ny barne- og ungdomsskole og nytt helsehus. Bjørkelangen har en aktiv sportsforening som tilbyr svømming, fotball, håndball, innebandy, allidrett, ski og sykkel. Ved den videregående skolen er det idrettshall og friidrettsanlegg, samt kunstgress-, sandvolleyball- og tennisbane. I 2018 ble det bygd skatepark ved skolen og en ny svømmehall med svømme- og terapibasseng. Sommerstid kan familien legge turen til badeplass ved Røytjern. Kommunen har også en levende kulturskole med en rekke tilbud innen dans, drama, forming og musikk, og det er egen øvingsboks for band og musikere. Ved den gamle herregården Eidsverket er det bygget et større hestesenter - en naturlig møteplass for hestefolk for både trening og konkurranser. Bjørkelangen har også et godt motorsportmiljø i NMK Aurskog-Høland, som holder til på Eksismoa motorpark, ca. 2 km utenfor sentrum. Det er også skytebaner i nærheten, samt en aktiv jakt- og fiskeforening. Alpinbakken er åpen når det er snørike vintre på Bjørkelangen. Servicetilbud Dagligvarehandelen kan blant annet gjøres på Kiwi, Coop Extra og Rema 1000. I tillegg har tettstedet kjøpesenteret Amfi Bjørkelangen, med kafé og rundt 20 butikker. I ytterkant av sentrum ligger Bliksrud Næringsområde med kjeder som Skeidar, Plantasjen, Mekonomen, Maxbo og Europris. Det er også kort vei til Lillestrøm og Strømmen, eller til hyggelig grensehandel både i Töcksfors og Charlottenberg. Kollektivtilbudet i området består av buss. Nærmeste holdeplass er Einerhaugen, som ligger ca. 11 min unna. Med bil tar det ca. 30 min til Fetsund, 38 min til Lillestrøm, 55 min til Oslo S, 60 min til Oslo lufthavn og 60 min til Charlottenberg i Sverige. Fra eneboligen er det ca. 2,1 km til Bjørkelangen barne- og ungdomsskole, som åpnet våren 2018. Ellers er det god barnehagedekning i Aurskog-Høland kommune, med både private og kommunale barnehager. Burholtoppen barnehage er den nærmeste, og Bjørkelangen har to videregående skoler.

  Adkomst
  Se vedlagte kart. Det vil bli satt opp visningsskilt ved fellesvisninger.

  Byggemåte
  Konstruksjon: Enebolig er bygget 2020 og bygget etter forskrift fra 2017. Enebolig over 1 plan med normalt god planløsning. Boligen har gode lysforhold med utgang stue og bod til delvis overbygget terrasse på ca. 31 m². Taktekkingen er av betongtakstein. Taket er besiktiget fra takfot i stige. Nedløp og beslag av metall. Veggene har bindingsverkskonstruksjon fra byggeår. Fasade/kledning har liggende bordkledning. Takkonstruksjonen har W-takstoler i tre. Su-plater i undertak. Bygningen har malte trevinduer med 3-lags glass. Bygningen har malt hovedytterdør med glassfelt. Bygningen har malt balkongdør i tre med 3-lags glass. Bygningen har malt dør til bod med glasfelt. Etablert terrasse i tre som er delvis overbygget. Etablert på bjelker, punktfundament og trespaltegulv. Det er etablert mindre terrasseplatting på baksiden av huset. Det er byggegrunn av sprengsteinsfylling. Dreneringen er fra 2020. Etablert isolert ringmur med betong. Flat tomt. Utvendige avløpsrør er av plast Utvendige avløpsledninger er fra 2020. Det er offentlig avløp via private stikkledninger og utvendige vannledninger er av plast (PEL). Utvendige vannledninger er fra 2020. og offentlig vannforsyning via private stikkledninger. For fullstendig og utførlig teknisk beskrivelse av eiendommen se vedlagte tilstandsrapport datert 11.05.2023 av Øyvind Nåmo Rønning. Her fremgår kostnadsestimat og anbefalte tiltak på tilstandsgrad 2 og 3 (TG2 og 3). Vi oppfordrer interessenter til å sette seg inn i tilstandsrapporten, samt selgers egenerklæring før visning, samt eventuelt å gjøre egne undersøkelser før eventuell budgivning. Nedenfor følger et utdrag av tilstandsrapporten og selgers egenerklæring. Følgende punkter er i tilstandsrapporten anmerket med tilstandsgrad 2 - avvik som kan kreve tiltak: Innvendig > Innvendige dører Bygningen har malt dør til bod med glasfelt. Vurdering av avvik: Utvendige beslagsløsninger er ikke fagmessig utført. Det er påvist utetthet/åpning mellom dørblad og dørkarm. Dvs. at kald trekk kan oppstå. Tetting rundt vindu kan sprekke opp, ut fra dagens løsning. Tiltak: Lokal utbedring må utføres. Det foreligger godkjente og byggemeldte tegninger, men de stemmer ikke med dagens bruk Teknisk rom er innredet som vaskerom. Bod som er tilbygget og under 15 m2 er ikke søknadspliktig, det er øvrig ikke undersøkt om bod er godkjent med tanke på utnyttelsesgraden på tomt. Er det ifølge eier utført håndverkstjenester på boligen siste 5 år? Påbygget bod og noe på bad.

  Sammendrag selgers egenerklæring
  Kjenner du til om det er utført arbeid på bad/våtrom? Ja. Bygget er nytt og våtrommene ble utført av faglært. I ettertid ble mikrosement på gulv i dusj erstattet med mosaikk - dette ble utført av oss og kontrollert av faglært. Arbeidet er utført av Bygg, eiendom og prosjektering AS. Ble tettesjikt/membran/sluk oppgradert/fornyet? Ja. Membran i dusjsone ble oppgradert. Kan bildedokumenteres. Kjenner du til om det har vært utført arbeid på terrasse/garasje/tak/fasade? Ja. Vi har selv bygd bod i tilknytning til husvegg, samt terrasse. Satt inn ekstra vindu i stue mot nord i sammarbeid med overnevnte firma. (bygg, eiendom og prosjektering AS). Ved bygging av huset ble pipe valgt bort til fordel for varmepumpe og varme i alle gulv. Dette kan evnt ettermonteres av ny eier.

  Innhold
  1. etasje: Entre, gang, bad, vaskerom, stue/kjøkken og 3 soverom. Annet: Utebod på ca. 8 kvm bygd inntil huset.

  Standard
  Kort fortalt - Flott enebolig med alt på en flate. - God og moderne standard fra 2020. - Dels overbygd terrasse på ca. 31 kvm. - Skjermet markterrasse på baksiden. - Flat og pen tomt med bed og hekk. - Landlig beliggenhet i rolig blindvei. - Oppvarmes med gulvvarme i alle rom. - Innbydende entré med mikrosement. - Moderne kjøkken med sort innredning. - Godt med skap- og benkeplass. - Integrerte hvitevarer på kjøkkenet. - Lekker stue med store vindusflater. - Varmepumpe og svært god takhøyde. - Stilig bad med vegghengt toalett. - Både badekar og dusjhjørne på badet. - Et eget vaskerom forenkler hverdagen. - Tre stilfulle soverom, ett med stort skap. - Lagringsplass i en utebod på ca. 8 kvm. - Balansert ventilasjonsanlegg i huset. Entré Eneboligen har et overbygget og godt skjermet inngangsparti med sort ytterdør. Ved inngangen er det utekran og god plass til benker eller kafésett. Vel innenfor døra ønskes man velkommen av en meget innbydende entré med gråmalte veggflater og stilig mikrosement på gulvet. Entreen er utstyrt med gulvvarme og downlights i himlingen. I entreen er det montert et sort garderobeskap med egen sittebenk. Alle detaljer som stikk, brytere og karmer er holdt i sort både inne og ute, noe som bidrar til et stilrent og gjennomført uttrykk. Entreen ligger i tilknytning til en gang med downlights, gulvvarme og rom for ytterligere garderobeløsninger. Stue Stuen og kjøkkenet utgjør et åpent og virkelig lekkert allrom for hele familien, med mye plass og flotte lysforhold via store vindusflater i tre himmelretninger. En glassdør tar deg ut til den store terrassen, og om sommeren er det hyggelig å trekke ut for grillmiddager i sola. I stuen er det skråhimling med imponerende takhøyde, noe som bidrar til en herlig og luftig atmosfære. På gulvet er det 1-stavs laminat, som står godt til vegger kledd med panel og flater malt i tidsriktige jordtoner. Stuen har en lun atmosfære med både gulvvarme og varmepumpe. Rommet er naturlig inndelt i ulike brukssoner, og det passer utmerket å innrede med spiseplass utenfor kjøkkenet. Her er det god plass til å samle venner og familie rundt et langbord. Kjøkken Et flott, moderne kjøkken er oppført i en smart u-form, med plass til at både store og små kan bli med på matlagingen. Innredningen har sorte, glatte fronter, store høyskap og mørk benkeplate av laminat med dobbel oppvaskkum i kompositt. For et luftigere uttrykk er overskap droppet til fordel for åpne flater og hyller, men det er likevel godt med både skap- og benkeplass på kjøkkenet. Av hvitevarer har kjøkkenet integrert induksjonstopp, stekeovn, kjøleskap, oppvaskmaskin og en kombinert steke-/mikrobølgeovn. Ovnene er praktisk plassert i et høyskap. Platetoppen har integrert benkeventilator, og over kokesonen er det montert en sort plate. Downlights i deler av himlingen tilfører lys til arbeidsflatene. Bad/wc/vaskerom Planløsningen byr på et stilig bad og et eget vaskerom, der begge er utstyrt med gulvvarme. Badet er lekkert innredet med downlights, vegghengt toalett og store, grå gulvfliser, mens veggene er kledd med mikrosement og store, grå fliser i matt utførelse. På badet er det både et dusjhjørne og et flott, sort badekar med dusjløsning. Førstnevnte har sort regnfallsdusj og innfellbare vegger. Baderomsinnredningen består av et speil med belysning, samt en plassbygget skuffe- og hylleløsning med mikrosement og toppmontert servantskål i sort. Vaskerom Vaskerommet har flislagt gulv og vegger kledd med gråmalte plater. Det er montert en praktisk skapinnredning med høyskap, overskap, arbeidsbenk og nedfelt utslagskum av stål. Under benken er det opplegg for vaskemaskin og plass til tørketrommel. Soverom og garderobe Eneboligen har tre stilfulle soverom beliggende sammen i den ene fløyen, meget praktisk hvis man har små barn. Alle rommene er utstyrt med gulvvarme og downlights i himlingen. På hovedsoverommet er det god plass til dobbeltseng og tilhørende nattbord. Veggen bak den naturlige plassen for seng er malt med en mørkegrå kalkmaling, og langs en av de øvrige veggene har rommet et stort, mørkt garderobeskap med dels speilfronter. Et av de andre soverommene har tak og vegger malt i en mørk, trendy blåtone, noe som bidrar til et stilrent uttrykk og en avslappende atmosfære. Ekstra lagringsplass finnes i en bod bygd inntil huset, med et areal på ca. 8 kvm.

  Innbo og løsøre
  Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse. 

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  Parkering
  Det er parkering på en stor, gruslagt gårdsplass foran inngangen. Øvrig parkering etter områdets gjeldende bestemmelser

  Forsikringsselskap
  Frende

  Polisenummer
  739828

  Diverse
  Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel.

  Prisantydning inkl. omkostninger
  3 990 000 (Prisantydning)

  Omkostninger
  12 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  172 (Pantattest kjøper - lagt ut av megler)
  585 (Tingl.gebyr pantedokument)
  585 (Tingl.gebyr skjøte)
  99 750 (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 990 000))

  116 792 (Omkostninger totalt)

  4 106 792 (Totalpris inkl. omkostninger)

 • Oppvarming
  Eneboligen oppvarmes elektrisk med gulvvarme i alle rom og en varmepumpe i stuen. Det er et balansert ventilasjonsanlegg i huset. På vaskerommet er det plassert en 200 liters varmtvannsbereder og et sikringsskap med automatsikringer. Kjøkkenet er utstyrt med komfyrvakt.

  Energiklasse
  unknown

 • Kommunale avgifter
  21751

  Kommunale avgifter år
  2023

  Info kommunale avgifter
  Kommunale avgifter inkludere ordinær renov. gebyr, eiendomsskatt, vann og avløp.

  Info om eiendomsskatt
  Inkludert i de kommunale avgiftene.

  Formuesverdi primær
  1160228

  Formuesverdi primær år
  2023

  Formuesverdi sekundær
  4408865

  Formuesverdi sekundær år
  2023

  Info formuesverdi
  Opplysninger om formuesverdi er basert på skatteetatens boligkalkulator og det tas forbehold om at den beregnede formuesverdien kan avvike fra eiendommens fastsatte formuesverdi.

  Andre utgifter
  Eier står selv ansvarlig for kostnader tilknyttet strøm, forsikringer m.m

  Tilbud lånefinansiering
  Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester. 

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 3026/71/187: 20.12.2016 - Dokumentnr: 1182569 - Registrering av grunn Denne matrikkelenhet opprettet fra:
  Knr:3026 Gnr:71 Bnr:165
  01.01.2020 - Dokumentnr: 480217 - Omnummerering ved kommuneendring Tidligere: Knr:0221 Gnr:71 Bnr:187
  20.12.2016 - Dokumentnr: 1182569 - Registrering av grunn Denne matrikkelenhet opprettet fra:
  Knr:3026 Gnr:71 Bnr:165
  01.01.2020 - Dokumentnr: 480217 - Omnummerering ved kommuneendring Tidligere: Knr:0221 Gnr:71 Bnr:187


  Ferdigattest/brukstillatelse
  Det er utstedt ferdigattest på eiendommen datert 23.03.2020.

  Vei, vann og avløp
  Eiendommen er tilknyttet offentlig vannforsyning via private stikkledninger. Eiendommen er tilknyttet offentlig avløpsnett via private stikkledninger.

  Regulerings- og arealplanner
  Eiendommen ligger i et område regulert til boligformål.

  Adgang til utleie
  Det er ikke kjent at det foreligger offentligrettslige regler som er til hinder for at hele eiendommen leies ut.

  Legalpant
  Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt og kommunale avgifter/gebyrer.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.    Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.   Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.    Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtagelse. 

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.   Budgivning utenfor forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler.   Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  3 990 000 (Prisantydning)

  Omkostninger
  12 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  172 (Pantattest kjøper - lagt ut av megler)
  585 (Tingl.gebyr pantedokument)
  585 (Tingl.gebyr skjøte)
  99 750 (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 990 000))

  116 792 (Omkostninger totalt)

  4 106 792 (Totalpris inkl. omkostninger)

  Omk. kjøper beløp
  116792

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon. Det forutsettes av skjøtet tinglyses på ny eier, med mindre det er tatt andre forbehold i budgivningen. 

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 14. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 3 200/3 600/3 500 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

Øyvind Sægrov

Megler

Øyvind Sægrov

41 41 55 04

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev